Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2007 στις 11:23 Η Hakuna Matata: #1 10-01-07 11:23 Δεν εχω τιποτα να χασω!! Ειναι κανεις απο Πανεπιστημιο Πειραιως και συγκεκριμενα απο το τμημα Οικονομικης Επιστημης; Εχω χασει επαφη αλλα πρεπει να το παρω το @#$#@%πτυχιο και χρειαζομαι βοηθεια σε υλες κλπ... Οκ, το ξερω οτι ειναι κουλο το θεμα αλλα ποτε δεν ξερεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brilliant Νεοφερμένο μέλος Η brilliant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2007 στις 16:31 Η brilliant: #2 10-01-07 16:31 οχι βεβαια δεν εχεις να χασεις τπτ!καλο πτυχιο σου ευχομαι (αντε μεσα στο 2007 βαλε τα δυνατα σου! ) απο τμημα οικονομικων επιστημων ειμαι κι εγω αλλα οχι απο πα.πει ... καλο διαβασμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grgirl Νεοφερμένο μέλος Η grgirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2007 στις 15:56 Η grgirl έγραψε: #3 16-02-07 15:56 Εγώ είμαι από ΠΑ.ΠΕΙ αλλά όχι από οικονομικό.....ναυτιλιακό είμαι...μακαρι να μπορούσα να βοηθήσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:01 Ο ALEX_ έγραψε: #4 16-02-07 16:01 Ούτε εγώ δυστυχώς μπορώ να σε βοηθήσω αλλά σου εύχομαι ολόψυχα καλή τύχη και καλό πτυχίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν εχω τιποτα να χασω!! Ειναι κανεις απο Πανεπιστημιο Πειραιως και συγκεκριμενα απο το τμημα Οικονομικης Επιστημης; Εχω χασει επαφη αλλα πρεπει να το παρω το @#$#@%πτυχιο και χρειαζομαι βοηθεια σε υλες κλπ... Οκ, το ξερω οτι ειναι κουλο το θεμα αλλα ποτε δεν ξερεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brilliant Νεοφερμένο μέλος Η brilliant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2007 στις 16:31 Η brilliant: #2 10-01-07 16:31 οχι βεβαια δεν εχεις να χασεις τπτ!καλο πτυχιο σου ευχομαι (αντε μεσα στο 2007 βαλε τα δυνατα σου! ) απο τμημα οικονομικων επιστημων ειμαι κι εγω αλλα οχι απο πα.πει ... καλο διαβασμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grgirl Νεοφερμένο μέλος Η grgirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2007 στις 15:56 Η grgirl έγραψε: #3 16-02-07 15:56 Εγώ είμαι από ΠΑ.ΠΕΙ αλλά όχι από οικονομικό.....ναυτιλιακό είμαι...μακαρι να μπορούσα να βοηθήσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:01 Ο ALEX_ έγραψε: #4 16-02-07 16:01 Ούτε εγώ δυστυχώς μπορώ να σε βοηθήσω αλλά σου εύχομαι ολόψυχα καλή τύχη και καλό πτυχίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
οχι βεβαια δεν εχεις να χασεις τπτ!καλο πτυχιο σου ευχομαι (αντε μεσα στο 2007 βαλε τα δυνατα σου! ) απο τμημα οικονομικων επιστημων ειμαι κι εγω αλλα οχι απο πα.πει ... καλο διαβασμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
grgirl Νεοφερμένο μέλος Η grgirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2007 στις 15:56 Η grgirl έγραψε: #3 16-02-07 15:56 Εγώ είμαι από ΠΑ.ΠΕΙ αλλά όχι από οικονομικό.....ναυτιλιακό είμαι...μακαρι να μπορούσα να βοηθήσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:01 Ο ALEX_ έγραψε: #4 16-02-07 16:01 Ούτε εγώ δυστυχώς μπορώ να σε βοηθήσω αλλά σου εύχομαι ολόψυχα καλή τύχη και καλό πτυχίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εγώ είμαι από ΠΑ.ΠΕΙ αλλά όχι από οικονομικό.....ναυτιλιακό είμαι...μακαρι να μπορούσα να βοηθήσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:01 Ο ALEX_ έγραψε: #4 16-02-07 16:01 Ούτε εγώ δυστυχώς μπορώ να σε βοηθήσω αλλά σου εύχομαι ολόψυχα καλή τύχη και καλό πτυχίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ούτε εγώ δυστυχώς μπορώ να σε βοηθήσω αλλά σου εύχομαι ολόψυχα καλή τύχη και καλό πτυχίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.