Καλημέρα στην παρέα
Λοιπόν είμαι σε μια περίεργη καμπή τις ζωής μου και θέλω μερικές απόψεις
Σπούδαζα στο ΤΕΙ Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής που πλέον το εκαναν ΑΕΙ αλλά εμένα δεν με πιάνει λόγο παλαιότητας, τα τελευταια 3 χρόνια μου έχει μείνει η πρακτική άσκηση που δεν μπορώ να την κάνω λόγο υπάρχων δουλειάς που έχω και απλά δηλώνω και ξανα δηλώνω κάθε εξάμηνο.
Το αντικείμενο τις υπάρχων δουλειάς είναι πολύ διαφορετικό με σχεση αυτό που σπούδαζα αλλά τα λεφτά και η ασφάλιση που μου παρέχει τα τελευταια 4 χρόνια είναι πολύ καλή για να την παρατήσω την δεδομένη στιγμή. Βέβαια υπάρχει σύμβαση για άλλα 2 χρόνια που μάλλον και τότε θα είναι το τέλος και δεν θα ξανα ανανεώσω.
Όντας τωρα στα 28 σε δύο χρόνια θα είμαι 30 , από την Λογιστικη δεν θυμαμαι σχεδόν τίποτα και επειδή δεν θέλω να βγω στα 30 στον τομέα των οικονομικών και να μην έχω καμία βάση (περασμένα ξεχασμένα) θέλω αυτά τα δύο χρόνια με κάποιον τρόπο να αξιοποιηθούν "κατάλληλα".
Σκέφτομαι πέρα από κανα σεμινάριο στο coursera να ξεκινήσω για ιδιωτικό ΙΕΚ (δελτα ,αλφα κτλ) σε τομέα διοίκηση επιχειρήσεων, μάρκετινγκ κτλ έχουμε απόψεις για το πόσο αξίζουν τα ιδιωτικά σε τέτοιες ειδικότητες;; (μακριά από μαγειρικές που ειδικεύονται κοκ)
Επίσης το Ελληνικό Εθνικό Πανεπιστήμιο κάνε μαθήματα εξ αποστάσεως;
Αυτά τα ολίγα για αρχή