Καταρχάς, χαμήλωσε τους τόνους και μην φανατίζεσαι

!
Κατα δεύτερον, οι στατιστικές από τις αποδόσεις των μαθητών κάθε χρόνο στις πανελλαδικές εξετάσεις δείχνουν οτι ενα μαθητής του 15-16 στις πανελλήνιες το ύψιστο που μπορεί να γράψει εκτός εξαιρέσεων ειναι το 18, ειτε το δέχεσαι είτε οχι. Ομοιως, για το μαθητη του 17-18 το αριστα ειναι το 20. Χωρις αυτό να σημαίνει οτι δεν μπορει ενας μαθητής του 20 να εχει αποτυχία και να γράψει 15 και κάτω! Μιλάμε για την πλειοψηφία και όχι τις εξαιρέσεις!
Τρίτον, ειτε σου φαινεται περιεργο ειτε δεν σου φαινεται, δεν ειναι σε ολα τα δημοσια σχολεια τα πραγματα ιδανικα. Και ναι υπαχουν καθηγητές κομπλεξικοι, καθητητες με ψυχολογικα προβληματα που ξεσπουν σε μαθητες, καθηγητες ασχετοι, καθηγητες προβληματικοι που δεν ξερουν τι τους γινεται και σε μικροτερες κοινωνιες ακομα χειροτερα (ο μπαμπάς σου που μου κανε αυτό, η θεια σου αυτή κλπ) . Απορώ, στην ίδια χώρα μένουμε; Σε λίγο θα μας πεις οτι τα δημοσια σχολεία είναι πρώτυπα σχολεία στα οποία δεσπόζει η αξιοκρατία!

Τέταρτον, δεν συμβούλευσα κανέναν να πορευτεί με καμία λογική! Παρενέβην για να κανω τον παραπάνω διαχωρισμό. Και εγώ έχω ήδη πορευτεί, εσύ που πορεύεσαι τώρα κοιταξε τι θα κανεις και πως

! Και πουθενα δεν υποστήριξα οτι χωρίς διαβασμα θα πας μπροστά!!! Δεν κατάλαβα ακριβώς πού μπερδεύτηκες!
Πέμπτον, φυσικα ενας μαθητης που διαβαζει ολα τα σχολικά χρόνια εχει μεγαλυτερες πιθανότες να παει καλά στις πανελλήνιες, αλλά ΑΥΤΟ δεν σημαινει οτι ενας μαθητής που διαβάζει τις 2 τελευταιες ταξεις του λυκειου δεν θα παει καλα! Το παν ειναι να μην εχεις κενά που δεν μπορούν να καλυφθούν, και οχι κατα ποσον ξερεις να παπαγαλίζεις την ιστορια γενικης!!
Επισης, οι τεχνικές διαβάσματος στο Πανεπιστήμιο ειναι τελειως διαφορετικές απο του Λυκείου και σε καμια περίπτωση δεν συγκρίνονται, ουτε σε ύλη ούτε σε μέθοδο! Και ναι αν εχεις στοχο Ιατρικη, με τις υγειες σου, θα συνεχισεις να παπαγαλιζεις!
Τελος, καλό διάβασμα κ καλή επιτυχία!
υ.γ Μαντάμ κλπ αλλού, ναι;