roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 18:30 Η roseberry: #21 07-01-10 18:30 :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 18:31 Ο Νίκος95 έγραψε: #22 07-01-10 18:31 γιατι το λεω εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 18:34 Η roseberry: #23 07-01-10 18:34 :scared: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agrotismonos Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Σκύδρα (Πέλλα). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 18:38 Ο agrotismonos: #24 07-01-10 18:38 Ιδού το μεγάλο ερώτημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 18:58 Η _DORA_ έγραψε: #25 07-01-10 18:58 Αρχική Δημοσίευση από nPb: για να σου σπάει η γυναίκα τα νεύρα...:p Click για ανάπτυξη... κάνω πως δε το άκουσα....:mad2: δε ξέρω γιατί υπάρχει αυτή η λέξη αλλά και γω είμαι απ τους ανθρώπους που τη χρησιμοποιούν πολύ συχνά...και έχω μέσα μου πολλά "γιατί" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:04 Ο nPb έγραψε: #26 07-01-10 19:04 Αρχική Δημοσίευση από _DORA_: κάνω πως δε το άκουσα....:mad2: Click για ανάπτυξη... θύμωσες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:08 Η nitsa έγραψε: #27 07-01-10 19:08 Αρχική Δημοσίευση από nPb: για να σου σπάει η γυναίκα τα νεύρα...:p Click για ανάπτυξη... να δεις ο αντρας πως σου σπαει τα νευρα οταν αρχισει τα γιατι.......:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:16 Ο nPb έγραψε: #28 07-01-10 19:16 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: να δεις ο αντρας πως σου σπαει τα νευρα οταν αρχισει τα γιατι.......:xixi: Click για ανάπτυξη... ποτέ δεν έχω ρωτήσει "γιατί"...πέρα από την επιστημή μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:19 Η nitsa έγραψε: #29 07-01-10 19:19 Αρχική Δημοσίευση από nPb: ποτέ δεν έχω ρωτήσει "γιατί"...πέρα από την επιστημή μου... Click για ανάπτυξη... ποτε....? μαλιστα... πολλες φορες ομως οι αντρες ειναι χειροτεροι απο τις γυναικες οσον αφορα τα γιατι..!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:25 Η _DORA_ έγραψε: #30 07-01-10 19:25 Αρχική Δημοσίευση από nPb: θύμωσες; Click για ανάπτυξη... τώρα σοβαρά ρωτάς? όχι γιατί φαντάζομαι ότι δε πιστεύεις ότι ισχύει για όλες τις γυναίκες αυτό... "για να σου σπάει η γυναίκα τα νεύρα.." υπάρχουν άντρες που είναι πολύ χειρότεροι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:28 Ο nPb έγραψε: #31 07-01-10 19:28 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: ποτε....? μαλιστα... Click για ανάπτυξη... ποτέ... για κάτι που είμαι απόλυτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:33 Η X-FILER έγραψε: #32 07-01-10 19:33 πω διαγραψτε το θεμα,αγχωνομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:33 Η nitsa έγραψε: #33 07-01-10 19:33 Αρχική Δημοσίευση από nPb: ποτέ... για κάτι που είμαι απόλυτος! Click για ανάπτυξη... τοτε εισαι το φωτεινο παραδειγμα νικο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:35 Ο nPb έγραψε: #34 07-01-10 19:35 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: τοτε εισαι το φωτεινο παραδειγμα νικο!! Click για ανάπτυξη... είμαι μια αλλόκοτη θεωρία από την επικρατούσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:37 Η nitsa έγραψε: #35 07-01-10 19:37 Αρχική Δημοσίευση από nPb: είμαι μια αλλόκοτη θεωρία από την επικρατούσα... Click για ανάπτυξη... ναι, κάνεις την διαφορά.....:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kate! =] Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate! =] αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 22:47 Η kate! =] έγραψε: #36 10-01-10 22:47 γιατι οι ανθρωποι ειναι ανδιοτελη οντα και θελουν να εχουν για ολα μια απαντηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 23:13 Η Eileen έγραψε: #37 10-01-10 23:13 Αρχική Δημοσίευση από nPb: ποτέ... για κάτι που είμαι απόλυτος! Click για ανάπτυξη... Σου έχω μία ερώτηση... Γιατί δεν ρωτάς ποτέ γιατί, πέρα φυσικά από την επιστημη σου?!!? Το γιατί είναι μια ωραία ερώτηση... Αν κάποιοι άνθρωποι πριν από εμάς δεν ρωτούσαν γιατί, δεν θα ξέραμε πολλά πράγματα για τον κόσμο.. Άσε που πολύ πιθανότατα να μην υπήρχε ούτε η επιστήμη σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 00:21 Ο nPb έγραψε: #38 11-01-10 00:21 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Σου έχω μία ερώτηση... Γιατί δεν ρωτάς ποτέ γιατί, πέρα φυσικά από την επιστημη σου?!!? Το γιατί είναι μια ωραία ερώτηση... Αν κάποιοι άνθρωποι πριν από εμάς δεν ρωτούσαν γιατί, δεν θα ξέραμε πολλά πράγματα για τον κόσμο.. Άσε που πολύ πιθανότατα να μην υπήρχε ούτε η επιστήμη σου.... Click για ανάπτυξη... γιατί το "γιατί" πολλές φορές στην καθημερινή μας ζωή, έχει συνδεθεί σωστά ή λάθος με την αδιακρισία... υ.σ.: δεν αναφέρομαι μόνο στην επιστήμη μου...αλλά σε οτιδήποτε, έχει να κάνει με τις επιστήμες και την κατανόηση του κόσμου μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 00:57 Ο SICX έγραψε: #39 11-01-10 00:57 αν δεν υπηρχε δεν θα μπορουσες να μας κανεις αυτη την ερωτηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2010 στις 23:47 Ο Boom έγραψε: #40 06-08-10 23:47 Κατά την γνώμη μου το γιατί υπάρχει επειδή δεν είμαστε θεοί ώστε να γνωρίζουμμε τα πάντα και επειδή ο άνθρωπος δεν μπορεί να μείνει σε αδρανή κατάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Συνέχεια θέλει με κάτι να ασχολείται,να μάθει νέα πράγματα. Αυτό είναι άλλωστε η ζωή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νίκος95 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.158 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 18:31 Ο Νίκος95 έγραψε: #22 07-01-10 18:31 γιατι το λεω εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 18:34 Η roseberry: #23 07-01-10 18:34 :scared: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agrotismonos Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Σκύδρα (Πέλλα). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 18:38 Ο agrotismonos: #24 07-01-10 18:38 Ιδού το μεγάλο ερώτημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 18:58 Η _DORA_ έγραψε: #25 07-01-10 18:58 Αρχική Δημοσίευση από nPb: για να σου σπάει η γυναίκα τα νεύρα...:p Click για ανάπτυξη... κάνω πως δε το άκουσα....:mad2: δε ξέρω γιατί υπάρχει αυτή η λέξη αλλά και γω είμαι απ τους ανθρώπους που τη χρησιμοποιούν πολύ συχνά...και έχω μέσα μου πολλά "γιατί" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:04 Ο nPb έγραψε: #26 07-01-10 19:04 Αρχική Δημοσίευση από _DORA_: κάνω πως δε το άκουσα....:mad2: Click για ανάπτυξη... θύμωσες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:08 Η nitsa έγραψε: #27 07-01-10 19:08 Αρχική Δημοσίευση από nPb: για να σου σπάει η γυναίκα τα νεύρα...:p Click για ανάπτυξη... να δεις ο αντρας πως σου σπαει τα νευρα οταν αρχισει τα γιατι.......:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:16 Ο nPb έγραψε: #28 07-01-10 19:16 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: να δεις ο αντρας πως σου σπαει τα νευρα οταν αρχισει τα γιατι.......:xixi: Click για ανάπτυξη... ποτέ δεν έχω ρωτήσει "γιατί"...πέρα από την επιστημή μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:19 Η nitsa έγραψε: #29 07-01-10 19:19 Αρχική Δημοσίευση από nPb: ποτέ δεν έχω ρωτήσει "γιατί"...πέρα από την επιστημή μου... Click για ανάπτυξη... ποτε....? μαλιστα... πολλες φορες ομως οι αντρες ειναι χειροτεροι απο τις γυναικες οσον αφορα τα γιατι..!