Stelios1231
Νεοφερμένο μέλος
Ο Stelios1231 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα.
Χαίρεται! Είχα γράψει καποις μυνηματα το καλοκαίρι σε αυτο το φόρουμ ρωτώντας για διάφορες σχολες. Εν τέλει,κατέληξα στο οτι θα περιμένω και θα δω. Εν πάση περιπτώσει όμως,είδα πριν κάποιες μέρες ενα νεο(νομιζω) τμήμα που μου κέντρισε το ενδιαφέρον αλλά δεν ξέρω κατά πόσο βρίσκεις δουλειά σε αυτο. Το τμήμα ειναι "γλωσσικων και διαπολιτισμικων σπουδων" στον Βόλο. Προσωπικά πιστεύω οτι θα με ενδιέφερε μια καριέρα στην ερευνα(αν έχω κουράγιο πρώτα για κατι τετοιο) οποτε θα ήθελα να δω τι προοπτικές εχει στον τομέα αυτο και κυρίως αν υπάρχει και κατι σαν "plan b" όπου αν τελικά δε μου κάτσει αυτο που θέλω να κάνω,να έχω κατι αλλο να ασχοληθώ. Ευχαριστώ πολύ σε όσους απαντήσουν!
Stelios1231
Νεοφερμένο μέλος
Ο Stelios1231 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα.
Ξέρει κανείς τίποτα για αυτο το τμημα; ειναι καλο; εχει προοπτικες; Παρατήρησα οτι δεν υπάρχει τίποτα πανω σε αυτο το τμήμα στο φόρουμ παρόλο που μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον.
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki