Teaser Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 02:57 Ο Teaser έγραψε: #541 29-07-13 02:57 Δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια,παλεύω με τα κουνούπια στα σκοτάδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 02:58 Η Italian dream...: #542 29-07-13 02:58 Εγω παλι θελω να γινω 18, να σπουδασω να κανω τι ειναι να κανω, και να ΦΥΓΩ. Μπορω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:05 Ο johnietraf: #543 29-07-13 03:05 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Εγω παλι θελω να γινω 18, να σπουδασω να κανω τι ειναι να κανω, και να ΦΥΓΩ. Μπορω?? Click για ανάπτυξη... ιταλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:05 Η spitogata: #544 29-07-13 03:05 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: αα η μανα μου με λεει οτι στα 18 θα σε αφηνω να βγαινεις μεχρι οτι ωρα θες αρκει να με παιρνεις τηλεφωνο εγω για την ακριβεια θελω να με αρκετα κινητικος στην περιοδο 18-30 εκτος απο το θεμα δουλεια Click για ανάπτυξη... Αα,η δικιά σου μάνα είναι αλάνι εμένα μου έλεγε,δεν με φτάνει να με παίρνεις μόνο τηλέφωνο,θα σου πάρω κινητό να μου κάνεις βιντεοκλήση να σε βλέπω κιόλας ότι είσαι καλά,ένα λεπτό ίσα ίσα (τι άκουγα το άτομο) ευτυχώς το ξεπέρασε με τον καιρό Δεν υπάρχει νομίζω καλύτερη περίοδος ηλικίας τα 18-30 για να είσαι κινητικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:08 Ο johnietraf: #545 29-07-13 03:08 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Αα,η δικιά σου μάνα είναι αλάνι εμένα μου έλεγε,δεν με φτάνει να με παίρνεις μόνο τηλέφωνο,θα σου πάρω κινητό να μου κάνεις βιντεοκλήση να σε βλέπω κιόλας ότι είσαι καλά,ένα λεπτό ίσα ίσα (τι άκουγα το άτομο) ευτυχώς το ξεπέρασε με τον καιρό Δεν υπάρχει νομίζω καλύτερη περίοδος ηλικίας τα 18-30 για να είσαι κινητικός Click για ανάπτυξη... ναι ενα καλο υπαρχει σε αυτο το θεμα αν ειναι ετσι και με αφηνει καθε 20 λεπτα θα την περνω για να μην λεει χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:10 Η spitogata: #546 29-07-13 03:10 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ναι ενα καλο υπαρχει σε αυτο το θεμα αν ειναι ετσι και με αφηνει καθε 20 λεπτα θα την περνω για να μην λεει χαχα Click για ανάπτυξη... 20 λεπτά;;; καλά..λέμε τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:16 Ο johnietraf: #547 29-07-13 03:16 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: 20 λεπτά;;; καλά..λέμε τώρα Click για ανάπτυξη... τερμα η μανα να μας μεγαλωσει ειναι εμεις κανονιζουμε την ΖΩΑΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:16 Η Italian dream...: #548 29-07-13 03:16 Εμενα παλι την παιρνω δεν την παιρνω, γραμμενη με εχει.. Αλλα εχω την αισθηση οτι αυτο με την επιστροφη στις 11 δεν θα το ξεπερασουμε ποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:28 Ο johnietraf: #549 29-07-13 03:28 τι εγινε που πηγατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:31 Ο gregory nub: #550 29-07-13 03:31 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: και εγω λυκειο ειιμαι και τουλαχιστον φετος για 20 μερες αυτο κανω διακοπες σε δυο χρονια μονος θελω να παω με την παρεα αυτο περιμενω και μετα μεχρι καποια ηλικια να μην κανω αυτα που εκανα τωρα Click για ανάπτυξη... Καλά, κάτσε να υπάρχουν λεφτά για διακοπές και μετά βλέπεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:33 Ο johnietraf: #551 29-07-13 03:33 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Καλά, κάτσε να υπάρχουν λεφτά για διακοπές και μετά βλέπεις. Click για ανάπτυξη... ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:44 Ο timonierhs: #552 29-07-13 03:44 Επειδη αποψε δεν εχω καθολου υπνο, εχει να μου δωσει καμια ιδεα κανεις για το πως να περασω τις επομενες ωρες; Εκτος απο να δω ταινια στο pc γιατι βαριεμαι λιγο και εκτος απο τηλεοραση που αυτη την ωρα εχει μονο τουρκικα και κατι αλλα παρακμιακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:47 Ο johnietraf: #553 29-07-13 03:47 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Επειδη αποψε δεν εχω καθολου υπνο, εχει να μου δωσει καμια ιδεα κανεις για το πως να περασω τις επομενες ωρες; Εκτος απο να δω ταινια στο pc γιατι βαριεμαι λιγο και εκτος απο τηλεοραση που αυτη την ωρα εχει μονο τουρκικα και κατι αλλα παρακμιακα Click για ανάπτυξη... ακου καψουροτραγουδα τετοια τωρα ακουνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:53 Ο timonierhs: #554 29-07-13 03:53 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ακου καψουροτραγουδα τετοια τωρα ακουνε Click για ανάπτυξη... Αν βαλω κανα καρρα τωρα η αντυπα μαζι με εμενα βλεπω να ξενυχταει ολη η γειτονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:56 Ο johnietraf: #555 29-07-13 03:56 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Αν βαλω κανα καρρα τωρα η αντυπα μαζι με εμενα βλεπω να ξενυχταει ολη η γειτονια Click για ανάπτυξη... βαλτη ρε σακρη να καει το πελεκουδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:11 Ο timonierhs: #556 29-07-13 04:11 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: βαλτη ρε σακρη να καει το πελεκουδι Click για ανάπτυξη... Ετσι! Και σε συνδυασμο με ενα ενα ποτακι ειναι ο,τι πρεπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:17 Ο gregory nub: #557 29-07-13 04:17 Τι καψουροτράγουδα λέτε ρε! ΥΓ: οι ξενύχτιδες γιατί δεν μπαίνουν τσατ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:27 Ο timonierhs: #558 29-07-13 04:27 Ειμαι απο κινητο και δεν μου το βγαζει το τσατ αλλιως θα μπαινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:31 Η eya95 έγραψε: #559 29-07-13 04:31 δεεε νυσταααζουμε.... τελοςς ;ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:34 Η spitogata: #560 29-07-13 04:34 Αρχική Δημοσίευση από eya95: δεεε νυσταααζουμε.... τελοςς ;ρ Click για ανάπτυξη... Κάνει και ζέστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: WhiTeNoiSe GAS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια,παλεύω με τα κουνούπια στα σκοτάδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 02:58 Η Italian dream...: #542 29-07-13 02:58 Εγω παλι θελω να γινω 18, να σπουδασω να κανω τι ειναι να κανω, και να ΦΥΓΩ. Μπορω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:05 Ο johnietraf: #543 29-07-13 03:05 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Εγω παλι θελω να γινω 18, να σπουδασω να κανω τι ειναι να κανω, και να ΦΥΓΩ. Μπορω?? Click για ανάπτυξη... ιταλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:05 Η spitogata: #544 29-07-13 03:05 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: αα η μανα μου με λεει οτι στα 18 θα σε αφηνω να βγαινεις μεχρι οτι ωρα θες αρκει να με παιρνεις τηλεφωνο εγω για την ακριβεια θελω να με αρκετα κινητικος στην περιοδο 18-30 εκτος απο το θεμα δουλεια Click για ανάπτυξη... Αα,η δικιά σου μάνα είναι αλάνι εμένα μου έλεγε,δεν με φτάνει να με παίρνεις μόνο τηλέφωνο,θα σου πάρω κινητό να μου κάνεις βιντεοκλήση να σε βλέπω κιόλας ότι είσαι καλά,ένα λεπτό ίσα ίσα (τι άκουγα το άτομο) ευτυχώς το ξεπέρασε με τον καιρό Δεν υπάρχει νομίζω καλύτερη περίοδος ηλικίας τα 18-30 για να είσαι κινητικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:08 Ο johnietraf: #545 29-07-13 03:08 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Αα,η δικιά σου μάνα είναι αλάνι εμένα μου έλεγε,δεν με φτάνει να με παίρνεις μόνο τηλέφωνο,θα σου πάρω κινητό να μου κάνεις βιντεοκλήση να σε βλέπω κιόλας ότι είσαι καλά,ένα λεπτό ίσα ίσα (τι άκουγα το άτομο) ευτυχώς το ξεπέρασε με τον καιρό Δεν υπάρχει νομίζω καλύτερη περίοδος ηλικίας τα 18-30 για να είσαι κινητικός Click για ανάπτυξη... ναι ενα καλο υπαρχει σε αυτο το θεμα αν ειναι ετσι και με αφηνει καθε 20 λεπτα θα την περνω για να μην λεει χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:10 Η spitogata: #546 29-07-13 03:10 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ναι ενα καλο υπαρχει σε αυτο το θεμα αν ειναι ετσι και με αφηνει καθε 20 λεπτα θα την περνω για να μην λεει χαχα Click για ανάπτυξη... 