Γνωρίζει κάποιος γνώμη για ακτινολογία στο εξωτερικό πχ Βουλγαρία

Lora2211

Νεοφερμένο μέλος

Η Lora2211 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 13 μηνύματα.
Καλησπέρα, θα ήθελα να φοιτήσω στη σχολή βιοϊατρικων επιστημών στην Ελλάδα αλλά ιδανικά δε θα ήθελα να ξαναδώσω πανελλαδικές.
Υπάρχει κάποιος που φοίτησε στο εξωτερικό και μπορεί να μου πει λεπτομέρειες ;
Αλλά γενικότερα εσείς τι πιστεύετε είναι προτιμότερο να ξανά δώσω ή να διαφύγω στη λύση του εξωτερικού 🙃
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Καλησπέρα, θα ήθελα να φοιτήσω στη σχολή βιοϊατρικων επιστημών στην Ελλάδα αλλά ιδανικά δε θα ήθελα να ξαναδώσω πανελλαδικές.
Υπάρχει κάποιος που φοίτησε στο εξωτερικό και μπορεί να μου πει λεπτομέρειες ;
Αλλά γενικότερα εσείς τι πιστεύετε είναι προτιμότερο να ξανά δώσω ή να διαφύγω στη λύση του εξωτερικού 🙃
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Ο ακτινολογος ειναι ιατρικη των 18000+ μοριων απο το 3ο πεδιο και
Ο αντινοθεραπευτης ειναι Παδα των 14500 μοριων απο το 3ο πεδιο και αυτο.
Παντα οταν σπουδαζεις στην χωρα σου καλυτερα ειναι, αλλα η ιατρικη στην ελλαδα ειναι ουτοπια, τυχη και πολλα λευτα.Αν και απο την ηλικια σου καταλαβαινω οτι αποψη και πειρα εχεις.
Η βουλγαρια και η μπρατισλαβα δεν ειναι κακη και κοστιζει κατι παραπανω απο το να σπουδαζεις ιατρικη στην κρητη.
Αφου προετοιμαστηκες για πανελληνιες δωσε και βλεπεις, αν η ιατρικη βουλγαρια ή μπρατισλαβας θα ειναι λυση για σενα

ευχαριστώ για την απάντηση. πράγματι στη χώρα σου είναι πλεονεκτήμα να σπουδάζεις, εγώ ενδιαφέρομαι για βιοϊατρικων στο Αιγάλεω για ακτινοθεραπεία. Θεωρείς καλύτερη
λύση πανελλήνιες ;

ευχαριστώ για την απάντηση. πράγματι στη χώρα σου είναι πλεονεκτήμα να σπουδάζεις, εγώ ενδιαφέρομαι για βιοϊατρικων στο Αιγάλεω για ακτινοθεραπεία. Θεωρείς καλύτερη
λύση πανελλήνιες ;
Οσοι πανε εξωτερικο πανε για ιατρικη...δεν εχω ποτε ακουσει ποτέ για βιοιατρικα εξω και ουτε ξερω αν εχουν σε επιπεδο πανεπιστημιου.
Οποτε λεω πανελληνιες εδω.
Η ακτινοδιαγνωση και η ακτινοθεραπεια εχει πολυ μελλον.

Ο αντινοθεραπευτης ειναι Παδα των 14500 μοριων απο το 3ο πεδιο και αυτο.

Η ακτινοθεραπεια είναι και αυτή ειδικότητα ιατρικής ( ξεχωριστή από ακτινολογία) είναι αυτός που είναι υπεύθυνος για τις ακτινοθεραπείες των ογκολογικών ασθενών

Από παδα βγαίνεις τεχνολόγος ακτινολόγος

Η ακτινοθεραπεια είναι και αυτή ειδικότητα ιατρικής ( ξεχωριστή από ακτινολογία) είναι αυτός που είναι υπεύθυνος για τις ακτινοθεραπείες των ογκολογικών ασθενών

Από παδα βγαίνεις τεχνολόγος ακτινολόγος
Α μαλιστα...δεν το ειξερα οτι οι ακτινολογοι εχουν και ειδικοτητα ακτινοθεραπευτη.
Το Παδα παντως ονομαζει την κατεύθυνση-ειδικοτητα του ως ακτινολογιας και ακτινοθεραπειας.
Εικαζω οτι το πρωτόκολλο ακτινοθεραπειας το αποφασιζει ο ακτινολογος και το εκτελει ο αποφοιτος παδα με την επιβλεψη του.. οπως γινεται και σε πολλες αλλες ακτινολογικες διεργασιες... εικαζω

Α μαλιστα...δεν το ειξερα οτι οι ακτινολογοι εχουν και ειδικοτητα ακτινοθεραπευτη.
Καλε το γράφω είναι ξεχωριστή ειδικότητα δεν είναι ακτινολόγοι.

Θυμάμαι ένας ακτινοθεραπευτης μας έλεγε ότι έχει βαρεθεί να τον μπερδεύουν με ακτινολόγο ακόμα και οι ίδιοι οι ιατροί δεν γνωρίζουν ότι είναι άλλη ειδικότητα. 🤣
Το Παδα παντως ονομαζει την κατεύθυνση-ειδικοτητα του ως ακτινολογιας και ακτινοθεραπειας.
Εικαζω οτι το πρωτόκολλο ακτινοθεραπειας το αποφασιζει ο ακτινολογος και το εκτελει ο αποφοιτος παδα με την επιβλεψη του.. οπως γινεται και σε πολλες αλλες ακτινολογικες διεργασιες... εικαζω
Ναι κάπως έτσι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back