Panos_2 Νεοφερμένο μέλος Ο Panos_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 12 Μαΐου 2016 στις 16:16 Ο Panos_2 έγραψε: #1.381 12-05-16 16:16 Γεια σας ειμαι καινουργιος και θα ηθελα να μου προτεινετε βιβλια για την γ λυκειου που να εχουν καλη μεθοδολογια και καλες ασκησεις. Μεχρι τωρα εχω σαλτερη τους δυο τομους για χημεια και πενεση και σινοδινου για φυσικη και μπαρλα και παπαδακη για μαθηματικα. Μερικα παιδια λενε οτι ο μπαρλας ειναι πιο καλος και αλλοι ο παπαδακης. Προσωπικα θεωρω οτι ο παπαδακης εχει πιο αναλυτικες μεθοδολογιες. Τι προτεινετε εσεις; Εχετε να μου προτεινετε κανενα αλλο; Βασικα με ενδιαφερει να εχει καλη μεθοδολογια που να καλυπτει οσο γινεται μεγαλυτερη γκαμα ασκησεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SnowLover Νεοφερμένο μέλος Ο SnowLover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 12 Μαΐου 2016 στις 20:55 Ο SnowLover: #1.382 12-05-16 20:55 Θα Παω και εγω για Γ λυκειου σε λιγο καιρο!!??????εγω φυσικη εχω παναγιωτακοπουλο-μαθιουδακη(πολυ καλο βοηθημα με τις λυσεις των ασκησεων αναλυτικα και διαφορες αλλες επισυμανσεις,εχω κοσμοπουλο,πενεση το οποιο δεν μου φαινεται κατι τρομερο και αλλο ενα του πονρικου το οποιο ειναι αρκετα καλο.υπαρχει βεβαια και αυτο των αδερφων σαββαλα το οποιο δεν το εχω δοκιμασει..Απο χημεια ο Σαλτερης ειναι κορυφη και μπορω να σου πως μπορει να ειναι και το καλυτερο βοηθημα που διαβασα στο λυκειο.απο μαθηματικα υπαρχει και ο στεργιου νακης. Και κατι που ξεχασα φυσικη υπαρχει και κατσικας ο οποιος εχει ψιλοτραβηγμενα θεματα... Αυτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StavMed Εκκολαπτόμενο μέλος Η StavMed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών (Πάτρα) και μας γράφει από Μεσσήνη (Μεσσηνία). Έχει γράψει 183 μηνύματα. 12 Μαΐου 2016 στις 22:25 Η StavMed έγραψε: #1.383 12-05-16 22:25 Πολυ καλα οσα αναφερατε...Απο φυσικη ο Μαθιουδακης ειναι πολυ ωραιος και ο,τι πρεπει για 'Γ Λυκειου, εχει μεγαλωσει γενιες και γενιες Σε δευτερη φαση ,γιατι και ο Μαθιουδακης μεχρι ενα σημειο πηγαινει, θα προτεινα σιγουρα Πενεση-Συνονινο. Λιγο τραβηγμενος μερικες φορες αλλα αναλυει πολυ καλα τη θεωρια και εχει κερδισει δημοφιλια απο τοτε που βγηκε, ολο και περισσοτεροι τους προτιμουν ! Στις επαναληψεις μπορειτε παντα να αντλειτε πραγματα απο το ιντερνετ, υπαρχει υπερπληθωρα (οποιος θελει inbox να στειλω site ) Σε ο,τι αφορα τη Χημεια...Ναι, η κυριαρχια του Σαλτερη ειναι αδιαφιλονικητη. Οργανωμενος , ξεκαθαρος και μεσα στο πνευμα των εξετασεων !! Για οποιον θα το ηθελε εχω να προτεινω επισης Γ. Μαρνερη. Ειδικα τον τομο της Οργανικης τον αγαπησα Και χημεια για οποιον θα ηθελε θα μπορουσα με χαρα να τον κατατοπισω στα αντιστοιχα ιστολογια-sites Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Μαΐου 2016 Panos_2 Νεοφερμένο μέλος Ο Panos_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 13 Μαΐου 2016 στις 09:34 Ο Panos_2 έγραψε: #1.384 13-05-16 09:34 Νομιζω οτι ο μαθιουδακης δεν εχει καλη μεθοδολογια ενω στους πενεση σινοδινο υπαρχει ξεχωριστο κεφαλαιο(απλα πρεπει ο μαθιουδακης να εχει καλυτερες ασκησεις). Ο Μαθιουδακης δεν εβγαλε το 15 βοηθημα γιατι δεν μπορω να το βρω μονο οτι θα βγαλει καινουργιο τον ιουνη. Οσον αφορα τα μαθηματικα εχω ακουσει οτι ο νακης δεν ειναι καλος και οτι τα καλυτερα ειναι του παπαδακη και του μπαρλα. Ποιο εχει ασκησεις πιο κοντα στο θεμα των εξετασεων; Ενταξει χημεια θα παω με σαλτερη...Ειμαι ηδη γ λυκειου και δεν νομιζω οτι θα περασω εκει που θελω και μαλλον θα ξαναδωσω γι αυτο θελω και τα οσο δυνατον καλυτερα βοηθηματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resistance Νεοφερμένο μέλος Ο Resistance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 30 Μαΐου 2016 στις 16:14 Ο Resistance: #1.385 30-05-16 16:14 Παιδιά πάω Β' Λυκείου και σε περίπου ένα μήνα ξεκινάμε και την καλοκαιρινή προετοιμασία για τη Γ'(Προσανατολισμός Οικονομίας και Πληροφορικής).Έχω ήδη ξεκινήσει Μαθηματικά της Γ' από Μπάρλα και σχολικό βιβλίο από το Μάρτη και σταμάτησα το Πάσχα για τις επαναλήψεις(έφτασα μέχρι την αντίστροφη συνάρτηση).Θέλω όμως να πάρω άλλο ένα τουλάχιστον βοήθημα για να δουλεύω παράλληλα και ίσως να είναι και πιο δύσκολο.Μπορείτε να προτείνετε κάποια(εκτός από Παπαδάκη και Στεργίου-Νάκη που δεν μου αρέσει το στυλ τους); Έχω δει κάποια και θα ήθελα τη γνώμη σας: a)Χριστόφορος Αχτσαλωτίδης Μαθηματικά, Ανάλυση Γ'Λυκείου από Μεταίχμιο. b)Μαθηματικά Γ' Λυκείου από Ελληνοεκδοτική και συγγραφική ομάδα από το lysari. c)Μαθηματικά Γ' Λυκείου Θανάσης Ξένος από εκδόσεις Ζήτη. d)Μαθηματικά Γ' Λυκείου Κώστα Γκατζούλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2017 στις 15:49 Η sofia10 έγραψε: #1.386 02-02-17 15:49 παιδια εχεις δουλεψει κανεις με δημοπουλο στην φυσικη? πως του φανηκε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Φεβρουαρίου 2017 Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.453 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2017 στις 16:15 Ο Lancelot έγραψε: #1.387 02-02-17 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Resistance: Παιδιά πάω Β' Λυκείου και σε περίπου ένα μήνα ξεκινάμε και την καλοκαιρινή προετοιμασία για τη Γ'(Προσανατολισμός Οικονομίας και Πληροφορικής).Έχω ήδη ξεκινήσει Μαθηματικά της Γ' από Μπάρλα και σχολικό βιβλίο από το Μάρτη και σταμάτησα το Πάσχα για τις επαναλήψεις(έφτασα μέχρι την αντίστροφη συνάρτηση).Θέλω όμως να πάρω άλλο ένα τουλάχιστον βοήθημα για να δουλεύω παράλληλα και ίσως να είναι και πιο δύσκολο.Μπορείτε να προτείνετε κάποια(εκτός από Παπαδάκη και Στεργίου-Νάκη που δεν μου αρέσει το στυλ τους); Έχω δει κάποια και θα ήθελα τη γνώμη σας: a)Χριστόφορος Αχτσαλωτίδης Μαθηματικά, Ανάλυση Γ'Λυκείου από Μεταίχμιο. b)Μαθηματικά Γ' Λυκείου από Ελληνοεκδοτική και συγγραφική ομάδα από το lysari. c)Μαθηματικά Γ' Λυκείου Θανάσης Ξένος από εκδόσεις Ζήτη. d)Μαθηματικά Γ' Λυκείου Κώστα Γκατζούλη. Click για ανάπτυξη... Πηγαινε και δες τα σε ενα βιβλιοπωλειο αρχικα . Του μπαρλα και τα δυο(α και β τομος ) θεωρω ειναι υπεραρκετα και παραλληλα μπορεις απο σαιτ μαθηματικων να λυνεις και αλλα θεματα .(lysari.gr) . Εγω θα επελαγα το b Αλλά δεν είναι λιγο νωρίς για όλα αυτα ; Εχεις 1 χρονο και 3 μηνες ακομη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2017 στις 16:30 Η sofia10 έγραψε: #1.388 02-02-17 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Πηγαινε και δες τα σε ενα βιβλιοπωλειο αρχικα . Του μπαρλα και τα δυο(α και β τομος ) θεωρω ειναι υπεραρκετα και παραλληλα μπορεις απο σαιτ μαθηματικων να λυνεις και αλλα θεματα .(lysari.gr) . Εγω θα επελαγα το b Αλλά δεν είναι λιγο νωρίς για όλα αυτα ; Εχεις 1 χρονο και 3 μηνες ακομη... Click για ανάπτυξη... κοιτα την ημερομηνια που το εγραψε κι εγω μπερδευτηκα στην αρχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:54 Η sofia10 έγραψε: #1.389 03-02-17 12:54 παιδια εχεις δουλεψει κανεις με δημοπουλο στην φυσικη? πως του φανηκε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.453 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 13:40 Ο Lancelot έγραψε: #1.390 03-02-17 13:40 Αρχική Δημοσίευση από sofia10: παιδια εχεις δουλεψει κανεις με δημοπουλο στην φυσικη? πως του φανηκε? Click για ανάπτυξη... Εγώ δούλεψα μαθιουδακη και ήμουν 100% ευχαριστημένος . Μια φίλη μου είχε ξεκινήσει με τον δημοπουλο σε ιδιαίτερα και μέχρι το Δεκέμβρη είχε αλλάξει σε μαθιουδακη Και συγχρόνως έκανε του πενεση της ελληνοεκδοτικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 13:48 Η sofia10 έγραψε: #1.391 03-02-17 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Εγώ δούλεψα μαθιουδακη και ήμουν 100% ευχαριστημένος . Μια φίλη μου είχε ξεκινήσει με τον δημοπουλο σε ιδιαίτερα και μέχρι το Δεκέμβρη είχε αλλάξει σε μαθιουδακη Και συγχρόνως έκανε του πενεση της ελληνοεκδοτικης. Click για ανάπτυξη... ασκησεις απο μαθιουδακη μας δινει και στο φροντ οποτε δεν ξερω κατα ποσο χρειαζεται να το αγορασω(και εγω εχω μειενει πολυ ευχαριστημενη απο τις ασκησεις του ) απλα θα ηθελα και ενα ακομα να δουλευω και μονη ισως με καλες λυμμενες ασκησεις ,αυτο του πενεση το εχω ξανακουσει τι στυλ ειναι ,επιπεδο ? (γιατι στοχευω σε ψηλο βαθμο στο συγκεκριμενο μαθημα οποτε αφου ειμαι β λυκ κι εχω χρονο λεω να ψαχτω λιγο) στον δημοπουλο γνωριζεις τι δεν την ικανοποιησε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φαίλεια Νεοφερμένο μέλος Η Φαίλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2017 στις 22:54 Η Φαίλεια έγραψε: #1.392 29-03-17 22:54 Έχει κανείς το βοήθημα του Μιχαηλίδη Μαθηματικά Γ' Λυκείου Β Τόμος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2017 στις 05:34 Ο Αγγελος Κοκ: #1.393 31-03-17 05:34 Το εχω δει στον πατακη με καλη προσφορα (για να μην υπαρχει παρεξηγηση και σε παρω στον λαιμο μου) αυτο δεν εννοεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1579_3.jpg 11,3 KB · Εμφανίσεις: 1.011 sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 6 Απριλίου 2017 στις 15:06 Η sofia10 έγραψε: #1.394 06-04-17 15:06 παιδια τι γνωμη εχετε για το βοηθημα φυσικης γ λυκειου του θοδωρου γαρμπη εκδοσεις πατακη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Απριλίου 2017 VforVendetta Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 23 Μαΐου 2017 στις 15:34 Ο VforVendetta: #1.395 23-05-17 15:34 Παιδια θα ηθελα να βοηθημα για Βιολογια Κατευθυνσης Γ λυκειου. Βλεπω προτεινεται ενα συγκεκριμενο της Νοτας Λαζαρακης που εχει εξαντληθει ομως και ειναι παλιο. Υπαρχει κατι καλυτερο αυτη τη στιγμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.453 μηνύματα. 