20 λεπτά;;; καλά..λέμε τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:16 Ο johnietraf: #547 29-07-13 03:16 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: 20 λεπτά;;; καλά..λέμε τώρα Click για ανάπτυξη... τερμα η μανα να μας μεγαλωσει ειναι εμεις κανονιζουμε την ΖΩΑΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:16 Η Italian dream...: #548 29-07-13 03:16 Εμενα παλι την παιρνω δεν την παιρνω, γραμμενη με εχει.. Αλλα εχω την αισθηση οτι αυτο με την επιστροφη στις 11 δεν θα το ξεπερασουμε ποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:28 Ο johnietraf: #549 29-07-13 03:28 τι εγινε που πηγατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:31 Ο gregory nub: #550 29-07-13 03:31 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: και εγω λυκειο ειιμαι και τουλαχιστον φετος για 20 μερες αυτο κανω διακοπες σε δυο χρονια μονος θελω να παω με την παρεα αυτο περιμενω και μετα μεχρι καποια ηλικια να μην κανω αυτα που εκανα τωρα Click για ανάπτυξη... Καλά, κάτσε να υπάρχουν λεφτά για διακοπές και μετά βλέπεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:33 Ο johnietraf: #551 29-07-13 03:33 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Καλά, κάτσε να υπάρχουν λεφτά για διακοπές και μετά βλέπεις. Click για ανάπτυξη... ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:44 Ο timonierhs: #552 29-07-13 03:44 Επειδη αποψε δεν εχω καθολου υπνο, εχει να μου δωσει καμια ιδεα κανεις για το πως να περασω τις επομενες ωρες; Εκτος απο να δω ταινια στο pc γιατι βαριεμαι λιγο και εκτος απο τηλεοραση που αυτη την ωρα εχει μονο τουρκικα και κατι αλλα παρακμιακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:47 Ο johnietraf: #553 29-07-13 03:47 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Επειδη αποψε δεν εχω καθολου υπνο, εχει να μου δωσει καμια ιδεα κανεις για το πως να περασω τις επομενες ωρες; Εκτος απο να δω ταινια στο pc γιατι βαριεμαι λιγο και εκτος απο τηλεοραση που αυτη την ωρα εχει μονο τουρκικα και κατι αλλα παρακμιακα Click για ανάπτυξη... ακου καψουροτραγουδα τετοια τωρα ακουνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:53 Ο timonierhs: #554 29-07-13 03:53 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ακου καψουροτραγουδα τετοια τωρα ακουνε Click για ανάπτυξη... Αν βαλω κανα καρρα τωρα η αντυπα μαζι με εμενα βλεπω να ξενυχταει ολη η γειτονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:56 Ο johnietraf: #555 29-07-13 03:56 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Αν βαλω κανα καρρα τωρα η αντυπα μαζι με εμενα βλεπω να ξενυχταει ολη η γειτονια Click για ανάπτυξη... βαλτη ρε σακρη να καει το πελεκουδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:11 Ο timonierhs: #556 29-07-13 04:11 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: βαλτη ρε σακρη να καει το πελεκουδι Click για ανάπτυξη... Ετσι! Και σε συνδυασμο με ενα ενα ποτακι ειναι ο,τι πρεπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:17 Ο gregory nub: #557 29-07-13 04:17 Τι καψουροτράγουδα λέτε ρε! ΥΓ: οι ξενύχτιδες γιατί δεν μπαίνουν τσατ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:27 Ο timonierhs: #558 29-07-13 04:27 Ειμαι απο κινητο και δεν μου το βγαζει το τσατ αλλιως θα μπαινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:31 Η eya95 έγραψε: #559 29-07-13 04:31 δεεε νυσταααζουμε.... τελοςς ;ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:34 Η spitogata: #560 29-07-13 04:34 Αρχική Δημοσίευση από eya95: δεεε νυσταααζουμε.... τελοςς ;ρ Click για ανάπτυξη... Κάνει και ζέστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: WhiTeNoiSe GAS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω παλι θελω να γινω 18, να σπουδασω να κανω τι ειναι να κανω, και να ΦΥΓΩ. Μπορω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:05 Ο johnietraf: #543 29-07-13 03:05 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Εγω παλι θελω να γινω 18, να σπουδασω να κανω τι ειναι να κανω, και να ΦΥΓΩ. Μπορω?? Click για ανάπτυξη... ιταλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:05 Η spitogata: #544 29-07-13 03:05 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: αα η μανα μου με λεει οτι στα 18 θα σε αφηνω να βγαινεις μεχρι οτι ωρα θες αρκει να με παιρνεις τηλεφωνο εγω για την ακριβεια θελω να με αρκετα κινητικος στην περιοδο 18-30 εκτος απο το θεμα δουλεια Click για ανάπτυξη... Αα,η δικιά σου μάνα είναι αλάνι εμένα μου έλεγε,δεν με φτάνει να με παίρνεις μόνο τηλέφωνο,θα σου πάρω κινητό να μου κάνεις βιντεοκλήση να σε βλέπω κιόλας ότι είσαι καλά,ένα λεπτό ίσα ίσα (τι άκουγα το άτομο) ευτυχώς το ξεπέρασε με τον καιρό Δεν υπάρχει νομίζω καλύτερη περίοδος ηλικίας τα 18-30 για να είσαι κινητικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:08 Ο johnietraf: #545 29-07-13 03:08 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Αα,η δικιά σου μάνα είναι αλάνι εμένα μου έλεγε,δεν με φτάνει να με παίρνεις μόνο τηλέφωνο,θα σου πάρω κινητό να μου κάνεις βιντεοκλήση να σε βλέπω κιόλας ότι είσαι καλά,ένα λεπτό ίσα ίσα (τι άκουγα το άτομο) ευτυχώς το ξεπέρασε με τον καιρό Δεν υπάρχει νομίζω καλύτερη περίοδος ηλικίας τα 18-30 για να είσαι κινητικός Click για ανάπτυξη... ναι ενα καλο υπαρχει σε αυτο το θεμα αν ειναι ετσι και με αφηνει καθε 20 λεπτα θα την περνω για να μην λεει χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:10 Η spitogata: #546 29-07-13 03:10 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ναι ενα καλο υπαρχει σε αυτο το θεμα αν ειναι ετσι και με αφηνει καθε 20 λεπτα θα την περνω για να μην λεει χαχα Click για ανάπτυξη... 20 λεπτά;;; καλά..λέμε τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:16 Ο johnietraf: #547 29-07-13 03:16 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: 20 λεπτά;;; καλά..λέμε τώρα Click για ανάπτυξη... τερμα η μανα να μας μεγαλωσει ειναι εμεις κανονιζουμε την ΖΩΑΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:16 Η Italian dream...: #548 29-07-13 03:16 Εμενα παλι την παιρνω δεν την παιρνω, γραμμενη με εχει.. Αλλα εχω την αισθηση οτι αυτο με την επιστροφη στις 11 δεν θα το ξεπερασουμε ποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:28 Ο johnietraf: #549 29-07-13 03:28 τι εγινε που πηγατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:31 Ο gregory nub: #550 29-07-13 03:31 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: και εγω λυκειο ειιμαι και τουλαχιστον φετος για 20 μερες αυτο κανω διακοπες σε δυο χρονια μονος θελω να παω με την παρεα αυτο περιμενω και μετα μεχρι καποια ηλικια να μην κανω αυτα που εκανα τωρα Click για ανάπτυξη... Καλά, κάτσε να υπάρχουν λεφτά για διακοπές και μετά βλέπεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:33 Ο johnietraf: #551 29-07-13 03:33 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Καλά, κάτσε να υπάρχουν λεφτά για διακοπές και μετά βλέπεις. Click για ανάπτυξη... ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:44 Ο timonierhs: #552 29-07-13 03:44 Επειδη αποψε δεν εχω καθολου υπνο, εχει να μου δωσει καμια ιδεα κανεις για το πως να περασω τις επομενες ωρες; Εκτος απο να δω ταινια στο pc γιατι βαριεμαι λιγο και εκτος απο τηλεοραση που αυτη την ωρα εχει μονο τουρκικα και κατι αλλα παρακμιακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:47 Ο johnietraf: #553 29-07-13 03:47 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Επειδη αποψε δεν εχω καθολου υπνο, εχει να μου δωσει καμια ιδεα κανεις για το πως να περασω τις επομενες ωρες; Εκτος απο να δω ταινια στο pc γιατι βαριεμαι λιγο και εκτος απο τηλεοραση που αυτη την ωρα εχει μονο τουρκικα και κατι αλλα παρακμιακα Click για ανάπτυξη... ακου καψουροτραγουδα τετοια τωρα ακουνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:53 Ο timonierhs: #554 29-07-13 03:53 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ακου καψουροτραγουδα τετοια τωρα ακουνε Click για ανάπτυξη... Αν βαλω κανα καρρα τωρα η αντυπα μαζι με εμενα βλεπω να ξενυχταει ολη η γειτονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:56 Ο johnietraf: #555 29-07-13 03:56 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Αν βαλω κανα καρρα τωρα η αντυπα μαζι με εμενα βλεπω να ξενυχταει ολη η γειτονια Click για ανάπτυξη... βαλτη ρε σακρη να καει το πελεκουδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:11 Ο timonierhs: #556 29-07-13 04:11 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: βαλτη ρε σακρη να καει το πελεκουδι Click για ανάπτυξη... Ετσι! Και σε συνδυασμο με ενα ενα ποτακι ειναι ο,τι πρεπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:17 Ο gregory nub: #557 29-07-13 04:17 Τι καψουροτράγουδα λέτε ρε! ΥΓ: οι ξενύχτιδες γιατί δεν μπαίνουν τσατ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:27 Ο timonierhs: #558 29-07-13 04:27 Ειμαι απο κινητο και δεν μου το βγαζει το τσατ αλλιως θα μπαινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:31 Η eya95 έγραψε: #559 29-07-13 04:31 δεεε νυσταααζουμε.... τελοςς ;ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:34 Η spitogata: #560 29-07-13 04:34 Αρχική Δημοσίευση από eya95: δεεε νυσταααζουμε.... τελοςς ;ρ Click για ανάπτυξη... Κάνει και ζέστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: WhiTeNoiSe GAS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Εγω παλι θελω να γινω 18, να σπουδασω να κανω τι ειναι να κανω, και να ΦΥΓΩ. Μπορω?? Click για ανάπτυξη... ιταλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:05 Η spitogata: #544 29-07-13 03:05 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: αα η μανα μου με λεει οτι στα 18 θα σε αφηνω να βγαινεις μεχρι οτι ωρα θες αρκει να με παιρνεις τηλεφωνο εγω για την ακριβεια θελω να με αρκετα κινητικος στην περιοδο 18-30 εκτος απο το θεμα δουλεια Click για ανάπτυξη... Αα,η δικιά σου μάνα είναι αλάνι εμένα μου έλεγε,δεν με φτάνει να με παίρνεις μόνο τηλέφωνο,θα σου πάρω κινητό να μου κάνεις βιντεοκλήση να σε βλέπω κιόλας ότι είσαι καλά,ένα λεπτό ίσα ίσα (τι άκουγα το άτομο) ευτυχώς το ξεπέρασε με τον καιρό Δεν υπάρχει νομίζω καλύτερη περίοδος ηλικίας τα 18-30 για να είσαι κινητικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:08 Ο johnietraf: #545 29-07-13 03:08 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Αα,η δικιά σου μάνα είναι αλάνι εμένα μου έλεγε,δεν με φτάνει να με παίρνεις μόνο τηλέφωνο,θα σου πάρω κινητό να μου κάνεις βιντεοκλήση να σε βλέπω κιόλας ότι είσαι καλά,ένα λεπτό ίσα ίσα (τι άκουγα το άτομο) ευτυχώς το ξεπέρασε με τον καιρό Δεν υπάρχει νομίζω καλύτερη περίοδος ηλικίας τα 18-30 για να είσαι κινητικός Click για ανάπτυξη... ναι ενα καλο υπαρχει σε αυτο το θεμα αν ειναι ετσι και με αφηνει καθε 20 λεπτα θα την περνω για να μην λεει χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:10 Η spitogata: #546 29-07-13 03:10 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ναι ενα καλο υπαρχει σε αυτο το θεμα αν ειναι ετσι και με αφηνει καθε 20 λεπτα θα την περνω για να μην λεει χαχα Click για ανάπτυξη... 20 λεπτά;;; καλά..λέμε τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:16 Ο johnietraf: #547 29-07-13 03:16 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: 20 λεπτά;;; καλά..λέμε τώρα Click για ανάπτυξη... τερμα η μανα να μας μεγαλωσει ειναι εμεις κανονιζουμε την ΖΩΑΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:16 Η Italian dream...: #548 29-07-13 03:16 Εμενα παλι την παιρνω δεν την παιρνω, γραμμενη με εχει.. Αλλα εχω την αισθηση οτι αυτο με την επιστροφη στις 11 δεν θα το ξεπερασουμε ποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:28 Ο johnietraf: #549 29-07-13 03:28 τι εγινε που πηγατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:31 Ο gregory nub: #550 29-07-13 03:31 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: και εγω λυκειο ειιμαι και τουλαχιστον φετος για 20 μερες αυτο κανω διακοπες σε δυο χρονια μονος θελω να παω με την παρεα αυτο περιμενω και μετα μεχρι καποια ηλικια να μην κανω αυτα που εκανα τωρα Click για ανάπτυξη... Καλά, κάτσε να υπάρχουν λεφτά για διακοπές και μετά βλέπεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:33 Ο johnietraf: #551 29-07-13 03:33 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Καλά, κάτσε να υπάρχουν λεφτά για διακοπές και μετά βλέπεις. Click για ανάπτυξη... ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:44 Ο timonierhs: #552 29-07-13 03:44 Επειδη αποψε δεν εχω καθολου υπνο, εχει να μου δωσει καμια ιδεα κανεις για το πως να περασω τις επομενες ωρες; Εκτος απο να δω ταινια στο pc γιατι βαριεμαι λιγο και εκτος απο τηλεοραση που αυτη την ωρα εχει μονο τουρκικα και κατι αλλα παρακμιακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:47 Ο johnietraf: #553 29-07-13 03:47 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Επειδη αποψε δεν εχω καθολου υπνο, εχει να μου δωσει καμια ιδεα κανεις για το πως να περασω τις επομενες ωρες; Εκτος απο να δω ταινια στο pc γιατι βαριεμαι λιγο και εκτος απο τηλεοραση που αυτη την ωρα εχει μονο τουρκικα και κατι αλλα παρακμιακα Click για ανάπτυξη... ακου καψουροτραγουδα τετοια τωρα ακουνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:53 Ο timonierhs: #554 29-07-13 03:53 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ακου καψουροτραγουδα τετοια τωρα ακουνε Click για ανάπτυξη... Αν βαλω κανα καρρα τωρα η αντυπα μαζι με εμενα βλεπω να ξενυχταει ολη η γειτονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:56 Ο johnietraf: #555 29-07-13 03:56 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Αν βαλω κανα καρρα τωρα η αντυπα μαζι με εμενα βλεπω να ξενυχταει ολη η γειτονια Click για ανάπτυξη... βαλτη ρε σακρη να καει το πελεκουδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:11 Ο timonierhs: #556 29-07-13 04:11 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: βαλτη ρε σακρη να καει το πελεκουδι Click για ανάπτυξη... Ετσι! Και σε συνδυασμο με ενα ενα ποτακι ειναι ο,τι πρεπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:17 Ο gregory nub: #557 29-07-13 04:17 Τι καψουροτράγουδα λέτε ρε! ΥΓ: οι ξενύχτιδες γιατί δεν μπαίνουν τσατ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:27 Ο timonierhs: #558 29-07-13 04:27 Ειμαι απο κινητο και δεν μου το βγαζει το τσατ αλλιως θα μπαινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:31 Η eya95 έγραψε: #559 29-07-13 04:31 δεεε νυσταααζουμε.... τελοςς ;ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:34 Η spitogata: #560 29-07-13 04:34 Αρχική Δημοσίευση από eya95: δεεε νυσταααζουμε.... τελοςς ;ρ Click για ανάπτυξη... Κάνει και ζέστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: WhiTeNoiSe GAS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: αα η μανα μου με λεει οτι στα 18 θα σε αφηνω να