kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:15 Η kaleidoscope: #81 06-09-10 21:15 Αρχική Δημοσίευση από helen_r: τελικά με τις ειδικότητες τι παίζει ? υπάρχουν όντως μεγάλες αναμονές? αν για παράδειγμα ένας τελοιόφοιτος γιατρός ενδιαφέρεται για χειρουργική πρέπει να κάνει και αγροτικό και μετά για την ειδικότητα του θα υπάρχει και αναμονή? Click για ανάπτυξη... Το αγροτικό δεν είναι υποχρεωτικό. Οι χρόνοι αναμονής για ειδικότητα ποικίλουν, δες εδώ για περισσότερες πληροφορίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. helen_r Νεοφερμένο μέλος Η helen_r αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:05 Η helen_r έγραψε: #82 06-09-10 22:05 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Το αγροτικό δεν είναι υποχρεωτικό. Οι χρόνοι αναμονής για ειδικότητα ποικίλουν, δεkaς εδώ για περισσότερες πληροφορίες. Click για ανάπτυξη... το αγροτικό είναι για όσους θέλουν να μπουν στο εθνικο συστημα υγειας (ΕΣΥ)??? και αν δεν κάνεις το αγροτικό σου και ένας αντίστοιχος γιατρός στην ειδικότητα σου το έχει κάνει υπάρχουν περίσσοτερες ευκαιρίες αποκατάστασης για αυτόν? και μια ακόμα απορία που κυμαίνονται οι μισθοί στο αγροτικό και την ειδικότητα? στις ειδικότητες υπάρχουν προεταιραιότητες για αποδοχή αιτήσεων ανάλογα με βαθμό πτυχίου ας πούμε???? ξέρω ότι είναι πολλές οι ερωτήσεις μου αλλα οποιος γνωρίζει ας απαντήσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Σεπτεμβρίου 2010 helen_r Νεοφερμένο μέλος Η helen_r αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:30 Η helen_r έγραψε: #83 08-09-10 14:30 δεν υπάρχει κάποιος που μπορεί να λύσει τις απορίες μου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nasia113 Νεοφερμένο μέλος Η nasia113 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:28 Η nasia113 έγραψε: #84 11-09-10 17:28 μια ερωτηση...στην ιατρικη ειναι οι περισσοτεροι φοιτητες κομπλεξικοι;..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:33 Ο akiroskirios: #85 11-09-10 17:33 Αρχική Δημοσίευση από nasia113: μια ερωτηση...στην ιατρικη ειναι οι περισσοτεροι φοιτητες κομπλεξικοι;..... Click για ανάπτυξη... όχι, όλοι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:54 Η kaleidoscope: #86 11-09-10 17:54 Αρχική Δημοσίευση από helen_r: το αγροτικό είναι για όσους θέλουν να μπουν στο εθνικο συστημα υγειας (ΕΣΥ)??? και αν δεν κάνεις το αγροτικό σου και ένας αντίστοιχος γιατρός στην ειδικότητα σου το έχει κάνει υπάρχουν περίσσοτερες ευκαιρίες αποκατάστασης για αυτόν? και μια ακόμα απορία που κυμαίνονται οι μισθοί στο αγροτικό και την ειδικότητα? στις ειδικότητες υπάρχουν προεταιραιότητες για αποδοχή αιτήσεων ανάλογα με βαθμό πτυχίου ας πούμε???? ξέρω ότι είναι πολλές οι ερωτήσεις μου αλλα οποιος γνωρίζει ας απαντήσει... Click για ανάπτυξη... Δεν γνωρίζω πολλές πληροφορίες σχετικά με το αγροτικό και την ειδικότητα, οπότε τα παρακάτω ίσως να μην είναι ακριβή: Το αγροτικό όπως είπα δεν είναι υποχρεωτικό. Μετράει όμως σαν κομμάτι της ειδικότητας σε κάποιες ειδικότητες νομίζω. Αλλά μην φανταστείς τίποτα τρομερό, απλά κάνεις λίγους μήνες ειδικότητας λιγότερο. Στις ειδικότητες δεν μετράει ο βαθμός πτυχίου. Γενικά δεν υπάρχει κανένα κριτήριο. Το μόνο κριτήριο είναι πόσο γρήγορα πρόλαβες να πας στην διεύθυνση υγιεινής για να υποβάλεις την αίτηση μετά την ορκωμοσία. Αρχική Δημοσίευση από nasia113: μια ερωτηση...στην ιατρικη ειναι οι περισσοτεροι φοιτητες κομπλεξικοι;..... Click για ανάπτυξη... Δεν θα το έλεγα. Λίγοι είναι οι κομπλεξικοί, όπως και στις άλλες σχολές φαντάζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Danai! Νεοφερμένο μέλος Η Danai! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:37 Η Danai! έγραψε: #87 16-09-10 14:37 Καλησπέρα! Παιδιά, μπορεί κάποιος από τους φοιτητές της ιατρικής να μας πει αν θα χρειαστούμε στη σχολή κάτι από τα μαθηματικά, φυσική και χημεία των τριών τάξεων του λυκείου και αν ναι τι; Για να ξέρουμε τι να κρατήσουμε και τι να ρίξουμε στην ανακύκλωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2010 στις 22:23 Η kaleidoscope: #88 07-10-10 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Danai!: Καλησπέρα! Παιδιά, μπορεί κάποιος από τους φοιτητές της ιατρικής να μας πει αν θα χρειαστούμε στη σχολή κάτι από τα μαθηματικά, φυσική και χημεία των τριών τάξεων του λυκείου και αν ναι τι; Για να ξέρουμε τι να κρατήσουμε και τι να ρίξουμε στην ανακύκλωση Click για ανάπτυξη... Λίγο καθυστερημένη η απάντηση, αλλά όχι, δεν θα χρειαστείτε τίποτα από το λύκειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaki Νεοφερμένο μέλος Η Georginaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2010 στις 16:38 Η Georginaki: #89 31-10-10 16:38 Έχω ακούσει πως μέσω Ιατρικής μπορώ να πάω και στην Οδοντιατρική. Αληθεύει, ή πρέπει να περάσω στην Οδοντιατρική κατευθείαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2010 στις 23:04 Ο Civilara έγραψε: #90 01-11-10 23:04 Οι πτυχιούχοι Ιατρικής διεκδικούν ξεχωριστό ποσοστό στις κατατακτήριες εξετάσεις των τμημάτων Οδοντιατρικής από τους υπόλοιπους πτυχιούχους πανεπιστημίων (αν εννοείς αυτό). Ισχύει και το αντίστροφο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaki Νεοφερμένο μέλος Η Georginaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2010 στις 14:02 Η Georginaki: #91 08-11-10 14:02 Εγώ έχω ακούσει πως ενώ είσαι μέσα στην Ιατρική μπορείς για παράδειγμα να κάνεις τα 3 πρώτα χρόνια και μετά να πας στην Οδοντιατρική χωρίς εξετάσεις και έτσι… Δεν ξέρω αν ισχύει….. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2010 στις 23:35 Η αδαμαντια52071: #92 12-11-10 23:35 αν καποιος εβγαζε στο γυμνασιο με χαλαρο διαβασμα 19 +και αποφασισει να ασχοληθει παρα πολυ στο λυκειο εχει πιθανοτητες για ιατρικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2010 στις 23:39 Ο alex2395 έγραψε: #93 12-11-10 23:39 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: αν καποιος εβγαζε στο γυμνασιο με χαλαρο διαβασμα 19 +και αποφασισει να ασχοληθει παρα πολυ στο λυκειο εχει πιθανοτητες για ιατρικη? Click για ανάπτυξη... φυσικα....κι εγω τετοια περιπτωση ειμαι βεβαια θελω εξωτερικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 02:09 Η JaneWin έγραψε: #94 13-11-10 02:09 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: αν καποιος εβγαζε στο γυμνασιο με χαλαρο διαβασμα 19 +και αποφασισει να ασχοληθει παρα πολυ στο λυκειο εχει πιθανοτητες για ιατρικη? Click για ανάπτυξη... Παδιά ξεκολλάτε!! Εδώ μερικοί με 15 στην Β λυκείου περνάνε ιατρική και πολυτεχνείο!! Νταξ είπαμε δύσκολο πράγμα οι πανελλήνιες αλλά δεν θα κλειστείς μέσα απο την Α λυκείου κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 15:29 Ο akiroskirios: #95 13-11-10 15:29 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Παδιά ξεκολλάτε!! Εδώ μερικοί με 15 στην Β λυκείου περνάνε ιατρική και πολυτεχνείο!! Νταξ είπαμε δύσκολο πράγμα οι πανελλήνιες αλλά δεν θα κλειστείς μέσα απο την Α λυκείου κιόλας. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: αν καποιος εβγαζε στο γυμνασιο με χαλαρο διαβασμα 19 +και αποφασισει να ασχοληθει παρα πολυ στο λυκειο εχει πιθανοτητες για ιατρικη? Click για ανάπτυξη... όχι, πρέπει να έχεις κατέβει από τον Άρη για να μπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Νοεμβρίου 2010 alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 15:39 Ο alex2395 έγραψε: #96 13-11-10 15:39 συγγνωμη αλλα εχει δικιο η κοπελα κι εγω βλεπω τους συμμαθητες μου να κανουν φροντιστηρια και να διαβαζουν και να αγωνιζονται(ναι απο τωρα) και λεω...εγω που ειμαι καλος μαθητης πρεπει να ξεπατωθω στο διαβασμα για να επιτυχω τους στοχους μου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.167 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 15:49 Ο nPb έγραψε: #97 13-11-10 15:49 η ιατρική είναι ο στόχος σαν επιστήμη γοητεία,...κτλ ή λόγω στόχου του καλού βαθμού; εδώ και 23 χρόνια το έχω απορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 15:51 Η αδαμαντια52071: #98 13-11-10 15:51 ελα ντε....εσεις δηλαδη που περασατε ιατρικη ειχατε παντα πανω απο 19?και κατα ποσο πιστευεται πως αυτο επηρεαζει ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 16:44 Η JaneWin έγραψε: #99 13-11-10 16:44 Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: Spoiler Click για ανάπτυξη... Επειδή εσύ έβγαζες 19-20 σε όλες τις τάξεις,ήσουν το καμάρι της μαμάς και ήταν σίγουρο ότι θα περάσεις ιατρική απο τα 10 σου δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί αυτό που λέω εγώ!! Αρχική Δημοσίευση από nPb: η ιατρική είναι ο στόχος σαν επιστήμη γοητεία,...κτλ ή λόγω στόχου του καλού βαθμού; εδώ και 23 χρόνια το έχω απορία Click για ανάπτυξη... Για μένα πάντως η ιατρική μόνο με βαθμό,κύρος και γοητεία δεν σχετίζεται!! Συγγνώμη για την αναποδιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 16:48 Ο akiroskirios: #100 13-11-10 16:48 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: ελα ντε....εσεις δηλαδη που περασατε ιατρικη ειχατε παντα πανω απο 19?και κατα ποσο πιστευεται πως αυτο επηρεαζει ? Click για ανάπτυξη... επηρεάζει στο βαθμό του "μαθαίνω να διαβάζω"...σχετικά με τις γνώσεις που αποκομίζεις στις άλλες τάξεις δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο, δηλαδή μπορεί να καλυφθούν πλήρως μόνο στη γ' λυκείου...Σίγουρα κάποια πράγματα είναι περισσότερο σημαντικά (π.χ. φυσική α' λυκείου) από κάποια άλλα (π.χ. αρχαία) αλλά είναι σημαντικό το να ξέρεις πως θα διαβάσεις...Δεν παίζει να τεμπελιάζεις τις προηγούμενες χρονιές κι όταν πας στη γ' να σου έρθει η Θεία Φώτιση και να κάτσεις να διαβάσεις...Για εμένα το κλειδί στην "επιτυχία" ονομάζεται υπευθυνότητα... Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Επειδή εσύ έβγαζες 19-20 σε όλες τις τάξεις,ήσουν το καμάρι της μαμάς και ήταν σίγουρο ότι θα περάσεις ιατρική απο τα 10 σου δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί αυτό που λέω εγώ!! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως δε γνωρίζω άτομο που να έβγαζε στη β' λυκείου 15 και να έβγαλε πάνω από 18.5κ στις πανελλαδικές...όσο τα άλλα περί μαμάς κ.λ.π. τα έχω ακούσει άπειρες φορές και πλέον δε μου λένε τίποτα πλην έλλειψης επιχειρημάτων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Νοεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mel123soc Sotiris 12 Eleni123- tomftw snasis nefoumpios bboys Leo komm donut_daddy dimitrisp22 hyyh4ever pinkheart Yorgos L Than003 Maria33 Panatha mono sophiaa blackout MarcoReus xanthippiad mvas elevag Sofos Gerontas Εριφύλη Peter Pan13 marioutela vlahoss Manuela98 Mammy Nun thenutritionist mermaid89 ένας τυχαίος kotsos05 roud eukleidhs1821 Nickgr jim2015 niaou Specon Dr. Gl. Luminous PanPan Appolon Ανώνυμη Scandal Nikos05 emzou Nasia2433266 Samsa Cathleen Xara Avalon12 spring day _.maria._ anastasia papa DocO imyrcarn Glorious12 Αλκης Κ. Γιωργος15773 _Aggelos123 AndromedaS Vasiliki Keftedaki Nefh_ Darkking abbyrob future.nurse.29 Medjnik Λέων Συγγ xriiistiiinaaa Λίτσα marianna04 StavMed Paul77 don_vito JohnGreek Infrared Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από helen_r: τελικά με τις ειδικότητες τι παίζει ? υπάρχουν όντως μεγάλες αναμονές? αν για παράδειγμα ένας τελοιόφοιτος γιατρός ενδιαφέρεται για χειρουργική πρέπει να κάνει και αγροτικό και μετά για την ειδικότητα του θα υπάρχει και αναμονή? Click για ανάπτυξη... Το αγροτικό δεν είναι υποχρεωτικό. Οι χρόνοι αναμονής για ειδικότητα ποικίλουν, δες εδώ για περισσότερες πληροφορίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
helen_r Νεοφερμένο μέλος Η helen_r αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:05 Η helen_r έγραψε: #82 06-09-10 22:05 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Το αγροτικό δεν είναι υποχρεωτικό. Οι χρόνοι αναμονής για ειδικότητα ποικίλουν, δεkaς εδώ για περισσότερες πληροφορίες. Click για ανάπτυξη... το αγροτικό είναι για όσους θέλουν να μπουν στο εθνικο συστημα υγειας (ΕΣΥ)??? και αν δεν κάνεις το αγροτικό σου και ένας αντίστοιχος γιατρός στην ειδικότητα σου το έχει κάνει υπάρχουν περίσσοτερες ευκαιρίες αποκατάστασης για αυτόν? και μια ακόμα απορία που κυμαίνονται οι μισθοί στο αγροτικό και την ειδικότητα? στις ειδικότητες υπάρχουν προεταιραιότητες για αποδοχή αιτήσεων ανάλογα με βαθμό πτυχίου ας πούμε???? ξέρω ότι είναι πολλές οι ερωτήσεις μου αλλα οποιος γνωρίζει ας απαντήσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Σεπτεμβρίου 2010 helen_r Νεοφερμένο μέλος Η helen_r αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:30 Η helen_r έγραψε: #83 08-09-10 14:30 δεν υπάρχει κάποιος που μπορεί να λύσει τις απορίες μου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nasia113 Νεοφερμένο μέλος Η nasia113 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:28 Η nasia113 έγραψε: #84 11-09-10 17:28 μια ερωτηση...στην ιατρικη ειναι οι περισσοτεροι φοιτητες κομπλεξικοι;..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:33 Ο akiroskirios: #85 11-09-10 17:33 Αρχική Δημοσίευση από nasia113: μια ερωτηση...στην ιατρικη ειναι οι περισσοτεροι φοιτητες κομπλεξικοι;..... Click για ανάπτυξη... όχι, όλοι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:54 Η kaleidoscope: #86 11-09-10 17:54 Αρχική Δημοσίευση από helen_r: το αγροτικό είναι για όσους θέλουν να μπουν στο εθνικο συστημα υγειας (ΕΣΥ)??? και αν δεν κάνεις το αγροτικό σου και ένας αντίστοιχος γιατρός στην ειδικότητα σου το έχει κάνει υπάρχουν περίσσοτερες ευκαιρίες αποκατάστασης για αυτόν? και μια ακόμα απορία που κυμαίνονται οι μισθοί στο αγροτικό και την ειδικότητα? στις ειδικότητες υπάρχουν προεταιραιότητες για αποδοχή αιτήσεων ανάλογα με βαθμό πτυχίου ας πούμε???? ξέρω ότι είναι πολλές οι ερωτήσεις μου αλλα οποιος γνωρίζει ας απαντήσει... Click για ανάπτυξη... Δεν γνωρίζω πολλές πληροφορίες σχετικά με το αγροτικό και την ειδικότητα, οπότε τα παρακάτω ίσως να μην είναι ακριβή: Το αγροτικό όπως είπα δεν είναι υποχρεωτικό. Μετράει όμως σαν κομμάτι της ειδικότητας σε κάποιες ειδικότητες νομίζω. Αλλά μην φανταστείς τίποτα τρομερό, απλά κάνεις λίγους μήνες ειδικότητας λιγότερο. Στις ειδικότητες δεν μετράει ο βαθμός πτυχίου. Γενικά δεν υπάρχει κανένα κριτήριο. Το μόνο κριτήριο είναι πόσο γρήγορα πρόλαβες να πας στην διεύθυνση υγιεινής για να υποβάλεις την αίτηση μετά την ορκωμοσία. Αρχική Δημοσίευση από nasia113: μια ερωτηση...στην ιατρικη ειναι οι περισσοτεροι φοιτητες κομπλεξικοι;..... Click για ανάπτυξη... Δεν θα το έλεγα. Λίγοι είναι οι κομπλεξικοί, όπως και στις άλλες σχολές φαντάζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Danai! Νεοφερμένο μέλος Η Danai! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:37 Η Danai! έγραψε: #87 16-09-10 14:37 Καλησπέρα! Παιδιά, μπορεί κάποιος από τους φοιτητές της ιατρικής να μας πει αν θα χρειαστούμε στη σχολή κάτι από τα μαθηματικά, φυσική και χημεία των τριών τάξεων του λυκείου και αν ναι τι; Για να ξέρουμε τι να κρατήσουμε και τι να ρίξουμε στην ανακύκλωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2010 στις 22:23 Η kaleidoscope: #88 07-10-10 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Danai!: Καλησπέρα! Παιδιά, μπορεί κάποιος από τους φοιτητές της ιατρικής να μας πει αν θα χρειαστούμε στη σχολή κάτι από τα μαθηματικά, φυσική και χημεία των τριών τάξεων του λυκείου και αν ναι τι; Για να ξέρουμε τι να κρατήσουμε και τι να ρίξουμε στην ανακύκλωση Click για ανάπτυξη... Λίγο καθυστερημένη η απάντηση, αλλά όχι, δεν θα χρειαστείτε τίποτα από το λύκειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaki Νεοφερμένο μέλος Η Georginaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2010 στις 16:38 Η Georginaki: #89 31-10-10 16:38 Έχω ακούσει πως μέσω Ιατρικής μπορώ να πάω και στην Οδοντιατρική. Αληθεύει, ή πρέπει να περάσω στην Οδοντιατρική κατευθείαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2010 στις 23:04 Ο Civilara έγραψε: #90 01-11-10 23:04 Οι πτυχιούχοι Ιατρικής διεκδικούν ξεχωριστό ποσοστό στις κατατακτήριες εξετάσεις των τμημάτων Οδοντιατρικής από τους υπόλοιπους πτυχιούχους πανεπιστημίων (αν εννοείς αυτό). Ισχύει και το αντίστροφο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaki Νεοφερμένο μέλος Η Georginaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2010 στις 14:02 Η Georginaki: #91 08-11-10 14:02 Εγώ έχω ακούσει πως ενώ είσαι μέσα στην Ιατρική μπορείς για παράδειγμα να κάνεις τα 3 πρώτα χρόνια και μετά να πας στην Οδοντιατρική χωρίς εξετάσεις και έτσι… Δεν ξέρω αν ισχύει….. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2010 στις 23:35 Η αδαμαντια52071: #92 12-11-10 23:35 αν καποιος εβγαζε στο γυμνασιο με χαλαρο διαβασμα 19 +και αποφασισει να ασχοληθει παρα πολυ στο λυκειο εχει πιθανοτητες για ιατρικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2010 στις 23:39 Ο alex2395 έγραψε: #93 12-11-10 23:39 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: αν καποιος εβγαζε στο γυμνασιο με χαλαρο διαβασμα 19 +και αποφασισει να ασχοληθει παρα πολυ στο λυκειο εχει πιθανοτητες για ιατρικη? Click για ανάπτυξη... φυσικα....κι εγω τετοια περιπτωση ειμαι βεβαια θελω εξωτερικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 02:09 Η JaneWin έγραψε: #94 13-11-10 02:09 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: αν καποιος εβγαζε στο γυμνασιο με χαλαρο διαβασμα 19 +και αποφασισει να ασχοληθει παρα πολυ στο λυκειο εχει πιθανοτητες για ιατρικη? Click για ανάπτυξη... Παδιά ξεκολλάτε!! Εδώ μερικοί με 15 στην Β λυκείου περνάνε ιατρική και πολυτεχνείο!! Νταξ είπαμε δύσκολο πράγμα οι πανελλήνιες αλλά δεν θα κλειστείς μέσα απο την Α λυκείου κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 15:29 Ο akiroskirios: #95 13-11-10 15:29 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Παδιά ξεκολλάτε!! Εδώ μερικοί με 15 στην Β λυκείου περνάνε ιατρική και πολυτεχνείο!! Νταξ είπαμε δύσκολο πράγμα οι πανελλήνιες αλλά δεν θα κλειστείς μέσα απο την Α λυκείου κιόλας. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: αν καποιος εβγαζε στο γυμνασιο με χαλαρο διαβασμα 19 +και αποφασισει να ασχοληθει παρα πολυ στο λυκειο εχει πιθανοτητες για ιατρικη? Click για ανάπτυξη... όχι, πρέπει να έχεις κατέβει από τον Άρη για να μπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Νοεμβρίου 2010 alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 15:39 Ο alex2395 έγραψε: #96 13-11-10 15:39 συγγνωμη αλλα εχει δικιο η κοπελα κι εγω βλεπω τους συμμαθητες μου να κανουν φροντιστηρια και να διαβαζουν και να αγωνιζονται(ναι απο τωρα) και λεω...εγω που ειμαι καλος μαθητης πρεπει να ξεπατωθω στο διαβασμα για να επιτυχω τους στοχους μου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.167 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 15:49 Ο nPb έγραψε: #97 13-11-10 15:49 η ιατρική είναι ο στόχος σαν επιστήμη γοητεία,...κτλ ή λόγω στόχου του καλού βαθμού; εδώ και 23 χρόνια το έχω απορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 15:51 Η αδαμαντια52071: #98 13-11-10 15:51 ελα ντε....εσεις δηλαδη που περασατε ιατρικη ειχατε παντα πανω απο 19?και κατα ποσο πιστευεται πως αυτο επηρεαζει ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 16:44 Η JaneWin έγραψε: #99 13-11-10 16:44 Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: Spoiler Click για ανάπτυξη... Επειδή εσύ έβγαζες 19-20 σε όλες τις τάξεις,ήσουν το καμάρι της μαμάς και ήταν σίγουρο ότι θα περάσεις ιατρική απο τα 10 σου δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί αυτό που λέω εγώ!! Αρχική Δημοσίευση από nPb: η ιατρική είναι ο στόχος σαν επιστήμη γοητεία,...κτλ ή λόγω στόχου του καλού βαθμού; εδώ και 23 χρόνια το έχω απορία Click για ανάπτυξη... Για μένα πάντως η ιατρική μόνο με βαθμό,κύρος και γοητεία δεν σχετίζεται!! Συγγνώμη για την αναποδιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 16:48 Ο akiroskirios: #100 13-11-10 16:48 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: ελα ντε....εσεις δηλαδη που περασατε ιατρικη ειχατε παντα πανω απο 19?και κατα ποσο πιστευεται πως αυτο επηρεαζει ? Click για ανάπτυξη... επηρεάζει στο βαθμό του "μαθαίνω να διαβάζω"...σχετικά με τις γνώσεις που αποκομίζεις στις άλλες τάξεις δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο, δηλαδή μπορεί να καλυφθούν πλήρως μόνο στη γ' λυκείου...Σίγουρα κάποια πράγματα είναι περισσότερο σημαντικά (π.χ. φυσική α' λυκείου) από κάποια άλλα (π.χ. αρχαία) αλλά είναι σημαντικό το να ξέρεις πως θα διαβάσεις...Δεν παίζει να τεμπελιάζεις τις προηγούμενες χρονιές κι όταν πας στη γ' να σου έρθει η Θεία Φώτιση και να κάτσεις να διαβάσεις...Για εμένα το κλειδί στην "επιτυχία" ονομάζεται υπευθυνότητα... Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Επειδή εσύ έβγαζες 19-20 σε όλες τις τάξεις,ήσουν το καμάρι της μαμάς και ήταν σίγουρο ότι θα περάσεις ιατρική απο τα 10 σου δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί αυτό που λέω εγώ!! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως δε γνωρίζω άτομο που να έβγαζε στη β' λυκείου 15 και να έβγαλε πάνω από 18.5κ στις πανελλαδικές...όσο τα άλλα περί μαμάς κ.λ.π. τα έχω ακούσει άπειρες φορές και πλέον δε μου λένε τίποτα πλην έλλειψης επιχειρημάτων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Νοεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mel123soc Sotiris 12 Eleni123- tomftw snasis nefoumpios bboys Leo komm donut_daddy dimitrisp22 hyyh4ever pinkheart Yorgos L Than003 Maria33 Panatha mono sophiaa blackout MarcoReus xanthippiad mvas elevag Sofos Gerontas Εριφύλη Peter Pan13 marioutela vlahoss Manuela98 Mammy Nun thenutritionist mermaid89 ένας τυχαίος kotsos05 roud eukleidhs1821 Nickgr jim2015 niaou Specon Dr. Gl. Luminous PanPan Appolon Ανώνυμη Scandal Nikos05 emzou Nasia2433266 Samsa Cathleen Xara Avalon12 spring day _.maria._ anastasia papa DocO imyrcarn Glorious12 Αλκης Κ. Γιωργος15773 _Aggelos123 AndromedaS Vasiliki Keftedaki Nefh_ Darkking abbyrob future.nurse.29 Medjnik Λέων Συγγ xriiistiiinaaa Λίτσα marianna04 StavMed Paul77 don_vito JohnGreek Infrared Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Το αγροτικό δεν είναι υποχρεωτικό. Οι χρόνοι αναμονής για ειδικότητα ποικίλουν, δεkaς εδώ για περισσότερες πληροφορίες. Click για ανάπτυξη... το αγροτικό είναι για όσους θέλουν να μπουν στο εθνικο συστημα υγειας (ΕΣΥ)??? και αν δεν κάνεις το αγροτικό σου και ένας αντίστοιχος γιατρός στην ειδικότητα σου το έχει κάνει υπάρχουν περίσσοτερες ευκαιρίες αποκατάστασης για αυτόν? και μια ακόμα απορία που κυμαίνονται οι μισθοί στο αγροτικό και την ειδικότητα? στις ειδικότητες υπάρχουν προεταιραιότητες για αποδοχή αιτήσεων ανάλογα με βαθμό πτυχίου ας πούμε???? ξέρω ότι είναι πολλές οι ερωτήσεις μου αλλα οποιος γνωρίζει ας απαντήσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
helen_r Νεοφερμένο μέλος Η helen_r αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:30 Η helen_r έγραψε: #83 08-09-10 14:30 δεν υπάρχει κάποιος που μπορεί να λύσει τις απορίες μου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nasia113 Νεοφερμένο μέλος Η nasia113 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:28 Η nasia113 έγραψε: #84 11-09-10 17:28 μια ερωτηση...στην ιατρικη ειναι οι περισσοτεροι φοιτητες κομπλεξικοι;..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:33 Ο akiroskirios: #85 11-09-10 17:33 Αρχική Δημοσίευση από nasia113: μια ερωτηση...στην ιατρικη ειναι οι περισσοτεροι φοιτητες κομπλεξικοι;..... Click για ανάπτυξη... όχι, όλοι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:54 Η kaleidoscope: #86 11-09-10 17:54 Αρχική Δημοσίευση από helen_r: το αγροτικό είναι για όσους θέλουν να μπουν στο εθνικο συστημα υγειας (ΕΣΥ)??? και αν δεν κάνεις το αγροτικό σου και ένας αντίστοιχος γιατρός στην ειδικότητα σου το έχει κάνει υπάρχουν περίσσοτερες ευκαιρίες αποκατάστασης για αυτόν? και μια ακόμα απορία που κυμαίνονται οι μισθοί στο αγροτικό και την ειδικότητα? στις ειδικότητες υπάρχουν προεταιραιότητες για αποδοχή αιτήσεων ανάλογα με βαθμό πτυχίου ας πούμε???? ξέρω ότι είναι πολλές οι ερωτήσεις μου αλλα οποιος γνωρίζει ας απαντήσει... Click για ανάπτυξη... Δεν γνωρίζω πολλές πληροφορίες σχετικά με το αγροτικό και την ειδικότητα, οπότε τα παρακάτω ίσως να μην είναι ακριβή: Το αγροτικό όπως είπα δεν είναι υποχρεωτικό. Μετράει όμως σαν κομμάτι της ειδικότητας σε κάποιες ειδικότητες νομίζω. Αλλά μην φανταστείς τίποτα τρομερό, απλά κάνεις λίγους μήνες ειδικότητας λιγότερο. Στις ειδικότητες δεν μετράει ο βαθμός πτυχίου. Γενικά δεν υπάρχει κανένα κριτήριο. Το μόνο κριτήριο είναι πόσο γρήγορα πρόλαβες να πας στην διεύθυνση υγιεινής για να υποβάλεις την αίτηση μετά την ορκωμοσία. Αρχική Δημοσίευση από nasia113: μια ερωτηση...στην ιατρικη ειναι οι περισσοτεροι φοιτητες κομπλεξικοι;..... Click για ανάπτυξη... Δεν θα το έλεγα. Λίγοι είναι οι κομπλεξικοί, όπως και στις άλλες σχολές φαντάζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Danai! Νεοφερμένο μέλος Η Danai! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:37 Η Danai! έγραψε: #87 16-09-10 14:37 Καλησπέρα! Παιδιά, μπορεί κάποιος από τους φοιτητές της ιατρικής να μας πει αν θα χρειαστούμε στη σχολή κάτι από τα μαθηματικά, φυσική και χημεία των τριών τάξεων του λυκείου και αν ναι τι; Για να ξέρουμε τι να κρατήσουμε και τι να ρίξουμε στην ανακύκλωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2010 στις 22:23 Η kaleidoscope: #88 07-10-10 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Danai!: Καλησπέρα! Παιδιά, μπορεί κάποιος από τους φοιτητές της ιατρικής να μας πει αν θα χρειαστούμε στη σχολή κάτι από τα μαθηματικά, φυσική και χημεία των τριών τάξεων του λυκείου και αν ναι τι; Για να ξέρουμε τι να κρατήσουμε και τι να ρίξουμε στην ανακύκλωση Click για ανάπτυξη... Λίγο καθυστερημένη η απάντηση, αλλά όχι, δεν θα χρειαστείτε τίποτα από το λύκειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaki Νεοφερμένο μέλος Η Georginaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2010 στις 16:38 Η Georginaki: #89 31-10-10 16:38 Έχω ακούσει πως μέσω Ιατρικής μπορώ να πάω και στην Οδοντιατρική. Αληθεύει, ή πρέπει να περάσω στην Οδοντιατρική κατευθείαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2010 στις 23:04 Ο Civilara έγραψε: #90 01-11-10 23:04 Οι πτυχιούχοι Ιατρικής διεκδικούν ξεχωριστό ποσοστό στις κατατακτήριες εξετάσεις των τμημάτων Οδοντιατρικής από τους υπόλοιπους πτυχιούχους πανεπιστημίων (αν εννοείς αυτό). Ισχύει και το αντίστροφο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaki Νεοφερμένο μέλος Η Georginaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2010 στις 14:02 Η Georginaki: #91 08-11-10 14:02 Εγώ έχω ακούσει πως ενώ είσαι μέσα στην Ιατρική μπορείς για παράδειγμα να κάνεις τα 3 πρώτα χρόνια και μετά να πας στην Οδοντιατρική χωρίς εξετάσεις και έτσι… Δεν ξέρω αν ισχύει….. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2010 στις 23:35 Η αδαμαντια52071: #92 12-11-10 23:35 αν καποιος εβγαζε στο γυμνασιο με χαλαρο διαβασμα 19 +και αποφασισει να ασχοληθει παρα πολυ στο λυκειο εχει πιθανοτητες για ιατρικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2010 στις 23:39 Ο alex2395 έγραψε: #93 12-11-10 23:39 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: αν καποιος εβγαζε στο γυμνασιο με χαλαρο διαβασμα 19 +και αποφασισει να ασχοληθει παρα πολυ στο λυκειο εχει πιθανοτητες για ιατρικη? Click για ανάπτυξη... φυσικα....κι εγω τετοια περιπτωση ειμαι βεβαια θελω εξωτερικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 02:09 Η JaneWin έγραψε: #94 13-11-10 02:09 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: αν καποιος εβγαζε στο γυμνασιο με χαλαρο διαβασμα 19 +και αποφασισει να ασχοληθει παρα πολυ στο λυκειο εχει πιθανοτητες για ιατρικη? Click για ανάπτυξη... Παδιά ξεκολλάτε!! Εδώ μερικοί με 15 στην Β λυκείου περνάνε ιατρική και πολυτεχνείο!! Νταξ είπαμε δύσκολο πράγμα οι πανελλήνιες αλλά δεν θα κλειστείς μέσα απο την Α λυκείου κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 15:29 Ο akiroskirios: #95 13-11-10 15:29 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Παδιά ξεκολλάτε!! Εδώ μερικοί με 15 στην Β λυκείου περνάνε ιατρική και πολυτεχνείο!! Νταξ είπαμε δύσκολο πράγμα οι πανελλήνιες αλλά δεν θα κλειστείς μέσα απο την Α λυκείου κιόλας. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: αν καποιος εβγαζε στο γυμνασιο με χαλαρο διαβασμα 19 +και αποφασισει να ασχοληθει παρα πολυ στο λυκειο εχει πιθανοτητες για ιατρικη? Click για ανάπτυξη... όχι, πρέπει να έχεις κατέβει από τον Άρη για να μπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Νοεμβρίου 2010 alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 15:39 Ο alex2395 έγραψε: #96 13-11-10 15:39 συγγνωμη αλλα εχει δικιο η κοπελα κι εγω βλεπω τους συμμαθητες μου να κανουν φροντιστηρια και να διαβαζουν και να αγωνιζονται(ναι απο τωρα) και λεω...εγω που ειμαι καλος μαθητης πρεπει να ξεπατωθω στο διαβασμα για να επιτυχω τους στοχους μου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.167 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 15:49 Ο nPb έγραψε: #97 13-11-10 15:49 η ιατρική είναι ο στόχος σαν επιστήμη γοητεία,...κτλ ή λόγω στόχου του καλού βαθμού; εδώ και 23 χρόνια το έχω απορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 15:51 Η αδαμαντια52071: #98 13-11-10 15:51 ελα ντε....εσεις δηλαδη που περασατε ιατρικη ειχατε παντα πανω απο 19?και κατα ποσο πιστευεται πως αυτο επηρεαζει ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 16:44 Η JaneWin έγραψε: #99 13-11-10 16:44 Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: Spoiler Click για ανάπτυξη... Επειδή εσύ έβγαζες 19-20 σε όλες τις τάξεις,ήσουν το καμάρι της μαμάς και ήταν σίγουρο ότι θα περάσεις ιατρική απο τα 10 σου δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί αυτό που λέω εγώ!! Αρχική Δημοσίευση από nPb: η ιατρική είναι ο στόχος σαν επιστήμη γοητεία,...κτλ ή λόγω στόχου του καλού βαθμού; εδώ και 23 χρόνια το έχω απορία Click για ανάπτυξη... Για μένα πάντως η ιατρική μόνο με βαθμό,κύρος και γοητεία δεν σχετίζεται!! Συγγνώμη για την αναποδιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 16:48 Ο akiroskirios: #100 13-11-10 16:48 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: ελα ντε....εσεις δηλαδη που περασατε ιατρικη ειχατε παντα πανω απο 19?και κατα ποσο πιστευεται πως αυτο επηρεαζει ? Click για ανάπτυξη... επηρεάζει στο βαθμό του "μαθαίνω να διαβάζω"...σχετικά με τις γνώσεις που αποκομίζεις στις άλλες τάξεις δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο, δηλαδή μπορεί να καλυφθούν πλήρως μόνο στη γ' λυκείου...Σίγουρα κάποια πράγματα είναι περισσότερο σημαντικά (π.χ. φυσική α' λυκείου) από κάποια άλλα (π.χ. αρχαία) αλλά είναι σημαντικό το να ξέρεις πως θα διαβάσεις...Δεν παίζει να τεμπελιάζεις τις προηγούμενες χρονιές κι όταν πας στη γ' να σου έρθει η Θεία Φώτιση και να κάτσεις να διαβάσεις...Για εμένα το κλειδί στην "επιτυχία" ονομάζεται υπευθυνότητα... Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Επειδή εσύ έβγαζες 19-20 σε όλες τις τάξεις,ήσουν το καμάρι της μαμάς και ήταν σίγουρο ότι θα περάσεις ιατρική απο τα 10 σου δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί αυτό που λέω εγώ!! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως δε γνωρίζω άτομο που να έβγαζε στη β' λυκείου 15 και να έβγαλε πάνω από 18.5κ στις πανελλαδικές...όσο τα άλλα περί μαμάς κ.λ.π. τα έχω ακούσει άπειρες φορές και πλέον δε μου λένε τίποτα πλην έλλειψης επιχειρημάτων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Νοεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mel123soc Sotiris 12 Eleni123- tomftw snasis nefoumpios bboys Leo komm donut_daddy dimitrisp22 hyyh4ever pinkheart Yorgos L Than003 Maria33 Panatha mono sophiaa blackout MarcoReus xanthippiad mvas elevag Sofos Gerontas Εριφύλη Peter Pan13 marioutela vlahoss Manuela98 Mammy Nun thenutritionist mermaid89 ένας τυχαίος kotsos05 roud eukleidhs1821 Nickgr jim2015 niaou Specon Dr. Gl. Luminous PanPan Appolon Ανώνυμη Scandal Nikos05 emzou Nasia2433266 Samsa Cathleen Xara Avalon12 spring day _.maria._ anastasia papa DocO imyrcarn Glorious12 Αλκης Κ. Γιωργος15773 _Aggelos123 AndromedaS Vasiliki Keftedaki Nefh_ Darkking abbyrob future.nurse.29 Medjnik Λέων Συγγ xriiistiiinaaa Λίτσα marianna04 StavMed Paul77 don_vito JohnGreek Infrared Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν υπάρχει κάποιος που μπορεί να λύσει τις απορίες μου???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nasia113 Νεοφερμένο μέλος Η nasia113 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:28 Η nasia113 έγραψε: #84 11-09-10 17:28 μια ερωτηση...στην ιατρικη ειναι οι περισσοτεροι φοιτητες κομπλεξικοι;..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:33 Ο akiroskirios: #85 11-09-10 17:33 Αρχική Δημοσίευση από nasia113: μια ερωτηση...στην ιατρικη ειναι οι περισσοτεροι φοιτητες κομπλεξικοι;..... Click για ανάπτυξη... όχι, όλοι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:54 Η kaleidoscope: #86 11-09-10 17:54 Αρχική Δημοσίευση από helen_r: το αγροτικό είναι για όσους θέλουν να μπουν στο εθνικο συστημα υγειας (ΕΣΥ)??? και αν δεν κάνεις το αγροτικό σου και ένας αντίστοιχος γιατρός στην ειδικότητα σου το έχει κάνει υπάρχουν περίσσοτερες ευκαιρίες αποκατάστασης για αυτόν? και μια ακόμα απορία που κυμαίνονται οι μισθοί στο αγροτικό και την ειδικότητα? στις ειδικότητες υπάρχουν προεταιραιότητες για αποδοχή αιτήσεων ανάλογα με βαθμό πτυχίου ας πούμε???? ξέρω ότι είναι πολλές οι ερωτήσεις μου αλλα οποιος γνωρίζει ας απαντήσει... Click για ανάπτυξη... Δεν γνωρίζω πολλές πληροφορίες σχετικά με το αγροτικό και την ειδικότητα, οπότε τα παρακάτω ίσως να μην είναι ακριβή: Το αγροτικό όπως είπα δεν είναι υποχρεωτικό. Μετράει όμως σαν κομμάτι της ειδικότητας σε κάποιες ειδικότητες νομίζω. Αλλά μην φανταστείς τίποτα τρομερό, απλά κάνεις λίγους μήνες ειδικότητας λιγότερο. Στις ειδικότητες δεν μετράει ο βαθμός πτυχίου. Γενικά δεν υπάρχει κανένα κριτήριο. Το μόνο κριτήριο είναι πόσο γρήγορα πρόλαβες να πας στην διεύθυνση υγιεινής για να υποβάλεις την αίτηση μετά την ορκωμοσία. Αρχική Δημοσίευση από nasia113: μια ερωτηση...