ilias_naxos Νεοφερμένο μέλος Ο Ηλίασ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2010 στις 15:38 Ο ilias_naxos: #481 19-08-10 15:38 Αυτο μπορεις να το καταλαβεις ευκολα. Στο ρημα converto για παραδειγμα αν πριν απο το -ο υπαρχει φωνηεν 'η i τοτε ειναι 2η συζυγια αν ομως εχει συμφωνο ειναι 3η συζυγια. Ετσι π.χ το deleo ειναι 2ης συζυγιας και το converto 3ης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BRUCE Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BRUCE δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2010 στις 20:42 Ο BRUCE έγραψε: #482 20-08-10 20:42 Επειδή τώρα κάνω επαναλήψεις στα λατινικά(εκτός απο το φροντιστήριο) θέλω να καλύψω και εγώ μόνος μου κάποια κενά. Μπορείτε να μου προτείνεται τι πρέπει να διαβάσω απο γραμματική και συντακτικό; Απο γραμματική τα μόνα που έχω κάνει επανάληψη ειναι τις πέντε κλίσεις των ουσιαστικών, και τις τέσσερις συζυγίες των ρημάτων. ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2010 στις 13:37 Η ELISAVET έγραψε: #483 24-08-10 13:37 ανώμαλα ρήματα,απαρέμφατα και των 2 φωνών, ρήματα 3ης συζυγίας σε-ιο, για την ακρίβεια ό,τι έχεις κάνει πρέπει να τα κάνεις επανάληψη για να μην τα μπλεξεις με τα καινούργια της 3ης λυκείου.έκανες καλοκαιρινά; προχώρησες δηλαδή σε κείμενα της 3ης; γιατι αν ναι θα σου έλεγα να κάνεις μια επανάληωη στη μετάφραση τους στους αρχικούς χρόνους κλπ για να κατέχεις πλήρως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BRUCE Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BRUCE δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2010 στις 14:09 Ο BRUCE έγραψε: #484 24-08-10 14:09 Αρχική Δημοσίευση από ELISAVET: ανώμαλα ρήματα,απαρέμφατα και των 2 φωνών, ρήματα 3ης συζυγίας σε-ιο, για την ακρίβεια ό,τι έχεις κάνει πρέπει να τα κάνεις επανάληψη για να μην τα μπλεξεις με τα καινούργια της 3ης λυκείου.έκανες καλοκαιρινά; προχώρησες δηλαδή σε κείμενα της 3ης; γιατι αν ναι θα σου έλεγα να κάνεις μια επανάληωη στη μετάφραση τους στους αρχικούς χρόνους κλπ για να κατέχεις πλήρως. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την βοήθεια. Καλοκαιρίνα δεν έκανα. Στο φροντιστήριο πάντως που ξεκίνησα απο την προηγούμενη εβδομάδα, η καθηγήτρια μας έβαλε για επανάληψη τις 5 κλίσεις των ουσιαστικών, τις 4 συζυγίες των ρημάτων, και κάποιες αντωνυμίες(προσωπικές και κτητικές). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mr.thewritikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:13 Ο mr.thewritikos: #485 04-09-10 11:13 Παιδιά έχω απορία....Σήμερα έγραφα στο φροντιστήριο Λατινικά και αντιμετώπισα το εξής πρόβλημα: Μου ζητούσε να συμπτύξω μία δευτερεύουσα πρόταση σε κύρια κάνοντας την δευτερεύουσα μετοχή.....Η πρόταση ήταν η εξής: Ego cum te quaererem, ancillae tuae credidi te domi non esse (μαθ. 24)..... Χωρίς να έχω κάνει τίποτα παρόμοιο άλλη φορά στα λατινικά την έφτιαξα την πρόταση ως εξής: Ego ancillae tuae credidi quaerens te domi non esse... Την έκανα σωστά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. banis Νεοφερμένο μέλος Ο manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 110 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:50 Ο banis έγραψε: #486 04-09-10 11:50 ναι σωστη πρεπει να ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:37 Η ELISAVET έγραψε: #487 10-09-10 12:37 Παιδιά.. που βρίσκεστε στα λατινικά όσοι κάνατε καλοκαιρινά; εννοώ σε ποιο μάθημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. βίκυ1993 Νεοφερμένο μέλος Η lolitaaaaaaaaaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:28 Η βίκυ1993 έγραψε: #488 11-09-10 22:28 για νομική ειναι απαρέτητη η γνώση λατινικών?..ή μήπως δεν χρειάζονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:31 Ο Boom έγραψε: #489 11-09-10 22:31 Είναι απαραίτητη λόγω κατεύθυνσης, από ότι βλέπω όμως είσαι από Κύπρο, ενδεχομένως να έχετε άλλο σύστημα. Πάντως σαν γλώσσα, πχ αγγλικά, δεν είναι απαραίτητη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:23 Η haroula έγραψε: #490 12-09-10 15:23 είναι καλό να γνωρίζεις κάποια λατινικά, γιατί συναντάς πολλές εκφράσεις στα βιβλία. αλλά και να μην είσαι τόσο καλός στα λατινικά, είναι ok γιατί πρόκειται για μεμονωμένες εκφράσεις, θα τις συναντήσεις τόσες φορές που αναγκαστικά θα τις μάθεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:04 Η AngelBhead: #491 19-09-10 13:04 παιδιάααααααααααααααααααα θέλω βοήθειααααααααααααααααααααα =( πώς κλίνεται το χαζο το ρήμα to dicor στο 3 πρόσωπο της οριστικής όλων τών χρόνων,τα απαρέμφατα κ τις μετοχες?(κ παθητική και ενεργητική?) παώ τρίτη λυκείου χωρις φροντιστήρια,κ είχαμε άθλιο καθηγητή στην Β λυκείου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:59 Η ELISAVET έγραψε: #492 19-09-10 14:59 Αρχική Δημοσίευση από AngelBhead: παιδιάααααααααααααααααααα θέλω βοήθειααααααααααααααααααααα =( πώς κλίνεται το χαζο το ρήμα to dicor στο 3 πρόσωπο της οριστικής όλων τών χρόνων,τα απαρέμφατα κ τις μετοχες?(κ παθητική και ενεργητική?) παώ τρίτη λυκείου χωρις φροντιστήρια,κ είχαμε άθλιο καθηγητή στην Β λυκείου Click για ανάπτυξη... dicit,dicebat,dicet,dixit,dixerat,dixerit (ενεργητική φωνή) dicitur,dicebatur,dicetur,dictus-a-um est, dictus-a-um erat, dictus-a-um erit(παθητική φωνή) Απαρέμφατα ενεργητικής: ενεστώτα: dicere μέλλοντα dicturum-am-um/os-as-a esse παρακειμένου dixisse Απαρέμφατα παθητικής φωνής ενεστώτα:dici μέλλοντα dictum iri παρακειμένου dictum-am-um/os-as-a esse υπερσυντ. dictum-am-um/os-as-a fore Μετοχές: ενεστώτα: dicens. μέλλοντα dicturus-a-um παρακειμ: dictus-a-um Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:03 Η AngelBhead: #493 19-09-10 15:03 Ευχαριστώ πάρα πολύ!Είσαι πολυ καλή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:11 Η ELISAVET έγραψε: #494 19-09-10 15:11 σιγά καλέ .. απλά θα σου πρότεινα να καταλάβεις το γιατί είναι έτσι οι τύποι. χρησιμοποιείς κάποιο βοήθημα; ή έχεις κάποια υποδείγματα κλίσης ρημάτων; θα μπορούσα μέχρι το απόγευμα να σου φτιάξω και να τα ανεβάσω στη βιβλιοθήκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:23 Η AngelBhead: #495 19-09-10 15:23 Οχι δν έχω πάρει ακόμα βοηθήματα,αλλα δεν θέλω να σε βάζω σε κόπο...Ηδη αυτό π έκανες ήταν υπέρ-αρκετό=) Θα τα βγάλω πέρα Και πάλι ευχαριστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:53 Η ELISAVET έγραψε: #496 19-09-10 15:53 δεν με βάζεις σε κόπο. οτιδήποτε θες πες μου να στο γράψω!! δεν είναι τπτ για μένα..κάνω και εγώ την επανάληψη μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:04 Η AngelBhead: #497 19-09-10 16:04 μμμ...εντάξει.όταν θα θέλω κάνα ρημα θα σε ρωτάω...τα ουσιαστικά τα καταφέρνω Αλλά είσαι σίγουρη οτι δν σε βάζω σε κόπο?:/ Έχεις τα δικά σου,θα έχεις κ τα δικά μ?:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:07 Η ELISAVET έγραψε: #498 19-09-10 16:07 εγώ πάντως ετοιμάζω στο word ένα πινακάκι με την κλίση των ρημάτων δεν είναι κόπος. βρήκα λίγο ελεύθερο χρόνο και κάνω και επαναληψούλα. αλίμονο αν δεν αλληλοβοηθιόμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:09 Η AngelBhead: #499 19-09-10 16:09 ουααααααααααααααααααααααααα είσαι πολύ καλή επιμένω... Άμα θες κ εσυ τπτ πες μου...και μακάρι να μπορώ να σε βοηθήσω!:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:13 Η ELISAVET έγραψε: #500 19-09-10 16:13 πώς τα πας κατά τ άλλα μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: inna BatGuin constansn Scandal Gogosps Scholar Maynard augustine το αστεράκι francies_nolan angies buffon85 SlimShady Clary DeWiN Monster Hunter ManiLaw uni77 Parrot sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτο μπορεις να το καταλαβεις ευκολα. Στο ρημα converto για παραδειγμα αν πριν απο το -ο υπαρχει φωνηεν 'η i τοτε ειναι 2η συζυγια αν ομως εχει συμφωνο ειναι 3η συζυγια. Ετσι π.χ το deleo ειναι 2ης συζυγιας και το converto 3ης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BRUCE Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BRUCE δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2010 στις 20:42 Ο BRUCE έγραψε: #482 20-08-10 20:42 Επειδή τώρα κάνω επαναλήψεις στα λατινικά(εκτός απο το φροντιστήριο) θέλω να καλύψω και εγώ μόνος μου κάποια κενά. Μπορείτε να μου προτείνεται τι πρέπει να διαβάσω απο γραμματική και συντακτικό; Απο γραμματική τα μόνα που έχω κάνει επανάληψη ειναι τις πέντε κλίσεις των ουσιαστικών, και τις τέσσερις συζυγίες των ρημάτων. ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2010 στις 13:37 Η ELISAVET έγραψε: #483 24-08-10 13:37 ανώμαλα ρήματα,απαρέμφατα και των 2 φωνών, ρήματα 3ης συζυγίας σε-ιο, για την ακρίβεια ό,τι έχεις κάνει πρέπει να τα κάνεις επανάληψη για να μην τα μπλεξεις με τα καινούργια της 3ης λυκείου.έκανες καλοκαιρινά; προχώρησες δηλαδή σε κείμενα της 3ης; γιατι αν ναι θα σου έλεγα να κάνεις μια επανάληωη στη μετάφραση τους στους αρχικούς χρόνους κλπ για να κατέχεις πλήρως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BRUCE Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BRUCE δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2010 στις 14:09 Ο BRUCE έγραψε: #484 24-08-10 14:09 Αρχική Δημοσίευση από ELISAVET: ανώμαλα ρήματα,απαρέμφατα και των 2 φωνών, ρήματα 3ης συζυγίας σε-ιο, για την ακρίβεια ό,τι έχεις κάνει πρέπει να τα κάνεις επανάληψη για να μην τα μπλεξεις με τα καινούργια της 3ης λυκείου.