Helen06
Δραστήριο μέλος
Η Helen06 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 521 μηνύματα.

27-07-22

13:46
Γειά σαςς! Λοιπόν φέτος το 2022-23 θα πάω Β'λυκείου. Θα πάω ιδιαίτερα σε μαθηματικά. Αλλά θα ήθελα να κάνω και μια προετοιμασία σε πληροφορική και αοθ αφού στη Γ' θα πάω οικονομικά. Θέλω να ρωτήσω τι βοηθήματα προτείνετε για να ξεκινήσω μόνη μου τη προετοιμασία φέτος και του χρόνου στα θερινά φροντιστήριο (αν και δεν είναι σίγουρο οτι θα πάω)
Guest 004218
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

27-07-22

21:41
Μαθηματικά Παπαδάκης Τόμοι Γ1, Γ2
ΑΟΘ Σαββάλας τομοι 1,2 (μπλε και κόκκινο)
Πληροφορική δεν χρειάζεσαι απαραίτητα βοήθημα γιατι θα σου δίνουν ασκήσεις στο σχολείο και στο φροντιστήριο αλλα αν ειναι να πάρεις: Τσιωτάκης (3 βιβλία) ή Ντζιός (3 βιβλία)
ΑΟΘ Σαββάλας τομοι 1,2 (μπλε και κόκκινο)
Πληροφορική δεν χρειάζεσαι απαραίτητα βοήθημα γιατι θα σου δίνουν ασκήσεις στο σχολείο και στο φροντιστήριο αλλα αν ειναι να πάρεις: Τσιωτάκης (3 βιβλία) ή Ντζιός (3 βιβλία)
Cade
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Cade αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 856 μηνύματα.

27-07-22

23:09
δεν ξέρω προσωπικά τα βοηθήματα του παπαδάκη στα μαθηματικά μου φαίνονται πολύ basic. Για τα βασικά θα πρότεινα Μπάρλα και έπειτα αν θες να εμβαθύνεις Νάκη ή Μαυρίδη
Guest 004218
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

27-07-22

23:15
Ειναι υποκειμενικό το θέμα. Ο καθένας ο,τι τον βολεύει. Εγώ δούλεψα στην Β' και στην Γ' Παπαδάκη και Μπαρλα καθώς και Στεργίου/Νάκη που το είχε ο καθηγητής μου και τα βιβλία του Παπαδάκη για μένα είναι τα καλύτερα. Αφου θα κάνεις ιδιαίτερα, καλύτερα να μιλήσεις και με τον καθηγητή σου πρίν αγοράσεις βοήθημα. Επίσης καλό θα ήταν ο,τι αγοράσεις να το δείς απο κοντά πρώτα.
Helen06
Δραστήριο μέλος
Η Helen06 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 521 μηνύματα.

28-07-22

16:24
Σ'ευχαριστώ πολύ!!!Ειναι υποκειμενικό το θέμα. Ο καθένας ο,τι τον βολεύει. Εγώ δούλεψα στην Β' και στην Γ' Παπαδάκη και Μπαρλα καθώς και Στεργίου/Νάκη που το είχε ο καθηγητής μου και τα βιβλία του Παπαδάκη για μένα είναι τα καλύτερα. Αφου θα κάνεις ιδιαίτερα, καλύτερα να μιλήσεις και με τον καθηγητή σου πρίν αγοράσεις βοήθημα. Επίσης καλό θα ήταν ο,τι αγοράσεις να το δείς απο κοντά πρώτα.
2005
Νεοφερμένο μέλος
Η 2005 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα.

01-08-22

18:46
Μηπως μπορειτε να μου πειτε που μπορω να βρω σημειωσεις ,καλη μοθοδολογια και καλαλ βοηθημα φροντιστηριων(να τα αγορασω) στη φυσικη για γ λυκειου?
Cade
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Cade αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 856 μηνύματα.

