Η άλλη επιλογή σου μού είναι αδιάφορη. Απάντησε σε αυτό που σου είπα. Αφού θες τις γνώσεις πάνε και παρακολούθα μαθήματα χωρίς να εγγραφείς στη σχολή και άσε τους αναρχο-επαναστατικο-ψευτοπροσδιορισμούς.
Καλα...θα το παραδεχθω.Θελω να γεμισω τον τοιχο με καδρα επειδη ειναι κενος...
Ποσο εχω βαρεθει τις 3 τελευταιες εκφρασεις...οταν βρεις καλυτερη ταμπελα να μου δωσεις,προσεξε να μην ειναι κοινοτυπη...περασαν αυτα.
Ανάθεμα κι αν έχεις ψάξει τί είναι "η φιλοσοφία" στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για να θες να το ακολουθήσεις.
Στην περίπτωση που δεν το ξέρεις ΦΠ ή ΦΠΨ στην Αθήνα, είναι παιδαγωγικές σχολές.
Η "φιλοσοφία" που θα διδαχθείς δεν έχει να κάνει με αυτό που θέλεις να μάθεις. Κάτσε και ψάξε το μόνος σου περί φιλοσοφίας, εάν μέσα από αυτήν αποζητάς την πνευματική καλλιέργεια.
Φιλοσοφια πατρας,με καθε μαθημα να αρχιζει με την λεξη ''φιλοσοφια'' και να τελειωνει σε ''-ια'' μα ναι...αναθεμα με που θελω και φιλοσοφια.
https://www.philosophy.upatras.gr/gr-php/course-descr.php
Με μεταπτυχιακα:
Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (ΜΔΕ) στην:
α. Ηθική και Πολιτική Φιλοσοφία
β. Γνωσιοθεωρία και Μεταφυσική
Φιλοσοφικων και κοινωνικων σπουδων Κρητης...τομεας φιλοσοφιας.Καλα,εδω γινεται χαμος.
https://www.fks.uoc.gr/greek/undergraduate.htm
Ανδρομερως ορισμενα αγαπημενα μαθηματα μου:
ΦΑ212 ΦΑ312 Φιλοσοφία των μαθηματικών
ΦΑ213 ΦΑ313 Φιλοσοφία της φυσικής
ΦΑ214 ΦΑ314 Φιλοσοφία της Βιολογίας
ΦΑ215 ΦΑ315 Φιλοσοφία των κοινωνικών επιστημών
ΦΑ216 ΦΑ316 Φιλοσοφία της Ψυχολογίας
ΦΑ220 ΦΑ320 Φιλοσοφία της λογικής
ΦΑ221 ΦΑ321 Κλασική λογική
Καθολου φιλοσοφια...μα που την ειδα την φιλοσοφια...αναθεμα με!!!
(οσο για να το ψαξω μονος μου που αναφερεις παραπανω,δεν με ενδιαφερει να μεινω σε ενα πτυχιο αλλα θελω να διεκδικhσω πανεπιστημιακη καριερα πανω στην φιλοσοφια)
Και χωρίς να αγνοώ βέβαια την ειρωνεία προς το άτομό μου, βλέποντας την αντίληψη που έχεις σχηματίσει για το πανεπιστήμιο, καλώς ή κακώς κάποια επαγγέλματα απαιτούνε έναν πανεπιστημιακό τίτλο. Στην ιατρική πήγα όχι για μούρη, αλλά γιατί ήταν κάτι αγαπούσα από μικρή. Και δεν είμαι εγώ η τηλεορασόπληκτη ιατροψωνάρα που θα καταλήξει είτε να μην βγάλει τη σχολή είτε να μη βρει δουλειά.
Εάν στο μέλλον βρω δουλειά, θα κάνω κάτι που αγαπάω, και κάτι για το οποίο έψαξα και ενημερώθηκα (για τη σχολή) πριν καν πάω στο Λύκειο. Άλλος "θα δούμε τί θα κάνει στη ζωή του", τηλεορασόπληκτε επαναστάτη DrHouse
Εκανα προσωπικη επιθεση?Δεν νομιζω,απλως αναφερθηκα στην πλειοψηφια του ''ατομου'' σου...
Και σε παρακαλω μην επαναλαμβανεις τις ιδιες λεξεις,το καταλαβαμε,ειμαι τηλεορασοπληκτος.Ψαρωτικη,ωραια,στολισμενη,φρεσκια λεξη που μπορει να ανατρεψει τα παντα σε μια παραγραφο,αλλα δεν επιασε,κριμα.
Αλλοι βλεπουν Ολγα Τρεμη και αλλοι Χαουζ...τι να κανουμε