έκανες καλοκαιρινά; προχώρησες δηλαδή σε κείμενα της 3ης; γιατι αν ναι θα σου έλεγα να κάνεις μια επανάληωη στη μετάφραση τους στους αρχικούς χρόνους κλπ για να κατέχεις πλήρως. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την βοήθεια. Καλοκαιρίνα δεν έκανα. Στο φροντιστήριο πάντως που ξεκίνησα απο την προηγούμενη εβδομάδα, η καθηγήτρια μας έβαλε για επανάληψη τις 5 κλίσεις των ουσιαστικών, τις 4 συζυγίες των ρημάτων, και κάποιες αντωνυμίες(προσωπικές και κτητικές). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mr.thewritikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:13 Ο mr.thewritikos: #485 04-09-10 11:13 Παιδιά έχω απορία....Σήμερα έγραφα στο φροντιστήριο Λατινικά και αντιμετώπισα το εξής πρόβλημα: Μου ζητούσε να συμπτύξω μία δευτερεύουσα πρόταση σε κύρια κάνοντας την δευτερεύουσα μετοχή.....Η πρόταση ήταν η εξής: Ego cum te quaererem, ancillae tuae credidi te domi non esse (μαθ. 24)..... Χωρίς να έχω κάνει τίποτα παρόμοιο άλλη φορά στα λατινικά την έφτιαξα την πρόταση ως εξής: Ego ancillae tuae credidi quaerens te domi non esse... Την έκανα σωστά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. banis Νεοφερμένο μέλος Ο manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 110 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:50 Ο banis έγραψε: #486 04-09-10 11:50 ναι σωστη πρεπει να ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:37 Η ELISAVET έγραψε: #487 10-09-10 12:37 Παιδιά.. που βρίσκεστε στα λατινικά όσοι κάνατε καλοκαιρινά; εννοώ σε ποιο μάθημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. βίκυ1993 Νεοφερμένο μέλος Η lolitaaaaaaaaaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:28 Η βίκυ1993 έγραψε: #488 11-09-10 22:28 για νομική ειναι απαρέτητη η γνώση λατινικών?..ή μήπως δεν χρειάζονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:31 Ο Boom έγραψε: #489 11-09-10 22:31 Είναι απαραίτητη λόγω κατεύθυνσης, από ότι βλέπω όμως είσαι από Κύπρο, ενδεχομένως να έχετε άλλο σύστημα. Πάντως σαν γλώσσα, πχ αγγλικά, δεν είναι απαραίτητη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:23 Η haroula έγραψε: #490 12-09-10 15:23 είναι καλό να γνωρίζεις κάποια λατινικά, γιατί συναντάς πολλές εκφράσεις στα βιβλία. αλλά και να μην είσαι τόσο καλός στα λατινικά, είναι ok γιατί πρόκειται για μεμονωμένες εκφράσεις, θα τις συναντήσεις τόσες φορές που αναγκαστικά θα τις μάθεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:04 Η AngelBhead: #491 19-09-10 13:04 παιδιάααααααααααααααααααα θέλω βοήθειααααααααααααααααααααα =( πώς κλίνεται το χαζο το ρήμα to dicor στο 3 πρόσωπο της οριστικής όλων τών χρόνων,τα απαρέμφατα κ τις μετοχες?(κ παθητική και ενεργητική?) παώ τρίτη λυκείου χωρις φροντιστήρια,κ είχαμε άθλιο καθηγητή στην Β λυκείου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:59 Η ELISAVET έγραψε: #492 19-09-10 14:59 Αρχική Δημοσίευση από AngelBhead: παιδιάααααααααααααααααααα θέλω βοήθειααααααααααααααααααααα =( πώς κλίνεται το χαζο το ρήμα to dicor στο 3 πρόσωπο της οριστικής όλων τών χρόνων,τα απαρέμφατα κ τις μετοχες?(κ παθητική και ενεργητική?) παώ τρίτη λυκείου χωρις φροντιστήρια,κ είχαμε άθλιο καθηγητή στην Β λυκείου Click για ανάπτυξη... dicit,dicebat,dicet,dixit,dixerat,dixerit (ενεργητική φωνή) dicitur,dicebatur,dicetur,dictus-a-um est, dictus-a-um erat, dictus-a-um erit(παθητική φωνή) Απαρέμφατα ενεργητικής: ενεστώτα: dicere μέλλοντα dicturum-am-um/os-as-a esse παρακειμένου dixisse Απαρέμφατα παθητικής φωνής ενεστώτα:dici μέλλοντα dictum iri παρακειμένου dictum-am-um/os-as-a esse υπερσυντ. dictum-am-um/os-as-a fore Μετοχές: ενεστώτα: dicens. μέλλοντα dicturus-a-um παρακειμ: dictus-a-um Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:03 Η AngelBhead: #493 19-09-10 15:03 Ευχαριστώ πάρα πολύ!Είσαι πολυ καλή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:11 Η ELISAVET έγραψε: #494 19-09-10 15:11 σιγά καλέ .. απλά θα σου πρότεινα να καταλάβεις το γιατί είναι έτσι οι τύποι. χρησιμοποιείς κάποιο βοήθημα; ή έχεις κάποια υποδείγματα κλίσης ρημάτων; θα μπορούσα μέχρι το απόγευμα να σου φτιάξω και να τα ανεβάσω στη βιβλιοθήκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:23 Η AngelBhead: #495 19-09-10 15:23 Οχι δν έχω πάρει ακόμα βοηθήματα,αλλα δεν θέλω να σε βάζω σε κόπο...Ηδη αυτό π έκανες ήταν υπέρ-αρκετό=) Θα τα βγάλω πέρα Και πάλι ευχαριστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:53 Η ELISAVET έγραψε: #496 19-09-10 15:53 δεν με βάζεις σε κόπο. οτιδήποτε θες πες μου να στο γράψω!! δεν είναι τπτ για μένα..κάνω και εγώ την επανάληψη μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:04 Η AngelBhead: #497 19-09-10 16:04 μμμ...εντάξει.όταν θα θέλω κάνα ρημα θα σε ρωτάω...τα ουσιαστικά τα καταφέρνω Αλλά είσαι σίγουρη οτι δν σε βάζω σε κόπο?:/ Έχεις τα δικά σου,θα έχεις κ τα δικά μ?:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:07 Η ELISAVET έγραψε: #498 19-09-10 16:07 εγώ πάντως ετοιμάζω στο word ένα πινακάκι με την κλίση των ρημάτων δεν είναι κόπος. βρήκα λίγο ελεύθερο χρόνο και κάνω και επαναληψούλα. αλίμονο αν δεν αλληλοβοηθιόμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:09 Η AngelBhead: #499 19-09-10 16:09 ουααααααααααααααααααααααααα είσαι πολύ καλή επιμένω... Άμα θες κ εσυ τπτ πες μου...και μακάρι να μπορώ να σε βοηθήσω!:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:13 Η ELISAVET έγραψε: #500 19-09-10 16:13 πώς τα πας κατά τ άλλα μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: inna BatGuin constansn Scandal Gogosps Scholar Maynard augustine το αστεράκι francies_nolan angies buffon85 SlimShady Clary DeWiN Monster Hunter ManiLaw uni77 Parrot sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επειδή τώρα κάνω επαναλήψεις στα λατινικά(εκτός απο το φροντιστήριο) θέλω να καλύψω και εγώ μόνος μου κάποια κενά. Μπορείτε να μου προτείνεται τι πρέπει να διαβάσω απο γραμματική και συντακτικό; Απο γραμματική τα μόνα που έχω κάνει επανάληψη ειναι τις πέντε κλίσεις των ουσιαστικών, και τις τέσσερις συζυγίες των ρημάτων. ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2010 στις 13:37 Η ELISAVET έγραψε: #483 24-08-10 13:37 ανώμαλα ρήματα,απαρέμφατα και των 2 φωνών, ρήματα 3ης συζυγίας σε-ιο, για την ακρίβεια ό,τι έχεις κάνει πρέπει να τα κάνεις επανάληψη για να μην τα μπλεξεις με τα καινούργια της 3ης λυκείου.έκανες καλοκαιρινά; προχώρησες δηλαδή σε κείμενα της 3ης; γιατι αν ναι θα σου έλεγα να κάνεις μια επανάληωη στη μετάφραση τους στους αρχικούς χρόνους κλπ για να κατέχεις πλήρως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BRUCE Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BRUCE δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2010 στις 14:09 Ο BRUCE έγραψε: #484 24-08-10 14:09 Αρχική Δημοσίευση από ELISAVET: ανώμαλα ρήματα,απαρέμφατα και των 2 φωνών, ρήματα 3ης συζυγίας σε-ιο, για την ακρίβεια ό,τι έχεις κάνει πρέπει να τα κάνεις επανάληψη για να μην τα μπλεξεις με τα καινούργια της 3ης λυκείου.έκανες καλοκαιρινά; προχώρησες δηλαδή σε κείμενα της 3ης; γιατι αν ναι θα σου έλεγα να κάνεις μια επανάληωη στη μετάφραση τους στους αρχικούς χρόνους κλπ για να κατέχεις πλήρως. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την βοήθεια. Καλοκαιρίνα δεν έκανα. Στο φροντιστήριο πάντως που ξεκίνησα απο την προηγούμενη εβδομάδα, η καθηγήτρια μας έβαλε για επανάληψη τις 5 κλίσεις των ουσιαστικών, τις 4 συζυγίες των ρημάτων, και κάποιες αντωνυμίες(προσωπικές και κτητικές). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mr.thewritikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:13 Ο mr.thewritikos: #485 04-09-10 11:13 Παιδιά έχω απορία....Σήμερα έγραφα στο φροντιστήριο Λατινικά και αντιμετώπισα το εξής πρόβλημα: Μου ζητούσε να συμπτύξω μία δευτερεύουσα πρόταση σε κύρια κάνοντας την δευτερεύουσα μετοχή.....Η πρόταση ήταν η εξής: Ego cum te quaererem, ancillae tuae credidi te domi non esse (μαθ. 24)..... Χωρίς να έχω κάνει τίποτα παρόμοιο άλλη φορά στα λατινικά την έφτιαξα την πρόταση ως εξής: Ego ancillae tuae credidi quaerens te domi non esse... Την έκανα σωστά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. banis Νεοφερμένο μέλος Ο manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 110 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:50 Ο banis έγραψε: #486 04-09-10 11:50 ναι σωστη πρεπει να ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:37 Η ELISAVET έγραψε: #487 10-09-10 12:37 Παιδιά.. που βρίσκεστε στα λατινικά όσοι κάνατε καλοκαιρινά; εννοώ σε ποιο μάθημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. βίκυ1993 Νεοφερμένο μέλος Η lolitaaaaaaaaaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:28 Η βίκυ1993 έγραψε: #488 11-09-10 22:28 για νομική ειναι απαρέτητη η γνώση λατινικών?..ή μήπως δεν χρειάζονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:31 Ο Boom έγραψε: #489 11-09-10 22:31 Είναι απαραίτητη λόγω κατεύθυνσης, από ότι βλέπω όμως είσαι από Κύπρο, ενδεχομένως να έχετε άλλο σύστημα. Πάντως σαν γλώσσα, πχ αγγλικά, δεν είναι απαραίτητη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:23 Η haroula έγραψε: #490 12-09-10 15:23 είναι καλό να γνωρίζεις κάποια λατινικά, γιατί συναντάς πολλές εκφράσεις στα βιβλία. αλλά και να μην είσαι τόσο καλός στα λατινικά, είναι ok γιατί πρόκειται για μεμονωμένες εκφράσεις, θα τις συναντήσεις τόσες φορές που αναγκαστικά θα τις μάθεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:04 Η AngelBhead: #491 19-09-10 13:04 παιδιάααααααααααααααααααα θέλω βοήθειααααααααααααααααααααα =( πώς κλίνεται το χαζο το ρήμα to dicor στο 3 πρόσωπο της οριστικής όλων τών χρόνων,τα απαρέμφατα κ τις μετοχες?