Απο περίεργεια τους έστειλα email:
cha0s: Καλησπέρα. Εχω μια απλή ερώτηση. Αν εγγραφώ στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών και πάρω το πτυχίο μου, το ΤΕΕ θα με αναγνωρίσει ή όχι; Ευχαριστώ
Μητροπολιτικό:Αγαπητέ κ. *****,
Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας!
Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζουμε στο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ [AKMI Metropolitan College-AMC] για να προσφέρουμε εξειδικευμένες σπουδές στην ειδικότητα της επιλογής σας. Κοντά μας θα αποκτήσετε γνώσεις, εμπειρία και επαγγελματικές προοπτικές για να σταδιοδρομήσετε άμεσα, τόσο στον ακαδημαϊκό χώρο, όσο και στην αγορά εργασίας.
Εδώ και 30 χρόνια, το ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ προσφέρει σπουδές Πανεπιστημιακού επιπέδου με διεθνείς προδιαγραφές. Μέσω της συνεργασίας με διακεκριμένα Πανεπιστήμια του εξωτερικού τα οποία αποτελούν την ακαδημαϊκή δύναμή του, το ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ προσφέρει προπτυχιακά (BACHELOR's) και μεταπτυχιακά (MASTER) προγράμματα σπουδών που εναρμονίζονται πλήρως με τις διεθνείς απαιτήσεις και τα νέα ακαδημαϊκά πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά το ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ και τα μοναδικά προνόμια σπουδών που προσφέρουμε, παρακαλούμε καλέστε μας στα παρακάτω τηλέφωνα ή αποστείλετέ μας ένα τηλεφωνικό αριθμό επικοινωνίας προκειμένου να σας καλέσουμε άμεσα:
cha0s: Θα μπορούσατε να γίνετε πιο συγκεκριμένος; Αν τελειώσω Πολιτικός Μηχανικός στο κολέγιο σας, στο ΤΕΕ θα μπορώ να εγγραφώ ναι ή όχι;
Μητροπολιτικό: Ναι μπορώ να γίνω πολύ συγκεκριμένος εφόσον σας εξηγήσω την διαδικασία αναλυτικά. Παρακαλώ τηλεφωνήστε μου στο 210***** ή στείλτε μου το δικό σας τηλέφωνο να σας καλέσω εγώ.
Ποια είναι αυτή η διαδικασία και γιατί δε μου απαντάει με ενα «Ναι, γράφεστε στο ΤΕΕ» ή «Οχι, δε γράφεστε στο ΤΕΕ». Δε με ενδιαφέρει να σπουδάσω εκεί, απλά απο περιέργεια έστειλα email και το μοιράζομαι με 'σας.