Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος

Κατα τη γνωμη μου τα κοριτσια δενονται με καποιον ψυχικα ενω η πλειονοτητα του ανδρικου φυλου επιζητα κυριως τη σεξουλικη ικανοποιηση ....Εσας ποια ειναι η γνωμη σας;;;
edit: το θεμα προεκυψε απο τη συζητιση που ειχα με κατι παιδια της ιστοσελιδας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άλλο Φρούτο
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν πιστεύω ότι ισχύει,ίσως έχει επικρατήσει αυτή η άποψη γιατί τα κορίτσια είστε πιο ευαίσθητα(ίσως)..Πάντως πιο ρομαντικές,όχι,διαφωνώ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
boss.
Δραστήριο μέλος

Αποψη μου !

Στην ηλικία που είσαι, δεν είναι ακόμα αισθητή η παρουσία του ρομαντισμου, ειδικά στο αντίθετο φύλο. Και το θεωρώ αδύνατο να το καταλάβεις από το σχολικο περιβάλλον αυτό.
Θάλεια
Διάσημο μέλος

antwwwnis
Διάσημο μέλος

Άντρες-Γυναίκες.
Τώρα, τα κοριτσάκια, εννοείται πως είναι ρομαντικά, εφόσον μεγαλώνουν με μια ροζ (με την αθώα έννοια) εικόνα της πραγματικότητας,
που τους συνοδεύει μέχρι να ενηλικιωθούν, αλλά σταδιακά κι αυτή ξεθωρίζει.
solonas07
Δραστήριο μέλος

Σιγά μην ζούνε και μέσα σε τσιχλόφουσκα μπαμπαλού.Εμ, εγώ πιστεύω οτι οι ρομαντικοί άνθρωποι εκλείπουν σιγά σιγά, στο όνομα της πρόσκαιρης ηδονής.
Άντρες-Γυναίκες.
Τώρα, τα κοριτσάκια, εννοείται πως είναι ρομαντικά, εφόσον μεγαλώνουν με μια ροζ (με την αθώα έννοια) εικόνα της πραγματικότητας,
που τους συνοδεύει μέχρι να ενηλικιωθούν, αλλά σταδιακά κι αυτή ξεθωρίζει.
Θα απαντούσα αλλά έχω διάβασμα.
Χαίρετε
Υγ. Άμα ψάξω στο ίντερνετ και βρω ότι βάσει ερευνών τα αρσενικά είναι πιο ρομαντικά των θηλυκών θα αυτοπυρποληθώ.
Χαίρετε πάλι
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Όχι απαραίτητα. Εκλείπουν επίσης γιατί διαπιστώνουν ότι μάλλον περιττεύουν σε αυτήν την εποχή.Εμ, εγώ πιστεύω οτι οι ρομαντικοί άνθρωποι εκλείπουν σιγά σιγά, στο όνομα της πρόσκαιρης ηδονής.
Άντρες-Γυναίκες.
antwwwnis
Διάσημο μέλος

Έχεις καιρό να μπεις σε παιδικό-προεφηβικό δωμάτιο κοριτσιού ε; Γιατί εγώ γι αυτή την περίοδο μιλάωΣιγά μην ζούνε και μέσα σε τσιχλόφουσκα μπαμπαλού.
Θα απαντούσα αλλά έχω διάβασμα.
Χαίρετε
Υγ. Άμα ψάξω στο ίντερνετ και βρω ότι βάσει ερευνών τα αρσενικά είναι πιο ρομαντικά των θηλυκών θα αυτοπυρποληθώ.
Χαίρετε πάλι

Κάτι μένει πάντα στο χαρακτήρα μιας γυναίκας από αυτήν την περίοδο, λογικό δεν είναι;

Civilara
Περιβόητο μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

Ποιός πού πότε γιατί πώςΒάσει ερευνών που έχουν γίνει έχει διαπιστωθεί ότι στα κορίτσια υπάρχει εντονότερη εγκεφαλική δραστηριότητα στο συναισθηματικό τμήμα του εγκεφάλου σε σχέση με τα αγόρια στα οποία υπάρχει εντονότερη εγκεφαλική δραστηριότητα στο λογικό κομμάτι του εγκεφάλου. Γι αυτό τα κορίτσια είναι πιο συναισθηματικά από τα αγόρια και συνεπώς πιο ρομαντικά.
Ρομαντικοί.. βαριέμαι να απαντήσω, μάλλον γέρασα

Μόνο να πω πως οι γυναίκες ενθαρύνονται κατά βάση περισσότερο να μιλάνε και να εξωτερικεύουν τα συναισθήματά τους από μικρές.
michael92
Πολύ δραστήριο μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

Makis Maniatis
Νεοφερμένο μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KeepOnDreaming
Εκκολαπτόμενο μέλος

Οι ρομαντικοί είναι πλέον τόσο λίγοι , που πλέον δεν κάνω διαχωρισμό σε αγόρια - κορίτσια..
Υπάρχουν και ρομαντικά αγόρια και κορίτσια.. Επιπλέον για να μην τα απλοποιούμε μερικά πράγματα, ο ρομαντισμός δεν είναι μόνο αγάπες,λουλούδια και γλυκόλογα (δεν λέω, είναι πολύ τρυφερό κι εμένα μου αρέσει) αλλά κάτι πολύ περισσότερο.. Οποιος έχει διαβάσει 5 βασικά πράγματα μπορεί να καταλάβει οτι είναι στάση ζωής και δεν περιορίζεται μόνο ως λογοτεχνικό ρεύμα ή καλλιτεχνικό κίνημα. (όποιος έχει επαφή με λογοτεχνία, ή κάποια άλλη μορφή τέχνης , είναι κοντά στο να καταλάβει αυτό που εννοώ.)
Κάποιοι πιστεύουν πως είναι περιττό στη συγχρονη εποχή , αλλά κάποιοι προτιμούν να μην ακολουθήσουν το ''ρεύμα'' και να λειτουργούν -εσωτερικα περισσότερο- με ρομαντισμό.
''Ο Ρομαντισμός είναι δύναμη'' και για μένα.
Συνεπώς, δεν μπορούμε να μιλήσουμε με σιγουριά οτι οι κοπέλες είναι περισσότερο ρομαντικές από τα αγόρια διότι δεν πηγαίνει σύμφωνα με το φύλο αλλά με τον τρόπο σκεψης και τη προσωπικότητα του καθενός .
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.