23 Μαΐου 2017 στις 16:13 Ο Lancelot έγραψε: #1.396 23-05-17 16:13 Χωρίς να είμαι σίγουρος αλλά με ο,τι είχα ακούσει από συμμαθητές μου δεν υπάρχει κάποιο βοήθημα στη βιολογία που να ξεχωρίζει. Εξαρτάται από τον καθηγητή και τον τρόπο δουλειάς του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChristyBoo Νεοφερμένο μέλος Η ChristyBoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 23 Μαΐου 2017 στις 17:09 Η ChristyBoo: #1.397 23-05-17 17:09 Αρχική Δημοσίευση από VforVendetta: Παιδια θα ηθελα να βοηθημα για Βιολογια Κατευθυνσης Γ λυκειου. Βλεπω προτεινεται ενα συγκεκριμενο της Νοτας Λαζαρακης που εχει εξαντληθει ομως και ειναι παλιο. Υπαρχει κατι καλυτερο αυτη τη στιγμη; Click για ανάπτυξη... Εγώ χρησιμοποιούσα του Σαββάλα στην Κατεύθυνση, το οποίο ήταν αρκετά ικανοποιητικό μπορώ να πω! Είναι 4 συγγραφέων Πιταροκοίλη, Νοταρά, Αρδίττη και Γκιργκινούδη! Μπορείς να του ρίξεις μια ματιά να δεις αν σου κάνει Αρχική Δημοσίευση από ChristyBoo: Εγώ χρησιμοποιούσα του Σαββάλα στην Κατεύθυνση, το οποίο ήταν αρκετά ικανοποιητικό μπορώ να πω! Είναι 4 συγγραφέων Πιταροκοίλη, Νοταρά, Αρδίττη και Γκιργκινούδη! Μπορείς να του ρίξεις μια ματιά να δεις αν σου κάνει Click για ανάπτυξη... ΛΑΘΟΣ, του Τζαβάρα είχα τελικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Μαΐου 2017 Guest 125626 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2017 στις 20:52 Ο Guest 125626: #1.398 16-06-17 20:52 Από το βοήθημα του Στεργίου σε κάθε κεφ. ποιές είναι οι πιο ΔΥΣΚΟΛΕΣ; Εννοώ είναι αυτές από τα θέματα εξετάσεων, είναι οι τελευταίες από κάθε παράγραφο, ... ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125626 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2017 στις 12:24 Ο Guest 125626: #1.399 17-06-17 12:24 Μόνο εγώ εχω αυτή την απορία; Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2017 στις 13:18 Η sofia10 έγραψε: #1.400 17-06-17 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Χάρης 28: Μόνο εγώ εχω αυτή την απορία; Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός... Click για ανάπτυξη... στο βιλβιο της β που ειχα φετος , δυσκολες ηταν τα τεταρτα θεματα στα διαγωνισματα , και τα τριτα ισως, επισης μεσα στις ασκησεις των κεφαλαιων σε συνδυαστικες προς το τελος υπηρχαν πιο απαιτητικες οπως και καποιες σε κατι ροζ επαναληπτικες σελιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. ChrisG152 evadask75 Vera trifasikodiavasma hristosdab vade agg1 ma dam Dion G. Myrtw4567 Panatha mono Basiliki.kiki Startx0 Ilovemycats27 Vasilaras Than003 spring day Maynard BillyTheKid rempelos42 Apocalypse Kitana Magigi kost28 spinalgr1990 Ameliak το κοριτσι του μαη Sherlockina Nefeloula Unboxholics oups