(κ παθητική και ενεργητική?) παώ τρίτη λυκείου χωρις φροντιστήρια,κ είχαμε άθλιο καθηγητή στην Β λυκείου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:59 Η ELISAVET έγραψε: #492 19-09-10 14:59 Αρχική Δημοσίευση από AngelBhead: παιδιάααααααααααααααααααα θέλω βοήθειααααααααααααααααααααα =( πώς κλίνεται το χαζο το ρήμα to dicor στο 3 πρόσωπο της οριστικής όλων τών χρόνων,τα απαρέμφατα κ τις μετοχες?(κ παθητική και ενεργητική?) παώ τρίτη λυκείου χωρις φροντιστήρια,κ είχαμε άθλιο καθηγητή στην Β λυκείου Click για ανάπτυξη... dicit,dicebat,dicet,dixit,dixerat,dixerit (ενεργητική φωνή) dicitur,dicebatur,dicetur,dictus-a-um est, dictus-a-um erat, dictus-a-um erit(παθητική φωνή) Απαρέμφατα ενεργητικής: ενεστώτα: dicere μέλλοντα dicturum-am-um/os-as-a esse παρακειμένου dixisse Απαρέμφατα παθητικής φωνής ενεστώτα:dici μέλλοντα dictum iri παρακειμένου dictum-am-um/os-as-a esse υπερσυντ. dictum-am-um/os-as-a fore Μετοχές: ενεστώτα: dicens. μέλλοντα dicturus-a-um παρακειμ: dictus-a-um Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:03 Η AngelBhead: #493 19-09-10 15:03 Ευχαριστώ πάρα πολύ!Είσαι πολυ καλή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:11 Η ELISAVET έγραψε: #494 19-09-10 15:11 σιγά καλέ .. απλά θα σου πρότεινα να καταλάβεις το γιατί είναι έτσι οι τύποι. χρησιμοποιείς κάποιο βοήθημα; ή έχεις κάποια υποδείγματα κλίσης ρημάτων; θα μπορούσα μέχρι το απόγευμα να σου φτιάξω και να τα ανεβάσω στη βιβλιοθήκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:23 Η AngelBhead: #495 19-09-10 15:23 Οχι δν έχω πάρει ακόμα βοηθήματα,αλλα δεν θέλω να σε βάζω σε κόπο...Ηδη αυτό π έκανες ήταν υπέρ-αρκετό=) Θα τα βγάλω πέρα Και πάλι ευχαριστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:53 Η ELISAVET έγραψε: #496 19-09-10 15:53 δεν με βάζεις σε κόπο. οτιδήποτε θες πες μου να στο γράψω!! δεν είναι τπτ για μένα..κάνω και εγώ την επανάληψη μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:04 Η AngelBhead: #497 19-09-10 16:04 μμμ...εντάξει.όταν θα θέλω κάνα ρημα θα σε ρωτάω...τα ουσιαστικά τα καταφέρνω Αλλά είσαι σίγουρη οτι δν σε βάζω σε κόπο?:/ Έχεις τα δικά σου,θα έχεις κ τα δικά μ?:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:07 Η ELISAVET έγραψε: #498 19-09-10 16:07 εγώ πάντως ετοιμάζω στο word ένα πινακάκι με την κλίση των ρημάτων δεν είναι κόπος. βρήκα λίγο ελεύθερο χρόνο και κάνω και επαναληψούλα. αλίμονο αν δεν αλληλοβοηθιόμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:09 Η AngelBhead: #499 19-09-10 16:09 ουααααααααααααααααααααααααα είσαι πολύ καλή επιμένω... Άμα θες κ εσυ τπτ πες μου...και μακάρι να μπορώ να σε βοηθήσω!:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:13 Η ELISAVET έγραψε: #500 19-09-10 16:13 πώς τα πας κατά τ άλλα μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: inna BatGuin constansn Scandal Gogosps Scholar Maynard augustine το αστεράκι francies_nolan angies buffon85 SlimShady Clary DeWiN Monster Hunter ManiLaw uni77 Parrot sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ανώμαλα ρήματα,απαρέμφατα και των 2 φωνών, ρήματα 3ης συζυγίας σε-ιο, για την ακρίβεια ό,τι έχεις κάνει πρέπει να τα κάνεις επανάληψη για να μην τα μπλεξεις με τα καινούργια της 3ης λυκείου.έκανες καλοκαιρινά; προχώρησες δηλαδή σε κείμενα της 3ης; γιατι αν ναι θα σου έλεγα να κάνεις μια επανάληωη στη μετάφραση τους στους αρχικούς χρόνους κλπ για να κατέχεις πλήρως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BRUCE Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BRUCE δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2010 στις 14:09 Ο BRUCE έγραψε: #484 24-08-10 14:09 Αρχική Δημοσίευση από ELISAVET: ανώμαλα ρήματα,απαρέμφατα και των 2 φωνών, ρήματα 3ης συζυγίας σε-ιο, για την ακρίβεια ό,τι έχεις κάνει πρέπει να τα κάνεις επανάληψη για να μην τα μπλεξεις με τα καινούργια της 3ης λυκείου.έκανες καλοκαιρινά; προχώρησες δηλαδή σε κείμενα της 3ης; γιατι αν ναι θα σου έλεγα να κάνεις μια επανάληωη στη μετάφραση τους στους αρχικούς χρόνους κλπ για να κατέχεις πλήρως. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την βοήθεια. Καλοκαιρίνα δεν έκανα. Στο φροντιστήριο πάντως που ξεκίνησα απο την προηγούμενη εβδομάδα, η καθηγήτρια μας έβαλε για επανάληψη τις 5 κλίσεις των ουσιαστικών, τις 4 συζυγίες των ρημάτων, και κάποιες αντωνυμίες(προσωπικές και κτητικές). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mr.thewritikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:13 Ο mr.thewritikos: #485 04-09-10 11:13 Παιδιά έχω απορία....Σήμερα έγραφα στο φροντιστήριο Λατινικά και αντιμετώπισα το εξής πρόβλημα: Μου ζητούσε να συμπτύξω μία δευτερεύουσα πρόταση σε κύρια κάνοντας την δευτερεύουσα μετοχή.....Η πρόταση ήταν η εξής: Ego cum te quaererem, ancillae tuae credidi te domi non esse (μαθ. 24)..... Χωρίς να έχω κάνει τίποτα παρόμοιο άλλη φορά στα λατινικά την έφτιαξα την πρόταση ως εξής: Ego ancillae tuae credidi quaerens te domi non esse... Την έκανα σωστά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. banis Νεοφερμένο μέλος Ο manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 110 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:50 Ο banis έγραψε: #486 04-09-10 11:50 ναι σωστη πρεπει να ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:37 Η ELISAVET έγραψε: #487 10-09-10 12:37 Παιδιά.. που βρίσκεστε στα λατινικά όσοι κάνατε καλοκαιρινά; εννοώ σε ποιο μάθημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. βίκυ1993 Νεοφερμένο μέλος Η lolitaaaaaaaaaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:28 Η βίκυ1993 έγραψε: #488 11-09-10 22:28 για νομική ειναι απαρέτητη η γνώση λατινικών?..ή μήπως δεν χρειάζονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:31 Ο Boom έγραψε: #489 11-09-10 22:31 Είναι απαραίτητη λόγω κατεύθυνσης, από ότι βλέπω όμως είσαι από Κύπρο, ενδεχομένως να έχετε άλλο σύστημα. Πάντως σαν γλώσσα, πχ αγγλικά, δεν είναι απαραίτητη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:23 Η haroula έγραψε: #490 12-09-10 15:23 είναι καλό να γνωρίζεις κάποια λατινικά, γιατί συναντάς πολλές εκφράσεις στα βιβλία. αλλά και να μην είσαι τόσο καλός στα λατινικά, είναι ok γιατί πρόκειται για μεμονωμένες εκφράσεις, θα τις συναντήσεις τόσες φορές που αναγκαστικά θα τις μάθεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:04 Η AngelBhead: #491 19-09-10 13:04 παιδιάααααααααααααααααααα θέλω βοήθειααααααααααααααααααααα =( πώς κλίνεται το χαζο το ρήμα to dicor στο 3 πρόσωπο της οριστικής όλων τών χρόνων,τα απαρέμφατα κ τις μετοχες?(κ παθητική και ενεργητική?) παώ τρίτη λυκείου χωρις φροντιστήρια,κ είχαμε άθλιο καθηγητή στην Β λυκείου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:59 Η ELISAVET έγραψε: #492 19-09-10 14:59 Αρχική Δημοσίευση από AngelBhead: παιδιάααααααααααααααααααα θέλω βοήθειααααααααααααααααααααα =( πώς κλίνεται το χαζο το ρήμα to dicor στο 3 πρόσωπο της οριστικής όλων τών χρόνων,τα απαρέμφατα κ τις μετοχες?(κ παθητική και ενεργητική?) παώ τρίτη λυκείου χωρις φροντιστήρια,κ είχαμε άθλιο καθηγητή στην Β λυκείου Click για ανάπτυξη... dicit,dicebat,dicet,dixit,dixerat,dixerit (ενεργητική φωνή) dicitur,dicebatur,dicetur,dictus-a-um est, dictus-a-um erat, dictus-a-um erit(παθητική φωνή) Απαρέμφατα ενεργητικής: ενεστώτα: dicere μέλλοντα dicturum-am-um/os-as-a esse παρακειμένου dixisse Απαρέμφατα παθητικής φωνής ενεστώτα:dici μέλλοντα dictum iri παρακειμένου dictum-am-um/os-as-a esse υπερσυντ. dictum-am-um/os-as-a fore Μετοχές: ενεστώτα: dicens. μέλλοντα dicturus-a-um παρακειμ: dictus-a-um Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:03 Η AngelBhead: #493 19-09-10 15:03 Ευχαριστώ πάρα πολύ!Είσαι πολυ καλή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:11 Η ELISAVET έγραψε: #494 19-09-10 15:11 σιγά καλέ .. απλά θα σου πρότεινα να καταλάβεις το γιατί είναι έτσι οι τύποι. χρησιμοποιείς κάποιο βοήθημα; ή έχεις κάποια υποδείγματα κλίσης ρημάτων; θα μπορούσα μέχρι το απόγευμα να σου φτιάξω και να τα ανεβάσω στη βιβλιοθήκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:23 Η AngelBhead: #495 19-09-10 15:23 Οχι δν έχω πάρει ακόμα βοηθήματα,αλλα δεν θέλω να σε βάζω σε κόπο...Ηδη αυτό π έκανες ήταν υπέρ-αρκετό=) Θα τα βγάλω πέρα Και πάλι ευχαριστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:53 Η ELISAVET έγραψε: #496 19-09-10 15:53 δεν με βάζεις σε κόπο. οτιδήποτε θες πες μου να στο γράψω!! δεν είναι τπτ για μένα..κάνω και εγώ την επανάληψη μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:04 Η AngelBhead: #497 19-09-10 16:04 μμμ...εντάξει.όταν θα θέλω κάνα ρημα θα σε ρωτάω...τα ουσιαστικά τα καταφέρνω Αλλά είσαι σίγουρη οτι δν σε βάζω σε κόπο?:/ Έχεις τα δικά σου,θα έχεις κ τα δικά μ?:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:07 Η ELISAVET έγραψε: #498 19-09-10 16:07 εγώ πάντως ετοιμάζω στο word ένα πινακάκι με την κλίση των ρημάτων δεν είναι κόπος. βρήκα λίγο ελεύθερο χρόνο και κάνω και επαναληψούλα. αλίμονο αν δεν αλληλοβοηθιόμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:09 Η AngelBhead: #499 19-09-10 16:09 ουααααααααααααααααααααααααα είσαι πολύ καλή επιμένω... Άμα θες κ εσυ τπτ πες μου...