Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Δεκεμβρίου 2024 στις 14:26 Ο Guest 881237: #141 16-12-24 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Λοιπόν βλέπω που κ που κάποιες σειρές κ βίντεο αλλά δεν έχω δει πρόοδο , έχω σοβαρό πρόβλημα με το ακουστικό, δεν ξέρω τι να κάνω. Σε σημείο που με πιάνουν τα κλάματα στη μέση της άσκησης γιατί δεν καταλαβαίνω . Νιώθω ότι δεν μπορώ να βελτιωθώ άλλο ο,τι και να κάνω ... Αν μιλούσαν πιο αργά θα ήταν καλύτερα αλλά δυστυχώς μιλάνε γρήγορα και δεν προλαβαίνω να καταλάβω Click για ανάπτυξη... Σήμερα είδα tv 5 και επιτέλους δεν ένιωθα σαν να ακούω κάτι τόσο ξένο, ακόμα και σε κάποια σημεία που δεν είχε υπότιτλους καταλάβαινα τι έλεγε ! Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2025 στις 19:48 Ο Guest 881237: #142 26-01-25 19:48 Περνάω το Γ1 αλλά όχι το Γ2 (αναφέρομαι στο κρατικό γιατί αυτό θα δώσω ) ... Μέχρι το Μάιο τι μπορώ να κάνω για να ανέβω ; Έχω απελπιστει .... Εν τω μεταξύ αυτή την εβδομάδα έκανα δύο sample tests στο ένα τα πήγα κάπως οκ κ στο άλλο καθόλου καλά , είχα 10 βαθμούς απόκλιση... Καμία λογική ..... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Λοιπόν βλέπω που κ που κάποιες σειρές κ βίντεο αλλά δεν έχω δει πρόοδο , έχω σοβαρό πρόβλημα με το ακουστικό, δεν ξέρω τι να κάνω. Σε σημείο που με πιάνουν τα κλάματα στη μέση της άσκησης γιατί δεν καταλαβαίνω . Νιώθω ότι δεν μπορώ να βελτιωθώ άλλο ο,τι και να κάνω ... Αν μιλούσαν πιο αργά θα ήταν καλύτερα αλλά δυστυχώς μιλάνε γρήγορα και δεν προλαβαίνω να καταλάβω Click για ανάπτυξη... Σήμερα είδα tv 5 και επιτέλους δεν ένιωθα σαν να ακούω κάτι τόσο ξένο, ακόμα και σε κάποια σημεία που δεν είχε υπότιτλους καταλάβαινα τι έλεγε !
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2025 στις 19:48 Ο Guest 881237: #142 26-01-25 19:48 Περνάω το Γ1 αλλά όχι το Γ2 (αναφέρομαι στο κρατικό γιατί αυτό θα δώσω ) ... Μέχρι το Μάιο τι μπορώ να κάνω για να ανέβω ; Έχω απελπιστει .... Εν τω μεταξύ αυτή την εβδομάδα έκανα δύο sample tests στο ένα τα πήγα κάπως οκ κ στο άλλο καθόλου καλά , είχα 10 βαθμούς απόκλιση... Καμία λογική .....
Περνάω το Γ1 αλλά όχι το Γ2 (αναφέρομαι στο κρατικό γιατί αυτό θα δώσω ) ... Μέχρι το Μάιο τι μπορώ να κάνω για να ανέβω ; Έχω απελπιστει .... Εν τω μεταξύ αυτή την εβδομάδα έκανα δύο sample tests στο ένα τα πήγα κάπως οκ κ στο άλλο καθόλου καλά , είχα 10 βαθμούς απόκλιση... Καμία λογική .....