tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2018 στις 10:40 Ο tweetyslvstr: #61 05-07-18 10:40 Αρχική Δημοσίευση από ParisGr: Γεια παιδιά, Θα ήθελα να μου προτείνετε ένα καλό βοήθημα ΑΟΘ που να έχει τη θεωρία σε μορφή ερωτήσεων-απαντήσεων. Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, προτείνω το βοήθημα Αρχές Οικονομικής Θεωρίας των εκδόσεων Σαββάλα ://www.public.gr/product/books/sxolika-voithimata/g-lykeioy/arhes-oikonomikis-theorias-g%CE%84-lykeioy/prod3770003pp/ Πολύ καλό βοήθημα εάν όχι το καλύτερο σε συνδυασμό με βιβλίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ParisGr Νεοφερμένο μέλος Ο ParisGr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2018 στις 15:40 Ο ParisGr έγραψε: #62 05-07-18 15:40 Ευχαριστώ! Μόλις του έριξα μια διαδικτυακή ματιά και νομίζω με καλύπτει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Υπεύθυνος Κολλέγιου/ΙΕΚ. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2018 στις 18:23 Η BeatrixKiddo: #63 05-07-18 18:23 Καλησπέρα παιδιά ! Οποιος ενδοαφερεται εχω υλικο για τα μαθηματα των μαθηματικων και της εκθεσης ....για περισσοτερες λεπτομεριες στειλτε μου Pm Καλη Συνέχεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vade alpha.kappa marian cel123 tinaskrd harisk18 kleo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ParisGr: Γεια παιδιά, Θα ήθελα να μου προτείνετε ένα καλό βοήθημα ΑΟΘ που να έχει τη θεωρία σε μορφή ερωτήσεων-απαντήσεων. Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, προτείνω το βοήθημα Αρχές Οικονομικής Θεωρίας των εκδόσεων Σαββάλα ://www.public.gr/product/books/sxolika-voithimata/g-lykeioy/arhes-oikonomikis-theorias-g%CE%84-lykeioy/prod3770003pp/ Πολύ καλό βοήθημα εάν όχι το καλύτερο σε συνδυασμό με βιβλίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ParisGr Νεοφερμένο μέλος Ο ParisGr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2018 στις 15:40 Ο ParisGr έγραψε: #62 05-07-18 15:40 Ευχαριστώ! Μόλις του έριξα μια διαδικτυακή ματιά και νομίζω με καλύπτει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Υπεύθυνος Κολλέγιου/ΙΕΚ. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2018 στις 18:23 Η BeatrixKiddo: #63 05-07-18 18:23 Καλησπέρα παιδιά ! Οποιος ενδοαφερεται εχω υλικο για τα μαθηματα των μαθηματικων και της εκθεσης ....για περισσοτερες λεπτομεριες στειλτε μου Pm Καλη Συνέχεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ευχαριστώ! Μόλις του έριξα μια διαδικτυακή ματιά και νομίζω με καλύπτει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Υπεύθυνος Κολλέγιου/ΙΕΚ. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2018 στις 18:23 Η BeatrixKiddo: #63 05-07-18 18:23 Καλησπέρα παιδιά ! Οποιος ενδοαφερεται εχω υλικο για τα μαθηματα των μαθηματικων και της εκθεσης ....για περισσοτερες λεπτομεριες στειλτε μου Pm Καλη Συνέχεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλησπέρα παιδιά ! Οποιος ενδοαφερεται εχω υλικο για τα μαθηματα των μαθηματικων και της εκθεσης ....για περισσοτερες λεπτομεριες στειλτε μου Pm Καλη Συνέχεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.