βγαινεις μεχρι οτι ωρα θες αρκει να με παιρνεις τηλεφωνο εγω για την ακριβεια θελω να με αρκετα κινητικος στην περιοδο 18-30 εκτος απο το θεμα δουλεια Click για ανάπτυξη... Αα,η δικιά σου μάνα είναι αλάνι εμένα μου έλεγε,δεν με φτάνει να με παίρνεις μόνο τηλέφωνο,θα σου πάρω κινητό να μου κάνεις βιντεοκλήση να σε βλέπω κιόλας ότι είσαι καλά,ένα λεπτό ίσα ίσα (τι άκουγα το άτομο) ευτυχώς το ξεπέρασε με τον καιρό Δεν υπάρχει νομίζω καλύτερη περίοδος ηλικίας τα 18-30 για να είσαι κινητικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:08 Ο johnietraf: #545 29-07-13 03:08 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Αα,η δικιά σου μάνα είναι αλάνι εμένα μου έλεγε,δεν με φτάνει να με παίρνεις μόνο τηλέφωνο,θα σου πάρω κινητό να μου κάνεις βιντεοκλήση να σε βλέπω κιόλας ότι είσαι καλά,ένα λεπτό ίσα ίσα (τι άκουγα το άτομο) ευτυχώς το ξεπέρασε με τον καιρό Δεν υπάρχει νομίζω καλύτερη περίοδος ηλικίας τα 18-30 για να είσαι κινητικός Click για ανάπτυξη... ναι ενα καλο υπαρχει σε αυτο το θεμα αν ειναι ετσι και με αφηνει καθε 20 λεπτα θα την περνω για να μην λεει χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:10 Η spitogata: #546 29-07-13 03:10 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ναι ενα καλο υπαρχει σε αυτο το θεμα αν ειναι ετσι και με αφηνει καθε 20 λεπτα θα την περνω για να μην λεει χαχα Click για ανάπτυξη... 20 λεπτά;;; καλά..λέμε τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:16 Ο johnietraf: #547 29-07-13 03:16 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: 20 λεπτά;;; καλά..λέμε τώρα Click για ανάπτυξη... τερμα η μανα να μας μεγαλωσει ειναι εμεις κανονιζουμε την ΖΩΑΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:16 Η Italian dream...: #548 29-07-13 03:16 Εμενα παλι την παιρνω δεν την παιρνω, γραμμενη με εχει.. Αλλα εχω την αισθηση οτι αυτο με την επιστροφη στις 11 δεν θα το ξεπερασουμε ποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:28 Ο johnietraf: #549 29-07-13 03:28 τι εγινε που πηγατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:31 Ο gregory nub: #550 29-07-13 03:31 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: και εγω λυκειο ειιμαι και τουλαχιστον φετος για 20 μερες αυτο κανω διακοπες σε δυο χρονια μονος θελω να παω με την παρεα αυτο περιμενω και μετα μεχρι καποια ηλικια να μην κανω αυτα που εκανα τωρα Click για ανάπτυξη... Καλά, κάτσε να υπάρχουν λεφτά για διακοπές και μετά βλέπεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:33 Ο johnietraf: #551 29-07-13 03:33 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Καλά, κάτσε να υπάρχουν λεφτά για διακοπές και μετά βλέπεις. Click για ανάπτυξη... ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:44 Ο timonierhs: #552 29-07-13 03:44 Επειδη αποψε δεν εχω καθολου υπνο, εχει να μου δωσει καμια ιδεα κανεις για το πως να περασω τις επομενες ωρες; Εκτος απο να δω ταινια στο pc γιατι βαριεμαι λιγο και εκτος απο τηλεοραση που αυτη την ωρα εχει μονο τουρκικα και κατι αλλα παρακμιακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:47 Ο johnietraf: #553 29-07-13 03:47 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Επειδη αποψε δεν εχω καθολου υπνο, εχει να μου δωσει καμια ιδεα κανεις για το πως να περασω τις επομενες ωρες; Εκτος απο να δω ταινια στο pc γιατι βαριεμαι λιγο και εκτος απο τηλεοραση που αυτη την ωρα εχει μονο τουρκικα και κατι αλλα παρακμιακα Click για ανάπτυξη... ακου καψουροτραγουδα τετοια τωρα ακουνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:53 Ο timonierhs: #554 29-07-13 03:53 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ακου καψουροτραγουδα τετοια τωρα ακουνε Click για ανάπτυξη... Αν βαλω κανα καρρα τωρα η αντυπα μαζι με εμενα βλεπω να ξενυχταει ολη η γειτονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:56 Ο johnietraf: #555 29-07-13 03:56 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Αν βαλω κανα καρρα τωρα η αντυπα μαζι με εμενα βλεπω να ξενυχταει ολη η γειτονια Click για ανάπτυξη... βαλτη ρε σακρη να καει το πελεκουδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:11 Ο timonierhs: #556 29-07-13 04:11 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: βαλτη ρε σακρη να καει το πελεκουδι Click για ανάπτυξη... Ετσι! Και σε συνδυασμο με ενα ενα ποτακι ειναι ο,τι πρεπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:17 Ο gregory nub: #557 29-07-13 04:17 Τι καψουροτράγουδα λέτε ρε! ΥΓ: οι ξενύχτιδες γιατί δεν μπαίνουν τσατ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:27 Ο timonierhs: #558 29-07-13 04:27 Ειμαι απο κινητο και δεν μου το βγαζει το τσατ αλλιως θα μπαινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:31 Η eya95 έγραψε: #559 29-07-13 04:31 δεεε νυσταααζουμε.... τελοςς ;ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:34 Η spitogata: #560 29-07-13 04:34 Αρχική Δημοσίευση από eya95: δεεε νυσταααζουμε.... τελοςς ;ρ Click για ανάπτυξη... Κάνει και ζέστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: WhiTeNoiSe GAS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Αα,η δικιά σου μάνα είναι αλάνι εμένα μου έλεγε,δεν με φτάνει να με παίρνεις μόνο τηλέφωνο,θα σου πάρω κινητό να μου κάνεις βιντεοκλήση να σε βλέπω κιόλας ότι είσαι καλά,ένα λεπτό ίσα ίσα (τι άκουγα το άτομο) ευτυχώς το ξεπέρασε με τον καιρό Δεν υπάρχει νομίζω καλύτερη περίοδος ηλικίας τα 18-30 για να είσαι κινητικός Click για ανάπτυξη... ναι ενα καλο υπαρχει σε αυτο το θεμα αν ειναι ετσι και με αφηνει καθε 20 λεπτα θα την περνω για να μην λεει χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:10 Η spitogata: #546 29-07-13 03:10 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ναι ενα καλο υπαρχει σε αυτο το θεμα αν ειναι ετσι και με αφηνει καθε 20 λεπτα θα την περνω για να μην λεει χαχα Click για ανάπτυξη... 20 λεπτά;;; καλά..λέμε τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:16 Ο johnietraf: #547 29-07-13 03:16 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: 20 λεπτά;;; καλά..λέμε τώρα Click για ανάπτυξη... τερμα η μανα να μας μεγαλωσει ειναι εμεις κανονιζουμε την ΖΩΑΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:16 Η Italian dream...: #548 29-07-13 03:16 Εμενα παλι την παιρνω δεν την παιρνω, γραμμενη με εχει.. Αλλα εχω την αισθηση οτι αυτο με την επιστροφη στις 11 δεν θα το ξεπερασουμε ποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:28 Ο johnietraf: #549 29-07-13 03:28 τι εγινε που πηγατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:31 Ο gregory nub: #550 29-07-13 03:31 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: και εγω λυκειο ειιμαι και τουλαχιστον φετος για 20 μερες αυτο κανω διακοπες σε δυο χρονια μονος θελω να παω με την παρεα αυτο περιμενω και μετα μεχρι καποια ηλικια να μην κανω αυτα που εκανα τωρα Click για ανάπτυξη... Καλά, κάτσε να υπάρχουν λεφτά για διακοπές και μετά βλέπεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:33 Ο johnietraf: #551 29-07-13 03:33 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Καλά, κάτσε να υπάρχουν λεφτά για διακοπές και μετά βλέπεις. Click για ανάπτυξη... ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:44 Ο timonierhs: #552 29-07-13 03:44 Επειδη αποψε δεν εχω καθολου υπνο, εχει να μου δωσει καμια ιδεα κανεις για το πως να περασω τις επομενες ωρες; Εκτος απο να δω ταινια στο pc γιατι βαριεμαι λιγο και εκτος απο τηλεοραση που αυτη την ωρα εχει μονο τουρκικα και κατι αλλα παρακμιακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:47 Ο johnietraf: #553 29-07-13 03:47 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Επειδη αποψε δεν εχω καθολου υπνο, εχει να μου δωσει καμια ιδεα κανεις για το πως να περασω τις επομενες ωρες; Εκτος απο να δω ταινια στο pc γιατι βαριεμαι λιγο και εκτος απο τηλεοραση που αυτη την ωρα εχει μονο τουρκικα και κατι αλλα παρακμιακα Click για ανάπτυξη... ακου καψουροτραγουδα τετοια τωρα ακουνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:53 Ο timonierhs: #554 29-07-13 03:53 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ακου καψουροτραγουδα τετοια τωρα ακουνε Click για ανάπτυξη... Αν βαλω κανα καρρα τωρα η αντυπα μαζι με εμενα βλεπω να ξενυχταει ολη η γειτονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:56 Ο johnietraf: #555 29-07-13 03:56 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Αν βαλω κανα καρρα τωρα η αντυπα μαζι με εμενα βλεπω να ξενυχταει ολη η γειτονια Click για ανάπτυξη... βαλτη ρε σακρη να καει το πελεκουδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:11 Ο timonierhs: #556 29-07-13 04:11 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: βαλτη ρε σακρη να καει το πελεκουδι Click για ανάπτυξη... Ετσι! Και σε συνδυασμο με ενα ενα ποτακι ειναι ο,τι πρεπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:17 Ο gregory nub: #557 29-07-13 04:17 Τι καψουροτράγουδα λέτε ρε! ΥΓ: οι ξενύχτιδες γιατί δεν μπαίνουν τσατ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:27 Ο timonierhs: #558 29-07-13 04:27 Ειμαι απο κινητο και δεν μου το βγαζει το τσατ αλλιως θα μπαινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:31 Η eya95 έγραψε: #559 29-07-13 04:31 δεεε νυσταααζουμε.... τελοςς ;ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:34 Η spitogata: #560 29-07-13 04:34 Αρχική Δημοσίευση από eya95: δεεε νυσταααζουμε.... τελοςς ;ρ Click για ανάπτυξη... Κάνει και ζέστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: WhiTeNoiSe GAS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ναι ενα καλο υπαρχει σε αυτο το θεμα αν ειναι ετσι και με αφηνει καθε 20 λεπτα θα την περνω για να μην λεει χαχα Click για ανάπτυξη... 20 λεπτά;;; καλά..λέμε τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:16 Ο johnietraf: #547 29-07-13 03:16 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: 20 λεπτά;;; καλά..λέμε τώρα Click για ανάπτυξη... τερμα η μανα να μας μεγαλωσει ειναι εμεις κανονιζουμε την ΖΩΑΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:16 Η Italian dream...: #548 29-07-13 03:16 Εμενα παλι την παιρνω δεν την παιρνω, γραμμενη με εχει.. Αλλα εχω την αισθηση οτι αυτο με την επιστροφη στις 11 δεν θα το ξεπερασουμε ποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:28 Ο johnietraf: #549 29-07-13 03:28 τι εγινε που πηγατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:31 Ο gregory nub: #550 29-07-13 03:31 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: και εγω λυκειο ειιμαι και τουλαχιστον φετος για 20 μερες αυτο κανω διακοπες σε δυο χρονια μονος θελω να παω με την παρεα αυτο περιμενω και μετα μεχρι καποια ηλικια να μην κανω αυτα που εκανα τωρα Click για ανάπτυξη... Καλά, κάτσε να υπάρχουν λεφτά για διακοπές και μετά βλέπεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:33 Ο johnietraf: #551 29-07-13 03:33 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Καλά, κάτσε να υπάρχουν λεφτά για διακοπές και μετά βλέπεις. Click για ανάπτυξη... ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:44 Ο timonierhs: #552 29-07-13 03:44 Επειδη αποψε δεν εχω καθολου υπνο, εχει να μου δωσει καμια ιδεα κανεις για το πως να περασω τις επομενες ωρες; Εκτος απο να δω ταινια στο pc γιατι βαριεμαι λιγο και εκτος απο τηλεοραση που αυτη την ωρα εχει μονο τουρκικα και κατι αλλα παρακμιακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:47 Ο johnietraf: #553 29-07-13 03:47 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Επειδη αποψε δεν εχω καθολου υπνο, εχει να μου δωσει καμια ιδεα κανεις για το πως να περασω τις επομενες ωρες; Εκτος απο να δω ταινια στο pc γιατι βαριεμαι λιγο και εκτος απο τηλεοραση που αυτη την ωρα εχει μονο τουρκικα και κατι αλλα παρακμιακα Click για ανάπτυξη... ακου καψουροτραγουδα τετοια τωρα ακουνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:53 Ο timonierhs: #554 29-07-13 03:53 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ακου καψουροτραγουδα τετοια τωρα ακουνε Click για ανάπτυξη... Αν βαλω κανα καρρα τωρα η αντυπα μαζι με εμενα βλεπω να ξενυχταει ολη η γειτονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:56 Ο johnietraf: #555 29-07-13 03:56 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Αν βαλω κανα καρρα τωρα η αντυπα μαζι με εμενα βλεπω να ξενυχταει ολη η γειτονια Click για ανάπτυξη... βαλτη ρε σακρη να καει το πελεκουδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:11 Ο timonierhs: #556 29-07-13 04:11 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: βαλτη ρε σακρη να καει το πελεκουδι Click για ανάπτυξη... Ετσι! Και σε συνδυασμο με ενα ενα ποτακι ειναι ο,τι πρεπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:17 Ο gregory nub: #557 29-07-13 04:17 Τι καψουροτράγουδα λέτε ρε! ΥΓ: οι ξενύχτιδες γιατί δεν μπαίνουν τσατ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:27 Ο timonierhs: #558 29-07-13 04:27 Ειμαι απο κινητο και δεν μου το βγαζει το τσατ αλλιως θα μπαινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:31 Η eya95 έγραψε: #559 29-07-13 04:31 δεεε νυσταααζουμε.... τελοςς ;ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:34 Η spitogata: #560 29-07-13 04:34 Αρχική Δημοσίευση από eya95: δεεε νυσταααζουμε.... τελοςς ;ρ Click για ανάπτυξη... Κάνει και ζέστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: WhiTeNoiSe GAS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από spitogata: 20 λεπτά;;; καλά..λέμε τώρα Click για ανάπτυξη... τερμα η μανα να μας μεγαλωσει ειναι εμεις κανονιζουμε την ΖΩΑΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:16 Η Italian dream...: #548 29-07-13 03:16 Εμενα παλι την παιρνω δεν την παιρνω, γραμμενη με εχει.. Αλλα εχω την αισθηση οτι αυτο με την επιστροφη στις 11 δεν θα το ξεπερασουμε ποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:28 Ο johnietraf: #549 29-07-13 03:28 τι εγινε που πηγατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:31 Ο gregory nub: #550 29-07-13 03:31 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: και εγω λυκειο ειιμαι και τουλαχιστον φετος για 20 μερες αυτο κανω διακοπες σε δυο χρονια μονος θελω να παω με την παρεα αυτο περιμενω και μετα μεχρι καποια ηλικια να μην κανω αυτα που εκανα τωρα Click για ανάπτυξη... Καλά, κάτσε να υπάρχουν λεφτά για διακοπές και μετά βλέπεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:33 Ο johnietraf: #551 29-07-13 03:33 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Καλά, κάτσε να υπάρχουν λεφτά για διακοπές και μετά βλέπεις. Click για ανάπτυξη... ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:44 Ο timonierhs: #552 29-07-13 03:44 Επειδη αποψε δεν εχω καθολου υπνο, εχει να μου δωσει καμια ιδεα κανεις για το πως να περασω τις επομενες ωρες; Εκτος απο να δω ταινια στο pc γιατι βαριεμαι λιγο και εκτος απο τηλεοραση που αυτη την ωρα εχει μονο τουρκικα και κατι αλλα παρακμιακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:47 Ο johnietraf: #553 29-07-13 03:47 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Επειδη αποψε δεν εχω καθολου υπνο, εχει να μου δωσει καμια ιδεα κανεις για το πως να περασω τις επομενες ωρες; Εκτος απο να δω ταινια στο pc γιατι βαριεμαι λιγο και εκτος απο τηλεοραση που αυτη την ωρα εχει μονο τουρκικα και κατι αλλα παρακμιακα Click για ανάπτυξη... ακου καψουροτραγουδα τετοια τωρα ακουνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:53 Ο timonierhs: #554 29-07-13 03:53 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ακου καψουροτραγουδα τετοια τωρα ακουνε Click για ανάπτυξη... Αν βαλω κανα καρρα τωρα η αντυπα μαζι με εμενα βλεπω να ξενυχταει ολη η γειτονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:56 Ο johnietraf: #555 29-07-13 03:56 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Αν βαλω κανα καρρα τωρα η αντυπα μαζι με εμενα βλεπω να ξενυχταει ολη η γειτονια Click για ανάπτυξη... βαλτη ρε σακρη να καει το πελεκουδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:11 Ο timonierhs: #556 29-07-13 04:11 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: βαλτη ρε σακρη να καει το πελεκουδι Click για ανάπτυξη... Ετσι! Και σε συνδυασμο με ενα ενα ποτακι ειναι ο,τι πρεπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:17 Ο gregory nub: #557 29-07-13 04:17 Τι καψουροτράγουδα λέτε ρε! ΥΓ: οι ξενύχτιδες γιατί δεν μπαίνουν τσατ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:27 Ο timonierhs: #558 29-07-13 04:27 Ειμαι απο κινητο και δεν μου το βγαζει το τσατ αλλιως θα μπαινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:31 Η eya95 έγραψε: #559 29-07-13 04:31 δεεε νυσταααζουμε.... τελοςς ;ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:34 Η spitogata: #560 29-07-13 04:34 Αρχική Δημοσίευση από eya95: δεεε νυσταααζουμε.... τελοςς ;ρ Click για ανάπτυξη... Κάνει και ζέστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: WhiTeNoiSe GAS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμενα παλι την παιρνω δεν την παιρνω, γραμμενη με εχει.. Αλλα εχω την αισθηση οτι αυτο με την επιστροφη στις 11 δεν θα το ξεπερασουμε ποτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:28 Ο johnietraf: #549 29-07-13 03:28 τι εγινε που πηγατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:31 Ο gregory nub: #550 29-07-13 03:31 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: και εγω λυκειο ειιμαι και τουλαχιστον φετος για 20 μερες αυτο κανω διακοπες σε δυο χρονια μονος θελω να παω με την παρεα αυτο περιμενω και μετα μεχρι καποια ηλικια να μην κανω αυτα που εκανα τωρα Click για ανάπτυξη... Καλά, κάτσε να υπάρχουν λεφτά για διακοπές και μετά βλέπεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:33 Ο johnietraf: #551 29-07-13 03:33 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Καλά, κάτσε να υπάρχουν λεφτά για διακοπές και μετά βλέπεις. Click για ανάπτυξη... ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:44 Ο timonierhs: #552 29-07-13 03:44 Επειδη αποψε δεν εχω καθολου υπνο, εχει να μου δωσει καμια ιδεα κανεις για το πως να περασω τις επομενες ωρες; Εκτος απο να δω ταινια στο pc γιατι βαριεμαι λιγο και εκτος απο τηλεοραση που αυτη την ωρα εχει μονο τουρκικα και κατι αλλα παρακμιακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:47 Ο johnietraf: #553 29-07-13 03:47 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Επειδη αποψε δεν εχω καθολου υπνο, εχει να μου δωσει καμια ιδεα κανεις για το πως να περασω τις επομενες ωρες; Εκτος απο να δω ταινια στο pc γιατι βαριεμαι λιγο και εκτος απο τηλεοραση που αυτη την ωρα εχει μονο τουρκικα και κατι αλλα παρακμιακα Click για ανάπτυξη... ακου καψουροτραγουδα τετοια τωρα ακουνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:53 Ο timonierhs: #554 29-07-13 03:53 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ακου καψουροτραγουδα τετοια τωρα ακουνε Click για ανάπτυξη... Αν βαλω κανα καρρα τωρα η αντυπα μαζι με εμενα βλεπω να ξενυχταει ολη η γειτονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:56 Ο johnietraf: #555 29-07-13 03:56 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Αν βαλω κανα καρρα τωρα η αντυπα μαζι με εμενα βλεπω να ξενυχταει ολη η γειτονια Click για ανάπτυξη... βαλτη ρε σακρη να καει το πελεκουδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:11 Ο timonierhs: #556 29-07-13 04:11 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: βαλτη ρε σακρη να καει το πελεκουδι Click για ανάπτυξη... Ετσι! Και σε συνδυασμο με ενα ενα ποτακι ειναι ο,τι πρεπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:17 Ο gregory nub: #557 29-07-13 04:17 Τι καψουροτράγουδα λέτε ρε! ΥΓ: οι ξενύχτιδες γιατί δεν μπαίνουν τσατ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:27 Ο timonierhs: #558 29-07-13 04:27 Ειμαι απο κινητο και δεν μου το βγαζει το τσατ αλλιως θα μπαινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:31 Η eya95 έγραψε: #559 29-07-13 04:31 δεεε νυσταααζουμε.... τελοςς ;ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:34 Η spitogata: #560 29-07-13 04:34 Αρχική Δημοσίευση από eya95: δεεε νυσταααζουμε.... τελοςς ;ρ Click για ανάπτυξη... Κάνει και ζέστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: WhiTeNoiSe GAS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τι εγινε που πηγατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:31 Ο gregory nub: #550 29-07-13 03:31 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: και εγω λυκειο ειιμαι και τουλαχιστον φετος για 20 μερες αυτο κανω διακοπες σε δυο χρονια μονος θελω να παω με την παρεα αυτο περιμενω και μετα μεχρι καποια ηλικια να μην κανω αυτα που εκανα τωρα Click για ανάπτυξη... Καλά, κάτσε να υπάρχουν λεφτά για διακοπές και μετά βλέπεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:33 Ο johnietraf: #551 29-07-13 03:33 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Καλά, κάτσε να υπάρχουν λεφτά για διακοπές και μετά βλέπεις. Click για ανάπτυξη... ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:44 Ο timonierhs: #552 29-07-13 03:44 Επειδη αποψε δεν εχω καθολου υπνο, εχει να μου δωσει καμια ιδεα κανεις για το πως να περασω τις επομενες ωρες; Εκτος απο να δω ταινια στο pc γιατι βαριεμαι λιγο και εκτος απο τηλεοραση που αυτη την ωρα εχει μονο τουρκικα και κατι αλλα παρακμιακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:47 Ο johnietraf: #553 29-07-13 03:47 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Επειδη αποψε δεν εχω καθολου υπνο, εχει να μου δωσει καμια ιδεα κανεις για το πως να περασω τις επομενες ωρες; Εκτος απο να δω ταινια στο pc γιατι βαριεμαι λιγο και εκτος απο τηλεοραση που αυτη την ωρα εχει μονο τουρκικα και κατι αλλα παρακμιακα Click για ανάπτυξη... ακου καψουροτραγουδα τετοια τωρα ακουνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:53 Ο timonierhs: #554 29-07-13 03:53 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ακου καψουροτραγουδα τετοια τωρα ακουνε Click για ανάπτυξη... Αν βαλω κανα καρρα τωρα η αντυπα μαζι με εμενα βλεπω να ξενυχταει ολη η γειτονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:56 Ο johnietraf: #555 29-07-13 03:56 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Αν βαλω κανα καρρα τωρα η αντυπα μαζι με εμενα βλεπω να ξενυχταει ολη η γειτονια Click για ανάπτυξη... βαλτη ρε σακρη να καει το πελεκουδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:11 Ο timonierhs: #556 29-07-13 04:11 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: βαλτη ρε σακρη να καει το πελεκουδι Click για ανάπτυξη... Ετσι! Και σε συνδυασμο με ενα ενα ποτακι ειναι ο,τι πρεπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:17 Ο gregory nub: #557 29-07-13 04:17 Τι καψουροτράγουδα λέτε ρε! ΥΓ: οι ξενύχτιδες γιατί δεν μπαίνουν τσατ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:27 Ο timonierhs: #558 29-07-13 04:27 Ειμαι απο κινητο και δεν μου το βγαζει το τσατ αλλιως θα μπαινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:31 Η eya95 έγραψε: #559 29-07-13 04:31 δεεε νυσταααζουμε.... τελοςς ;ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:34 Η spitogata: #560 29-07-13 04:34 Αρχική Δημοσίευση από eya95: δεεε νυσταααζουμε.... τελοςς ;ρ Click για ανάπτυξη... Κάνει και ζέστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: WhiTeNoiSe GAS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: και εγω λυκειο ειιμαι και τουλαχιστον φετος για 20 μερες αυτο κανω διακοπες σε δυο χρονια μονος θελω να παω με την παρεα αυτο περιμενω και μετα μεχρι καποια ηλικια να μην κανω αυτα που εκανα τωρα Click για ανάπτυξη... Καλά, κάτσε να υπάρχουν λεφτά για διακοπές και μετά βλέπεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:33 Ο johnietraf: #551 29-07-13 03:33 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Καλά, κάτσε να υπάρχουν λεφτά για διακοπές και μετά βλέπεις. Click για ανάπτυξη... ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:44 Ο timonierhs: #552 29-07-13 03:44 Επειδη αποψε δεν εχω καθολου υπνο, εχει να μου δωσει καμια ιδεα κανεις για το πως να περασω τις επομενες ωρες; Εκτος απο να δω ταινια στο pc γιατι βαριεμαι λιγο και εκτος απο τηλεοραση που αυτη την ωρα εχει μονο τουρκικα και κατι αλλα παρακμιακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:47 Ο johnietraf: #553 29-07-13 03:47 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Επειδη αποψε δεν εχω καθολου υπνο, εχει να μου δωσει καμια ιδεα κανεις για το πως να περασω τις επομενες ωρες; Εκτος απο να δω ταινια στο pc γιατι βαριεμαι λιγο και εκτος απο τηλεοραση που αυτη την ωρα εχει μονο τουρκικα και κατι αλλα παρακμιακα Click για ανάπτυξη... ακου καψουροτραγουδα τετοια τωρα ακουνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:53 Ο timonierhs: #554 29-07-13 03:53 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ακου καψουροτραγουδα τετοια τωρα ακουνε Click για ανάπτυξη... Αν βαλω κανα καρρα τωρα η αντυπα μαζι με εμενα βλεπω να ξενυχταει ολη η γειτονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:56 Ο johnietraf: #555 29-07-13 03:56 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Αν βαλω κανα καρρα τωρα η αντυπα μαζι με εμενα βλεπω να ξενυχταει ολη η γειτονια Click για ανάπτυξη... βαλτη ρε σακρη να καει το πελεκουδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:11 Ο timonierhs: #556 29-07-13 04:11 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: βαλτη ρε σακρη να καει το πελεκουδι Click για ανάπτυξη... Ετσι! Και σε συνδυασμο με ενα ενα ποτακι ειναι ο,τι πρεπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:17 Ο gregory nub: #557 29-07-13 04:17 Τι καψουροτράγουδα λέτε ρε! ΥΓ: οι ξενύχτιδες γιατί δεν μπαίνουν τσατ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:27 Ο timonierhs: #558 29-07-13 04:27 Ειμαι απο κινητο και δεν μου το βγαζει το τσατ αλλιως θα μπαινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:31 Η eya95 έγραψε: #559 29-07-13 04:31 δεεε νυσταααζουμε.... τελοςς ;ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:34 Η spitogata: #560 29-07-13 04:34 Αρχική Δημοσίευση από eya95: δεεε νυσταααζουμε.... τελοςς ;ρ Click για ανάπτυξη... Κάνει και ζέστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: WhiTeNoiSe GAS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gregory: Καλά, κάτσε να υπάρχουν λεφτά για διακοπές και μετά βλέπεις. Click για ανάπτυξη... ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:44 Ο timonierhs: #552 29-07-13 03:44 Επειδη αποψε δεν εχω καθολου υπνο, εχει να μου δωσει καμια ιδεα κανεις για το πως να περασω τις επομενες ωρες; Εκτος απο να δω ταινια στο pc γιατι βαριεμαι λιγο και εκτος απο τηλεοραση που αυτη την ωρα εχει μονο τουρκικα και κατι αλλα παρακμιακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:47 Ο johnietraf: #553 29-07-13 03:47 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Επειδη αποψε δεν εχω καθολου υπνο, εχει να μου δωσει καμια ιδεα κανεις για το πως να περασω τις επομενες ωρες; Εκτος απο να δω ταινια στο pc γιατι βαριεμαι λιγο και εκτος απο τηλεοραση που αυτη την ωρα εχει μονο τουρκικα και κατι αλλα παρακμιακα Click για ανάπτυξη... ακου καψουροτραγουδα τετοια τωρα ακουνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:53 Ο timonierhs: #554 29-07-13 03:53 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ακου καψουροτραγουδα τετοια τωρα ακουνε Click για ανάπτυξη... Αν βαλω κανα καρρα τωρα η αντυπα μαζι με εμενα βλεπω να ξενυχταει ολη η γειτονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:56 Ο johnietraf: #555 29-07-13 03:56 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Αν βαλω κανα καρρα τωρα η αντυπα μαζι με εμενα βλεπω να ξενυχταει ολη η γειτονια Click για ανάπτυξη... βαλτη ρε σακρη να καει το πελεκουδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:11 Ο timonierhs: #556 29-07-13 04:11 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: βαλτη ρε σακρη να καει το πελεκουδι Click για ανάπτυξη... Ετσι! Και σε συνδυασμο με ενα ενα ποτακι ειναι ο,τι πρεπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:17 Ο gregory nub: #557 29-07-13 04:17 Τι καψουροτράγουδα λέτε ρε! ΥΓ: οι ξενύχτιδες γιατί δεν μπαίνουν τσατ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:27 Ο timonierhs: #558 29-07-13 04:27 Ειμαι απο κινητο και δεν μου το βγαζει το τσατ αλλιως θα μπαινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:31 Η eya95 έγραψε: #559 29-07-13 04:31 δεεε νυσταααζουμε.... τελοςς ;ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:34 Η spitogata: #560 29-07-13 04:34 Αρχική Δημοσίευση από eya95: δεεε νυσταααζουμε.... τελοςς ;ρ Click για ανάπτυξη... Κάνει και ζέστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: WhiTeNoiSe GAS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επειδη αποψε δεν εχω καθολου υπνο, εχει να μου δωσει καμια ιδεα κανεις για το πως να περασω τις επομενες ωρες; Εκτος απο να δω ταινια στο pc γιατι βαριεμαι λιγο και εκτος απο τηλεοραση που αυτη την ωρα εχει μονο τουρκικα και κατι αλλα παρακμιακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:47 Ο johnietraf: #553 29-07-13 03:47 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Επειδη αποψε δεν εχω καθολου υπνο, εχει να μου δωσει καμια ιδεα κανεις για το πως να περασω τις επομενες ωρες; Εκτος απο να δω ταινια στο pc γιατι βαριεμαι λιγο και εκτος απο τηλεοραση που αυτη την ωρα εχει μονο τουρκικα και κατι αλλα παρακμιακα Click για ανάπτυξη... ακου καψουροτραγουδα τετοια τωρα ακουνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:53 Ο timonierhs: #554 29-07-13 03:53 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ακου καψουροτραγουδα τετοια τωρα ακουνε Click για ανάπτυξη... Αν βαλω κανα καρρα τωρα η αντυπα μαζι με εμενα βλεπω να ξενυχταει ολη η γειτονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:56 Ο johnietraf: #555 29-07-13 03:56 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Αν βαλω κανα καρρα τωρα η αντυπα μαζι με εμενα βλεπω να ξενυχταει ολη η γειτονια Click για ανάπτυξη... βαλτη ρε σακρη να καει το πελεκουδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:11 Ο timonierhs: #556 29-07-13 04:11 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: βαλτη ρε σακρη να καει το πελεκουδι Click για ανάπτυξη... Ετσι! Και σε συνδυασμο με ενα ενα ποτακι ειναι ο,τι πρεπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:17 Ο gregory nub: #557 29-07-13 04:17 Τι