Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:01 Ο Iliaso έγραψε: #21 02-12-09 17:01 Τον έχω δει και σε καλύτερα από χθες το Χατζηγιάννη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:03 Η Angelique.: #22 03-12-09 12:03 Οχι δεν πηγα. Εκτος του οτι ειχα μαθημα,δεν μου αρεσει και καθολου ο Χατζηγιαννης. Ειχα παει περυσι που ηταν ο Μαχαιριτσας αλλα γινοταν της μουρλης και ψιλοξενερωσα... Οσο για το δεντρο και για τον στολισμο... Γενικα γινεται πολυ ομορφη η πολη μετα την γιορτη των Αγγελων και την φωταγωγηση,ειναι οτι πρεπει για βολτα και καφεδακι στην πλατεια Αριστοτελους. :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Τον έχω δει και σε καλύτερα από χθες το Χατζηγιάννη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:03 Η Angelique.: #22 03-12-09 12:03 Οχι δεν πηγα. Εκτος του οτι ειχα μαθημα,δεν μου αρεσει και καθολου ο Χατζηγιαννης. Ειχα παει περυσι που ηταν ο Μαχαιριτσας αλλα γινοταν της μουρλης και ψιλοξενερωσα... Οσο για το δεντρο και για τον στολισμο... Γενικα γινεται πολυ ομορφη η πολη μετα την γιορτη των Αγγελων και την φωταγωγηση,ειναι οτι πρεπει για βολτα και καφεδακι στην πλατεια Αριστοτελους. :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οχι δεν πηγα. Εκτος του οτι ειχα μαθημα,δεν μου αρεσει και καθολου ο Χατζηγιαννης. Ειχα παει περυσι που ηταν ο Μαχαιριτσας αλλα γινοταν της μουρλης και ψιλοξενερωσα... Οσο για το δεντρο και για τον στολισμο... Γενικα γινεται πολυ ομορφη η πολη μετα την γιορτη των Αγγελων και την φωταγωγηση,ειναι οτι πρεπει για βολτα και καφεδακι στην πλατεια Αριστοτελους. :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.