Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 03:28 Ο Γιώργος Mt: #641 04-08-13 03:28 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Αφού βολεύεσαι με απλά πράγματα..χαιρετώ-καλημερίζω λοιπόν Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο,εκτός βέβαια αν δε βολεύεσαι με απλά πράγματα εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 03:38 Η spitogata: #642 04-08-13 03:38 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Κι εγώ το ίδιο,εκτός βέβαια αν δε βολεύεσαι με απλά πράγματα εσύ. Click για ανάπτυξη... Διακρίνω μια δυσαρέσκεια; Προτιμώ τα απλά πράγματα,τέτοια ώρα ειδικά τα περίπλοκα σε επηρεάζουν αρνητικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 03:38 Η whitelioness: #643 04-08-13 03:38 ω μα καλωσηρθατε τι κανετε; (περα απο το να ξενυχτατε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 03:40 Ο Γιώργος Mt: #644 04-08-13 03:40 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Διακρίνω μια δυσαρέσκεια; Προτιμώ τα απλά πράγματα,τέτοια ώρα ειδικά τα περίπλοκα σε επηρεάζουν αρνητικά. Click για ανάπτυξη... Όχι,δεν είχα τέτοιο σκοπό.Κατά τ'άλλα συμφωνώ απόλυτα. Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ω μα καλωσηρθατε τι κανετε; (περα απο το να ξενυχτατε) Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα!! Εγώ καλά είμαι,για το γατί δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 03:47 Η spitogata: #645 04-08-13 03:47 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ω μα καλωσηρθατε τι κανετε; (περα απο το να ξενυχτατε) Click για ανάπτυξη... Ζεσταινόμαστεεεε Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Όχι,δεν είχα τέτοιο σκοπό.Κατά τ'άλλα συμφωνώ απόλυτα. Ώπα!συμφωνούν τα πνεύματα αντιλογίας;; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα!! Εγώ καλά είμαι,για το γατί δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... Εγώ; Εγώωωω;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 03:48 Η whitelioness: #646 04-08-13 03:48 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Ζεσταινόμαστεεεε Click για ανάπτυξη... πραγματι. ο ανεμιστηρας να ειναι απανω μας και στο λαπτοπ μας μονο (μη καει τπτ, τη βαψαμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 03:50 Ο Γιώργος Mt: #647 04-08-13 03:50 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Ζεσταινόμαστεεεε Εγώ; Εγώωωω;; Click για ανάπτυξη... Nαι,εσύ,εσύ. Κι έπειτα γιατί να μη συμφωνώ; Τι νομίζεις,ότι είμαι κανένας στριμμένος που διαφωνεί,απλά για να διαφωνεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 03:54 Η spitogata: #648 04-08-13 03:54 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: πραγματι. ο ανεμιστηρας να ειναι απανω μας και στο λαπτοπ μας μονο (μη καει τπτ, τη βαψαμε) Click για ανάπτυξη... Α καλά,εγώ τον έχω πάρει αγκαλιά μόνο που μου έχει χαλάσει το καλώδιο του ανεμιστηρακίου που δροσίζει το λάπτοπ και πρέπει να πάρω καινούριο.. Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Nαι,εσύ,εσύ. Κι έπειτα γιατί να μη συμφωνώ; Τι νομίζεις,ότι είμαι κανένας στριμμένος που διαφωνεί,απλά για να διαφωνεί; Click για ανάπτυξη... Όχι βέβαια!έτσι και αλλιώς η ξινή του φόρουμ είμαι εγώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 03:59 Ο Γιώργος Mt: #649 04-08-13 03:59 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Α καλά,εγώ τον έχω πάρει αγκαλιά μόνο που μου έχει χαλάσει το καλώδιο του ανεμιστηρακίου που δροσίζει το λάπτοπ και πρέπει να πάρω καινούριο.. Όχι βέβαια!έτσι και αλλιώς η ξινή του φόρουμ είμαι εγώ.. Click για ανάπτυξη... Όχι,δεν είσαι εσύ η ξινή του φορούμ.Υπάρχουν και πιο ξινά μέλη εδώ μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:05 Η spitogata: #650 04-08-13 04:05 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Όχι,δεν είσαι εσύ η ξινή του φορούμ.Υπάρχουν και πιο ξινά μέλη εδώ μέσα. Click για ανάπτυξη... Εντάξει,ευχαριστώ!Νιώθω καλύτερα τώρα ΥΣ :αυτό το πράγμα που μόλις γράψεις σε αυτό το θέμα,μετά ερημώνει,πρέπει να σταματήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:08 Η whitelioness: #651 04-08-13 04:08 spitogata I like your username and I second what you just said σχετικα με το ερημωμενο θεμα αλλα ειμαστε ξενυχτηδες ποιος μπορει να δεσμευτει τετοια ωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:12 Ο Γιώργος Mt: #652 04-08-13 04:12 Τι να κάνουμε ρε σπιτόγατο; Με αποφεύγουν τα υπόλοιπα μέλη μάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:19 Η spitogata: #653 04-08-13 04:19 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: spitogata I like your username and I second what you just said σχετικα με το ερημωμενο θεμα αλλα ειμαστε ξενυχτηδες ποιος μπορει να δεσμευτει τετοια ωρα; Click για ανάπτυξη... Thanks,αλλά πρέπει να είσαι η μόνη ακόμα και εγώ το έχω μετανιώσει πλέον Όσον αφορά το θέμα,σίγουρα,δεν υπάρχουν και πολλοί ξύπνιοι τέτοια ώρα! Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Τι να κάνουμε ρε σπιτόγατο; Με αποφεύγουν τα υπόλοιπα μέλη μάλλον. Click για ανάπτυξη... Μην το παίρνεις προσωπικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:23 Ο Γιώργος Mt: #654 04-08-13 04:23 Tέσπα,δεν έχει και πολλή σημασία σπιτόγατο. Καληνύχτες από μένα,δε χωράω άλλο εδώ. Υγ : Και σ'εμένα αρέσει το nickname σου σπιτόγατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:24 Η whitelioness: #655 04-08-13 04:24 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Thanks,αλλά πρέπει να είσαι η μόνη ακόμα και εγώ το έχω μετανιώσει πλέον Click για ανάπτυξη... ω μα γιατι; τεσπα username ειναι στειλε ενα μνμ εαν το αλλαξεις θα σε θυμομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:31 Η spitogata: #656 04-08-13 04:31 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Tέσπα,δεν έχει και πολλή σημασία σπιτόγατο. Καληνύχτες από μένα,δε χωράω άλλο εδώ. Υγ : Και σ'εμένα αρέσει το nickname σου σπιτόγατο. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Γιώργο,καληνύχτα Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ω μα γιατι; τεσπα username ειναι στειλε ενα μνμ εαν το αλλαξεις θα σε θυμομαστε Click για ανάπτυξη... Εντάξει,όχι και σε τέτοιο σημείο,δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:33 Η whitelioness: #657 04-08-13 04:33 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Εντάξει,όχι και σε τέτοιο σημείο,δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα Click για ανάπτυξη... οκ τοτε καλημερες γατονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:34 Ο timonierhs: #658 04-08-13 04:34 Την καλημερα μου στους ξενυχτηδες Τι γινεται μονος μου απεμεινα εδω ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Αυγούστου 2013 spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:40 Η spitogata: #659 04-08-13 04:40 Αρχική Δημοσίευση από thimiosrg: Την καλημερα μου στους ξενυχτηδες Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:47 Ο timonierhs: #660 04-08-13 04:47 Γεια σου σπιτογατα, για μια στιγμη νομιζα οτι ημουν μονος εδω μεσα. Κι οσο να ναι ειναι λιγο creepy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: WhiTeNoiSe GAS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Αφού βολεύεσαι με απλά πράγματα..χαιρετώ-καλημερίζω λοιπόν Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο,εκτός βέβαια αν δε βολεύεσαι με απλά πράγματα εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 03:38 Η spitogata: #642 04-08-13 03:38 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Κι εγώ το ίδιο,εκτός βέβαια αν δε βολεύεσαι με απλά πράγματα εσύ. Click για ανάπτυξη... Διακρίνω μια δυσαρέσκεια; Προτιμώ τα απλά πράγματα,τέτοια ώρα ειδικά τα περίπλοκα σε επηρεάζουν αρνητικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 03:38 Η whitelioness: #643 04-08-13 03:38 ω μα καλωσηρθατε τι κανετε; (περα απο το να ξενυχτατε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 03:40 Ο Γιώργος Mt: #644 04-08-13 03:40 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Διακρίνω μια δυσαρέσκεια; Προτιμώ τα απλά πράγματα,τέτοια ώρα ειδικά τα περίπλοκα σε επηρεάζουν αρνητικά. Click για ανάπτυξη... Όχι,δεν είχα τέτοιο σκοπό.Κατά τ'άλλα συμφωνώ απόλυτα. Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ω μα καλωσηρθατε τι κανετε; (περα απο το να ξενυχτατε) Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα!! Εγώ καλά είμαι,για το γατί δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 03:47 Η spitogata: #645 04-08-13 03:47 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ω μα καλωσηρθατε τι κανετε; (περα απο το να ξενυχτατε) Click για ανάπτυξη... Ζεσταινόμαστεεεε Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Όχι,δεν είχα τέτοιο σκοπό.Κατά τ'άλλα συμφωνώ απόλυτα. Ώπα!συμφωνούν τα πνεύματα αντιλογίας;; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα!! Εγώ καλά είμαι,για το γατί δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... Εγώ; Εγώωωω;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 03:48 Η whitelioness: #646 04-08-13 03:48 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Ζεσταινόμαστεεεε Click για ανάπτυξη... πραγματι. ο ανεμιστηρας να ειναι απανω μας και στο λαπτοπ μας μονο (μη καει τπτ, τη βαψαμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 03:50 Ο Γιώργος Mt: #647 04-08-13 03:50 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Ζεσταινόμαστεεεε Εγώ; Εγώωωω;; Click για ανάπτυξη... Nαι,εσύ,εσύ. Κι έπειτα γιατί να μη συμφωνώ; Τι νομίζεις,ότι είμαι κανένας στριμμένος που διαφωνεί,απλά για να διαφωνεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 03:54 Η spitogata: #648 04-08-13 03:54 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: πραγματι. ο ανεμιστηρας να ειναι απανω μας και στο λαπτοπ μας μονο (μη καει τπτ, τη βαψαμε) Click για ανάπτυξη... Α καλά,εγώ τον έχω πάρει αγκαλιά μόνο που μου έχει χαλάσει το καλώδιο του ανεμιστηρακίου που δροσίζει το λάπτοπ και πρέπει να πάρω καινούριο.. Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Nαι,εσύ,εσύ. Κι έπειτα γιατί να μη συμφωνώ; Τι νομίζεις,ότι είμαι κανένας στριμμένος που διαφωνεί,απλά για να διαφωνεί; Click για ανάπτυξη... Όχι βέβαια!έτσι και αλλιώς η ξινή του φόρουμ είμαι εγώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 03:59 Ο Γιώργος Mt: #649 04-08-13 03:59 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Α καλά,εγώ τον έχω πάρει αγκαλιά μόνο που μου έχει χαλάσει το καλώδιο του ανεμιστηρακίου που δροσίζει το λάπτοπ και πρέπει να πάρω καινούριο.. Όχι βέβαια!έτσι και αλλιώς η ξινή του φόρουμ είμαι εγώ.. Click για ανάπτυξη... Όχι,δεν είσαι εσύ η ξινή του φορούμ.Υπάρχουν και πιο ξινά μέλη εδώ μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:05 Η spitogata: #650 04-08-13 04:05 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Όχι,δεν είσαι εσύ η ξινή του φορούμ.Υπάρχουν και πιο ξινά μέλη εδώ μέσα. Click για ανάπτυξη... Εντάξει,ευχαριστώ!Νιώθω καλύτερα τώρα ΥΣ :αυτό το πράγμα που μόλις γράψεις σε αυτό το θέμα,μετά ερημώνει,πρέπει να σταματήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:08 Η whitelioness: #651 04-08-13 04:08 spitogata I like your username and I second what you just said σχετικα με το ερημωμενο θεμα αλλα ειμαστε ξενυχτηδες ποιος μπορει να δεσμευτει τετοια ωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:12 Ο Γιώργος Mt: #652 04-08-13 04:12 Τι να κάνουμε ρε σπιτόγατο; Με αποφεύγουν τα υπόλοιπα μέλη μάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:19 Η spitogata: #653 04-08-13 04:19 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: spitogata I like your username and I second what you just said σχετικα με το ερημωμενο θεμα αλλα ειμαστε ξενυχτηδες ποιος μπορει να δεσμευτει τετοια ωρα; Click για ανάπτυξη... Thanks,αλλά πρέπει να είσαι η μόνη ακόμα και εγώ το έχω μετανιώσει πλέον Όσον αφορά το θέμα,σίγουρα,δεν υπάρχουν και πολλοί ξύπνιοι τέτοια ώρα! Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Τι να κάνουμε ρε σπιτόγατο; Με αποφεύγουν τα υπόλοιπα μέλη μάλλον. Click για ανάπτυξη... Μην το παίρνεις προσωπικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:23 Ο Γιώργος Mt: #654 04-08-13 04:23 Tέσπα,δεν έχει και πολλή σημασία σπιτόγατο. Καληνύχτες από μένα,δε χωράω άλλο εδώ. Υγ : Και σ'εμένα αρέσει το nickname σου σπιτόγατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:24 Η whitelioness: #655 04-08-13 04:24 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Thanks,αλλά πρέπει να είσαι η μόνη ακόμα και εγώ το έχω μετανιώσει πλέον Click για ανάπτυξη... ω μα γιατι; τεσπα username ειναι στειλε ενα μνμ εαν το αλλαξεις θα σε θυμομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:31 Η spitogata: #656 04-08-13 04:31 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Tέσπα,δεν έχει και πολλή σημασία σπιτόγατο. Καληνύχτες από μένα,δε χωράω άλλο εδώ. Υγ : Και σ'εμένα αρέσει το nickname σου σπιτόγατο. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Γιώργο,καληνύχτα Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ω μα γιατι; τεσπα username ειναι στειλε ενα μνμ εαν το αλλαξεις θα σε θυμομαστε Click για ανάπτυξη... Εντάξει,όχι και σε τέτοιο σημείο,δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:33 Η whitelioness: #657 04-08-13 04:33 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Εντάξει,όχι και σε τέτοιο σημείο,δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα Click για ανάπτυξη... οκ τοτε καλημερες γατονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:34 Ο timonierhs: #658 04-08-13 04:34 Την καλημερα μου στους ξενυχτηδες Τι γινεται μονος μου απεμεινα εδω ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Αυγούστου 2013 spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:40 Η spitogata: #659 04-08-13 04:40 Αρχική Δημοσίευση από thimiosrg: Την καλημερα μου στους ξενυχτηδες Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:47 Ο timonierhs: #660 04-08-13 04:47 Γεια σου σπιτογατα, για μια στιγμη νομιζα οτι ημουν μονος εδω μεσα. Κι οσο να ναι ειναι λιγο creepy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: WhiTeNoiSe GAS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Κι εγώ το ίδιο,εκτός βέβαια αν δε βολεύεσαι με απλά πράγματα εσύ. Click για ανάπτυξη... Διακρίνω μια δυσαρέσκεια; Προτιμώ τα απλά πράγματα,τέτοια ώρα ειδικά τα περίπλοκα σε επηρεάζουν αρνητικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 03:38 Η whitelioness: #643 04-08-13 03:38 ω μα καλωσηρθατε τι κανετε; (περα απο το να ξενυχτατε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 03:40 Ο Γιώργος Mt: #644 04-08-13 03:40 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Διακρίνω μια δυσαρέσκεια; Προτιμώ τα απλά πράγματα,τέτοια ώρα ειδικά τα περίπλοκα σε επηρεάζουν αρνητικά. Click για ανάπτυξη... Όχι,δεν είχα τέτοιο σκοπό.Κατά τ'άλλα συμφωνώ απόλυτα. Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ω μα καλωσηρθατε τι κανετε; (περα απο το να ξενυχτατε) Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα!! Εγώ καλά είμαι,για το γατί δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 03:47 Η spitogata: #645 04-08-13 03:47 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ω μα καλωσηρθατε τι κανετε; (περα απο το να ξενυχτατε) Click για ανάπτυξη... Ζεσταινόμαστεεεε Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Όχι,δεν είχα τέτοιο σκοπό.Κατά τ'άλλα συμφωνώ απόλυτα. Ώπα!συμφωνούν τα πνεύματα αντιλογίας;; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα!! Εγώ καλά είμαι,για το γατί δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... Εγώ; Εγώωωω;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 03:48 Η whitelioness: #646 04-08-13 03:48 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Ζεσταινόμαστεεεε Click για ανάπτυξη... πραγματι. ο ανεμιστηρας να ειναι απανω μας και στο λαπτοπ μας μονο (μη καει τπτ, τη βαψαμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 03:50 Ο Γιώργος Mt: #647 04-08-13 03:50 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Ζεσταινόμαστεεεε Εγώ; Εγώωωω;; Click για ανάπτυξη... Nαι,εσύ,εσύ. Κι έπειτα γιατί να μη συμφωνώ; Τι νομίζεις,ότι είμαι κανένας στριμμένος που διαφωνεί,απλά για να διαφωνεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 03:54 Η spitogata: #648 04-08-13 03:54 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: πραγματι. ο ανεμιστηρας να ειναι απανω μας και στο λαπτοπ μας μονο (μη καει τπτ, τη βαψαμε) Click για ανάπτυξη... Α καλά,εγώ τον έχω πάρει αγκαλιά μόνο που μου έχει χαλάσει το καλώδιο του ανεμιστηρακίου που δροσίζει το λάπτοπ και πρέπει να πάρω καινούριο.. Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Nαι,εσύ,εσύ. Κι έπειτα γιατί να μη συμφωνώ; Τι νομίζεις,ότι είμαι κανένας στριμμένος που διαφωνεί,απλά για να διαφωνεί; Click για ανάπτυξη... Όχι βέβαια!έτσι και αλλιώς η ξινή του φόρουμ είμαι εγώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 03:59 Ο Γιώργος Mt: #649 04-08-13 03:59 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Α καλά,εγώ τον έχω πάρει αγκαλιά μόνο που μου έχει χαλάσει το καλώδιο του ανεμιστηρακίου που δροσίζει το λάπτοπ και πρέπει να πάρω καινούριο.. Όχι βέβαια!έτσι και αλλιώς η ξινή του φόρουμ είμαι εγώ.. Click για ανάπτυξη... Όχι,δεν είσαι εσύ η ξινή του φορούμ.Υπάρχουν και πιο ξινά μέλη εδώ μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:05 Η spitogata: #650 04-08-13 04:05 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Όχι,δεν είσαι εσύ η ξινή του φορούμ.Υπάρχουν και πιο ξινά μέλη εδώ μέσα. Click για ανάπτυξη... Εντάξει,ευχαριστώ!Νιώθω καλύτερα τώρα ΥΣ :αυτό το πράγμα που μόλις γράψεις σε αυτό το θέμα,μετά ερημώνει,πρέπει να σταματήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:08 Η whitelioness: #651 04-08-13 04:08 spitogata I like your username and I second what you just said σχετικα με το ερημωμενο θεμα αλλα ειμαστε ξενυχτηδες ποιος μπορει να δεσμευτει τετοια ωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:12 Ο Γιώργος Mt: #652 04-08-13 04:12 Τι να κάνουμε ρε σπιτόγατο; Με αποφεύγουν τα υπόλοιπα μέλη μάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:19 Η spitogata: #653 04-08-13 04:19 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: spitogata I like your username and I second what you just said σχετικα με το ερημωμενο θεμα αλλα ειμαστε ξενυχτηδες ποιος μπορει να δεσμευτει τετοια ωρα; Click για ανάπτυξη... Thanks,αλλά πρέπει να είσαι η μόνη ακόμα και εγώ το έχω μετανιώσει πλέον Όσον αφορά το θέμα,σίγουρα,δεν υπάρχουν και πολλοί ξύπνιοι τέτοια ώρα! Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Τι να κάνουμε ρε σπιτόγατο; Με αποφεύγουν τα υπόλοιπα μέλη μάλλον. Click για ανάπτυξη... Μην το παίρνεις προσωπικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:23 Ο Γιώργος Mt: #654 04-08-13 04:23 Tέσπα,δεν έχει και πολλή σημασία σπιτόγατο. Καληνύχτες από μένα,δε χωράω άλλο εδώ. Υγ : Και σ'εμένα αρέσει το nickname σου σπιτόγατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:24 Η whitelioness: #655 04-08-13 04:24 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Thanks,αλλά πρέπει να είσαι η μόνη ακόμα και εγώ το έχω μετανιώσει πλέον Click για ανάπτυξη... ω μα γιατι; τεσπα username ειναι στειλε ενα μνμ εαν το αλλαξεις θα σε θυμομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:31 Η spitogata: #656 04-08-13 04:31 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Tέσπα,δεν έχει και πολλή σημασία σπιτόγατο. Καληνύχτες από μένα,δε χωράω άλλο εδώ. Υγ : Και σ'εμένα αρέσει το nickname σου σπιτόγατο. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Γιώργο,καληνύχτα Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ω μα γιατι; τεσπα username ειναι στειλε ενα μνμ εαν το αλλαξεις θα σε θυμομαστε Click για ανάπτυξη... Εντάξει,όχι και σε τέτοιο σημείο,δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:33 Η whitelioness: #657 04-08-13 04:33 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Εντάξει,όχι και σε τέτοιο σημείο,δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα Click για ανάπτυξη... οκ τοτε καλημερες γατονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:34 Ο timonierhs: #658 04-08-13 04:34 Την καλημερα μου στους ξενυχτηδες Τι γινεται μονος μου απεμεινα εδω ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Αυγούστου 2013 spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:40 Η spitogata: #659 04-08-13 04:40 Αρχική Δημοσίευση από thimiosrg: Την καλημερα μου στους ξενυχτηδες Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:47 Ο timonierhs: #660 04-08-13 04:47 Γεια σου σπιτογατα, για μια στιγμη νομιζα οτι ημουν μονος εδω μεσα. Κι οσο να ναι ειναι λιγο creepy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: WhiTeNoiSe GAS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ω μα καλωσηρθατε τι κανετε; (περα απο το να ξενυχτατε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 03:40 Ο Γιώργος Mt: #644 04-08-13 03:40 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Διακρίνω μια δυσαρέσκεια; Προτιμώ τα απλά πράγματα,τέτοια ώρα ειδικά τα περίπλοκα σε επηρεάζουν αρνητικά. Click για ανάπτυξη... Όχι,δεν είχα τέτοιο σκοπό.Κατά τ'άλλα συμφωνώ απόλυτα. Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ω μα καλωσηρθατε τι κανετε; (περα απο το να ξενυχτατε) Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα!! Εγώ καλά είμαι,για το γατί δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 03:47 Η spitogata: #645 04-08-13 03:47 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ω μα καλωσηρθατε τι κανετε; (περα απο το να ξενυχτατε) Click για ανάπτυξη... Ζεσταινόμαστεεεε Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Όχι,δεν είχα τέτοιο σκοπό.Κατά τ'άλλα συμφωνώ απόλυτα. Ώπα!συμφωνούν τα πνεύματα αντιλογίας;; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα!! Εγώ καλά είμαι,για το γατί δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... Εγώ; Εγώωωω;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 03:48 Η whitelioness: #646 04-08-13 03:48 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Ζεσταινόμαστεεεε Click για ανάπτυξη... πραγματι. ο ανεμιστηρας να ειναι απανω μας και στο λαπτοπ μας μονο (μη καει τπτ, τη βαψαμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 03:50 Ο Γιώργος Mt: #647 04-08-13 03:50 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Ζεσταινόμαστεεεε Εγώ; Εγώωωω;; Click για ανάπτυξη... Nαι,εσύ,εσύ. Κι έπειτα γιατί να μη συμφωνώ; Τι νομίζεις,ότι είμαι κανένας στριμμένος που διαφωνεί,απλά για να διαφωνεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 03:54 Η spitogata: #648 04-08-13 03:54 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: πραγματι. ο ανεμιστηρας να ειναι απανω μας και στο λαπτοπ μας μονο (μη καει τπτ, τη βαψαμε) Click για ανάπτυξη... Α καλά,εγώ τον έχω πάρει αγκαλιά μόνο που μου έχει χαλάσει το καλώδιο του ανεμιστηρακίου που δροσίζει το λάπτοπ και πρέπει να πάρω καινούριο.. Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Nαι,εσύ,εσύ. Κι έπειτα γιατί να μη συμφωνώ; Τι νομίζεις,ότι είμαι κανένας στριμμένος που διαφωνεί,απλά για να διαφωνεί; Click για ανάπτυξη... Όχι βέβαια!έτσι και αλλιώς η ξινή του φόρουμ είμαι εγώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 03:59 Ο Γιώργος Mt: #649 04-08-13 03:59 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Α καλά,εγώ τον έχω πάρει αγκαλιά μόνο που μου έχει χαλάσει το καλώδιο του ανεμιστηρακίου που δροσίζει το λάπτοπ και πρέπει να πάρω καινούριο.. Όχι βέβαια!έτσι και αλλιώς η ξινή του φόρουμ είμαι εγώ.. Click για ανάπτυξη... Όχι,δεν είσαι εσύ η ξινή του φορούμ.Υπάρχουν και πιο ξινά μέλη εδώ μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:05 Η spitogata: #650 04-08-13 04:05 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Όχι,δεν είσαι εσύ η ξινή του φορούμ.Υπάρχουν και πιο ξινά μέλη εδώ μέσα. Click για ανάπτυξη... Εντάξει,ευχαριστώ!Νιώθω καλύτερα τώρα ΥΣ :αυτό το πράγμα που μόλις γράψεις σε αυτό το θέμα,μετά ερημώνει,πρέπει να σταματήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:08 Η whitelioness: #651 04-08-13 04:08 spitogata I like your username and I second what you just said σχετικα με το ερημωμενο θεμα αλλα ειμαστε ξενυχτηδες ποιος μπορει να δεσμευτει τετοια ωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:12 Ο Γιώργος Mt: #652 04-08-13 04:12 Τι να κάνουμε ρε σπιτόγατο; Με αποφεύγουν τα υπόλοιπα μέλη μάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:19 Η spitogata: #653 04-08-13 04:19 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: spitogata I like your username and I second what you just said σχετικα με το ερημωμενο θεμα αλλα ειμαστε ξενυχτηδες ποιος μπορει να δεσμευτει τετοια ωρα; Click για ανάπτυξη... Thanks,αλλά πρέπει να είσαι η μόνη ακόμα και εγώ το έχω μετανιώσει πλέον Όσον αφορά το θέμα,σίγουρα,δεν υπάρχουν και πολλοί ξύπνιοι τέτοια ώρα! Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Τι να κάνουμε ρε σπιτόγατο; Με αποφεύγουν τα υπόλοιπα μέλη μάλλον. Click για ανάπτυξη... Μην το παίρνεις προσωπικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:23 Ο Γιώργος Mt: #654 04-08-13 04:23 Tέσπα,δεν έχει και πολλή σημασία σπιτόγατο. Καληνύχτες από μένα,δε χωράω άλλο εδώ. Υγ : Και σ'εμένα αρέσει το nickname σου σπιτόγατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:24 Η whitelioness: #655 04-08-13 04:24 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Thanks,αλλά πρέπει να είσαι η μόνη ακόμα και εγώ το έχω μετανιώσει πλέον Click για ανάπτυξη... ω μα γιατι; τεσπα username ειναι στειλε ενα μνμ εαν το αλλαξεις θα σε θυμομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:31 Η spitogata: #656 04-08-13 04:31 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Tέσπα,δεν έχει και πολλή σημασία σπιτόγατο. Καληνύχτες από μένα,δε χωράω άλλο εδώ. Υγ : Και σ'εμένα αρέσει το nickname σου σπιτόγατο. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Γιώργο,καληνύχτα Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ω μα γιατι; τεσπα username ειναι στειλε ενα μνμ εαν το αλλαξεις θα σε θυμομαστε Click για ανάπτυξη... Εντάξει,όχι και σε τέτοιο σημείο,δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:33 Η whitelioness: #657 04-08-13 04:33 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Εντάξει,όχι και σε τέτοιο σημείο,δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα Click για ανάπτυξη... οκ τοτε καλημερες γατονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:34 Ο timonierhs: #658 04-08-13 04:34 Την καλημερα μου στους ξενυχτηδες Τι γινεται μονος μου απεμεινα εδω ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Αυγούστου 2013 spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:40 Η spitogata: #659 04-08-13 04:40 Αρχική Δημοσίευση από thimiosrg: Την καλημερα μου στους ξενυχτηδες Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:47 Ο timonierhs: #660 04-08-13 04:47 Γεια σου σπιτογατα, για μια στιγμη νομιζα οτι ημουν μονος εδω μεσα. Κι οσο να ναι ειναι λιγο creepy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: WhiTeNoiSe GAS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Διακρίνω μια δυσαρέσκεια; Προτιμώ τα απλά πράγματα,τέτοια ώρα ειδικά τα περίπλοκα σε επηρεάζουν αρνητικά. Click για ανάπτυξη... Όχι,δεν είχα τέτοιο σκοπό.Κατά τ'άλλα συμφωνώ απόλυτα. Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ω μα καλωσηρθατε τι κανετε; (περα απο το να ξενυχτατε) Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα!! Εγώ καλά είμαι,για το γατί δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 03:47 Η spitogata: #645 04-08-13 03:47 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ω μα καλωσηρθατε τι κανετε; (περα απο το να ξενυχτατε) Click για ανάπτυξη... Ζεσταινόμαστεεεε Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Όχι,δεν είχα τέτοιο σκοπό.Κατά τ'άλλα συμφωνώ απόλυτα. Ώπα!