και μακάρι να μπορώ να σε βοηθήσω!:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:13 Η ELISAVET έγραψε: #500 19-09-10 16:13 πώς τα πας κατά τ άλλα μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: inna BatGuin constansn Scandal Gogosps Scholar Maynard augustine το αστεράκι francies_nolan angies buffon85 SlimShady Clary DeWiN Monster Hunter ManiLaw uni77 Parrot sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ELISAVET: ανώμαλα ρήματα,απαρέμφατα και των 2 φωνών, ρήματα 3ης συζυγίας σε-ιο, για την ακρίβεια ό,τι έχεις κάνει πρέπει να τα κάνεις επανάληψη για να μην τα μπλεξεις με τα καινούργια της 3ης λυκείου.έκανες καλοκαιρινά; προχώρησες δηλαδή σε κείμενα της 3ης; γιατι αν ναι θα σου έλεγα να κάνεις μια επανάληωη στη μετάφραση τους στους αρχικούς χρόνους κλπ για να κατέχεις πλήρως. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την βοήθεια. Καλοκαιρίνα δεν έκανα. Στο φροντιστήριο πάντως που ξεκίνησα απο την προηγούμενη εβδομάδα, η καθηγήτρια μας έβαλε για επανάληψη τις 5 κλίσεις των ουσιαστικών, τις 4 συζυγίες των ρημάτων, και κάποιες αντωνυμίες(προσωπικές και κτητικές). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mr.thewritikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:13 Ο mr.thewritikos: #485 04-09-10 11:13 Παιδιά έχω απορία....Σήμερα έγραφα στο φροντιστήριο Λατινικά και αντιμετώπισα το εξής πρόβλημα: Μου ζητούσε να συμπτύξω μία δευτερεύουσα πρόταση σε κύρια κάνοντας την δευτερεύουσα μετοχή.....Η πρόταση ήταν η εξής: Ego cum te quaererem, ancillae tuae credidi te domi non esse (μαθ. 24)..... Χωρίς να έχω κάνει τίποτα παρόμοιο άλλη φορά στα λατινικά την έφτιαξα την πρόταση ως εξής: Ego ancillae tuae credidi quaerens te domi non esse... Την έκανα σωστά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. banis Νεοφερμένο μέλος Ο manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 110 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:50 Ο banis έγραψε: #486 04-09-10 11:50 ναι σωστη πρεπει να ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:37 Η ELISAVET έγραψε: #487 10-09-10 12:37 Παιδιά.. που βρίσκεστε στα λατινικά όσοι κάνατε καλοκαιρινά; εννοώ σε ποιο μάθημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. βίκυ1993 Νεοφερμένο μέλος Η lolitaaaaaaaaaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:28 Η βίκυ1993 έγραψε: #488 11-09-10 22:28 για νομική ειναι απαρέτητη η γνώση λατινικών?..ή μήπως δεν χρειάζονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:31 Ο Boom έγραψε: #489 11-09-10 22:31 Είναι απαραίτητη λόγω κατεύθυνσης, από ότι βλέπω όμως είσαι από Κύπρο, ενδεχομένως να έχετε άλλο σύστημα. Πάντως σαν γλώσσα, πχ αγγλικά, δεν είναι απαραίτητη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:23 Η haroula έγραψε: #490 12-09-10 15:23 είναι καλό να γνωρίζεις κάποια λατινικά, γιατί συναντάς πολλές εκφράσεις στα βιβλία. αλλά και να μην είσαι τόσο καλός στα λατινικά, είναι ok γιατί πρόκειται για μεμονωμένες εκφράσεις, θα τις συναντήσεις τόσες φορές που αναγκαστικά θα τις μάθεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:04 Η AngelBhead: #491 19-09-10 13:04 παιδιάααααααααααααααααααα θέλω βοήθειααααααααααααααααααααα =( πώς κλίνεται το χαζο το ρήμα to dicor στο 3 πρόσωπο της οριστικής όλων τών χρόνων,τα απαρέμφατα κ τις μετοχες?(κ παθητική και ενεργητική?) παώ τρίτη λυκείου χωρις φροντιστήρια,κ είχαμε άθλιο καθηγητή στην Β λυκείου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:59 Η ELISAVET έγραψε: #492 19-09-10 14:59 Αρχική Δημοσίευση από AngelBhead: παιδιάααααααααααααααααααα θέλω βοήθειααααααααααααααααααααα =( πώς κλίνεται το χαζο το ρήμα to dicor στο 3 πρόσωπο της οριστικής όλων τών χρόνων,τα απαρέμφατα κ τις μετοχες?(κ παθητική και ενεργητική?) παώ τρίτη λυκείου χωρις φροντιστήρια,κ είχαμε άθλιο καθηγητή στην Β λυκείου Click για ανάπτυξη... dicit,dicebat,dicet,dixit,dixerat,dixerit (ενεργητική φωνή) dicitur,dicebatur,dicetur,dictus-a-um est, dictus-a-um erat, dictus-a-um erit(παθητική φωνή) Απαρέμφατα ενεργητικής: ενεστώτα: dicere μέλλοντα dicturum-am-um/os-as-a esse παρακειμένου dixisse Απαρέμφατα παθητικής φωνής ενεστώτα:dici μέλλοντα dictum iri παρακειμένου dictum-am-um/os-as-a esse υπερσυντ. dictum-am-um/os-as-a fore Μετοχές: ενεστώτα: dicens. μέλλοντα dicturus-a-um παρακειμ: dictus-a-um Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:03 Η AngelBhead: #493 19-09-10 15:03 Ευχαριστώ πάρα πολύ!Είσαι πολυ καλή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:11 Η ELISAVET έγραψε: #494 19-09-10 15:11 σιγά καλέ .. απλά θα σου πρότεινα να καταλάβεις το γιατί είναι έτσι οι τύποι. χρησιμοποιείς κάποιο βοήθημα; ή έχεις κάποια υποδείγματα κλίσης ρημάτων; θα μπορούσα μέχρι το απόγευμα να σου φτιάξω και να τα ανεβάσω στη βιβλιοθήκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:23 Η AngelBhead: #495 19-09-10 15:23 Οχι δν έχω πάρει ακόμα βοηθήματα,αλλα δεν θέλω να σε βάζω σε κόπο...Ηδη αυτό π έκανες ήταν υπέρ-αρκετό=) Θα τα βγάλω πέρα Και πάλι ευχαριστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:53 Η ELISAVET έγραψε: #496 19-09-10 15:53 δεν με βάζεις σε κόπο. οτιδήποτε θες πες μου να στο γράψω!! δεν είναι τπτ για μένα..κάνω και εγώ την επανάληψη μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:04 Η AngelBhead: #497 19-09-10 16:04 μμμ...εντάξει.όταν θα θέλω κάνα ρημα θα σε ρωτάω...τα ουσιαστικά τα καταφέρνω Αλλά είσαι σίγουρη οτι δν σε βάζω σε κόπο?:/ Έχεις τα δικά σου,θα έχεις κ τα δικά μ?:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:07 Η ELISAVET έγραψε: #498 19-09-10 16:07 εγώ πάντως ετοιμάζω στο word ένα πινακάκι με την κλίση των ρημάτων δεν είναι κόπος. βρήκα λίγο ελεύθερο χρόνο και κάνω και επαναληψούλα. αλίμονο αν δεν αλληλοβοηθιόμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:09 Η AngelBhead: #499 19-09-10 16:09 ουααααααααααααααααααααααααα είσαι πολύ καλή επιμένω... Άμα θες κ εσυ τπτ πες μου...και μακάρι να μπορώ να σε βοηθήσω!:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:13 Η ELISAVET έγραψε: #500 19-09-10 16:13 πώς τα πας κατά τ άλλα μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: inna BatGuin constansn Scandal Gogosps Scholar Maynard augustine το αστεράκι francies_nolan angies buffon85 SlimShady Clary DeWiN Monster Hunter ManiLaw uni77 Parrot sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά έχω απορία....Σήμερα έγραφα στο φροντιστήριο Λατινικά και αντιμετώπισα το εξής πρόβλημα: Μου ζητούσε να συμπτύξω μία δευτερεύουσα πρόταση σε κύρια κάνοντας την δευτερεύουσα μετοχή.....Η πρόταση ήταν η εξής: Ego cum te quaererem, ancillae tuae credidi te domi non esse (μαθ. 24)..... Χωρίς να έχω κάνει τίποτα παρόμοιο άλλη φορά στα λατινικά την έφτιαξα την πρόταση ως εξής: Ego ancillae tuae credidi quaerens te domi non esse... Την έκανα σωστά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
banis Νεοφερμένο μέλος Ο manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 110 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:50 Ο banis έγραψε: #486 04-09-10 11:50 ναι σωστη πρεπει να ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:37 Η ELISAVET έγραψε: #487 10-09-10 12:37 Παιδιά.. που βρίσκεστε στα λατινικά όσοι κάνατε καλοκαιρινά; εννοώ σε ποιο μάθημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. βίκυ1993 Νεοφερμένο μέλος Η lolitaaaaaaaaaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:28 Η βίκυ1993 έγραψε: #488 11-09-10 22:28 για νομική ειναι απαρέτητη η γνώση λατινικών?..ή μήπως δεν χρειάζονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:31 Ο Boom έγραψε: #489 11-09-10 22:31 Είναι απαραίτητη λόγω κατεύθυνσης, από ότι βλέπω όμως είσαι από Κύπρο, ενδεχομένως να έχετε άλλο σύστημα. Πάντως σαν γλώσσα, πχ αγγλικά, δεν είναι απαραίτητη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:23 Η haroula έγραψε: #490 12-09-10 15:23 είναι καλό να γνωρίζεις κάποια λατινικά, γιατί συναντάς πολλές εκφράσεις στα βιβλία. αλλά και να μην είσαι τόσο καλός στα λατινικά, είναι ok γιατί πρόκειται για μεμονωμένες εκφράσεις, θα τις συναντήσεις τόσες φορές που αναγκαστικά θα τις μάθεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:04 Η AngelBhead: #491 19-09-10 13:04 παιδιάααααααααααααααααααα θέλω βοήθειααααααααααααααααααααα =( πώς κλίνεται το χαζο το ρήμα to dicor στο 3 πρόσωπο της οριστικής όλων τών χρόνων,τα απαρέμφατα κ τις μετοχες?(κ παθητική και ενεργητική?) παώ τρίτη λυκείου χωρις φροντιστήρια,κ είχαμε άθλιο καθηγητή στην Β λυκείου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:59 Η ELISAVET έγραψε: #492 19-09-10 14:59 Αρχική Δημοσίευση από AngelBhead: παιδιάααααααααααααααααααα θέλω βοήθειααααααααααααααααααααα =( πώς κλίνεται το χαζο το ρήμα to dicor στο 3 πρόσωπο της οριστικής όλων τών χρόνων,τα απαρέμφατα κ τις μετοχες?