Pharmacist01 JST GeorgePap2003 Johanna Mark sophiaa ioanna06 nickd6776 augustine angies endosporia margik ggl Νομάρχης SlimShady ΘανάσοςG4 aladdin λολα45 AlexK9 El_ _Aggelos123 Κώστας 7708 fujiko chochoru cel123 xristina11 Alexandros973 Keeell eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας ειμαι καινουργιος και θα ηθελα να μου προτεινετε βιβλια για την γ λυκειου που να εχουν καλη μεθοδολογια και καλες ασκησεις. Μεχρι τωρα εχω σαλτερη τους δυο τομους για χημεια και πενεση και σινοδινου για φυσικη και μπαρλα και παπαδακη για μαθηματικα. Μερικα παιδια λενε οτι ο μπαρλας ειναι πιο καλος και αλλοι ο παπαδακης. Προσωπικα θεωρω οτι ο παπαδακης εχει πιο αναλυτικες μεθοδολογιες. Τι προτεινετε εσεις; Εχετε να μου προτεινετε κανενα αλλο; Βασικα με ενδιαφερει να εχει καλη μεθοδολογια που να καλυπτει οσο γινεται μεγαλυτερη γκαμα ασκησεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SnowLover Νεοφερμένο μέλος Ο SnowLover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 12 Μαΐου 2016 στις 20:55 Ο SnowLover: #1.382 12-05-16 20:55 Θα Παω και εγω για Γ λυκειου σε λιγο καιρο!!??????εγω φυσικη εχω παναγιωτακοπουλο-μαθιουδακη(πολυ καλο βοηθημα με τις λυσεις των ασκησεων αναλυτικα και διαφορες αλλες επισυμανσεις,εχω κοσμοπουλο,πενεση το οποιο δεν μου φαινεται κατι τρομερο και αλλο ενα του πονρικου το οποιο ειναι αρκετα καλο.υπαρχει βεβαια και αυτο των αδερφων σαββαλα το οποιο δεν το εχω δοκιμασει..Απο χημεια ο Σαλτερης ειναι κορυφη και μπορω να σου πως μπορει να ειναι και το καλυτερο βοηθημα που διαβασα στο λυκειο.απο μαθηματικα υπαρχει και ο στεργιου νακης. Και κατι που ξεχασα φυσικη υπαρχει και κατσικας ο οποιος εχει ψιλοτραβηγμενα θεματα... Αυτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StavMed Εκκολαπτόμενο μέλος Η StavMed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών (Πάτρα) και μας γράφει από Μεσσήνη (Μεσσηνία). Έχει γράψει 183 μηνύματα. 12 Μαΐου 2016 στις 22:25 Η StavMed έγραψε: #1.383 12-05-16 22:25 Πολυ καλα οσα αναφερατε...Απο φυσικη ο Μαθιουδακης ειναι πολυ ωραιος και ο,τι πρεπει για 'Γ Λυκειου, εχει μεγαλωσει γενιες και γενιες Σε δευτερη φαση ,γιατι και ο Μαθιουδακης μεχρι ενα σημειο πηγαινει, θα προτεινα σιγουρα Πενεση-Συνονινο. Λιγο τραβηγμενος μερικες φορες αλλα αναλυει πολυ καλα τη θεωρια και εχει κερδισει δημοφιλια απο τοτε που βγηκε, ολο και περισσοτεροι τους προτιμουν ! Στις επαναληψεις μπορειτε παντα να αντλειτε πραγματα απο το ιντερνετ, υπαρχει υπερπληθωρα (οποιος θελει inbox να στειλω site ) Σε ο,τι αφορα τη Χημεια...Ναι, η κυριαρχια του Σαλτερη ειναι αδιαφιλονικητη. Οργανωμενος , ξεκαθαρος και μεσα στο πνευμα των εξετασεων !! Για οποιον θα το ηθελε εχω να προτεινω επισης Γ. Μαρνερη. Ειδικα τον τομο της Οργανικης τον αγαπησα Και χημεια για οποιον θα ηθελε θα μπορουσα με χαρα να τον κατατοπισω στα αντιστοιχα ιστολογια-sites Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Μαΐου 2016 Panos_2 Νεοφερμένο μέλος Ο Panos_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 13 Μαΐου 2016 στις 09:34 Ο Panos_2 έγραψε: #1.384 13-05-16 09:34 Νομιζω οτι ο μαθιουδακης δεν εχει καλη μεθοδολογια ενω στους πενεση σινοδινο υπαρχει ξεχωριστο κεφαλαιο(απλα πρεπει ο μαθιουδακης να εχει καλυτερες ασκησεις). Ο Μαθιουδακης δεν εβγαλε το 15 βοηθημα γιατι δεν μπορω να το βρω μονο οτι θα βγαλει καινουργιο τον ιουνη. Οσον αφορα τα μαθηματικα εχω ακουσει οτι ο νακης δεν ειναι καλος και οτι τα καλυτερα ειναι του παπαδακη και του μπαρλα. Ποιο εχει ασκησεις πιο κοντα στο θεμα των εξετασεων; Ενταξει χημεια θα παω με σαλτερη...Ειμαι ηδη γ λυκειου και δεν νομιζω οτι θα περασω εκει που θελω και μαλλον θα ξαναδωσω γι αυτο θελω και τα οσο δυνατον καλυτερα βοηθηματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resistance Νεοφερμένο μέλος Ο Resistance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 30 Μαΐου 2016 στις 16:14 Ο Resistance: #1.385 30-05-16 16:14 Παιδιά πάω Β' Λυκείου και σε περίπου ένα μήνα ξεκινάμε και την καλοκαιρινή προετοιμασία για τη Γ'(Προσανατολισμός Οικονομίας και Πληροφορικής).Έχω ήδη ξεκινήσει Μαθηματικά της Γ' από Μπάρλα και σχολικό βιβλίο από το Μάρτη και σταμάτησα το Πάσχα για τις επαναλήψεις(έφτασα μέχρι την αντίστροφη συνάρτηση).Θέλω όμως να πάρω άλλο ένα τουλάχιστον βοήθημα για να δουλεύω παράλληλα και ίσως να είναι και πιο δύσκολο.Μπορείτε να προτείνετε κάποια(εκτός από Παπαδάκη και Στεργίου-Νάκη που δεν μου αρέσει το στυλ τους); Έχω δει κάποια και θα ήθελα τη γνώμη σας: a)Χριστόφορος Αχτσαλωτίδης Μαθηματικά, Ανάλυση Γ'Λυκείου από Μεταίχμιο. b)Μαθηματικά Γ' Λυκείου από Ελληνοεκδοτική και συγγραφική ομάδα από το lysari. c)Μαθηματικά Γ' Λυκείου Θανάσης Ξένος από εκδόσεις Ζήτη. d)Μαθηματικά Γ' Λυκείου Κώστα Γκατζούλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2017 στις 15:49 Η sofia10 έγραψε: #1.386 02-02-17 15:49 παιδια εχεις δουλεψει κανεις με δημοπουλο στην φυσικη? πως του φανηκε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Φεβρουαρίου 2017 Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.453 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2017 στις 16:15 Ο Lancelot έγραψε: #1.387 02-02-17 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Resistance: Παιδιά πάω Β' Λυκείου και σε περίπου ένα μήνα ξεκινάμε και την καλοκαιρινή προετοιμασία για τη Γ'(Προσανατολισμός Οικονομίας και Πληροφορικής).Έχω ήδη ξεκινήσει Μαθηματικά της Γ' από Μπάρλα και σχολικό βιβλίο από το Μάρτη και σταμάτησα το Πάσχα για τις επαναλήψεις(έφτασα μέχρι την αντίστροφη συνάρτηση).Θέλω όμως να πάρω άλλο ένα τουλάχιστον βοήθημα για να δουλεύω παράλληλα και ίσως να είναι και πιο δύσκολο.Μπορείτε να προτείνετε κάποια(εκτός από Παπαδάκη και Στεργίου-Νάκη που δεν μου αρέσει το στυλ τους); Έχω δει κάποια και θα ήθελα τη γνώμη σας: a)Χριστόφορος Αχτσαλωτίδης Μαθηματικά, Ανάλυση Γ'Λυκείου από Μεταίχμιο. b)Μαθηματικά Γ' Λυκείου από Ελληνοεκδοτική και συγγραφική ομάδα από το lysari. c)Μαθηματικά Γ' Λυκείου Θανάσης Ξένος από εκδόσεις Ζήτη. d)Μαθηματικά Γ' Λυκείου Κώστα Γκατζούλη. Click για ανάπτυξη... Πηγαινε και δες τα σε ενα βιβλιοπωλειο αρχικα . Του μπαρλα και τα δυο(α και β τομος ) θεωρω ειναι υπεραρκετα και παραλληλα μπορεις απο σαιτ μαθηματικων να λυνεις και αλλα θεματα .