συμφωνούν τα πνεύματα αντιλογίας;; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα!! Εγώ καλά είμαι,για το γατί δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... Εγώ; Εγώωωω;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 03:48 Η whitelioness: #646 04-08-13 03:48 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Ζεσταινόμαστεεεε Click για ανάπτυξη... πραγματι. ο ανεμιστηρας να ειναι απανω μας και στο λαπτοπ μας μονο (μη καει τπτ, τη βαψαμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 03:50 Ο Γιώργος Mt: #647 04-08-13 03:50 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Ζεσταινόμαστεεεε Εγώ; Εγώωωω;; Click για ανάπτυξη... Nαι,εσύ,εσύ. Κι έπειτα γιατί να μη συμφωνώ; Τι νομίζεις,ότι είμαι κανένας στριμμένος που διαφωνεί,απλά για να διαφωνεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 03:54 Η spitogata: #648 04-08-13 03:54 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: πραγματι. ο ανεμιστηρας να ειναι απανω μας και στο λαπτοπ μας μονο (μη καει τπτ, τη βαψαμε) Click για ανάπτυξη... Α καλά,εγώ τον έχω πάρει αγκαλιά μόνο που μου έχει χαλάσει το καλώδιο του ανεμιστηρακίου που δροσίζει το λάπτοπ και πρέπει να πάρω καινούριο.. Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Nαι,εσύ,εσύ. Κι έπειτα γιατί να μη συμφωνώ; Τι νομίζεις,ότι είμαι κανένας στριμμένος που διαφωνεί,απλά για να διαφωνεί; Click για ανάπτυξη... Όχι βέβαια!έτσι και αλλιώς η ξινή του φόρουμ είμαι εγώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 03:59 Ο Γιώργος Mt: #649 04-08-13 03:59 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Α καλά,εγώ τον έχω πάρει αγκαλιά μόνο που μου έχει χαλάσει το καλώδιο του ανεμιστηρακίου που δροσίζει το λάπτοπ και πρέπει να πάρω καινούριο.. Όχι βέβαια!έτσι και αλλιώς η ξινή του φόρουμ είμαι εγώ.. Click για ανάπτυξη... Όχι,δεν είσαι εσύ η ξινή του φορούμ.Υπάρχουν και πιο ξινά μέλη εδώ μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:05 Η spitogata: #650 04-08-13 04:05 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Όχι,δεν είσαι εσύ η ξινή του φορούμ.Υπάρχουν και πιο ξινά μέλη εδώ μέσα. Click για ανάπτυξη... Εντάξει,ευχαριστώ!Νιώθω καλύτερα τώρα ΥΣ :αυτό το πράγμα που μόλις γράψεις σε αυτό το θέμα,μετά ερημώνει,πρέπει να σταματήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:08 Η whitelioness: #651 04-08-13 04:08 spitogata I like your username and I second what you just said σχετικα με το ερημωμενο θεμα αλλα ειμαστε ξενυχτηδες ποιος μπορει να δεσμευτει τετοια ωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:12 Ο Γιώργος Mt: #652 04-08-13 04:12 Τι να κάνουμε ρε σπιτόγατο; Με αποφεύγουν τα υπόλοιπα μέλη μάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:19 Η spitogata: #653 04-08-13 04:19 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: spitogata I like your username and I second what you just said σχετικα με το ερημωμενο θεμα αλλα ειμαστε ξενυχτηδες ποιος μπορει να δεσμευτει τετοια ωρα; Click για ανάπτυξη... Thanks,αλλά πρέπει να είσαι η μόνη ακόμα και εγώ το έχω μετανιώσει πλέον Όσον αφορά το θέμα,σίγουρα,δεν υπάρχουν και πολλοί ξύπνιοι τέτοια ώρα! Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Τι να κάνουμε ρε σπιτόγατο; Με αποφεύγουν τα υπόλοιπα μέλη μάλλον. Click για ανάπτυξη... Μην το παίρνεις προσωπικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:23 Ο Γιώργος Mt: #654 04-08-13 04:23 Tέσπα,δεν έχει και πολλή σημασία σπιτόγατο. Καληνύχτες από μένα,δε χωράω άλλο εδώ. Υγ : Και σ'εμένα αρέσει το nickname σου σπιτόγατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:24 Η whitelioness: #655 04-08-13 04:24 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Thanks,αλλά πρέπει να είσαι η μόνη ακόμα και εγώ το έχω μετανιώσει πλέον Click για ανάπτυξη... ω μα γιατι; τεσπα username ειναι στειλε ενα μνμ εαν το αλλαξεις θα σε θυμομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:31 Η spitogata: #656 04-08-13 04:31 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Tέσπα,δεν έχει και πολλή σημασία σπιτόγατο. Καληνύχτες από μένα,δε χωράω άλλο εδώ. Υγ : Και σ'εμένα αρέσει το nickname σου σπιτόγατο. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Γιώργο,καληνύχτα Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ω μα γιατι; τεσπα username ειναι στειλε ενα μνμ εαν το αλλαξεις θα σε θυμομαστε Click για ανάπτυξη... Εντάξει,όχι και σε τέτοιο σημείο,δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:33 Η whitelioness: #657 04-08-13 04:33 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Εντάξει,όχι και σε τέτοιο σημείο,δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα Click για ανάπτυξη... οκ τοτε καλημερες γατονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:34 Ο timonierhs: #658 04-08-13 04:34 Την καλημερα μου στους ξενυχτηδες Τι γινεται μονος μου απεμεινα εδω ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Αυγούστου 2013 spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:40 Η spitogata: #659 04-08-13 04:40 Αρχική Δημοσίευση από thimiosrg: Την καλημερα μου στους ξενυχτηδες Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:47 Ο timonierhs: #660 04-08-13 04:47 Γεια σου σπιτογατα, για μια στιγμη νομιζα οτι ημουν μονος εδω μεσα. Κι οσο να ναι ειναι λιγο creepy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: WhiTeNoiSe GAS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ω μα καλωσηρθατε τι κανετε; (περα απο το να ξενυχτατε) Click για ανάπτυξη... Ζεσταινόμαστεεεε Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Όχι,δεν είχα τέτοιο σκοπό.Κατά τ'άλλα συμφωνώ απόλυτα. Ώπα!συμφωνούν τα πνεύματα αντιλογίας;; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα!! Εγώ καλά είμαι,για το γατί δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... Εγώ; Εγώωωω;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 03:48 Η whitelioness: #646 04-08-13 03:48 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Ζεσταινόμαστεεεε Click για ανάπτυξη... πραγματι. ο ανεμιστηρας να ειναι απανω μας και στο λαπτοπ μας μονο (μη καει τπτ, τη βαψαμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 03:50 Ο Γιώργος Mt: #647 04-08-13 03:50 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Ζεσταινόμαστεεεε Εγώ; Εγώωωω;; Click για ανάπτυξη... Nαι,εσύ,εσύ. Κι έπειτα γιατί να μη συμφωνώ; Τι νομίζεις,ότι είμαι κανένας στριμμένος που διαφωνεί,απλά για να διαφωνεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 03:54 Η spitogata: #648 04-08-13 03:54 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: πραγματι. ο ανεμιστηρας να ειναι απανω μας και στο λαπτοπ μας μονο (μη καει τπτ, τη βαψαμε) Click για ανάπτυξη... Α καλά,εγώ τον έχω πάρει αγκαλιά μόνο που μου έχει χαλάσει το καλώδιο του ανεμιστηρακίου που δροσίζει το λάπτοπ και πρέπει να πάρω καινούριο.. Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Nαι,εσύ,εσύ. Κι έπειτα γιατί να μη συμφωνώ; Τι νομίζεις,ότι είμαι κανένας στριμμένος που διαφωνεί,απλά για να διαφωνεί; Click για ανάπτυξη... Όχι βέβαια!έτσι και αλλιώς η ξινή του φόρουμ είμαι εγώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 03:59 Ο Γιώργος Mt: #649 04-08-13 03:59 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Α καλά,εγώ τον έχω πάρει αγκαλιά μόνο που μου έχει χαλάσει το καλώδιο του ανεμιστηρακίου που δροσίζει το λάπτοπ και πρέπει να πάρω καινούριο.. Όχι βέβαια!έτσι και αλλιώς η ξινή του φόρουμ είμαι εγώ.. Click για ανάπτυξη... Όχι,δεν είσαι εσύ η ξινή του φορούμ.Υπάρχουν και πιο ξινά μέλη εδώ μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:05 Η spitogata: #650 04-08-13 04:05 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Όχι,δεν είσαι εσύ η ξινή του φορούμ.Υπάρχουν και πιο ξινά μέλη εδώ μέσα. Click για ανάπτυξη... Εντάξει,ευχαριστώ!Νιώθω καλύτερα τώρα ΥΣ :αυτό το πράγμα που μόλις γράψεις σε αυτό το θέμα,μετά ερημώνει,πρέπει να σταματήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:08 Η whitelioness: #651 04-08-13 04:08 spitogata I like your username and I second what you just said σχετικα με το ερημωμενο θεμα αλλα ειμαστε ξενυχτηδες ποιος μπορει να δεσμευτει τετοια ωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:12 Ο Γιώργος Mt: #652 04-08-13 04:12 Τι να κάνουμε ρε σπιτόγατο; Με αποφεύγουν τα υπόλοιπα μέλη μάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:19 Η spitogata: #653 04-08-13 04:19 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: spitogata I like your username and I second what you just said σχετικα με το ερημωμενο θεμα αλλα ειμαστε ξενυχτηδες ποιος μπορει να δεσμευτει τετοια ωρα; Click για ανάπτυξη... Thanks,αλλά πρέπει να είσαι η μόνη ακόμα και εγώ το έχω μετανιώσει πλέον Όσον αφορά το θέμα,σίγουρα,δεν υπάρχουν και πολλοί ξύπνιοι τέτοια ώρα! Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Τι να κάνουμε ρε σπιτόγατο; Με αποφεύγουν τα υπόλοιπα μέλη μάλλον. Click για ανάπτυξη... Μην το παίρνεις προσωπικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:23 Ο Γιώργος Mt: #654 04-08-13 04:23 Tέσπα,δεν έχει και πολλή σημασία σπιτόγατο. Καληνύχτες από μένα,δε χωράω άλλο εδώ. Υγ : Και σ'εμένα αρέσει το nickname σου σπιτόγατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:24 Η whitelioness: #655 04-08-13 04:24 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Thanks,αλλά πρέπει να είσαι η μόνη ακόμα και εγώ το έχω μετανιώσει πλέον Click για ανάπτυξη... ω μα γιατι; τεσπα username ειναι στειλε ενα μνμ εαν το αλλαξεις θα σε θυμομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:31 Η spitogata: #656 04-08-13 04:31 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Tέσπα,δεν έχει και πολλή σημασία σπιτόγατο. Καληνύχτες από μένα,δε χωράω άλλο εδώ. Υγ : Και σ'εμένα αρέσει το nickname σου σπιτόγατο. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Γιώργο,καληνύχτα Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ω μα γιατι; τεσπα username ειναι στειλε ενα μνμ εαν το αλλαξεις θα σε θυμομαστε Click για ανάπτυξη... Εντάξει,όχι και σε τέτοιο σημείο,δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:33 Η whitelioness: #657 04-08-13 04:33 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Εντάξει,όχι και σε τέτοιο σημείο,δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα Click για ανάπτυξη... οκ τοτε καλημερες γατονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:34 Ο timonierhs: #658 04-08-13 04:34 Την καλημερα μου στους ξενυχτηδες Τι γινεται μονος μου απεμεινα εδω ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Αυγούστου 2013 spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:40 Η spitogata: #659 04-08-13 04:40 Αρχική Δημοσίευση από thimiosrg: Την καλημερα μου στους ξενυχτηδες Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:47 Ο timonierhs: #660 04-08-13 04:47 Γεια σου σπιτογατα, για μια στιγμη νομιζα οτι ημουν μονος εδω μεσα. Κι οσο να ναι ειναι λιγο creepy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: WhiTeNoiSe GAS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Ζεσταινόμαστεεεε Click για ανάπτυξη... πραγματι. ο ανεμιστηρας να ειναι απανω μας και στο λαπτοπ μας μονο (μη καει τπτ, τη βαψαμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 03:50 Ο Γιώργος Mt: #647 04-08-13 03:50 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Ζεσταινόμαστεεεε Εγώ; Εγώωωω;; Click για ανάπτυξη... Nαι,εσύ,εσύ. Κι έπειτα γιατί να μη συμφωνώ; Τι νομίζεις,ότι είμαι κανένας στριμμένος που διαφωνεί,απλά για να διαφωνεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 03:54 Η spitogata: #648 04-08-13 03:54 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: πραγματι. ο ανεμιστηρας να ειναι απανω μας και στο λαπτοπ μας μονο (μη καει τπτ, τη βαψαμε) Click για ανάπτυξη... Α καλά,εγώ τον έχω πάρει αγκαλιά μόνο που μου έχει χαλάσει το καλώδιο του ανεμιστηρακίου που δροσίζει το λάπτοπ και πρέπει να πάρω καινούριο.. Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Nαι,εσύ,εσύ. Κι έπειτα γιατί να μη συμφωνώ; Τι νομίζεις,ότι είμαι κανένας στριμμένος που διαφωνεί,απλά για να διαφωνεί; Click για ανάπτυξη... Όχι βέβαια!έτσι και αλλιώς η ξινή του φόρουμ είμαι εγώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 03:59 Ο Γιώργος Mt: #649 04-08-13 03:59 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Α καλά,εγώ τον έχω πάρει αγκαλιά μόνο που μου έχει χαλάσει το καλώδιο του ανεμιστηρακίου που δροσίζει το λάπτοπ και πρέπει να πάρω καινούριο.. Όχι βέβαια!έτσι και αλλιώς η ξινή του φόρουμ είμαι εγώ.. Click για ανάπτυξη... Όχι,δεν είσαι εσύ η ξινή του φορούμ.Υπάρχουν και πιο ξινά μέλη εδώ μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:05 Η spitogata: #650 04-08-13 04:05 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Όχι,δεν είσαι εσύ η ξινή του φορούμ.Υπάρχουν και πιο ξινά μέλη εδώ μέσα. Click για ανάπτυξη... Εντάξει,ευχαριστώ!Νιώθω καλύτερα τώρα ΥΣ :αυτό το πράγμα που μόλις γράψεις σε αυτό το θέμα,μετά ερημώνει,πρέπει να σταματήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:08 Η whitelioness: #651 04-08-13 04:08 spitogata I like your username and I second what you just said σχετικα με το ερημωμενο θεμα αλλα ειμαστε ξενυχτηδες ποιος μπορει να δεσμευτει τετοια ωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:12 Ο Γιώργος Mt: #652 04-08-13 04:12 Τι να κάνουμε ρε σπιτόγατο; Με αποφεύγουν τα υπόλοιπα μέλη μάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:19 Η spitogata: #653 04-08-13 04:19 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: spitogata I like your username and I second what you just said σχετικα με το ερημωμενο θεμα αλλα ειμαστε ξενυχτηδες ποιος μπορει να δεσμευτει τετοια ωρα; Click για ανάπτυξη... Thanks,αλλά πρέπει να είσαι η μόνη ακόμα και εγώ το έχω μετανιώσει πλέον Όσον αφορά το θέμα,σίγουρα,δεν υπάρχουν και πολλοί ξύπνιοι τέτοια ώρα! Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Τι να κάνουμε ρε σπιτόγατο; Με αποφεύγουν τα υπόλοιπα μέλη μάλλον. Click για ανάπτυξη... Μην το παίρνεις προσωπικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:23 Ο Γιώργος Mt: #654 04-08-13 04:23 Tέσπα,δεν έχει και πολλή σημασία σπιτόγατο. Καληνύχτες από μένα,δε χωράω άλλο εδώ. Υγ : Και σ'εμένα αρέσει το nickname σου σπιτόγατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:24 Η whitelioness: #655 04-08-13 04:24 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Thanks,αλλά πρέπει να είσαι η μόνη ακόμα και εγώ το έχω μετανιώσει πλέον Click για ανάπτυξη... ω μα γιατι; τεσπα username ειναι στειλε ενα μνμ εαν το αλλαξεις θα σε θυμομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:31 Η spitogata: #656 04-08-13 04:31 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Tέσπα,δεν έχει και πολλή σημασία σπιτόγατο. Καληνύχτες από μένα,δε χωράω άλλο εδώ. Υγ : Και σ'εμένα αρέσει το nickname σου σπιτόγατο. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Γιώργο,καληνύχτα Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ω μα γιατι; τεσπα username ειναι στειλε ενα μνμ εαν το αλλαξεις θα σε θυμομαστε Click για ανάπτυξη... Εντάξει,όχι και σε τέτοιο σημείο,δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:33 Η whitelioness: #657 04-08-13 04:33 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Εντάξει,όχι και σε τέτοιο σημείο,δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα Click για ανάπτυξη... οκ τοτε καλημερες γατονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:34 Ο timonierhs: #658 04-08-13 04:34 Την καλημερα μου στους ξενυχτηδες Τι γινεται μονος μου απεμεινα εδω ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Αυγούστου 2013 spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:40 Η spitogata: #659 04-08-13 04:40 Αρχική Δημοσίευση από thimiosrg: Την καλημερα μου στους ξενυχτηδες Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:47 Ο timonierhs: #660 04-08-13 04:47 Γεια σου σπιτογατα, για μια στιγμη νομιζα οτι ημουν μονος εδω μεσα. Κι οσο να ναι ειναι λιγο creepy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: WhiTeNoiSe GAS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Ζεσταινόμαστεεεε Εγώ; Εγώωωω;; Click για ανάπτυξη... Nαι,εσύ,εσύ. Κι έπειτα γιατί να μη συμφωνώ; Τι νομίζεις,ότι είμαι κανένας στριμμένος που διαφωνεί,απλά για να διαφωνεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 03:54 Η spitogata: #648 04-08-13 03:54 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: πραγματι. ο ανεμιστηρας να ειναι απανω μας και στο λαπτοπ μας μονο (μη καει τπτ, τη βαψαμε) Click για ανάπτυξη... Α καλά,εγώ τον έχω πάρει αγκαλιά μόνο που μου έχει χαλάσει το καλώδιο του ανεμιστηρακίου που δροσίζει το λάπτοπ και πρέπει να πάρω καινούριο.. Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Nαι,εσύ,εσύ. Κι έπειτα γιατί να μη συμφωνώ; Τι νομίζεις,ότι είμαι κανένας στριμμένος που διαφωνεί,απλά για να διαφωνεί; Click για ανάπτυξη... Όχι βέβαια!έτσι και αλλιώς η ξινή του φόρουμ είμαι εγώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 03:59 Ο Γιώργος Mt: #649 04-08-13 03:59 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Α καλά,εγώ τον έχω πάρει αγκαλιά μόνο που μου έχει χαλάσει το καλώδιο του ανεμιστηρακίου που δροσίζει το λάπτοπ και πρέπει να πάρω καινούριο.. Όχι βέβαια!έτσι και αλλιώς η ξινή του φόρουμ είμαι εγώ.. Click για ανάπτυξη... Όχι,δεν είσαι εσύ η ξινή του φορούμ.Υπάρχουν και πιο ξινά μέλη εδώ μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:05 Η spitogata: #650 04-08-13 04:05 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Όχι,δεν είσαι εσύ η ξινή του φορούμ.Υπάρχουν και πιο ξινά μέλη εδώ μέσα. Click για ανάπτυξη... Εντάξει,ευχαριστώ!Νιώθω καλύτερα τώρα ΥΣ :αυτό το πράγμα που μόλις γράψεις σε αυτό το θέμα,μετά ερημώνει,πρέπει να σταματήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:08 Η whitelioness: #651 04-08-13 04:08 spitogata I like your username and I second what you just said σχετικα με το ερημωμενο θεμα αλλα ειμαστε ξενυχτηδες ποιος μπορει να δεσμευτει τετοια ωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:12 Ο Γιώργος Mt: #652 04-08-13 04:12 Τι να κάνουμε ρε σπιτόγατο; Με αποφεύγουν τα υπόλοιπα μέλη μάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:19 Η spitogata: #653 04-08-13 04:19 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: spitogata I like your username and I second what you just said σχετικα με το ερημωμενο θεμα αλλα ειμαστε ξενυχτηδες ποιος μπορει να δεσμευτει τετοια ωρα; Click για ανάπτυξη... Thanks,αλλά πρέπει να είσαι η μόνη ακόμα και εγώ το έχω μετανιώσει πλέον Όσον αφορά το θέμα,σίγουρα,δεν υπάρχουν και πολλοί ξύπνιοι τέτοια ώρα! Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Τι να κάνουμε ρε σπιτόγατο; Με αποφεύγουν τα υπόλοιπα μέλη μάλλον. Click για ανάπτυξη... Μην το παίρνεις προσωπικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:23 Ο Γιώργος Mt: #654 04-08-13 04:23 Tέσπα,δεν έχει και πολλή σημασία σπιτόγατο. Καληνύχτες από μένα,δε χωράω άλλο εδώ. Υγ : Και σ'εμένα αρέσει το nickname σου σπιτόγατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:24 Η whitelioness: #655 04-08-13 04:24 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Thanks,αλλά πρέπει να είσαι η μόνη ακόμα και εγώ το έχω μετανιώσει πλέον Click για ανάπτυξη... ω μα γιατι; τεσπα username ειναι στειλε ενα μνμ εαν το αλλαξεις θα σε θυμομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:31 Η spitogata: #656 04-08-13 04:31 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Tέσπα,δεν έχει και πολλή σημασία σπιτόγατο. Καληνύχτες από μένα,δε χωράω άλλο εδώ. Υγ : Και σ'εμένα αρέσει το nickname σου σπιτόγατο. