Panos blg
Νεοφερμένο μέλος
Ο Panos blg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα.

26-08-20

20:10
Επειδή δινω δευτερη φορα και λογικά περναω αστυνομία εαν ειμαι γραμμενος σε αλλο τμήμα αυτο θα επηρεασει την εισαγωγη μου στην σχολη αστυφυλακων. Γιατι κάποιος μ είπε ότι πρέπει να παρω διαγραφή πριν βγουν οι βασεις και πως δεν θα με δεχτούν εαν δεν πάρω διαγραφή πριν βγουν οι βασεις οποιος γνωρίζει ας μ απαντησει ευχαριστώ
asdfqwerty
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο asdfqwerty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα.

26-08-20

20:11
πρεπει να διαγραφεις πριν σε καλεσουν στο τμημα, οχι πριν βγουν η βασειςΕπειδή δινω δευτερη φορα και λογικά περναω αστυνομία εαν ειμαι γραμμενος σε αλλο τμήμα αυτο θα επηρεασει την εισαγωγη μου στην σχολη αστυφυλακων. Γιατι κάποιος μ είπε ότι πρέπει να παρω διαγραφή πριν βγουν οι βασεις και πως δεν θα με δεχτούν εαν δεν πάρω διαγραφή πριν βγουν οι βασεις οποιος γνωρίζει ας μ απαντησει ευχαριστώ
Panos blg
Νεοφερμένο μέλος
Ο Panos blg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα.

26-08-20

20:19
Ευχαριστώ γιατι αγχωθηκα λίγο 

giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.019 μηνύματα.

27-08-20

01:36
Ευχαριστώ γιατι αγχωθηκα λίγο![]()
Εγώ σου το είχα πει. Καταρχάς, είπα ένα ακραίο σενάριο. Σπάνια συμβαίνει αλλά μπορεί να συμβεί και αυτό. Υπάρχουν και περιπτώσεις όπου άλλοι εδωσαν, πέρασαν αστυνομία, διορίστηκαν ΚΑΙ συνέχισαν την σχολή που άφησαν στην μέση ( γίνεται ΚΑΙ αυτό ) αλλά είναι ρίσκο. Κοινώς στην Ελλάδα ο,τι θέλεις κάνεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Trixompalas
- Jojo24
- sofia1
- Dafney
- Eleftheria2
- ΤΑΓΜΑΤΆΡΧΗΣ
- Panagiwtis2003
- giorgos78
- JC_APC
- Scandal
- Θαρσειν χρή
- Manolo165