(κ παθητική και ενεργητική?) παώ τρίτη λυκείου χωρις φροντιστήρια,κ είχαμε άθλιο καθηγητή στην Β λυκείου Click για ανάπτυξη... dicit,dicebat,dicet,dixit,dixerat,dixerit (ενεργητική φωνή) dicitur,dicebatur,dicetur,dictus-a-um est, dictus-a-um erat, dictus-a-um erit(παθητική φωνή) Απαρέμφατα ενεργητικής: ενεστώτα: dicere μέλλοντα dicturum-am-um/os-as-a esse παρακειμένου dixisse Απαρέμφατα παθητικής φωνής ενεστώτα:dici μέλλοντα dictum iri παρακειμένου dictum-am-um/os-as-a esse υπερσυντ. dictum-am-um/os-as-a fore Μετοχές: ενεστώτα: dicens. μέλλοντα dicturus-a-um παρακειμ: dictus-a-um Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:03 Η AngelBhead: #493 19-09-10 15:03 Ευχαριστώ πάρα πολύ!Είσαι πολυ καλή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:11 Η ELISAVET έγραψε: #494 19-09-10 15:11 σιγά καλέ .. απλά θα σου πρότεινα να καταλάβεις το γιατί είναι έτσι οι τύποι. χρησιμοποιείς κάποιο βοήθημα; ή έχεις κάποια υποδείγματα κλίσης ρημάτων; θα μπορούσα μέχρι το απόγευμα να σου φτιάξω και να τα ανεβάσω στη βιβλιοθήκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:23 Η AngelBhead: #495 19-09-10 15:23 Οχι δν έχω πάρει ακόμα βοηθήματα,αλλα δεν θέλω να σε βάζω σε κόπο...Ηδη αυτό π έκανες ήταν υπέρ-αρκετό=) Θα τα βγάλω πέρα Και πάλι ευχαριστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:53 Η ELISAVET έγραψε: #496 19-09-10 15:53 δεν με βάζεις σε κόπο. οτιδήποτε θες πες μου να στο γράψω!! δεν είναι τπτ για μένα..κάνω και εγώ την επανάληψη μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:04 Η AngelBhead: #497 19-09-10 16:04 μμμ...εντάξει.όταν θα θέλω κάνα ρημα θα σε ρωτάω...τα ουσιαστικά τα καταφέρνω Αλλά είσαι σίγουρη οτι δν σε βάζω σε κόπο?:/ Έχεις τα δικά σου,θα έχεις κ τα δικά μ?:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:07 Η ELISAVET έγραψε: #498 19-09-10 16:07 εγώ πάντως ετοιμάζω στο word ένα πινακάκι με την κλίση των ρημάτων δεν είναι κόπος. βρήκα λίγο ελεύθερο χρόνο και κάνω και επαναληψούλα. αλίμονο αν δεν αλληλοβοηθιόμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:09 Η AngelBhead: #499 19-09-10 16:09 ουααααααααααααααααααααααααα είσαι πολύ καλή επιμένω... Άμα θες κ εσυ τπτ πες μου...και μακάρι να μπορώ να σε βοηθήσω!:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:13 Η ELISAVET έγραψε: #500 19-09-10 16:13 πώς τα πας κατά τ άλλα μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: inna BatGuin constansn Scandal Gogosps Scholar Maynard augustine το αστεράκι francies_nolan angies buffon85 SlimShady Clary DeWiN Monster Hunter ManiLaw uni77 Parrot sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι σωστη πρεπει να ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:37 Η ELISAVET έγραψε: #487 10-09-10 12:37 Παιδιά.. που βρίσκεστε στα λατινικά όσοι κάνατε καλοκαιρινά; εννοώ σε ποιο μάθημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. βίκυ1993 Νεοφερμένο μέλος Η lolitaaaaaaaaaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:28 Η βίκυ1993 έγραψε: #488 11-09-10 22:28 για νομική ειναι απαρέτητη η γνώση λατινικών?..ή μήπως δεν χρειάζονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:31 Ο Boom έγραψε: #489 11-09-10 22:31 Είναι απαραίτητη λόγω κατεύθυνσης, από ότι βλέπω όμως είσαι από Κύπρο, ενδεχομένως να έχετε άλλο σύστημα. Πάντως σαν γλώσσα, πχ αγγλικά, δεν είναι απαραίτητη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:23 Η haroula έγραψε: #490 12-09-10 15:23 είναι καλό να γνωρίζεις κάποια λατινικά, γιατί συναντάς πολλές εκφράσεις στα βιβλία. αλλά και να μην είσαι τόσο καλός στα λατινικά, είναι ok γιατί πρόκειται για μεμονωμένες εκφράσεις, θα τις συναντήσεις τόσες φορές που αναγκαστικά θα τις μάθεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:04 Η AngelBhead: #491 19-09-10 13:04 παιδιάααααααααααααααααααα θέλω βοήθειααααααααααααααααααααα =( πώς κλίνεται το χαζο το ρήμα to dicor στο 3 πρόσωπο της οριστικής όλων τών χρόνων,τα απαρέμφατα κ τις μετοχες?(κ παθητική και ενεργητική?) παώ τρίτη λυκείου χωρις φροντιστήρια,κ είχαμε άθλιο καθηγητή στην Β λυκείου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:59 Η ELISAVET έγραψε: #492 19-09-10 14:59 Αρχική Δημοσίευση από AngelBhead: παιδιάααααααααααααααααααα θέλω βοήθειααααααααααααααααααααα =( πώς κλίνεται το χαζο το ρήμα to dicor στο 3 πρόσωπο της οριστικής όλων τών χρόνων,τα απαρέμφατα κ τις μετοχες?(κ παθητική και ενεργητική?) παώ τρίτη λυκείου χωρις φροντιστήρια,κ είχαμε άθλιο καθηγητή στην Β λυκείου Click για ανάπτυξη... dicit,dicebat,dicet,dixit,dixerat,dixerit (ενεργητική φωνή) dicitur,dicebatur,dicetur,dictus-a-um est, dictus-a-um erat, dictus-a-um erit(παθητική φωνή) Απαρέμφατα ενεργητικής: ενεστώτα: dicere μέλλοντα dicturum-am-um/os-as-a esse παρακειμένου dixisse Απαρέμφατα παθητικής φωνής ενεστώτα:dici μέλλοντα dictum iri παρακειμένου dictum-am-um/os-as-a esse υπερσυντ. dictum-am-um/os-as-a fore Μετοχές: ενεστώτα: dicens. μέλλοντα dicturus-a-um παρακειμ: dictus-a-um Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:03 Η AngelBhead: #493 19-09-10 15:03 Ευχαριστώ πάρα πολύ!Είσαι πολυ καλή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:11 Η ELISAVET έγραψε: #494 19-09-10 15:11 σιγά καλέ .. απλά θα σου πρότεινα να καταλάβεις το γιατί είναι έτσι οι τύποι. χρησιμοποιείς κάποιο βοήθημα; ή έχεις κάποια υποδείγματα κλίσης ρημάτων; θα μπορούσα μέχρι το απόγευμα να σου φτιάξω και να τα ανεβάσω στη βιβλιοθήκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:23 Η AngelBhead: #495 19-09-10 15:23 Οχι δν έχω πάρει ακόμα βοηθήματα,αλλα δεν θέλω να σε βάζω σε κόπο...Ηδη αυτό π έκανες ήταν υπέρ-αρκετό=) Θα τα βγάλω πέρα Και πάλι ευχαριστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:53 Η ELISAVET έγραψε: #496 19-09-10 15:53 δεν με βάζεις σε κόπο. οτιδήποτε θες πες μου να στο γράψω!! δεν είναι τπτ για μένα..κάνω και εγώ την επανάληψη μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:04 Η AngelBhead: #497 19-09-10 16:04 μμμ...εντάξει.όταν θα θέλω κάνα ρημα θα σε ρωτάω...τα ουσιαστικά τα καταφέρνω Αλλά είσαι σίγουρη οτι δν σε βάζω σε κόπο?:/ Έχεις τα δικά σου,θα έχεις κ τα δικά μ?:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:07 Η ELISAVET έγραψε: #498 19-09-10 16:07 εγώ πάντως ετοιμάζω στο word ένα πινακάκι με την κλίση των ρημάτων δεν είναι κόπος. βρήκα λίγο ελεύθερο χρόνο και κάνω και επαναληψούλα. αλίμονο αν δεν αλληλοβοηθιόμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:09 Η AngelBhead: #499 19-09-10 16:09 ουααααααααααααααααααααααααα είσαι πολύ καλή επιμένω... Άμα θες κ εσυ τπτ πες μου...και μακάρι να μπορώ να σε βοηθήσω!:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:13 Η ELISAVET έγραψε: #500 19-09-10 16:13 πώς τα πας κατά τ άλλα μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: inna BatGuin constansn Scandal Gogosps Scholar Maynard augustine το αστεράκι francies_nolan angies buffon85 SlimShady Clary DeWiN Monster Hunter ManiLaw uni77 Parrot sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά.. που βρίσκεστε στα λατινικά όσοι κάνατε καλοκαιρινά; εννοώ σε ποιο μάθημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
βίκυ1993 Νεοφερμένο μέλος Η lolitaaaaaaaaaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:28 Η βίκυ1993 έγραψε: #488 11-09-10 22:28 για νομική ειναι απαρέτητη η γνώση λατινικών?..ή μήπως δεν χρειάζονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:31 Ο Boom έγραψε: #489 11-09-10 22:31 Είναι απαραίτητη λόγω κατεύθυνσης, από ότι βλέπω όμως είσαι από Κύπρο, ενδεχομένως να έχετε άλλο σύστημα. Πάντως σαν γλώσσα, πχ αγγλικά, δεν είναι απαραίτητη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:23 Η haroula έγραψε: #490 12-09-10 15:23 είναι καλό να γνωρίζεις κάποια λατινικά, γιατί συναντάς πολλές εκφράσεις στα βιβλία. αλλά και να μην είσαι τόσο καλός στα λατινικά, είναι ok γιατί πρόκειται για μεμονωμένες εκφράσεις, θα τις συναντήσεις τόσες φορές που αναγκαστικά θα τις μάθεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:04 Η AngelBhead: #491 19-09-10 13:04 παιδιάααααααααααααααααααα θέλω βοήθειααααααααααααααααααααα =( πώς κλίνεται το χαζο το ρήμα to dicor στο 3 πρόσωπο της οριστικής όλων τών χρόνων,τα απαρέμφατα κ τις μετοχες?(κ παθητική και ενεργητική?) παώ τρίτη λυκείου χωρις φροντιστήρια,κ είχαμε άθλιο καθηγητή στην Β λυκείου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:59 Η ELISAVET έγραψε: #492 19-09-10 14:59 Αρχική Δημοσίευση από AngelBhead: παιδιάααααααααααααααααααα θέλω βοήθειααααααααααααααααααααα =( πώς κλίνεται το χαζο το ρήμα to dicor στο 3 πρόσωπο της οριστικής όλων τών χρόνων,τα απαρέμφατα κ τις μετοχες?(κ παθητική και ενεργητική?) παώ τρίτη λυκείου χωρις φροντιστήρια,κ είχαμε άθλιο καθηγητή στην Β λυκείου Click για ανάπτυξη... dicit,dicebat,dicet,dixit,dixerat,dixerit (ενεργητική φωνή) dicitur,dicebatur,dicetur,dictus-a-um est, dictus-a-um erat, dictus-a-um erit(παθητική φωνή) Απαρέμφατα ενεργητικής: ενεστώτα: dicere μέλλοντα dicturum-am-um/os-as-a esse παρακειμένου dixisse Απαρέμφατα παθητικής φωνής ενεστώτα:dici μέλλοντα dictum iri παρακειμένου dictum-am-um/os-as-a esse υπερσυντ. dictum-am-um/os-as-a fore Μετοχές: ενεστώτα: dicens. μέλλοντα dicturus-a-um παρακειμ: dictus-a-um Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:03 Η AngelBhead: #493 19-09-10 15:03 Ευχαριστώ πάρα πολύ!