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:25 Η _DORA_ έγραψε: #30 07-01-10 19:25 Αρχική Δημοσίευση από nPb: θύμωσες; Click για ανάπτυξη... τώρα σοβαρά ρωτάς? όχι γιατί φαντάζομαι ότι δε πιστεύεις ότι ισχύει για όλες τις γυναίκες αυτό... "για να σου σπάει η γυναίκα τα νεύρα.." υπάρχουν άντρες που είναι πολύ χειρότεροι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:28 Ο nPb έγραψε: #31 07-01-10 19:28 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: ποτε....? μαλιστα... Click για ανάπτυξη... ποτέ... για κάτι που είμαι απόλυτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:33 Η X-FILER έγραψε: #32 07-01-10 19:33 πω διαγραψτε το θεμα,αγχωνομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:33 Η nitsa έγραψε: #33 07-01-10 19:33 Αρχική Δημοσίευση από nPb: ποτέ... για κάτι που είμαι απόλυτος! Click για ανάπτυξη... τοτε εισαι το φωτεινο παραδειγμα νικο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:35 Ο nPb έγραψε: #34 07-01-10 19:35 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: τοτε εισαι το φωτεινο παραδειγμα νικο!! Click για ανάπτυξη... είμαι μια αλλόκοτη θεωρία από την επικρατούσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:37 Η nitsa έγραψε: #35 07-01-10 19:37 Αρχική Δημοσίευση από nPb: είμαι μια αλλόκοτη θεωρία από την επικρατούσα... Click για ανάπτυξη... ναι, κάνεις την διαφορά.....:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kate! =] Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate! =] αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 22:47 Η kate! =] έγραψε: #36 10-01-10 22:47 γιατι οι ανθρωποι ειναι ανδιοτελη οντα και θελουν να εχουν για ολα μια απαντηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 23:13 Η Eileen έγραψε: #37 10-01-10 23:13 Αρχική Δημοσίευση από nPb: ποτέ... για κάτι που είμαι απόλυτος! Click για ανάπτυξη... Σου έχω μία ερώτηση... Γιατί δεν ρωτάς ποτέ γιατί, πέρα φυσικά από την επιστημη σου?!!? Το γιατί είναι μια ωραία ερώτηση... Αν κάποιοι άνθρωποι πριν από εμάς δεν ρωτούσαν γιατί, δεν θα ξέραμε πολλά πράγματα για τον κόσμο.. Άσε που πολύ πιθανότατα να μην υπήρχε ούτε η επιστήμη σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 00:21 Ο nPb έγραψε: #38 11-01-10 00:21 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Σου έχω μία ερώτηση... Γιατί δεν ρωτάς ποτέ γιατί, πέρα φυσικά από την επιστημη σου?!!? Το γιατί είναι μια ωραία ερώτηση... Αν κάποιοι άνθρωποι πριν από εμάς δεν ρωτούσαν γιατί, δεν θα ξέραμε πολλά πράγματα για τον κόσμο.. Άσε που πολύ πιθανότατα να μην υπήρχε ούτε η επιστήμη σου.... Click για ανάπτυξη... γιατί το "γιατί" πολλές φορές στην καθημερινή μας ζωή, έχει συνδεθεί σωστά ή λάθος με την αδιακρισία... υ.σ.: δεν αναφέρομαι μόνο στην επιστήμη μου...αλλά σε οτιδήποτε, έχει να κάνει με τις επιστήμες και την κατανόηση του κόσμου μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 00:57 Ο SICX έγραψε: #39 11-01-10 00:57 αν δεν υπηρχε δεν θα μπορουσες να μας κανεις αυτη την ερωτηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2010 στις 23:47 Ο Boom έγραψε: #40 06-08-10 23:47 Κατά την γνώμη μου το γιατί υπάρχει επειδή δεν είμαστε θεοί ώστε να γνωρίζουμμε τα πάντα και επειδή ο άνθρωπος δεν μπορεί να μείνει σε αδρανή κατάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Συνέχεια θέλει με κάτι να ασχολείται,να μάθει νέα πράγματα. Αυτό είναι άλλωστε η ζωή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γιατι το λεω εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 18:34 Η roseberry: #23 07-01-10 18:34 :scared: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agrotismonos Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Σκύδρα (Πέλλα). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 18:38 Ο agrotismonos: #24 07-01-10 18:38 Ιδού το μεγάλο ερώτημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 18:58 Η _DORA_ έγραψε: #25 07-01-10 18:58 Αρχική Δημοσίευση από nPb: για να σου σπάει η γυναίκα τα νεύρα...:p Click για ανάπτυξη... κάνω πως δε το άκουσα....:mad2: δε ξέρω γιατί υπάρχει αυτή η λέξη αλλά και γω είμαι απ τους ανθρώπους που τη χρησιμοποιούν πολύ συχνά...και έχω μέσα μου πολλά "γιατί" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:04 Ο nPb έγραψε: #26 07-01-10 19:04 Αρχική Δημοσίευση από _DORA_: κάνω πως δε το άκουσα....:mad2: Click για ανάπτυξη... θύμωσες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:08 Η nitsa έγραψε: #27 07-01-10 19:08 Αρχική Δημοσίευση από nPb: για να σου σπάει η γυναίκα τα νεύρα...:p Click για ανάπτυξη... να δεις ο αντρας πως σου σπαει τα νευρα οταν αρχισει τα γιατι.......:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:16 Ο nPb έγραψε: #28 07-01-10 19:16 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: να δεις ο αντρας πως σου σπαει τα νευρα οταν αρχισει τα γιατι.......:xixi: Click για ανάπτυξη... ποτέ δεν έχω ρωτήσει "γιατί"...πέρα από την επιστημή μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:19 Η nitsa έγραψε: #29 07-01-10 19:19 Αρχική Δημοσίευση από nPb: ποτέ δεν έχω ρωτήσει "γιατί"...πέρα από την επιστημή μου... Click για ανάπτυξη... ποτε....? μαλιστα... πολλες φορες ομως οι αντρες ειναι χειροτεροι απο τις γυναικες οσον αφορα τα γιατι..!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:25 Η _DORA_ έγραψε: #30 07-01-10 19:25 Αρχική Δημοσίευση από nPb: θύμωσες; Click για ανάπτυξη... τώρα σοβαρά ρωτάς? όχι γιατί φαντάζομαι ότι δε πιστεύεις ότι ισχύει για όλες τις γυναίκες αυτό... "για να σου σπάει η γυναίκα τα νεύρα.." υπάρχουν άντρες που είναι πολύ χειρότεροι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:28 Ο nPb έγραψε: #31 07-01-10 19:28 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: ποτε....? μαλιστα... Click για ανάπτυξη... ποτέ... για κάτι που είμαι απόλυτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:33 Η X-FILER έγραψε: #32 07-01-10 19:33 πω διαγραψτε το θεμα,αγχωνομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:33 Η nitsa έγραψε: #33 07-01-10 19:33 Αρχική Δημοσίευση από nPb: ποτέ... για κάτι που είμαι απόλυτος! Click για ανάπτυξη... τοτε εισαι το φωτεινο παραδειγμα νικο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:35 Ο nPb έγραψε: #34 07-01-10 19:35 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: τοτε εισαι το φωτεινο παραδειγμα νικο!! Click για ανάπτυξη... είμαι μια αλλόκοτη θεωρία από την επικρατούσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:37 Η nitsa έγραψε: #35 07-01-10 19:37 Αρχική Δημοσίευση από nPb: είμαι μια αλλόκοτη θεωρία από την επικρατούσα... Click για ανάπτυξη... ναι, κάνεις την διαφορά.....:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kate! =] Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate! =] αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 22:47 Η kate! =] έγραψε: #36 10-01-10 22:47 γιατι οι ανθρωποι ειναι ανδιοτελη οντα και θελουν να εχουν για ολα μια απαντηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 23:13 Η Eileen έγραψε: #37 10-01-10 23:13 Αρχική Δημοσίευση από nPb: ποτέ... για κάτι που είμαι απόλυτος! Click για ανάπτυξη... Σου έχω μία ερώτηση... Γιατί δεν ρωτάς ποτέ γιατί, πέρα φυσικά από την επιστημη σου?!!? Το γιατί είναι μια ωραία ερώτηση... Αν κάποιοι άνθρωποι πριν από εμάς δεν ρωτούσαν γιατί, δεν θα ξέραμε πολλά πράγματα για τον κόσμο.. Άσε που πολύ πιθανότατα να μην υπήρχε ούτε η επιστήμη σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 00:21 Ο nPb έγραψε: #38 11-01-10 00:21 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Σου έχω μία ερώτηση... Γιατί δεν ρωτάς ποτέ γιατί, πέρα φυσικά από την επιστημη σου?!!? Το γιατί είναι μια ωραία ερώτηση... Αν κάποιοι άνθρωποι πριν από εμάς δεν ρωτούσαν γιατί, δεν θα ξέραμε πολλά πράγματα για τον κόσμο.. Άσε που πολύ πιθανότατα να μην υπήρχε ούτε η επιστήμη σου.... Click για ανάπτυξη... γιατί το "γιατί" πολλές φορές στην καθημερινή μας ζωή, έχει συνδεθεί σωστά ή λάθος με την αδιακρισία... υ.σ.: δεν αναφέρομαι μόνο στην επιστήμη μου...αλλά σε οτιδήποτε, έχει να κάνει με τις επιστήμες και την κατανόηση του κόσμου μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 00:57 Ο SICX έγραψε: #39 11-01-10 00:57 αν δεν υπηρχε δεν θα μπορουσες να μας κανεις αυτη την ερωτηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2010 στις 23:47 Ο Boom έγραψε: #40 06-08-10 23:47 Κατά την γνώμη μου το γιατί υπάρχει επειδή δεν είμαστε θεοί ώστε να γνωρίζουμμε τα πάντα και επειδή ο άνθρωπος δεν μπορεί να μείνει σε αδρανή κατάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Συνέχεια θέλει με κάτι να ασχολείται,να μάθει νέα πράγματα. Αυτό είναι άλλωστε η ζωή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
:scared: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
