lefteris01 Νεοφερμένο μέλος Ο lefteris01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 26 Δεκεμβρίου 2011 στις 15:20 Ο lefteris01: #1 26-12-11 15:20 Γεια σας ..Θα ηθελα να ρωτησω οσον αφορα αυτα τα βρετανικα κολλεγια που αφορουν την ψυχολογια... Ειμαι αναμεσα σε 2 το metiterranen kai to aegean collage... Υπαρχει καποιος που το εχει ψαξει και μπορει να με συμβουλεψει ποιο απο τα δυο ειναι καλυτερο;Κ σιγουρα πιο ενδιαφερον;Αν εχετε να μου προτεινετε και τιποτα αλλο καλοδεχουμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Δεκεμβρίου 2011 fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.651 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 11:13 Ο fockos έγραψε: #2 29-12-11 11:13 Αρχική Δημοσίευση από lefteris01: Γεια σας ..Θα ηθελα να ρωτησω οσον αφορα αυτα τα βρετανικα κολλεγια που αφορουν την ψυχολογια... Ειμαι αναμεσα σε 2 το metiterranen kai to aegean collage... Υπαρχει καποιος που το εχει ψαξει και μπορει να με συμβουλεψει ποιο απο τα δυο ειναι καλυτερο;Κ σιγουρα πιο ενδιαφερον;Αν εχετε να μου προτεινετε και τιποτα αλλο καλοδεχουμενο Click για ανάπτυξη... metiterranen Θα σου πρότεινα και το icps (έχει πολύ καλό όνομα). Αν έχεις χρήματα κ μπορεί να πας κύπρο https://www.unic.ac.cy/nqcontent.cfm?a_id=5632 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Γεια σας ..Θα ηθελα να ρωτησω οσον αφορα αυτα τα βρετανικα κολλεγια που αφορουν την ψυχολογια... Ειμαι αναμεσα σε 2 το metiterranen kai to aegean collage... Υπαρχει καποιος που το εχει ψαξει και μπορει να με συμβουλεψει ποιο απο τα δυο ειναι καλυτερο;Κ σιγουρα πιο ενδιαφερον;Αν εχετε να μου προτεινετε και τιποτα αλλο καλοδεχουμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.651 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 11:13 Ο fockos έγραψε: #2 29-12-11 11:13 Αρχική Δημοσίευση από lefteris01: Γεια σας ..Θα ηθελα να ρωτησω οσον αφορα αυτα τα βρετανικα κολλεγια που αφορουν την ψυχολογια... Ειμαι αναμεσα σε 2 το metiterranen kai to aegean collage... Υπαρχει καποιος που το εχει ψαξει και μπορει να με συμβουλεψει ποιο απο τα δυο ειναι καλυτερο;Κ σιγουρα πιο ενδιαφερον;Αν εχετε να μου προτεινετε και τιποτα αλλο καλοδεχουμενο Click για ανάπτυξη... metiterranen Θα σου πρότεινα και το icps (έχει πολύ καλό όνομα). Αν έχεις χρήματα κ μπορεί να πας κύπρο https://www.unic.ac.cy/nqcontent.cfm?a_id=5632 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από lefteris01: Γεια σας ..Θα ηθελα να ρωτησω οσον αφορα αυτα τα βρετανικα κολλεγια που αφορουν την ψυχολογια... Ειμαι αναμεσα σε 2 το metiterranen kai to aegean collage... Υπαρχει καποιος που το εχει ψαξει και μπορει να με συμβουλεψει ποιο απο τα δυο ειναι καλυτερο;Κ σιγουρα πιο ενδιαφερον;Αν εχετε να μου προτεινετε και τιποτα αλλο καλοδεχουμενο Click για ανάπτυξη... metiterranen Θα σου πρότεινα και το icps (έχει πολύ καλό όνομα). Αν έχεις χρήματα κ μπορεί να πας κύπρο https://www.unic.ac.cy/nqcontent.cfm?a_id=5632 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.