Τα εχω αποβάλει από τη μνήμη μου, πάνε 8 χρόνια εξάλλου από τότε. Αν και λίγη σημασία εχει τι μαθήματα περασα εγω. Ήμουν τυχερός κι εφυγα από εκεί με 10% και τελειωσα παπει.
Όποιον κι αν ρωτήσεις που τελειωσε τη σχολή εκει, τα ίδια που σου λεω θα σου πει. Υποθετω το βλεπεις κι μονος σου αν εχεις μια κάποια επαφή με τη σχολή. Δεν είναι τυχαίο που κάθε χρόνο το μισό αμφιθεατρο αδειάζει γιατί είτε φεύγει με 10% είτε παρακολουθει ξανά τα μαθήματα του προηγούμενου ετους για να τα περάσει κι να ξεκλειδώσει τα μαθήματα που κανονικά θα επρεπε να παρακολουθεί. Προφανώς όπως σε καθε σχολή, υπάρχουν και ατομα που δεν ζορίνται. Μιλάω για το τι συμβαίνει συνολικά. Το ετος μου είχε αποδεκατιστεί τότε. Υπερβολικά δύσκολες εργασίες, δυσκολα/δυσνόητα θεματα στις εξετασεις, αυστηρότητα λες και είμαστε κι εγω δεν ξερω που (καταλαβαινεις απο ποιον ερχεται η αυστηρότητα..που μονο πίπες δεν του παιρνουν οι υπολοιποι καθηγητες).
Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, ούτε που θα τη δήλωνα στο μηχανογραφικό μου. Δεν υπάρχει ο λόγος να βασανιστείς. Πόσο μάλλον αν χρωστάς ήδη μαθήματα που είναι αλυσίδες. Το ίδιο χαρτί θα πάρεις κι από τα άλλα τμήματα. Τον χρόνο που θα δαπανούσες για να ανταπεξελθεις στις συνθήκες του csd, χρησιμοποίησε τον για να μάθεις καλά 5-6 από τα juicy πράγματα που ζητάνε στις δουλειες.
Σκεψου το καλά ό,τι κι αν αποφασίσεις εν τελει γιατί γυρισμό δεν εχει.
Καλή τυχη και τα φιλιά μου στη Νόνη