Οσο για το αν μπορω να δεχτω τι ξερει καποιος για μια ιατρικη(τι εχει ακουστα δηλαδη) ειναι τοσο προφανες,που καταντα γελοιο.Καλα ειναι τα κουτσομπολια αλλα με μετρο.Οταν ο αλλος σου λεει η ιατρικη ταδε ειναι μια απο τις καλυτερες και σου δινει ως επιχειρημα ''το ξερω αλλα μην ρωτας απο που '' ενω δεν ειναι φοιτητης,προφανως το ολο θεμα καπου παραπατα.Ουτε στο δικαστηριο δεν ακουγονται αυτα ως επιχειρηματα.Δεν στεκουν δηλαδη.Εκτος αν ο δημητρης ταδε προλαβε στα μαθητικα του χρονια να φοιτησει και στις 7 ιατρικες,να τις συγκρινει και επειτα να αποφανθει.
Και για να κλεισει το θεμα,επειδη λετε,οτι τρωγομαι με τα ρουχα μου.Εγω στη Θεσσαλονικη σπουδαζω ιατρικη και δεν εχω θεμα ουτε με την πολη η οποια ειναι γαματη ουτε με τη σχολη,που μου φαινεται αρκετα εως πολυ καλη.Απο κει και περα,δεν διαφωνω οτι η Πατρα ειναι καλη φοιτητουπολη ουτε οτι η ιατρικη της ειναι οντως καλη.Διαφωνω στο να λετε οτι ειναι μια απο τις καλυτερες εννοωντας οτι καποιες αλλες (Αλεξανδρουπολη,Ιωαννινα,Λαρισα.Κρητη;;; ) ειναι χειροτερες.Οταν υπαρχει καπου το καλυτερο,εννοειται οτι υπαρχει και καπου το χειροτερο.Και δεν ειναι σωστο να υπαρχει αυτο το κομπλεξ απ'οπου και αν εχεις σπουδασει.Επι του πρακτεου,θα κριθουν ολοι οσοι σπουδασαν στις ιδιες σχολες.