Είσαι πολυ καλή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:11 Η ELISAVET έγραψε: #494 19-09-10 15:11 σιγά καλέ .. απλά θα σου πρότεινα να καταλάβεις το γιατί είναι έτσι οι τύποι. χρησιμοποιείς κάποιο βοήθημα; ή έχεις κάποια υποδείγματα κλίσης ρημάτων; θα μπορούσα μέχρι το απόγευμα να σου φτιάξω και να τα ανεβάσω στη βιβλιοθήκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:23 Η AngelBhead: #495 19-09-10 15:23 Οχι δν έχω πάρει ακόμα βοηθήματα,αλλα δεν θέλω να σε βάζω σε κόπο...Ηδη αυτό π έκανες ήταν υπέρ-αρκετό=) Θα τα βγάλω πέρα Και πάλι ευχαριστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:53 Η ELISAVET έγραψε: #496 19-09-10 15:53 δεν με βάζεις σε κόπο. οτιδήποτε θες πες μου να στο γράψω!! δεν είναι τπτ για μένα..κάνω και εγώ την επανάληψη μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:04 Η AngelBhead: #497 19-09-10 16:04 μμμ...εντάξει.όταν θα θέλω κάνα ρημα θα σε ρωτάω...τα ουσιαστικά τα καταφέρνω Αλλά είσαι σίγουρη οτι δν σε βάζω σε κόπο?:/ Έχεις τα δικά σου,θα έχεις κ τα δικά μ?:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:07 Η ELISAVET έγραψε: #498 19-09-10 16:07 εγώ πάντως ετοιμάζω στο word ένα πινακάκι με την κλίση των ρημάτων δεν είναι κόπος. βρήκα λίγο ελεύθερο χρόνο και κάνω και επαναληψούλα. αλίμονο αν δεν αλληλοβοηθιόμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:09 Η AngelBhead: #499 19-09-10 16:09 ουααααααααααααααααααααααααα είσαι πολύ καλή επιμένω... Άμα θες κ εσυ τπτ πες μου...και μακάρι να μπορώ να σε βοηθήσω!:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:13 Η ELISAVET έγραψε: #500 19-09-10 16:13 πώς τα πας κατά τ άλλα μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: inna BatGuin constansn Scandal Gogosps Scholar Maynard augustine το αστεράκι francies_nolan angies buffon85 SlimShady Clary DeWiN Monster Hunter ManiLaw uni77 Parrot sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
για νομική ειναι απαρέτητη η γνώση λατινικών?..ή μήπως δεν χρειάζονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:31 Ο Boom έγραψε: #489 11-09-10 22:31 Είναι απαραίτητη λόγω κατεύθυνσης, από ότι βλέπω όμως είσαι από Κύπρο, ενδεχομένως να έχετε άλλο σύστημα. Πάντως σαν γλώσσα, πχ αγγλικά, δεν είναι απαραίτητη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:23 Η haroula έγραψε: #490 12-09-10 15:23 είναι καλό να γνωρίζεις κάποια λατινικά, γιατί συναντάς πολλές εκφράσεις στα βιβλία. αλλά και να μην είσαι τόσο καλός στα λατινικά, είναι ok γιατί πρόκειται για μεμονωμένες εκφράσεις, θα τις συναντήσεις τόσες φορές που αναγκαστικά θα τις μάθεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:04 Η AngelBhead: #491 19-09-10 13:04 παιδιάααααααααααααααααααα θέλω βοήθειααααααααααααααααααααα =( πώς κλίνεται το χαζο το ρήμα to dicor στο 3 πρόσωπο της οριστικής όλων τών χρόνων,τα απαρέμφατα κ τις μετοχες?(κ παθητική και ενεργητική?) παώ τρίτη λυκείου χωρις φροντιστήρια,κ είχαμε άθλιο καθηγητή στην Β λυκείου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:59 Η ELISAVET έγραψε: #492 19-09-10 14:59 Αρχική Δημοσίευση από AngelBhead: παιδιάααααααααααααααααααα θέλω βοήθειααααααααααααααααααααα =( πώς κλίνεται το χαζο το ρήμα to dicor στο 3 πρόσωπο της οριστικής όλων τών χρόνων,τα απαρέμφατα κ τις μετοχες?(κ παθητική και ενεργητική?) παώ τρίτη λυκείου χωρις φροντιστήρια,κ είχαμε άθλιο καθηγητή στην Β λυκείου Click για ανάπτυξη... dicit,dicebat,dicet,dixit,dixerat,dixerit (ενεργητική φωνή) dicitur,dicebatur,dicetur,dictus-a-um est, dictus-a-um erat, dictus-a-um erit(παθητική φωνή) Απαρέμφατα ενεργητικής: ενεστώτα: dicere μέλλοντα dicturum-am-um/os-as-a esse παρακειμένου dixisse Απαρέμφατα παθητικής φωνής ενεστώτα:dici μέλλοντα dictum iri παρακειμένου dictum-am-um/os-as-a esse υπερσυντ. dictum-am-um/os-as-a fore Μετοχές: ενεστώτα: dicens. μέλλοντα dicturus-a-um παρακειμ: dictus-a-um Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:03 Η AngelBhead: #493 19-09-10 15:03 Ευχαριστώ πάρα πολύ!Είσαι πολυ καλή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:11 Η ELISAVET έγραψε: #494 19-09-10 15:11 σιγά καλέ .. απλά θα σου πρότεινα να καταλάβεις το γιατί είναι έτσι οι τύποι. χρησιμοποιείς κάποιο βοήθημα; ή έχεις κάποια υποδείγματα κλίσης ρημάτων; θα μπορούσα μέχρι το απόγευμα να σου φτιάξω και να τα ανεβάσω στη βιβλιοθήκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:23 Η AngelBhead: #495 19-09-10 15:23 Οχι δν έχω πάρει ακόμα βοηθήματα,αλλα δεν θέλω να σε βάζω σε κόπο...Ηδη αυτό π έκανες ήταν υπέρ-αρκετό=) Θα τα βγάλω πέρα Και πάλι ευχαριστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:53 Η ELISAVET έγραψε: #496 19-09-10 15:53 δεν με βάζεις σε κόπο. οτιδήποτε θες πες μου να στο γράψω!! δεν είναι τπτ για μένα..κάνω και εγώ την επανάληψη μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:04 Η AngelBhead: #497 19-09-10 16:04 μμμ...εντάξει.όταν θα θέλω κάνα ρημα θα σε ρωτάω...τα ουσιαστικά τα καταφέρνω Αλλά είσαι σίγουρη οτι δν σε βάζω σε κόπο?:/ Έχεις τα δικά σου,θα έχεις κ τα δικά μ?:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:07 Η ELISAVET έγραψε: #498 19-09-10 16:07 εγώ πάντως ετοιμάζω στο word ένα πινακάκι με την κλίση των ρημάτων δεν είναι κόπος. βρήκα λίγο ελεύθερο χρόνο και κάνω και επαναληψούλα. αλίμονο αν δεν αλληλοβοηθιόμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:09 Η AngelBhead: #499 19-09-10 16:09 ουααααααααααααααααααααααααα είσαι πολύ καλή επιμένω... Άμα θες κ εσυ τπτ πες μου...και μακάρι να μπορώ να σε βοηθήσω!:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:13 Η ELISAVET έγραψε: #500 19-09-10 16:13 πώς τα πας κατά τ άλλα μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: inna BatGuin constansn Scandal Gogosps Scholar Maynard augustine το αστεράκι francies_nolan angies buffon85 SlimShady Clary DeWiN Monster Hunter ManiLaw uni77 Parrot sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είναι απαραίτητη λόγω κατεύθυνσης, από ότι βλέπω όμως είσαι από Κύπρο, ενδεχομένως να έχετε άλλο σύστημα. Πάντως σαν γλώσσα, πχ αγγλικά, δεν είναι απαραίτητη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:23 Η haroula έγραψε: #490 12-09-10 15:23 είναι καλό να γνωρίζεις κάποια λατινικά, γιατί συναντάς πολλές εκφράσεις στα βιβλία. αλλά και να μην είσαι τόσο καλός στα λατινικά, είναι ok γιατί πρόκειται για μεμονωμένες εκφράσεις, θα τις συναντήσεις τόσες φορές που αναγκαστικά θα τις μάθεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:04 Η AngelBhead: #491 19-09-10 13:04 παιδιάααααααααααααααααααα θέλω βοήθειααααααααααααααααααααα =( πώς κλίνεται το χαζο το ρήμα to dicor στο 3 πρόσωπο της οριστικής όλων τών χρόνων,τα απαρέμφατα κ τις μετοχες?(κ παθητική και ενεργητική?) παώ τρίτη λυκείου χωρις φροντιστήρια,κ είχαμε άθλιο καθηγητή στην Β λυκείου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:59 Η ELISAVET έγραψε: #492 19-09-10 14:59 Αρχική Δημοσίευση από AngelBhead: παιδιάααααααααααααααααααα θέλω βοήθειααααααααααααααααααααα =( πώς κλίνεται το χαζο το ρήμα to dicor στο 3 πρόσωπο της οριστικής όλων τών χρόνων,τα απαρέμφατα κ τις μετοχες?(κ παθητική και ενεργητική?) παώ τρίτη λυκείου χωρις φροντιστήρια,κ είχαμε άθλιο καθηγητή στην Β λυκείου Click για ανάπτυξη... dicit,dicebat,dicet,dixit,dixerat,dixerit (ενεργητική φωνή) dicitur,dicebatur,dicetur,dictus-a-um est, dictus-a-um erat, dictus-a-um erit(παθητική φωνή) Απαρέμφατα ενεργητικής: ενεστώτα: dicere μέλλοντα dicturum-am-um/os-as-a esse παρακειμένου dixisse Απαρέμφατα παθητικής φωνής ενεστώτα:dici μέλλοντα dictum iri παρακειμένου dictum-am-um/os-as-a esse υπερσυντ. dictum-am-um/os-as-a fore Μετοχές: ενεστώτα: dicens. μέλλοντα dicturus-a-um παρακειμ: dictus-a-um Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:03 Η AngelBhead: #493 19-09-10 15:03 Ευχαριστώ πάρα πολύ!Είσαι πολυ καλή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:11 Η ELISAVET έγραψε: #494 19-09-10 15:11 σιγά καλέ .. απλά θα σου πρότεινα να καταλάβεις το γιατί είναι έτσι οι τύποι. χρησιμοποιείς κάποιο βοήθημα; ή έχεις κάποια υποδείγματα κλίσης ρημάτων; θα μπορούσα μέχρι το απόγευμα να σου φτιάξω και να τα ανεβάσω στη βιβλιοθήκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:23 Η AngelBhead: #495 19-09-10 15:23 Οχι δν έχω πάρει ακόμα βοηθήματα,αλλα δεν θέλω να σε βάζω σε κόπο...Ηδη αυτό π έκανες ήταν υπέρ-αρκετό=) Θα τα βγάλω πέρα Και πάλι ευχαριστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:53 Η ELISAVET έγραψε: #496 19-09-10 15:53 δεν με βάζεις σε κόπο. οτιδήποτε θες πες μου να στο γράψω!! δεν είναι τπτ για μένα..κάνω και εγώ την επανάληψη μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:04 Η AngelBhead: #497 19-09-10 16:04 μμμ...εντάξει.όταν θα θέλω κάνα ρημα θα σε ρωτάω...τα ουσιαστικά τα καταφέρνω Αλλά είσαι σίγουρη οτι δν σε βάζω σε κόπο?:/ Έχεις τα δικά σου,θα έχεις κ τα δικά μ?:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:07 Η ELISAVET έγραψε: #498 19-09-10 16:07 εγώ πάντως ετοιμάζω στο word ένα πινακάκι με την κλίση των ρημάτων δεν είναι κόπος. βρήκα λίγο ελεύθερο χρόνο και κάνω και επαναληψούλα. αλίμονο αν δεν αλληλοβοηθιόμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:09 Η AngelBhead: #499 19-09-10 16:09 ουααααααααααααααααααααααααα είσαι πολύ καλή επιμένω... Άμα θες κ εσυ τπτ πες μου...και μακάρι να μπορώ να σε βοηθήσω!:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:13 Η ELISAVET έγραψε: #500 19-09-10 16:13 πώς τα πας κατά τ άλλα μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: inna BatGuin constansn Scandal Gogosps Scholar Maynard augustine το αστεράκι francies_nolan angies buffon85 SlimShady Clary DeWiN Monster Hunter ManiLaw uni77 Parrot sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
