PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος

Κοιτά εγώ του χρόνου θα διαβάζω λίγο ( μια ώρα ) γιατί θέλω πάνω από 19.5/10 απολυτήριο γιατί μπορεί να φύγω Γαλλία.
Οι Γάλλοι δεν εντυπωσιάζονται με τους μεγάλους βαθμούς. Αντίθετα, τους φαίνεται περίεργο κάποιος να βγάλει πάνω από 18-19 γιατί στο γαλλικό σύστημα ελάχιστοι καταφέρνουν να λάβουν τέτοιους βαθμούς. Και αυτό δεν ισχύει μόνο στις προπτυχιακές σπουδές.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist
Επιφανές μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος

Το ξέρω παιδιά η μητέρα μου είναι Γαλλίδα βεβαι τα σχολεία στην Γαλλία έχουν μέχρι και σάουνα μέσα και λέω για τα δημόσια ,αλλα εντάξει είναι η Νο5 οικονομία του πλανήτη. Οσο για το απολυτήριο θέλω μεγάλο βαθμό για πολλούς λόγους.
Τι σχέση έχει η σάουνα τώρα;

American Economist
Επιφανές μέλος

70-100% Α
60-68% Β+
55-59% Β
Την σάουνα την ανέφερα για να δείξω ποσό μπροστά είναι στην Γαλλία .
nPb
Επιφανές μέλος

Τι ακριβώς κάνουν οι μαθητές και οι καθηγητές στη σάουνα;
American Economist
Επιφανές μέλος

Επίσης σε διαβεβαιώ ότι το σύστημα της Γαλλία δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την Αγγλία.
PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος

Εμπρός πίσω. Δεν θέλουμε άλλο μπροστά. Η Γαλλία είναι τόσο μπροστά, όσο οι άριστοι Γάλλοι σπουδάζουν εκτός Γαλλίας σε Γερμανόφωνες ή Αγγλόφωνες χώρες. Γνωρίζω Γάλλους και μου λένε τα χειρότερα γι αυτή την περίοδο στη χώρα τους. Η δε αξιοκρατία είναι ένα θέμα προς συζήτηση.
Τι ακριβώς κάνουν οι μαθητές και οι καθηγητές στη σάουνα;

Δεν άντεξα.

Το σύστημα στην Γαλλία
70-100% Α
60-68% Β+
55-59% Β
Την σάουνα την ανέφερα για να δείξω ποσό μπροστά είναι στην Γαλλία .
Για το Μπακ ισχύουν τα κάτωθι:
Rattrapages du Bac : entre 8 et 10/20
Bac sans mention : entre 10 et 12/20
Bac avec mention assez bien : entre 12 et 14/20
Bac avec mention bien : entre 14 et 16/20
Bac avec mention très bien : 16/20 et plus
American Economist
Επιφανές μέλος

PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος

Γενικά η Ελλάδα πάντως έχει το πιο υποβαθμισμένο σύστημα.
Γενικά όχι.
Ευρωπαϊκά, ίσως.
American Economist
Επιφανές μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

American Economist
Επιφανές μέλος

Μην μου πείτε ότι σας κακοφαίνεται όμως τωρα απλά επειδή εδώ δεν έχουμε ούτε καρέκλες σας μιαζει λίγο περίεργο
στους Γάλλους αντίστοιχα το ελληνικό σχολείο είναι με Διαφορά το πιο βαρετό στον κόσμο.
PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος

Σου είπα ότι επειδή στην Γαλλία τα παιδιά έχουν ελεύθερη ώρα μπορούν να πάνε είτε στην βιβλιοθήκη ,πισίνα ,γήπεδα είτε στην σάουνα.
Μην μου πείτε ότι σας κακοφαίνεται όμως τωρα απλά επειδή εδώ δεν έχουμε ούτε καρέκλες σας μιαζει λίγο περίεργο
στους Γάλλους αντίστοιχα το ελληνικό σχολείο είναι με Διαφορά το πιο βαρετό στον κόσμο.
Είσαι σίγουρος ότι έχουν σάουνα τα δημόσια σχολεία;
Εγώ που επισκέφθηκα 2 πανεπιστήμια (campus & central buildings) ήταν όπως τα δικά μας, απλώς πιο καθαρά και πιο τακτοποιημένα.

Δηλαδή έχουν τα σχολεία τέτοιες εγκαταστάσεις, ενώ τα πανεπιστήμια όχι;
American Economist
Επιφανές μέλος

Mhtrogoal
Πολύ δραστήριο μέλος

Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

(Δεν ξέρω ρωτάω)
2ον που χρησιμεύει δεν κατάλαβα;;;
PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος

Στα σχολεία εγώ είπα όχι στα πανεπιστήμια .
Αυτό σου λέω. Ότι τα πανεπιστήμιά τους είναι σε μέτρια κατάσταση ενώ τα σχολεία τους αίμα πολυτελή ξενοδοχεία; Πώς ξέρεις ότι έχουν σάουνα;
nPb
Επιφανές μέλος

(τι ρωτάω και εγώ θε μου σχώραμε)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.