Χαίρεται, Είμαι νέος στο μπλογκ και θα ήθελα να εκφράσω ένα προβληματισμό μου σχετικά με αυτό που σπουδάζω. Σπουδάζω λοιπόν Λογιστική και τελειώνοντας πλέον το 3ο έτος! της σχολής μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι αυτό που σπουδάζω ούτε με αρέσει ούτε με εκφράζει. Βρίσκομαι στην περίεργη θέση οπού σχεδόν τελειώνω τις σπουδές μου σε ένα τομέα που δεν μπορώ με τίποτα να φανταστώ τον εαυτό μου να κάνει. Τα κοντινά μου πρόσωπα με καθησύχασαν λέγοντας πως μπορώ να κάμω αργότερα ένα μεταπτυχιακό σε αντικείμενο της αρεσκείας μου. Ομως δεν θεωρώ πως τα πράγματα είναι τόσο απλά, κυριότερος λόγος είναι η συνάφεια, είναι γνωστό ότι η συνάφεια παίζει πρωταρχικό ρόλο για να σε δεχτούν σε ένα μεταπτυχιακό (κάτι που στην δική μου περίπτωση δεν ξέρω κατά πόσο υπάρχει).
Εχώ σκεφτεί και την περίπτωση των κατατακτήριων αλλά δεν έχω βγάλει και πολύ άκρη πως ακριβώς λειτουργούν (θα ήθελα τα φωτα σας εδώ)
ΥΓ ένα σχόλιο για τα παιδιά που δίνουν φέτος η δεν έχουν δώσει ακόμη πανελλήνιες να κοιτάτε τους οδηγούς σπουδών ,τα μαθήματα από όλα τα έτη και γενικότερα όλες τις λεπτομέρειες μια σχολής πριν τις δηλώσετε
Καλώς σας βρήκα