chasepaul Νεοφερμένο μέλος Η chasepaul δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μαθήτρια Α' λυκείου. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2023 στις 14:33 Η chasepaul: #1 15-07-23 14:33 Αν εχετε μια αποψη αν μπορείτε γραψτε την. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.630 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2023 στις 09:57 Ο Scandal έγραψε: #2 17-07-23 09:57 @Chemwizard aslanidou. Νεοφερμένο μέλος Η aslanidou. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2023 στις 10:56 Η aslanidou.: #3 17-07-23 10:56 Αρχική Δημοσίευση από chasepaul: Αν εχετε μια αποψη αν μπορείτε γραψτε την. Click για ανάπτυξη... 4 έτος τεχνολογίας τροφίμων, ρώτα με ό,τι θέλεις chasepaul Νεοφερμένο μέλος Η chasepaul δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μαθήτρια Α' λυκείου. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 15:25 Η chasepaul: #4 18-07-23 15:25 Αρχική Δημοσίευση από aslanidou.: 4 έτος τεχνολογίας τροφίμων, ρώτα με ό,τι θέλεις [/QUOTεχω ακουσει Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aslanidou.: 4 έτος τεχνολογίας τροφίμων, ρώτα με ό,τι θέλεις Click για ανάπτυξη... Ίσχυει οτι 3 απο τα 5 τμηματα αυτου του κλάδου δεν σου δεινουν Επαγγελματικα δικαιώματα? aslanidou. Νεοφερμένο μέλος Η aslanidou. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:23 Η aslanidou.: #5 18-07-23 16:23 Λοιπόν εγώ είμαι στης Καλαματας , θα σου πω για το συγκεκριμένο τμήμα ,δεν γνωρίζω για τα άλλα .Δεν υπάρχουν επαγγελματικά δικαιώματα αλλά μας είπαν ότι αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να εργαστείς κάπου , απλά πχ αν θες να ανοίξεις ένα εργαστήριο ανάλυσης τροφιμων χρειάζεται να έχεις αυτό το χαρτί για να το δώσεις σε μια δημόσια αρχή, ώστε να μπορείς νόμιμα να κατέχεις αυτο το εργαστήριο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Αλλά μας είπαν ότι στο μέλλον θα έρθουν τα δικαιώματα αυτά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Διότι η αλλαγή που έγινε απο ΤΕΙ σε ΑΕΙ το 2019 τα έκανε όλα αυτά Πχ οι πτυχιούχοι του ΤΕΙ έχουν επαγγελματικα δικαιώματα, του ΑΕΙ ακόμα δεν τα έχουν κατακτήσει τα δικαιώματα γιατί είναι πολύ γραφειοκρατίκη διαδικασία Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:18 Ο Obi-Wan Kenobi: #6 18-07-23 17:18 Είναι θεμα χρονου τα επαγγελματικα δικαιωματα.Εγω ειμαι στο Γεωπονικο της Καλαματας και πριν 2 μηνες καταχωρηθηκαν τα δικαιωματα με ολα τα ΑΕΙ των Γεωπονικων Πανεπιστημιων. Τωρα εχουν σειρα των τροφιμων και των μηχανικων. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Volo99 iasonasii prettiestgirl nicole95 Vera DetectiveAgg Marthakon bboys Mhtsaras76 violeta67 patatosalata22 hyyh4ever BiteTheDust gorilakis EFAKIT mermaid89 Φινεύς SoyN angies Mewmaw paterasyp Σταμάτης του '05 thenutritionist stam23 eirinipap Obi-Wan Kenobi jimis2001 pannnos1992 P.Dam. BatGuin Νικολινα desperate-ambitious! Praxis Nala aslanidou. suuuuiiii hello1234 Lathy GeorgePap2003 olympea ragnar stee bill09876 kiyoshi Unboxholics Χάρις snowy Giannis_19 ilias_21 Nikos_81 arapakos Scandal ivannag mvas Ness tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.630 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2023 στις 09:57 Ο Scandal έγραψε: #2 17-07-23 09:57 @Chemwizard aslanidou. Νεοφερμένο μέλος Η aslanidou. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2023 στις 10:56 Η aslanidou.: #3 17-07-23 10:56 Αρχική Δημοσίευση από chasepaul: Αν εχετε μια αποψη αν μπορείτε γραψτε την. Click για ανάπτυξη... 4 έτος τεχνολογίας τροφίμων, ρώτα με ό,τι θέλεις chasepaul Νεοφερμένο μέλος Η chasepaul δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μαθήτρια Α' λυκείου. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 15:25 Η chasepaul: #4 18-07-23 15:25 Αρχική Δημοσίευση από aslanidou.: 4 έτος τεχνολογίας τροφίμων, ρώτα με ό,τι θέλεις [/QUOTεχω ακουσει Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aslanidou.: 4 έτος τεχνολογίας τροφίμων, ρώτα με ό,τι θέλεις Click για ανάπτυξη... Ίσχυει οτι 3 απο τα 5 τμηματα αυτου του κλάδου δεν σου δεινουν Επαγγελματικα δικαιώματα? aslanidou. Νεοφερμένο μέλος Η aslanidou. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:23 Η aslanidou.: #5 18-07-23 16:23 Λοιπόν εγώ είμαι στης Καλαματας , θα σου πω για το συγκεκριμένο τμήμα ,δεν γνωρίζω για τα άλλα .Δεν υπάρχουν επαγγελματικά δικαιώματα αλλά μας είπαν ότι αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να εργαστείς κάπου , απλά πχ αν θες να ανοίξεις ένα εργαστήριο ανάλυσης τροφιμων χρειάζεται να έχεις αυτό το χαρτί για να το δώσεις σε μια δημόσια αρχή, ώστε να μπορείς νόμιμα να κατέχεις αυτο το εργαστήριο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Αλλά μας είπαν ότι στο μέλλον θα έρθουν τα δικαιώματα αυτά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Διότι η αλλαγή που έγινε απο ΤΕΙ σε ΑΕΙ το 2019 τα έκανε όλα αυτά Πχ οι πτυχιούχοι του ΤΕΙ έχουν επαγγελματικα δικαιώματα, του ΑΕΙ ακόμα δεν τα έχουν κατακτήσει τα δικαιώματα γιατί είναι πολύ γραφειοκρατίκη διαδικασία Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:18 Ο Obi-Wan Kenobi: #6 18-07-23 17:18 Είναι θεμα χρονου τα επαγγελματικα δικαιωματα.Εγω ειμαι στο Γεωπονικο της Καλαματας και πριν 2 μηνες καταχωρηθηκαν τα δικαιωματα με ολα τα ΑΕΙ των Γεωπονικων Πανεπιστημιων. Τωρα εχουν σειρα των τροφιμων και των μηχανικων. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Volo99 iasonasii prettiestgirl nicole95 Vera DetectiveAgg Marthakon bboys Mhtsaras76 violeta67 patatosalata22 hyyh4ever BiteTheDust gorilakis EFAKIT mermaid89 Φινεύς SoyN angies Mewmaw paterasyp Σταμάτης του '05 thenutritionist stam23 eirinipap Obi-Wan Kenobi jimis2001 pannnos1992 P.Dam. BatGuin Νικολινα desperate-ambitious! Praxis Nala aslanidou. suuuuiiii hello1234 Lathy GeorgePap2003 olympea ragnar stee bill09876 kiyoshi Unboxholics Χάρις snowy Giannis_19 ilias_21 Nikos_81 arapakos Scandal ivannag mvas Ness tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
aslanidou. Νεοφερμένο μέλος Η aslanidou. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2023 στις 10:56 Η aslanidou.: #3 17-07-23 10:56 Αρχική Δημοσίευση από chasepaul: Αν εχετε μια αποψη αν μπορείτε γραψτε την. Click για ανάπτυξη... 4 έτος τεχνολογίας τροφίμων, ρώτα με ό,τι θέλεις chasepaul Νεοφερμένο μέλος Η chasepaul δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μαθήτρια Α' λυκείου. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 15:25 Η chasepaul: #4 18-07-23 15:25 Αρχική Δημοσίευση από aslanidou.: 4 έτος τεχνολογίας τροφίμων, ρώτα με ό,τι θέλεις [/QUOTεχω ακουσει Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aslanidou.: 4 έτος τεχνολογίας τροφίμων, ρώτα με ό,τι θέλεις Click για ανάπτυξη... Ίσχυει οτι 3 απο τα 5 τμηματα αυτου του κλάδου δεν σου δεινουν Επαγγελματικα δικαιώματα? aslanidou. Νεοφερμένο μέλος Η aslanidou. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:23 Η aslanidou.: #5 18-07-23 16:23 Λοιπόν εγώ είμαι στης Καλαματας , θα σου πω για το συγκεκριμένο τμήμα ,δεν γνωρίζω για τα άλλα .Δεν υπάρχουν επαγγελματικά δικαιώματα αλλά μας είπαν ότι αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να εργαστείς κάπου , απλά πχ αν θες να ανοίξεις ένα εργαστήριο ανάλυσης τροφιμων χρειάζεται να έχεις αυτό το χαρτί για να το δώσεις σε μια δημόσια αρχή, ώστε να μπορείς νόμιμα να κατέχεις αυτο το εργαστήριο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Αλλά μας είπαν ότι στο μέλλον θα έρθουν τα δικαιώματα αυτά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Διότι η αλλαγή που έγινε απο ΤΕΙ σε ΑΕΙ το 2019 τα έκανε όλα αυτά Πχ οι πτυχιούχοι του ΤΕΙ έχουν επαγγελματικα δικαιώματα, του ΑΕΙ ακόμα δεν τα έχουν κατακτήσει τα δικαιώματα γιατί είναι πολύ γραφειοκρατίκη διαδικασία Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:18 Ο Obi-Wan Kenobi: #6 18-07-23 17:18 Είναι θεμα χρονου τα επαγγελματικα δικαιωματα.