στην ιατρικη ειναι οι περισσοτεροι φοιτητες κομπλεξικοι;..... Click για ανάπτυξη... Δεν θα το έλεγα. Λίγοι είναι οι κομπλεξικοί, όπως και στις άλλες σχολές φαντάζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Danai! Νεοφερμένο μέλος Η Danai! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:37 Η Danai! έγραψε: #87 16-09-10 14:37 Καλησπέρα! Παιδιά, μπορεί κάποιος από τους φοιτητές της ιατρικής να μας πει αν θα χρειαστούμε στη σχολή κάτι από τα μαθηματικά, φυσική και χημεία των τριών τάξεων του λυκείου και αν ναι τι; Για να ξέρουμε τι να κρατήσουμε και τι να ρίξουμε στην ανακύκλωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2010 στις 22:23 Η kaleidoscope: #88 07-10-10 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Danai!: Καλησπέρα! Παιδιά, μπορεί κάποιος από τους φοιτητές της ιατρικής να μας πει αν θα χρειαστούμε στη σχολή κάτι από τα μαθηματικά, φυσική και χημεία των τριών τάξεων του λυκείου και αν ναι τι; Για να ξέρουμε τι να κρατήσουμε και τι να ρίξουμε στην ανακύκλωση Click για ανάπτυξη... Λίγο καθυστερημένη η απάντηση, αλλά όχι, δεν θα χρειαστείτε τίποτα από το λύκειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaki Νεοφερμένο μέλος Η Georginaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2010 στις 16:38 Η Georginaki: #89 31-10-10 16:38 Έχω ακούσει πως μέσω Ιατρικής μπορώ να πάω και στην Οδοντιατρική. Αληθεύει, ή πρέπει να περάσω στην Οδοντιατρική κατευθείαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2010 στις 23:04 Ο Civilara έγραψε: #90 01-11-10 23:04 Οι πτυχιούχοι Ιατρικής διεκδικούν ξεχωριστό ποσοστό στις κατατακτήριες εξετάσεις των τμημάτων Οδοντιατρικής από τους υπόλοιπους πτυχιούχους πανεπιστημίων (αν εννοείς αυτό). Ισχύει και το αντίστροφο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaki Νεοφερμένο μέλος Η Georginaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2010 στις 14:02 Η Georginaki: #91 08-11-10 14:02 Εγώ έχω ακούσει πως ενώ είσαι μέσα στην Ιατρική μπορείς για παράδειγμα να κάνεις τα 3 πρώτα χρόνια και μετά να πας στην Οδοντιατρική χωρίς εξετάσεις και έτσι… Δεν ξέρω αν ισχύει….. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2010 στις 23:35 Η αδαμαντια52071: #92 12-11-10 23:35 αν καποιος εβγαζε στο γυμνασιο με χαλαρο διαβασμα 19 +και αποφασισει να ασχοληθει παρα πολυ στο λυκειο εχει πιθανοτητες για ιατρικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2010 στις 23:39 Ο alex2395 έγραψε: #93 12-11-10 23:39 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: αν καποιος εβγαζε στο γυμνασιο με χαλαρο διαβασμα 19 +και αποφασισει να ασχοληθει παρα πολυ στο λυκειο εχει πιθανοτητες για ιατρικη? Click για ανάπτυξη... φυσικα....κι εγω τετοια περιπτωση ειμαι βεβαια θελω εξωτερικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 02:09 Η JaneWin έγραψε: #94 13-11-10 02:09 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: αν καποιος εβγαζε στο γυμνασιο με χαλαρο διαβασμα 19 +και αποφασισει να ασχοληθει παρα πολυ στο λυκειο εχει πιθανοτητες για ιατρικη? Click για ανάπτυξη... Παδιά ξεκολλάτε!! Εδώ μερικοί με 15 στην Β λυκείου περνάνε ιατρική και πολυτεχνείο!! Νταξ είπαμε δύσκολο πράγμα οι πανελλήνιες αλλά δεν θα κλειστείς μέσα απο την Α λυκείου κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 15:29 Ο akiroskirios: #95 13-11-10 15:29 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Παδιά ξεκολλάτε!! Εδώ μερικοί με 15 στην Β λυκείου περνάνε ιατρική και πολυτεχνείο!! Νταξ είπαμε δύσκολο πράγμα οι πανελλήνιες αλλά δεν θα κλειστείς μέσα απο την Α λυκείου κιόλας. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: αν καποιος εβγαζε στο γυμνασιο με χαλαρο διαβασμα 19 +και αποφασισει να ασχοληθει παρα πολυ στο λυκειο εχει πιθανοτητες για ιατρικη? Click για ανάπτυξη... όχι, πρέπει να έχεις κατέβει από τον Άρη για να μπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Νοεμβρίου 2010 alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 15:39 Ο alex2395 έγραψε: #96 13-11-10 15:39 συγγνωμη αλλα εχει δικιο η κοπελα κι εγω βλεπω τους συμμαθητες μου να κανουν φροντιστηρια και να διαβαζουν και να αγωνιζονται(ναι απο τωρα) και λεω...εγω που ειμαι καλος μαθητης πρεπει να ξεπατωθω στο διαβασμα για να επιτυχω τους στοχους μου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.167 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 15:49 Ο nPb έγραψε: #97 13-11-10 15:49 η ιατρική είναι ο στόχος σαν επιστήμη γοητεία,...κτλ ή λόγω στόχου του καλού βαθμού; εδώ και 23 χρόνια το έχω απορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 15:51 Η αδαμαντια52071: #98 13-11-10 15:51 ελα ντε....εσεις δηλαδη που περασατε ιατρικη ειχατε παντα πανω απο 19?και κατα ποσο πιστευεται πως αυτο επηρεαζει ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 16:44 Η JaneWin έγραψε: #99 13-11-10 16:44 Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: Spoiler Click για ανάπτυξη... Επειδή εσύ έβγαζες 19-20 σε όλες τις τάξεις,ήσουν το καμάρι της μαμάς και ήταν σίγουρο ότι θα περάσεις ιατρική απο τα 10 σου δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί αυτό που λέω εγώ!! Αρχική Δημοσίευση από nPb: η ιατρική είναι ο στόχος σαν επιστήμη γοητεία,...κτλ ή λόγω στόχου του καλού βαθμού; εδώ και 23 χρόνια το έχω απορία Click για ανάπτυξη... Για μένα πάντως η ιατρική μόνο με βαθμό,κύρος και γοητεία δεν σχετίζεται!! Συγγνώμη για την αναποδιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 16:48 Ο akiroskirios: #100 13-11-10 16:48 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: ελα ντε....εσεις δηλαδη που περασατε ιατρικη ειχατε παντα πανω απο 19?και κατα ποσο πιστευεται πως αυτο επηρεαζει ? Click για ανάπτυξη... επηρεάζει στο βαθμό του "μαθαίνω να διαβάζω"...σχετικά με τις γνώσεις που αποκομίζεις στις άλλες τάξεις δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο, δηλαδή μπορεί να καλυφθούν πλήρως μόνο στη γ' λυκείου...Σίγουρα κάποια πράγματα είναι περισσότερο σημαντικά (π.χ. φυσική α' λυκείου) από κάποια άλλα (π.χ. αρχαία) αλλά είναι σημαντικό το να ξέρεις πως θα διαβάσεις...Δεν παίζει να τεμπελιάζεις τις προηγούμενες χρονιές κι όταν πας στη γ' να σου έρθει η Θεία Φώτιση και να κάτσεις να διαβάσεις...Για εμένα το κλειδί στην "επιτυχία" ονομάζεται υπευθυνότητα... Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Επειδή εσύ έβγαζες 19-20 σε όλες τις τάξεις,ήσουν το καμάρι της μαμάς και ήταν σίγουρο ότι θα περάσεις ιατρική απο τα 10 σου δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί αυτό που λέω εγώ!! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως δε γνωρίζω άτομο που να έβγαζε στη β' λυκείου 15 και να έβγαλε πάνω από 18.5κ στις πανελλαδικές...όσο τα άλλα περί μαμάς κ.λ.π. τα έχω ακούσει άπειρες φορές και πλέον δε μου λένε τίποτα πλην έλλειψης επιχειρημάτων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Νοεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mel123soc Sotiris 12 Eleni123- tomftw snasis nefoumpios bboys Leo komm donut_daddy dimitrisp22 hyyh4ever pinkheart Yorgos L Than003 Maria33 Panatha mono sophiaa blackout MarcoReus xanthippiad mvas elevag Sofos Gerontas Εριφύλη Peter Pan13 marioutela vlahoss Manuela98 Mammy Nun thenutritionist mermaid89 ένας τυχαίος kotsos05 roud eukleidhs1821 Nickgr jim2015 niaou Specon Dr. Gl. Luminous PanPan Appolon Ανώνυμη Scandal Nikos05 emzou Nasia2433266 Samsa Cathleen Xara Avalon12 spring day _.maria._ anastasia papa DocO imyrcarn Glorious12 Αλκης Κ. Γιωργος15773 _Aggelos123 AndromedaS Vasiliki Keftedaki Nefh_ Darkking abbyrob future.nurse.29 Medjnik Λέων Συγγ xriiistiiinaaa Λίτσα marianna04 StavMed Paul77 don_vito JohnGreek Infrared Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μια ερωτηση...στην ιατρικη ειναι οι περισσοτεροι φοιτητες κομπλεξικοι;..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:33 Ο akiroskirios: #85 11-09-10 17:33 Αρχική Δημοσίευση από nasia113: μια ερωτηση...στην ιατρικη ειναι οι περισσοτεροι φοιτητες κομπλεξικοι;..... Click για ανάπτυξη... όχι, όλοι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:54 Η kaleidoscope: #86 11-09-10 17:54 Αρχική Δημοσίευση από helen_r: το αγροτικό είναι για όσους θέλουν να μπουν στο εθνικο συστημα υγειας (ΕΣΥ)??? και αν δεν κάνεις το αγροτικό σου και ένας αντίστοιχος γιατρός στην ειδικότητα σου το έχει κάνει υπάρχουν περίσσοτερες ευκαιρίες αποκατάστασης για αυτόν? και μια ακόμα απορία που κυμαίνονται οι μισθοί στο αγροτικό και την ειδικότητα? στις ειδικότητες υπάρχουν προεταιραιότητες για αποδοχή αιτήσεων ανάλογα με βαθμό πτυχίου ας πούμε???? ξέρω ότι είναι πολλές οι ερωτήσεις μου αλλα οποιος γνωρίζει ας απαντήσει... Click για ανάπτυξη... Δεν γνωρίζω πολλές πληροφορίες σχετικά με το αγροτικό και την ειδικότητα, οπότε τα παρακάτω ίσως να μην είναι ακριβή: Το αγροτικό όπως είπα δεν είναι υποχρεωτικό. Μετράει όμως σαν κομμάτι της ειδικότητας σε κάποιες ειδικότητες νομίζω. Αλλά μην φανταστείς τίποτα τρομερό, απλά κάνεις λίγους μήνες ειδικότητας λιγότερο. Στις ειδικότητες δεν μετράει ο βαθμός πτυχίου. Γενικά δεν υπάρχει κανένα κριτήριο. Το μόνο κριτήριο είναι πόσο γρήγορα πρόλαβες να πας στην διεύθυνση υγιεινής για να υποβάλεις την αίτηση μετά την ορκωμοσία. Αρχική Δημοσίευση από nasia113: μια ερωτηση...στην ιατρικη ειναι οι περισσοτεροι φοιτητες κομπλεξικοι;..... Click για ανάπτυξη... Δεν θα το έλεγα. Λίγοι είναι οι κομπλεξικοί, όπως και στις άλλες σχολές φαντάζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Danai! Νεοφερμένο μέλος Η Danai! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:37 Η Danai! έγραψε: #87 16-09-10 14:37 Καλησπέρα! Παιδιά, μπορεί κάποιος από τους φοιτητές της ιατρικής να μας πει αν θα χρειαστούμε στη σχολή κάτι από τα μαθηματικά, φυσική και χημεία των τριών τάξεων του λυκείου και αν ναι τι; Για να ξέρουμε τι να κρατήσουμε και τι να ρίξουμε στην ανακύκλωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2010 στις 22:23 Η kaleidoscope: #88 07-10-10 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Danai!: Καλησπέρα! Παιδιά, μπορεί κάποιος από τους φοιτητές της ιατρικής να μας πει αν θα χρειαστούμε στη σχολή κάτι από τα μαθηματικά, φυσική και χημεία των τριών τάξεων του λυκείου και αν ναι τι; Για να ξέρουμε τι να κρατήσουμε και τι να ρίξουμε στην ανακύκλωση Click για ανάπτυξη... Λίγο καθυστερημένη η απάντηση, αλλά όχι, δεν θα χρειαστείτε τίποτα από το λύκειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaki Νεοφερμένο μέλος Η Georginaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2010 στις 16:38 Η Georginaki: #89 31-10-10 16:38 Έχω ακούσει πως μέσω Ιατρικής μπορώ να πάω και στην Οδοντιατρική. Αληθεύει, ή πρέπει να περάσω στην Οδοντιατρική κατευθείαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2010 στις 23:04 Ο Civilara έγραψε: #90 01-11-10 23:04 Οι πτυχιούχοι Ιατρικής διεκδικούν ξεχωριστό ποσοστό στις κατατακτήριες εξετάσεις των τμημάτων Οδοντιατρικής από τους υπόλοιπους πτυχιούχους πανεπιστημίων (αν εννοείς αυτό). Ισχύει και το αντίστροφο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaki Νεοφερμένο μέλος Η Georginaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2010 στις 14:02 Η Georginaki: #91 08-11-10 14:02 Εγώ έχω ακούσει πως ενώ είσαι μέσα στην Ιατρική μπορείς για παράδειγμα να κάνεις τα 3 πρώτα χρόνια και μετά να πας στην Οδοντιατρική χωρίς εξετάσεις και έτσι… Δεν ξέρω αν ισχύει….. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2010 στις 23:35 Η αδαμαντια52071: #92 12-11-10 23:35 αν καποιος εβγαζε στο γυμνασιο με χαλαρο διαβασμα 19 +και αποφασισει να ασχοληθει παρα πολυ στο λυκειο εχει πιθανοτητες για ιατρικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2010 στις 23:39 Ο alex2395 έγραψε: #93 12-11-10 23:39 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: αν καποιος εβγαζε στο γυμνασιο με χαλαρο διαβασμα 19 +και αποφασισει να ασχοληθει παρα πολυ στο λυκειο εχει πιθανοτητες για ιατρικη? Click για ανάπτυξη... φυσικα....κι εγω τετοια περιπτωση ειμαι βεβαια θελω εξωτερικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 02:09 Η JaneWin έγραψε: #94 13-11-10 02:09 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: αν καποιος εβγαζε στο γυμνασιο με χαλαρο διαβασμα 19 +και αποφασισει να ασχοληθει παρα πολυ στο λυκειο εχει πιθανοτητες για ιατρικη? Click για ανάπτυξη... Παδιά ξεκολλάτε!! Εδώ μερικοί με 15 στην Β λυκείου περνάνε ιατρική και πολυτεχνείο!! Νταξ είπαμε δύσκολο πράγμα οι πανελλήνιες αλλά δεν θα κλειστείς μέσα απο την Α λυκείου κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 15:29 Ο akiroskirios: #95 13-11-10 15:29 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Παδιά ξεκολλάτε!! Εδώ μερικοί με 15 στην Β λυκείου περνάνε ιατρική και πολυτεχνείο!! Νταξ είπαμε δύσκολο πράγμα οι πανελλήνιες αλλά δεν θα κλειστείς μέσα απο την Α λυκείου κιόλας. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: αν καποιος εβγαζε στο γυμνασιο με χαλαρο διαβασμα 19 +και αποφασισει να ασχοληθει παρα πολυ στο λυκειο εχει πιθανοτητες για ιατρικη? Click για ανάπτυξη... όχι, πρέπει να έχεις κατέβει από τον Άρη για να μπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Νοεμβρίου 2010 alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 15:39 Ο alex2395 έγραψε: #96 13-11-10 15:39 συγγνωμη αλλα εχει δικιο η κοπελα κι εγω βλεπω τους συμμαθητες μου να κανουν φροντιστηρια και να διαβαζουν και να αγωνιζονται(ναι απο τωρα) και λεω...εγω που ειμαι καλος μαθητης πρεπει να ξεπατωθω στο διαβασμα για να επιτυχω τους στοχους μου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.167 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 15:49 Ο nPb έγραψε: #97 13-11-10 15:49 η ιατρική είναι ο στόχος σαν επιστήμη γοητεία,...κτλ ή λόγω στόχου του καλού βαθμού; εδώ και 23 χρόνια το έχω απορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 15:51 Η αδαμαντια52071: #98 13-11-10 15:51 ελα ντε....εσεις δηλαδη που περασατε ιατρικη ειχατε παντα πανω απο 19?και κατα ποσο πιστευεται πως αυτο επηρεαζει ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 16:44 Η JaneWin έγραψε: #99 13-11-10 16:44 Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: Spoiler Click για ανάπτυξη... Επειδή εσύ έβγαζες 19-20 σε όλες τις τάξεις,ήσουν το καμάρι της μαμάς και ήταν σίγουρο ότι θα περάσεις ιατρική απο τα 10 σου δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί αυτό που λέω εγώ!! Αρχική Δημοσίευση από nPb: η ιατρική είναι ο στόχος σαν επιστήμη γοητεία,...κτλ ή λόγω στόχου του καλού βαθμού; εδώ και 23 χρόνια το έχω απορία Click για ανάπτυξη... Για μένα πάντως η ιατρική μόνο με βαθμό,κύρος και γοητεία δεν σχετίζεται!! Συγγνώμη για την αναποδιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 16:48 Ο akiroskirios: #100 13-11-10 16:48 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: ελα ντε....εσεις δηλαδη που περασατε ιατρικη ειχατε παντα πανω απο 19?και κατα ποσο πιστευεται πως αυτο επηρεαζει ? Click για ανάπτυξη... επηρεάζει στο βαθμό του "μαθαίνω να διαβάζω"...σχετικά με τις γνώσεις που αποκομίζεις στις άλλες τάξεις δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο, δηλαδή μπορεί να καλυφθούν πλήρως μόνο στη γ' λυκείου...Σίγουρα κάποια πράγματα είναι περισσότερο σημαντικά (π.χ. φυσική α' λυκείου) από κάποια άλλα (π.χ. αρχαία) αλλά είναι σημαντικό το να ξέρεις πως θα διαβάσεις...Δεν παίζει να τεμπελιάζεις τις προηγούμενες χρονιές κι όταν πας στη γ' να σου έρθει η Θεία Φώτιση και να κάτσεις να διαβάσεις...Για εμένα το κλειδί στην "επιτυχία" ονομάζεται υπευθυνότητα... Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Επειδή εσύ έβγαζες 19-20 σε όλες τις τάξεις,ήσουν το καμάρι της μαμάς και ήταν σίγουρο ότι θα περάσεις ιατρική απο τα 10 σου δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί αυτό που λέω εγώ!! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως δε γνωρίζω άτομο που να έβγαζε στη β' λυκείου 15 και να έβγαλε πάνω από 18.5κ στις πανελλαδικές...όσο τα άλλα περί μαμάς κ.λ.