είναι καλό να γνωρίζεις κάποια λατινικά, γιατί συναντάς πολλές εκφράσεις στα βιβλία. αλλά και να μην είσαι τόσο καλός στα λατινικά, είναι ok γιατί πρόκειται για μεμονωμένες εκφράσεις, θα τις συναντήσεις τόσες φορές που αναγκαστικά θα τις μάθεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:04 Η AngelBhead: #491 19-09-10 13:04 παιδιάααααααααααααααααααα θέλω βοήθειααααααααααααααααααααα =( πώς κλίνεται το χαζο το ρήμα to dicor στο 3 πρόσωπο της οριστικής όλων τών χρόνων,τα απαρέμφατα κ τις μετοχες?(κ παθητική και ενεργητική?) παώ τρίτη λυκείου χωρις φροντιστήρια,κ είχαμε άθλιο καθηγητή στην Β λυκείου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:59 Η ELISAVET έγραψε: #492 19-09-10 14:59 Αρχική Δημοσίευση από AngelBhead: παιδιάααααααααααααααααααα θέλω βοήθειααααααααααααααααααααα =( πώς κλίνεται το χαζο το ρήμα to dicor στο 3 πρόσωπο της οριστικής όλων τών χρόνων,τα απαρέμφατα κ τις μετοχες?(κ παθητική και ενεργητική?) παώ τρίτη λυκείου χωρις φροντιστήρια,κ είχαμε άθλιο καθηγητή στην Β λυκείου Click για ανάπτυξη... dicit,dicebat,dicet,dixit,dixerat,dixerit (ενεργητική φωνή) dicitur,dicebatur,dicetur,dictus-a-um est, dictus-a-um erat, dictus-a-um erit(παθητική φωνή) Απαρέμφατα ενεργητικής: ενεστώτα: dicere μέλλοντα dicturum-am-um/os-as-a esse παρακειμένου dixisse Απαρέμφατα παθητικής φωνής ενεστώτα:dici μέλλοντα dictum iri παρακειμένου dictum-am-um/os-as-a esse υπερσυντ. dictum-am-um/os-as-a fore Μετοχές: ενεστώτα: dicens. μέλλοντα dicturus-a-um παρακειμ: dictus-a-um Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:03 Η AngelBhead: #493 19-09-10 15:03 Ευχαριστώ πάρα πολύ!Είσαι πολυ καλή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:11 Η ELISAVET έγραψε: #494 19-09-10 15:11 σιγά καλέ .. απλά θα σου πρότεινα να καταλάβεις το γιατί είναι έτσι οι τύποι. χρησιμοποιείς κάποιο βοήθημα; ή έχεις κάποια υποδείγματα κλίσης ρημάτων; θα μπορούσα μέχρι το απόγευμα να σου φτιάξω και να τα ανεβάσω στη βιβλιοθήκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:23 Η AngelBhead: #495 19-09-10 15:23 Οχι δν έχω πάρει ακόμα βοηθήματα,αλλα δεν θέλω να σε βάζω σε κόπο...Ηδη αυτό π έκανες ήταν υπέρ-αρκετό=) Θα τα βγάλω πέρα Και πάλι ευχαριστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:53 Η ELISAVET έγραψε: #496 19-09-10 15:53 δεν με βάζεις σε κόπο. οτιδήποτε θες πες μου να στο γράψω!! δεν είναι τπτ για μένα..κάνω και εγώ την επανάληψη μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:04 Η AngelBhead: #497 19-09-10 16:04 μμμ...εντάξει.όταν θα θέλω κάνα ρημα θα σε ρωτάω...τα ουσιαστικά τα καταφέρνω Αλλά είσαι σίγουρη οτι δν σε βάζω σε κόπο?:/ Έχεις τα δικά σου,θα έχεις κ τα δικά μ?:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:07 Η ELISAVET έγραψε: #498 19-09-10 16:07 εγώ πάντως ετοιμάζω στο word ένα πινακάκι με την κλίση των ρημάτων δεν είναι κόπος. βρήκα λίγο ελεύθερο χρόνο και κάνω και επαναληψούλα. αλίμονο αν δεν αλληλοβοηθιόμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:09 Η AngelBhead: #499 19-09-10 16:09 ουααααααααααααααααααααααααα είσαι πολύ καλή επιμένω... Άμα θες κ εσυ τπτ πες μου...και μακάρι να μπορώ να σε βοηθήσω!:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:13 Η ELISAVET έγραψε: #500 19-09-10 16:13 πώς τα πας κατά τ άλλα μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: inna BatGuin constansn Scandal Gogosps Scholar Maynard augustine το αστεράκι francies_nolan angies buffon85 SlimShady Clary DeWiN Monster Hunter ManiLaw uni77 Parrot sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδιάααααααααααααααααααα θέλω βοήθειααααααααααααααααααααα =( πώς κλίνεται το χαζο το ρήμα to dicor στο 3 πρόσωπο της οριστικής όλων τών χρόνων,τα απαρέμφατα κ τις μετοχες?(κ παθητική και ενεργητική?) παώ τρίτη λυκείου χωρις φροντιστήρια,κ είχαμε άθλιο καθηγητή στην Β λυκείου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:59 Η ELISAVET έγραψε: #492 19-09-10 14:59 Αρχική Δημοσίευση από AngelBhead: παιδιάααααααααααααααααααα θέλω βοήθειααααααααααααααααααααα =( πώς κλίνεται το χαζο το ρήμα to dicor στο 3 πρόσωπο της οριστικής όλων τών χρόνων,τα απαρέμφατα κ τις μετοχες?(κ παθητική και ενεργητική?) παώ τρίτη λυκείου χωρις φροντιστήρια,κ είχαμε άθλιο καθηγητή στην Β λυκείου Click για ανάπτυξη... dicit,dicebat,dicet,dixit,dixerat,dixerit (ενεργητική φωνή) dicitur,dicebatur,dicetur,dictus-a-um est, dictus-a-um erat, dictus-a-um erit(παθητική φωνή) Απαρέμφατα ενεργητικής: ενεστώτα: dicere μέλλοντα dicturum-am-um/os-as-a esse παρακειμένου dixisse Απαρέμφατα παθητικής φωνής ενεστώτα:dici μέλλοντα dictum iri παρακειμένου dictum-am-um/os-as-a esse υπερσυντ. dictum-am-um/os-as-a fore Μετοχές: ενεστώτα: dicens. μέλλοντα dicturus-a-um παρακειμ: dictus-a-um Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:03 Η AngelBhead: #493 19-09-10 15:03 Ευχαριστώ πάρα πολύ!Είσαι πολυ καλή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:11 Η ELISAVET έγραψε: #494 19-09-10 15:11 σιγά καλέ .. απλά θα σου πρότεινα να καταλάβεις το γιατί είναι έτσι οι τύποι. χρησιμοποιείς κάποιο βοήθημα; ή έχεις κάποια υποδείγματα κλίσης ρημάτων; θα μπορούσα μέχρι το απόγευμα να σου φτιάξω και να τα ανεβάσω στη βιβλιοθήκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:23 Η AngelBhead: #495 19-09-10 15:23 Οχι δν έχω πάρει ακόμα βοηθήματα,αλλα δεν θέλω να σε βάζω σε κόπο...Ηδη αυτό π έκανες ήταν υπέρ-αρκετό=) Θα τα βγάλω πέρα Και πάλι ευχαριστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:53 Η ELISAVET έγραψε: #496 19-09-10 15:53 δεν με βάζεις σε κόπο. οτιδήποτε θες πες μου να στο γράψω!! δεν είναι τπτ για μένα..κάνω και εγώ την επανάληψη μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:04 Η AngelBhead: #497 19-09-10 16:04 μμμ...εντάξει.όταν θα θέλω κάνα ρημα θα σε ρωτάω...τα ουσιαστικά τα καταφέρνω Αλλά είσαι σίγουρη οτι δν σε βάζω σε κόπο?:/ Έχεις τα δικά σου,θα έχεις κ τα δικά μ?:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:07 Η ELISAVET έγραψε: #498 19-09-10 16:07 εγώ πάντως ετοιμάζω στο word ένα πινακάκι με την κλίση των ρημάτων δεν είναι κόπος. βρήκα λίγο ελεύθερο χρόνο και κάνω και επαναληψούλα. αλίμονο αν δεν αλληλοβοηθιόμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:09 Η AngelBhead: #499 19-09-10 16:09 ουααααααααααααααααααααααααα είσαι πολύ καλή επιμένω... Άμα θες κ εσυ τπτ πες μου...και μακάρι να μπορώ να σε βοηθήσω!:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:13 Η ELISAVET έγραψε: #500 19-09-10 16:13 πώς τα πας κατά τ άλλα μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: inna BatGuin constansn Scandal Gogosps Scholar Maynard augustine το αστεράκι francies_nolan angies buffon85 SlimShady Clary DeWiN Monster Hunter ManiLaw uni77 Parrot sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από AngelBhead: παιδιάααααααααααααααααααα θέλω βοήθειααααααααααααααααααααα =( πώς κλίνεται το χαζο το ρήμα to dicor στο 3 πρόσωπο της οριστικής όλων τών χρόνων,τα απαρέμφατα κ τις μετοχες?(κ παθητική και ενεργητική?) παώ τρίτη λυκείου χωρις φροντιστήρια,κ είχαμε άθλιο καθηγητή στην Β λυκείου Click για ανάπτυξη... dicit,dicebat,dicet,dixit,dixerat,dixerit (ενεργητική φωνή) dicitur,dicebatur,dicetur,dictus-a-um est, dictus-a-um erat, dictus-a-um erit(παθητική φωνή) Απαρέμφατα ενεργητικής: ενεστώτα: dicere μέλλοντα dicturum-am-um/os-as-a esse παρακειμένου dixisse Απαρέμφατα παθητικής φωνής ενεστώτα:dici μέλλοντα dictum iri παρακειμένου dictum-am-um/os-as-a esse υπερσυντ. dictum-am-um/os-as-a fore Μετοχές: ενεστώτα: dicens. μέλλοντα dicturus-a-um παρακειμ: dictus-a-um Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:03 Η AngelBhead: #493 19-09-10 15:03 Ευχαριστώ πάρα πολύ!Είσαι πολυ καλή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:11 Η ELISAVET έγραψε: #494 19-09-10 15:11 σιγά καλέ .. απλά θα σου πρότεινα να καταλάβεις το γιατί είναι έτσι οι τύποι. χρησιμοποιείς κάποιο βοήθημα; ή έχεις κάποια υποδείγματα κλίσης ρημάτων; θα μπορούσα μέχρι το απόγευμα να σου φτιάξω και να τα ανεβάσω στη βιβλιοθήκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:23 Η AngelBhead: #495 19-09-10 15:23 Οχι δν έχω πάρει ακόμα βοηθήματα,αλλα δεν θέλω να σε βάζω σε κόπο...Ηδη αυτό π έκανες ήταν υπέρ-αρκετό=) Θα τα βγάλω πέρα Και πάλι ευχαριστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:53 Η ELISAVET έγραψε: #496 19-09-10 15:53 δεν με βάζεις σε κόπο. οτιδήποτε θες πες μου να στο γράψω!! δεν είναι τπτ για μένα..κάνω και εγώ την επανάληψη μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:04 Η AngelBhead: #497 19-09-10 16:04 μμμ...εντάξει.όταν θα θέλω κάνα ρημα θα σε ρωτάω...τα ουσιαστικά τα καταφέρνω Αλλά είσαι σίγουρη οτι δν σε βάζω σε κόπο?:/ Έχεις τα δικά σου,θα έχεις κ τα δικά μ?:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:07 Η ELISAVET έγραψε: #498 19-09-10 16:07 εγώ πάντως ετοιμάζω στο word ένα πινακάκι με την κλίση των ρημάτων δεν είναι κόπος. βρήκα λίγο ελεύθερο χρόνο και κάνω και επαναληψούλα. αλίμονο αν δεν αλληλοβοηθιόμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:09 Η AngelBhead: #499 19-09-10 16:09 ουααααααααααααααααααααααααα είσαι πολύ καλή επιμένω... Άμα θες κ εσυ τπτ πες μου...