Εγω ειμαι στο Γεωπονικο της Καλαματας και πριν 2 μηνες καταχωρηθηκαν τα δικαιωματα με ολα τα ΑΕΙ των Γεωπονικων Πανεπιστημιων. Τωρα εχουν σειρα των τροφιμων και των μηχανικων. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Volo99 iasonasii prettiestgirl nicole95 Vera DetectiveAgg Marthakon bboys Mhtsaras76 violeta67 patatosalata22 hyyh4ever BiteTheDust gorilakis EFAKIT mermaid89 Φινεύς SoyN angies Mewmaw paterasyp Σταμάτης του '05 thenutritionist stam23 eirinipap Obi-Wan Kenobi jimis2001 pannnos1992 P.Dam. BatGuin Νικολινα desperate-ambitious! Praxis Nala aslanidou. suuuuiiii hello1234 Lathy GeorgePap2003 olympea ragnar stee bill09876 kiyoshi Unboxholics Χάρις snowy Giannis_19 ilias_21 Nikos_81 arapakos Scandal ivannag mvas Ness tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από chasepaul: Αν εχετε μια αποψη αν μπορείτε γραψτε την. Click για ανάπτυξη... 4 έτος τεχνολογίας τροφίμων, ρώτα με ό,τι θέλεις
chasepaul Νεοφερμένο μέλος Η chasepaul δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μαθήτρια Α' λυκείου. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 15:25 Η chasepaul: #4 18-07-23 15:25 Αρχική Δημοσίευση από aslanidou.: 4 έτος τεχνολογίας τροφίμων, ρώτα με ό,τι θέλεις [/QUOTεχω ακουσει Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aslanidou.: 4 έτος τεχνολογίας τροφίμων, ρώτα με ό,τι θέλεις Click για ανάπτυξη... Ίσχυει οτι 3 απο τα 5 τμηματα αυτου του κλάδου δεν σου δεινουν Επαγγελματικα δικαιώματα? aslanidou. Νεοφερμένο μέλος Η aslanidou. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:23 Η aslanidou.: #5 18-07-23 16:23 Λοιπόν εγώ είμαι στης Καλαματας , θα σου πω για το συγκεκριμένο τμήμα ,δεν γνωρίζω για τα άλλα .Δεν υπάρχουν επαγγελματικά δικαιώματα αλλά μας είπαν ότι αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να εργαστείς κάπου , απλά πχ αν θες να ανοίξεις ένα εργαστήριο ανάλυσης τροφιμων χρειάζεται να έχεις αυτό το χαρτί για να το δώσεις σε μια δημόσια αρχή, ώστε να μπορείς νόμιμα να κατέχεις αυτο το εργαστήριο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Αλλά μας είπαν ότι στο μέλλον θα έρθουν τα δικαιώματα αυτά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Διότι η αλλαγή που έγινε απο ΤΕΙ σε ΑΕΙ το 2019 τα έκανε όλα αυτά Πχ οι πτυχιούχοι του ΤΕΙ έχουν επαγγελματικα δικαιώματα, του ΑΕΙ ακόμα δεν τα έχουν κατακτήσει τα δικαιώματα γιατί είναι πολύ γραφειοκρατίκη διαδικασία Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:18 Ο Obi-Wan Kenobi: #6 18-07-23 17:18 Είναι θεμα χρονου τα επαγγελματικα δικαιωματα.Εγω ειμαι στο Γεωπονικο της Καλαματας και πριν 2 μηνες καταχωρηθηκαν τα δικαιωματα με ολα τα ΑΕΙ των Γεωπονικων Πανεπιστημιων. Τωρα εχουν σειρα των τροφιμων και των μηχανικων. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Volo99 iasonasii prettiestgirl nicole95 Vera DetectiveAgg Marthakon bboys Mhtsaras76 violeta67 patatosalata22 hyyh4ever BiteTheDust gorilakis EFAKIT mermaid89 Φινεύς SoyN angies Mewmaw paterasyp Σταμάτης του '05 thenutritionist stam23 eirinipap Obi-Wan Kenobi jimis2001 pannnos1992 P.Dam. BatGuin Νικολινα desperate-ambitious! Praxis Nala aslanidou. suuuuiiii hello1234 Lathy GeorgePap2003 olympea ragnar stee bill09876 kiyoshi Unboxholics Χάρις snowy Giannis_19 ilias_21 Nikos_81 arapakos Scandal ivannag mvas Ness tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aslanidou.: 4 έτος τεχνολογίας τροφίμων, ρώτα με ό,τι θέλεις [/QUOTεχω ακουσει Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aslanidou.: 4 έτος τεχνολογίας τροφίμων, ρώτα με ό,τι θέλεις Click για ανάπτυξη... Ίσχυει οτι 3 απο τα 5 τμηματα αυτου του κλάδου δεν σου δεινουν Επαγγελματικα δικαιώματα?
