spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2011 στις 18:56 Ο spurakos έγραψε: #1 27-08-11 18:56 'Ο,τι λέει ο τίτλος προσπαθώ τόσο καιρό να μάθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2011 στις 19:00 Ο vassilis498: #2 27-08-11 19:00 μάλλον όχι Spoiler έλιωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Αυγούστου 2011 στις 19:05 Ο Guest 018946: #3 27-08-11 19:05 αμα νομιζεις οτι εχεις ολες τις γνωσεις για την α' λυκειου πχ κανε καμια αιτηση καπου . Τι λεω το ατομο? Αυτα δεν Γινονται παρτο χαμπαρι θα πηξεις για 3 χρονια στο λυκειο μαζι με τους υπολοιπους θνητους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2011 στις 19:06 Ο Σπυρακος (^^): #4 27-08-11 19:06 Αρχική Δημοσίευση από spurakos: 'Ο,τι λέει ο τίτλος προσπαθώ τόσο καιρό να μάθω Click για ανάπτυξη... Έλα μου? Αυτό μην το πεις παρά έξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Αυγούστου 2011 Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2011 στις 19:11 Ο Anthony έγραψε: #5 27-08-11 19:11 Αρχική Δημοσίευση από spurakos: 'Ο,τι λέει ο τίτλος προσπαθώ τόσο καιρό να μάθω Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω , δύσκολο απο την άλλη υπάρχει και κόσμος που την βρίσκει με μαξιλάρια , οπότε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2011 στις 19:24 Ο spurakos έγραψε: #6 27-08-11 19:24 παρεξηγηση..δεν το λεω για μενα.. :Ρ απλα ενα παιδι μου το ειχε πει αυτο και εχω μπερδευτει.αμεσως ρε παιδια να μου "επιτεθειτε" :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
'Ο,τι λέει ο τίτλος προσπαθώ τόσο καιρό να μάθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2011 στις 19:00 Ο vassilis498: #2 27-08-11 19:00 μάλλον όχι Spoiler έλιωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Αυγούστου 2011 στις 19:05 Ο Guest 018946: #3 27-08-11 19:05 αμα νομιζεις οτι εχεις ολες τις γνωσεις για την α' λυκειου πχ κανε καμια αιτηση καπου . Τι λεω το ατομο? Αυτα δεν Γινονται παρτο χαμπαρι θα πηξεις για 3 χρονια στο λυκειο μαζι με τους υπολοιπους θνητους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2011 στις 19:06 Ο Σπυρακος (^^): #4 27-08-11 19:06 Αρχική Δημοσίευση από spurakos: 'Ο,τι λέει ο τίτλος προσπαθώ τόσο καιρό να μάθω Click για ανάπτυξη... Έλα μου? Αυτό μην το πεις παρά έξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Αυγούστου 2011 Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2011 στις 19:11 Ο Anthony έγραψε: #5 27-08-11 19:11 Αρχική Δημοσίευση από spurakos: 'Ο,τι λέει ο τίτλος προσπαθώ τόσο καιρό να μάθω Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω , δύσκολο απο την άλλη υπάρχει και κόσμος που την βρίσκει με μαξιλάρια , οπότε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2011 στις 19:24 Ο spurakos έγραψε: #6 27-08-11 19:24 παρεξηγηση..δεν το λεω για μενα.. :Ρ απλα ενα παιδι μου το ειχε πει αυτο και εχω μπερδευτει.αμεσως ρε παιδια να μου "επιτεθειτε" :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μάλλον όχι Spoiler έλιωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Αυγούστου 2011 στις 19:05 Ο Guest 018946: #3 27-08-11 19:05 αμα νομιζεις οτι εχεις ολες τις γνωσεις για την α' λυκειου πχ κανε καμια αιτηση καπου . Τι λεω το ατομο? Αυτα δεν Γινονται παρτο χαμπαρι θα πηξεις για 3 χρονια στο λυκειο μαζι με τους υπολοιπους θνητους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2011 στις 19:06 Ο Σπυρακος (^^): #4 27-08-11 19:06 Αρχική Δημοσίευση από spurakos: 'Ο,τι λέει