π. τα έχω ακούσει άπειρες φορές και πλέον δε μου λένε τίποτα πλην έλλειψης επιχειρημάτων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Νοεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mel123soc Sotiris 12 Eleni123- tomftw snasis nefoumpios bboys Leo komm donut_daddy dimitrisp22 hyyh4ever pinkheart Yorgos L Than003 Maria33 Panatha mono sophiaa blackout MarcoReus xanthippiad mvas elevag Sofos Gerontas Εριφύλη Peter Pan13 marioutela vlahoss Manuela98 Mammy Nun thenutritionist mermaid89 ένας τυχαίος kotsos05 roud eukleidhs1821 Nickgr jim2015 niaou Specon Dr. Gl. Luminous PanPan Appolon Ανώνυμη Scandal Nikos05 emzou Nasia2433266 Samsa Cathleen Xara Avalon12 spring day _.maria._ anastasia papa DocO imyrcarn Glorious12 Αλκης Κ. Γιωργος15773 _Aggelos123 AndromedaS Vasiliki Keftedaki Nefh_ Darkking abbyrob future.nurse.29 Medjnik Λέων Συγγ xriiistiiinaaa Λίτσα marianna04 StavMed Paul77 don_vito JohnGreek Infrared Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nasia113: μια ερωτηση...στην ιατρικη ειναι οι περισσοτεροι φοιτητες κομπλεξικοι;..... Click για ανάπτυξη... όχι, όλοι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:54 Η kaleidoscope: #86 11-09-10 17:54 Αρχική Δημοσίευση από helen_r: το αγροτικό είναι για όσους θέλουν να μπουν στο εθνικο συστημα υγειας (ΕΣΥ)??? και αν δεν κάνεις το αγροτικό σου και ένας αντίστοιχος γιατρός στην ειδικότητα σου το έχει κάνει υπάρχουν περίσσοτερες ευκαιρίες αποκατάστασης για αυτόν? και μια ακόμα απορία που κυμαίνονται οι μισθοί στο αγροτικό και την ειδικότητα? στις ειδικότητες υπάρχουν προεταιραιότητες για αποδοχή αιτήσεων ανάλογα με βαθμό πτυχίου ας πούμε???? ξέρω ότι είναι πολλές οι ερωτήσεις μου αλλα οποιος γνωρίζει ας απαντήσει... Click για ανάπτυξη... Δεν γνωρίζω πολλές πληροφορίες σχετικά με το αγροτικό και την ειδικότητα, οπότε τα παρακάτω ίσως να μην είναι ακριβή: Το αγροτικό όπως είπα δεν είναι υποχρεωτικό. Μετράει όμως σαν κομμάτι της ειδικότητας σε κάποιες ειδικότητες νομίζω. Αλλά μην φανταστείς τίποτα τρομερό, απλά κάνεις λίγους μήνες ειδικότητας λιγότερο. Στις ειδικότητες δεν μετράει ο βαθμός πτυχίου. Γενικά δεν υπάρχει κανένα κριτήριο. Το μόνο κριτήριο είναι πόσο γρήγορα πρόλαβες να πας στην διεύθυνση υγιεινής για να υποβάλεις την αίτηση μετά την ορκωμοσία. Αρχική Δημοσίευση από nasia113: μια ερωτηση...στην ιατρικη ειναι οι περισσοτεροι φοιτητες κομπλεξικοι;..... Click για ανάπτυξη... Δεν θα το έλεγα. Λίγοι είναι οι κομπλεξικοί, όπως και στις άλλες σχολές φαντάζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Danai! Νεοφερμένο μέλος Η Danai! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:37 Η Danai! έγραψε: #87 16-09-10 14:37 Καλησπέρα! Παιδιά, μπορεί κάποιος από τους φοιτητές της ιατρικής να μας πει αν θα χρειαστούμε στη σχολή κάτι από τα μαθηματικά, φυσική και χημεία των τριών τάξεων του λυκείου και αν ναι τι; Για να ξέρουμε τι να κρατήσουμε και τι να ρίξουμε στην ανακύκλωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2010 στις 22:23 Η kaleidoscope: #88 07-10-10 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Danai!: Καλησπέρα! Παιδιά, μπορεί κάποιος από τους φοιτητές της ιατρικής να μας πει αν θα χρειαστούμε στη σχολή κάτι από τα μαθηματικά, φυσική και χημεία των τριών τάξεων του λυκείου και αν ναι τι; Για να ξέρουμε τι να κρατήσουμε και τι να ρίξουμε στην ανακύκλωση Click για ανάπτυξη... Λίγο καθυστερημένη η απάντηση, αλλά όχι, δεν θα χρειαστείτε τίποτα από το λύκειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaki Νεοφερμένο μέλος Η Georginaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2010 στις 16:38 Η Georginaki: #89 31-10-10 16:38 Έχω ακούσει πως μέσω Ιατρικής μπορώ να πάω και στην Οδοντιατρική. Αληθεύει, ή πρέπει να περάσω στην Οδοντιατρική κατευθείαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2010 στις 23:04 Ο Civilara έγραψε: #90 01-11-10 23:04 Οι πτυχιούχοι Ιατρικής διεκδικούν ξεχωριστό ποσοστό στις κατατακτήριες εξετάσεις των τμημάτων Οδοντιατρικής από τους υπόλοιπους πτυχιούχους πανεπιστημίων (αν εννοείς αυτό). Ισχύει και το αντίστροφο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaki Νεοφερμένο μέλος Η Georginaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2010 στις 14:02 Η Georginaki: #91 08-11-10 14:02 Εγώ έχω ακούσει πως ενώ είσαι μέσα στην Ιατρική μπορείς για παράδειγμα να κάνεις τα 3 πρώτα χρόνια και μετά να πας στην Οδοντιατρική χωρίς εξετάσεις και έτσι… Δεν ξέρω αν ισχύει….. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2010 στις 23:35 Η αδαμαντια52071: #92 12-11-10 23:35 αν καποιος εβγαζε στο γυμνασιο με χαλαρο διαβασμα 19 +και αποφασισει να ασχοληθει παρα πολυ στο λυκειο εχει πιθανοτητες για ιατρικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2010 στις 23:39 Ο alex2395 έγραψε: #93 12-11-10 23:39 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: αν καποιος εβγαζε στο γυμνασιο με χαλαρο διαβασμα 19 +και αποφασισει να ασχοληθει παρα πολυ στο λυκειο εχει πιθανοτητες για ιατρικη? Click για ανάπτυξη... φυσικα....κι εγω τετοια περιπτωση ειμαι βεβαια θελω εξωτερικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 02:09 Η JaneWin έγραψε: #94 13-11-10 02:09 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: αν καποιος εβγαζε στο γυμνασιο με χαλαρο διαβασμα 19 +και αποφασισει να ασχοληθει παρα πολυ στο λυκειο εχει πιθανοτητες για ιατρικη? Click για ανάπτυξη... Παδιά ξεκολλάτε!! Εδώ μερικοί με 15 στην Β λυκείου περνάνε ιατρική και πολυτεχνείο!! Νταξ είπαμε δύσκολο πράγμα οι πανελλήνιες αλλά δεν θα κλειστείς μέσα απο την Α λυκείου κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 15:29 Ο akiroskirios: #95 13-11-10 15:29 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Παδιά ξεκολλάτε!! Εδώ μερικοί με 15 στην Β λυκείου περνάνε ιατρική και πολυτεχνείο!! Νταξ είπαμε δύσκολο πράγμα οι πανελλήνιες αλλά δεν θα κλειστείς μέσα απο την Α λυκείου κιόλας. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: αν καποιος εβγαζε στο γυμνασιο με χαλαρο διαβασμα 19 +και αποφασισει να ασχοληθει παρα πολυ στο λυκειο εχει πιθανοτητες για ιατρικη? Click για ανάπτυξη... όχι, πρέπει να έχεις κατέβει από τον Άρη για να μπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Νοεμβρίου 2010 alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 15:39 Ο alex2395 έγραψε: #96 13-11-10 15:39 συγγνωμη αλλα εχει δικιο η κοπελα κι εγω βλεπω τους συμμαθητες μου να κανουν φροντιστηρια και να διαβαζουν και να αγωνιζονται(ναι απο τωρα) και λεω...εγω που ειμαι καλος μαθητης πρεπει να ξεπατωθω στο διαβασμα για να επιτυχω τους στοχους μου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.167 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 15:49 Ο nPb έγραψε: #97 13-11-10 15:49 η ιατρική είναι ο στόχος σαν επιστήμη γοητεία,...κτλ ή λόγω στόχου του καλού βαθμού; εδώ και 23 χρόνια το έχω απορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 15:51 Η αδαμαντια52071: #98 13-11-10 15:51 ελα ντε....εσεις δηλαδη που περασατε ιατρικη ειχατε παντα πανω απο 19?και κατα ποσο πιστευεται πως αυτο επηρεαζει ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 16:44 Η JaneWin έγραψε: #99 13-11-10 16:44 Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: Spoiler Click για ανάπτυξη... Επειδή εσύ έβγαζες 19-20 σε όλες τις τάξεις,ήσουν το καμάρι της μαμάς και ήταν σίγουρο ότι θα περάσεις ιατρική απο τα 10 σου δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί αυτό που λέω εγώ!! Αρχική Δημοσίευση από nPb: η ιατρική είναι ο στόχος σαν επιστήμη γοητεία,...κτλ ή λόγω στόχου του καλού βαθμού; εδώ και 23 χρόνια το έχω απορία Click για ανάπτυξη... Για μένα πάντως η ιατρική μόνο με βαθμό,κύρος και γοητεία δεν σχετίζεται!! Συγγνώμη για την αναποδιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 16:48 Ο akiroskirios: #100 13-11-10 16:48 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: ελα ντε....εσεις δηλαδη που περασατε ιατρικη ειχατε παντα πανω απο 19?και κατα ποσο πιστευεται πως αυτο επηρεαζει ? Click για ανάπτυξη... επηρεάζει στο βαθμό του "μαθαίνω να διαβάζω"...σχετικά με τις γνώσεις που αποκομίζεις στις άλλες τάξεις δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο, δηλαδή μπορεί να καλυφθούν πλήρως μόνο στη γ' λυκείου...Σίγουρα κάποια πράγματα είναι περισσότερο σημαντικά (π.χ. φυσική α' λυκείου) από κάποια άλλα (π.χ. αρχαία) αλλά είναι σημαντικό το να ξέρεις πως θα διαβάσεις...Δεν παίζει να τεμπελιάζεις τις προηγούμενες χρονιές κι όταν πας στη γ' να σου έρθει η Θεία Φώτιση και να κάτσεις να διαβάσεις...Για εμένα το κλειδί στην "επιτυχία" ονομάζεται υπευθυνότητα... Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Επειδή εσύ έβγαζες 19-20 σε όλες τις τάξεις,ήσουν το καμάρι της μαμάς και ήταν σίγουρο ότι θα περάσεις ιατρική απο τα 10 σου δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί αυτό που λέω εγώ!! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως δε γνωρίζω άτομο που να έβγαζε στη β' λυκείου 15 και να έβγαλε πάνω από 18.5κ στις πανελλαδικές...όσο τα άλλα περί μαμάς κ.λ.π. τα έχω ακούσει άπειρες φορές και πλέον δε μου λένε τίποτα πλην έλλειψης επιχειρημάτων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Νοεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mel123soc Sotiris 12 Eleni123- tomftw snasis nefoumpios bboys Leo komm donut_daddy dimitrisp22 hyyh4ever pinkheart Yorgos L Than003 Maria33 Panatha mono sophiaa blackout MarcoReus xanthippiad mvas elevag Sofos Gerontas Εριφύλη Peter Pan13 marioutela vlahoss Manuela98 Mammy Nun thenutritionist mermaid89 ένας τυχαίος kotsos05 roud eukleidhs1821 Nickgr jim2015 niaou Specon Dr. Gl. Luminous PanPan Appolon Ανώνυμη Scandal Nikos05 emzou Nasia2433266 Samsa Cathleen Xara Avalon12 spring day _.maria._ anastasia papa DocO imyrcarn Glorious12 Αλκης Κ. Γιωργος15773 _Aggelos123 AndromedaS Vasiliki Keftedaki Nefh_ Darkking abbyrob future.nurse.29 Medjnik Λέων Συγγ xriiistiiinaaa Λίτσα marianna04 StavMed Paul77 don_vito JohnGreek Infrared Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από helen_r: το αγροτικό είναι για όσους θέλουν να μπουν στο εθνικο συστημα υγειας (ΕΣΥ)??? και αν δεν κάνεις το αγροτικό σου και ένας αντίστοιχος γιατρός στην ειδικότητα σου το έχει κάνει υπάρχουν περίσσοτερες ευκαιρίες αποκατάστασης για αυτόν? και μια ακόμα απορία που κυμαίνονται οι μισθοί στο αγροτικό και την ειδικότητα? στις ειδικότητες υπάρχουν προεταιραιότητες για αποδοχή αιτήσεων ανάλογα με βαθμό πτυχίου ας πούμε???? ξέρω ότι είναι πολλές οι ερωτήσεις μου αλλα οποιος γνωρίζει ας απαντήσει... Click για ανάπτυξη... Δεν γνωρίζω πολλές πληροφορίες σχετικά με το αγροτικό και την ειδικότητα, οπότε τα παρακάτω ίσως να μην είναι ακριβή: Το αγροτικό όπως είπα δεν είναι υποχρεωτικό. Μετράει όμως σαν κομμάτι της ειδικότητας σε κάποιες ειδικότητες νομίζω. Αλλά μην φανταστείς τίποτα τρομερό, απλά κάνεις λίγους μήνες ειδικότητας λιγότερο. Στις ειδικότητες δεν μετράει ο βαθμός πτυχίου. Γενικά δεν υπάρχει κανένα κριτήριο. Το μόνο κριτήριο είναι πόσο γρήγορα πρόλαβες να πας στην διεύθυνση υγιεινής για να υποβάλεις την αίτηση μετά την ορκωμοσία. Αρχική Δημοσίευση από nasia113: μια ερωτηση...στην ιατρικη ειναι οι περισσοτεροι φοιτητες κομπλεξικοι;..... Click για ανάπτυξη... Δεν θα το έλεγα. Λίγοι είναι οι κομπλεξικοί, όπως και στις άλλες σχολές φαντάζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Danai! Νεοφερμένο μέλος Η Danai! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:37 Η Danai! έγραψε: #87 16-09-10 14:37 Καλησπέρα! Παιδιά, μπορεί κάποιος από τους φοιτητές της ιατρικής να μας πει αν θα χρειαστούμε στη σχολή κάτι από τα μαθηματικά, φυσική και χημεία των τριών τάξεων του λυκείου και αν ναι τι; Για να ξέρουμε τι να κρατήσουμε και τι να ρίξουμε στην ανακύκλωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2010 στις 22:23 Η kaleidoscope: #88 07-10-10 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Danai!: Καλησπέρα! Παιδιά, μπορεί κάποιος από τους φοιτητές της ιατρικής να μας πει αν θα χρειαστούμε στη σχολή κάτι από τα μαθηματικά, φυσική και χημεία των τριών τάξεων του λυκείου και αν ναι τι; Για να ξέρουμε τι να κρατήσουμε και τι να ρίξουμε στην ανακύκλωση Click για ανάπτυξη... Λίγο καθυστερημένη η απάντηση, αλλά όχι, δεν θα χρειαστείτε τίποτα από το λύκειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaki Νεοφερμένο μέλος Η Georginaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2010 στις 16:38 Η Georginaki: #89 31-10-10 16:38 Έχω ακούσει πως μέσω Ιατρικής μπορώ να πάω και στην Οδοντιατρική. Αληθεύει, ή πρέπει να περάσω στην Οδοντιατρική κατευθείαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2010 στις 23:04 Ο Civilara έγραψε: #90 01-11-10 23:04 Οι πτυχιούχοι Ιατρικής διεκδικούν ξεχωριστό ποσοστό στις κατατακτήριες εξετάσεις των τμημάτων Οδοντιατρικής από τους υπόλοιπους πτυχιούχους πανεπιστημίων (αν εννοείς αυτό). Ισχύει και το αντίστροφο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaki Νεοφερμένο μέλος Η Georginaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2010 στις 14:02 Η Georginaki: #91 08-11-10 14:02 Εγώ έχω ακούσει πως ενώ είσαι μέσα στην Ιατρική μπορείς για παράδειγμα να κάνεις τα 3 πρώτα χρόνια και μετά να πας στην Οδοντιατρική χωρίς εξετάσεις και έτσι… Δεν ξέρω αν ισχύει….. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2010 στις 23:35 Η αδαμαντια52071: #92 12-11-10 23:35 αν καποιος εβγαζε στο γυμνασιο με χαλαρο διαβασμα 19 +και αποφασισει να ασχοληθει παρα πολυ στο λυκειο εχει πιθανοτητες για ιατρικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2010 στις 23:39 Ο alex2395 έγραψε: #93 12-11-10 23:39 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: αν καποιος εβγαζε στο γυμνασιο με χαλαρο διαβασμα 19 +και αποφασισει να ασχοληθει παρα πολυ στο λυκειο εχει πιθανοτητες για ιατρικη? Click για ανάπτυξη... φυσικα....κι εγω τετοια περιπτωση ειμαι βεβαια θελω εξωτερικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 02:09 Η JaneWin έγραψε: #94 13-11-10 02:09 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: αν καποιος εβγαζε στο γυμνασιο με χαλαρο διαβασμα 19 +και αποφασισει να ασχοληθει παρα πολυ στο λυκειο εχει πιθανοτητες για ιατρικη? Click για ανάπτυξη... Παδιά ξεκολλάτε!! Εδώ μερικοί με 15 στην Β λυκείου περνάνε ιατρική και πολυτεχνείο!! Νταξ είπαμε δύσκολο πράγμα οι πανελλήνιες αλλά δεν θα κλειστείς μέσα απο την Α λυκείου κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 15:29 Ο akiroskirios: #95 13-11-10 15:29 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Παδιά ξεκολλάτε!! Εδώ μερικοί με 15 στην Β λυκείου περνάνε ιατρική και πολυτεχνείο!! Νταξ είπαμε δύσκολο πράγμα οι πανελλήνιες αλλά δεν θα κλειστείς μέσα απο την Α λυκείου κιόλας. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: αν καποιος εβγαζε στο γυμνασιο με χαλαρο διαβασμα 19 +και αποφασισει να ασχοληθει παρα πολυ στο λυκειο εχει πιθανοτητες για ιατρικη? Click για ανάπτυξη... όχι, πρέπει να έχεις κατέβει από τον Άρη για να μπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Νοεμβρίου 2010 alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 15:39 Ο alex2395 έγραψε: #96 13-11-10 15:39 συγγνωμη αλλα εχει δικιο η κοπελα κι εγω βλεπω τους συμμαθητες μου να κανουν φροντιστηρια και να διαβαζουν και να αγωνιζονται(ναι απο τωρα) και λεω...εγω που ειμαι καλος μαθητης πρεπει να ξεπατωθω στο διαβασμα για να επιτυχω τους στοχους μου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.167 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 15:49 Ο nPb έγραψε: #97 13-11-10 15:49 η ιατρική είναι ο στόχος σαν επιστήμη γοητεία,...κτλ ή λόγω στόχου του καλού βαθμού; εδώ και 23 χρόνια το έχω απορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 15:51 Η αδαμαντια52071: #98 13-11-10 15:51 ελα ντε....εσεις δηλαδη που περασατε ιατρικη ειχατε παντα πανω απο 19?και κατα ποσο πιστευεται πως αυτο επηρεαζει ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 16:44 Η JaneWin έγραψε: #99 13-11-10 16:44 Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: Spoiler Click για ανάπτυξη... Επειδή εσύ έβγαζες 19-20 σε όλες τις τάξεις,ήσουν το καμάρι της μαμάς και ήταν σίγουρο ότι θα περάσεις ιατρική απο τα 10 σου δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί αυτό που λέω εγώ!! Αρχική Δημοσίευση από nPb: η ιατρική είναι ο στόχος σαν επιστήμη γοητεία,...κτλ ή λόγω στόχου του καλού βαθμού; εδώ και 23 χρόνια το έχω απορία Click για ανάπτυξη... Για μένα πάντως η ιατρική μόνο με βαθμό,κύρος και γοητεία δεν σχετίζεται!! Συγγνώμη για την αναποδιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 16:48 Ο akiroskirios: #100 13-11-10 16:48 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: ελα ντε....εσεις δηλαδη που περασατε ιατρικη ειχατε παντα πανω απο 19?και κατα ποσο πιστευεται πως αυτο επηρεαζει ? Click για ανάπτυξη... επηρεάζει στο βαθμό του "μαθαίνω να διαβάζω"...