agrotismonos Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Σκύδρα (Πέλλα). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 18:38 Ο agrotismonos: #24 07-01-10 18:38 Ιδού το μεγάλο ερώτημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 18:58 Η _DORA_ έγραψε: #25 07-01-10 18:58 Αρχική Δημοσίευση από nPb: για να σου σπάει η γυναίκα τα νεύρα...:p Click για ανάπτυξη... κάνω πως δε το άκουσα....:mad2: δε ξέρω γιατί υπάρχει αυτή η λέξη αλλά και γω είμαι απ τους ανθρώπους που τη χρησιμοποιούν πολύ συχνά...και έχω μέσα μου πολλά "γιατί" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:04 Ο nPb έγραψε: #26 07-01-10 19:04 Αρχική Δημοσίευση από _DORA_: κάνω πως δε το άκουσα....:mad2: Click για ανάπτυξη... θύμωσες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:08 Η nitsa έγραψε: #27 07-01-10 19:08 Αρχική Δημοσίευση από nPb: για να σου σπάει η γυναίκα τα νεύρα...:p Click για ανάπτυξη... να δεις ο αντρας πως σου σπαει τα νευρα οταν αρχισει τα γιατι.......:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:16 Ο nPb έγραψε: #28 07-01-10 19:16 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: να δεις ο αντρας πως σου σπαει τα νευρα οταν αρχισει τα γιατι.......:xixi: Click για ανάπτυξη... ποτέ δεν έχω ρωτήσει "γιατί"...πέρα από την επιστημή μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:19 Η nitsa έγραψε: #29 07-01-10 19:19 Αρχική Δημοσίευση από nPb: ποτέ δεν έχω ρωτήσει "γιατί"...πέρα από την επιστημή μου... Click για ανάπτυξη... ποτε....? μαλιστα... πολλες φορες ομως οι αντρες ειναι χειροτεροι απο τις γυναικες οσον αφορα τα γιατι..!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:25 Η _DORA_ έγραψε: #30 07-01-10 19:25 Αρχική Δημοσίευση από nPb: θύμωσες; Click για ανάπτυξη... τώρα σοβαρά ρωτάς? όχι γιατί φαντάζομαι ότι δε πιστεύεις ότι ισχύει για όλες τις γυναίκες αυτό... "για να σου σπάει η γυναίκα τα νεύρα.." υπάρχουν άντρες που είναι πολύ χειρότεροι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:28 Ο nPb έγραψε: #31 07-01-10 19:28 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: ποτε....? μαλιστα... Click για ανάπτυξη... ποτέ... για κάτι που είμαι απόλυτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:33 Η X-FILER έγραψε: #32 07-01-10 19:33 πω διαγραψτε το θεμα,αγχωνομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:33 Η nitsa έγραψε: #33 07-01-10 19:33 Αρχική Δημοσίευση από nPb: ποτέ... για κάτι που είμαι απόλυτος! Click για ανάπτυξη... τοτε εισαι το φωτεινο παραδειγμα νικο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:35 Ο nPb έγραψε: #34 07-01-10 19:35 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: τοτε εισαι το φωτεινο παραδειγμα νικο!! Click για ανάπτυξη... είμαι μια αλλόκοτη θεωρία από την επικρατούσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:37 Η nitsa έγραψε: #35 07-01-10 19:37 Αρχική Δημοσίευση από nPb: είμαι μια αλλόκοτη θεωρία από την επικρατούσα... Click για ανάπτυξη... ναι, κάνεις την διαφορά.....:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kate! =] Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate! =] αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 22:47 Η kate! =] έγραψε: #36 10-01-10 22:47 γιατι οι ανθρωποι ειναι ανδιοτελη οντα και θελουν να εχουν για ολα μια απαντηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 23:13 Η Eileen έγραψε: #37 10-01-10 23:13 Αρχική Δημοσίευση από nPb: ποτέ... για κάτι που είμαι απόλυτος! Click για ανάπτυξη... Σου έχω μία ερώτηση... Γιατί δεν ρωτάς ποτέ γιατί, πέρα φυσικά από την επιστημη σου?!!? Το γιατί είναι μια ωραία ερώτηση... Αν κάποιοι άνθρωποι πριν από εμάς δεν ρωτούσαν γιατί, δεν θα ξέραμε πολλά πράγματα για τον κόσμο.. Άσε που πολύ πιθανότατα να μην υπήρχε ούτε η επιστήμη σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 00:21 Ο nPb έγραψε: #38 11-01-10 00:21 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Σου έχω μία ερώτηση... Γιατί δεν ρωτάς ποτέ γιατί, πέρα φυσικά από την επιστημη σου?!!? Το γιατί είναι μια ωραία ερώτηση... Αν κάποιοι άνθρωποι πριν από εμάς δεν ρωτούσαν γιατί, δεν θα ξέραμε πολλά πράγματα για τον κόσμο.. Άσε που πολύ πιθανότατα να μην υπήρχε ούτε η επιστήμη σου.... Click για ανάπτυξη... γιατί το "γιατί" πολλές φορές στην καθημερινή μας ζωή, έχει συνδεθεί σωστά ή λάθος με την αδιακρισία... υ.σ.: δεν αναφέρομαι μόνο στην επιστήμη μου...αλλά σε οτιδήποτε, έχει να κάνει με τις επιστήμες και την κατανόηση του κόσμου μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 00:57 Ο SICX έγραψε: #39 11-01-10 00:57 αν δεν υπηρχε δεν θα μπορουσες να μας κανεις αυτη την ερωτηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2010 στις 23:47 Ο Boom έγραψε: #40 06-08-10 23:47 Κατά την γνώμη μου το γιατί υπάρχει επειδή δεν είμαστε θεοί ώστε να γνωρίζουμμε τα πάντα και επειδή ο άνθρωπος δεν μπορεί να μείνει σε αδρανή κατάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Συνέχεια θέλει με κάτι να ασχολείται,να μάθει νέα πράγματα. Αυτό είναι άλλωστε η ζωή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ιδού το μεγάλο ερώτημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 18:58 Η _DORA_ έγραψε: #25 07-01-10 18:58 Αρχική Δημοσίευση από nPb: για να σου σπάει η γυναίκα τα νεύρα...:p Click για ανάπτυξη... κάνω πως δε το άκουσα....:mad2: δε ξέρω γιατί υπάρχει αυτή η λέξη αλλά και γω είμαι απ τους ανθρώπους που τη χρησιμοποιούν πολύ συχνά...και έχω μέσα μου πολλά "γιατί" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:04 Ο nPb έγραψε: #26 07-01-10 19:04 Αρχική Δημοσίευση από _DORA_: κάνω πως δε το άκουσα....:mad2: Click για ανάπτυξη... θύμωσες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:08 Η nitsa έγραψε: #27 07-01-10 19:08 Αρχική Δημοσίευση από nPb: για να σου σπάει η γυναίκα τα νεύρα...:p Click για ανάπτυξη... να δεις ο αντρας πως σου σπαει τα νευρα οταν αρχισει τα γιατι.......:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:16 Ο nPb έγραψε: #28 07-01-10 19:16 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: να δεις ο αντρας πως σου σπαει τα νευρα οταν αρχισει τα γιατι.......:xixi: Click για ανάπτυξη... ποτέ δεν έχω ρωτήσει "γιατί"...πέρα από την επιστημή μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:19 Η nitsa έγραψε: #29 07-01-10 19:19 Αρχική Δημοσίευση από nPb: ποτέ δεν έχω ρωτήσει "γιατί"...πέρα από την επιστημή μου... Click για ανάπτυξη... ποτε....? μαλιστα... πολλες φορες ομως οι αντρες ειναι χειροτεροι απο τις γυναικες οσον αφορα τα γιατι..!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:25 Η _DORA_ έγραψε: #30 07-01-10 19:25 Αρχική Δημοσίευση από nPb: θύμωσες; Click για ανάπτυξη... τώρα σοβαρά ρωτάς? όχι γιατί φαντάζομαι ότι δε πιστεύεις ότι ισχύει για όλες τις γυναίκες αυτό... "για να σου σπάει η γυναίκα τα νεύρα.." υπάρχουν άντρες που είναι πολύ χειρότεροι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:28 Ο nPb έγραψε: #31 07-01-10 19:28 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: ποτε....? μαλιστα... Click για ανάπτυξη... ποτέ... για κάτι που είμαι απόλυτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:33 Η X-FILER έγραψε: #32 07-01-10 19:33 πω διαγραψτε το θεμα,αγχωνομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:33 Η nitsa έγραψε: #33 07-01-10 19:33 Αρχική Δημοσίευση από nPb: ποτέ... για κάτι που είμαι απόλυτος! Click για ανάπτυξη... τοτε εισαι το φωτεινο παραδειγμα νικο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:35 Ο nPb έγραψε: #34 07-01-10 19:35 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: τοτε εισαι το φωτεινο παραδειγμα νικο!! Click για ανάπτυξη... είμαι μια αλλόκοτη θεωρία από την επικρατούσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:37 Η nitsa έγραψε: #35 07-01-10 19:37 Αρχική Δημοσίευση από nPb: είμαι μια αλλόκοτη θεωρία από την επικρατούσα... Click για ανάπτυξη... ναι, κάνεις την διαφορά.....:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kate! =] Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate! =] αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 22:47 Η kate! =] έγραψε: #36 10-01-10 22:47 γιατι οι ανθρωποι ειναι ανδιοτελη οντα και θελουν να εχουν για ολα μια απαντηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 23:13 Η Eileen έγραψε: #37 10-01-10 23:13 Αρχική Δημοσίευση από nPb: ποτέ... για κάτι που είμαι απόλυτος! Click για ανάπτυξη... Σου έχω μία ερώτηση... Γιατί δεν ρωτάς ποτέ γιατί, πέρα φυσικά από την επιστημη σου?!!? Το γιατί είναι μια ωραία ερώτηση... Αν κάποιοι άνθρωποι πριν από εμάς δεν ρωτούσαν γιατί, δεν θα ξέραμε πολλά πράγματα για τον κόσμο.. Άσε που πολύ πιθανότατα να μην υπήρχε ούτε η επιστήμη σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 00:21 Ο nPb έγραψε: #38 11-01-10 00:21 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Σου έχω μία ερώτηση... Γιατί δεν ρωτάς ποτέ γιατί, πέρα φυσικά από την επιστημη σου?!!? Το γιατί είναι μια ωραία ερώτηση... Αν κάποιοι άνθρωποι πριν από εμάς δεν ρωτούσαν γιατί, δεν θα ξέραμε πολλά πράγματα για τον κόσμο.. Άσε που πολύ πιθανότατα να μην υπήρχε ούτε η επιστήμη σου.... Click για ανάπτυξη... γιατί το "γιατί" πολλές φορές στην καθημερινή μας ζωή, έχει συνδεθεί σωστά ή λάθος με την αδιακρισία... υ.σ.: δεν αναφέρομαι μόνο στην επιστήμη μου...