manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2016 στις 11:02 Ο manos4 έγραψε: #61 10-07-16 11:02 Αρχική Δημοσίευση από Michel Foucault: Μήπως πρέπει να πας την σωματική σου υγιεινή ενα βήμα πιο πέρα;;; Click για ανάπτυξη... Όχι μου αρέσει να είμαι βρώμικος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Ιουλίου 2016 juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.888 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2016 στις 17:19 Ο juste un instant: #62 10-07-16 17:19 Για να τρωω τζατζικι και παστουρμα οσες φορες θελω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paraketamoli Νεοφερμένο μέλος Η paraketamoli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2016 στις 04:01 Η paraketamoli: #63 20-08-16 04:01 Γιατι μαλλον ειμαι ασχημη και ισως υπερβολικα ονειροπολα .Επισης φταιει μαλλον που δεν εχω εγωισμο οποτε παιζει κιολας να μην καψουρευω κανεναν ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2016 στις 10:45 Ο Dreamweaver: #64 20-08-16 10:45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2016 στις 10:48 Ο DarthFederer: #65 20-08-16 10:48 Αρχική Δημοσίευση από paraketamoli: Γιατι μαλλον ειμαι ασχημη και ισως υπερβολικα ονειροπολα .Επισης φταιει μαλλον που δεν εχω εγωισμο οποτε παιζει κιολας να μην καψουρευω κανεναν ετσι Click για ανάπτυξη... Ξερεις τα μειονεκτηματα σου οποτε φροντισε να τα βελτιωσεις. Αν δεν τραβας καποιον με την εξωτερικη σου εμφανιση, φροντισε να τον τραβηξεις με τον χαρακτηρα σου. Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Για να τρωω τζατζικι και παστουρμα οσες φορες θελω Click για ανάπτυξη... Εσυ εισαι πολυ kinky αγορι, σε εχω καταλαβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraaki21 Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 15:21 Η Maraaki21: #66 26-08-16 15:21 Γιατί έχω υψηλές απαιτήσεις (οι ταινίες που βλέπω φταίνε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 15:38 Ο Johnny15 έγραψε: #67 26-08-16 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Maraaki21: Γιατί έχω υψηλές απαιτήσεις (οι ταινίες που βλέπω φταίνε) Click για ανάπτυξη... Μπραντ Πιτ, Λεο ή Τζόνυ Ντεπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraaki21 Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 16:21 Η Maraaki21: #68 26-08-16 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Μπραντ Πιτ, Λεο ή Τζόνυ Ντεπ; Click για ανάπτυξη... Λεο και Τζονυ Ντεπ ♥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 16:49 Η Ερινύς έγραψε: #69 26-08-16 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Maraaki21: Λεο και Τζονυ Ντεπ ♥ Click για ανάπτυξη... Oh sweet lords. Για πες και πόσο χρονών είσαι τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 17:15 Ο vassilis498: #70 26-08-16 17:15 νταξ johny depp είπε όχι δα και robert pattinson.. αυτά είναι για μικρές οι μεγάλες κοιτάνε από ryan gosling και πάνω ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraaki21 Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 20:04 Η Maraaki21: #71 26-08-16 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Oh sweet lords. Για πες και πόσο χρονών είσαι τώρα. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να είμαι σε κάποια συγκεκριμένη ηλικία για να μου αρέσουν αυτοί οι ηθοποιοί; Το άκουσα και αυτό.. Τα "oh sweet lords" αλλού, όχι σε μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 20:21 Η Mάιρα έγραψε: #72 26-08-16 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Μπραντ Πιτ, Λεο ή Τζόνυ Ντεπ; Click για ανάπτυξη... Μόνο τον Γιαννάνη το Βαθύ ρε, τι να πουν οι άλλοι μπροστά του; Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: νταξ johny depp είπε όχι δα και robert pattinson.. αυτά είναι για μικρές οι μεγάλες κοιτάνε από ryan gosling και πάνω ε Click για ανάπτυξη... Που τον θυμήθηκες τον Ρόμπερτ; Μετά το λυκόφως πολλές τον ξεχάσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 22:29 Η Ερινύς έγραψε: #73 26-08-16 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Maraaki21: Πρέπει να είμαι σε κάποια συγκεκριμένη ηλικία για να μου αρέσουν αυτοί οι ηθοποιοί; Το άκουσα και αυτό.. Τα "oh sweet lords" αλλού, όχι σε μας Click για ανάπτυξη... Νope, απλά ο συνδυασμός είμαι single+έχω υψηλές απαιτήσεις λόγω ταινιών, κάνουν το επιφώνημα "οh sweet lords" αρκετά αναμενόμενη αντίδραση. Και μένα μ' αρέσει ο Τζόνι αν θέλουμε απλά να κάνουμε κουβέντα. Τεσπα, δεν έχει νόημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2016 στις 23:39 Ο Guest 186240: #74 26-08-16 23:39 Η Jennifer Lawrence με έπιασε με την Kate Upton και με χώρισε. Θα γυρίσει όμως.. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Satan Claus giannhs2001 Jocaste charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Michel Foucault: Μήπως πρέπει να πας την σωματική σου υγιεινή ενα βήμα πιο πέρα;;; Click για ανάπτυξη... Όχι μου αρέσει να είμαι βρώμικος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.888 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2016 στις 17:19 Ο juste un instant: #62 10-07-16 17:19 Για να τρωω τζατζικι και παστουρμα οσες φορες θελω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. paraketamoli Νεοφερμένο μέλος Η paraketamoli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2016 στις 04:01 Η paraketamoli: #63 20-08-16 04:01 Γιατι μαλλον ειμαι ασχημη και ισως υπερβολικα ονειροπολα .Επισης φταιει μαλλον που δεν εχω εγωισμο οποτε παιζει κιολας να μην καψουρευω κανεναν ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2016 στις 10:45 Ο Dreamweaver: #64 20-08-16 10:45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2016 στις 10:48 Ο DarthFederer: #65 20-08-16 10:48 Αρχική Δημοσίευση από paraketamoli: Γιατι μαλλον ειμαι ασχημη και ισως υπερβολικα ονειροπολα .Επισης φταιει μαλλον που δεν εχω εγωισμο οποτε παιζει κιολας να μην καψουρευω κανεναν ετσι Click για ανάπτυξη... Ξερεις τα μειονεκτηματα σου οποτε φροντισε να τα βελτιωσεις. Αν δεν τραβας καποιον με την εξωτερικη σου εμφανιση, φροντισε να τον τραβηξεις με τον χαρακτηρα σου. Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Για να τρωω τζατζικι και παστουρμα οσες φορες θελω Click για ανάπτυξη... Εσυ εισαι πολυ kinky αγορι, σε εχω καταλαβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraaki21 Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 15:21 Η Maraaki21: #66 26-08-16 15:21 Γιατί έχω υψηλές απαιτήσεις (οι ταινίες που βλέπω φταίνε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 15:38 Ο Johnny15 έγραψε: #67 26-08-16 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Maraaki21: Γιατί έχω υψηλές απαιτήσεις (οι ταινίες που βλέπω φταίνε) Click για ανάπτυξη... Μπραντ Πιτ, Λεο ή Τζόνυ Ντεπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraaki21 Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 16:21 Η Maraaki21: #68 26-08-16 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Μπραντ Πιτ, Λεο ή Τζόνυ Ντεπ; Click για ανάπτυξη... Λεο και Τζονυ Ντεπ ♥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 16:49 Η Ερινύς έγραψε: #69 26-08-16 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Maraaki21: Λεο και Τζονυ Ντεπ ♥ Click για ανάπτυξη... Oh sweet lords. Για πες και πόσο χρονών είσαι τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 17:15 Ο vassilis498: #70 26-08-16 17:15 νταξ johny depp είπε όχι δα και robert pattinson.. αυτά είναι για μικρές οι μεγάλες κοιτάνε από ryan gosling και πάνω ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraaki21 Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 20:04 Η Maraaki21: #71 26-08-16 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Oh sweet lords. Για πες και πόσο χρονών είσαι τώρα. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να είμαι σε κάποια συγκεκριμένη ηλικία για να μου αρέσουν αυτοί οι ηθοποιοί; Το άκουσα και αυτό.. Τα "oh sweet lords" αλλού, όχι σε μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 20:21 Η Mάιρα έγραψε: #72 26-08-16 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Μπραντ Πιτ, Λεο ή Τζόνυ Ντεπ; Click για ανάπτυξη... Μόνο τον Γιαννάνη το Βαθύ ρε, τι να πουν οι άλλοι μπροστά του; Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: νταξ johny depp είπε όχι δα και robert pattinson.. αυτά είναι για μικρές οι μεγάλες κοιτάνε από ryan gosling και πάνω ε Click για ανάπτυξη... Που τον θυμήθηκες τον Ρόμπερτ; Μετά το λυκόφως πολλές τον ξεχάσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 22:29 Η Ερινύς έγραψε: #73 26-08-16 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Maraaki21: Πρέπει να είμαι σε κάποια συγκεκριμένη ηλικία για να μου αρέσουν αυτοί οι ηθοποιοί; Το άκουσα και αυτό.. Τα "oh sweet lords" αλλού, όχι σε μας Click για ανάπτυξη... Νope, απλά ο συνδυασμός είμαι single+έχω υψηλές απαιτήσεις λόγω ταινιών, κάνουν το επιφώνημα "οh sweet lords" αρκετά αναμενόμενη αντίδραση. Και μένα μ' αρέσει ο Τζόνι αν θέλουμε απλά να κάνουμε κουβέντα. Τεσπα, δεν έχει νόημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2016 στις 23:39 Ο Guest 186240: #74 26-08-16 23:39 Η Jennifer Lawrence με έπιασε με την Kate Upton και με χώρισε. Θα γυρίσει όμως.. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Satan Claus giannhs2001 Jocaste charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για να τρωω τζατζικι και παστουρμα οσες φορες θελω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
