vasoula! Νεοφερμένο μέλος Η vasoula! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2025 στις 01:31 Η vasoula! έγραψε: #1 21-07-25 01:31 Γεια σας! Θα ήθελα τις προτάσεις σας για βοηθήματα Φυσικής Β Λυκείου. Έχω ξεχωρίσει το βοηθήματα από εκδ. Σαββάλας και συγγραφέων Σαββάλα. Αλλά θα με ενδιέφερε αν έχετε να προτείνετε και κάποιο ακόμα. Συγκεκριμένα, έχω δει online τα βοηθήματα από εκδ. Ελληνοεκδοτικη των Κοσμοπούλου και Πενεση. Με ενδιαφέρει κυρίως η μεθοδική παρουσίαση της μεθοδολογίας των ασκήσεων. Ilias__ Νεοφερμένο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φυσικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2025 στις 07:18 Ο Ilias__ έγραψε: #2 21-07-25 07:18 Επίσης από τις εκδόσεις Σαββαλα των Μαθιουδάκη και Παναγιωτακόπουλου. Πάντως και αυτά που αναφέρεις είναι πολύ καλά. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2025 στις 11:31 Ο ιωαννηs έγραψε: #3 21-07-25 11:31 Αρχική Δημοσίευση από vasoula!: Γεια σας! Θα ήθελα τις προτάσεις σας για βοηθήματα Φυσικής Β Λυκείου. Έχω ξεχωρίσει το βοηθήματα από εκδ. Σαββάλας και συγγραφέων Σαββάλα. Αλλά θα με ενδιέφερε αν έχετε να προτείνετε και κάποιο ακόμα. Συγκεκριμένα, έχω δει online τα βοηθήματα από εκδ. Ελληνοεκδοτικη των Κοσμοπούλου και Πενεση. Με ενδιαφέρει κυρίως η μεθοδική παρουσίαση της μεθοδολογίας των ασκήσεων. Click για ανάπτυξη... Διαβασε οτι βιβλιο θες ...αλλα προσεξε μην φυγεις απο την λογικη του σχολικου βιβλιου ..πατωσες..αυτο εξεταζεται και οχι ο σαββαλας. Οι πανελληνιες δεν ειναι πανεπιστημιο και ελευθερη σκεψη και ας λενε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Ιουλίου 2025 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kikirogos34 ChrisG152 Aris_PaP09 Ilias__ annapdk ch2006 jellojina Scandal katia.m confused??? Maynard aris65 Corfu kitty ang12_012 abyssiniancat Sotiris 12 korydallos vasoula! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σας! Θα ήθελα τις προτάσεις σας για βοηθήματα Φυσικής Β Λυκείου. Έχω ξεχωρίσει το βοηθήματα από εκδ. Σαββάλας και συγγραφέων Σαββάλα. Αλλά θα με ενδιέφερε αν έχετε να προτείνετε και κάποιο ακόμα. Συγκεκριμένα, έχω δει online τα βοηθήματα από εκδ. Ελληνοεκδοτικη των Κοσμοπούλου και Πενεση. Με ενδιαφέρει κυρίως η μεθοδική παρουσίαση της μεθοδολογίας των ασκήσεων.
Ilias__ Νεοφερμένο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φυσικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2025 στις 07:18 Ο Ilias__ έγραψε: #2 21-07-25 07:18 Επίσης από τις εκδόσεις Σαββαλα των Μαθιουδάκη και Παναγιωτακόπουλου. Πάντως και αυτά που αναφέρεις είναι πολύ καλά. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2025 στις 11:31 Ο ιωαννηs έγραψε: #3 21-07-25 11:31 Αρχική Δημοσίευση από vasoula!: Γεια σας! Θα ήθελα τις προτάσεις σας για βοηθήματα Φυσικής Β Λυκείου. Έχω ξεχωρίσει το βοηθήματα από εκδ. Σαββάλας και συγγραφέων Σαββάλα. Αλλά θα με ενδιέφερε αν έχετε να προτείνετε και κάποιο ακόμα. Συγκεκριμένα, έχω δει online τα βοηθήματα από εκδ. Ελληνοεκδοτικη των Κοσμοπούλου και Πενεση. Με ενδιαφέρει κυρίως η μεθοδική παρουσίαση της μεθοδολογίας των ασκήσεων. Click για ανάπτυξη... Διαβασε οτι βιβλιο θες ...αλλα προσεξε μην φυγεις απο την λογικη του σχολικου βιβλιου ..πατωσες..αυτο εξεταζεται και οχι ο σαββαλας. Οι πανελληνιες δεν ειναι πανεπιστημιο και ελευθερη σκεψη και ας λενε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Ιουλίου 2025 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Επίσης από τις εκδόσεις Σαββαλα των Μαθιουδάκη και Παναγιωτακόπουλου. Πάντως και αυτά που αναφέρεις είναι πολύ καλά.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2025 στις 11:31 Ο ιωαννηs έγραψε: #3 21-07-25 11:31 Αρχική Δημοσίευση από vasoula!: Γεια σας! Θα ήθελα τις προτάσεις σας για βοηθήματα Φυσικής Β Λυκείου. Έχω ξεχωρίσει το βοηθήματα από εκδ. Σαββάλας και συγγραφέων Σαββάλα. Αλλά θα με ενδιέφερε αν έχετε να προτείνετε και κάποιο ακόμα. Συγκεκριμένα, έχω δει online τα βοηθήματα από εκδ. Ελληνοεκδοτικη των Κοσμοπούλου και Πενεση. Με ενδιαφέρει κυρίως η μεθοδική παρουσίαση της μεθοδολογίας των ασκήσεων. Click για ανάπτυξη... Διαβασε οτι βιβλιο θες ...αλλα προσεξε μην φυγεις απο την λογικη του σχολικου βιβλιου ..πατωσες..αυτο εξεταζεται και οχι ο σαββαλας. Οι πανελληνιες δεν ειναι πανεπιστημιο και ελευθερη σκεψη και ας λενε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Ιουλίου 2025
Αρχική Δημοσίευση από vasoula!: Γεια σας! Θα ήθελα τις προτάσεις σας για βοηθήματα Φυσικής Β Λυκείου. Έχω ξεχωρίσει το βοηθήματα από εκδ. Σαββάλας και συγγραφέων Σαββάλα. Αλλά θα με ενδιέφερε αν έχετε να προτείνετε και κάποιο ακόμα. Συγκεκριμένα, έχω δει online τα βοηθήματα από εκδ. Ελληνοεκδοτικη των Κοσμοπούλου και Πενεση. Με ενδιαφέρει κυρίως η μεθοδική παρουσίαση της μεθοδολογίας των ασκήσεων. Click για ανάπτυξη... Διαβασε οτι βιβλιο θες ...αλλα προσεξε μην φυγεις απο την λογικη του σχολικου βιβλιου ..πατωσες..αυτο εξεταζεται και οχι ο σαββαλας. Οι πανελληνιες δεν ειναι πανεπιστημιο και ελευθερη σκεψη και ας λενε.