αλλά σε οτιδήποτε, έχει να κάνει με τις επιστήμες και την κατανόηση του κόσμου μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 00:57 Ο SICX έγραψε: #39 11-01-10 00:57 αν δεν υπηρχε δεν θα μπορουσες να μας κανεις αυτη την ερωτηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2010 στις 23:47 Ο Boom έγραψε: #40 06-08-10 23:47 Κατά την γνώμη μου το γιατί υπάρχει επειδή δεν είμαστε θεοί ώστε να γνωρίζουμμε τα πάντα και επειδή ο άνθρωπος δεν μπορεί να μείνει σε αδρανή κατάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Συνέχεια θέλει με κάτι να ασχολείται,να μάθει νέα πράγματα. Αυτό είναι άλλωστε η ζωή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nPb: για να σου σπάει η γυναίκα τα νεύρα...:p Click για ανάπτυξη... κάνω πως δε το άκουσα....:mad2: δε ξέρω γιατί υπάρχει αυτή η λέξη αλλά και γω είμαι απ τους ανθρώπους που τη χρησιμοποιούν πολύ συχνά...και έχω μέσα μου πολλά "γιατί" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:04 Ο nPb έγραψε: #26 07-01-10 19:04 Αρχική Δημοσίευση από _DORA_: κάνω πως δε το άκουσα....:mad2: Click για ανάπτυξη... θύμωσες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:08 Η nitsa έγραψε: #27 07-01-10 19:08 Αρχική Δημοσίευση από nPb: για να σου σπάει η γυναίκα τα νεύρα...:p Click για ανάπτυξη... να δεις ο αντρας πως σου σπαει τα νευρα οταν αρχισει τα γιατι.......:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:16 Ο nPb έγραψε: #28 07-01-10 19:16 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: να δεις ο αντρας πως σου σπαει τα νευρα οταν αρχισει τα γιατι.......:xixi: Click για ανάπτυξη... ποτέ δεν έχω ρωτήσει "γιατί"...πέρα από την επιστημή μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:19 Η nitsa έγραψε: #29 07-01-10 19:19 Αρχική Δημοσίευση από nPb: ποτέ δεν έχω ρωτήσει "γιατί"...πέρα από την επιστημή μου... Click για ανάπτυξη... ποτε....? μαλιστα... πολλες φορες ομως οι αντρες ειναι χειροτεροι απο τις γυναικες οσον αφορα τα γιατι..!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:25 Η _DORA_ έγραψε: #30 07-01-10 19:25 Αρχική Δημοσίευση από nPb: θύμωσες; Click για ανάπτυξη... τώρα σοβαρά ρωτάς? όχι γιατί φαντάζομαι ότι δε πιστεύεις ότι ισχύει για όλες τις γυναίκες αυτό... "για να σου σπάει η γυναίκα τα νεύρα.." υπάρχουν άντρες που είναι πολύ χειρότεροι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:28 Ο nPb έγραψε: #31 07-01-10 19:28 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: ποτε....? μαλιστα... Click για ανάπτυξη... ποτέ... για κάτι που είμαι απόλυτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:33 Η X-FILER έγραψε: #32 07-01-10 19:33 πω διαγραψτε το θεμα,αγχωνομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:33 Η nitsa έγραψε: #33 07-01-10 19:33 Αρχική Δημοσίευση από nPb: ποτέ... για κάτι που είμαι απόλυτος! Click για ανάπτυξη... τοτε εισαι το φωτεινο παραδειγμα νικο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:35 Ο nPb έγραψε: #34 07-01-10 19:35 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: τοτε εισαι το φωτεινο παραδειγμα νικο!! Click για ανάπτυξη... είμαι μια αλλόκοτη θεωρία από την επικρατούσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:37 Η nitsa έγραψε: #35 07-01-10 19:37 Αρχική Δημοσίευση από nPb: είμαι μια αλλόκοτη θεωρία από την επικρατούσα... Click για ανάπτυξη... ναι, κάνεις την διαφορά.....:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kate! =] Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate! =] αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 22:47 Η kate! =] έγραψε: #36 10-01-10 22:47 γιατι οι ανθρωποι ειναι ανδιοτελη οντα και θελουν να εχουν για ολα μια απαντηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 23:13 Η Eileen έγραψε: #37 10-01-10 23:13 Αρχική Δημοσίευση από nPb: ποτέ... για κάτι που είμαι απόλυτος! Click για ανάπτυξη... Σου έχω μία ερώτηση... Γιατί δεν ρωτάς ποτέ γιατί, πέρα φυσικά από την επιστημη σου?!!? Το γιατί είναι μια ωραία ερώτηση... Αν κάποιοι άνθρωποι πριν από εμάς δεν ρωτούσαν γιατί, δεν θα ξέραμε πολλά πράγματα για τον κόσμο.. Άσε που πολύ πιθανότατα να μην υπήρχε ούτε η επιστήμη σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 00:21 Ο nPb έγραψε: #38 11-01-10 00:21 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Σου έχω μία ερώτηση... Γιατί δεν ρωτάς ποτέ γιατί, πέρα φυσικά από την επιστημη σου?!!? Το γιατί είναι μια ωραία ερώτηση... Αν κάποιοι άνθρωποι πριν από εμάς δεν ρωτούσαν γιατί, δεν θα ξέραμε πολλά πράγματα για τον κόσμο.. Άσε που πολύ πιθανότατα να μην υπήρχε ούτε η επιστήμη σου.... Click για ανάπτυξη... γιατί το "γιατί" πολλές φορές στην καθημερινή μας ζωή, έχει συνδεθεί σωστά ή λάθος με την αδιακρισία... υ.σ.: δεν αναφέρομαι μόνο στην επιστήμη μου...αλλά σε οτιδήποτε, έχει να κάνει με τις επιστήμες και την κατανόηση του κόσμου μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 00:57 Ο SICX έγραψε: #39 11-01-10 00:57 αν δεν υπηρχε δεν θα μπορουσες να μας κανεις αυτη την ερωτηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2010 στις 23:47 Ο Boom έγραψε: #40 06-08-10 23:47 Κατά την γνώμη μου το γιατί υπάρχει επειδή δεν είμαστε θεοί ώστε να γνωρίζουμμε τα πάντα και επειδή ο άνθρωπος δεν μπορεί να μείνει σε αδρανή κατάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Συνέχεια θέλει με κάτι να ασχολείται,να μάθει νέα πράγματα. Αυτό είναι άλλωστε η ζωή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _DORA_: κάνω πως δε το άκουσα....:mad2: Click για ανάπτυξη... θύμωσες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:08 Η nitsa έγραψε: #27 07-01-10 19:08 Αρχική Δημοσίευση από nPb: για να σου σπάει η γυναίκα τα νεύρα...:p Click για ανάπτυξη... να δεις ο αντρας πως σου σπαει τα νευρα οταν αρχισει τα γιατι.......:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:16 Ο nPb έγραψε: #28 07-01-10 19:16 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: να δεις ο αντρας πως σου σπαει τα νευρα οταν αρχισει τα γιατι.......:xixi: Click για ανάπτυξη... ποτέ δεν έχω ρωτήσει "γιατί"...πέρα από την επιστημή μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:19 Η nitsa έγραψε: #29 07-01-10 19:19 Αρχική Δημοσίευση από nPb: ποτέ δεν έχω ρωτήσει "γιατί"...πέρα από την επιστημή μου... Click για ανάπτυξη... ποτε....? μαλιστα... πολλες φορες ομως οι αντρες ειναι χειροτεροι απο τις γυναικες οσον αφορα τα γιατι..!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:25 Η _DORA_ έγραψε: #30 07-01-10 19:25 Αρχική Δημοσίευση από nPb: θύμωσες; Click για ανάπτυξη... τώρα σοβαρά ρωτάς? όχι γιατί φαντάζομαι ότι δε πιστεύεις ότι ισχύει για όλες τις γυναίκες αυτό... "για να σου σπάει η γυναίκα τα νεύρα.." υπάρχουν άντρες που είναι πολύ χειρότεροι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:28 Ο nPb έγραψε: #31 07-01-10 19:28 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: ποτε....? μαλιστα... Click για ανάπτυξη... ποτέ... για κάτι που είμαι απόλυτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:33 Η X-FILER έγραψε: #32 07-01-10 19:33 πω διαγραψτε το θεμα,αγχωνομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:33 Η nitsa έγραψε: #33 07-01-10 19:33 Αρχική Δημοσίευση από nPb: ποτέ... για κάτι που είμαι απόλυτος! Click για ανάπτυξη... τοτε εισαι το φωτεινο παραδειγμα νικο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:35 Ο nPb έγραψε: #34 07-01-10 19:35 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: τοτε εισαι το φωτεινο παραδειγμα νικο!! Click για ανάπτυξη... είμαι μια αλλόκοτη θεωρία από την επικρατούσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:37 Η nitsa έγραψε: #35 07-01-10 19:37 Αρχική Δημοσίευση από nPb: είμαι μια αλλόκοτη θεωρία από την επικρατούσα... Click για ανάπτυξη... ναι, κάνεις την διαφορά.....:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kate! =] Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate! =] αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 22:47 Η kate! =] έγραψε: #36 10-01-10 22:47 γιατι οι ανθρωποι ειναι ανδιοτελη οντα και θελουν να εχουν για ολα μια απαντηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 23:13 Η Eileen έγραψε: #37 10-01-10 23:13 Αρχική Δημοσίευση από nPb: ποτέ... για κάτι που είμαι απόλυτος! Click για ανάπτυξη... Σου έχω μία ερώτηση... Γιατί δεν ρωτάς ποτέ γιατί, πέρα φυσικά από την επιστημη σου?!!? Το γιατί είναι μια ωραία ερώτηση... Αν κάποιοι άνθρωποι πριν από εμάς δεν ρωτούσαν γιατί, δεν θα ξέραμε πολλά πράγματα για τον κόσμο.. Άσε που πολύ πιθανότατα να μην υπήρχε ούτε η επιστήμη σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 00:21 Ο nPb έγραψε: #38 11-01-10 00:21 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Σου έχω μία ερώτηση... Γιατί δεν ρωτάς ποτέ γιατί, πέρα φυσικά από την επιστημη σου?!!? Το γιατί είναι μια ωραία ερώτηση... Αν κάποιοι άνθρωποι πριν από εμάς δεν ρωτούσαν γιατί, δεν θα ξέραμε πολλά πράγματα για τον κόσμο.. Άσε που πολύ πιθανότατα να μην υπήρχε ούτε η επιστήμη σου.... Click για ανάπτυξη... γιατί το "γιατί" πολλές φορές στην καθημερινή μας ζωή, έχει συνδεθεί σωστά ή λάθος με την αδιακρισία... υ.