σχετικά με τις γνώσεις που αποκομίζεις στις άλλες τάξεις δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο, δηλαδή μπορεί να καλυφθούν πλήρως μόνο στη γ' λυκείου...Σίγουρα κάποια πράγματα είναι περισσότερο σημαντικά (π.χ. φυσική α' λυκείου) από κάποια άλλα (π.χ. αρχαία) αλλά είναι σημαντικό το να ξέρεις πως θα διαβάσεις...Δεν παίζει να τεμπελιάζεις τις προηγούμενες χρονιές κι όταν πας στη γ' να σου έρθει η Θεία Φώτιση και να κάτσεις να διαβάσεις...Για εμένα το κλειδί στην "επιτυχία" ονομάζεται υπευθυνότητα... Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Επειδή εσύ έβγαζες 19-20 σε όλες τις τάξεις,ήσουν το καμάρι της μαμάς και ήταν σίγουρο ότι θα περάσεις ιατρική απο τα 10 σου δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί αυτό που λέω εγώ!! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως δε γνωρίζω άτομο που να έβγαζε στη β' λυκείου 15 και να έβγαλε πάνω από 18.5κ στις πανελλαδικές...όσο τα άλλα περί μαμάς κ.λ.π. τα έχω ακούσει άπειρες φορές και πλέον δε μου λένε τίποτα πλην έλλειψης επιχειρημάτων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Νοεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mel123soc Sotiris 12 Eleni123- tomftw snasis nefoumpios bboys Leo komm donut_daddy dimitrisp22 hyyh4ever pinkheart Yorgos L Than003 Maria33 Panatha mono sophiaa blackout MarcoReus xanthippiad mvas elevag Sofos Gerontas Εριφύλη Peter Pan13 marioutela vlahoss Manuela98 Mammy Nun thenutritionist mermaid89 ένας τυχαίος kotsos05 roud eukleidhs1821 Nickgr jim2015 niaou Specon Dr. Gl. Luminous PanPan Appolon Ανώνυμη Scandal Nikos05 emzou Nasia2433266 Samsa Cathleen Xara Avalon12 spring day _.maria._ anastasia papa DocO imyrcarn Glorious12 Αλκης Κ. Γιωργος15773 _Aggelos123 AndromedaS Vasiliki Keftedaki Nefh_ Darkking abbyrob future.nurse.29 Medjnik Λέων Συγγ xriiistiiinaaa Λίτσα marianna04 StavMed Paul77 don_vito JohnGreek Infrared Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα! Παιδιά, μπορεί κάποιος από τους φοιτητές της ιατρικής να μας πει αν θα χρειαστούμε στη σχολή κάτι από τα μαθηματικά, φυσική και χημεία των τριών τάξεων του λυκείου και αν ναι τι; Για να ξέρουμε τι να κρατήσουμε και τι να ρίξουμε στην ανακύκλωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2010 στις 22:23 Η kaleidoscope: #88 07-10-10 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Danai!: Καλησπέρα! Παιδιά, μπορεί κάποιος από τους φοιτητές της ιατρικής να μας πει αν θα χρειαστούμε στη σχολή κάτι από τα μαθηματικά, φυσική και χημεία των τριών τάξεων του λυκείου και αν ναι τι; Για να ξέρουμε τι να κρατήσουμε και τι να ρίξουμε στην ανακύκλωση Click για ανάπτυξη... Λίγο καθυστερημένη η απάντηση, αλλά όχι, δεν θα χρειαστείτε τίποτα από το λύκειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaki Νεοφερμένο μέλος Η Georginaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2010 στις 16:38 Η Georginaki: #89 31-10-10 16:38 Έχω ακούσει πως μέσω Ιατρικής μπορώ να πάω και στην Οδοντιατρική. Αληθεύει, ή πρέπει να περάσω στην Οδοντιατρική κατευθείαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2010 στις 23:04 Ο Civilara έγραψε: #90 01-11-10 23:04 Οι πτυχιούχοι Ιατρικής διεκδικούν ξεχωριστό ποσοστό στις κατατακτήριες εξετάσεις των τμημάτων Οδοντιατρικής από τους υπόλοιπους πτυχιούχους πανεπιστημίων (αν εννοείς αυτό). Ισχύει και το αντίστροφο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaki Νεοφερμένο μέλος Η Georginaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2010 στις 14:02 Η Georginaki: #91 08-11-10 14:02 Εγώ έχω ακούσει πως ενώ είσαι μέσα στην Ιατρική μπορείς για παράδειγμα να κάνεις τα 3 πρώτα χρόνια και μετά να πας στην Οδοντιατρική χωρίς εξετάσεις και έτσι… Δεν ξέρω αν ισχύει….. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2010 στις 23:35 Η αδαμαντια52071: #92 12-11-10 23:35 αν καποιος εβγαζε στο γυμνασιο με χαλαρο διαβασμα 19 +και αποφασισει να ασχοληθει παρα πολυ στο λυκειο εχει πιθανοτητες για ιατρικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2010 στις 23:39 Ο alex2395 έγραψε: #93 12-11-10 23:39 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: αν καποιος εβγαζε στο γυμνασιο με χαλαρο διαβασμα 19 +και αποφασισει να ασχοληθει παρα πολυ στο λυκειο εχει πιθανοτητες για ιατρικη? Click για ανάπτυξη... φυσικα....κι εγω τετοια περιπτωση ειμαι βεβαια θελω εξωτερικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 02:09 Η JaneWin έγραψε: #94 13-11-10 02:09 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: αν καποιος εβγαζε στο γυμνασιο με χαλαρο διαβασμα 19 +και αποφασισει να ασχοληθει παρα πολυ στο λυκειο εχει πιθανοτητες για ιατρικη? Click για ανάπτυξη... Παδιά ξεκολλάτε!! Εδώ μερικοί με 15 στην Β λυκείου περνάνε ιατρική και πολυτεχνείο!! Νταξ είπαμε δύσκολο πράγμα οι πανελλήνιες αλλά δεν θα κλειστείς μέσα απο την Α λυκείου κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 15:29 Ο akiroskirios: #95 13-11-10 15:29 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Παδιά ξεκολλάτε!! Εδώ μερικοί με 15 στην Β λυκείου περνάνε ιατρική και πολυτεχνείο!! Νταξ είπαμε δύσκολο πράγμα οι πανελλήνιες αλλά δεν θα κλειστείς μέσα απο την Α λυκείου κιόλας. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: αν καποιος εβγαζε στο γυμνασιο με χαλαρο διαβασμα 19 +και αποφασισει να ασχοληθει παρα πολυ στο λυκειο εχει πιθανοτητες για ιατρικη? Click για ανάπτυξη... όχι, πρέπει να έχεις κατέβει από τον Άρη για να μπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Νοεμβρίου 2010 alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 15:39 Ο alex2395 έγραψε: #96 13-11-10 15:39 συγγνωμη αλλα εχει δικιο η κοπελα κι εγω βλεπω τους συμμαθητες μου να κανουν φροντιστηρια και να διαβαζουν και να αγωνιζονται(ναι απο τωρα) και λεω...εγω που ειμαι καλος μαθητης πρεπει να ξεπατωθω στο διαβασμα για να επιτυχω τους στοχους μου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.167 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 15:49 Ο nPb έγραψε: #97 13-11-10 15:49 η ιατρική είναι ο στόχος σαν επιστήμη γοητεία,...κτλ ή λόγω στόχου του καλού βαθμού; εδώ και 23 χρόνια το έχω απορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 15:51 Η αδαμαντια52071: #98 13-11-10 15:51 ελα ντε....εσεις δηλαδη που περασατε ιατρικη ειχατε παντα πανω απο 19?και κατα ποσο πιστευεται πως αυτο επηρεαζει ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 16:44 Η JaneWin έγραψε: #99 13-11-10 16:44 Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: Spoiler Click για ανάπτυξη... Επειδή εσύ έβγαζες 19-20 σε όλες τις τάξεις,ήσουν το καμάρι της μαμάς και ήταν σίγουρο ότι θα περάσεις ιατρική απο τα 10 σου δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί αυτό που λέω εγώ!! Αρχική Δημοσίευση από nPb: η ιατρική είναι ο στόχος σαν επιστήμη γοητεία,...κτλ ή λόγω στόχου του καλού βαθμού; εδώ και 23 χρόνια το έχω απορία Click για ανάπτυξη... Για μένα πάντως η ιατρική μόνο με βαθμό,κύρος και γοητεία δεν σχετίζεται!! Συγγνώμη για την αναποδιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 16:48 Ο akiroskirios: #100 13-11-10 16:48 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: ελα ντε....εσεις δηλαδη που περασατε ιατρικη ειχατε παντα πανω απο 19?και κατα ποσο πιστευεται πως αυτο επηρεαζει ? Click για ανάπτυξη... επηρεάζει στο βαθμό του "μαθαίνω να διαβάζω"...σχετικά με τις γνώσεις που αποκομίζεις στις άλλες τάξεις δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο, δηλαδή μπορεί να καλυφθούν πλήρως μόνο στη γ' λυκείου...Σίγουρα κάποια πράγματα είναι περισσότερο σημαντικά (π.χ. φυσική α' λυκείου) από κάποια άλλα (π.χ. αρχαία) αλλά είναι σημαντικό το να ξέρεις πως θα διαβάσεις...Δεν παίζει να τεμπελιάζεις τις προηγούμενες χρονιές κι όταν πας στη γ' να σου έρθει η Θεία Φώτιση και να κάτσεις να διαβάσεις...Για εμένα το κλειδί στην "επιτυχία" ονομάζεται υπευθυνότητα... Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Επειδή εσύ έβγαζες 19-20 σε όλες τις τάξεις,ήσουν το καμάρι της μαμάς και ήταν σίγουρο ότι θα περάσεις ιατρική απο τα 10 σου δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί αυτό που λέω εγώ!! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως δε γνωρίζω άτομο που να έβγαζε στη β' λυκείου 15 και να έβγαλε πάνω από 18.5κ στις πανελλαδικές...όσο τα άλλα περί μαμάς κ.λ.π. τα έχω ακούσει άπειρες φορές και πλέον δε μου λένε τίποτα πλην έλλειψης επιχειρημάτων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Νοεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mel123soc Sotiris 12 Eleni123- tomftw snasis nefoumpios bboys Leo komm donut_daddy dimitrisp22 hyyh4ever pinkheart Yorgos L Than003 Maria33 Panatha mono sophiaa blackout MarcoReus xanthippiad mvas elevag Sofos Gerontas Εριφύλη Peter Pan13 marioutela vlahoss Manuela98 Mammy Nun thenutritionist mermaid89 ένας τυχαίος kotsos05 roud eukleidhs1821 Nickgr jim2015 niaou Specon Dr. Gl. Luminous PanPan Appolon Ανώνυμη Scandal Nikos05 emzou Nasia2433266 Samsa Cathleen Xara Avalon12 spring day _.maria._ anastasia papa DocO imyrcarn Glorious12 Αλκης Κ. Γιωργος15773 _Aggelos123 AndromedaS Vasiliki Keftedaki Nefh_ Darkking abbyrob future.nurse.29 Medjnik Λέων Συγγ xriiistiiinaaa Λίτσα marianna04 StavMed Paul77 don_vito JohnGreek Infrared Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Danai!: Καλησπέρα! Παιδιά, μπορεί κάποιος από τους φοιτητές της ιατρικής να μας πει αν θα χρειαστούμε στη σχολή κάτι από τα μαθηματικά, φυσική και χημεία των τριών τάξεων του λυκείου και αν ναι τι; Για να ξέρουμε τι να κρατήσουμε και τι να ρίξουμε στην ανακύκλωση Click για ανάπτυξη... Λίγο καθυστερημένη η απάντηση, αλλά όχι, δεν θα χρειαστείτε τίποτα από το λύκειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Georginaki Νεοφερμένο μέλος Η Georginaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2010 στις 16:38 Η Georginaki: #89 31-10-10 16:38 Έχω ακούσει πως μέσω Ιατρικής μπορώ να πάω και στην Οδοντιατρική. Αληθεύει, ή πρέπει να περάσω στην Οδοντιατρική κατευθείαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2010 στις 23:04 Ο Civilara έγραψε: #90 01-11-10 23:04 Οι πτυχιούχοι Ιατρικής διεκδικούν ξεχωριστό ποσοστό στις κατατακτήριες εξετάσεις των τμημάτων Οδοντιατρικής από τους υπόλοιπους πτυχιούχους πανεπιστημίων (αν εννοείς αυτό). Ισχύει και το αντίστροφο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaki Νεοφερμένο μέλος Η Georginaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2010 στις 14:02 Η Georginaki: #91 08-11-10 14:02 Εγώ έχω ακούσει πως ενώ είσαι μέσα στην Ιατρική μπορείς για παράδειγμα να κάνεις τα 3 πρώτα χρόνια και μετά να πας στην Οδοντιατρική χωρίς εξετάσεις και έτσι… Δεν ξέρω αν ισχύει….. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2010 στις 23:35 Η αδαμαντια52071: #92 12-11-10 23:35 αν καποιος εβγαζε στο γυμνασιο με χαλαρο διαβασμα 19 +και αποφασισει να ασχοληθει παρα πολυ στο λυκειο εχει πιθανοτητες για ιατρικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2010 στις 23:39 Ο alex2395 έγραψε: #93 12-11-10 23:39 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: αν καποιος εβγαζε στο γυμνασιο με χαλαρο διαβασμα 19 +και αποφασισει να ασχοληθει παρα πολυ στο λυκειο εχει πιθανοτητες για ιατρικη? Click για ανάπτυξη... φυσικα....κι εγω τετοια περιπτωση ειμαι βεβαια θελω εξωτερικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 02:09 Η JaneWin έγραψε: #94 13-11-10 02:09 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: αν καποιος εβγαζε στο γυμνασιο με χαλαρο διαβασμα 19 +και αποφασισει να ασχοληθει παρα πολυ στο λυκειο εχει πιθανοτητες για ιατρικη? Click για ανάπτυξη... Παδιά ξεκολλάτε!! Εδώ μερικοί με 15 στην Β λυκείου περνάνε ιατρική και πολυτεχνείο!! Νταξ είπαμε δύσκολο πράγμα οι πανελλήνιες αλλά δεν θα κλειστείς μέσα απο την Α λυκείου κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 15:29 Ο akiroskirios: #95 13-11-10 15:29 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Παδιά ξεκολλάτε!! Εδώ μερικοί με 15 στην Β λυκείου περνάνε ιατρική και πολυτεχνείο!! Νταξ είπαμε δύσκολο πράγμα οι πανελλήνιες αλλά δεν θα κλειστείς μέσα απο την Α λυκείου κιόλας. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: αν καποιος εβγαζε στο γυμνασιο με χαλαρο διαβασμα 19 +και αποφασισει να ασχοληθει παρα πολυ στο λυκειο εχει πιθανοτητες για ιατρικη? Click για ανάπτυξη... όχι, πρέπει να έχεις κατέβει από τον Άρη για να μπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Νοεμβρίου 2010 alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 15:39 Ο alex2395 έγραψε: #96 13-11-10 15:39 συγγνωμη αλλα εχει δικιο η κοπελα κι εγω βλεπω τους συμμαθητες μου να κανουν φροντιστηρια και να διαβαζουν και να αγωνιζονται(ναι απο τωρα) και λεω...εγω που ειμαι καλος μαθητης πρεπει να ξεπατωθω στο διαβασμα για να επιτυχω τους στοχους μου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.167 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 15:49 Ο nPb έγραψε: #97 13-11-10 15:49 η ιατρική είναι ο στόχος σαν επιστήμη γοητεία,...κτλ ή λόγω στόχου του καλού βαθμού; εδώ και 23 χρόνια το έχω απορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 15:51 Η αδαμαντια52071: #98 13-11-10 15:51 ελα ντε....εσεις δηλαδη που περασατε ιατρικη ειχατε παντα πανω απο 19?και κατα ποσο πιστευεται πως αυτο επηρεαζει ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 16:44 Η JaneWin έγραψε: #99 13-11-10 16:44 Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: Spoiler Click για ανάπτυξη... Επειδή εσύ έβγαζες 19-20 σε όλες τις τάξεις,ήσουν το καμάρι της μαμάς και ήταν σίγουρο ότι θα περάσεις ιατρική απο τα 10 σου δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί αυτό που λέω εγώ!! Αρχική Δημοσίευση από nPb: η ιατρική είναι ο στόχος σαν επιστήμη γοητεία,...κτλ ή λόγω στόχου του καλού βαθμού; εδώ και 23 χρόνια το έχω απορία Click για ανάπτυξη... Για μένα πάντως η ιατρική μόνο με βαθμό,κύρος και γοητεία δεν σχετίζεται!! Συγγνώμη για την αναποδιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 16:48 Ο akiroskirios: #100 13-11-10 16:48 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: ελα ντε....εσεις δηλαδη που περασατε ιατρικη ειχατε παντα πανω απο 19?και κατα ποσο πιστευεται πως αυτο επηρεαζει ? Click για ανάπτυξη... επηρεάζει στο βαθμό του "μαθαίνω να διαβάζω"...σχετικά με τις γνώσεις που αποκομίζεις στις άλλες τάξεις δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο, δηλαδή μπορεί να καλυφθούν πλήρως μόνο στη γ' λυκείου...Σίγουρα κάποια πράγματα είναι περισσότερο σημαντικά (π.χ. φυσική α' λυκείου) από κάποια άλλα (π.χ. αρχαία) αλλά είναι σημαντικό το να ξέρεις πως θα διαβάσεις...Δεν παίζει να τεμπελιάζεις τις προηγούμενες χρονιές κι όταν πας στη γ' να σου έρθει η Θεία Φώτιση και να κάτσεις να διαβάσεις...Για εμένα το κλειδί στην "επιτυχία" ονομάζεται υπευθυνότητα... Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Επειδή εσύ έβγαζες 19-20 σε όλες τις τάξεις,ήσουν το καμάρι της μαμάς και ήταν σίγουρο ότι θα περάσεις ιατρική απο τα 10 σου δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί αυτό που λέω εγώ!! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως δε γνωρίζω άτομο που να έβγαζε στη β' λυκείου 15 και να έβγαλε πάνω από 18.5κ στις πανελλαδικές...όσο τα άλλα περί μαμάς κ.λ.π. τα έχω ακούσει άπειρες φορές και πλέον δε μου λένε τίποτα πλην έλλειψης επιχειρημάτων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Νοεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mel123soc Sotiris 12 Eleni123- tomftw snasis nefoumpios bboys Leo komm donut_daddy dimitrisp22 hyyh4ever pinkheart Yorgos L Than003 Maria33 Panatha mono sophiaa blackout MarcoReus xanthippiad mvas elevag Sofos Gerontas Εριφύλη Peter Pan13 marioutela vlahoss Manuela98 Mammy Nun thenutritionist mermaid89 ένας τυχαίος kotsos05 roud eukleidhs1821 Nickgr jim2015 niaou Specon Dr. Gl. Luminous PanPan Appolon Ανώνυμη Scandal Nikos05 emzou Nasia2433266 Samsa Cathleen Xara Avalon12 spring day _.maria._ anastasia papa DocO imyrcarn Glorious12 Αλκης Κ. Γιωργος15773 _Aggelos123 AndromedaS Vasiliki Keftedaki Nefh_ Darkking abbyrob future.nurse.29 Medjnik Λέων Συγγ xriiistiiinaaa Λίτσα marianna04 StavMed Paul77 don_vito JohnGreek Infrared Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχω ακούσει πως μέσω Ιατρικής μπορώ να πάω και στην Οδοντιατρική. Αληθεύει, ή πρέπει να περάσω στην Οδοντιατρική κατευθείαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2010 στις 23:04 Ο Civilara έγραψε: #90 01-11-10 23:04 Οι πτυχιούχοι Ιατρικής διεκδικούν ξεχωριστό ποσοστό στις κατατακτήριες εξετάσεις των τμημάτων Οδοντιατρικής από τους υπόλοιπους πτυχιούχους πανεπιστημίων (αν εννοείς αυτό). Ισχύει και το αντίστροφο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaki Νεοφερμένο μέλος Η Georginaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2010 στις 14:02 Η Georginaki: #91 08-11-10 14:02 Εγώ έχω ακούσει πως ενώ είσαι μέσα στην Ιατρική μπορείς για παράδειγμα να κάνεις τα 3 πρώτα χρόνια και μετά να πας στην Οδοντιατρική χωρίς εξετάσεις και έτσι… Δεν ξέρω αν ισχύει….. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2010 στις 23:35 Η αδαμαντια52071: #92 12-11-10 23:35 αν καποιος εβγαζε στο γυμνασιο με χαλαρο διαβασμα 19 +και αποφασισει να ασχοληθει παρα πολυ στο λυκειο εχει πιθανοτητες για ιατρικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2010 στις 23:39 Ο alex2395 έγραψε: #93 12-11-10 23:39 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: αν καποιος εβγαζε στο γυμνασιο με χαλαρο διαβασμα 19 +και αποφασισει να ασχοληθει παρα πολυ στο λυκειο εχει πιθανοτητες για ιατρικη? Click για ανάπτυξη... φυσικα....κι εγω τετοια περιπτωση ειμαι βεβαια θελω εξωτερικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 02:09 Η JaneWin έγραψε: #94 13-11-10 02:09 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: αν καποιος εβγαζε στο γυμνασιο με χαλαρο διαβασμα 19 +και αποφασισει να ασχοληθει παρα πολυ στο λυκειο εχει πιθανοτητες για ιατρικη? Click για ανάπτυξη... Παδιά ξεκολλάτε!! Εδώ μερικοί με 15 στην Β λυκείου περνάνε ιατρική και πολυτεχνείο!! Νταξ είπαμε δύσκολο πράγμα οι πανελλήνιες αλλά δεν θα κλειστείς μέσα απο την Α λυκείου κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 15:29 Ο akiroskirios: #95 13-11-10 15:29 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Παδιά ξεκολλάτε!! Εδώ μερικοί με 15 στην Β λυκείου περνάνε ιατρική και πολυτεχνείο!! Νταξ είπαμε δύσκολο πράγμα οι πανελλήνιες αλλά δεν θα κλειστείς μέσα απο την Α λυκείου κιόλας. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: αν καποιος εβγαζε στο γυμνασιο με χαλαρο διαβασμα 19 +και αποφασισει να ασχοληθει παρα πολυ στο λυκειο εχει πιθανοτητες για ιατρικη? Click για ανάπτυξη... όχι, πρέπει να έχεις κατέβει από τον Άρη για να μπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Νοεμβρίου 2010 alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 15:39 Ο alex2395 έγραψε: #96 13-11-10 15:39 συγγνωμη αλλα εχει δικιο η κοπελα κι εγω βλεπω τους συμμαθητες μου να κανουν φροντιστηρια και να διαβαζουν και να αγωνιζονται(ναι απο τωρα) και λεω...εγω που ειμαι καλος μαθητης πρεπει να ξεπατωθω στο διαβασμα για να επιτυχω τους στοχους μου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.167 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 15:49 Ο nPb έγραψε: #97 13-11-10 15:49 η ιατρική είναι ο στόχος σαν επιστήμη γοητεία,...κτλ ή λόγω στόχου του καλού βαθμού; εδώ και 23 χρόνια το έχω απορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 15:51 Η αδαμαντια52071: #98 13-11-10 15:51 ελα ντε....εσεις δηλαδη που περασατε ιατρικη ειχατε παντα πανω απο 19?και κατα ποσο πιστευεται πως αυτο επηρεαζει ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 16:44 Η JaneWin έγραψε: #99 13-11-10 16:44 Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: Spoiler Click για ανάπτυξη... Επειδή εσύ έβγαζες 19-20 σε όλες τις τάξεις,ήσουν το καμάρι της μαμάς και ήταν σίγουρο ότι θα περάσεις ιατρική απο τα 10 σου δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί αυτό που λέω εγώ!! Αρχική Δημοσίευση από nPb: η ιατρική είναι ο στόχος σαν επιστήμη γοητεία,...κτλ ή λόγω στόχου του καλού βαθμού; εδώ και 23 χρόνια το έχω απορία Click για ανάπτυξη... Για μένα πάντως η ιατρική μόνο με βαθμό,κύρος και γοητεία δεν σχετίζεται!! Συγγνώμη για την αναποδιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 16:48 Ο akiroskirios: #100 13-11-10 16:48 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: ελα ντε....εσεις δηλαδη που περασατε ιατρικη ειχατε παντα πανω απο 19?και κατα ποσο πιστευεται πως αυτο επηρεαζει ? Click για ανάπτυξη... επηρεάζει στο βαθμό του "μαθαίνω να διαβάζω"...σχετικά με τις γνώσεις που αποκομίζεις στις άλλες τάξεις δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο, δηλαδή μπορεί να καλυφθούν πλήρως μόνο στη γ' λυκείου...Σίγουρα κάποια πράγματα είναι περισσότερο σημαντικά (π.χ. φυσική α' λυκείου) από κάποια άλλα (π.χ. αρχαία) αλλά είναι σημαντικό το να ξέρεις πως θα διαβάσεις...Δεν παίζει να τεμπελιάζεις τις προηγούμενες χρονιές κι όταν πας στη γ' να σου έρθει η Θεία Φώτιση και να κάτσεις να διαβάσεις...Για εμένα το κλειδί στην "επιτυχία" ονομάζεται υπευθυνότητα... Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Επειδή εσύ έβγαζες 19-20 σε όλες τις τάξεις,ήσουν το καμάρι της μαμάς και ήταν σίγουρο ότι θα περάσεις ιατρική απο τα 10 σου δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί αυτό που λέω εγώ!! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως δε γνωρίζω άτομο που να έβγαζε στη β' λυκείου 15 και να έβγαλε πάνω από 18.5κ στις πανελλαδικές...όσο τα άλλα περί μαμάς κ.λ.π. τα έχω ακούσει άπειρες φορές και πλέον δε μου λένε τίποτα πλην έλλειψης επιχειρημάτων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Νοεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mel123soc Sotiris 12 Eleni123- tomftw snasis nefoumpios bboys Leo komm donut_daddy dimitrisp22 hyyh4ever pinkheart Yorgos L Than003 Maria33 Panatha mono sophiaa blackout MarcoReus xanthippiad mvas elevag Sofos Gerontas Εριφύλη Peter Pan13 marioutela vlahoss Manuela98 Mammy Nun thenutritionist mermaid89 ένας τυχαίος kotsos05 roud eukleidhs1821 Nickgr jim2015 niaou Specon Dr. Gl. Luminous PanPan Appolon Ανώνυμη Scandal Nikos05 emzou Nasia2433266 Samsa Cathleen Xara Avalon12 spring day _.maria._ anastasia papa DocO imyrcarn Glorious12 Αλκης Κ. Γιωργος15773 _Aggelos123 AndromedaS Vasiliki Keftedaki Nefh_ Darkking abbyrob future.nurse.29 Medjnik Λέων Συγγ xriiistiiinaaa Λίτσα marianna04 StavMed Paul77 don_vito JohnGreek Infrared Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οι πτυχιούχοι Ιατρικής διεκδικούν ξεχωριστό ποσοστό στις κατατακτήριες εξετάσεις των τμημάτων Οδοντιατρικής από τους υπόλοιπους πτυχιούχους πανεπιστημίων (αν εννοείς αυτό). Ισχύει και το αντίστροφο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Georginaki Νεοφερμένο μέλος Η Georginaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2010 στις 14:02 Η Georginaki: #91 08-11-10 14:02 Εγώ έχω ακούσει πως ενώ είσαι μέσα στην Ιατρική μπορείς για παράδειγμα να κάνεις τα 3 πρώτα χρόνια και μετά να πας στην Οδοντιατρική χωρίς εξετάσεις και έτσι… Δεν ξέρω αν ισχύει….. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2010 στις 23:35 Η αδαμαντια52071: #92 12-11-10 23:35 αν καποιος εβγαζε στο γυμνασιο με χαλαρο διαβασμα 19 +και αποφασισει να ασχοληθει παρα πολυ στο λυκειο εχει πιθανοτητες για ιατρικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2010 στις 23:39 Ο alex2395 έγραψε: #93 12-11-10 23:39 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: αν καποιος εβγαζε στο γυμνασιο με χαλαρο διαβασμα 19 +και αποφασισει να ασχοληθει παρα πολυ στο λυκειο εχει πιθανοτητες για ιατρικη? Click για ανάπτυξη... φυσικα....κι εγω τετοια περιπτωση ειμαι βεβαια θελω εξωτερικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 02:09 Η JaneWin έγραψε: #94 13-11-10 02:09 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: αν καποιος εβγαζε στο γυμνασιο με χαλαρο διαβασμα 19 +και αποφασισει να ασχοληθει παρα πολυ στο λυκειο εχει πιθανοτητες για ιατρικη? Click για ανάπτυξη... Παδιά ξεκολλάτε!! Εδώ μερικοί με 15 στην Β λυκείου περνάνε ιατρική και πολυτεχνείο!! Νταξ είπαμε δύσκολο πράγμα οι πανελλήνιες αλλά δεν θα κλειστείς μέσα απο την Α λυκείου κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 15:29 Ο akiroskirios: #95 13-11-10 15:29 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Παδιά ξεκολλάτε!! Εδώ μερικοί με 15 στην Β λυκείου περνάνε ιατρική και πολυτεχνείο!! Νταξ είπαμε δύσκολο πράγμα οι πανελλήνιες αλλά δεν θα κλειστείς μέσα απο την Α λυκείου κιόλας. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: αν καποιος εβγαζε στο γυμνασιο με χαλαρο διαβασμα 19 +και αποφασισει να ασχοληθει παρα πολυ στο λυκειο εχει πιθανοτητες για ιατρικη? Click για ανάπτυξη... όχι, πρέπει να έχεις κατέβει από τον Άρη για να μπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Νοεμβρίου 2010 alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 15:39 Ο alex2395 έγραψε: #96 13-11-10 15:39 συγγνωμη αλλα εχει δικιο η κοπελα κι εγω βλεπω τους συμμαθητες μου να κανουν φροντιστηρια και να διαβαζουν και να αγωνιζονται(ναι απο τωρα) και λεω...εγω που ειμαι καλος μαθητης πρεπει να ξεπατωθω στο διαβασμα για να επιτυχω τους στοχους μου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.167 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 15:49 Ο nPb έγραψε: #97 13-11-10 15:49 η ιατρική είναι ο στόχος σαν επιστήμη γοητεία,...κτλ ή λόγω στόχου του καλού βαθμού; εδώ και 23 χρόνια το έχω απορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 15:51 Η αδαμαντια52071: #98 13-11-10 15:51 ελα ντε....εσεις δηλαδη που περασατε ιατρικη ειχατε παντα πανω απο 19?και κατα ποσο πιστευεται πως αυτο επηρεαζει ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 16:44 Η JaneWin έγραψε: #99 13-11-10 16:44 Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: Spoiler Click για ανάπτυξη... Επειδή εσύ έβγαζες 19-20 σε όλες τις τάξεις,ήσουν το καμάρι της μαμάς και ήταν σίγουρο ότι θα περάσεις ιατρική απο τα 10 σου δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί αυτό που λέω εγώ!! Αρχική Δημοσίευση από nPb: η ιατρική είναι ο στόχος σαν επιστήμη γοητεία,...κτλ ή λόγω στόχου του καλού βαθμού; εδώ και 23 χρόνια το έχω απορία Click για ανάπτυξη... Για μένα πάντως η ιατρική μόνο με βαθμό,κύρος και γοητεία δεν σχετίζεται!! Συγγνώμη για την αναποδιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 16:48 Ο akiroskirios: #100 13-11-10 16:48 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: ελα ντε....εσεις δηλαδη που περασατε ιατρικη ειχατε παντα πανω απο 19?και κατα ποσο πιστευεται πως αυτο επηρεαζει ? Click για ανάπτυξη... επηρεάζει στο βαθμό του "μαθαίνω να διαβάζω"...σχετικά με τις γνώσεις που αποκομίζεις στις άλλες τάξεις δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο, δηλαδή μπορεί να καλυφθούν πλήρως μόνο στη γ' λυκείου...Σίγουρα κάποια πράγματα είναι περισσότερο σημαντικά (π.χ. φυσική α' λυκείου) από κάποια άλλα (π.χ. αρχαία) αλλά είναι σημαντικό το να ξέρεις πως θα διαβάσεις...Δεν παίζει να τεμπελιάζεις τις προηγούμενες χρονιές κι όταν πας στη γ' να σου έρθει η Θεία Φώτιση και να κάτσεις να διαβάσεις...Για εμένα το κλειδί στην "επιτυχία" ονομάζεται υπευθυνότητα... Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Επειδή εσύ έβγαζες 19-20 σε όλες τις τάξεις,ήσουν το καμάρι της μαμάς και ήταν σίγουρο ότι θα περάσεις ιατρική απο τα 10 σου δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί αυτό που λέω εγώ!! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως δε γνωρίζω άτομο που να έβγαζε στη β' λυκείου 15 και να έβγαλε πάνω από 18.5κ στις πανελλαδικές...όσο τα άλλα περί μαμάς κ.λ.π. τα έχω ακούσει άπειρες φορές και πλέον δε μου λένε τίποτα πλην έλλειψης επιχειρημάτων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Νοεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mel123soc Sotiris 12 Eleni123- tomftw snasis nefoumpios bboys Leo komm donut_daddy dimitrisp22 hyyh4ever pinkheart Yorgos L Than003 Maria33 Panatha mono sophiaa blackout MarcoReus xanthippiad mvas elevag Sofos Gerontas Εριφύλη Peter Pan13 marioutela vlahoss Manuela98 Mammy Nun thenutritionist mermaid89 ένας τυχαίος kotsos05 roud eukleidhs1821 Nickgr jim2015 niaou Specon Dr. Gl. Luminous PanPan Appolon Ανώνυμη Scandal Nikos05 emzou Nasia2433266 Samsa Cathleen Xara Avalon12 spring day _.maria._ anastasia papa DocO imyrcarn Glorious12 Αλκης Κ. Γιωργος15773 _Aggelos123 AndromedaS Vasiliki Keftedaki Nefh_ Darkking abbyrob future.nurse.29 Medjnik Λέων Συγγ xriiistiiinaaa Λίτσα marianna04 StavMed Paul77 don_vito JohnGreek Infrared Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ έχω ακούσει πως ενώ είσαι μέσα στην Ιατρική μπορείς για παράδειγμα να κάνεις τα 3 πρώτα χρόνια και μετά να πας στην Οδοντιατρική χωρίς εξετάσεις και έτσι… Δεν ξέρω αν ισχύει….. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2010 στις 23:35 Η αδαμαντια52071: #92 12-11-10 23:35 αν καποιος εβγαζε στο γυμνασιο με χαλαρο διαβασμα 19 +και αποφασισει να ασχοληθει παρα πολυ στο λυκειο εχει πιθανοτητες για ιατρικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2010 στις 23:39 Ο alex2395 έγραψε: #93 12-11-10 23:39 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: αν καποιος εβγαζε στο γυμνασιο με χαλαρο διαβασμα 19 +και αποφασισει να ασχοληθει παρα πολυ στο λυκειο εχει πιθανοτητες για ιατρικη? Click για ανάπτυξη... φυσικα....κι εγω τετοια περιπτωση ειμαι βεβαια θελω εξωτερικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 02:09 Η JaneWin έγραψε: #94 13-11-10 02:09 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: αν καποιος εβγαζε στο γυμνασιο με χαλαρο διαβασμα 19 +και αποφασισει να ασχοληθει παρα πολυ στο λυκειο εχει πιθανοτητες για ιατρικη? Click για ανάπτυξη... Παδιά ξεκολλάτε!! Εδώ μερικοί με 15 στην Β λυκείου περνάνε ιατρική και πολυτεχνείο!! Νταξ είπαμε δύσκολο πράγμα οι πανελλήνιες αλλά δεν θα κλειστείς μέσα απο την Α λυκείου κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 15:29 Ο akiroskirios: #95 13-11-10 15:29 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Παδιά ξεκολλάτε!! Εδώ μερικοί με 15 στην Β λυκείου περνάνε ιατρική και πολυτεχνείο!! Νταξ είπαμε δύσκολο πράγμα οι πανελλήνιες αλλά δεν θα κλειστείς μέσα απο την Α λυκείου κιόλας. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: αν καποιος εβγαζε στο γυμνασιο με χαλαρο διαβασμα 19 +και αποφασισει να ασχοληθει παρα πολυ στο λυκειο εχει πιθανοτητες για ιατρικη? Click για ανάπτυξη... όχι, πρέπει να έχεις κατέβει από τον Άρη για να μπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Νοεμβρίου 2010 alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 15:39 Ο alex2395 έγραψε: #96 13-11-10 15:39 συγγνωμη αλλα εχει δικιο η κοπελα κι εγω βλεπω τους συμμαθητες μου να κανουν φροντιστηρια και να διαβαζουν και να αγωνιζονται(ναι απο τωρα) και λεω...εγω που ειμαι καλος μαθητης πρεπει να ξεπατωθω στο διαβασμα για να επιτυχω τους στοχους μου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.167 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 15:49 Ο nPb έγραψε: #97 13-11-10 15:49 η ιατρική είναι ο στόχος σαν επιστήμη γοητεία,...κτλ ή λόγω στόχου του καλού βαθμού; εδώ και 23 χρόνια το έχω απορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 15:51 Η αδαμαντια52071: #98 13-11-10 15:51 ελα ντε....εσεις δηλαδη που περασατε ιατρικη ειχατε παντα πανω απο 19?και κατα ποσο πιστευεται πως αυτο επηρεαζει ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 16:44 Η JaneWin έγραψε: #99 13-11-10 16:44 Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: Spoiler Click για ανάπτυξη... Επειδή εσύ έβγαζες 19-20 σε όλες τις τάξεις,ήσουν το καμάρι της μαμάς και ήταν σίγουρο ότι θα περάσεις ιατρική απο τα 10 σου δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί αυτό που λέω εγώ!! Αρχική Δημοσίευση από nPb: η ιατρική είναι ο στόχος σαν επιστήμη γοητεία,...κτλ ή λόγω στόχου του καλού βαθμού; εδώ και 23 χρόνια το έχω απορία Click για ανάπτυξη... Για μένα πάντως η ιατρική μόνο με βαθμό,κύρος και γοητεία δεν σχετίζεται!! Συγγνώμη για την αναποδιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 16:48 Ο akiroskirios: #100 13-11-10 16:48 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: ελα ντε....εσεις δηλαδη που περασατε ιατρικη ειχατε παντα πανω απο 19?και κατα ποσο πιστευεται πως αυτο επηρεαζει ? Click για ανάπτυξη... επηρεάζει στο βαθμό του "μαθαίνω να διαβάζω"...σχετικά με τις γνώσεις που αποκομίζεις στις άλλες τάξεις δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο, δηλαδή μπορεί να καλυφθούν πλήρως μόνο στη γ' λυκείου...Σίγουρα κάποια πράγματα είναι περισσότερο σημαντικά (π.χ. φυσική α' λυκείου) από κάποια άλλα (π.χ. αρχαία) αλλά είναι σημαντικό το να ξέρεις πως θα διαβάσεις...Δεν παίζει να τεμπελιάζεις τις προηγούμενες χρονιές κι όταν πας στη γ' να σου έρθει η Θεία Φώτιση και να κάτσεις να διαβάσεις...Για εμένα το κλειδί στην "επιτυχία" ονομάζεται υπευθυνότητα... Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Επειδή εσύ έβγαζες 19-20 σε όλες τις τάξεις,ήσουν το καμάρι της μαμάς και ήταν σίγουρο ότι θα περάσεις ιατρική απο τα 10 σου δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί αυτό που λέω εγώ!! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως δε γνωρίζω άτομο που να έβγαζε στη β' λυκείου 15 και να έβγαλε πάνω από 18.5κ στις πανελλαδικές...όσο τα άλλα περί μαμάς κ.λ.π. τα έχω ακούσει άπειρες φορές και πλέον δε μου λένε τίποτα πλην έλλειψης επιχειρημάτων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Νοεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mel123soc Sotiris 12 Eleni123- tomftw snasis nefoumpios bboys Leo komm donut_daddy dimitrisp22 hyyh4ever pinkheart Yorgos L Than003 Maria33 Panatha mono sophiaa blackout MarcoReus xanthippiad mvas elevag Sofos Gerontas Εριφύλη Peter Pan13 marioutela vlahoss Manuela98 Mammy Nun thenutritionist mermaid89 ένας τυχαίος kotsos05 roud eukleidhs1821 Nickgr jim2015 niaou Specon Dr. Gl. Luminous PanPan Appolon Ανώνυμη Scandal Nikos05 emzou Nasia2433266 Samsa Cathleen Xara Avalon12 spring day _.maria._ anastasia papa DocO imyrcarn Glorious12 Αλκης Κ. Γιωργος15773 _Aggelos123 AndromedaS Vasiliki Keftedaki Nefh_ Darkking abbyrob future.nurse.29 Medjnik Λέων Συγγ xriiistiiinaaa Λίτσα marianna04 StavMed Paul77 don_vito JohnGreek Infrared Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αν καποιος εβγαζε στο γυμνασιο με χαλαρο διαβασμα 19 +και αποφασισει να ασχοληθει παρα πολυ στο λυκειο εχει πιθανοτητες για ιατρικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2010 στις 23:39 Ο alex2395 έγραψε: #93 12-11-10 23:39 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: αν καποιος εβγαζε στο γυμνασιο με χαλαρο διαβασμα 19 +και αποφασισει να ασχοληθει παρα πολυ στο λυκειο εχει πιθανοτητες για ιατρικη? Click για ανάπτυξη... φυσικα....κι εγω τετοια περιπτωση ειμαι βεβαια θελω εξωτερικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 02:09 Η JaneWin έγραψε: #94 13-11-10 02:09 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: αν καποιος εβγαζε στο γυμνασιο με χαλαρο διαβασμα 19 +και αποφασισει να ασχοληθει παρα πολυ στο λυκειο εχει πιθανοτητες για ιατρικη? Click για ανάπτυξη... Παδιά ξεκολλάτε!! Εδώ μερικοί με 15 στην Β λυκείου περνάνε ιατρική και πολυτεχνείο!! Νταξ είπαμε δύσκολο πράγμα οι πανελλήνιες αλλά δεν θα κλειστείς μέσα απο την Α λυκείου κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 15:29 Ο akiroskirios: #95 13-11-10 15:29 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Παδιά ξεκολλάτε!! Εδώ μερικοί με 15 στην Β λυκείου περνάνε ιατρική και πολυτεχνείο!! Νταξ είπαμε δύσκολο πράγμα οι πανελλήνιες αλλά δεν θα κλειστείς μέσα απο την Α λυκείου κιόλας. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: αν καποιος εβγαζε στο γυμνασιο με χαλαρο διαβασμα 19 +και αποφασισει να ασχοληθει παρα πολυ στο λυκειο εχει πιθανοτητες για ιατρικη? Click για ανάπτυξη... όχι, πρέπει να έχεις κατέβει από τον Άρη για να μπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Νοεμβρίου 2010 alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 15:39 Ο alex2395 έγραψε: #96 13-11-10 15:39 συγγνωμη αλλα εχει δικιο η κοπελα κι εγω βλεπω τους συμμαθητες μου να κανουν φροντιστηρια και να διαβαζουν και να αγωνιζονται(ναι απο τωρα) και λεω...εγω που ειμαι καλος μαθητης πρεπει να ξεπατωθω στο διαβασμα για να επιτυχω τους στοχους μου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.167 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 15:49 Ο nPb έγραψε: #97 13-11-10 15:49 η ιατρική είναι ο στόχος σαν επιστήμη γοητεία,...κτλ ή λόγω στόχου του καλού βαθμού; εδώ και 23 χρόνια το έχω απορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 15:51 Η αδαμαντια52071: #98 13-11-10 15:51 ελα ντε....εσεις δηλαδη που περασατε ιατρικη ειχατε παντα πανω απο 19?και κατα ποσο πιστευεται πως αυτο επηρεαζει ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 16:44 Η JaneWin έγραψε: #99 13-11-10 16:44 Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: Spoiler Click για ανάπτυξη... Επειδή εσύ έβγαζες 19-20 σε όλες τις τάξεις,ήσουν το καμάρι της μαμάς και ήταν σίγουρο ότι θα περάσεις ιατρική απο τα 10 σου δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί αυτό που λέω εγώ!! Αρχική Δημοσίευση από nPb: η ιατρική είναι ο στόχος σαν επιστήμη γοητεία,...κτλ ή λόγω στόχου του καλού βαθμού; εδώ και 23 χρόνια το έχω απορία Click για ανάπτυξη... Για μένα πάντως η ιατρική μόνο με βαθμό,κύρος και γοητεία δεν σχετίζεται!! Συγγνώμη για την αναποδιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 16:48 Ο akiroskirios: #100 13-11-10 16:48 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: ελα ντε....εσεις δηλαδη που περασατε ιατρικη ειχατε παντα πανω απο 19?και κατα ποσο πιστευεται πως αυτο επηρεαζει ? Click για ανάπτυξη... επηρεάζει στο βαθμό του "μαθαίνω να διαβάζω"...σχετικά με τις γνώσεις που αποκομίζεις στις άλλες τάξεις δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο, δηλαδή μπορεί να καλυφθούν πλήρως μόνο στη γ' λυκείου...Σίγουρα κάποια πράγματα είναι περισσότερο σημαντικά (π.χ. φυσική α' λυκείου) από κάποια άλλα (π.χ. αρχαία) αλλά είναι σημαντικό το να ξέρεις πως θα διαβάσεις...Δεν παίζει να τεμπελιάζεις τις προηγούμενες χρονιές κι όταν πας στη γ' να σου έρθει η Θεία Φώτιση και να κάτσεις να διαβάσεις...Για εμένα το κλειδί στην "επιτυχία" ονομάζεται υπευθυνότητα... Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Επειδή εσύ έβγαζες 19-20 σε όλες τις τάξεις,ήσουν το καμάρι της μαμάς και ήταν σίγουρο ότι θα περάσεις ιατρική απο τα 10 σου δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί αυτό που λέω εγώ!! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως δε γνωρίζω άτομο που να έβγαζε στη β' λυκείου 15 και να έβγαλε πάνω από 18.5κ στις πανελλαδικές...όσο τα άλλα περί μαμάς κ.λ.π. τα έχω ακούσει άπειρες φορές και πλέον δε μου λένε τίποτα πλην έλλειψης επιχειρημάτων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Νοεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mel123soc Sotiris 12 Eleni123- tomftw snasis nefoumpios bboys Leo komm donut_daddy dimitrisp22 hyyh4ever pinkheart Yorgos L Than003 Maria33 Panatha mono sophiaa blackout MarcoReus xanthippiad mvas elevag Sofos Gerontas Εριφύλη Peter Pan13 marioutela vlahoss Manuela98 Mammy Nun thenutritionist mermaid89 ένας τυχαίος kotsos05 roud eukleidhs1821 Nickgr jim2015 niaou Specon Dr. Gl. Luminous PanPan Appolon Ανώνυμη Scandal Nikos05 emzou Nasia2433266 Samsa Cathleen Xara Avalon12 spring day _.maria._ anastasia papa DocO imyrcarn Glorious12 Αλκης Κ. Γιωργος15773 _Aggelos123 AndromedaS Vasiliki Keftedaki Nefh_ Darkking abbyrob future.nurse.29 Medjnik Λέων Συγγ xriiistiiinaaa Λίτσα marianna04 StavMed Paul77 don_vito JohnGreek Infrared Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: αν καποιος εβγαζε στο γυμνασιο με χαλαρο διαβασμα 19 +και αποφασισει να ασχοληθει παρα πολυ στο λυκειο εχει πιθανοτητες για ιατρικη? Click για ανάπτυξη... φυσικα....κι εγω τετοια περιπτωση ειμαι βεβαια θελω εξωτερικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 02:09 Η JaneWin έγραψε: #94 13-11-10 02:09 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: αν καποιος εβγαζε στο γυμνασιο με χαλαρο διαβασμα 19 +και αποφασισει να ασχοληθει παρα πολυ στο λυκειο εχει πιθανοτητες για ιατρικη? Click για ανάπτυξη... Παδιά ξεκολλάτε!! Εδώ μερικοί με 15 στην Β λυκείου περνάνε ιατρική και πολυτεχνείο!! Νταξ είπαμε δύσκολο πράγμα οι πανελλήνιες αλλά δεν θα κλειστείς μέσα απο την Α λυκείου κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 15:29 Ο akiroskirios: #95 13-11-10 15:29 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Παδιά ξεκολλάτε!! Εδώ μερικοί με 15 στην Β λυκείου περνάνε ιατρική και πολυτεχνείο!! Νταξ είπαμε δύσκολο πράγμα οι πανελλήνιες αλλά δεν θα κλειστείς μέσα απο την Α λυκείου κιόλας. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: αν καποιος εβγαζε στο γυμνασιο με χαλαρο διαβασμα 19 +και αποφασισει να ασχοληθει παρα πολυ στο λυκειο εχει πιθανοτητες για ιατρικη? Click για ανάπτυξη... όχι, πρέπει να έχεις κατέβει από τον Άρη για να μπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Νοεμβρίου 2010 alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 15:39 Ο alex2395 έγραψε: #96 13-11-10 15:39 συγγνωμη αλλα εχει δικιο η κοπελα κι εγω βλεπω τους συμμαθητες μου να κανουν φροντιστηρια και να διαβαζουν και να αγωνιζονται(ναι απο τωρα) και λεω...εγω που ειμαι καλος μαθητης πρεπει να ξεπατωθω στο διαβασμα για να επιτυχω τους στοχους μου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.167 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 15:49 Ο nPb έγραψε: #97 13-11-10 15:49 η ιατρική είναι ο στόχος σαν επιστήμη γοητεία,...κτλ ή λόγω στόχου του καλού βαθμού; εδώ και 23 χρόνια το έχω απορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 15:51 Η αδαμαντια52071: #98 13-11-10 15:51 ελα ντε....εσεις δηλαδη που περασατε ιατρικη ειχατε παντα πανω απο 19?και κατα ποσο πιστευεται πως αυτο επηρεαζει ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 16:44 Η JaneWin έγραψε: #99 13-11-10 16:44 Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: Spoiler Click για ανάπτυξη... Επειδή εσύ έβγαζες 19-20 σε όλες τις τάξεις,ήσουν το καμάρι της μαμάς και ήταν σίγουρο ότι θα περάσεις ιατρική απο τα 10 σου δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί αυτό που λέω εγώ!! Αρχική Δημοσίευση από nPb: η ιατρική είναι ο στόχος σαν επιστήμη γοητεία,...κτλ ή λόγω στόχου του καλού βαθμού; εδώ και 23 χρόνια το έχω απορία Click για ανάπτυξη... Για μένα πάντως η ιατρική μόνο με βαθμό,κύρος και γοητεία δεν σχετίζεται!! Συγγνώμη για την αναποδιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 16:48 Ο akiroskirios: #100 13-11-10 16:48 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: ελα ντε....εσεις δηλαδη που περασατε ιατρικη ειχατε παντα πανω απο 19?και κατα ποσο πιστευεται πως αυτο επηρεαζει ? Click για ανάπτυξη... επηρεάζει στο βαθμό του "μαθαίνω να διαβάζω"...σχετικά με τις γνώσεις που αποκομίζεις στις άλλες τάξεις δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο, δηλαδή μπορεί να καλυφθούν πλήρως μόνο στη γ' λυκείου...Σίγουρα κάποια πράγματα είναι περισσότερο σημαντικά (π.χ. φυσική α' λυκείου) από κάποια άλλα (π.χ. αρχαία) αλλά είναι σημαντικό το να ξέρεις πως θα διαβάσεις...Δεν παίζει να τεμπελιάζεις τις προηγούμενες χρονιές κι όταν πας στη γ' να σου έρθει η Θεία Φώτιση και να κάτσεις να διαβάσεις...Για εμένα το κλειδί στην "επιτυχία" ονομάζεται υπευθυνότητα... Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Επειδή εσύ έβγαζες 19-20 σε όλες τις τάξεις,ήσουν το καμάρι της μαμάς και ήταν σίγουρο ότι θα περάσεις ιατρική απο τα 10 σου δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί αυτό που λέω εγώ!! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως δε γνωρίζω άτομο που να έβγαζε στη β' λυκείου 15 και να έβγαλε πάνω από 18.5κ στις πανελλαδικές...όσο τα άλλα περί μαμάς κ.λ.π. τα έχω ακούσει άπειρες φορές και πλέον δε μου λένε τίποτα πλην έλλειψης επιχειρημάτων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Νοεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mel123soc Sotiris 12 Eleni123- tomftw snasis nefoumpios bboys Leo komm donut_daddy dimitrisp22 hyyh4ever pinkheart Yorgos L Than003 Maria33 Panatha mono sophiaa blackout MarcoReus xanthippiad mvas elevag Sofos Gerontas Εριφύλη Peter Pan13 marioutela vlahoss Manuela98 Mammy Nun thenutritionist mermaid89 ένας τυχαίος kotsos05 roud eukleidhs1821 Nickgr jim2015 niaou Specon Dr. Gl. Luminous PanPan Appolon Ανώνυμη Scandal Nikos05 emzou Nasia2433266 Samsa Cathleen Xara Avalon12 spring day _.maria._ anastasia papa DocO imyrcarn Glorious12 Αλκης Κ. Γιωργος15773 _Aggelos123 AndromedaS Vasiliki Keftedaki Nefh_ Darkking abbyrob future.nurse.29 Medjnik Λέων Συγγ xriiistiiinaaa Λίτσα marianna04 StavMed Paul77 don_vito JohnGreek Infrared Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: αν καποιος εβγαζε στο γυμνασιο με χαλαρο διαβασμα 19 +και αποφασισει να ασχοληθει παρα πολυ στο λυκειο εχει πιθανοτητες για ιατρικη? Click για ανάπτυξη... Παδιά ξεκολλάτε!! Εδώ μερικοί με 15 στην Β λυκείου περνάνε ιατρική και πολυτεχνείο!! Νταξ είπαμε δύσκολο πράγμα οι πανελλήνιες αλλά δεν θα κλειστείς μέσα απο την Α λυκείου κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 15:29 Ο akiroskirios: #95 13-11-10 15:29 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Παδιά ξεκολλάτε!! Εδώ μερικοί με 15 στην Β λυκείου περνάνε ιατρική και πολυτεχνείο!! Νταξ είπαμε δύσκολο πράγμα οι πανελλήνιες αλλά δεν θα κλειστείς μέσα απο την Α λυκείου κιόλας. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: αν καποιος εβγαζε στο γυμνασιο με χαλαρο διαβασμα 19 +και αποφασισει να ασχοληθει παρα πολυ στο λυκειο εχει πιθανοτητες για ιατρικη? Click για ανάπτυξη... όχι, πρέπει να έχεις κατέβει από τον Άρη για να μπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Νοεμβρίου 2010 alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 15:39 Ο alex2395 έγραψε: #96 13-11-10 15:39 συγγνωμη αλλα εχει δικιο η κοπελα κι εγω βλεπω τους συμμαθητες μου να κανουν φροντιστηρια και να διαβαζουν και να αγωνιζονται(ναι απο τωρα) και λεω...εγω που ειμαι καλος μαθητης πρεπει να ξεπατωθω στο διαβασμα για να επιτυχω τους στοχους μου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.167 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 15:49 Ο nPb έγραψε: #97 13-11-10 15:49 η ιατρική είναι ο στόχος σαν επιστήμη γοητεία,...κτλ ή λόγω στόχου του καλού βαθμού; εδώ και 23 χρόνια το έχω απορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 15:51 Η αδαμαντια52071: #98 13-11-10 15:51 ελα ντε....εσεις δηλαδη που περασατε ιατρικη ειχατε παντα πανω απο 19?και κατα ποσο πιστευεται πως αυτο επηρεαζει ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 16:44 Η JaneWin έγραψε: #99 13-11-10 16:44 Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: Spoiler Click για ανάπτυξη... Επειδή εσύ έβγαζες 19-20 σε όλες τις τάξεις,ήσουν το καμάρι της μαμάς και ήταν σίγουρο ότι θα περάσεις ιατρική απο τα 10 σου δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί αυτό που λέω εγώ!! Αρχική Δημοσίευση από nPb: η ιατρική είναι ο στόχος σαν επιστήμη γοητεία,...κτλ ή λόγω στόχου του καλού βαθμού; εδώ και 23 χρόνια το έχω απορία Click για ανάπτυξη... Για μένα πάντως η ιατρική μόνο με βαθμό,κύρος και γοητεία δεν σχετίζεται!! Συγγνώμη για την αναποδιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 16:48 Ο akiroskirios: #100 13-11-10 16:48 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: ελα ντε....εσεις δηλαδη που περασατε ιατρικη ειχατε παντα πανω απο 19?και κατα ποσο πιστευεται πως αυτο επηρεαζει ? Click για ανάπτυξη... επηρεάζει στο βαθμό του "μαθαίνω να διαβάζω"...σχετικά με τις γνώσεις που αποκομίζεις στις άλλες τάξεις δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο, δηλαδή μπορεί να καλυφθούν πλήρως μόνο στη γ' λυκείου...Σίγουρα κάποια πράγματα είναι περισσότερο σημαντικά (π.χ. φυσική α' λυκείου) από κάποια άλλα (π.χ. αρχαία) αλλά είναι σημαντικό το να ξέρεις πως θα διαβάσεις...Δεν παίζει να τεμπελιάζεις τις προηγούμενες χρονιές κι όταν πας στη γ' να σου έρθει η Θεία Φώτιση και να κάτσεις να διαβάσεις...Για εμένα το κλειδί στην "επιτυχία" ονομάζεται υπευθυνότητα... Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Επειδή εσύ έβγαζες 19-20 σε όλες τις τάξεις,ήσουν το καμάρι της μαμάς και ήταν σίγουρο ότι θα περάσεις ιατρική απο τα 10 σου δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί αυτό που λέω εγώ!! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως δε γνωρίζω άτομο που να έβγαζε στη β' λυκείου 15 και να έβγαλε πάνω από 18.5κ στις πανελλαδικές...όσο τα άλλα περί μαμάς κ.λ.π. τα έχω ακούσει άπειρες φορές και πλέον δε μου λένε τίποτα πλην έλλειψης επιχειρημάτων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Νοεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mel123soc Sotiris 12 Eleni123- tomftw snasis nefoumpios bboys Leo komm donut_daddy dimitrisp22 hyyh4ever pinkheart Yorgos L Than003 Maria33 Panatha mono sophiaa blackout MarcoReus xanthippiad mvas elevag Sofos Gerontas Εριφύλη Peter Pan13 marioutela vlahoss Manuela98 Mammy Nun thenutritionist mermaid89 ένας τυχαίος kotsos05 roud eukleidhs1821 Nickgr jim2015 niaou Specon Dr. Gl. Luminous PanPan Appolon Ανώνυμη Scandal Nikos05 emzou Nasia2433266 Samsa Cathleen Xara Avalon12 spring day _.maria._ anastasia papa DocO imyrcarn Glorious12 Αλκης Κ. Γιωργος15773 _Aggelos123 AndromedaS Vasiliki Keftedaki Nefh_ Darkking abbyrob future.nurse.29 Medjnik Λέων Συγγ xriiistiiinaaa Λίτσα marianna04 StavMed Paul77 don_vito JohnGreek Infrared Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Παδιά ξεκολλάτε!! Εδώ μερικοί με 15 στην Β λυκείου περνάνε ιατρική και πολυτεχνείο!! Νταξ είπαμε δύσκολο πράγμα οι πανελλήνιες αλλά δεν θα κλειστείς μέσα απο την Α λυκείου κιόλας. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: αν καποιος εβγαζε στο γυμνασιο με χαλαρο διαβασμα 19 +και αποφασισει να ασχοληθει παρα πολυ στο λυκειο εχει πιθανοτητες για ιατρικη? Click για ανάπτυξη... όχι, πρέπει να έχεις κατέβει από τον Άρη για να μπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 15:39 Ο alex2395 έγραψε: #96 13-11-10 15:39 συγγνωμη αλλα εχει δικιο η κοπελα κι εγω βλεπω τους συμμαθητες μου να κανουν φροντιστηρια και να διαβαζουν και να αγωνιζονται(ναι απο τωρα) και λεω...εγω που ειμαι καλος μαθητης πρεπει να ξεπατωθω στο διαβασμα για να επιτυχω τους στοχους μου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.167 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 15:49 Ο nPb έγραψε: #97 13-11-10 15:49 η ιατρική είναι ο στόχος σαν επιστήμη γοητεία,...κτλ ή λόγω στόχου του καλού βαθμού; εδώ και 23 χρόνια το έχω απορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 15:51 Η αδαμαντια52071: #98 13-11-10 15:51 ελα ντε....εσεις δηλαδη που περασατε ιατρικη ειχατε παντα πανω απο 19?και κατα ποσο πιστευεται πως αυτο επηρεαζει ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 16:44 Η JaneWin έγραψε: #99 13-11-10 16:44 Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: Spoiler Click για ανάπτυξη... Επειδή εσύ έβγαζες 19-20 σε όλες τις τάξεις,ήσουν το καμάρι της μαμάς και ήταν σίγουρο ότι θα περάσεις ιατρική απο τα 10 σου δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί αυτό που λέω εγώ!! Αρχική Δημοσίευση από nPb: η ιατρική είναι ο στόχος σαν επιστήμη γοητεία,...κτλ ή λόγω στόχου του καλού βαθμού; εδώ και 23 χρόνια το έχω απορία Click για ανάπτυξη... Για μένα πάντως η ιατρική μόνο με βαθμό,κύρος και γοητεία δεν σχετίζεται!! Συγγνώμη για την αναποδιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 16:48 Ο akiroskirios: #100 13-11-10 16:48 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: ελα ντε....εσεις δηλαδη που περασατε ιατρικη ειχατε παντα πανω απο 19?και κατα ποσο πιστευεται πως αυτο επηρεαζει ? Click για ανάπτυξη... επηρεάζει στο βαθμό του "μαθαίνω να διαβάζω"...σχετικά με τις γνώσεις που αποκομίζεις στις άλλες τάξεις δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο, δηλαδή μπορεί να καλυφθούν πλήρως μόνο στη γ' λυκείου...Σίγουρα κάποια πράγματα είναι περισσότερο σημαντικά (π.χ. φυσική α' λυκείου) από κάποια άλλα (π.χ. αρχαία) αλλά είναι σημαντικό το να ξέρεις πως θα διαβάσεις...Δεν παίζει να τεμπελιάζεις τις προηγούμενες χρονιές κι όταν πας στη γ' να σου έρθει η Θεία Φώτιση και να κάτσεις να διαβάσεις...Για εμένα το κλειδί στην "επιτυχία" ονομάζεται υπευθυνότητα... Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Επειδή εσύ έβγαζες 19-20 σε όλες τις τάξεις,ήσουν το καμάρι της μαμάς και ήταν σίγουρο ότι θα περάσεις ιατρική απο τα 10 σου δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί αυτό που λέω εγώ!! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως δε γνωρίζω άτομο που να έβγαζε στη β' λυκείου 15 και να έβγαλε πάνω από 18.5κ στις πανελλαδικές...όσο τα άλλα περί μαμάς κ.λ.π. τα έχω ακούσει άπειρες φορές και πλέον δε μου λένε τίποτα πλην έλλειψης επιχειρημάτων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Νοεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mel123soc Sotiris 12 Eleni123- tomftw snasis nefoumpios bboys Leo komm donut_daddy dimitrisp22 hyyh4ever pinkheart Yorgos L Than003 Maria33 Panatha mono sophiaa blackout MarcoReus xanthippiad mvas elevag Sofos Gerontas Εριφύλη Peter Pan13 marioutela vlahoss Manuela98 Mammy Nun thenutritionist mermaid89 ένας τυχαίος kotsos05 roud eukleidhs1821 Nickgr jim2015 niaou Specon Dr. Gl. Luminous PanPan Appolon Ανώνυμη Scandal Nikos05 emzou Nasia2433266 Samsa Cathleen Xara Avalon12 spring day _.maria._ anastasia papa DocO imyrcarn Glorious12 Αλκης Κ. Γιωργος15773 _Aggelos123 AndromedaS Vasiliki Keftedaki Nefh_ Darkking abbyrob future.nurse.29 Medjnik Λέων Συγγ xriiistiiinaaa Λίτσα marianna04 StavMed Paul77 don_vito JohnGreek Infrared Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
συγγνωμη αλλα εχει δικιο η κοπελα κι εγω βλεπω τους συμμαθητες μου να κανουν φροντιστηρια και να διαβαζουν και να αγωνιζονται(ναι απο τωρα) και λεω...εγω που ειμαι καλος μαθητης πρεπει να ξεπατωθω στο διαβασμα για να επιτυχω τους στοχους μου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.167 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 15:49 Ο nPb έγραψε: #97 13-11-10 15:49 η ιατρική είναι ο στόχος σαν επιστήμη γοητεία,...κτλ ή λόγω στόχου του καλού βαθμού; εδώ και 23 χρόνια το έχω απορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 15:51 Η αδαμαντια52071: #98 13-11-10 15:51 ελα ντε....εσεις δηλαδη που περασατε ιατρικη ειχατε παντα πανω απο 19?και κατα ποσο πιστευεται πως αυτο επηρεαζει ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 16:44 Η JaneWin έγραψε: #99 13-11-10 16:44 Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: Spoiler Click για ανάπτυξη... Επειδή εσύ έβγαζες 19-20 σε όλες τις τάξεις,ήσουν το καμάρι της μαμάς και ήταν σίγουρο ότι θα περάσεις ιατρική απο τα 10 σου δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί αυτό που λέω εγώ!! Αρχική Δημοσίευση από nPb: η ιατρική είναι ο στόχος σαν επιστήμη γοητεία,...κτλ ή λόγω στόχου του καλού βαθμού; εδώ και 23 χρόνια το έχω απορία Click για ανάπτυξη... Για μένα πάντως η ιατρική μόνο με βαθμό,κύρος και γοητεία δεν σχετίζεται!! Συγγνώμη για την αναποδιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 16:48 Ο akiroskirios: #100 13-11-10 16:48 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: ελα ντε....εσεις δηλαδη που περασατε ιατρικη ειχατε παντα πανω απο 19?και κατα ποσο πιστευεται πως αυτο επηρεαζει ? Click για ανάπτυξη... επηρεάζει στο βαθμό του "μαθαίνω να διαβάζω"...σχετικά με τις γνώσεις που αποκομίζεις στις άλλες τάξεις δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο, δηλαδή μπορεί να καλυφθούν πλήρως μόνο στη γ' λυκείου...Σίγουρα κάποια πράγματα είναι περισσότερο σημαντικά (π.χ. φυσική α' λυκείου) από κάποια άλλα (π.χ. αρχαία) αλλά είναι σημαντικό το να ξέρεις πως θα διαβάσεις...Δεν παίζει να τεμπελιάζεις τις προηγούμενες χρονιές κι όταν πας στη γ' να σου έρθει η Θεία Φώτιση και να κάτσεις να διαβάσεις...Για εμένα το κλειδί στην "επιτυχία" ονομάζεται υπευθυνότητα... Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Επειδή εσύ έβγαζες 19-20 σε όλες τις τάξεις,ήσουν το καμάρι της μαμάς και ήταν σίγουρο ότι θα περάσεις ιατρική απο τα 10 σου δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί αυτό που λέω εγώ!! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως δε γνωρίζω άτομο που να έβγαζε στη β' λυκείου 15 και να έβγαλε πάνω από 18.5κ στις πανελλαδικές...όσο τα άλλα περί μαμάς κ.λ.π. τα έχω ακούσει άπειρες φορές και πλέον δε μου λένε τίποτα πλην έλλειψης επιχειρημάτων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Νοεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mel123soc Sotiris 12 Eleni123- tomftw snasis nefoumpios bboys Leo komm donut_daddy dimitrisp22 hyyh4ever pinkheart Yorgos L Than003 Maria33 Panatha mono sophiaa blackout MarcoReus xanthippiad mvas elevag Sofos Gerontas Εριφύλη Peter Pan13 marioutela vlahoss Manuela98 Mammy Nun thenutritionist mermaid89 ένας τυχαίος kotsos05 roud eukleidhs1821 Nickgr jim2015 niaou Specon Dr. Gl. Luminous PanPan Appolon Ανώνυμη Scandal Nikos05 emzou Nasia2433266 Samsa Cathleen Xara Avalon12 spring day _.maria._ anastasia papa DocO imyrcarn Glorious12 Αλκης Κ. Γιωργος15773 _Aggelos123 AndromedaS Vasiliki Keftedaki Nefh_ Darkking abbyrob future.nurse.29 Medjnik Λέων Συγγ xriiistiiinaaa Λίτσα marianna04 StavMed Paul77 don_vito JohnGreek Infrared Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
η ιατρική είναι ο στόχος σαν επιστήμη γοητεία,...κτλ ή λόγω στόχου του καλού βαθμού; εδώ και 23 χρόνια το έχω απορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 15:51 Η αδαμαντια52071: #98 13-11-10 15:51 ελα ντε....εσεις δηλαδη που περασατε ιατρικη ειχατε παντα πανω απο 19?και κατα ποσο πιστευεται πως αυτο επηρεαζει ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 16:44 Η JaneWin έγραψε: #99 13-11-10 16:44 Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: Spoiler Click για ανάπτυξη... Επειδή εσύ έβγαζες 19-20 σε όλες τις τάξεις,ήσουν το καμάρι της μαμάς και ήταν σίγουρο ότι θα περάσεις ιατρική απο τα 10 σου δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί αυτό που λέω εγώ!! Αρχική Δημοσίευση από nPb: η ιατρική είναι ο στόχος σαν επιστήμη γοητεία,...κτλ ή λόγω στόχου του καλού βαθμού; εδώ και 23 χρόνια το έχω απορία Click για ανάπτυξη... Για μένα πάντως η ιατρική μόνο με βαθμό,κύρος και γοητεία δεν σχετίζεται!! Συγγνώμη για την αναποδιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 16:48 Ο akiroskirios: #100 13-11-10 16:48 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: ελα ντε....εσεις δηλαδη που περασατε ιατρικη ειχατε παντα πανω απο 19?και κατα ποσο πιστευεται πως αυτο επηρεαζει ? Click για ανάπτυξη... επηρεάζει στο βαθμό του "μαθαίνω να διαβάζω"...σχετικά με τις γνώσεις που αποκομίζεις στις άλλες τάξεις δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο, δηλαδή μπορεί να καλυφθούν πλήρως μόνο στη γ' λυκείου...Σίγουρα κάποια πράγματα είναι περισσότερο σημαντικά (π.χ. φυσική α' λυκείου) από κάποια άλλα (π.χ. αρχαία) αλλά είναι σημαντικό το να ξέρεις πως θα διαβάσεις...Δεν παίζει να τεμπελιάζεις τις προηγούμενες χρονιές κι όταν πας στη γ' να σου έρθει η Θεία Φώτιση και να κάτσεις να διαβάσεις...Για εμένα το κλειδί στην "επιτυχία" ονομάζεται υπευθυνότητα... Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Επειδή εσύ έβγαζες 19-20 σε όλες τις τάξεις,ήσουν το καμάρι της μαμάς και ήταν σίγουρο ότι θα περάσεις ιατρική απο τα 10 σου δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί αυτό που λέω εγώ!! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως δε γνωρίζω άτομο που να έβγαζε στη β' λυκείου 15 και να έβγαλε πάνω από 18.5κ στις πανελλαδικές...όσο τα άλλα περί μαμάς κ.λ.π. τα έχω ακούσει άπειρες φορές και πλέον δε μου λένε τίποτα πλην έλλειψης επιχειρημάτων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Νοεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mel123soc Sotiris 12 Eleni123- tomftw snasis nefoumpios bboys Leo komm donut_daddy dimitrisp22 hyyh4ever pinkheart Yorgos L Than003 Maria33 Panatha mono sophiaa blackout MarcoReus xanthippiad mvas elevag Sofos Gerontas Εριφύλη Peter Pan13 marioutela vlahoss Manuela98 Mammy Nun thenutritionist mermaid89 ένας τυχαίος kotsos05 roud eukleidhs1821 Nickgr jim2015 niaou Specon Dr. Gl. Luminous PanPan Appolon Ανώνυμη Scandal Nikos05 emzou Nasia2433266 Samsa Cathleen Xara Avalon12 spring day _.maria._ anastasia papa DocO imyrcarn Glorious12 Αλκης Κ. Γιωργος15773 _Aggelos123 AndromedaS Vasiliki Keftedaki Nefh_ Darkking abbyrob future.nurse.29 Medjnik Λέων Συγγ xriiistiiinaaa Λίτσα marianna04 StavMed Paul77 don_vito JohnGreek Infrared Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ελα ντε....εσεις δηλαδη που περασατε ιατρικη ειχατε παντα πανω απο 19?και κατα ποσο πιστευεται πως αυτο επηρεαζει ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 16:44 Η JaneWin έγραψε: #99 13-11-10 16:44 Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: Spoiler Click για ανάπτυξη... Επειδή εσύ έβγαζες 19-20 σε όλες τις τάξεις,ήσουν το καμάρι της μαμάς και ήταν σίγουρο ότι θα περάσεις ιατρική απο τα 10 σου δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί αυτό που λέω εγώ!! Αρχική Δημοσίευση από nPb: η ιατρική είναι ο στόχος σαν επιστήμη γοητεία,...κτλ ή λόγω στόχου του καλού βαθμού; εδώ και 23 χρόνια το έχω απορία Click για ανάπτυξη... Για μένα πάντως η ιατρική μόνο με βαθμό,κύρος και γοητεία δεν σχετίζεται!! Συγγνώμη για την αναποδιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 16:48 Ο akiroskirios: #100 13-11-10 16:48 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: ελα ντε....εσεις δηλαδη που περασατε ιατρικη ειχατε παντα πανω απο 19?και κατα ποσο πιστευεται πως αυτο επηρεαζει ? Click για ανάπτυξη... επηρεάζει στο βαθμό του "μαθαίνω να διαβάζω"...σχετικά με τις γνώσεις που αποκομίζεις στις άλλες τάξεις δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο, δηλαδή μπορεί να καλυφθούν πλήρως μόνο στη γ' λυκείου...Σίγουρα κάποια πράγματα είναι περισσότερο σημαντικά (π.χ. φυσική α' λυκείου) από κάποια άλλα (π.χ. αρχαία) αλλά είναι σημαντικό το να ξέρεις πως θα διαβάσεις...Δεν παίζει να τεμπελιάζεις τις προηγούμενες χρονιές κι όταν πας στη γ' να σου έρθει η Θεία Φώτιση και να κάτσεις να διαβάσεις...Για εμένα το κλειδί στην "επιτυχία" ονομάζεται υπευθυνότητα... Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Επειδή εσύ έβγαζες 19-20 σε όλες τις τάξεις,ήσουν το καμάρι της μαμάς και ήταν σίγουρο ότι θα περάσεις ιατρική απο τα 10 σου δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί αυτό που λέω εγώ!! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως δε γνωρίζω άτομο που να έβγαζε στη β' λυκείου 15 και να έβγαλε πάνω από 18.5κ στις πανελλαδικές...όσο τα άλλα περί μαμάς κ.λ.π. τα έχω ακούσει άπειρες φορές και πλέον δε μου λένε τίποτα πλην έλλειψης επιχειρημάτων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Νοεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: Spoiler Click για ανάπτυξη... Επειδή εσύ έβγαζες 19-20 σε όλες τις τάξεις,ήσουν το καμάρι της μαμάς και ήταν σίγουρο ότι θα περάσεις ιατρική απο τα 10 σου δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί αυτό που λέω εγώ!! Αρχική Δημοσίευση από nPb: η ιατρική είναι ο στόχος σαν επιστήμη γοητεία,...κτλ ή λόγω στόχου του καλού βαθμού; εδώ και 23 χρόνια το έχω απορία Click για ανάπτυξη... Για μένα πάντως η ιατρική μόνο με βαθμό,κύρος και γοητεία δεν σχετίζεται!! Συγγνώμη για την αναποδιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 16:48 Ο akiroskirios: #100 13-11-10 16:48 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: ελα ντε....εσεις δηλαδη που περασατε ιατρικη ειχατε παντα πανω απο 19?και κατα ποσο πιστευεται πως αυτο επηρεαζει ? Click για ανάπτυξη... επηρεάζει στο βαθμό του "μαθαίνω να διαβάζω"...σχετικά με τις γνώσεις που αποκομίζεις στις άλλες τάξεις δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο, δηλαδή μπορεί να καλυφθούν πλήρως μόνο στη γ' λυκείου...Σίγουρα κάποια πράγματα είναι περισσότερο σημαντικά (π.χ. φυσική α' λυκείου) από κάποια άλλα (π.χ. αρχαία) αλλά είναι σημαντικό το να ξέρεις πως θα διαβάσεις...Δεν παίζει να τεμπελιάζεις τις προηγούμενες χρονιές κι όταν πας στη γ' να σου έρθει η Θεία Φώτιση και να κάτσεις να διαβάσεις...Για εμένα το κλειδί στην "επιτυχία" ονομάζεται υπευθυνότητα... Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Επειδή εσύ έβγαζες 19-20 σε όλες τις τάξεις,ήσουν το καμάρι της μαμάς και ήταν σίγουρο ότι θα περάσεις ιατρική απο τα 10 σου δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί αυτό που λέω εγώ!! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως δε γνωρίζω άτομο που να έβγαζε στη β' λυκείου 15 και να έβγαλε πάνω από 18.5κ στις πανελλαδικές...όσο τα άλλα περί μαμάς κ.λ.π. τα έχω ακούσει άπειρες φορές και πλέον δε μου λένε τίποτα πλην έλλειψης επιχειρημάτων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Νοεμβρίου 2010
Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια: ελα ντε....εσεις δηλαδη που περασατε ιατρικη ειχατε παντα πανω απο 19?και κατα ποσο πιστευεται πως αυτο επηρεαζει ? Click για ανάπτυξη... επηρεάζει στο βαθμό του "μαθαίνω να διαβάζω"...σχετικά με τις γνώσεις που αποκομίζεις στις άλλες τάξεις δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο, δηλαδή μπορεί να καλυφθούν πλήρως μόνο στη γ' λυκείου...Σίγουρα κάποια πράγματα είναι περισσότερο σημαντικά (π.χ. φυσική α' λυκείου) από κάποια άλλα (π.χ. αρχαία) αλλά είναι σημαντικό το να ξέρεις πως θα διαβάσεις...Δεν παίζει να τεμπελιάζεις τις προηγούμενες χρονιές κι όταν πας στη γ' να σου έρθει η Θεία Φώτιση και να κάτσεις να διαβάσεις...Για εμένα το κλειδί στην "επιτυχία" ονομάζεται υπευθυνότητα... Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Επειδή εσύ έβγαζες 19-20 σε όλες τις τάξεις,ήσουν το καμάρι της μαμάς και ήταν σίγουρο ότι θα περάσεις ιατρική απο τα 10 σου δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί αυτό που λέω εγώ!! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως δε γνωρίζω άτομο που να έβγαζε στη β' λυκείου 15 και να έβγαλε πάνω από 18.5κ στις πανελλαδικές...όσο τα άλλα περί μαμάς κ.λ.π. τα έχω ακούσει άπειρες φορές και πλέον δε μου λένε τίποτα πλην έλλειψης επιχειρημάτων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.