lia_jase Νεοφερμένο μέλος Η lia_jase αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2017 στις 16:43 Η lia_jase έγραψε: #1 12-02-17 16:43 Μένω στο εξωτερικό και θέλω να αρχίσω γερμανικά , αλλά με με καθηγητή που η μητρική του γλώσσα δεν είναι καν η αγγλική καταλαβαίνετε ότι είναι δύσκολο. Έτσι σκέφτομαι να κάνω μέσω σκάιπ με καθηγητή από Ελλάδα αλλά δεν γνωρίζω κάποιο φροντιστήριο να το κάνει αυτό. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MaBer Νεοφερμένο μέλος Η MaBer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 18 Μαΐου 2019 στις 00:15 Η MaBer έγραψε: #2 18-05-19 00:15 Αρχική Δημοσίευση από lia_jase: Μένω στο εξωτερικό και θέλω να αρχίσω γερμανικά , αλλά με με καθηγητή που η μητρική του γλώσσα δεν είναι καν η αγγλική καταλαβαίνετε ότι είναι δύσκολο. Έτσι σκέφτομαι να κάνω μέσω σκάιπ με καθηγητή από Ελλάδα αλλά δεν γνωρίζω κάποιο φροντιστήριο να το κάνει αυτό. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο; Click για ανάπτυξη... Ευρωδιάσταση. Ξέρω ότι κάνουν μαθήματα εξ αποστάσεως, αλλά το πως, με ποια βιβλία κλπ μου είναι τελείως άγνωστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 753952 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Αυγούστου 2020 στις 14:29 Ο Guest 753952: #3 13-08-20 14:29 Αρχική Δημοσίευση από lia_jase: Μένω στο εξωτερικό και θέλω να αρχίσω γερμανικά , αλλά με με καθηγητή που η μητρική του γλώσσα δεν είναι καν η αγγλική καταλαβαίνετε ότι είναι δύσκολο. Έτσι σκέφτομαι να κάνω μέσω σκάιπ με καθηγητή από Ελλάδα αλλά δεν γνωρίζω κάποιο φροντιστήριο να το κάνει αυτό. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο; Click για ανάπτυξη... Αφου στο εξωτερικο κανουν δωρεαν μαθηματα γερμανικων,γιατι θελετε να πληρωνετε αφου υπαρχουν δωρεαν?Για να κανεις διαφημιση ανοιξες το θεμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nicole1982 mermaid89 dean32 Tribbiani Λίτσα_ thecrazycretan penthesilia reliazag Rene2004 iminspain Ggpg Memetchi Steffie88 stefan Monster Hunter St11 Vasilis2000kak Thanos_D Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μένω στο εξωτερικό και θέλω να αρχίσω γερμανικά , αλλά με με καθηγητή που η μητρική του γλώσσα δεν είναι καν η αγγλική καταλαβαίνετε ότι είναι δύσκολο. Έτσι σκέφτομαι να κάνω μέσω σκάιπ με καθηγητή από Ελλάδα αλλά δεν γνωρίζω κάποιο φροντιστήριο να το κάνει αυτό. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MaBer Νεοφερμένο μέλος Η MaBer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 18 Μαΐου 2019 στις 00:15 Η MaBer έγραψε: #2 18-05-19 00:15 Αρχική Δημοσίευση από lia_jase: Μένω στο εξωτερικό και θέλω να αρχίσω γερμανικά , αλλά με με καθηγητή που η μητρική του γλώσσα δεν είναι καν η αγγλική καταλαβαίνετε ότι είναι δύσκολο. Έτσι σκέφτομαι να κάνω μέσω σκάιπ με καθηγητή από Ελλάδα αλλά δεν γνωρίζω κάποιο φροντιστήριο να το κάνει αυτό. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο; Click για ανάπτυξη... Ευρωδιάσταση. Ξέρω ότι κάνουν μαθήματα εξ αποστάσεως, αλλά το πως, με ποια βιβλία κλπ μου είναι τελείως άγνωστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 753952 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Αυγούστου 2020 στις 14:29 Ο Guest 753952: #3 13-08-20 14:29 Αρχική Δημοσίευση από lia_jase: Μένω στο εξωτερικό και θέλω να αρχίσω γερμανικά , αλλά με με καθηγητή που η μητρική του γλώσσα δεν είναι καν η αγγλική καταλαβαίνετε ότι είναι δύσκολο. Έτσι σκέφτομαι να κάνω μέσω σκάιπ με καθηγητή από Ελλάδα αλλά δεν γνωρίζω κάποιο φροντιστήριο να το κάνει αυτό. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο; Click για ανάπτυξη... Αφου στο εξωτερικο κανουν δωρεαν μαθηματα γερμανικων,γιατι θελετε να πληρωνετε αφου υπαρχουν δωρεαν?Για να κανεις διαφημιση ανοιξες το θεμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από lia_jase: Μένω στο εξωτερικό και θέλω να αρχίσω γερμανικά , αλλά με με καθηγητή που η μητρική του γλώσσα δεν είναι καν η αγγλική καταλαβαίνετε ότι είναι δύσκολο. Έτσι σκέφτομαι να κάνω μέσω σκάιπ με καθηγητή από Ελλάδα αλλά δεν γνωρίζω κάποιο φροντιστήριο να το κάνει αυτό. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο; Click για ανάπτυξη... Ευρωδιάσταση. Ξέρω ότι κάνουν μαθήματα εξ αποστάσεως, αλλά το πως, με ποια βιβλία κλπ μου είναι τελείως άγνωστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 753952 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Αυγούστου 2020 στις 14:29 Ο Guest 753952: #3 13-08-20 14:29 Αρχική Δημοσίευση από lia_jase: Μένω στο εξωτερικό και θέλω να αρχίσω γερμανικά , αλλά με με καθηγητή που η μητρική του γλώσσα δεν είναι καν η αγγλική καταλαβαίνετε ότι είναι δύσκολο. Έτσι σκέφτομαι να κάνω μέσω σκάιπ με καθηγητή από Ελλάδα αλλά δεν γνωρίζω κάποιο φροντιστήριο να το κάνει αυτό. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο; Click για ανάπτυξη... Αφου στο εξωτερικο κανουν δωρεαν μαθηματα γερμανικων,γιατι θελετε να πληρωνετε αφου υπαρχουν δωρεαν?Για να κανεις διαφημιση ανοιξες το θεμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από lia_jase: Μένω στο εξωτερικό και θέλω να αρχίσω γερμανικά , αλλά με με καθηγητή που η μητρική του γλώσσα δεν είναι καν η αγγλική καταλαβαίνετε ότι είναι δύσκολο. Έτσι σκέφτομαι να κάνω μέσω σκάιπ με καθηγητή από Ελλάδα αλλά δεν γνωρίζω κάποιο φροντιστήριο να το κάνει αυτό. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο; Click για ανάπτυξη... Αφου στο εξωτερικο κανουν δωρεαν μαθηματα γερμανικων,γιατι θελετε να πληρωνετε αφου υπαρχουν δωρεαν?Για να κανεις διαφημιση ανοιξες το θεμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.