σ.: δεν αναφέρομαι μόνο στην επιστήμη μου...αλλά σε οτιδήποτε, έχει να κάνει με τις επιστήμες και την κατανόηση του κόσμου μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 00:57 Ο SICX έγραψε: #39 11-01-10 00:57 αν δεν υπηρχε δεν θα μπορουσες να μας κανεις αυτη την ερωτηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2010 στις 23:47 Ο Boom έγραψε: #40 06-08-10 23:47 Κατά την γνώμη μου το γιατί υπάρχει επειδή δεν είμαστε θεοί ώστε να γνωρίζουμμε τα πάντα και επειδή ο άνθρωπος δεν μπορεί να μείνει σε αδρανή κατάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Συνέχεια θέλει με κάτι να ασχολείται,να μάθει νέα πράγματα. Αυτό είναι άλλωστε η ζωή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nPb: για να σου σπάει η γυναίκα τα νεύρα...:p Click για ανάπτυξη... να δεις ο αντρας πως σου σπαει τα νευρα οταν αρχισει τα γιατι.......:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:16 Ο nPb έγραψε: #28 07-01-10 19:16 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: να δεις ο αντρας πως σου σπαει τα νευρα οταν αρχισει τα γιατι.......:xixi: Click για ανάπτυξη... ποτέ δεν έχω ρωτήσει "γιατί"...πέρα από την επιστημή μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:19 Η nitsa έγραψε: #29 07-01-10 19:19 Αρχική Δημοσίευση από nPb: ποτέ δεν έχω ρωτήσει "γιατί"...πέρα από την επιστημή μου... Click για ανάπτυξη... ποτε....? μαλιστα... πολλες φορες ομως οι αντρες ειναι χειροτεροι απο τις γυναικες οσον αφορα τα γιατι..!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:25 Η _DORA_ έγραψε: #30 07-01-10 19:25 Αρχική Δημοσίευση από nPb: θύμωσες; Click για ανάπτυξη... τώρα σοβαρά ρωτάς? όχι γιατί φαντάζομαι ότι δε πιστεύεις ότι ισχύει για όλες τις γυναίκες αυτό... "για να σου σπάει η γυναίκα τα νεύρα.." υπάρχουν άντρες που είναι πολύ χειρότεροι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:28 Ο nPb έγραψε: #31 07-01-10 19:28 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: ποτε....? μαλιστα... Click για ανάπτυξη... ποτέ... για κάτι που είμαι απόλυτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:33 Η X-FILER έγραψε: #32 07-01-10 19:33 πω διαγραψτε το θεμα,αγχωνομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:33 Η nitsa έγραψε: #33 07-01-10 19:33 Αρχική Δημοσίευση από nPb: ποτέ... για κάτι που είμαι απόλυτος! Click για ανάπτυξη... τοτε εισαι το φωτεινο παραδειγμα νικο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:35 Ο nPb έγραψε: #34 07-01-10 19:35 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: τοτε εισαι το φωτεινο παραδειγμα νικο!! Click για ανάπτυξη... είμαι μια αλλόκοτη θεωρία από την επικρατούσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:37 Η nitsa έγραψε: #35 07-01-10 19:37 Αρχική Δημοσίευση από nPb: είμαι μια αλλόκοτη θεωρία από την επικρατούσα... Click για ανάπτυξη... ναι, κάνεις την διαφορά.....:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kate! =] Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate! =] αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 22:47 Η kate! =] έγραψε: #36 10-01-10 22:47 γιατι οι ανθρωποι ειναι ανδιοτελη οντα και θελουν να εχουν για ολα μια απαντηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 23:13 Η Eileen έγραψε: #37 10-01-10 23:13 Αρχική Δημοσίευση από nPb: ποτέ... για κάτι που είμαι απόλυτος! Click για ανάπτυξη... Σου έχω μία ερώτηση... Γιατί δεν ρωτάς ποτέ γιατί, πέρα φυσικά από την επιστημη σου?!!? Το γιατί είναι μια ωραία ερώτηση... Αν κάποιοι άνθρωποι πριν από εμάς δεν ρωτούσαν γιατί, δεν θα ξέραμε πολλά πράγματα για τον κόσμο.. Άσε που πολύ πιθανότατα να μην υπήρχε ούτε η επιστήμη σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 00:21 Ο nPb έγραψε: #38 11-01-10 00:21 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Σου έχω μία ερώτηση... Γιατί δεν ρωτάς ποτέ γιατί, πέρα φυσικά από την επιστημη σου?!!? Το γιατί είναι μια ωραία ερώτηση... Αν κάποιοι άνθρωποι πριν από εμάς δεν ρωτούσαν γιατί, δεν θα ξέραμε πολλά πράγματα για τον κόσμο.. Άσε που πολύ πιθανότατα να μην υπήρχε ούτε η επιστήμη σου.... Click για ανάπτυξη... γιατί το "γιατί" πολλές φορές στην καθημερινή μας ζωή, έχει συνδεθεί σωστά ή λάθος με την αδιακρισία... υ.σ.: δεν αναφέρομαι μόνο στην επιστήμη μου...αλλά σε οτιδήποτε, έχει να κάνει με τις επιστήμες και την κατανόηση του κόσμου μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 00:57 Ο SICX έγραψε: #39 11-01-10 00:57 αν δεν υπηρχε δεν θα μπορουσες να μας κανεις αυτη την ερωτηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2010 στις 23:47 Ο Boom έγραψε: #40 06-08-10 23:47 Κατά την γνώμη μου το γιατί υπάρχει επειδή δεν είμαστε θεοί ώστε να γνωρίζουμμε τα πάντα και επειδή ο άνθρωπος δεν μπορεί να μείνει σε αδρανή κατάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Συνέχεια θέλει με κάτι να ασχολείται,να μάθει νέα πράγματα. Αυτό είναι άλλωστε η ζωή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nitsa: να δεις ο αντρας πως σου σπαει τα νευρα οταν αρχισει τα γιατι.......:xixi: Click για ανάπτυξη... ποτέ δεν έχω ρωτήσει "γιατί"...πέρα από την επιστημή μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:19 Η nitsa έγραψε: #29 07-01-10 19:19 Αρχική Δημοσίευση από nPb: ποτέ δεν έχω ρωτήσει "γιατί"...πέρα από την επιστημή μου... Click για ανάπτυξη... ποτε....? μαλιστα... πολλες φορες ομως οι αντρες ειναι χειροτεροι απο τις γυναικες οσον αφορα τα γιατι..!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:25 Η _DORA_ έγραψε: #30 07-01-10 19:25 Αρχική Δημοσίευση από nPb: θύμωσες; Click για ανάπτυξη... τώρα σοβαρά ρωτάς? όχι γιατί φαντάζομαι ότι δε πιστεύεις ότι ισχύει για όλες τις γυναίκες αυτό... "για να σου σπάει η γυναίκα τα νεύρα.." υπάρχουν άντρες που είναι πολύ χειρότεροι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:28 Ο nPb έγραψε: #31 07-01-10 19:28 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: ποτε....? μαλιστα... Click για ανάπτυξη... ποτέ... για κάτι που είμαι απόλυτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:33 Η X-FILER έγραψε: #32 07-01-10 19:33 πω διαγραψτε το θεμα,αγχωνομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:33 Η nitsa έγραψε: #33 07-01-10 19:33 Αρχική Δημοσίευση από nPb: ποτέ... για κάτι που είμαι απόλυτος! Click για ανάπτυξη... τοτε εισαι το φωτεινο παραδειγμα νικο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:35 Ο nPb έγραψε: #34 07-01-10 19:35 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: τοτε εισαι το φωτεινο παραδειγμα νικο!! Click για ανάπτυξη... είμαι μια αλλόκοτη θεωρία από την επικρατούσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:37 Η nitsa έγραψε: #35 07-01-10 19:37 Αρχική Δημοσίευση από nPb: είμαι μια αλλόκοτη θεωρία από την επικρατούσα... Click για ανάπτυξη... ναι, κάνεις την διαφορά.....:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kate! =] Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate! =] αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 22:47 Η kate! =] έγραψε: #36 10-01-10 22:47 γιατι οι ανθρωποι ειναι ανδιοτελη οντα και θελουν να εχουν για ολα μια απαντηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 23:13 Η Eileen έγραψε: #37 10-01-10 23:13 Αρχική Δημοσίευση από nPb: ποτέ... για κάτι που είμαι απόλυτος! Click για ανάπτυξη... Σου έχω μία ερώτηση... Γιατί δεν ρωτάς ποτέ γιατί, πέρα φυσικά από την επιστημη σου?!!? Το γιατί είναι μια ωραία ερώτηση... Αν κάποιοι άνθρωποι πριν από εμάς δεν ρωτούσαν γιατί, δεν θα ξέραμε πολλά πράγματα για τον κόσμο.. Άσε που πολύ πιθανότατα να μην υπήρχε ούτε η επιστήμη σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 00:21 Ο nPb έγραψε: #38 11-01-10 00:21 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Σου έχω μία ερώτηση... Γιατί δεν ρωτάς ποτέ γιατί, πέρα φυσικά από την επιστημη σου?!!? Το γιατί είναι μια ωραία ερώτηση... Αν κάποιοι άνθρωποι πριν από εμάς δεν ρωτούσαν γιατί, δεν θα ξέραμε πολλά πράγματα για τον κόσμο.. Άσε που πολύ πιθανότατα να μην υπήρχε ούτε η επιστήμη σου.... Click για ανάπτυξη... γιατί το "γιατί" πολλές φορές στην καθημερινή μας ζωή, έχει συνδεθεί σωστά ή λάθος με την αδιακρισία... υ.σ.: δεν αναφέρομαι μόνο στην επιστήμη μου...αλλά σε οτιδήποτε, έχει να κάνει με τις επιστήμες και την κατανόηση του κόσμου μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 00:57 Ο SICX έγραψε: #39 11-01-10 00:57 αν δεν υπηρχε δεν θα μπορουσες να μας κανεις αυτη την ερωτηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2010 στις 23:47 Ο Boom έγραψε: #40 06-08-10 23:47 Κατά την γνώμη μου το γιατί υπάρχει επειδή δεν είμαστε θεοί ώστε να γνωρίζουμμε τα πάντα και επειδή ο άνθρωπος δεν μπορεί να μείνει σε αδρανή κατάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Συνέχεια θέλει με κάτι να ασχολείται,να μάθει νέα πράγματα. Αυτό είναι άλλωστε η ζωή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nPb: ποτέ δεν έχω ρωτήσει "γιατί"...