01-08-22

18:48
αγόρασε τα βοηθήματα του μαθιουδάκη από οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο και θα σαι εντάξει.Μηπως μπορειτε να μου πειτε που μπορω να βρω σημειωσεις ,καλη μοθοδολογια και καλαλ βοηθημα φροντιστηριων(να τα αγορασω) στη φυσικη για γ λυκειου?
(τα νέα, φαντάζομαι θα βγουν)
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.290 μηνύματα.

01-08-22

19:56
Ο Παπαδάκης είναι σχετικά βατός όντως. Προσωπικά δούλευα Παπαδάκη συνδυαστικά με Μπαρλα. Πρώτα πήγαινα στον Παπαδάκη γιατί τα λυμένα του ήταν αρκετά επεξηγηματικά όπως και η θεωρία. Ο Μπάρλας σ'αυτό, απλά δεν το έχει.
Θεωρώ ότι για κάποιον που δεν έχει και την καλύτερη σχέση με τα μαθηματικά το να δουλεύει αποκλειστικά Μπαρλα είναι έγκλημα.
Θεωρώ ότι για κάποιον που δεν έχει και την καλύτερη σχέση με τα μαθηματικά το να δουλεύει αποκλειστικά Μπαρλα είναι έγκλημα.
2005
Νεοφερμένο μέλος
Η 2005 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 29 μηνύματα.

01-08-22

19:58
Ευχαριστω αλλα για μαθηματικα ειμαι οκ. Στη Φυσικη ψαχνω βοηθηματα που να εχουνη τις λυσεις βημα βημα να ειναι κατανοητα, οχι να με πεταει αποτομα σε λυσεις και ψαξε βρεσ?
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.290 μηνύματα.

01-08-22

20:04
Έχω την εντύπωση ότι του Μαθιουδάκη έχει τις λύσεις, όχι φουλ αναλυτικά αλλά έδειχνε κάποιες πράξεις ας πούμε. Δεν πετούσε αμέσως ένα νούμερο ξέρωγω.Ευχαριστω αλλα για μαθηματικα ειμαι οκ. Στη Φυσικη ψαχνω βοηθηματα που να εχουνη τις λυσεις βημα βημα να ειναι κατανοητα, οχι να με πεταει αποτομα σε λυσεις και ψαξε βρεσ?
Τσεκαρε και Πενεση!
Καλά δε θυμάμαι ρε νεολαίοι που δώσατε τώρα εξετάσεις; Πάνε και εχμ..κάποια χρόνια από τότε που το είχα εγώ

Cade
Πολύ δραστήριο μέλος

01-08-22

20:08
εγώ λίγο πολύ πέρασα απ' όλα τα βοηθήματα μαθηματικών και έμεινα ικανοποιημένος μόνο από μπάρλα και νάκη/στεργίου... για το διάβασμά μου συνδίαζα τα παραπανω +υλικό φροντιστηρίου/ ίντερνετ. Στον παπαδάκη μου την έσπαγε απίστευτα η τεράστια τυποποίηση και ο όγκος ασκήσεων που είχε οπότε δεν το χρησιμοποιούσαΟ Παπαδάκης είναι σχετικά βατός όντως. Προσωπικά δούλευα Παπαδάκη συνδυαστικά με Μπαρλα. Πρώτα πήγαινα στον Παπαδάκη γιατί τα λυμένα του ήταν αρκετά επεξηγηματικά όπως και η θεωρία. Ο Μπάρλας σ'αυτό, απλά δεν το έχει.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