(lysari.gr) . Εγω θα επελαγα το b Αλλά δεν είναι λιγο νωρίς για όλα αυτα ; Εχεις 1 χρονο και 3 μηνες ακομη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2017 στις 16:30 Η sofia10 έγραψε: #1.388 02-02-17 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Πηγαινε και δες τα σε ενα βιβλιοπωλειο αρχικα . Του μπαρλα και τα δυο(α και β τομος ) θεωρω ειναι υπεραρκετα και παραλληλα μπορεις απο σαιτ μαθηματικων να λυνεις και αλλα θεματα .(lysari.gr) . Εγω θα επελαγα το b Αλλά δεν είναι λιγο νωρίς για όλα αυτα ; Εχεις 1 χρονο και 3 μηνες ακομη... Click για ανάπτυξη... κοιτα την ημερομηνια που το εγραψε κι εγω μπερδευτηκα στην αρχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:54 Η sofia10 έγραψε: #1.389 03-02-17 12:54 παιδια εχεις δουλεψει κανεις με δημοπουλο στην φυσικη? πως του φανηκε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.453 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 13:40 Ο Lancelot έγραψε: #1.390 03-02-17 13:40 Αρχική Δημοσίευση από sofia10: παιδια εχεις δουλεψει κανεις με δημοπουλο στην φυσικη? πως του φανηκε? Click για ανάπτυξη... Εγώ δούλεψα μαθιουδακη και ήμουν 100% ευχαριστημένος . Μια φίλη μου είχε ξεκινήσει με τον δημοπουλο σε ιδιαίτερα και μέχρι το Δεκέμβρη είχε αλλάξει σε μαθιουδακη Και συγχρόνως έκανε του πενεση της ελληνοεκδοτικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 13:48 Η sofia10 έγραψε: #1.391 03-02-17 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Εγώ δούλεψα μαθιουδακη και ήμουν 100% ευχαριστημένος . Μια φίλη μου είχε ξεκινήσει με τον δημοπουλο σε ιδιαίτερα και μέχρι το Δεκέμβρη είχε αλλάξει σε μαθιουδακη Και συγχρόνως έκανε του πενεση της ελληνοεκδοτικης. Click για ανάπτυξη... ασκησεις απο μαθιουδακη μας δινει και στο φροντ οποτε δεν ξερω κατα ποσο χρειαζεται να το αγορασω(και εγω εχω μειενει πολυ ευχαριστημενη απο τις ασκησεις του ) απλα θα ηθελα και ενα ακομα να δουλευω και μονη ισως με καλες λυμμενες ασκησεις ,αυτο του πενεση το εχω ξανακουσει τι στυλ ειναι ,επιπεδο ? (γιατι στοχευω σε ψηλο βαθμο στο συγκεκριμενο μαθημα οποτε αφου ειμαι β λυκ κι εχω χρονο λεω να ψαχτω λιγο) στον δημοπουλο γνωριζεις τι δεν την ικανοποιησε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φαίλεια Νεοφερμένο μέλος Η Φαίλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2017 στις 22:54 Η Φαίλεια έγραψε: #1.392 29-03-17 22:54 Έχει κανείς το βοήθημα του Μιχαηλίδη Μαθηματικά Γ' Λυκείου Β Τόμος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2017 στις 05:34 Ο Αγγελος Κοκ: #1.393 31-03-17 05:34 Το εχω δει στον πατακη με καλη προσφορα (για να μην υπαρχει παρεξηγηση και σε παρω στον λαιμο μου) αυτο δεν εννοεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1579_3.jpg 11,3 KB · Εμφανίσεις: 1.011 sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 6 Απριλίου 2017 στις 15:06 Η sofia10 έγραψε: #1.394 06-04-17 15:06 παιδια τι γνωμη εχετε για το βοηθημα φυσικης γ λυκειου του θοδωρου