geokam
Δραστήριο μέλος

Όσο για το "αντιδεοντολογικό" που σου έγραψα, είναι ότι έχει να κάνει με το ότι με κάποιο τρόπο είμαι μπλεγμένος με το χώρο των εκδόσεων. και δε θέλω να προτείνω (τουλάχιστον δημοσίως).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Schoolmate
Εκκολαπτόμενο μέλος

schoolmate σου έστειλα μήνυμα. Ανεξάρτητα την απάντηση που σου έγραψα, ένα καλό feedback (για να χρησιμοποιήσω κι ένα όρο που διδάσκεστε) θα ήταν να σου πουν τα παλαιότερα μέλη-μαθητές εκείνο που χρησιμοποίησαν και έμειναν ευχαριστημένα.
Όσο για το "αντιδεοντολογικό" που σου έγραψα, είναι ότι έχει να κάνει με το ότι με κάποιο τρόπο είμαι μπλεγμένος με το χώρο των εκδόσεων. και δε θέλω να προτείνω (τουλάχιστον δημοσίως).
Το είδα, ευχαριστώ.

Γράψτε ρε παιδιά ποιό χρησιμοποιήσατε άντε !

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος

Αυτά από μένα!

intefina
Δραστήριο μέλος

https://www.biblionet.gr/book/168134...γών_σε_προγραμματιστικό_περιβάλλον_Γ΄_λυκείουΈχεις κάποιο λινκ για το βιβλίο;
https://gkarkaman-domimenos.blogspot.gr/
Schoolmate
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σε ευχαριστώ.

Schoolmate
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγώ είχα πάρει ένα βοήθημα του Βλαχόπουλου γιατί μου το πενέψαν από το βιβλιοπωλείο σαν καλό!Ζήτημα να το άνοιξα 2-3 φορές ίσα ίσα για να δω κάτι που δεν είχα πολυκαταλάβει.Από κει και πέρα κάναμε τόσες ασκήσεις στο φροντιστήριο και θα διαπιστώσεις κι από μόνος σου ότι όλες είναι πάνω κάτω στο ίδιο στυλ.Δεν θεωρώ ότι χρειάζεται απαραίτητα βοήθημα στον ΑΟΘ κι αν χρειαστεί θα είναι προς το τέλος που θα λύνεις περισσότερες ασκήσεις!Αν σε καλύπτει ο καθηγητής του φροντιστηριου δεν νομίζω ότι χρειάζονται έξτρα ασκήσεις!
Αυτά από μένα!![]()
Παιδιά πρέπει να ξεχάσετε την λέξη φροντιστήριο γιατί και κάποιος χωρίς φροντιστήριο μπορεί να καταφέρει πολλά, πάρα πολλά αν το θέλει και διαβάσει. Χρειάζονται ασκήσεις από καλό βοήθημα γιατί αυτό είναι το παν να το καταλάβεις καλά το βιβλίο εφόσον βέβαια έχεις διαβάσει καλά την θεωρία.
Δημητρης Αγν
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resistance
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fanouris
Εκκολαπτόμενο μέλος

Resistance
Νεοφερμένο μέλος

spinalgr1990
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ποια βοηθήματα θεωρούνται καλά για το ΑΕΠΠ ?
Να προτιμήσω Λαζαρίνη εκδόσεις Ελληνοεκδοτική ή Σαββάλα ;
Επίσης υπάρχουν πουθενά στο διαδίκτυο σημειώσεις που να κυκλοφορούν δωρεάν ;
Με μια ερευνα που εκανα είδα ότι κυκλοφορούν αυτά κι αυτά
-Merlin-
Νεοφερμένο μέλος

manolis_98
Πολύ δραστήριο μέλος

τσέκαρε εδώ
don_vito
Δραστήριο μέλος

Θελω να κανω περισσοτερες ασκησεις για να ειμαι πιο σιγουρος
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

don_vito
Δραστήριο μέλος

Σε ευχαριστώ
SocratesAgain
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mike_ross
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αγγελος Κοκ
Τιμώμενο Μέλος

Θα ήθελα να μου προτείνετε ένα καλό βοήθημα ΑΟΘ που να έχει τη θεωρία σε μορφή ερωτήσεων-απαντήσεων.
Ευχαριστώ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.