Evdokia_28 Νεοφερμένο μέλος Η Evdokia_28 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2023 στις 17:24 Η Evdokia_28: #1 06-07-23 17:24 Καλησπέραα είμαι καινούρια εδώ και αποφητη από Γενικο λυκειο. Ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση. Από διεκ ξέρω ότι βγαίνεις βοηθός νοσηλευτικης. Ξέρει κάποιος τα υπέρ και πως μπορώ να μπω μετά ως κανονική νοσηλεύτρια; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.293 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2023 στις 18:48 Η Grand Duchess: #2 06-07-23 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Evdokia_28: Καλησπέραα είμαι καινούρια εδώ και αποφητη από Γενικο λυκειο. Ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση. Από διεκ ξέρω ότι βγαίνεις βοηθός νοσηλευτικης. Ξέρει κάποιος τα υπέρ και πως μπορώ να μπω μετά ως κανονική νοσηλεύτρια; Click για ανάπτυξη... Υπάρχει ένας νέος νόμος που δίνει 1-2 θέσεις τον χρόνο σε πιστοποιημένους αποφοίτους νοσηλευτικής ΔΙΕΚ, μέσω εξετάσεων εντός των πανεπιστημίων που σε ενδιαφέρει να φοιτήσεις. Άλλος τρόπος είναι να δώσεις πανελλαδικές εξετάσεις. Evdokia_28 Νεοφερμένο μέλος Η Evdokia_28 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2023 στις 19:58 Η Evdokia_28: #3 06-07-23 19:58 Ευχαριστώ πολύ!! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Martheos Eleniz giorgos8907 ninaki101 bbb user2727 Antonia Alexandra Alessandra Eliza Evdokia_28 antonisprofis57@gmai elevag Peter Pan13 Dionyshs1 Kzaro Praxis kiyoshi flaura fockos P.Dam. constansn evaggelia anna aggorf Νικολινα tsiobieman Scandal dmav hello1234 Than003 Ryuzaki Unboxholics Φινεύς Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέραα είμαι καινούρια εδώ και αποφητη από Γενικο λυκειο. Ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση. Από διεκ ξέρω ότι βγαίνεις βοηθός νοσηλευτικης. Ξέρει κάποιος τα υπέρ και πως μπορώ να μπω μετά ως κανονική νοσηλεύτρια;
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.293 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2023 στις 18:48 Η Grand Duchess: #2 06-07-23 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Evdokia_28: Καλησπέραα είμαι καινούρια εδώ και αποφητη από Γενικο λυκειο. Ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση. Από διεκ ξέρω ότι βγαίνεις βοηθός νοσηλευτικης. Ξέρει κάποιος τα υπέρ και πως μπορώ να μπω μετά ως κανονική νοσηλεύτρια; Click για ανάπτυξη... Υπάρχει ένας νέος νόμος που δίνει 1-2 θέσεις τον χρόνο σε πιστοποιημένους αποφοίτους νοσηλευτικής ΔΙΕΚ, μέσω εξετάσεων εντός των πανεπιστημίων που σε ενδιαφέρει να φοιτήσεις. Άλλος τρόπος είναι να δώσεις πανελλαδικές εξετάσεις. Evdokia_28 Νεοφερμένο μέλος Η Evdokia_28 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2023 στις 19:58 Η Evdokia_28: #3 06-07-23 19:58 Ευχαριστώ πολύ!! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Evdokia_28: Καλησπέραα είμαι καινούρια εδώ και αποφητη από Γενικο λυκειο. Ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση. Από διεκ ξέρω ότι βγαίνεις βοηθός νοσηλευτικης. Ξέρει κάποιος τα υπέρ και πως μπορώ να μπω μετά ως κανονική νοσηλεύτρια; Click για ανάπτυξη... Υπάρχει ένας νέος νόμος που δίνει 1-2 θέσεις τον χρόνο σε πιστοποιημένους αποφοίτους νοσηλευτικής ΔΙΕΚ, μέσω εξετάσεων εντός των πανεπιστημίων που σε ενδιαφέρει να φοιτήσεις. Άλλος τρόπος είναι να δώσεις πανελλαδικές εξετάσεις.
Evdokia_28 Νεοφερμένο μέλος Η Evdokia_28 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2023 στις 19:58 Η Evdokia_28: #3 06-07-23 19:58 Ευχαριστώ πολύ!!