Γενική Συζήτηση Γερμανικών!

!georgitsa!

Νεοφερμένο μέλος

Η !georgitsa! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 71 μηνύματα.
Το ÖSD αν δεν με απατά η μνήμη μου, το μοναδικό που έχει σαν θετικό σε σχέση με το Goethe είναι ότι φοράς ακουστικά στο Hören. Κατά τα άλλα αν δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένη προφανώς ούτε εκεί περνάς (δεν το λέω με καμία διάθεση να σε αποθαρρύνω, απλώς είναι η αλήθεια).
Τώρα για τα άλλα που λες, δεν ξέρω τι να σου προτείνω. Και τμηματικά να τα πας, ίσως να σε εξαντλήσει. Αλλά στο τέλος της ημέρας είναι ό,τι βολεύει εσένα την ίδια.

Έχεις κάνει τεστ προετοιμασίας φαντάζομαι, σωστά; Αν ναι, πώς τα πήγαινες, αν επιτρέπεται;

Μόνο στο Lesen κοβομουν. Έκανα πολλά τεστ και τώρα κάνω κι άλλα. Αλλά ανησυχώ.

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.101 μηνύματα.
Ε άρα μάλλον έχεις θέμα με το λεξιλόγιο, εκεί το αποδίδω. Δηλαδή κάτι θα μπερδεύεις εκεί και θα απαντάς λάθος στις ερωτήσεις κατανόησης, ειδάλλως δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα νομίζω.
Αλλά ανησυχώ.
Φυσικό και επόμενο είναι, σε καταλαβαίνω απολύτως.
Κοίτα, στην παρούσα φάση έχεις λίγο χρόνο ακόμη μπροστά σου, δεν είναι ότι δίνεις και αύριο. Οπότε συνέχισε κανονικά την προσπάθεια και πραγματικά σου εύχομαι όλα να πάνε καλά. Στη θέση σου εγώ σου είπα πού θα εστίαζα λίγο παραπάνω, αν στα υπόλοιπα τα πήγαινα καλά.
Είναι λίγο βραχνάς τα γερμανικά, ξέρω, αλλά να ξέρεις βγαίνει. Το είδες και εσύ μόνη σου δηλαδή, απλώς ήσουν άτυχη στην εξέταση.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια