Γεωπονία και Ιχθυολογία Βόλου - απόψεις για τη σχολή

nicole95

Νεοφερμένο μέλος

Η nicole95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Παιδιά sos !! Είμαι σε απόγνωση 🥺 Εδωσα πανελλήνιες φέτος για δεύτερη φορά (μετά από 11 χρόνια). Ο αρχικός μου στόχος ήταν είτε ή βιοτεχνολογία ή Βιολογικό .. ωστόσο δυστυχώς δεν πιάνω τα μόρια αυτών των σχολών .. έχω δει ότι το τμήμα γεωπονίας και ιχθυολογιας του Βόλου έχει πολύ καλές προοπτικές και σχετίζεται άμεσα με το κομμάτι της βιοτεχνολογίας.Υπαρχει κάποιος απόφοιτος του τμήματος εδώ να μας πει προοπτικές και γενικά αν είναι καλή σχολή? Επίσης είμαι ανάμεσα σε αυτή και στο Βιοϊατρικών στο ΠΑΔΑ . Οποιαδήποτε άποψη και βοήθεια ευπρόσδεκτη 🥲

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.839 μηνύματα.
Παιδιά sos !! Είμαι σε απόγνωση 🥺 Εδωσα πανελλήνιες φέτος για δεύτερη φορά (μετά από 11 χρόνια). Ο αρχικός μου στόχος ήταν είτε ή βιοτεχνολογία ή Βιολογικό .. ωστόσο δυστυχώς δεν πιάνω τα μόρια αυτών των σχολών .. έχω δει ότι το τμήμα γεωπονίας και ιχθυολογιας του Βόλου έχει πολύ καλές προοπτικές και σχετίζεται άμεσα με το κομμάτι της βιοτεχνολογίας.Υπαρχει κάποιος απόφοιτος του τμήματος εδώ να μας πει προοπτικές και γενικά αν είναι καλή σχολή? Επίσης είμαι ανάμεσα σε αυτή και στο Βιοϊατρικών στο ΠΑΔΑ . Οποιαδήποτε άποψη και βοήθεια ευπρόσδεκτη 🥲
Μηχανικων βιοιατρικης για καλη δουλεια... οι αναλυσεις αιματος και ουρων ειναι μπορινκ...εκτος και πας για ακτινοθεραπεια (αυξανεται), κοσμετολογια ή την θεικη τεχνη της οδοντοτεχνιας να φτιάχνεις χαμογελα.

nicole95

Νεοφερμένο μέλος

Η nicole95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Είδα το πρόγραμμα σπουδών των μηχανικών και δεν ξέρω κατά πόσο θα τη παλέψω με τα μαθηματικά και τη Φυσική που έχει.. γενικα θέλω να ασχοληθώ με γονιδίωμα , ανάλυση, έκφραση dna .. δεν ξέρω κατά πόσο υπάρχουν δυνατότητες μέσω των Βιοϊατρικών να πάω σε κάτι τέτοιο και ειδικά στην Ελλάδα

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.839 μηνύματα.
Είδα το πρόγραμμα σπουδών των μηχανικών και δεν ξέρω κατά πόσο θα τη παλέψω με τα μαθηματικά και τη Φυσική που έχει.. γενικα θέλω να ασχοληθώ με γονιδίωμα , ανάλυση, έκφραση dna .. δεν ξέρω κατά πόσο υπάρχουν δυνατότητες μέσω των Βιοϊατρικών να πάω σε κάτι τέτοιο και ειδικά στην Ελλάδα
οχι καμια σχεση τα βιοιατρικα του παδα ...αυτα ειναι των εμπορικων εφαρμογων ...
αυτα τα κανει η γενετικη αλεξανδρουπολης και τα βιολογικα με τα μεταπτυχιακα τους.
Τετοια δουλεια ομως οχι εδω ελλαδα και ουτε ερευνα.

nicole95

Νεοφερμένο μέλος

Το γνωρίζεις σαν τμήμα αυτό του ΠΑΔΑ ? Και αυτό στην Αλεξανδρούπολη είναι τρομερή σχολή i know , αλλά δεν πιάνω τα μόρια δυστυχώς.. είμαι 2000 μόρια κάτω.. τσεκαρα και το εφαρμογές πληροφορικής στη Βιοϊατρική στη Λαμία, που κάπως πλησιάζει αυτό που θέλω να κάνω, αλλά είναι αυτό που είπες , στην Ελλάδα δεν υφίσταται Βιοπληροφορική και ανάλυση γονιδιώματος, τουλάχιστον δεν έχει εδραιωθεί τόσο όσο στο εξωτερικό

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Το γνωρίζεις σαν τμήμα αυτό του ΠΑΔΑ ? Και αυτό στην Αλεξανδρούπολη είναι τρομερή σχολή i know , αλλά δεν πιάνω τα μόρια δυστυχώς.. είμαι 2000 μόρια κάτω.. τσεκαρα και το εφαρμογές πληροφορικής στη Βιοϊατρική στη Λαμία, που κάπως πλησιάζει αυτό που θέλω να κάνω, αλλά είναι αυτό που είπες , στην Ελλάδα δεν υφίσταται Βιοπληροφορική και ανάλυση γονιδιώματος, τουλάχιστον δεν έχει εδραιωθεί τόσο όσο στο εξωτερικό
Η πληροφορικη δεν εχει σχεση με αυτα που θες. εσυ θες μικροσκοπο.
Κοιτα μιλαω αοριστα και δεν το εχω...αν θες συγκεκριμενα πραγματα απο μενα θελω βαθμους.
Οχι δεν εχω σχεση με τα ιατρικα ...απο χομπι και αναγκη τα μελεταω

VouDou

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Δημήτριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα.
Από το συγκεκριμένο Τμήμα βγαίνεις Ιχθυολογος (παρόλο που έχει στον τίτλο του τη λέξη γεωπονία) και με αυτά που ρωτάς έχει προφανώς σχέση στο κομμάτι βιολογία και βιοτεχνολογια ιχθύων.

Για τα υπόλοιπα σχόλια, μάλλον έχει γίνει μπέρδεμα μεταξύ των Μηχανικών Βιοϊατρικής ΠαΔΑ και Βιοιατρικων Επιστημών ΠαΔΑ.

nicole95

Νεοφερμένο μέλος

Ναι, το γνωρίζω .. όντως το Μηχανικός Βιοϊατρικής δεν ξέρω πώς και από πού προέκυψε 😂 και αυτη την έχω τσεκαρει , αλλά δεν έχω καμία επαφή με μαθηματικά και "μαθηματικό μυαλό" που λένε 💁 Δεν θα πήγαινα σε μια σχολή που δεν ξέρω αν θα μπορέσω να τη βγάλω ποτέ, μόνο και μόνο επειδή θεωρείται "επάγγελμα του μέλλοντος"

Χρήστες Βρείτε παρόμοια