ισως κανω λαθος που απευθυνομαι στο forum των καθηγητων αλλα ψαχνοντας στα υπολοιπα δεν βρηκα μια απαντηση που να με καλυπτει και θα ηθελα την αποψη καποιων ειδικων. ειμαι 32 χρονων και αποφασισα "τωρα στα γεραματα" να δωσω πανελληνιες. λογω της αγαπης μου στα μαθηματικα (ημουν Δ΄Δεσμη) αποφασισα να επιλεξω την τεχνολογικη κατευθυνση. σημερα πηγα στο τοπικο λυκειο και πηρα καποια βιβλια.δεν ειδα ομως ιδιαιτερο ενδιαφερον για βοηθεια δυστυχως. επειδη τα χρονια που περασανε απο τοτε που τελειωσα το λυκειο δεν ειναι λιγα, θα ηθελα την αποψη σας για την γνωση της υλης που χρειαζεται απο προηγουμενα χρονια ωστε να ξεκινησω σωστα. συγκεκριμενα θα ηθελα να μου πειτε, ποια κεφαλαια θα πρεπει να ξερω απο Α' και Β' λυκειου στα μαθηματα της φυσικης και των μαθηματικων. ασχοληθηκα λιγο με τα μαθηματικα της Β' και ειδα πως δεν ειναι καθολου δυσκολο, ευτυχως, να τα θυμιθω..!!! ευχαριστω για τον χρονο σας..!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.