katerinaki____ Νεοφερμένο μέλος Η katerinaki____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2023 στις 13:03 Η katerinaki____: #1 30-06-23 13:03 Είδα σε ένα σάιτ ότι το γεωπονικό στην Άρτα δεν έχει κατοχυρωμένα επαγγελματικά δικαιώματα.Ισχυει κάτι τέτοιο; Αν γνωρίζει κανείς , θα ήθελα να μου πει για τη φοιτητική ζωή στην Άρτα καθώς και για το τμήμα! Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.601 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2023 στις 17:05 Ο Ουριήλ έγραψε: #2 30-06-23 17:05 Αρχική Δημοσίευση από katerinaki____: Είδα σε ένα σάιτ ότι το γεωπονικό στην Άρτα δεν έχει κατοχυρωμένα επαγγελματικά δικαιώματα.Ισχυει κάτι τέτοιο; Αν γνωρίζει κανείς , θα ήθελα να μου πει για τη φοιτητική ζωή στην Άρτα καθώς και για το τμήμα! Click για ανάπτυξη... Η γεωπονικές σχολές αναγνωρίστηκαν φέτος έπειτα από κινητοποιήσεις φοιτητών. Έχοντας μιλήσει παλιότερα με μια φοιτήτρια από την Άρτα μου είπε ότι η σχολή είναι καλή, η πόλη λίγο μικρή και η καθηγητές καλή. Δεν είναι από τις κορυφαίες γεωπονικές σχολές βέβαια αλλά θα έχεις τα ίδια επαγγελματικά δικαιώματα με τις άλλες. Αν σου αρέσει το επάγγελμα και η ζωή σε μια μικρή σχετικά πόλη σου την προτείνω. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Είδα σε ένα σάιτ ότι το γεωπονικό στην Άρτα δεν έχει κατοχυρωμένα επαγγελματικά δικαιώματα.Ισχυει κάτι τέτοιο; Αν γνωρίζει κανείς , θα ήθελα να μου πει για τη φοιτητική ζωή στην Άρτα καθώς και για το τμήμα!
Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.601 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2023 στις 17:05 Ο Ουριήλ έγραψε: #2 30-06-23 17:05 Αρχική Δημοσίευση από katerinaki____: Είδα σε ένα σάιτ ότι το γεωπονικό στην Άρτα δεν έχει κατοχυρωμένα επαγγελματικά δικαιώματα.Ισχυει κάτι τέτοιο; Αν γνωρίζει κανείς , θα ήθελα να μου πει για τη φοιτητική ζωή στην Άρτα καθώς και για το τμήμα! Click για ανάπτυξη... Η γεωπονικές σχολές αναγνωρίστηκαν φέτος έπειτα από κινητοποιήσεις φοιτητών. Έχοντας μιλήσει παλιότερα με μια φοιτήτρια από την Άρτα μου είπε ότι η σχολή είναι καλή, η πόλη λίγο μικρή και η καθηγητές καλή. Δεν είναι από τις κορυφαίες γεωπονικές σχολές βέβαια αλλά θα έχεις τα ίδια επαγγελματικά δικαιώματα με τις άλλες. Αν σου αρέσει το επάγγελμα και η ζωή σε μια μικρή σχετικά πόλη σου την προτείνω.
Αρχική Δημοσίευση από katerinaki____: Είδα σε ένα σάιτ ότι το γεωπονικό στην Άρτα δεν έχει κατοχυρωμένα επαγγελματικά δικαιώματα.Ισχυει κάτι τέτοιο; Αν γνωρίζει κανείς , θα ήθελα να μου πει για τη φοιτητική ζωή στην Άρτα καθώς και για το τμήμα! Click για ανάπτυξη... Η γεωπονικές σχολές αναγνωρίστηκαν φέτος έπειτα από κινητοποιήσεις φοιτητών. Έχοντας μιλήσει παλιότερα με μια φοιτήτρια από την Άρτα μου είπε ότι η σχολή είναι καλή, η πόλη λίγο μικρή και η καθηγητές καλή. Δεν είναι από τις κορυφαίες γεωπονικές σχολές βέβαια αλλά θα έχεις τα ίδια επαγγελματικά δικαιώματα με τις άλλες. Αν σου αρέσει το επάγγελμα και η ζωή σε μια μικρή σχετικά πόλη σου την προτείνω.