Γαλλικά C2

gianna28

Νεοφερμένος

Η gianna28 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Καλησπερα εχω το delf B2 και σκεφτομαι να συνεχίσω για κπγ Γ2 περισσοτερο για μορια ασεπ .Ποσο καιρο πιστευετε οτι χρειαζεται με ιδιαιτερα για επομενο πτυχιο δεδομενου οτι το delf B2 το πηρα πριν απο χρονια+δυστυχως ταχω ξεχασει τελειως....
 

Memetchi

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 1,455 μηνύματα.
Εξαρτάται από το πόσο εντατικά είναι τα ιδιαίτερά σου. Δυστυχώς το Β2 με το Γ2 έχουν μια αρκετά μεγάλη απόσταση και από την στιγμή που λες ότι δεν τα θυμάσαι λογικό είναι να χρειαστείς ένα εξτρά καιρό για να τα κάνεις επανάληψη. Κατά την γνώμη μου το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι γύρω στον 1-1,5 χρόνο (με ένα εντατικό πρόγραμμα). Το πιο συνηθισμένο είναι 2 χρόνια αλλά παίζει ρόλο το πόσο γρήγορα πας/καταλαβαίνεις αυτό το μαθαίνεις, πόσες ώρες κάνεις την εβδομάδα και πόση ώρα αφιερώνεις σε προσωπικό επίπεδο για να εξασκηθείς.
 

gianna28

Νεοφερμένος

Η gianna28 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ακόμα και τα 2 χρόνια μου φαίνεται δύσκολο να τα θυμηθώ+να προχωρήσω. Από ότι θυμάμαι η γραμματική ήταν δύσκολη και θα θέλει και πολύ λεξιλογιο γι'αυτό το επιπεδο. Οπότε όπως μου τα λες λογικά σε 3 χρόνια με βλέπω ,αν πάρω απόφαση να ξεκινήσω.
 

Wrong

Δραστήριο μέλος

Η αβάπτιστη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας. Έχει γράψει 439 μηνύματα.
Εξαρτάται από ποσό χρόνο είσαι σε θέση να αφιερώσεις. Εγώ το πήρα σε οχτώ μήνες, έχοντας να πιάσω γαλλικά τρία χρόνια, και το πήρα με καλό βαθμό (81/100). Και ήμουν κακή στα γαλλικά όταν προετοιμαζόμουν για το Β2, δεν είχα ούτε βάσεις ούτε τίποτα στο φροντιστήριο που πήγα. Αλλά στο Γ2 είχα μια εξαιρετική καθηγήτρια, και απόφοιτη της Σορβόννης και φυσική ομιλήτρια Γαλλικών, η οποία με έκανε να αγαπήσω ουσιαστικά τη γλώσσα, με ώθησε να διαβάσω βιβλία στα γαλλικά, να βλέπω περισσότερες γαλλικές ταινίες, να ακούω γαλλική μουσική. Στο Γ2 είναι σημαντικό να μπεις βαθιά μέσα στη γλώσσα, αυτό εξετάζεται. Αν το καταφέρεις αυτό, θα το πάρεις, δεν τίθεται θέμα. Αλλά πρέπει να αφιερώσεις χρόνο.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top