paraketamoli Νεοφερμένο μέλος Η paraketamoli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2016 στις 04:01 Η paraketamoli: #63 20-08-16 04:01 Γιατι μαλλον ειμαι ασχημη και ισως υπερβολικα ονειροπολα .Επισης φταιει μαλλον που δεν εχω εγωισμο οποτε παιζει κιολας να μην καψουρευω κανεναν ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2016 στις 10:45 Ο Dreamweaver: #64 20-08-16 10:45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2016 στις 10:48 Ο DarthFederer: #65 20-08-16 10:48 Αρχική Δημοσίευση από paraketamoli: Γιατι μαλλον ειμαι ασχημη και ισως υπερβολικα ονειροπολα .Επισης φταιει μαλλον που δεν εχω εγωισμο οποτε παιζει κιολας να μην καψουρευω κανεναν ετσι Click για ανάπτυξη... Ξερεις τα μειονεκτηματα σου οποτε φροντισε να τα βελτιωσεις. Αν δεν τραβας καποιον με την εξωτερικη σου εμφανιση, φροντισε να τον τραβηξεις με τον χαρακτηρα σου. Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Για να τρωω τζατζικι και παστουρμα οσες φορες θελω Click για ανάπτυξη... Εσυ εισαι πολυ kinky αγορι, σε εχω καταλαβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraaki21 Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 15:21 Η Maraaki21: #66 26-08-16 15:21 Γιατί έχω υψηλές απαιτήσεις (οι ταινίες που βλέπω φταίνε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 15:38 Ο Johnny15 έγραψε: #67 26-08-16 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Maraaki21: Γιατί έχω υψηλές απαιτήσεις (οι ταινίες που βλέπω φταίνε) Click για ανάπτυξη... Μπραντ Πιτ, Λεο ή Τζόνυ Ντεπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraaki21 Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 16:21 Η Maraaki21: #68 26-08-16 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Μπραντ Πιτ, Λεο ή Τζόνυ Ντεπ; Click για ανάπτυξη... Λεο και Τζονυ Ντεπ ♥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 16:49 Η Ερινύς έγραψε: #69 26-08-16 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Maraaki21: Λεο και Τζονυ Ντεπ ♥ Click για ανάπτυξη... Oh sweet lords. Για πες και πόσο χρονών είσαι τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 17:15 Ο vassilis498: #70 26-08-16 17:15 νταξ johny depp είπε όχι δα και robert pattinson.. αυτά είναι για μικρές οι μεγάλες κοιτάνε από ryan gosling και πάνω ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraaki21 Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 20:04 Η Maraaki21: #71 26-08-16 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Oh sweet lords. Για πες και πόσο χρονών είσαι τώρα. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να είμαι σε κάποια συγκεκριμένη ηλικία για να μου αρέσουν αυτοί οι ηθοποιοί; Το άκουσα και αυτό.. Τα "oh sweet lords" αλλού, όχι σε μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 20:21 Η Mάιρα έγραψε: #72 26-08-16 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Μπραντ Πιτ, Λεο ή Τζόνυ Ντεπ; Click για ανάπτυξη... Μόνο τον Γιαννάνη το Βαθύ ρε, τι να πουν οι άλλοι μπροστά του; Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: νταξ johny depp είπε όχι δα και robert pattinson.. αυτά είναι για μικρές οι μεγάλες κοιτάνε από ryan gosling και πάνω ε Click για ανάπτυξη... Που τον θυμήθηκες τον Ρόμπερτ; Μετά το λυκόφως πολλές τον ξεχάσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 22:29 Η Ερινύς έγραψε: #73 26-08-16 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Maraaki21: Πρέπει να είμαι σε κάποια συγκεκριμένη ηλικία για να μου αρέσουν αυτοί οι ηθοποιοί; Το άκουσα και αυτό.. Τα "oh sweet lords" αλλού, όχι σε μας Click για ανάπτυξη... Νope, απλά ο συνδυασμός είμαι single+έχω υψηλές απαιτήσεις λόγω ταινιών, κάνουν το επιφώνημα "οh sweet lords" αρκετά αναμενόμενη αντίδραση. Και μένα μ' αρέσει ο Τζόνι αν θέλουμε απλά να κάνουμε κουβέντα. Τεσπα, δεν έχει νόημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2016 στις 23:39 Ο Guest 186240: #74 26-08-16 23:39 Η Jennifer Lawrence με έπιασε με την Kate Upton και με χώρισε. Θα γυρίσει όμως.. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Satan Claus giannhs2001 Jocaste charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιατι μαλλον ειμαι ασχημη και ισως υπερβολικα ονειροπολα .Επισης φταιει μαλλον που δεν εχω εγωισμο οποτε παιζει κιολας να μην καψουρευω κανεναν ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2016 στις 10:45 Ο Dreamweaver: #64 20-08-16 10:45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2016 στις 10:48 Ο DarthFederer: #65 20-08-16 10:48 Αρχική Δημοσίευση από paraketamoli: Γιατι μαλλον ειμαι ασχημη και ισως υπερβολικα ονειροπολα .Επισης φταιει μαλλον που δεν εχω εγωισμο οποτε παιζει κιολας να μην καψουρευω κανεναν ετσι Click για ανάπτυξη... Ξερεις τα μειονεκτηματα σου οποτε φροντισε να τα βελτιωσεις. Αν δεν τραβας καποιον με την εξωτερικη σου εμφανιση, φροντισε να τον τραβηξεις με τον χαρακτηρα σου. Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Για να τρωω τζατζικι και παστουρμα οσες φορες θελω Click για ανάπτυξη... Εσυ εισαι πολυ kinky αγορι, σε εχω καταλαβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraaki21 Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 15:21 Η Maraaki21: #66 26-08-16 15:21 Γιατί έχω υψηλές απαιτήσεις (οι ταινίες που βλέπω φταίνε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 15:38 Ο Johnny15 έγραψε: #67 26-08-16 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Maraaki21: Γιατί έχω υψηλές απαιτήσεις (οι ταινίες που βλέπω φταίνε) Click για ανάπτυξη... Μπραντ Πιτ, Λεο ή Τζόνυ Ντεπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraaki21 Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 16:21 Η Maraaki21: #68 26-08-16 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Μπραντ Πιτ, Λεο ή Τζόνυ Ντεπ; Click για ανάπτυξη... Λεο και Τζονυ Ντεπ ♥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 16:49 Η Ερινύς έγραψε: #69 26-08-16 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Maraaki21: Λεο και Τζονυ Ντεπ ♥ Click για ανάπτυξη... Oh sweet lords. Για πες και πόσο χρονών είσαι τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 17:15 Ο vassilis498: #70 26-08-16 17:15 νταξ johny depp είπε όχι δα και robert pattinson.. αυτά είναι για μικρές οι μεγάλες κοιτάνε από ryan gosling και πάνω ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraaki21 Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 20:04 Η Maraaki21: #71 26-08-16 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Oh sweet lords. Για πες και πόσο χρονών είσαι τώρα. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να είμαι σε κάποια συγκεκριμένη ηλικία για να μου αρέσουν αυτοί οι ηθοποιοί; Το άκουσα και αυτό.. Τα "oh sweet lords" αλλού, όχι σε μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 20:21 Η Mάιρα έγραψε: #72 26-08-16 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Μπραντ Πιτ, Λεο ή Τζόνυ Ντεπ; Click για ανάπτυξη... Μόνο τον Γιαννάνη το Βαθύ ρε, τι να πουν οι άλλοι μπροστά του; Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: νταξ johny depp είπε όχι δα και robert pattinson.. αυτά είναι για μικρές οι μεγάλες κοιτάνε από ryan gosling και πάνω ε Click για ανάπτυξη... Που τον θυμήθηκες τον Ρόμπερτ; Μετά το λυκόφως πολλές τον ξεχάσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 22:29 Η Ερινύς έγραψε: #73 26-08-16 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Maraaki21: Πρέπει να είμαι σε κάποια συγκεκριμένη ηλικία για να μου αρέσουν αυτοί οι ηθοποιοί; Το άκουσα και αυτό.. Τα "oh sweet lords" αλλού, όχι σε μας Click για ανάπτυξη... Νope, απλά ο συνδυασμός είμαι single+έχω υψηλές απαιτήσεις λόγω ταινιών, κάνουν το επιφώνημα "οh sweet lords" αρκετά αναμενόμενη αντίδραση. Και μένα μ' αρέσει ο Τζόνι αν θέλουμε απλά να κάνουμε κουβέντα. Τεσπα, δεν έχει νόημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2016 στις 23:39 Ο Guest 186240: #74 26-08-16 23:39 Η Jennifer Lawrence με έπιασε με την Kate Upton και με χώρισε. Θα γυρίσει όμως.. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Satan Claus giannhs2001 Jocaste charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2016 στις 10:48 Ο DarthFederer: #65 20-08-16 10:48 Αρχική Δημοσίευση από paraketamoli: Γιατι μαλλον ειμαι ασχημη και ισως υπερβολικα ονειροπολα .Επισης φταιει μαλλον που δεν εχω εγωισμο οποτε παιζει κιολας να μην καψουρευω κανεναν ετσι Click για ανάπτυξη... Ξερεις τα μειονεκτηματα σου οποτε φροντισε να τα βελτιωσεις. Αν δεν τραβας καποιον με την εξωτερικη σου εμφανιση, φροντισε να τον τραβηξεις με τον χαρακτηρα σου. Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Για να τρωω τζατζικι και παστουρμα οσες φορες θελω Click για ανάπτυξη... Εσυ εισαι πολυ kinky αγορι, σε εχω καταλαβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraaki21 Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 15:21 Η Maraaki21: #66 26-08-16 15:21 Γιατί έχω υψηλές απαιτήσεις (οι ταινίες που βλέπω φταίνε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 15:38 Ο Johnny15 έγραψε: #67 26-08-16 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Maraaki21: Γιατί έχω υψηλές απαιτήσεις (οι ταινίες που βλέπω φταίνε) Click για ανάπτυξη... Μπραντ Πιτ, Λεο ή Τζόνυ Ντεπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraaki21 Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 16:21 Η Maraaki21: #68 26-08-16 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Μπραντ Πιτ, Λεο ή Τζόνυ Ντεπ; Click για ανάπτυξη... Λεο και Τζονυ Ντεπ ♥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 16:49 Η Ερινύς έγραψε: #69 26-08-16 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Maraaki21: Λεο και Τζονυ Ντεπ ♥ Click για ανάπτυξη... Oh sweet lords. Για πες και πόσο χρονών είσαι τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 17:15 Ο vassilis498: #70 26-08-16 17:15 νταξ johny depp είπε όχι δα και robert pattinson.. αυτά είναι για μικρές οι μεγάλες κοιτάνε από ryan gosling και πάνω ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraaki21 Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 20:04 Η Maraaki21: #71 26-08-16 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Oh sweet lords. Για πες και πόσο χρονών είσαι τώρα. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να είμαι σε κάποια συγκεκριμένη ηλικία για να μου αρέσουν αυτοί οι ηθοποιοί; Το άκουσα και αυτό.. Τα "oh sweet lords" αλλού, όχι σε μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 20:21 Η Mάιρα έγραψε: #72 26-08-16 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Μπραντ Πιτ, Λεο ή Τζόνυ Ντεπ; Click για ανάπτυξη... Μόνο τον Γιαννάνη το Βαθύ ρε, τι να πουν οι άλλοι μπροστά του; Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: νταξ johny depp είπε όχι δα και robert pattinson.. αυτά είναι για μικρές οι μεγάλες κοιτάνε από ryan gosling και πάνω ε Click για ανάπτυξη... Που τον θυμήθηκες τον Ρόμπερτ; Μετά το λυκόφως πολλές τον ξεχάσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 22:29 Η Ερινύς έγραψε: #73 26-08-16 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Maraaki21: Πρέπει να είμαι σε κάποια συγκεκριμένη ηλικία για να μου αρέσουν αυτοί οι ηθοποιοί; Το άκουσα και αυτό.. Τα "oh sweet lords" αλλού, όχι σε μας Click για ανάπτυξη... Νope, απλά ο συνδυασμός είμαι single+έχω υψηλές απαιτήσεις λόγω ταινιών, κάνουν το επιφώνημα "οh sweet lords" αρκετά αναμενόμενη αντίδραση. Και μένα μ' αρέσει ο Τζόνι αν θέλουμε απλά να κάνουμε κουβέντα. Τεσπα, δεν έχει νόημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2016 στις 23:39 Ο Guest 186240: #74 26-08-16 23:39 Η Jennifer Lawrence με έπιασε με την Kate Upton και με χώρισε. Θα γυρίσει όμως.. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Satan Claus giannhs2001 Jocaste charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από paraketamoli: Γιατι μαλλον ειμαι ασχημη και ισως υπερβολικα ονειροπολα .Επισης φταιει μαλλον που δεν εχω εγωισμο οποτε παιζει κιολας να μην καψουρευω κανεναν ετσι Click για ανάπτυξη... Ξερεις τα μειονεκτηματα σου οποτε φροντισε να τα βελτιωσεις. Αν δεν τραβας καποιον με την εξωτερικη σου εμφανιση, φροντισε να τον τραβηξεις με τον χαρακτηρα σου. Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Για να τρωω τζατζικι και παστουρμα οσες φορες θελω Click για ανάπτυξη... Εσυ εισαι πολυ kinky αγορι, σε εχω καταλαβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maraaki21 Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 15:21 Η Maraaki21: #66 26-08-16 15:21 Γιατί έχω υψηλές απαιτήσεις (οι ταινίες που βλέπω φταίνε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 15:38 Ο Johnny15 έγραψε: #67 26-08-16 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Maraaki21: Γιατί έχω υψηλές απαιτήσεις (οι ταινίες που βλέπω φταίνε) Click για ανάπτυξη... Μπραντ Πιτ, Λεο ή Τζόνυ Ντεπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraaki21 Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 16:21 Η Maraaki21: #68 26-08-16 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Μπραντ Πιτ, Λεο ή Τζόνυ Ντεπ; Click για ανάπτυξη... Λεο και Τζονυ Ντεπ ♥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 16:49 Η Ερινύς έγραψε: #69 26-08-16 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Maraaki21: Λεο και Τζονυ Ντεπ ♥ Click για ανάπτυξη... Oh sweet lords. Για πες και πόσο χρονών είσαι τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 17:15 Ο vassilis498: #70 26-08-16 17:15 νταξ johny depp είπε όχι δα και robert pattinson.. αυτά είναι για μικρές οι μεγάλες κοιτάνε από ryan gosling και πάνω ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraaki21 Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 20:04 Η Maraaki21: #71 26-08-16 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Oh sweet lords. Για πες και πόσο χρονών είσαι τώρα. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να είμαι σε κάποια συγκεκριμένη ηλικία για να μου αρέσουν αυτοί οι ηθοποιοί; Το άκουσα και αυτό.. Τα "oh sweet lords" αλλού, όχι σε μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 20:21 Η Mάιρα έγραψε: #72 26-08-16 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Μπραντ Πιτ, Λεο ή Τζόνυ Ντεπ; Click για ανάπτυξη... Μόνο τον Γιαννάνη το Βαθύ ρε, τι να πουν οι άλλοι μπροστά του; Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: νταξ johny depp είπε όχι δα και robert pattinson.. αυτά είναι για μικρές οι μεγάλες κοιτάνε από ryan gosling και πάνω ε Click για ανάπτυξη... Που τον θυμήθηκες τον Ρόμπερτ; Μετά το λυκόφως πολλές τον ξεχάσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 22:29 Η Ερινύς έγραψε: #73 26-08-16 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Maraaki21: Πρέπει να είμαι σε κάποια συγκεκριμένη ηλικία για να μου αρέσουν αυτοί οι ηθοποιοί; Το άκουσα και αυτό.. Τα "oh sweet lords" αλλού, όχι σε μας Click για ανάπτυξη... Νope, απλά ο συνδυασμός είμαι single+έχω υψηλές απαιτήσεις λόγω ταινιών, κάνουν το επιφώνημα "οh sweet lords" αρκετά αναμενόμενη αντίδραση. Και μένα μ' αρέσει ο Τζόνι αν θέλουμε απλά να κάνουμε κουβέντα. Τεσπα, δεν έχει νόημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2016 στις 23:39 Ο Guest 186240: #74 26-08-16 23:39 Η Jennifer Lawrence με έπιασε με την Kate Upton και με χώρισε. Θα γυρίσει όμως.. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Satan Claus giannhs2001 Jocaste charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιατί έχω υψηλές απαιτήσεις (οι ταινίες που βλέπω φταίνε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 15:38 Ο Johnny15 έγραψε: #67 26-08-16 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Maraaki21: Γιατί έχω υψηλές απαιτήσεις (οι ταινίες που βλέπω φταίνε) Click για ανάπτυξη... Μπραντ Πιτ, Λεο ή Τζόνυ Ντεπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraaki21 Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 16:21 Η Maraaki21: #68 26-08-16 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Μπραντ Πιτ, Λεο ή Τζόνυ Ντεπ; Click για ανάπτυξη... Λεο και Τζονυ Ντεπ ♥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 16:49 Η Ερινύς έγραψε: #69 26-08-16 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Maraaki21: Λεο και Τζονυ Ντεπ ♥ Click για ανάπτυξη... Oh sweet lords. Για πες και πόσο χρονών είσαι τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 17:15 Ο vassilis498: #70 26-08-16 17:15 νταξ johny depp είπε όχι δα και robert pattinson.. αυτά είναι για μικρές οι μεγάλες κοιτάνε από ryan gosling και πάνω ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraaki21 Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 20:04 Η Maraaki21: #71 26-08-16 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Oh sweet lords. Για πες και πόσο χρονών είσαι τώρα. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να είμαι σε κάποια συγκεκριμένη ηλικία για να μου αρέσουν αυτοί οι ηθοποιοί; Το άκουσα και αυτό.. Τα "oh sweet lords" αλλού, όχι σε μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 20:21 Η Mάιρα έγραψε: #72 26-08-16 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Μπραντ Πιτ, Λεο ή Τζόνυ Ντεπ; Click για ανάπτυξη... Μόνο τον Γιαννάνη το Βαθύ ρε, τι να πουν οι άλλοι μπροστά του; Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: νταξ johny depp είπε όχι δα και robert pattinson.. αυτά είναι για μικρές οι μεγάλες κοιτάνε από ryan gosling και πάνω ε Click για ανάπτυξη... Που τον θυμήθηκες τον Ρόμπερτ; Μετά το λυκόφως πολλές τον ξεχάσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 22:29 Η Ερινύς έγραψε: #73 26-08-16 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Maraaki21: Πρέπει να είμαι σε κάποια συγκεκριμένη ηλικία για να μου αρέσουν αυτοί οι ηθοποιοί; Το άκουσα και αυτό.. Τα "oh sweet lords" αλλού, όχι σε μας Click για ανάπτυξη... Νope, απλά ο συνδυασμός είμαι single+έχω υψηλές απαιτήσεις λόγω ταινιών, κάνουν το επιφώνημα "οh sweet lords" αρκετά αναμενόμενη αντίδραση. Και μένα μ' αρέσει ο Τζόνι αν θέλουμε απλά να κάνουμε κουβέντα. Τεσπα, δεν έχει νόημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2016 στις 23:39 Ο Guest 186240: #74 26-08-16 23:39 Η Jennifer Lawrence με έπιασε με την Kate Upton και με χώρισε. Θα γυρίσει όμως.. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Satan Claus giannhs2001 Jocaste charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Maraaki21: Γιατί έχω υψηλές απαιτήσεις (οι ταινίες που βλέπω φταίνε) Click για ανάπτυξη... Μπραντ Πιτ, Λεο ή Τζόνυ Ντεπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maraaki21 Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 16:21 Η Maraaki21: #68 26-08-16 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Μπραντ Πιτ, Λεο ή Τζόνυ Ντεπ; Click για ανάπτυξη... Λεο και Τζονυ Ντεπ ♥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 16:49 Η Ερινύς έγραψε: #69 26-08-16 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Maraaki21: Λεο και Τζονυ Ντεπ ♥ Click για ανάπτυξη... Oh sweet lords. Για πες και πόσο χρονών είσαι τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 17:15 Ο vassilis498: #70 26-08-16 17:15 νταξ johny depp είπε όχι δα και robert pattinson.. αυτά είναι για μικρές οι μεγάλες κοιτάνε από ryan gosling και πάνω ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraaki21 Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 20:04 Η Maraaki21: #71 26-08-16 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Oh sweet lords. Για πες και πόσο χρονών είσαι τώρα. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να είμαι σε κάποια συγκεκριμένη ηλικία για να μου αρέσουν αυτοί οι ηθοποιοί; Το άκουσα και αυτό.. Τα "oh sweet lords" αλλού, όχι σε μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 20:21 Η Mάιρα έγραψε: #72 26-08-16 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Μπραντ Πιτ, Λεο ή Τζόνυ Ντεπ; Click για ανάπτυξη... Μόνο τον Γιαννάνη το Βαθύ ρε, τι να πουν οι άλλοι μπροστά του; Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: νταξ johny depp είπε όχι δα και robert pattinson.. αυτά είναι για μικρές οι μεγάλες κοιτάνε από ryan gosling και πάνω ε Click για ανάπτυξη... Που τον θυμήθηκες τον Ρόμπερτ; Μετά το λυκόφως πολλές τον ξεχάσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 22:29 Η Ερινύς έγραψε: #73 26-08-16 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Maraaki21: Πρέπει να είμαι σε κάποια συγκεκριμένη ηλικία για να μου αρέσουν αυτοί οι ηθοποιοί; Το άκουσα και αυτό.. Τα "oh sweet lords" αλλού, όχι σε μας Click για ανάπτυξη... Νope, απλά ο συνδυασμός είμαι single+έχω υψηλές απαιτήσεις λόγω ταινιών, κάνουν το επιφώνημα "οh sweet lords" αρκετά αναμενόμενη αντίδραση. Και μένα μ' αρέσει ο Τζόνι αν θέλουμε απλά να κάνουμε κουβέντα. Τεσπα, δεν έχει νόημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2016 στις 23:39 Ο Guest 186240: #74 26-08-16 23:39 Η Jennifer Lawrence με έπιασε με την Kate Upton και με χώρισε. Θα γυρίσει όμως.. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Satan Claus giannhs2001 Jocaste charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Μπραντ Πιτ, Λεο ή Τζόνυ Ντεπ; Click για ανάπτυξη... Λεο και Τζονυ Ντεπ ♥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 16:49 Η Ερινύς έγραψε: #69 26-08-16 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Maraaki21: Λεο και Τζονυ Ντεπ ♥ Click για ανάπτυξη... Oh sweet lords. Για πες και πόσο χρονών είσαι τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 17:15 Ο vassilis498: #70 26-08-16 17:15 νταξ johny depp είπε όχι δα και robert pattinson.. αυτά είναι για μικρές οι μεγάλες κοιτάνε από ryan gosling και πάνω ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraaki21 Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 20:04 Η Maraaki21: #71 26-08-16 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Oh sweet lords. Για πες και πόσο χρονών είσαι τώρα. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να είμαι σε κάποια συγκεκριμένη ηλικία για να μου αρέσουν αυτοί οι ηθοποιοί; Το άκουσα και αυτό.. Τα "oh sweet lords" αλλού, όχι σε μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 20:21 Η Mάιρα έγραψε: #72 26-08-16 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Μπραντ Πιτ, Λεο ή Τζόνυ Ντεπ; Click για ανάπτυξη... Μόνο τον Γιαννάνη το Βαθύ ρε, τι να πουν οι άλλοι μπροστά του; Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: νταξ johny depp είπε όχι δα και robert pattinson.. αυτά είναι για μικρές οι μεγάλες κοιτάνε από ryan gosling και πάνω ε Click για ανάπτυξη... Που τον θυμήθηκες τον Ρόμπερτ; Μετά το λυκόφως πολλές τον ξεχάσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 22:29 Η Ερινύς έγραψε: #73 26-08-16 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Maraaki21: Πρέπει να είμαι σε κάποια συγκεκριμένη ηλικία για να μου αρέσουν αυτοί οι ηθοποιοί; Το άκουσα και αυτό.. Τα "oh sweet lords" αλλού, όχι σε μας Click για ανάπτυξη... Νope, απλά ο συνδυασμός είμαι single+έχω υψηλές απαιτήσεις λόγω ταινιών, κάνουν το επιφώνημα "οh sweet lords" αρκετά αναμενόμενη αντίδραση. Και μένα μ' αρέσει ο Τζόνι αν θέλουμε απλά να κάνουμε κουβέντα. Τεσπα, δεν έχει νόημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2016 στις 23:39 Ο Guest 186240: #74 26-08-16 23:39 Η Jennifer Lawrence με έπιασε με την Kate Upton και με χώρισε. Θα γυρίσει όμως.. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Satan Claus giannhs2001 Jocaste charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Maraaki21: Λεο και Τζονυ Ντεπ ♥ Click για ανάπτυξη... Oh sweet lords. Για πες και πόσο χρονών είσαι τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 17:15 Ο vassilis498: #70 26-08-16 17:15 νταξ johny depp είπε όχι δα και robert pattinson.. αυτά είναι για μικρές οι μεγάλες κοιτάνε από ryan gosling και πάνω ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraaki21 Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 20:04 Η Maraaki21: #71 26-08-16 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Oh sweet lords. Για πες και πόσο χρονών είσαι τώρα. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να είμαι σε κάποια συγκεκριμένη ηλικία για να μου αρέσουν αυτοί οι ηθοποιοί; Το άκουσα και αυτό.. Τα "oh sweet lords" αλλού, όχι σε μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 20:21 Η Mάιρα έγραψε: #72 26-08-16 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Μπραντ Πιτ, Λεο ή Τζόνυ Ντεπ; Click για ανάπτυξη... Μόνο τον Γιαννάνη το Βαθύ ρε, τι να πουν οι άλλοι μπροστά του; Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: νταξ johny depp είπε όχι δα και robert pattinson.. αυτά είναι για μικρές οι μεγάλες κοιτάνε από ryan gosling και πάνω ε Click για ανάπτυξη... Που τον θυμήθηκες τον Ρόμπερτ; Μετά το λυκόφως πολλές τον ξεχάσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 22:29 Η Ερινύς έγραψε: #73 26-08-16 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Maraaki21: Πρέπει να είμαι σε κάποια συγκεκριμένη ηλικία για να μου αρέσουν αυτοί οι ηθοποιοί; Το άκουσα και αυτό.. Τα "oh sweet lords" αλλού, όχι σε μας Click για ανάπτυξη... Νope, απλά ο συνδυασμός είμαι single+έχω υψηλές απαιτήσεις λόγω ταινιών, κάνουν το επιφώνημα "οh sweet lords" αρκετά αναμενόμενη αντίδραση. Και μένα μ' αρέσει ο Τζόνι αν θέλουμε απλά να κάνουμε κουβέντα. Τεσπα, δεν έχει νόημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2016 στις 23:39 Ο Guest 186240: #74 26-08-16 23:39 Η Jennifer Lawrence με έπιασε με την Kate Upton και με χώρισε. Θα γυρίσει όμως.. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Satan Claus giannhs2001 Jocaste charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