καψουροτράγουδα λέτε ρε! ΥΓ: οι ξενύχτιδες γιατί δεν μπαίνουν τσατ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:27 Ο timonierhs: #558 29-07-13 04:27 Ειμαι απο κινητο και δεν μου το βγαζει το τσατ αλλιως θα μπαινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:31 Η eya95 έγραψε: #559 29-07-13 04:31 δεεε νυσταααζουμε.... τελοςς ;ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:34 Η spitogata: #560 29-07-13 04:34 Αρχική Δημοσίευση από eya95: δεεε νυσταααζουμε.... τελοςς ;ρ Click για ανάπτυξη... Κάνει και ζέστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: WhiTeNoiSe GAS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Επειδη αποψε δεν εχω καθολου υπνο, εχει να μου δωσει καμια ιδεα κανεις για το πως να περασω τις επομενες ωρες; Εκτος απο να δω ταινια στο pc γιατι βαριεμαι λιγο και εκτος απο τηλεοραση που αυτη την ωρα εχει μονο τουρκικα και κατι αλλα παρακμιακα Click για ανάπτυξη... ακου καψουροτραγουδα τετοια τωρα ακουνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:53 Ο timonierhs: #554 29-07-13 03:53 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ακου καψουροτραγουδα τετοια τωρα ακουνε Click για ανάπτυξη... Αν βαλω κανα καρρα τωρα η αντυπα μαζι με εμενα βλεπω να ξενυχταει ολη η γειτονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:56 Ο johnietraf: #555 29-07-13 03:56 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Αν βαλω κανα καρρα τωρα η αντυπα μαζι με εμενα βλεπω να ξενυχταει ολη η γειτονια Click για ανάπτυξη... βαλτη ρε σακρη να καει το πελεκουδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:11 Ο timonierhs: #556 29-07-13 04:11 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: βαλτη ρε σακρη να καει το πελεκουδι Click για ανάπτυξη... Ετσι! Και σε συνδυασμο με ενα ενα ποτακι ειναι ο,τι πρεπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:17 Ο gregory nub: #557 29-07-13 04:17 Τι καψουροτράγουδα λέτε ρε! ΥΓ: οι ξενύχτιδες γιατί δεν μπαίνουν τσατ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:27 Ο timonierhs: #558 29-07-13 04:27 Ειμαι απο κινητο και δεν μου το βγαζει το τσατ αλλιως θα μπαινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:31 Η eya95 έγραψε: #559 29-07-13 04:31 δεεε νυσταααζουμε.... τελοςς ;ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:34 Η spitogata: #560 29-07-13 04:34 Αρχική Δημοσίευση από eya95: δεεε νυσταααζουμε.... τελοςς ;ρ Click για ανάπτυξη... Κάνει και ζέστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: WhiTeNoiSe GAS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ακου καψουροτραγουδα τετοια τωρα ακουνε Click για ανάπτυξη... Αν βαλω κανα καρρα τωρα η αντυπα μαζι με εμενα βλεπω να ξενυχταει ολη η γειτονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 03:56 Ο johnietraf: #555 29-07-13 03:56 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Αν βαλω κανα καρρα τωρα η αντυπα μαζι με εμενα βλεπω να ξενυχταει ολη η γειτονια Click για ανάπτυξη... βαλτη ρε σακρη να καει το πελεκουδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:11 Ο timonierhs: #556 29-07-13 04:11 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: βαλτη ρε σακρη να καει το πελεκουδι Click για ανάπτυξη... Ετσι! Και σε συνδυασμο με ενα ενα ποτακι ειναι ο,τι πρεπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:17 Ο gregory nub: #557 29-07-13 04:17 Τι καψουροτράγουδα λέτε ρε! ΥΓ: οι ξενύχτιδες γιατί δεν μπαίνουν τσατ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:27 Ο timonierhs: #558 29-07-13 04:27 Ειμαι απο κινητο και δεν μου το βγαζει το τσατ αλλιως θα μπαινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:31 Η eya95 έγραψε: #559 29-07-13 04:31 δεεε νυσταααζουμε.... τελοςς ;ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:34 Η spitogata: #560 29-07-13 04:34 Αρχική Δημοσίευση από eya95: δεεε νυσταααζουμε.... τελοςς ;ρ Click για ανάπτυξη... Κάνει και ζέστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: WhiTeNoiSe GAS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Αν βαλω κανα καρρα τωρα η αντυπα μαζι με εμενα βλεπω να ξενυχταει ολη η γειτονια Click για ανάπτυξη... βαλτη ρε σακρη να καει το πελεκουδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:11 Ο timonierhs: #556 29-07-13 04:11 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: βαλτη ρε σακρη να καει το πελεκουδι Click για ανάπτυξη... Ετσι! Και σε συνδυασμο με ενα ενα ποτακι ειναι ο,τι πρεπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:17 Ο gregory nub: #557 29-07-13 04:17 Τι καψουροτράγουδα λέτε ρε! ΥΓ: οι ξενύχτιδες γιατί δεν μπαίνουν τσατ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:27 Ο timonierhs: #558 29-07-13 04:27 Ειμαι απο κινητο και δεν μου το βγαζει το τσατ αλλιως θα μπαινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:31 Η eya95 έγραψε: #559 29-07-13 04:31 δεεε νυσταααζουμε.... τελοςς ;ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:34 Η spitogata: #560 29-07-13 04:34 Αρχική Δημοσίευση από eya95: δεεε νυσταααζουμε.... τελοςς ;ρ Click για ανάπτυξη... Κάνει και ζέστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: WhiTeNoiSe GAS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: βαλτη ρε σακρη να καει το πελεκουδι Click για ανάπτυξη... Ετσι! Και σε συνδυασμο με ενα ενα ποτακι ειναι ο,τι πρεπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:17 Ο gregory nub: #557 29-07-13 04:17 Τι καψουροτράγουδα λέτε ρε! ΥΓ: οι ξενύχτιδες γιατί δεν μπαίνουν τσατ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:27 Ο timonierhs: #558 29-07-13 04:27 Ειμαι απο κινητο και δεν μου το βγαζει το τσατ αλλιως θα μπαινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:31 Η eya95 έγραψε: #559 29-07-13 04:31 δεεε νυσταααζουμε.... τελοςς ;ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:34 Η spitogata: #560 29-07-13 04:34 Αρχική Δημοσίευση από eya95: δεεε νυσταααζουμε.... τελοςς ;ρ Click για ανάπτυξη... Κάνει και ζέστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: WhiTeNoiSe GAS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι καψουροτράγουδα λέτε ρε! ΥΓ: οι ξενύχτιδες γιατί δεν μπαίνουν τσατ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:27 Ο timonierhs: #558 29-07-13 04:27 Ειμαι απο κινητο και δεν μου το βγαζει το τσατ αλλιως θα μπαινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:31 Η eya95 έγραψε: #559 29-07-13 04:31 δεεε νυσταααζουμε.... τελοςς ;ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:34 Η spitogata: #560 29-07-13 04:34 Αρχική Δημοσίευση από eya95: δεεε νυσταααζουμε.... τελοςς ;ρ Click για ανάπτυξη... Κάνει και ζέστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: WhiTeNoiSe GAS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειμαι απο κινητο και δεν μου το βγαζει το τσατ αλλιως θα μπαινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:31 Η eya95 έγραψε: #559 29-07-13 04:31 δεεε νυσταααζουμε.... τελοςς ;ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:34 Η spitogata: #560 29-07-13 04:34 Αρχική Δημοσίευση από eya95: δεεε νυσταααζουμε.... τελοςς ;ρ Click για ανάπτυξη... Κάνει και ζέστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
δεεε νυσταααζουμε.... τελοςς ;ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 04:34 Η spitogata: #560 29-07-13 04:34 Αρχική Δημοσίευση από eya95: δεεε νυσταααζουμε.... τελοςς ;ρ Click για ανάπτυξη... Κάνει και ζέστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από eya95: δεεε νυσταααζουμε.... τελοςς ;ρ Click για ανάπτυξη... Κάνει και ζέστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.