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Γιώργο,καληνύχτα Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ω μα γιατι; τεσπα username ειναι στειλε ενα μνμ εαν το αλλαξεις θα σε θυμομαστε Click για ανάπτυξη... Εντάξει,όχι και σε τέτοιο σημείο,δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:33 Η whitelioness: #657 04-08-13 04:33 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Εντάξει,όχι και σε τέτοιο σημείο,δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα Click για ανάπτυξη... οκ τοτε καλημερες γατονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:34 Ο timonierhs: #658 04-08-13 04:34 Την καλημερα μου στους ξενυχτηδες Τι γινεται μονος μου απεμεινα εδω ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Αυγούστου 2013 spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:40 Η spitogata: #659 04-08-13 04:40 Αρχική Δημοσίευση από thimiosrg: Την καλημερα μου στους ξενυχτηδες Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:47 Ο timonierhs: #660 04-08-13 04:47 Γεια σου σπιτογατα, για μια στιγμη νομιζα οτι ημουν μονος εδω μεσα. Κι οσο να ναι ειναι λιγο creepy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: WhiTeNoiSe GAS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: πραγματι. ο ανεμιστηρας να ειναι απανω μας και στο λαπτοπ μας μονο (μη καει τπτ, τη βαψαμε) Click για ανάπτυξη... Α καλά,εγώ τον έχω πάρει αγκαλιά μόνο που μου έχει χαλάσει το καλώδιο του ανεμιστηρακίου που δροσίζει το λάπτοπ και πρέπει να πάρω καινούριο.. Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Nαι,εσύ,εσύ. Κι έπειτα γιατί να μη συμφωνώ; Τι νομίζεις,ότι είμαι κανένας στριμμένος που διαφωνεί,απλά για να διαφωνεί; Click για ανάπτυξη... Όχι βέβαια!έτσι και αλλιώς η ξινή του φόρουμ είμαι εγώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 03:59 Ο Γιώργος Mt: #649 04-08-13 03:59 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Α καλά,εγώ τον έχω πάρει αγκαλιά μόνο που μου έχει χαλάσει το καλώδιο του ανεμιστηρακίου που δροσίζει το λάπτοπ και πρέπει να πάρω καινούριο.. Όχι βέβαια!έτσι και αλλιώς η ξινή του φόρουμ είμαι εγώ.. Click για ανάπτυξη... Όχι,δεν είσαι εσύ η ξινή του φορούμ.Υπάρχουν και πιο ξινά μέλη εδώ μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:05 Η spitogata: #650 04-08-13 04:05 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Όχι,δεν είσαι εσύ η ξινή του φορούμ.Υπάρχουν και πιο ξινά μέλη εδώ μέσα. Click για ανάπτυξη... Εντάξει,ευχαριστώ!Νιώθω καλύτερα τώρα ΥΣ :αυτό το πράγμα που μόλις γράψεις σε αυτό το θέμα,μετά ερημώνει,πρέπει να σταματήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:08 Η whitelioness: #651 04-08-13 04:08 spitogata I like your username and I second what you just said σχετικα με το ερημωμενο θεμα αλλα ειμαστε ξενυχτηδες ποιος μπορει να δεσμευτει τετοια ωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:12 Ο Γιώργος Mt: #652 04-08-13 04:12 Τι να κάνουμε ρε σπιτόγατο; Με αποφεύγουν τα υπόλοιπα μέλη μάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:19 Η spitogata: #653 04-08-13 04:19 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: spitogata I like your username and I second what you just said σχετικα με το ερημωμενο θεμα αλλα ειμαστε ξενυχτηδες ποιος μπορει να δεσμευτει τετοια ωρα; Click για ανάπτυξη... Thanks,αλλά πρέπει να είσαι η μόνη ακόμα και εγώ το έχω μετανιώσει πλέον Όσον αφορά το θέμα,σίγουρα,δεν υπάρχουν και πολλοί ξύπνιοι τέτοια ώρα! Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Τι να κάνουμε ρε σπιτόγατο; Με αποφεύγουν τα υπόλοιπα μέλη μάλλον. Click για ανάπτυξη... Μην το παίρνεις προσωπικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:23 Ο Γιώργος Mt: #654 04-08-13 04:23 Tέσπα,δεν έχει και πολλή σημασία σπιτόγατο. Καληνύχτες από μένα,δε χωράω άλλο εδώ. Υγ : Και σ'εμένα αρέσει το nickname σου σπιτόγατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:24 Η whitelioness: #655 04-08-13 04:24 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Thanks,αλλά πρέπει να είσαι η μόνη ακόμα και εγώ το έχω μετανιώσει πλέον Click για ανάπτυξη... ω μα γιατι; τεσπα username ειναι στειλε ενα μνμ εαν το αλλαξεις θα σε θυμομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:31 Η spitogata: #656 04-08-13 04:31 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Tέσπα,δεν έχει και πολλή σημασία σπιτόγατο. Καληνύχτες από μένα,δε χωράω άλλο εδώ. Υγ : Και σ'εμένα αρέσει το nickname σου σπιτόγατο. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Γιώργο,καληνύχτα Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ω μα γιατι; τεσπα username ειναι στειλε ενα μνμ εαν το αλλαξεις θα σε θυμομαστε Click για ανάπτυξη... Εντάξει,όχι και σε τέτοιο σημείο,δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:33 Η whitelioness: #657 04-08-13 04:33 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Εντάξει,όχι και σε τέτοιο σημείο,δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα Click για ανάπτυξη... οκ τοτε καλημερες γατονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:34 Ο timonierhs: #658 04-08-13 04:34 Την καλημερα μου στους ξενυχτηδες Τι γινεται μονος μου απεμεινα εδω ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Αυγούστου 2013 spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:40 Η spitogata: #659 04-08-13 04:40 Αρχική Δημοσίευση από thimiosrg: Την καλημερα μου στους ξενυχτηδες Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:47 Ο timonierhs: #660 04-08-13 04:47 Γεια σου σπιτογατα, για μια στιγμη νομιζα οτι ημουν μονος εδω μεσα. Κι οσο να ναι ειναι λιγο creepy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: WhiTeNoiSe GAS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Α καλά,εγώ τον έχω πάρει αγκαλιά μόνο που μου έχει χαλάσει το καλώδιο του ανεμιστηρακίου που δροσίζει το λάπτοπ και πρέπει να πάρω καινούριο.. Όχι βέβαια!έτσι και αλλιώς η ξινή του φόρουμ είμαι εγώ.. Click για ανάπτυξη... Όχι,δεν είσαι εσύ η ξινή του φορούμ.Υπάρχουν και πιο ξινά μέλη εδώ μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:05 Η spitogata: #650 04-08-13 04:05 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Όχι,δεν είσαι εσύ η ξινή του φορούμ.Υπάρχουν και πιο ξινά μέλη εδώ μέσα. Click για ανάπτυξη... Εντάξει,ευχαριστώ!Νιώθω καλύτερα τώρα ΥΣ :αυτό το πράγμα που μόλις γράψεις σε αυτό το θέμα,μετά ερημώνει,πρέπει να σταματήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:08 Η whitelioness: #651 04-08-13 04:08 spitogata I like your username and I second what you just said σχετικα με το ερημωμενο θεμα αλλα ειμαστε ξενυχτηδες ποιος μπορει να δεσμευτει τετοια ωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:12 Ο Γιώργος Mt: #652 04-08-13 04:12 Τι να κάνουμε ρε σπιτόγατο; Με αποφεύγουν τα υπόλοιπα μέλη μάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:19 Η spitogata: #653 04-08-13 04:19 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: spitogata I like your username and I second what you just said σχετικα με το ερημωμενο θεμα αλλα ειμαστε ξενυχτηδες ποιος μπορει να δεσμευτει τετοια ωρα; Click για ανάπτυξη... Thanks,αλλά πρέπει να είσαι η μόνη ακόμα και εγώ το έχω μετανιώσει πλέον Όσον αφορά το θέμα,σίγουρα,δεν υπάρχουν και πολλοί ξύπνιοι τέτοια ώρα! Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Τι να κάνουμε ρε σπιτόγατο; Με αποφεύγουν τα υπόλοιπα μέλη μάλλον. Click για ανάπτυξη... Μην το παίρνεις προσωπικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:23 Ο Γιώργος Mt: #654 04-08-13 04:23 Tέσπα,δεν έχει και πολλή σημασία σπιτόγατο. Καληνύχτες από μένα,δε χωράω άλλο εδώ. Υγ : Και σ'εμένα αρέσει το nickname σου σπιτόγατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:24 Η whitelioness: #655 04-08-13 04:24 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Thanks,αλλά πρέπει να είσαι η μόνη ακόμα και εγώ το έχω μετανιώσει πλέον Click για ανάπτυξη... ω μα γιατι; τεσπα username ειναι στειλε ενα μνμ εαν το αλλαξεις θα σε θυμομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:31 Η spitogata: #656 04-08-13 04:31 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Tέσπα,δεν έχει και πολλή σημασία σπιτόγατο. Καληνύχτες από μένα,δε χωράω άλλο εδώ. Υγ : Και σ'εμένα αρέσει το nickname σου σπιτόγατο. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Γιώργο,καληνύχτα Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ω μα γιατι; τεσπα username ειναι στειλε ενα μνμ εαν το αλλαξεις θα σε θυμομαστε Click για ανάπτυξη... Εντάξει,όχι και σε τέτοιο σημείο,δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:33 Η whitelioness: #657 04-08-13 04:33 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Εντάξει,όχι και σε τέτοιο σημείο,δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα Click για ανάπτυξη... οκ τοτε καλημερες γατονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:34 Ο timonierhs: #658 04-08-13 04:34 Την καλημερα μου στους ξενυχτηδες Τι γινεται μονος μου απεμεινα εδω ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Αυγούστου 2013 spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:40 Η spitogata: #659 04-08-13 04:40 Αρχική Δημοσίευση από thimiosrg: Την καλημερα μου στους ξενυχτηδες Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:47 Ο timonierhs: #660 04-08-13 04:47 Γεια σου σπιτογατα, για μια στιγμη νομιζα οτι ημουν μονος εδω μεσα. Κι οσο να ναι ειναι λιγο creepy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: WhiTeNoiSe GAS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Όχι,δεν είσαι εσύ η ξινή του φορούμ.