testardaas
Νεοφερμένο μέλος
Η testardaas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα.

17-08-23

23:33
γειά σας αναρωτιέμαι αν θα μπορούσε κάποιος να μου προτείνει βοηθήματα για την β λυκείου θετικής κατεύθυνσης μίας και δεν παω φροντιστήριο. Βοηθήματα τα οποία τον οποίο έχουν βοηθήσει και δεν ξοδέψε τσάμπα τα χρήματα σου σε αυτό το συγκεκριμένο πιθανόν βοήθημα



arko
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ. Έχει γράψει 174 μηνύματα.

18-08-23

02:43
Δεν μετανιωνω για χημεία λατζωνη Πολυνείκη (αναζήτησε το και θα τον βρεις δωρεάν διαδικτυακά) φυσική Παναγιωτακόπουλο και μαθηματικά παπαδακηγειά σας αναρωτιέμαι αν θα μπορούσε κάποιος να μου προτείνει βοηθήματα για την β λυκείου θετικής κατεύθυνσης μίας και δεν παω φροντιστήριο. Βοηθήματα τα οποία τον οποίο έχουν βοηθήσει και δεν ξοδέψε τσάμπα τα χρήματα σου σε αυτό το συγκεκριμένο πιθανόν βοήθημα![]()