aslanidou. Νεοφερμένο μέλος Η aslanidou. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 16:23 Η aslanidou.: #5 18-07-23 16:23 Λοιπόν εγώ είμαι στης Καλαματας , θα σου πω για το συγκεκριμένο τμήμα ,δεν γνωρίζω για τα άλλα .Δεν υπάρχουν επαγγελματικά δικαιώματα αλλά μας είπαν ότι αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να εργαστείς κάπου , απλά πχ αν θες να ανοίξεις ένα εργαστήριο ανάλυσης τροφιμων χρειάζεται να έχεις αυτό το χαρτί για να το δώσεις σε μια δημόσια αρχή, ώστε να μπορείς νόμιμα να κατέχεις αυτο το εργαστήριο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Αλλά μας είπαν ότι στο μέλλον θα έρθουν τα δικαιώματα αυτά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Διότι η αλλαγή που έγινε απο ΤΕΙ σε ΑΕΙ το 2019 τα έκανε όλα αυτά Πχ οι πτυχιούχοι του ΤΕΙ έχουν επαγγελματικα δικαιώματα, του ΑΕΙ ακόμα δεν τα έχουν κατακτήσει τα δικαιώματα γιατί είναι πολύ γραφειοκρατίκη διαδικασία Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:18 Ο Obi-Wan Kenobi: #6 18-07-23 17:18 Είναι θεμα χρονου τα επαγγελματικα δικαιωματα.Εγω ειμαι στο Γεωπονικο της Καλαματας και πριν 2 μηνες καταχωρηθηκαν τα δικαιωματα με ολα τα ΑΕΙ των Γεωπονικων Πανεπιστημιων. Τωρα εχουν σειρα των τροφιμων και των μηχανικων. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Λοιπόν εγώ είμαι στης Καλαματας , θα σου πω για το συγκεκριμένο τμήμα ,δεν γνωρίζω για τα άλλα .Δεν υπάρχουν επαγγελματικά δικαιώματα αλλά μας είπαν ότι αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να εργαστείς κάπου , απλά πχ αν θες να ανοίξεις ένα εργαστήριο ανάλυσης τροφιμων χρειάζεται να έχεις αυτό το χαρτί για να το δώσεις σε μια δημόσια αρχή, ώστε να μπορείς νόμιμα να κατέχεις αυτο το εργαστήριο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Αλλά μας είπαν ότι στο μέλλον θα έρθουν τα δικαιώματα αυτά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Διότι η αλλαγή που έγινε απο ΤΕΙ σε ΑΕΙ το 2019 τα έκανε όλα αυτά Πχ οι πτυχιούχοι του ΤΕΙ έχουν επαγγελματικα δικαιώματα, του ΑΕΙ ακόμα δεν τα έχουν κατακτήσει τα δικαιώματα γιατί είναι πολύ γραφειοκρατίκη διαδικασία
Obi-Wan Kenobi Δραστήριο μέλος Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:18 Ο Obi-Wan Kenobi: #6 18-07-23 17:18 Είναι θεμα χρονου τα επαγγελματικα δικαιωματα.Εγω ειμαι στο Γεωπονικο της Καλαματας και πριν 2 μηνες καταχωρηθηκαν τα δικαιωματα με ολα τα ΑΕΙ των Γεωπονικων Πανεπιστημιων. Τωρα εχουν σειρα των τροφιμων και των μηχανικων.
Είναι θεμα χρονου τα επαγγελματικα δικαιωματα.Εγω ειμαι στο Γεωπονικο της Καλαματας και πριν 2 μηνες καταχωρηθηκαν τα δικαιωματα με ολα τα ΑΕΙ των Γεωπονικων Πανεπιστημιων. Τωρα εχουν σειρα των τροφιμων και των μηχανικων.