Γλώσσας Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών Θράκης (Κομοτηνή)

Αξίζει να διαλέξει κάποιος Ρουμανική γλώσσα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

 
Γεια σας, περασα στο τμημα γλωσσας φιλολογιας και πολιτισμου παρευξεινιων χωρων στη Κομοτηνη και θα ηθελα να μαθω καποιες πληροφοριες για το συγκεκριμενο τμημα καθως και για την πολη, επισης χρειαζεται να μετακομισω εκει για να παρακολουθω τα μαθηματα η μπορω και εξ αποστασεως παιρνοντας σημειωσεις και οτι χρειαζεται απο καποιο συμφοιτητη μου; Το τμημα εξακολουθει να μην εχει κατοχυρωμενα επαγγελματικα δικαιωματα η εχει αλλαξει;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

 
Καλησπέρα σας. Έχω τελειώσει τη σχολή" Γλώσσας φιλολογίας και πολιτισμού παρευξεινιων χωρών"
Είναι εύκολη σχολή και τελειώνεις άνετα σε 4 χρόνια. Είχα επιλέξει τα ρωσσικά. Τα μαθήματα γλώσσας είναι υποχρεωτικά και υπάρχουν απουσίες. Με καθημερινή παρακολούθηση και μελέτη της γλώσσας δεν χρειάζεται το φροντιστήριο. Το πρόβλημα όμως είναι όταν παίρνεις το πτυχίο. Τι κάνεις μετα;
Αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω δεν θα επέλεγα τη συγκεκριμένη σχολή. Δεν υπάρχει καμία επαγγελματική αποκατάσταση. Μην ακούτε τα παραμύθια που σας πουλάνε στη σχολή. Κατ' εμε πρέπει να κλείσει η συγκεκριμένη σχολή. Έχασα 4 χρόνια απο τη ζωή μου για το τίποτα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

 
Ανέκαθεν είχα επιφυλάξεις τόσο για το παραπάνω τμήμα όσο και για τα παρεμφερή (Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών ΠΑΜΑΚ, Ρωσικής Γλώσσας και Φιλολογίας και Σλαβικών Σπουδών ΕΚΠΑ, Τουρκικών Σπουδών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών ΕΚΠΑ).
΄Οχι για το αντικείμενό τους που ασφαλώς είναι ενδιαφέρον όσο για τις μετέπειτα ευκαιρίες εργασίας.
Από αυτά που είπε η HELGA33* μάλλον θα πρέπει να τα ψάξουν πολύ καλά όσοι ενδιαφέρονται να τα δηλώσουν στο μηχανογραφικό τους.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back
Top