Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος

Θα ηθελα να θεσω ενα θεμα:Γιατι ολοι κοιτανε το στυλ και τισ λεπτομερειες ενος ανθρωπου εξωτερικα.Παω βολτα με τους φιλους μου και κοροιδευουν το οτιδηποτε.Βαρεθηκα.Ολος ο κοσμοςΜονο αυτο ειναι? Αν εισαι χοντρος η λεπτος?Τι φορας?Τ γνωσεις εχεις απο μουσικη?ΕΛΕΟΣ
![]()
Οι περισσότεροι ζούνε για ματαιόδοξα και φθηνά πράγματα. Κάποιοι ζούνε την ζωή με όλες τις απολαύσεις της. Φρόντισε να ανήκεις εκεί. Γράψτους όλους. Να είσαι ο Σπύρος και να μην αλλάξεις ποτέ την προσωπικότητά σου, τις απόψεις σου,...κτλ για κανέναν. Ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός. Σε καμία περίπτωση δεν λέω να απομονωθείς κοινωνικά. Θα ακούς όλες τις απόψεις, σωστές/ λάθος, φιλοσοφημένες μπούρδες,...κτλ και εσύ θα κάνεις εκείνο που σε εκφράζει σαν άνθρωπο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Για τη μουσική που λες, το έχω παρατηρήσει και εγώ. Δηλαδή, όταν δε μας αρέσει κάτι ή μας αρέσει και αντίστοιχα αρέσει ή δεν αρέσει σε κάποιον άλλον τον βλέπουμε ως εξωγίηνο και υποτιμητικά θεωρόντας ότι εμείς και η πράξη/συνήθειά μας είναι και η σωστή/καλύτερη/ανώτερη.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

Και μαλιστα εγω εχω εναν φιλο που ολο με κοροιδευει και με βριζει για οτι κανωΑχχ
Τι να κανω θεε μου> Ειχα και εναν αλλο φιλο αλλα τσακωθηκαμε απο μαλακια του
![]()
Σε τι θέμα σε κοροϊδεύει και γιατί σε βρίζει;

Τι ζωηρά παιδάκια αυτοί οι "φίλοι" σου...

smaragda:)
Νεοφερμένο μέλος

Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Χαμος οπως τα λες..άστα φίλε μου είχα παρόμοια εμπειρία: καθόμασταν παρέα στο λιμάνι βραδάκι και ήταν μαζί μας 2 αγόρια, όποιος περνούσε από μπροστά μας τον σχολίαζαν για τα πάντα, απο τα ρούχα που φορούσε μέχρι τον τρόπο που περπατούσε, ακτινογραφία κανονική σας λέω τους έβγαζαν, μερικοί δεν έχουν τι να συζητήσουν και ασχολούνται με τους άλλους! πραγματικά έλεος(δεν μου αρέσει η φράση αλλά ταιριάζει με το θέμα)![]()

Νεοφερμένο μέλος

μπορει να είναι έτσι το στυλάκι του και να μην καταλαβαίνει ότι σε ενοχλεί. το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να του το πεις με σοβαρό αλλά ευγενικό τρόπο, κοροιδεύει μόνο εσένα ή γενικά και άλλους στην παρέα?Γενικα ρε παιδια..Δηλαδη χωρις λογο..Ειμαστε κολλητοι εδω και χρονια και πολο με δουλευει για πλακααφηστε,ΔΡΑΜΑ!!
Αμπελοφιλόσοφος
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γενικα ρε παιδια..Δηλαδη χωρις λογο..Ειμαστε κολλητοι εδω και χρονια και πολο με δουλευει για πλακααφηστε,ΔΡΑΜΑ!!
Ε μα δεν ειναι φιλοι αυτοι. Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να τους δηλωσεις ρητα οτι "ετσι ειμαι και σ' οποιον αρεσει" κι αν δεν καταλαβουν, κοβεις επαφη.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Νεοφερμένο μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

Αμπελοφιλόσοφος
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μήπως η όλη αυτή περίεργη συμπεριφορά των "φίλων" σου, είναι λόγω εφηβείας; Πολλά αγοράκια λόγω έκρηξης των εφηβικών ορμονών και των αλλαγών που υφίστανται σε αυτό το ηλικιακό φάσμα 12-16, θέλουν να "φαίνονται", να το παίζουν "μαγκάκια"...κτλ για αυτοπροβολή.
Οντως κι αυτο ειναι πολυ πιθανο, αλλα απο την αλλη γιατι να την πληρωσει το παιδι αν του αλλου οι ορμονες κανουν παρτυ;
Νεοφερμένο μέλος

Αμπελοφιλόσοφος
Εκκολαπτόμενο μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

και πρέπει να το παίζουν μάγκες στους φίλους του μειώνοντας και ρίχνοντάς τους το ηθικό?, ας γραφτούν σε κανένα γυμναστήριο να σηκώνουν βάρη και να κάνουν διαδρομο, εκέι να δεις εκτόνωση![]()
χαχαχχαχαχ όντως. Σε κανένα καράτε ή τζούντο ή τάε κβο ντό. Εκεί να δεις πως ξεδίνεις με ξύλο...

akiroskirios
Δραστήριο μέλος

Kostas Ped.
Νεοφερμένο μέλος

Φιλε παρομοιο περιστατικο ειχα και εγω με κολλητους μου!Μην σε παιρνει ομως απο κατω!Ζησε οπως θες εσυ και ασε τους αλλους να σχολιαζουν!Αν τα εχεις καλα με τον εαυτο σου θα πανε ολα καλα θα δεις!Στην πορεια θα υπαρξουν και αλλοι που θα ενδιαφερονται πραγματικα για σενα!Και να θυμασε παντα λιγους φιλους και καλους!Γενικα ρε παιδια..Δηλαδη χωρις λογο..Ειμαστε κολλητοι εδω και χρονια και πολο με δουλευει για πλακααφηστε,ΔΡΑΜΑ!!

Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

χαχαχχαχαχ όντως. Σε κανένα καράτε ή τζούντο ή τάε κβο ντό. Εκεί να δεις πως ξεδίνεις με ξύλο...
Κι ομως φιλε μου ισχυει το αντιθετο.Οποιος θελει να ειναι εκει μεσα πρεπει να ειναι υποδειγμα εξω...γιατι αν ενα ατόπημα του εξω μαθευτει στο μεσα...πρωτα την εβαψες στο μεσα και μετα σε διωχνουν στο εξω μια και καλη.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.