πέρα από την επιστημή μου... Click για ανάπτυξη... ποτε....? μαλιστα... πολλες φορες ομως οι αντρες ειναι χειροτεροι απο τις γυναικες οσον αφορα τα γιατι..!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:25 Η _DORA_ έγραψε: #30 07-01-10 19:25 Αρχική Δημοσίευση από nPb: θύμωσες; Click για ανάπτυξη... τώρα σοβαρά ρωτάς? όχι γιατί φαντάζομαι ότι δε πιστεύεις ότι ισχύει για όλες τις γυναίκες αυτό... "για να σου σπάει η γυναίκα τα νεύρα.." υπάρχουν άντρες που είναι πολύ χειρότεροι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:28 Ο nPb έγραψε: #31 07-01-10 19:28 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: ποτε....? μαλιστα... Click για ανάπτυξη... ποτέ... για κάτι που είμαι απόλυτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:33 Η X-FILER έγραψε: #32 07-01-10 19:33 πω διαγραψτε το θεμα,αγχωνομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:33 Η nitsa έγραψε: #33 07-01-10 19:33 Αρχική Δημοσίευση από nPb: ποτέ... για κάτι που είμαι απόλυτος! Click για ανάπτυξη... τοτε εισαι το φωτεινο παραδειγμα νικο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:35 Ο nPb έγραψε: #34 07-01-10 19:35 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: τοτε εισαι το φωτεινο παραδειγμα νικο!! Click για ανάπτυξη... είμαι μια αλλόκοτη θεωρία από την επικρατούσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:37 Η nitsa έγραψε: #35 07-01-10 19:37 Αρχική Δημοσίευση από nPb: είμαι μια αλλόκοτη θεωρία από την επικρατούσα... Click για ανάπτυξη... ναι, κάνεις την διαφορά.....:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kate! =] Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate! =] αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 22:47 Η kate! =] έγραψε: #36 10-01-10 22:47 γιατι οι ανθρωποι ειναι ανδιοτελη οντα και θελουν να εχουν για ολα μια απαντηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 23:13 Η Eileen έγραψε: #37 10-01-10 23:13 Αρχική Δημοσίευση από nPb: ποτέ... για κάτι που είμαι απόλυτος! Click για ανάπτυξη... Σου έχω μία ερώτηση... Γιατί δεν ρωτάς ποτέ γιατί, πέρα φυσικά από την επιστημη σου?!!? Το γιατί είναι μια ωραία ερώτηση... Αν κάποιοι άνθρωποι πριν από εμάς δεν ρωτούσαν γιατί, δεν θα ξέραμε πολλά πράγματα για τον κόσμο.. Άσε που πολύ πιθανότατα να μην υπήρχε ούτε η επιστήμη σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 00:21 Ο nPb έγραψε: #38 11-01-10 00:21 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Σου έχω μία ερώτηση... Γιατί δεν ρωτάς ποτέ γιατί, πέρα φυσικά από την επιστημη σου?!!? Το γιατί είναι μια ωραία ερώτηση... Αν κάποιοι άνθρωποι πριν από εμάς δεν ρωτούσαν γιατί, δεν θα ξέραμε πολλά πράγματα για τον κόσμο.. Άσε που πολύ πιθανότατα να μην υπήρχε ούτε η επιστήμη σου.... Click για ανάπτυξη... γιατί το "γιατί" πολλές φορές στην καθημερινή μας ζωή, έχει συνδεθεί σωστά ή λάθος με την αδιακρισία... υ.σ.: δεν αναφέρομαι μόνο στην επιστήμη μου...αλλά σε οτιδήποτε, έχει να κάνει με τις επιστήμες και την κατανόηση του κόσμου μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 00:57 Ο SICX έγραψε: #39 11-01-10 00:57 αν δεν υπηρχε δεν θα μπορουσες να μας κανεις αυτη την ερωτηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2010 στις 23:47 Ο Boom έγραψε: #40 06-08-10 23:47 Κατά την γνώμη μου το γιατί υπάρχει επειδή δεν είμαστε θεοί ώστε να γνωρίζουμμε τα πάντα και επειδή ο άνθρωπος δεν μπορεί να μείνει σε αδρανή κατάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Συνέχεια θέλει με κάτι να ασχολείται,να μάθει νέα πράγματα. Αυτό είναι άλλωστε η ζωή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nPb: θύμωσες; Click για ανάπτυξη... τώρα σοβαρά ρωτάς? όχι γιατί φαντάζομαι ότι δε πιστεύεις ότι ισχύει για όλες τις γυναίκες αυτό... "για να σου σπάει η γυναίκα τα νεύρα.." υπάρχουν άντρες που είναι πολύ χειρότεροι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:28 Ο nPb έγραψε: #31 07-01-10 19:28 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: ποτε....? μαλιστα... Click για ανάπτυξη... ποτέ... για κάτι που είμαι απόλυτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:33 Η X-FILER έγραψε: #32 07-01-10 19:33 πω διαγραψτε το θεμα,αγχωνομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:33 Η nitsa έγραψε: #33 07-01-10 19:33 Αρχική Δημοσίευση από nPb: ποτέ... για κάτι που είμαι απόλυτος! Click για ανάπτυξη... τοτε εισαι το φωτεινο παραδειγμα νικο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:35 Ο nPb έγραψε: #34 07-01-10 19:35 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: τοτε εισαι το φωτεινο παραδειγμα νικο!! Click για ανάπτυξη... είμαι μια αλλόκοτη θεωρία από την επικρατούσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:37 Η nitsa έγραψε: #35 07-01-10 19:37 Αρχική Δημοσίευση από nPb: είμαι μια αλλόκοτη θεωρία από την επικρατούσα... Click για ανάπτυξη... ναι, κάνεις την διαφορά.....:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kate! =] Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate! =] αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 22:47 Η kate! =] έγραψε: #36 10-01-10 22:47 γιατι οι ανθρωποι ειναι ανδιοτελη οντα και θελουν να εχουν για ολα μια απαντηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 23:13 Η Eileen έγραψε: #37 10-01-10 23:13 Αρχική Δημοσίευση από nPb: ποτέ... για κάτι που είμαι απόλυτος! Click για ανάπτυξη... Σου έχω μία ερώτηση... Γιατί δεν ρωτάς ποτέ γιατί, πέρα φυσικά από την επιστημη σου?!!? Το γιατί είναι μια ωραία ερώτηση... Αν κάποιοι άνθρωποι πριν από εμάς δεν ρωτούσαν γιατί, δεν θα ξέραμε πολλά πράγματα για τον κόσμο.. Άσε που πολύ πιθανότατα να μην υπήρχε ούτε η επιστήμη σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 00:21 Ο nPb έγραψε: #38 11-01-10 00:21 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Σου έχω μία ερώτηση... Γιατί δεν ρωτάς ποτέ γιατί, πέρα φυσικά από την επιστημη σου?!!? Το γιατί είναι μια ωραία ερώτηση... Αν κάποιοι άνθρωποι πριν από εμάς δεν ρωτούσαν γιατί, δεν θα ξέραμε πολλά πράγματα για τον κόσμο.. Άσε που πολύ πιθανότατα να μην υπήρχε ούτε η επιστήμη σου.... Click για ανάπτυξη... γιατί το "γιατί" πολλές φορές στην καθημερινή μας ζωή, έχει συνδεθεί σωστά ή λάθος με την αδιακρισία... υ.σ.: δεν αναφέρομαι μόνο στην επιστήμη μου...αλλά σε οτιδήποτε, έχει να κάνει με τις επιστήμες και την κατανόηση του κόσμου μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 00:57 Ο SICX έγραψε: #39 11-01-10 00:57 αν δεν υπηρχε δεν θα μπορουσες να μας κανεις αυτη την ερωτηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2010 στις 23:47 Ο Boom έγραψε: #40 06-08-10 23:47 Κατά την γνώμη μου το γιατί υπάρχει επειδή δεν είμαστε θεοί ώστε να γνωρίζουμμε τα πάντα και επειδή ο άνθρωπος δεν μπορεί να μείνει σε αδρανή κατάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Συνέχεια θέλει με κάτι να ασχολείται,να μάθει νέα πράγματα. Αυτό είναι άλλωστε η ζωή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nitsa: ποτε....? μαλιστα... Click για ανάπτυξη... ποτέ... για κάτι που είμαι απόλυτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:33 Η X-FILER έγραψε: #32 07-01-10 19:33 πω διαγραψτε το θεμα,αγχωνομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:33 Η nitsa έγραψε: #33 07-01-10 19:33 Αρχική Δημοσίευση από nPb: ποτέ... για κάτι που είμαι απόλυτος! Click για ανάπτυξη... τοτε εισαι το φωτεινο παραδειγμα νικο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:35 Ο nPb έγραψε: #34 07-01-10 19:35 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: τοτε εισαι το φωτεινο παραδειγμα νικο!! Click για ανάπτυξη... είμαι μια αλλόκοτη θεωρία από την επικρατούσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:37 Η nitsa έγραψε: #35 07-01-10 19:37 Αρχική Δημοσίευση από nPb: είμαι μια αλλόκοτη θεωρία από την επικρατούσα... Click για ανάπτυξη... ναι, κάνεις την διαφορά.....:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kate! =] Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate! =] αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 22:47 Η kate! =] έγραψε: #36 10-01-10 22:47 γιατι οι ανθρωποι ειναι ανδιοτελη οντα και θελουν να εχουν για ολα μια απαντηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 23:13 Η Eileen έγραψε: #37 10-01-10 23:13 Αρχική Δημοσίευση από nPb: ποτέ... για κάτι που είμαι απόλυτος! Click για ανάπτυξη... Σου έχω μία ερώτηση... Γιατί δεν ρωτάς ποτέ γιατί, πέρα φυσικά από την επιστημη σου?!!? Το γιατί είναι μια ωραία ερώτηση... Αν κάποιοι άνθρωποι πριν από εμάς δεν ρωτούσαν γιατί, δεν θα ξέραμε πολλά πράγματα για τον κόσμο.. Άσε που πολύ πιθανότατα να μην υπήρχε ούτε η επιστήμη σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 00:21 Ο nPb έγραψε: #38 11-01-10 00:21 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Σου έχω μία ερώτηση... Γιατί δεν ρωτάς ποτέ γιατί, πέρα φυσικά από την επιστημη σου?!!? Το γιατί είναι μια ωραία ερώτηση... Αν κάποιοι άνθρωποι πριν από εμάς δεν ρωτούσαν γιατί, δεν θα ξέραμε πολλά πράγματα για τον κόσμο.. Άσε που πολύ πιθανότατα να μην υπήρχε ούτε η επιστήμη σου.... Click για ανάπτυξη... γιατί το "γιατί" πολλές φορές στην καθημερινή μας ζωή, έχει συνδεθεί σωστά ή λάθος με την αδιακρισία... υ.