Iliaso
Περιβόητο μέλος

τώρα με προβληματίζουν 2 πράγματα..
α)θα έχω το χρόνο να τα κάνω αυτά στη β?
β) δεν είναι λίγο αργά για ένα νέο άθλημα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina
Τιμώμενο Μέλος

Σκέφτεσαι να κάνεις φροντιστήρια στην β';
Ο χρόνος είναι αρκετά περιορισμένος βέβαια το ξέρεις φαντάζομαι, αν θες να έχεις και μια καλή επίδοση.
Γιατί δεν ξεκινάς, να δεις πως θα πας.. και μετά αν δεις πως δυσκολεύεσαι το αφήνεις..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Όσο για το β, σιγά τ'αυγά.

millerovia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Guest 292010
Επισκέπτης

Λοιπόοον τις τελευταίες μέρες σκέφτομαι το ενδεχόμενο να κόψω μαχαίρι τηλεόραση και ίντερνετ ή έστω να προσπαθήσω να μπω σε μια σειρά στη β λυκείου έτσι ώστε να αρχίσω βόλλευ![]()
β) δεν είναι λίγο αργά για ένα νέο άθλημα?
α)ΝΑΙ
β)ΌΧΙ
who
Πολύ δραστήριο μέλος

Iliaso
Περιβόητο μέλος

danaoula8
Νεοφερμένο μέλος

kambana
Δραστήριο μέλος

Admiral
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν έχουμε σταθερές θέσεις, όλες περνάμε απ'όλες τις θέσεις
Δεν εννοει αυτο βρε

Και εγω στη σχολικη ομαδα παιζω, χαβαλε φυσικα κανουμε. Περσυ που καναμε προπονησεις ειχαμε παει καλα, 2οι στη Θεσσαλονικη. Ειχαμε χασει απο το Ελληνικο Κολλεγιο οπως αναμενοταν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DN8
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DN8
Νεοφερμένο μέλος

Βάντα..
Νεοφερμένο μέλος

Λοιπόοον τις τελευταίες μέρες σκέφτομαι το ενδεχόμενο να κόψω μαχαίρι τηλεόραση και ίντερνετ ή έστω να προσπαθήσω να μπω σε μια σειρά στη β λυκείου έτσι ώστε να αρχίσω βόλλευ![]()
β) δεν είναι λίγο αργά για ένα νέο άθλημα?
Κοίτα εγώ κάνω βόλλευ 7 χρόνια...φέτος δεν το σταμάτησα,απλά περιόρισα τις προπονήσεις...σίγουρα θα βρεις χρόνο απλά όχι απεριόριστο... ωστόσο είναι όντως λίγο αργά για νέο άθλημα...αλλά αν το'χεις και είσαι γενικά αθλητικός τύπος δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα...για τη γ λυκείου και εγώ δεν ξέρω τι θα κάνω...γιατί έχω και υψηλούς στόχους...αλλά σκέφτομαι μέχρι χριστούγεννα να μην σταματήσω...δοκίμασε πάντως δεν χάνεις τίποτα...:no1:
Βάντα..
Νεοφερμένο μέλος

Παίζετε???? Σε ποια ομαδα???? τι κατηγορία???? Τι θέση??
Παίζω βόλλευ 7 χρόνια στην τοπική ομάδα(στο Λουτράκι)..Α.Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ Λουτρακίου...είμαστε α' τοπικό..τώρα..ήμασταν και α2 πριν 2-3 χρόνια...
βασικά παίζω σε τρεις κατηγορίες λόγω ηλικίας...γυναίκες, νεάνιδες και κορασίδες...πασαδώρος μόνο και λατρεύω τη θέση μου... έχω πάει επίσης και σε καλοκαιρινά προγράμματα για beach βόλλευ... μου αρέσει πολύ αν και δεν σκέφτομαι να ασχοληθώ "επαγγελματικά".. είμαι συνειδητοποιημένη...

danaoula8
Νεοφερμένο μέλος

Παίζω βόλλευ 7 χρόνια στην τοπική ομάδα(στο Λουτράκι)..Α.Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ Λουτρακίου...είμαστε α' τοπικό..τώρα..ήμασταν και α2 πριν 2-3 χρόνια...
βασικά παίζω σε τρεις κατηγορίες λόγω ηλικίας...γυναίκες, νεάνιδες και κορασίδες...πασαδώρος μόνο και λατρεύω τη θέση μου... έχω πάει επίσης και σε καλοκαιρινά προγράμματα για beach βόλλευ... μου αρέσει πολύ αν και δεν σκέφτομαι να ασχοληθώ "επαγγελματικά".. είμαι συνειδητοποιημένη...εσυ παίζεις???σε ομάδα???
Στον Ολυμπιακο στον πειραιά λόγο ηλικίας παίζω και εγώ μονό κορασίδες και πανγκορασιδες.... πασαδωρος ειμαι ....

millerovia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Φυσικά αναμενότανΔεν εννοει αυτο βρεΕννοειται οτι οπου και να παιζεις γυρνας ολες τις θεσεις αλλα αν ο προπονητης εχει ορεξη να παιξει με συστημα τοτε ο καθενας τρεχει μετα το service εκει που ειναι η θεση του.
Και εγω στη σχολικη ομαδα παιζω, χαβαλε φυσικα κανουμε. Περσυ που καναμε προπονησεις ειχαμε παει καλα, 2οι στη Θεσσαλονικη. Ειχαμε χασει απο το Ελληνικο Κολλεγιο οπως αναμενοταν.

Iliaso
Περιβόητο μέλος

Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Iliaso
Περιβόητο μέλος

Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.