Kanastasia_5883
Νεοφερμένο μέλος
Η Kanastasia_5883 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 24 μηνύματα.

Θα πάω γ λυκείου
Πεδίο υγείας
Δεν έχω ιδέα τι θέλω να σπουδάσω
Έχοντας κάνει μια μικρή έρευνα για σχολές,τμήματα κλ δεν με εξιταρει κάτι ιδιαίτερα....
Δεν θέλω ιατρική σίγουρα
Είχα σκεφτεί και την φαρμακευτική αλλά δεν ξέρω . μου φαίνεται δύσκολη καθώς έχω ακούσει κάποιους να λένε ότι είναι πιο δυσκολη από ιατρική σαν σπουδές
(Θέλω γνώμη και για αυτό για όσους γνωρίζουν)
Σκέφτηκα λοιπόν ότι ίσως η λύση θα είναι να διαλέξω κάτι που να μπορεί να έχει πρακτική εφαρμογή και στην καθημερινή μου ζωή έτσι ώστε να υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον...έτσι σκέφτηκα την διατροφολογία
Είναι κάτι επίσης που θα μου άρεσε σαν κλαδος...αλλά ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος
Επίσης δεν ξέρω αν η εργασιακές ευκαιρίες και προοπτικές αξίζουν
Από τα διαθέσιμα τμήματα θα πήγαινα μόνο στην Θεσσαλονίκη καθώς δεν θέλω Αθήνα για κανέναν λόγο
Αξίζει σαν σπουδές;
Σαν τμήμα;
Διαφωτιστε με
Πεδίο υγείας
Δεν έχω ιδέα τι θέλω να σπουδάσω
Έχοντας κάνει μια μικρή έρευνα για σχολές,τμήματα κλ δεν με εξιταρει κάτι ιδιαίτερα....
Δεν θέλω ιατρική σίγουρα
Είχα σκεφτεί και την φαρμακευτική αλλά δεν ξέρω . μου φαίνεται δύσκολη καθώς έχω ακούσει κάποιους να λένε ότι είναι πιο δυσκολη από ιατρική σαν σπουδές
(Θέλω γνώμη και για αυτό για όσους γνωρίζουν)
Σκέφτηκα λοιπόν ότι ίσως η λύση θα είναι να διαλέξω κάτι που να μπορεί να έχει πρακτική εφαρμογή και στην καθημερινή μου ζωή έτσι ώστε να υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον...έτσι σκέφτηκα την διατροφολογία
Είναι κάτι επίσης που θα μου άρεσε σαν κλαδος...αλλά ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος
Επίσης δεν ξέρω αν η εργασιακές ευκαιρίες και προοπτικές αξίζουν
Από τα διαθέσιμα τμήματα θα πήγαινα μόνο στην Θεσσαλονίκη καθώς δεν θέλω Αθήνα για κανέναν λόγο
Αξίζει σαν σπουδές;
Σαν τμήμα;
Διαφωτιστε με
Drscientist
Νεοφερμένο μέλος
Ο Drscientist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα.

Γειά σου! Καλή προετοιμασία!
Λοιπόν σήμερα μιλούσα με μια φίλη μου που μου είπε ότι περνά εκεί αλλά φοβάται για την αποκατάσταση λέει ότι πολλοί επιλέγουν να ακολουθήσουν οδηγίες από το ίντερνετ ενώ πλέον αυτό θα γίνει χειρότερο με την τεχνητή νοημοσύνη. Βέβαια καμία σχέση δεν έχουν οι οδηγίες ενός επιστήμονα με το ίντερνετ
Από την άλλη η παχύσαρκεια είναι αρκετά διαδεδομένη οπότε και απαιτούνται επιστήμονες αρμόδιοι.
Στον εξωτερικό ίσως να υπάρχει και έρευνα στο κομμάτι της διατροφής εδώ όμως το κόβω λίγο απίθανο.
Αρκετά πιθανό είναι να εργάζεσαι σε κάποιο νοσοκομείο, κλινική
Τώρα βέβαια γερνάει ο πληθυσμός οπότε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας μπορεί να σε χρειαστούν οπότε ίσως σε γηροκομείο
Διάβασε και αυτό μπορεί να σου φανεί χρήσιμο
Λοιπόν σήμερα μιλούσα με μια φίλη μου που μου είπε ότι περνά εκεί αλλά φοβάται για την αποκατάσταση λέει ότι πολλοί επιλέγουν να ακολουθήσουν οδηγίες από το ίντερνετ ενώ πλέον αυτό θα γίνει χειρότερο με την τεχνητή νοημοσύνη. Βέβαια καμία σχέση δεν έχουν οι οδηγίες ενός επιστήμονα με το ίντερνετ
Από την άλλη η παχύσαρκεια είναι αρκετά διαδεδομένη οπότε και απαιτούνται επιστήμονες αρμόδιοι.
Στον εξωτερικό ίσως να υπάρχει και έρευνα στο κομμάτι της διατροφής εδώ όμως το κόβω λίγο απίθανο.
Τώρα βέβαια γερνάει ο πληθυσμός οπότε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας μπορεί να σε χρειαστούν οπότε ίσως σε γηροκομείο
Kanastasia_5883
Νεοφερμένο μέλος
Η Kanastasia_5883 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 24 μηνύματα.

Αυτό για την τεχνίτη νοημοσύνη το είχα ακούσει και εγώ από ένα συμβουλο επαγγελματικου προσανατολισμουΓειά σου! Καλή προετοιμασία!
Παρόλα αυτά όμως κανείς δεν μπορεί να ξέρεις την πορεία των επόμενων δέκα χρονων, τι αλλαγές θα συμβούν δεν μπορούμε να τις φανταστούμε
Οποτε όλα έχουν ριακο θεωρώ
Σχετικά με το τμήμα; Έχεις καθόλου εικόνα για την ποιότητα των σπουδών συγκριτικά με το τμήμα της Αθήνας πχ
Drscientist
Νεοφερμένο μέλος
Ο Drscientist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα.

Όχι από Θεσσαλονίκη είμαι αν και δεν γνωρίζω γενικά και πολλά με το επάγγελμαΕχεις καθόλου εικόνα για την ποιότητα των σπουδών συγκριτικά με το τμήμα της Αθήνας πχ
Εσύ στην πόλη σου έχεις τμήμα διατροφολογιας; εάν Ναι ίσως να είναι πιο οικονομικό για εσένα να πας εκεί δεν νομίζω να έχουνε μεγάλη διαφορά
Υ. Γ. Γενικά είπα να γράψω όσα ξέρω
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...