Υπάρχουν και πιο ξινά μέλη εδώ μέσα. Click για ανάπτυξη... Εντάξει,ευχαριστώ!Νιώθω καλύτερα τώρα ΥΣ :αυτό το πράγμα που μόλις γράψεις σε αυτό το θέμα,μετά ερημώνει,πρέπει να σταματήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:08 Η whitelioness: #651 04-08-13 04:08 spitogata I like your username and I second what you just said σχετικα με το ερημωμενο θεμα αλλα ειμαστε ξενυχτηδες ποιος μπορει να δεσμευτει τετοια ωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:12 Ο Γιώργος Mt: #652 04-08-13 04:12 Τι να κάνουμε ρε σπιτόγατο; Με αποφεύγουν τα υπόλοιπα μέλη μάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:19 Η spitogata: #653 04-08-13 04:19 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: spitogata I like your username and I second what you just said σχετικα με το ερημωμενο θεμα αλλα ειμαστε ξενυχτηδες ποιος μπορει να δεσμευτει τετοια ωρα; Click για ανάπτυξη... Thanks,αλλά πρέπει να είσαι η μόνη ακόμα και εγώ το έχω μετανιώσει πλέον Όσον αφορά το θέμα,σίγουρα,δεν υπάρχουν και πολλοί ξύπνιοι τέτοια ώρα! Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Τι να κάνουμε ρε σπιτόγατο; Με αποφεύγουν τα υπόλοιπα μέλη μάλλον. Click για ανάπτυξη... Μην το παίρνεις προσωπικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:23 Ο Γιώργος Mt: #654 04-08-13 04:23 Tέσπα,δεν έχει και πολλή σημασία σπιτόγατο. Καληνύχτες από μένα,δε χωράω άλλο εδώ. Υγ : Και σ'εμένα αρέσει το nickname σου σπιτόγατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:24 Η whitelioness: #655 04-08-13 04:24 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Thanks,αλλά πρέπει να είσαι η μόνη ακόμα και εγώ το έχω μετανιώσει πλέον Click για ανάπτυξη... ω μα γιατι; τεσπα username ειναι στειλε ενα μνμ εαν το αλλαξεις θα σε θυμομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:31 Η spitogata: #656 04-08-13 04:31 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Tέσπα,δεν έχει και πολλή σημασία σπιτόγατο. Καληνύχτες από μένα,δε χωράω άλλο εδώ. Υγ : Και σ'εμένα αρέσει το nickname σου σπιτόγατο. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Γιώργο,καληνύχτα Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ω μα γιατι; τεσπα username ειναι στειλε ενα μνμ εαν το αλλαξεις θα σε θυμομαστε Click για ανάπτυξη... Εντάξει,όχι και σε τέτοιο σημείο,δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:33 Η whitelioness: #657 04-08-13 04:33 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Εντάξει,όχι και σε τέτοιο σημείο,δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα Click για ανάπτυξη... οκ τοτε καλημερες γατονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:34 Ο timonierhs: #658 04-08-13 04:34 Την καλημερα μου στους ξενυχτηδες Τι γινεται μονος μου απεμεινα εδω ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Αυγούστου 2013 spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:40 Η spitogata: #659 04-08-13 04:40 Αρχική Δημοσίευση από thimiosrg: Την καλημερα μου στους ξενυχτηδες Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:47 Ο timonierhs: #660 04-08-13 04:47 Γεια σου σπιτογατα, για μια στιγμη νομιζα οτι ημουν μονος εδω μεσα. Κι οσο να ναι ειναι λιγο creepy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: WhiTeNoiSe GAS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
spitogata I like your username and I second what you just said σχετικα με το ερημωμενο θεμα αλλα ειμαστε ξενυχτηδες ποιος μπορει να δεσμευτει τετοια ωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:12 Ο Γιώργος Mt: #652 04-08-13 04:12 Τι να κάνουμε ρε σπιτόγατο; Με αποφεύγουν τα υπόλοιπα μέλη μάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:19 Η spitogata: #653 04-08-13 04:19 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: spitogata I like your username and I second what you just said σχετικα με το ερημωμενο θεμα αλλα ειμαστε ξενυχτηδες ποιος μπορει να δεσμευτει τετοια ωρα; Click για ανάπτυξη... Thanks,αλλά πρέπει να είσαι η μόνη ακόμα και εγώ το έχω μετανιώσει πλέον Όσον αφορά το θέμα,σίγουρα,δεν υπάρχουν και πολλοί ξύπνιοι τέτοια ώρα! Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Τι να κάνουμε ρε σπιτόγατο; Με αποφεύγουν τα υπόλοιπα μέλη μάλλον. Click για ανάπτυξη... Μην το παίρνεις προσωπικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:23 Ο Γιώργος Mt: #654 04-08-13 04:23 Tέσπα,δεν έχει και πολλή σημασία σπιτόγατο. Καληνύχτες από μένα,δε χωράω άλλο εδώ. Υγ : Και σ'εμένα αρέσει το nickname σου σπιτόγατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:24 Η whitelioness: #655 04-08-13 04:24 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Thanks,αλλά πρέπει να είσαι η μόνη ακόμα και εγώ το έχω μετανιώσει πλέον Click για ανάπτυξη... ω μα γιατι; τεσπα username ειναι στειλε ενα μνμ εαν το αλλαξεις θα σε θυμομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:31 Η spitogata: #656 04-08-13 04:31 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Tέσπα,δεν έχει και πολλή σημασία σπιτόγατο. Καληνύχτες από μένα,δε χωράω άλλο εδώ. Υγ : Και σ'εμένα αρέσει το nickname σου σπιτόγατο. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Γιώργο,καληνύχτα Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ω μα γιατι; τεσπα username ειναι στειλε ενα μνμ εαν το αλλαξεις θα σε θυμομαστε Click για ανάπτυξη... Εντάξει,όχι και σε τέτοιο σημείο,δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:33 Η whitelioness: #657 04-08-13 04:33 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Εντάξει,όχι και σε τέτοιο σημείο,δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα Click για ανάπτυξη... οκ τοτε καλημερες γατονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:34 Ο timonierhs: #658 04-08-13 04:34 Την καλημερα μου στους ξενυχτηδες Τι γινεται μονος μου απεμεινα εδω ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Αυγούστου 2013 spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:40 Η spitogata: #659 04-08-13 04:40 Αρχική Δημοσίευση από thimiosrg: Την καλημερα μου στους ξενυχτηδες Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:47 Ο timonierhs: #660 04-08-13 04:47 Γεια σου σπιτογατα, για μια στιγμη νομιζα οτι ημουν μονος εδω μεσα. Κι οσο να ναι ειναι λιγο creepy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: WhiTeNoiSe GAS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι να κάνουμε ρε σπιτόγατο; Με αποφεύγουν τα υπόλοιπα μέλη μάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:19 Η spitogata: #653 04-08-13 04:19 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: spitogata I like your username and I second what you just said σχετικα με το ερημωμενο θεμα αλλα ειμαστε ξενυχτηδες ποιος μπορει να δεσμευτει τετοια ωρα; Click για ανάπτυξη... Thanks,αλλά πρέπει να είσαι η μόνη ακόμα και εγώ το έχω μετανιώσει πλέον Όσον αφορά το θέμα,σίγουρα,δεν υπάρχουν και πολλοί ξύπνιοι τέτοια ώρα! Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Τι να κάνουμε ρε σπιτόγατο; Με αποφεύγουν τα υπόλοιπα μέλη μάλλον. Click για ανάπτυξη... Μην το παίρνεις προσωπικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:23 Ο Γιώργος Mt: #654 04-08-13 04:23 Tέσπα,δεν έχει και πολλή σημασία σπιτόγατο. Καληνύχτες από μένα,δε χωράω άλλο εδώ. Υγ : Και σ'εμένα αρέσει το nickname σου σπιτόγατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:24 Η whitelioness: #655 04-08-13 04:24 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Thanks,αλλά πρέπει να είσαι η μόνη ακόμα και εγώ το έχω μετανιώσει πλέον Click για ανάπτυξη... ω μα γιατι; τεσπα username ειναι στειλε ενα μνμ εαν το αλλαξεις θα σε θυμομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:31 Η spitogata: #656 04-08-13 04:31 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Tέσπα,δεν έχει και πολλή σημασία σπιτόγατο. Καληνύχτες από μένα,δε χωράω άλλο εδώ. Υγ : Και σ'εμένα αρέσει το nickname σου σπιτόγατο. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Γιώργο,καληνύχτα Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ω μα γιατι; τεσπα username ειναι στειλε ενα μνμ εαν το αλλαξεις θα σε θυμομαστε Click για ανάπτυξη... Εντάξει,όχι και σε τέτοιο σημείο,δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:33 Η whitelioness: #657 04-08-13 04:33 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Εντάξει,όχι και σε τέτοιο σημείο,δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα Click για ανάπτυξη... οκ τοτε καλημερες γατονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:34 Ο timonierhs: #658 04-08-13 04:34 Την καλημερα μου στους ξενυχτηδες Τι γινεται μονος μου απεμεινα εδω ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Αυγούστου 2013 spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:40 Η spitogata: #659 04-08-13 04:40 Αρχική Δημοσίευση από thimiosrg: Την καλημερα μου στους ξενυχτηδες Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:47 Ο timonierhs: #660 04-08-13 04:47 Γεια σου σπιτογατα, για μια στιγμη νομιζα οτι ημουν μονος εδω μεσα. Κι οσο να ναι ειναι λιγο creepy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: WhiTeNoiSe GAS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: spitogata I like your username and I second what you just said σχετικα με το ερημωμενο θεμα αλλα ειμαστε ξενυχτηδες ποιος μπορει να δεσμευτει τετοια ωρα; Click για ανάπτυξη... Thanks,αλλά πρέπει να είσαι η μόνη ακόμα και εγώ το έχω μετανιώσει πλέον Όσον αφορά το θέμα,σίγουρα,δεν υπάρχουν και πολλοί ξύπνιοι τέτοια ώρα! Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Τι να κάνουμε ρε σπιτόγατο; Με αποφεύγουν τα υπόλοιπα μέλη μάλλον. Click για ανάπτυξη... Μην το παίρνεις προσωπικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:23 Ο Γιώργος Mt: #654 04-08-13 04:23 Tέσπα,δεν έχει και πολλή σημασία σπιτόγατο. Καληνύχτες από μένα,δε χωράω άλλο εδώ. Υγ : Και σ'εμένα αρέσει το nickname σου σπιτόγατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:24 Η whitelioness: #655 04-08-13 04:24 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Thanks,αλλά πρέπει να είσαι η μόνη ακόμα και εγώ το έχω μετανιώσει πλέον Click για ανάπτυξη... ω μα γιατι; τεσπα username ειναι στειλε ενα μνμ εαν το αλλαξεις θα σε θυμομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:31 Η spitogata: #656 04-08-13 04:31 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Tέσπα,δεν έχει και πολλή σημασία σπιτόγατο. Καληνύχτες από μένα,δε χωράω άλλο εδώ. Υγ : Και σ'εμένα αρέσει το nickname σου σπιτόγατο. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Γιώργο,καληνύχτα Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ω μα γιατι; τεσπα username ειναι στειλε ενα μνμ εαν το αλλαξεις θα σε θυμομαστε Click για ανάπτυξη... Εντάξει,όχι και σε τέτοιο σημείο,δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:33 Η whitelioness: #657 04-08-13 04:33 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Εντάξει,όχι και σε τέτοιο σημείο,δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα Click για ανάπτυξη... οκ τοτε καλημερες γατονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:34 Ο timonierhs: #658 04-08-13 04:34 Την καλημερα μου στους ξενυχτηδες Τι γινεται μονος μου απεμεινα εδω ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Αυγούστου 2013 spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:40 Η spitogata: #659 04-08-13 04:40 Αρχική Δημοσίευση από thimiosrg: Την καλημερα μου στους ξενυχτηδες Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:47 Ο timonierhs: #660 04-08-13 04:47 Γεια σου σπιτογατα, για μια στιγμη νομιζα οτι ημουν μονος εδω μεσα. Κι οσο να ναι ειναι λιγο creepy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: WhiTeNoiSe GAS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Tέσπα,δεν έχει και πολλή σημασία σπιτόγατο. Καληνύχτες από μένα,δε χωράω άλλο εδώ. Υγ : Και σ'εμένα αρέσει το nickname σου σπιτόγατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:24 Η whitelioness: #655 04-08-13 04:24 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Thanks,αλλά πρέπει να είσαι η μόνη ακόμα και εγώ το έχω μετανιώσει πλέον Click για ανάπτυξη... ω μα γιατι; τεσπα username ειναι στειλε ενα μνμ εαν το αλλαξεις θα σε θυμομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:31 Η spitogata: #656 04-08-13 04:31 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Tέσπα,δεν έχει και πολλή σημασία σπιτόγατο. Καληνύχτες από μένα,δε χωράω άλλο εδώ. Υγ : Και σ'εμένα αρέσει το nickname σου σπιτόγατο. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Γιώργο,καληνύχτα Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ω μα γιατι; τεσπα username ειναι στειλε ενα μνμ εαν το αλλαξεις θα σε θυμομαστε Click για ανάπτυξη... Εντάξει,όχι και σε τέτοιο σημείο,δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:33 Η whitelioness: #657 04-08-13 04:33 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Εντάξει,όχι και σε τέτοιο σημείο,δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα Click για ανάπτυξη... οκ τοτε καλημερες γατονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:34 Ο timonierhs: #658 04-08-13 04:34 Την καλημερα μου στους ξενυχτηδες Τι γινεται μονος μου απεμεινα εδω ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Αυγούστου 2013 spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:40 Η spitogata: #659 04-08-13 04:40 Αρχική Δημοσίευση από thimiosrg: Την καλημερα μου στους ξενυχτηδες Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:47 Ο timonierhs: #660 04-08-13 04:47 Γεια σου σπιτογατα, για μια στιγμη νομιζα οτι ημουν μονος εδω μεσα. Κι οσο να ναι ειναι λιγο creepy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: WhiTeNoiSe GAS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Thanks,αλλά πρέπει να είσαι η μόνη ακόμα και εγώ το έχω μετανιώσει πλέον Click για ανάπτυξη... ω μα γιατι; τεσπα username ειναι στειλε ενα μνμ εαν το αλλαξεις θα σε θυμομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:31 Η spitogata: #656 04-08-13 04:31 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Tέσπα,δεν έχει και πολλή σημασία σπιτόγατο. Καληνύχτες από μένα,δε χωράω άλλο εδώ. Υγ : Και σ'εμένα αρέσει το nickname σου σπιτόγατο. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Γιώργο,καληνύχτα Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ω μα γιατι; τεσπα username ειναι στειλε ενα μνμ εαν το αλλαξεις θα σε θυμομαστε Click για ανάπτυξη... Εντάξει,όχι και σε τέτοιο σημείο,δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:33 Η whitelioness: #657 04-08-13 04:33 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Εντάξει,όχι και σε τέτοιο σημείο,δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα Click για ανάπτυξη... οκ τοτε καλημερες γατονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:34 Ο timonierhs: #658 04-08-13 04:34 Την καλημερα μου στους ξενυχτηδες Τι γινεται μονος μου απεμεινα εδω ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Αυγούστου 2013 spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:40 Η spitogata: #659 04-08-13 04:40 Αρχική Δημοσίευση από thimiosrg: Την καλημερα μου στους ξενυχτηδες Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:47 Ο timonierhs: #660 04-08-13 04:47 Γεια σου σπιτογατα, για μια στιγμη νομιζα οτι ημουν μονος εδω μεσα. Κι οσο να ναι ειναι λιγο creepy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: WhiTeNoiSe GAS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Tέσπα,δεν έχει και πολλή σημασία σπιτόγατο. Καληνύχτες από μένα,δε χωράω άλλο εδώ. Υγ : Και σ'εμένα αρέσει το nickname σου σπιτόγατο. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Γιώργο,καληνύχτα Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ω μα γιατι; τεσπα username ειναι στειλε ενα μνμ εαν το αλλαξεις θα σε θυμομαστε Click για ανάπτυξη... Εντάξει,όχι και σε τέτοιο σημείο,δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:33 Η whitelioness: #657 04-08-13 04:33 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Εντάξει,όχι και σε τέτοιο σημείο,δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα Click για ανάπτυξη... οκ τοτε καλημερες γατονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:34 Ο timonierhs: #658 04-08-13 04:34 Την καλημερα μου στους ξενυχτηδες Τι γινεται μονος μου απεμεινα εδω ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Αυγούστου 2013 spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:40 Η spitogata: #659 04-08-13 04:40 Αρχική Δημοσίευση από thimiosrg: Την καλημερα μου στους ξενυχτηδες Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:47 Ο timonierhs: #660 04-08-13 04:47 Γεια σου σπιτογατα, για μια στιγμη νομιζα οτι ημουν μονος εδω μεσα. Κι οσο να ναι ειναι λιγο creepy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: WhiTeNoiSe GAS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Εντάξει,όχι και σε τέτοιο σημείο,δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα Click για ανάπτυξη... οκ τοτε καλημερες γατονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:34 Ο timonierhs: #658 04-08-13 04:34 Την καλημερα μου στους ξενυχτηδες Τι γινεται μονος μου απεμεινα εδω ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Αυγούστου 2013 spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:40 Η spitogata: #659 04-08-13 04:40 Αρχική Δημοσίευση από thimiosrg: Την καλημερα μου στους ξενυχτηδες Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:47 Ο timonierhs: #660 04-08-13 04:47 Γεια σου σπιτογατα, για μια στιγμη νομιζα οτι ημουν μονος εδω μεσα. Κι οσο να ναι ειναι λιγο creepy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: WhiTeNoiSe GAS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Την καλημερα μου στους ξενυχτηδες Τι γινεται μονος μου απεμεινα εδω ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:40 Η spitogata: #659 04-08-13 04:40 Αρχική Δημοσίευση από thimiosrg: Την καλημερα μου στους ξενυχτηδες Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:47 Ο timonierhs: #660 04-08-13 04:47 Γεια σου σπιτογατα, για μια στιγμη νομιζα οτι ημουν μονος εδω μεσα. Κι οσο να ναι ειναι λιγο creepy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από thimiosrg: Την καλημερα μου στους ξενυχτηδες Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2013 στις 04:47 Ο timonierhs: #660 04-08-13 04:47 Γεια σου σπιτογατα, για μια στιγμη νομιζα οτι ημουν μονος εδω μεσα. Κι οσο να ναι ειναι λιγο creepy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γεια σου σπιτογατα, για μια στιγμη νομιζα οτι ημουν μονος εδω μεσα. Κι οσο να ναι ειναι λιγο creepy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.