Guest 712911
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι μαθηματα κανουν?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Τι αποψη εχετε για το τμημα Γερμανικης γλωσσας και φιλολογιας?
τι μαθηματα κανουν?
Τι αποψη εχετε για το τμημα Γερμανικης γλωσσας και φιλολογιας?
τι μαθηματα κανουν?
Πάρε μια γεύση εδω.
Βασική προϋπόθεση γνώσεις Β2+

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κάνουν και πρακτική;
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Ναι,καλά. Οι μισοί που μπαίνουν στη Γερμανική ένα κουτσο-Β2 το μάξιμουμ ένα Γ1 έχουν και κάνουν Γερμανικά ως φοιτητές.That's the truth. Το ειδικό και με Β2 το βγάζεις.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Ναι,καλά. Οι μισοί που μπαίνουν στη Γερμανική ένα κουτσο-Β2 το μάξιμουμ ένα Γ1 έχουν και κάνουν Γερμανικά ως φοιτητές.That's the truth. Το ειδικό και με Β2 το βγάζεις.
Και εγώ Β2+ είπα πάνω... Και το ειδικό μάθημα μπορεί να είναι Β2 όμως στην σχολή υπάρχει και η λογοτεχνία όπως και μαθήματα καθαρά γερμανόφωνα... Κατ εμέ Γ1 σίγουρα...
Athena11
Νεοφερμένο μέλος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

γεια σας! δίνω φέτος πανελλήνιες και θέλω να περάσω γερμανική φιλολογία, έχω επίπεδο Β2 αλλά έχω αρχίσει και προετοιμασία από τον Σεπτέμβρη για το ειδικό. Με το επίπεδο που έχω λέτε ότι θα αντιμετωπίσω δυσκολίες; και έχω ακούσει ότι το Πανεπιστήμιο Θεσ/κης είναι καλύτερο, κατα πόσο ισχύει;
Πολλοί είναι με Β2... Μην σου πω και με Β1+. Αλλά ένα Γ1 θα ήταν το ιδανικό πιστεύω!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Με το καλό να μπεις στην φιλολογία σου εύχομαι!!!!!!!!!
Athena11
Νεοφερμένο μέλος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

σας ευχαριστώ! είναι το όνειρο μου! έχω λίγο φρικάρει με τα σκαμπανεβάσματα των βάσεων χρόνο με τον χρόνο και περισσότερο για αυτό αγχώνομαι!
Πραγματικά δεν έχει καμία σχέση η κάθε χρονιά με την άλλη

Όταν κάτι το θέλεις πολύ, όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το αποκτήσεις! Vergiss das nie!
Καλή επιτυχία ακόμα μια φορά! Και εύχομαι σε λίγο καιρό να ακούσω τα ευχάριστα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νίκος22
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σε τι ακριβώς υπερέχει το τμήμα της Θεσσαλονίκης?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος

Τελος, σου προτεινω να δεις στις σελιδες των τμηματων τι προσφερουν στους φοιτητες. Ποιο τμημα εχει προγραμματα ανταλλαγης φοιτητων (συνηθως ολα εχουν, αλλα μπορει στο ενα τμημα να εχει περισσοτερες χωρες που σε ενδιαφερουν) και προγραμματα πρακτικης ασκησης (Το οποιο ειναι πολυ σημαντικο γιατι αν εισαι αποδοτικος στην πρακτικη σου και πεσεις σε καλο εργοδοτη, μπορει μετα το πτυχιο σου να εχεις κατευθειαν μια θεση εργασιας)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Σε τι ακριβώς υπερέχει το τμήμα της Θεσσαλονίκης?
Γιατί υπερέχει

ΤάνιαΑντ
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.