Βουλγαρία, Ρουμανία, Λιθουανία πρώτες σε παραγωγή πτυχίων γιατρών

• Thread starter Thread starter Guest 765889
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Guest 765889

Επισκέπτης

Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός.

Αναρωτιέμαι γιατί:book::book::book::book:

Το κόμπλεξ τελειώνει κάποτε;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

CEA3CF84CEB9CEB3CEBCCEB9CEBFCC81CF84CF85CF80CEBF20202408222C20085148-1.png

CEA3CF84CEB9CEB3CEBCCEB9CEBFCC81CF84CF85CF80CEBF20202408222C20085206-1.png

Για τον ίδιο λόγο που βλέπεις κοπέλες με μεταπτυχιακό Ειδικής Αγωγής από το Γιουνιβέρσιτι οφ Νικόζια 😝.

Αναρωτιέμαι γιατί:book::book::book::book:

Το κόμπλεξ τελειώνει κάποτε;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

CEA3CF84CEB9CEB3CEBCCEB9CEBFCC81CF84CF85CF80CEBF20202408222C20085148-1.png

CEA3CF84CEB9CEB3CEBCCEB9CEBFCC81CF84CF85CF80CEBF20202408222C20085206-1.png
υπομονη, τωρα που θα ερθουν τα υψηλης ποιοτητας ιδιωτικα θα παραγουμε νον στοπ γιατρους και εμεις.:dance3:

Τελευταία επεξεργασία:
υπομονη, τωρα που θα ερθουν τα υψηλης ποιοτητας ιδιωτικα θα παραγουμε νον στοπ γιατρους και εμεις.:dance3:
Απορίας άξιον πάντως πως οι λοιποί βουλγαρογιατροί απέφυγαν τεχνηέντως να απαντήσουν σε αυτό το νήμα.

Κόμπλεξ λέγεται αυτό.
χιουμορ λεγεται.......πιστευω οτι οποιος θελει να γινει αξιος σε οποιοδήποτε επαγγελμα μπορει μια χαρα να τα κταφερει με κοπο κ αγωνα ανεξαρτητα απο το που σπουδαζει κ αν πληρωνει διδακτρα

Χαχα μυγιάστηκες
Μη σκας, δεν σπούδασα ούτε Βουλγαρία ούτε Ρουμανία. Δε θα είχα κανένα θέμα ούτε κόμπλεξ να πάω, όπως έχουν πάει αρκετά άτομα που ξέρω και είναι εξαιρετικοί στη δουλειά τους.
Το κόμπλεξ το έχουν παιδάκια που είναι φοιτητές ακόμα, κουβαλάνε ακόμα τον μύθο των πανελληνίων που τους έχουν φουσκώσει τα μυαλά οι γονείς και τα φροντιστήρια. Όταν πιάσουν δουλειά, θα προσγειωθουν.

Όλοι αυτοί που έχουν τα κολλήματα, όταν πάνε στο νοσοκομείο στα επείγοντα, ρωτάνε τον γιατρό που τελείωσε; Γιατί αυτός που θα σε δει, θα είναι ο ειδικευμένος για απλές περιπτώσεις, ο οποίος μπορεί πριν 1 μήνα να είχε ορκιστεί είτε Ελλάδα, είτε Βουλγαρία.

Μη σκας, δεν σπούδασα ούτε Βουλγαρία ούτε Ρουμανία. Δε θα είχα κανένα θέμα ούτε κόμπλεξ να πάω, όπως έχουν πάει αρκετά άτομα που ξέρω και είναι εξαιρετικοί στη δουλειά τους.
Το κόμπλεξ το έχουν παιδάκια που είναι φοιτητές ακόμα, κουβαλάνε ακόμα τον μύθο των πανελληνίων που τους έχουν φουσκώσει τα μυαλά οι γονείς και τα φροντιστήρια. Όταν πιάσουν δουλειά, θα προσγειωθουν.

Όλοι αυτοί που έχουν τα κολλήματα, όταν πάνε στο νοσοκομείο στα επείγοντα, ρωτάνε τον γιατρό που τελείωσε; Γιατί αυτός που θα σε δει, θα είναι ο ειδικευμένος για απλές περιπτώσεις, ο οποίος μπορεί πριν 1 μήνα να είχε ορκιστεί είτε Ελλάδα, είτε Βουλγαρία.
Τα στατιστικά σε διαψεύδουν. Αν εσύ δε μπορείς να τα δεις, εγώ δε γίνεται να αδειάσω το κεφάλι μου να γεμίσω το δικό σου.

Όταν χώρες με υποτριπλάσιο πληθυσμό της Ελλάδας βγάζουν περισσότερους γιατρούς από τη Γερμανία, ε δε λες και τους μαθητές τους ταλέντα.

Back