01-08-22

20:10
Ως προς τον όγκο θα συμφωνήσω απόλυτα. Ακόμα θυμάμαι κάτι ασκήσεις, στα όρια ειδικά που κάθε άσκηση είχε 10-15 όρια και είχαν όλα τον ίδιο τρόπο επίλυσης ξερωγωεγώ λίγο πολύ πέρασα απ' όλα τα βοηθήματα μαθηματικών και έμεινα ικανοποιημένος μόνο από μπάρλα και νάκη/στεργίου... για το διάβασμά μου συνδίαζα τα παραπανω +υλικό φροντιστηρίου και υλικού απ το ίντερνετ. Στον παπαδάκη μου την έσπαγε απίστευτα η τεράστια τυποποίηση και ο όγκος ασκήσεων που είχε οπότε δεν το χρησιμοποιούσα
Cade
Πολύ δραστήριο μέλος

01-08-22

20:13
ακριβώς, για κάποιον που θέλει να γράψει υψηλά στις πανελλαδικές ή να εμβαθύνει δυστυχώς ένα βοήθημα και ειδικά το συγκεκριμένο δε θα του φτάσειΩς προς τον όγκο θα συμφωνήσω απόλυτα. Ακόμα θυμάμαι κάτι ασκήσεις, στα όρια ειδικά που κάθε άσκηση είχε 10-15 όρια και είχαν όλα τον ίδιο τρόπο επίλυσης ξερωγω
2005
Νεοφερμένο μέλος

01-08-22

20:24
Νομιζα οτι ο ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗς εχει μονο για μαθηματικα οχι και για φυσικη που ψαχνω εγω?Έχω την εντύπωση ότι του Μαθιουδάκη έχει τις λύσεις, όχι φουλ αναλυτικά αλλά έδειχνε κάποιες πράξεις ας πούμε. Δεν πετούσε αμέσως ένα νούμερο ξέρωγω.
Τσεκαρε και Πενεση!
Καλά δε θυμάμαι ρε νεολαίοι που δώσατε τώρα εξετάσεις; Πάνε και εχμ..κάποια χρόνια από τότε που το είχα εγώ![]()
BaSO4
Δραστήριο μέλος
Η Δρ. Βουλίδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 744 μηνύματα.

01-08-22

22:04
Στα βοηθήματα έχει και θεωρία ή μόνο ασκήσεις λυμένες και προς επίλυση; Γιατί αν δεν έχει θεωρία, μου φαίνεται λίγο ανούσιο να αγοραστούν, εφόσον υπάρχει και πλήθος ασκήσεων στο διαδίκτυο. Μάλλον βοηθάνε περισσότερο όσους δεν έχουν τη βοήθεια του φροντιστηρίου.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

01-08-22

22:05
Αν δεν σου είναι κόπος, υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο σαιτ ας πούμε για ασκήσεις που επισκεπτόσουν;Στα βοηθήματα έχει και θεωρία ή μόνο ασκήσεις λυμένες και προς επίλυση; Γιατί αν δεν έχει θεωρία, μου φαίνεται λίγο ανούσιο να αγοραστούν, εφόσον υπάρχει και πλήθος ασκήσεων στο ίντερνετ. Μάλλον βοηθάνε περισσότερο όσους δεν έχουν τη βοήθεια του φροντιστηρίου.
Στα βοηθήματα έχει θεωρία, λυμένες ασκήσεις και άλυτες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- vade
- agg1
- melina_51
- RoboShin
- thepigod762
- carnage
- Mary06
- marinoudi
- ismember
- marioushi
- sophia<3
- BillyTheKid
- thn52
- Alexandraaaaa
- mt3
- ioanna06
- Arvacon
- Helen06
- topg
- Magigi
- 2005
- anna05
- SlimShady
- mariay
- Unboxholics
- Joji
- Citylights
- Nala
- Nefeloula
- Cat lady
- Miranda32
- Kitana
- katia.m
- Philologist
- Αναστασία197
- Ameliak
- ggl
- angies
- sophiaa
- augustine
- Johanna Mark
- Μικρή πεταλούδα
- Schlimazel
- Gxatzis
- nimbus
- oups
- Sherlockina
- Mammy Nun
- Dr. Gl. Luminous
- kost28
- emilyfan85
- constansn
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.