και μακάρι να μπορώ να σε βοηθήσω!:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:13 Η ELISAVET έγραψε: #500 19-09-10 16:13 πώς τα πας κατά τ άλλα μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: inna BatGuin constansn Scandal Gogosps Scholar Maynard augustine το αστεράκι francies_nolan angies buffon85 SlimShady Clary DeWiN Monster Hunter ManiLaw uni77 Parrot sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ευχαριστώ πάρα πολύ!Είσαι πολυ καλή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:11 Η ELISAVET έγραψε: #494 19-09-10 15:11 σιγά καλέ .. απλά θα σου πρότεινα να καταλάβεις το γιατί είναι έτσι οι τύποι. χρησιμοποιείς κάποιο βοήθημα; ή έχεις κάποια υποδείγματα κλίσης ρημάτων; θα μπορούσα μέχρι το απόγευμα να σου φτιάξω και να τα ανεβάσω στη βιβλιοθήκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:23 Η AngelBhead: #495 19-09-10 15:23 Οχι δν έχω πάρει ακόμα βοηθήματα,αλλα δεν θέλω να σε βάζω σε κόπο...Ηδη αυτό π έκανες ήταν υπέρ-αρκετό=) Θα τα βγάλω πέρα Και πάλι ευχαριστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:53 Η ELISAVET έγραψε: #496 19-09-10 15:53 δεν με βάζεις σε κόπο. οτιδήποτε θες πες μου να στο γράψω!! δεν είναι τπτ για μένα..κάνω και εγώ την επανάληψη μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:04 Η AngelBhead: #497 19-09-10 16:04 μμμ...εντάξει.όταν θα θέλω κάνα ρημα θα σε ρωτάω...τα ουσιαστικά τα καταφέρνω Αλλά είσαι σίγουρη οτι δν σε βάζω σε κόπο?:/ Έχεις τα δικά σου,θα έχεις κ τα δικά μ?:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:07 Η ELISAVET έγραψε: #498 19-09-10 16:07 εγώ πάντως ετοιμάζω στο word ένα πινακάκι με την κλίση των ρημάτων δεν είναι κόπος. βρήκα λίγο ελεύθερο χρόνο και κάνω και επαναληψούλα. αλίμονο αν δεν αλληλοβοηθιόμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:09 Η AngelBhead: #499 19-09-10 16:09 ουααααααααααααααααααααααααα είσαι πολύ καλή επιμένω... Άμα θες κ εσυ τπτ πες μου...και μακάρι να μπορώ να σε βοηθήσω!:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:13 Η ELISAVET έγραψε: #500 19-09-10 16:13 πώς τα πας κατά τ άλλα μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: inna BatGuin constansn Scandal Gogosps Scholar Maynard augustine το αστεράκι francies_nolan angies buffon85 SlimShady Clary DeWiN Monster Hunter ManiLaw uni77 Parrot sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
σιγά καλέ .. απλά θα σου πρότεινα να καταλάβεις το γιατί είναι έτσι οι τύποι. χρησιμοποιείς κάποιο βοήθημα; ή έχεις κάποια υποδείγματα κλίσης ρημάτων; θα μπορούσα μέχρι το απόγευμα να σου φτιάξω και να τα ανεβάσω στη βιβλιοθήκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:23 Η AngelBhead: #495 19-09-10 15:23 Οχι δν έχω πάρει ακόμα βοηθήματα,αλλα δεν θέλω να σε βάζω σε κόπο...Ηδη αυτό π έκανες ήταν υπέρ-αρκετό=) Θα τα βγάλω πέρα Και πάλι ευχαριστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:53 Η ELISAVET έγραψε: #496 19-09-10 15:53 δεν με βάζεις σε κόπο. οτιδήποτε θες πες μου να στο γράψω!! δεν είναι τπτ για μένα..κάνω και εγώ την επανάληψη μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:04 Η AngelBhead: #497 19-09-10 16:04 μμμ...εντάξει.όταν θα θέλω κάνα ρημα θα σε ρωτάω...τα ουσιαστικά τα καταφέρνω Αλλά είσαι σίγουρη οτι δν σε βάζω σε κόπο?:/ Έχεις τα δικά σου,θα έχεις κ τα δικά μ?:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:07 Η ELISAVET έγραψε: #498 19-09-10 16:07 εγώ πάντως ετοιμάζω στο word ένα πινακάκι με την κλίση των ρημάτων δεν είναι κόπος. βρήκα λίγο ελεύθερο χρόνο και κάνω και επαναληψούλα. αλίμονο αν δεν αλληλοβοηθιόμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:09 Η AngelBhead: #499 19-09-10 16:09 ουααααααααααααααααααααααααα είσαι πολύ καλή επιμένω... Άμα θες κ εσυ τπτ πες μου...και μακάρι να μπορώ να σε βοηθήσω!:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:13 Η ELISAVET έγραψε: #500 19-09-10 16:13 πώς τα πας κατά τ άλλα μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: inna BatGuin constansn Scandal Gogosps Scholar Maynard augustine το αστεράκι francies_nolan angies buffon85 SlimShady Clary DeWiN Monster Hunter ManiLaw uni77 Parrot sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οχι δν έχω πάρει ακόμα βοηθήματα,αλλα δεν θέλω να σε βάζω σε κόπο...Ηδη αυτό π έκανες ήταν υπέρ-αρκετό=) Θα τα βγάλω πέρα Και πάλι ευχαριστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:53 Η ELISAVET έγραψε: #496 19-09-10 15:53 δεν με βάζεις σε κόπο. οτιδήποτε θες πες μου να στο γράψω!! δεν είναι τπτ για μένα..κάνω και εγώ την επανάληψη μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:04 Η AngelBhead: #497 19-09-10 16:04 μμμ...εντάξει.όταν θα θέλω κάνα ρημα θα σε ρωτάω...τα ουσιαστικά τα καταφέρνω Αλλά είσαι σίγουρη οτι δν σε βάζω σε κόπο?:/ Έχεις τα δικά σου,θα έχεις κ τα δικά μ?:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:07 Η ELISAVET έγραψε: #498 19-09-10 16:07 εγώ πάντως ετοιμάζω στο word ένα πινακάκι με την κλίση των ρημάτων δεν είναι κόπος. βρήκα λίγο ελεύθερο χρόνο και κάνω και επαναληψούλα. αλίμονο αν δεν αλληλοβοηθιόμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:09 Η AngelBhead: #499 19-09-10 16:09 ουααααααααααααααααααααααααα είσαι πολύ καλή επιμένω... Άμα θες κ εσυ τπτ πες μου...και μακάρι να μπορώ να σε βοηθήσω!:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:13 Η ELISAVET έγραψε: #500 19-09-10 16:13 πώς τα πας κατά τ άλλα μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: inna BatGuin constansn Scandal Gogosps Scholar Maynard augustine το αστεράκι francies_nolan angies buffon85 SlimShady Clary DeWiN Monster Hunter ManiLaw uni77 Parrot sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
δεν με βάζεις σε κόπο. οτιδήποτε θες πες μου να στο γράψω!! δεν είναι τπτ για μένα..κάνω και εγώ την επανάληψη μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:04 Η AngelBhead: #497 19-09-10 16:04 μμμ...εντάξει.όταν θα θέλω κάνα ρημα θα σε ρωτάω...τα ουσιαστικά τα καταφέρνω Αλλά είσαι σίγουρη οτι δν σε βάζω σε κόπο?:/ Έχεις τα δικά σου,θα έχεις κ τα δικά μ?:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:07 Η ELISAVET έγραψε: #498 19-09-10 16:07 εγώ πάντως ετοιμάζω στο word ένα πινακάκι με την κλίση των ρημάτων δεν είναι κόπος. βρήκα λίγο ελεύθερο χρόνο και κάνω και επαναληψούλα. αλίμονο αν δεν αλληλοβοηθιόμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:09 Η AngelBhead: #499 19-09-10 16:09 ουααααααααααααααααααααααααα είσαι πολύ καλή επιμένω... Άμα θες κ εσυ τπτ πες μου...και μακάρι να μπορώ να σε βοηθήσω!:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:13 Η ELISAVET έγραψε: #500 19-09-10 16:13 πώς τα πας κατά τ άλλα μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: inna BatGuin constansn Scandal Gogosps Scholar Maynard augustine το αστεράκι francies_nolan angies buffon85 SlimShady Clary DeWiN Monster Hunter ManiLaw uni77 Parrot sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μμμ...εντάξει.όταν θα θέλω κάνα ρημα θα σε ρωτάω...τα ουσιαστικά τα καταφέρνω Αλλά είσαι σίγουρη οτι δν σε βάζω σε κόπο?:/ Έχεις τα δικά σου,θα έχεις κ τα δικά μ?:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:07 Η ELISAVET έγραψε: #498 19-09-10 16:07 εγώ πάντως ετοιμάζω στο word ένα πινακάκι με την κλίση των ρημάτων δεν είναι κόπος. βρήκα λίγο ελεύθερο χρόνο και κάνω και επαναληψούλα. αλίμονο αν δεν αλληλοβοηθιόμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:09 Η AngelBhead: #499 19-09-10 16:09 ουααααααααααααααααααααααααα είσαι πολύ καλή επιμένω... Άμα θες κ εσυ τπτ πες μου...και μακάρι να μπορώ να σε βοηθήσω!:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:13 Η ELISAVET έγραψε: #500 19-09-10 16:13 πώς τα πας κατά τ άλλα μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: inna BatGuin constansn Scandal Gogosps Scholar Maynard augustine το αστεράκι francies_nolan angies buffon85 SlimShady Clary DeWiN Monster Hunter ManiLaw uni77 Parrot sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγώ πάντως ετοιμάζω στο word ένα πινακάκι με την κλίση των ρημάτων δεν είναι κόπος. βρήκα λίγο ελεύθερο χρόνο και κάνω και επαναληψούλα. αλίμονο αν δεν αλληλοβοηθιόμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AngelBhead Νεοφερμένο μέλος Η AngelBhead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:09 Η AngelBhead: #499 19-09-10 16:09 ουααααααααααααααααααααααααα είσαι πολύ καλή επιμένω... Άμα θες κ εσυ τπτ πες μου...και μακάρι να μπορώ να σε βοηθήσω!:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:13 Η ELISAVET έγραψε: #500 19-09-10 16:13 πώς τα πας κατά τ άλλα μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
ουααααααααααααααααααααααααα είσαι πολύ καλή επιμένω... Άμα θες κ εσυ τπτ πες μου...και μακάρι να μπορώ να σε βοηθήσω!:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELISAVET Εκκολαπτόμενο μέλος Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:13 Η ELISAVET έγραψε: #500 19-09-10 16:13 πώς τα πας κατά τ άλλα μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πώς τα πας κατά τ άλλα μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.