hliass_1989
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geokam
Δραστήριο μέλος

Μπορείς να βρεις αρκετό δωρεάν υλικό στον ιστότοπο www.economics.edu.gr , στην ενότητα του ΑΟΘ. Αν παρ' όλα αυτά επιμένεις για κάποιο βοήθημα, στείλε μου pm για να σου προτείνω κάποια καθώς είναι αντιδεοντολογικό να τα αναφέρω στο φόρουμ.Με καλύπτει απλά θέλω κάτι εξτρα για μένα....

SonnY
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γεια σας είμαι καινούργιος στην παρέα!!!Είμαι γ λυκείου και θα ήθελα να μου πείτε ένα καλό βοήθημα στο αεππ.Ευχαριστώ.
Τσιωτάκης.(Εκδόσεις Σαββάλας)
Λιώστο.
stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος

stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος

SonnY
Εκκολαπτόμενο μέλος

Καλό είναι.Ακουσα οτι του σαββαλα ειναι καλο το βοηθημα. αλλα δεν ξερω αν ισχυει πραγματικα.
stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος

Vold
Πολύ δραστήριο μέλος

Έχει πολύ ενδιαφέρον ασκήσεις..
Είναι λίγο δυσνόητες ορισμένες αλλά ντάξει..
Φυσικά αυτό το βιβλίο είναι για συμπλήρωμα κάποιου άλλου και όχι μόνο του..
Καλή επιλογή είναι το άλλο βιβλίο του ίδιου συγγραφέα
damn
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
intefina
Δραστήριο μέλος

Είναι πάρα πολύ καλό..αυτό δουλεύαμε όλη τη χρονιά στο φροντιστήριο, μαζί με ασκήσεις και από άλλες πηγές φυσικά, αλλά σε υπερκαλύπτει θα έλεγα..έχει τα πάντα..το συνιστώ ανεπιφύλακτα!Το βοηθημα του Γιωργου Καρκαμανη ειναι καλο παιδε? Ρωταω γιατι σκοπευω να ξαναδωσω εξετασεις και θελω να παρω ενα νεο βοηθημα αεεπ.Ας απαντησει καποιος.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Eγω ξεκινισα του Λαζαρίνη, καλο φαινεται. Πολλες ασκησεις και λυμενες. Εχει και θεματα που επεσαν σε πανελληνιες!Το βοηθημα του Γιωργου Καρκαμανη ειναι καλο παιδε? Ρωταω γιατι σκοπευω να ξαναδωσω εξετασεις και θελω να παρω ενα νεο βοηθημα αεεπ.Ας απαντησει καποιος.
damn
Πολύ δραστήριο μέλος

Oκ ευχαριστω πολυ φιλε.Eγω ξεκινισα του Λαζαρίνη, καλο φαινεται. Πολλες ασκησεις και λυμενες. Εχει και θεματα που επεσαν σε πανελληνιες!
Schoolmate
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μπορείς να βρεις αρκετό δωρεάν υλικό στον ιστότοπο www.economics.edu.gr , στην ενότητα του ΑΟΘ. Αν παρ' όλα αυτά επιμένεις για κάποιο βοήθημα, στείλε μου pm για να σου προτείνω κάποια καθώς είναι αντιδεοντολογικό να τα αναφέρω στο φόρουμ.
Γιατί να είναι αντιδεολογικό; Γράψε ποιά βοηθήματα λες!
Schoolmate
Εκκολαπτόμενο μέλος

intefina
Δραστήριο μέλος

Toυ Καρκαμάνη είναι εξαιρετικό βοήθημα με πάρα πολύ καλές ασκήσεις..λυμένες και προς λύση..αρκετές βασικές για να πιάσεις το νόημα αλλά και πάρα πολλές που είναι πολύ δύσκολες έως παλούκια..έχει θέματα Πανελληνίων μέχρι το 2011 και είναι πολύ κατανοητό σε θεωρία και οι λύσεις του επίσης..το συνιστώ ανεπιφύλακτα! για άλλα βοηθήματα δε γνωρίζω να πω..αυτό που έχεις δεν το ξέρω..πάντως του Καρκαμάνη έχει όλο το πακέτοΠαιδιά ερώτηση έχω το βοήθημα για Α.Ε.Π.Π. Ντζιός-Κοψίνης αλλά δεν μου κάνει θα έλεγα, μπορεί κάποιος να μου προτείνει με σιγουριά κάτι καλύτερο με ασκήσεις κλπ;

eyb0ss
Δραστήριο μέλος

Απλά πήγαινε σε εκείνο το site, θα βρεις υλικό για ΑΟΔΕ και ΑΟΘ.Γιατί να είναι αντιδεολογικό; Γράψε ποιά βοηθήματα λες!
Schoolmate
Εκκολαπτόμενο μέλος

Απλά πήγαινε σε εκείνο το site, θα βρεις υλικό για ΑΟΔΕ και ΑΟΘ.
Είναι λίγο δύσκολο να διαβάζεις από τον υπολογιστή για αυτό και ρωτάο για βιβλίο.
Schoolmate
Εκκολαπτόμενο μέλος

Toυ Καρκαμάνη είναι εξαιρετικό βοήθημα με πάρα πολύ καλές ασκήσεις..λυμένες και προς λύση..αρκετές βασικές για να πιάσεις το νόημα αλλά και πάρα πολλές που είναι πολύ δύσκολες έως παλούκια..έχει θέματα Πανελληνίων μέχρι το 2011 και είναι πολύ κατανοητό σε θεωρία και οι λύσεις του επίσης..το συνιστώ ανεπιφύλακτα! για άλλα βοηθήματα δε γνωρίζω να πω..αυτό που έχεις δεν το ξέρω..πάντως του Καρκαμάνη έχει όλο το πακέτο![]()
Έχεις κάποιο λινκ για το βιβλίο;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.