σ.: δεν αναφέρομαι μόνο στην επιστήμη μου...αλλά σε οτιδήποτε, έχει να κάνει με τις επιστήμες και την κατανόηση του κόσμου μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 00:57 Ο SICX έγραψε: #39 11-01-10 00:57 αν δεν υπηρχε δεν θα μπορουσες να μας κανεις αυτη την ερωτηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2010 στις 23:47 Ο Boom έγραψε: #40 06-08-10 23:47 Κατά την γνώμη μου το γιατί υπάρχει επειδή δεν είμαστε θεοί ώστε να γνωρίζουμμε τα πάντα και επειδή ο άνθρωπος δεν μπορεί να μείνει σε αδρανή κατάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Συνέχεια θέλει με κάτι να ασχολείται,να μάθει νέα πράγματα. Αυτό είναι άλλωστε η ζωή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πω διαγραψτε το θεμα,αγχωνομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:33 Η nitsa έγραψε: #33 07-01-10 19:33 Αρχική Δημοσίευση από nPb: ποτέ... για κάτι που είμαι απόλυτος! Click για ανάπτυξη... τοτε εισαι το φωτεινο παραδειγμα νικο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:35 Ο nPb έγραψε: #34 07-01-10 19:35 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: τοτε εισαι το φωτεινο παραδειγμα νικο!! Click για ανάπτυξη... είμαι μια αλλόκοτη θεωρία από την επικρατούσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:37 Η nitsa έγραψε: #35 07-01-10 19:37 Αρχική Δημοσίευση από nPb: είμαι μια αλλόκοτη θεωρία από την επικρατούσα... Click για ανάπτυξη... ναι, κάνεις την διαφορά.....:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kate! =] Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate! =] αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 22:47 Η kate! =] έγραψε: #36 10-01-10 22:47 γιατι οι ανθρωποι ειναι ανδιοτελη οντα και θελουν να εχουν για ολα μια απαντηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 23:13 Η Eileen έγραψε: #37 10-01-10 23:13 Αρχική Δημοσίευση από nPb: ποτέ... για κάτι που είμαι απόλυτος! Click για ανάπτυξη... Σου έχω μία ερώτηση... Γιατί δεν ρωτάς ποτέ γιατί, πέρα φυσικά από την επιστημη σου?!!? Το γιατί είναι μια ωραία ερώτηση... Αν κάποιοι άνθρωποι πριν από εμάς δεν ρωτούσαν γιατί, δεν θα ξέραμε πολλά πράγματα για τον κόσμο.. Άσε που πολύ πιθανότατα να μην υπήρχε ούτε η επιστήμη σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 00:21 Ο nPb έγραψε: #38 11-01-10 00:21 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Σου έχω μία ερώτηση... Γιατί δεν ρωτάς ποτέ γιατί, πέρα φυσικά από την επιστημη σου?!!? Το γιατί είναι μια ωραία ερώτηση... Αν κάποιοι άνθρωποι πριν από εμάς δεν ρωτούσαν γιατί, δεν θα ξέραμε πολλά πράγματα για τον κόσμο.. Άσε που πολύ πιθανότατα να μην υπήρχε ούτε η επιστήμη σου.... Click για ανάπτυξη... γιατί το "γιατί" πολλές φορές στην καθημερινή μας ζωή, έχει συνδεθεί σωστά ή λάθος με την αδιακρισία... υ.σ.: δεν αναφέρομαι μόνο στην επιστήμη μου...αλλά σε οτιδήποτε, έχει να κάνει με τις επιστήμες και την κατανόηση του κόσμου μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 00:57 Ο SICX έγραψε: #39 11-01-10 00:57 αν δεν υπηρχε δεν θα μπορουσες να μας κανεις αυτη την ερωτηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2010 στις 23:47 Ο Boom έγραψε: #40 06-08-10 23:47 Κατά την γνώμη μου το γιατί υπάρχει επειδή δεν είμαστε θεοί ώστε να γνωρίζουμμε τα πάντα και επειδή ο άνθρωπος δεν μπορεί να μείνει σε αδρανή κατάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Συνέχεια θέλει με κάτι να ασχολείται,να μάθει νέα πράγματα. Αυτό είναι άλλωστε η ζωή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nPb: ποτέ... για κάτι που είμαι απόλυτος! Click για ανάπτυξη... τοτε εισαι το φωτεινο παραδειγμα νικο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:35 Ο nPb έγραψε: #34 07-01-10 19:35 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: τοτε εισαι το φωτεινο παραδειγμα νικο!! Click για ανάπτυξη... είμαι μια αλλόκοτη θεωρία από την επικρατούσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:37 Η nitsa έγραψε: #35 07-01-10 19:37 Αρχική Δημοσίευση από nPb: είμαι μια αλλόκοτη θεωρία από την επικρατούσα... Click για ανάπτυξη... ναι, κάνεις την διαφορά.....:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kate! =] Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate! =] αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 22:47 Η kate! =] έγραψε: #36 10-01-10 22:47 γιατι οι ανθρωποι ειναι ανδιοτελη οντα και θελουν να εχουν για ολα μια απαντηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 23:13 Η Eileen έγραψε: #37 10-01-10 23:13 Αρχική Δημοσίευση από nPb: ποτέ... για κάτι που είμαι απόλυτος! Click για ανάπτυξη... Σου έχω μία ερώτηση... Γιατί δεν ρωτάς ποτέ γιατί, πέρα φυσικά από την επιστημη σου?!!? Το γιατί είναι μια ωραία ερώτηση... Αν κάποιοι άνθρωποι πριν από εμάς δεν ρωτούσαν γιατί, δεν θα ξέραμε πολλά πράγματα για τον κόσμο.. Άσε που πολύ πιθανότατα να μην υπήρχε ούτε η επιστήμη σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 00:21 Ο nPb έγραψε: #38 11-01-10 00:21 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Σου έχω μία ερώτηση... Γιατί δεν ρωτάς ποτέ γιατί, πέρα φυσικά από την επιστημη σου?!!? Το γιατί είναι μια ωραία ερώτηση... Αν κάποιοι άνθρωποι πριν από εμάς δεν ρωτούσαν γιατί, δεν θα ξέραμε πολλά πράγματα για τον κόσμο.. Άσε που πολύ πιθανότατα να μην υπήρχε ούτε η επιστήμη σου.... Click για ανάπτυξη... γιατί το "γιατί" πολλές φορές στην καθημερινή μας ζωή, έχει συνδεθεί σωστά ή λάθος με την αδιακρισία... υ.σ.: δεν αναφέρομαι μόνο στην επιστήμη μου...αλλά σε οτιδήποτε, έχει να κάνει με τις επιστήμες και την κατανόηση του κόσμου μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 00:57 Ο SICX έγραψε: #39 11-01-10 00:57 αν δεν υπηρχε δεν θα μπορουσες να μας κανεις αυτη την ερωτηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2010 στις 23:47 Ο Boom έγραψε: #40 06-08-10 23:47 Κατά την γνώμη μου το γιατί υπάρχει επειδή δεν είμαστε θεοί ώστε να γνωρίζουμμε τα πάντα και επειδή ο άνθρωπος δεν μπορεί να μείνει σε αδρανή κατάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Συνέχεια θέλει με κάτι να ασχολείται,να μάθει νέα πράγματα. Αυτό είναι άλλωστε η ζωή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nitsa: τοτε εισαι το φωτεινο παραδειγμα νικο!! Click για ανάπτυξη... είμαι μια αλλόκοτη θεωρία από την επικρατούσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 19:37 Η nitsa έγραψε: #35 07-01-10 19:37 Αρχική Δημοσίευση από nPb: είμαι μια αλλόκοτη θεωρία από την επικρατούσα... Click για ανάπτυξη... ναι, κάνεις την διαφορά.....:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kate! =] Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate! =] αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 22:47 Η kate! =] έγραψε: #36 10-01-10 22:47 γιατι οι ανθρωποι ειναι ανδιοτελη οντα και θελουν να εχουν για ολα μια απαντηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 23:13 Η Eileen έγραψε: #37 10-01-10 23:13 Αρχική Δημοσίευση από nPb: ποτέ... για κάτι που είμαι απόλυτος! Click για ανάπτυξη... Σου έχω μία ερώτηση... Γιατί δεν ρωτάς ποτέ γιατί, πέρα φυσικά από την επιστημη σου?!!? Το γιατί είναι μια ωραία ερώτηση... Αν κάποιοι άνθρωποι πριν από εμάς δεν ρωτούσαν γιατί, δεν θα ξέραμε πολλά πράγματα για τον κόσμο.. Άσε που πολύ πιθανότατα να μην υπήρχε ούτε η επιστήμη σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 00:21 Ο nPb έγραψε: #38 11-01-10 00:21 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Σου έχω μία ερώτηση... Γιατί δεν ρωτάς ποτέ γιατί, πέρα φυσικά από την επιστημη σου?!!? Το γιατί είναι μια ωραία ερώτηση... Αν κάποιοι άνθρωποι πριν από εμάς δεν ρωτούσαν γιατί, δεν θα ξέραμε πολλά πράγματα για τον κόσμο.. Άσε που πολύ πιθανότατα να μην υπήρχε ούτε η επιστήμη σου.... Click για ανάπτυξη... γιατί το "γιατί" πολλές φορές στην καθημερινή μας ζωή, έχει συνδεθεί σωστά ή λάθος με την αδιακρισία... υ.