νταξ johny depp είπε όχι δα και robert pattinson.. αυτά είναι για μικρές οι μεγάλες κοιτάνε από ryan gosling και πάνω ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maraaki21 Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 20:04 Η Maraaki21: #71 26-08-16 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Oh sweet lords. Για πες και πόσο χρονών είσαι τώρα. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να είμαι σε κάποια συγκεκριμένη ηλικία για να μου αρέσουν αυτοί οι ηθοποιοί; Το άκουσα και αυτό.. Τα "oh sweet lords" αλλού, όχι σε μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 20:21 Η Mάιρα έγραψε: #72 26-08-16 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Μπραντ Πιτ, Λεο ή Τζόνυ Ντεπ; Click για ανάπτυξη... Μόνο τον Γιαννάνη το Βαθύ ρε, τι να πουν οι άλλοι μπροστά του; Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: νταξ johny depp είπε όχι δα και robert pattinson.. αυτά είναι για μικρές οι μεγάλες κοιτάνε από ryan gosling και πάνω ε Click για ανάπτυξη... Που τον θυμήθηκες τον Ρόμπερτ; Μετά το λυκόφως πολλές τον ξεχάσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 22:29 Η Ερινύς έγραψε: #73 26-08-16 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Maraaki21: Πρέπει να είμαι σε κάποια συγκεκριμένη ηλικία για να μου αρέσουν αυτοί οι ηθοποιοί; Το άκουσα και αυτό.. Τα "oh sweet lords" αλλού, όχι σε μας Click για ανάπτυξη... Νope, απλά ο συνδυασμός είμαι single+έχω υψηλές απαιτήσεις λόγω ταινιών, κάνουν το επιφώνημα "οh sweet lords" αρκετά αναμενόμενη αντίδραση. Και μένα μ' αρέσει ο Τζόνι αν θέλουμε απλά να κάνουμε κουβέντα. Τεσπα, δεν έχει νόημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2016 στις 23:39 Ο Guest 186240: #74 26-08-16 23:39 Η Jennifer Lawrence με έπιασε με την Kate Upton και με χώρισε. Θα γυρίσει όμως.. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Satan Claus giannhs2001 Jocaste charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Oh sweet lords. Για πες και πόσο χρονών είσαι τώρα. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να είμαι σε κάποια συγκεκριμένη ηλικία για να μου αρέσουν αυτοί οι ηθοποιοί; Το άκουσα και αυτό.. Τα "oh sweet lords" αλλού, όχι σε μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 20:21 Η Mάιρα έγραψε: #72 26-08-16 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Μπραντ Πιτ, Λεο ή Τζόνυ Ντεπ; Click για ανάπτυξη... Μόνο τον Γιαννάνη το Βαθύ ρε, τι να πουν οι άλλοι μπροστά του; Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: νταξ johny depp είπε όχι δα και robert pattinson.. αυτά είναι για μικρές οι μεγάλες κοιτάνε από ryan gosling και πάνω ε Click για ανάπτυξη... Που τον θυμήθηκες τον Ρόμπερτ; Μετά το λυκόφως πολλές τον ξεχάσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 22:29 Η Ερινύς έγραψε: #73 26-08-16 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Maraaki21: Πρέπει να είμαι σε κάποια συγκεκριμένη ηλικία για να μου αρέσουν αυτοί οι ηθοποιοί; Το άκουσα και αυτό.. Τα "oh sweet lords" αλλού, όχι σε μας Click για ανάπτυξη... Νope, απλά ο συνδυασμός είμαι single+έχω υψηλές απαιτήσεις λόγω ταινιών, κάνουν το επιφώνημα "οh sweet lords" αρκετά αναμενόμενη αντίδραση. Και μένα μ' αρέσει ο Τζόνι αν θέλουμε απλά να κάνουμε κουβέντα. Τεσπα, δεν έχει νόημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2016 στις 23:39 Ο Guest 186240: #74 26-08-16 23:39 Η Jennifer Lawrence με έπιασε με την Kate Upton και με χώρισε. Θα γυρίσει όμως.. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Satan Claus giannhs2001 Jocaste charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Μπραντ Πιτ, Λεο ή Τζόνυ Ντεπ; Click για ανάπτυξη... Μόνο τον Γιαννάνη το Βαθύ ρε, τι να πουν οι άλλοι μπροστά του; Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: νταξ johny depp είπε όχι δα και robert pattinson.. αυτά είναι για μικρές οι μεγάλες κοιτάνε από ryan gosling και πάνω ε Click για ανάπτυξη... Που τον θυμήθηκες τον Ρόμπερτ; Μετά το λυκόφως πολλές τον ξεχάσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2016 στις 22:29 Η Ερινύς έγραψε: #73 26-08-16 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Maraaki21: Πρέπει να είμαι σε κάποια συγκεκριμένη ηλικία για να μου αρέσουν αυτοί οι ηθοποιοί; Το άκουσα και αυτό.. Τα "oh sweet lords" αλλού, όχι σε μας Click για ανάπτυξη... Νope, απλά ο συνδυασμός είμαι single+έχω υψηλές απαιτήσεις λόγω ταινιών, κάνουν το επιφώνημα "οh sweet lords" αρκετά αναμενόμενη αντίδραση. Και μένα μ' αρέσει ο Τζόνι αν θέλουμε απλά να κάνουμε κουβέντα. Τεσπα, δεν έχει νόημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2016 στις 23:39 Ο Guest 186240: #74 26-08-16 23:39 Η Jennifer Lawrence με έπιασε με την Kate Upton και με χώρισε. Θα γυρίσει όμως.. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Maraaki21: Πρέπει να είμαι σε κάποια συγκεκριμένη ηλικία για να μου αρέσουν αυτοί οι ηθοποιοί; Το άκουσα και αυτό.. Τα "oh sweet lords" αλλού, όχι σε μας Click για ανάπτυξη... Νope, απλά ο συνδυασμός είμαι single+έχω υψηλές απαιτήσεις λόγω ταινιών, κάνουν το επιφώνημα "οh sweet lords" αρκετά αναμενόμενη αντίδραση. Και μένα μ' αρέσει ο Τζόνι αν θέλουμε απλά να κάνουμε κουβέντα. Τεσπα, δεν έχει νόημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2016 στις 23:39 Ο Guest 186240: #74 26-08-16 23:39 Η Jennifer Lawrence με έπιασε με την Kate Upton και με χώρισε. Θα γυρίσει όμως.. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Η Jennifer Lawrence με έπιασε με την Kate Upton και με χώρισε. Θα γυρίσει όμως.. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.