spurakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 324 μηνύματα.

27-08-11

18:56
'Ο,τι λέει ο τίτλος
προσπαθώ τόσο καιρό να μάθω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Ο vassilis498 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7.076 μηνύματα.

27-08-11

19:00
μάλλον όχι
έλιωσα 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 018946
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

27-08-11

19:05
αμα νομιζεις οτι εχεις ολες τις γνωσεις για την α' λυκειου πχ κανε καμια αιτηση καπου . Τι λεω το ατομο? Αυτα δεν Γινονται παρτο χαμπαρι θα πηξεις για 3 χρονια στο λυκειο μαζι με τους υπολοιπους θνητους.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.410 μηνύματα.

27-08-11

19:06
'Ο,τι λέει ο τίτλοςπροσπαθώ τόσο καιρό να μάθω
Έλα μου?

Αυτό μην το πεις παρά έξω

Anthony
Δραστήριο μέλος
Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 691 μηνύματα.

27-08-11

19:11
'Ο,τι λέει ο τίτλοςπροσπαθώ τόσο καιρό να μάθω
δεν ξέρω , δύσκολο
απο την άλλη υπάρχει και κόσμος που την βρίσκει με μαξιλάρια , οπότε...
spurakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο spurakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 324 μηνύματα.

27-08-11

19:24
παρεξηγηση..δεν το λεω για μενα.. :Ρ απλα ενα παιδι μου το ειχε πει αυτο και εχω μπερδευτει.αμεσως ρε παιδια να μου "επιτεθειτε" :Ρ
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...