ο τίτλος προσπαθώ τόσο καιρό να μάθω Click για ανάπτυξη... Έλα μου? Αυτό μην το πεις παρά έξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Αυγούστου 2011 Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2011 στις 19:11 Ο Anthony έγραψε: #5 27-08-11 19:11 Αρχική Δημοσίευση από spurakos: 'Ο,τι λέει ο τίτλος προσπαθώ τόσο καιρό να μάθω Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω , δύσκολο απο την άλλη υπάρχει και κόσμος που την βρίσκει με μαξιλάρια , οπότε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2011 στις 19:24 Ο spurakos έγραψε: #6 27-08-11 19:24 παρεξηγηση..δεν το λεω για μενα.. :Ρ απλα ενα παιδι μου το ειχε πει αυτο και εχω μπερδευτει.αμεσως ρε παιδια να μου "επιτεθειτε" :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αμα νομιζεις οτι εχεις ολες τις γνωσεις για την α' λυκειου πχ κανε καμια αιτηση καπου . Τι λεω το ατομο? Αυτα δεν Γινονται παρτο χαμπαρι θα πηξεις για 3 χρονια στο λυκειο μαζι με τους υπολοιπους θνητους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2011 στις 19:06 Ο Σπυρακος (^^): #4 27-08-11 19:06 Αρχική Δημοσίευση από spurakos: 'Ο,τι λέει ο τίτλος προσπαθώ τόσο καιρό να μάθω Click για ανάπτυξη... Έλα μου? Αυτό μην το πεις παρά έξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Αυγούστου 2011 Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2011 στις 19:11 Ο Anthony έγραψε: #5 27-08-11 19:11 Αρχική Δημοσίευση από spurakos: 'Ο,τι λέει ο τίτλος προσπαθώ τόσο καιρό να μάθω Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω , δύσκολο απο την άλλη υπάρχει και κόσμος που την βρίσκει με μαξιλάρια , οπότε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2011 στις 19:24 Ο spurakos έγραψε: #6 27-08-11 19:24 παρεξηγηση..δεν το λεω για μενα.. :Ρ απλα ενα παιδι μου το ειχε πει αυτο και εχω μπερδευτει.αμεσως ρε παιδια να μου "επιτεθειτε" :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από spurakos: 'Ο,τι λέει ο τίτλος προσπαθώ τόσο καιρό να μάθω Click για ανάπτυξη... Έλα μου? Αυτό μην το πεις παρά έξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2011 στις 19:11 Ο Anthony έγραψε: #5 27-08-11 19:11 Αρχική Δημοσίευση από spurakos: 'Ο,τι λέει ο τίτλος προσπαθώ τόσο καιρό να μάθω Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω , δύσκολο απο την άλλη υπάρχει και κόσμος που την βρίσκει με μαξιλάρια , οπότε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2011 στις 19:24 Ο spurakos έγραψε: #6 27-08-11 19:24 παρεξηγηση..δεν το λεω για μενα.. :Ρ απλα ενα παιδι μου το ειχε πει αυτο και εχω μπερδευτει.αμεσως ρε παιδια να μου "επιτεθειτε" :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από spurakos: 'Ο,τι λέει ο τίτλος προσπαθώ τόσο καιρό να μάθω Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω , δύσκολο απο την άλλη υπάρχει και κόσμος που την βρίσκει με μαξιλάρια , οπότε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spurakos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 326 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2011 στις 19:24 Ο spurakos έγραψε: #6 27-08-11 19:24 παρεξηγηση..δεν το λεω για μενα.. :Ρ απλα ενα παιδι μου το ειχε πει αυτο και εχω μπερδευτει.αμεσως ρε παιδια να μου "επιτεθειτε" :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
παρεξηγηση..δεν το λεω για μενα.. :Ρ απλα ενα παιδι μου το ειχε πει αυτο και εχω μπερδευτει.αμεσως ρε παιδια να μου "επιτεθειτε" :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.