σ.: δεν αναφέρομαι μόνο στην επιστήμη μου...αλλά σε οτιδήποτε, έχει να κάνει με τις επιστήμες και την κατανόηση του κόσμου μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 00:57 Ο SICX έγραψε: #39 11-01-10 00:57 αν δεν υπηρχε δεν θα μπορουσες να μας κανεις αυτη την ερωτηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2010 στις 23:47 Ο Boom έγραψε: #40 06-08-10 23:47 Κατά την γνώμη μου το γιατί υπάρχει επειδή δεν είμαστε θεοί ώστε να γνωρίζουμμε τα πάντα και επειδή ο άνθρωπος δεν μπορεί να μείνει σε αδρανή κατάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Συνέχεια θέλει με κάτι να ασχολείται,να μάθει νέα πράγματα. Αυτό είναι άλλωστε η ζωή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nPb: είμαι μια αλλόκοτη θεωρία από την επικρατούσα... Click για ανάπτυξη... ναι, κάνεις την διαφορά.....:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kate! =] Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate! =] αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 22:47 Η kate! =] έγραψε: #36 10-01-10 22:47 γιατι οι ανθρωποι ειναι ανδιοτελη οντα και θελουν να εχουν για ολα μια απαντηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 23:13 Η Eileen έγραψε: #37 10-01-10 23:13 Αρχική Δημοσίευση από nPb: ποτέ... για κάτι που είμαι απόλυτος! Click για ανάπτυξη... Σου έχω μία ερώτηση... Γιατί δεν ρωτάς ποτέ γιατί, πέρα φυσικά από την επιστημη σου?!!? Το γιατί είναι μια ωραία ερώτηση... Αν κάποιοι άνθρωποι πριν από εμάς δεν ρωτούσαν γιατί, δεν θα ξέραμε πολλά πράγματα για τον κόσμο.. Άσε που πολύ πιθανότατα να μην υπήρχε ούτε η επιστήμη σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 00:21 Ο nPb έγραψε: #38 11-01-10 00:21 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Σου έχω μία ερώτηση... Γιατί δεν ρωτάς ποτέ γιατί, πέρα φυσικά από την επιστημη σου?!!? Το γιατί είναι μια ωραία ερώτηση... Αν κάποιοι άνθρωποι πριν από εμάς δεν ρωτούσαν γιατί, δεν θα ξέραμε πολλά πράγματα για τον κόσμο.. Άσε που πολύ πιθανότατα να μην υπήρχε ούτε η επιστήμη σου.... Click για ανάπτυξη... γιατί το "γιατί" πολλές φορές στην καθημερινή μας ζωή, έχει συνδεθεί σωστά ή λάθος με την αδιακρισία... υ.σ.: δεν αναφέρομαι μόνο στην επιστήμη μου...αλλά σε οτιδήποτε, έχει να κάνει με τις επιστήμες και την κατανόηση του κόσμου μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 00:57 Ο SICX έγραψε: #39 11-01-10 00:57 αν δεν υπηρχε δεν θα μπορουσες να μας κανεις αυτη την ερωτηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2010 στις 23:47 Ο Boom έγραψε: #40 06-08-10 23:47 Κατά την γνώμη μου το γιατί υπάρχει επειδή δεν είμαστε θεοί ώστε να γνωρίζουμμε τα πάντα και επειδή ο άνθρωπος δεν μπορεί να μείνει σε αδρανή κατάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Συνέχεια θέλει με κάτι να ασχολείται,να μάθει νέα πράγματα. Αυτό είναι άλλωστε η ζωή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
γιατι οι ανθρωποι ειναι ανδιοτελη οντα και θελουν να εχουν για ολα μια απαντηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 23:13 Η Eileen έγραψε: #37 10-01-10 23:13 Αρχική Δημοσίευση από nPb: ποτέ... για κάτι που είμαι απόλυτος! Click για ανάπτυξη... Σου έχω μία ερώτηση... Γιατί δεν ρωτάς ποτέ γιατί, πέρα φυσικά από την επιστημη σου?!!? Το γιατί είναι μια ωραία ερώτηση... Αν κάποιοι άνθρωποι πριν από εμάς δεν ρωτούσαν γιατί, δεν θα ξέραμε πολλά πράγματα για τον κόσμο.. Άσε που πολύ πιθανότατα να μην υπήρχε ούτε η επιστήμη σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 00:21 Ο nPb έγραψε: #38 11-01-10 00:21 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Σου έχω μία ερώτηση... Γιατί δεν ρωτάς ποτέ γιατί, πέρα φυσικά από την επιστημη σου?!!? Το γιατί είναι μια ωραία ερώτηση... Αν κάποιοι άνθρωποι πριν από εμάς δεν ρωτούσαν γιατί, δεν θα ξέραμε πολλά πράγματα για τον κόσμο.. Άσε που πολύ πιθανότατα να μην υπήρχε ούτε η επιστήμη σου.... Click για ανάπτυξη... γιατί το "γιατί" πολλές φορές στην καθημερινή μας ζωή, έχει συνδεθεί σωστά ή λάθος με την αδιακρισία... υ.σ.: δεν αναφέρομαι μόνο στην επιστήμη μου...αλλά σε οτιδήποτε, έχει να κάνει με τις επιστήμες και την κατανόηση του κόσμου μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 00:57 Ο SICX έγραψε: #39 11-01-10 00:57 αν δεν υπηρχε δεν θα μπορουσες να μας κανεις αυτη την ερωτηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2010 στις 23:47 Ο Boom έγραψε: #40 06-08-10 23:47 Κατά την γνώμη μου το γιατί υπάρχει επειδή δεν είμαστε θεοί ώστε να γνωρίζουμμε τα πάντα και επειδή ο άνθρωπος δεν μπορεί να μείνει σε αδρανή κατάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Συνέχεια θέλει με κάτι να ασχολείται,να μάθει νέα πράγματα. Αυτό είναι άλλωστε η ζωή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nPb: ποτέ... για κάτι που είμαι απόλυτος! Click για ανάπτυξη... Σου έχω μία ερώτηση... Γιατί δεν ρωτάς ποτέ γιατί, πέρα φυσικά από την επιστημη σου?!!? Το γιατί είναι μια ωραία ερώτηση... Αν κάποιοι άνθρωποι πριν από εμάς δεν ρωτούσαν γιατί, δεν θα ξέραμε πολλά πράγματα για τον κόσμο.. Άσε που πολύ πιθανότατα να μην υπήρχε ούτε η επιστήμη σου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 00:21 Ο nPb έγραψε: #38 11-01-10 00:21 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Σου έχω μία ερώτηση... Γιατί δεν ρωτάς ποτέ γιατί, πέρα φυσικά από την επιστημη σου?!!? Το γιατί είναι μια ωραία ερώτηση... Αν κάποιοι άνθρωποι πριν από εμάς δεν ρωτούσαν γιατί, δεν θα ξέραμε πολλά πράγματα για τον κόσμο.. Άσε που πολύ πιθανότατα να μην υπήρχε ούτε η επιστήμη σου.... Click για ανάπτυξη... γιατί το "γιατί" πολλές φορές στην καθημερινή μας ζωή, έχει συνδεθεί σωστά ή λάθος με την αδιακρισία... υ.σ.: δεν αναφέρομαι μόνο στην επιστήμη μου...αλλά σε οτιδήποτε, έχει να κάνει με τις επιστήμες και την κατανόηση του κόσμου μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 00:57 Ο SICX έγραψε: #39 11-01-10 00:57 αν δεν υπηρχε δεν θα μπορουσες να μας κανεις αυτη την ερωτηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2010 στις 23:47 Ο Boom έγραψε: #40 06-08-10 23:47 Κατά την γνώμη μου το γιατί υπάρχει επειδή δεν είμαστε θεοί ώστε να γνωρίζουμμε τα πάντα και επειδή ο άνθρωπος δεν μπορεί να μείνει σε αδρανή κατάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Συνέχεια θέλει με κάτι να ασχολείται,να μάθει νέα πράγματα. Αυτό είναι άλλωστε η ζωή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Σου έχω μία ερώτηση... Γιατί δεν ρωτάς ποτέ γιατί, πέρα φυσικά από την επιστημη σου?!!? Το γιατί είναι μια ωραία ερώτηση... Αν κάποιοι άνθρωποι πριν από εμάς δεν ρωτούσαν γιατί, δεν θα ξέραμε πολλά πράγματα για τον κόσμο.. Άσε που πολύ πιθανότατα να μην υπήρχε ούτε η επιστήμη σου.... Click για ανάπτυξη... γιατί το "γιατί" πολλές φορές στην καθημερινή μας ζωή, έχει συνδεθεί σωστά ή λάθος με την αδιακρισία... υ.σ.: δεν αναφέρομαι μόνο στην επιστήμη μου...αλλά σε οτιδήποτε, έχει να κάνει με τις επιστήμες και την κατανόηση του κόσμου μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 00:57 Ο SICX έγραψε: #39 11-01-10 00:57 αν δεν υπηρχε δεν θα μπορουσες να μας κανεις αυτη την ερωτηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2010 στις 23:47 Ο Boom έγραψε: #40 06-08-10 23:47 Κατά την γνώμη μου το γιατί υπάρχει επειδή δεν είμαστε θεοί ώστε να γνωρίζουμμε τα πάντα και επειδή ο άνθρωπος δεν μπορεί να μείνει σε αδρανή κατάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Συνέχεια θέλει με κάτι να ασχολείται,να μάθει νέα πράγματα. Αυτό είναι άλλωστε η ζωή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
αν δεν υπηρχε δεν θα μπορουσες να μας κανεις αυτη την ερωτηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2010 στις 23:47 Ο Boom έγραψε: #40 06-08-10 23:47 Κατά την γνώμη μου το γιατί υπάρχει επειδή δεν είμαστε θεοί ώστε να γνωρίζουμμε τα πάντα και επειδή ο άνθρωπος δεν μπορεί να μείνει σε αδρανή κατάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Συνέχεια θέλει με κάτι να ασχολείται,να μάθει νέα πράγματα. Αυτό είναι άλλωστε η ζωή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατά την γνώμη μου το γιατί υπάρχει επειδή δεν είμαστε θεοί ώστε να γνωρίζουμμε τα πάντα και επειδή ο άνθρωπος δεν μπορεί να μείνει σε αδρανή κατάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Συνέχεια θέλει με κάτι να ασχολείται,να μάθει νέα πράγματα. Αυτό είναι άλλωστε η ζωή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.