γαρμπη εκδοσεις πατακη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Απριλίου 2017 VforVendetta Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 23 Μαΐου 2017 στις 15:34 Ο VforVendetta: #1.395 23-05-17 15:34 Παιδια θα ηθελα να βοηθημα για Βιολογια Κατευθυνσης Γ λυκειου. Βλεπω προτεινεται ενα συγκεκριμενο της Νοτας Λαζαρακης που εχει εξαντληθει ομως και ειναι παλιο. Υπαρχει κατι καλυτερο αυτη τη στιγμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.453 μηνύματα. 23 Μαΐου 2017 στις 16:13 Ο Lancelot έγραψε: #1.396 23-05-17 16:13 Χωρίς να είμαι σίγουρος αλλά με ο,τι είχα ακούσει από συμμαθητές μου δεν υπάρχει κάποιο βοήθημα στη βιολογία που να ξεχωρίζει. Εξαρτάται από τον καθηγητή και τον τρόπο δουλειάς του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChristyBoo Νεοφερμένο μέλος Η ChristyBoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 23 Μαΐου 2017 στις 17:09 Η ChristyBoo: #1.397 23-05-17 17:09 Αρχική Δημοσίευση από VforVendetta: Παιδια θα ηθελα να βοηθημα για Βιολογια Κατευθυνσης Γ λυκειου. Βλεπω προτεινεται ενα συγκεκριμενο της Νοτας Λαζαρακης που εχει εξαντληθει ομως και ειναι παλιο. Υπαρχει κατι καλυτερο αυτη τη στιγμη; Click για ανάπτυξη... Εγώ χρησιμοποιούσα του Σαββάλα στην Κατεύθυνση, το οποίο ήταν αρκετά ικανοποιητικό μπορώ να πω! Είναι 4 συγγραφέων Πιταροκοίλη, Νοταρά, Αρδίττη και Γκιργκινούδη! Μπορείς να του ρίξεις μια ματιά να δεις αν σου κάνει Αρχική Δημοσίευση από ChristyBoo: Εγώ χρησιμοποιούσα του Σαββάλα στην Κατεύθυνση, το οποίο ήταν αρκετά ικανοποιητικό μπορώ να πω! Είναι 4 συγγραφέων Πιταροκοίλη, Νοταρά, Αρδίττη και Γκιργκινούδη! Μπορείς να του ρίξεις μια ματιά να δεις αν σου κάνει Click για ανάπτυξη... ΛΑΘΟΣ, του Τζαβάρα είχα τελικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Μαΐου 2017 Guest 125626 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2017 στις 20:52 Ο Guest 125626: #1.398 16-06-17 20:52 Από το βοήθημα του Στεργίου σε κάθε κεφ. ποιές είναι οι πιο ΔΥΣΚΟΛΕΣ; Εννοώ είναι αυτές από τα θέματα εξετάσεων, είναι οι τελευταίες από κάθε παράγραφο, ... ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125626 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2017 στις 12:24 Ο Guest 125626: #1.399 17-06-17 12:24 Μόνο εγώ εχω αυτή την απορία; Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2017 στις 13:18 Η sofia10 έγραψε: #1.400 17-06-17 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Χάρης 28: Μόνο εγώ εχω αυτή την απορία; Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός... Click για ανάπτυξη... στο βιλβιο της β που ειχα φετος , δυσκολες ηταν τα τεταρτα θεματα στα διαγωνισματα , και τα τριτα ισως, επισης μεσα στις ασκησεις των κεφαλαιων σε συνδυαστικες προς το τελος υπηρχαν πιο απαιτητικες οπως και καποιες σε κατι ροζ επαναληπτικες σελιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. ChrisG152 evadask75 Vera trifasikodiavasma hristosdab vade agg1 ma dam Dion G. Myrtw4567 Panatha mono Basiliki.kiki Startx0 Ilovemycats27 Vasilaras Than003 spring day Maynard BillyTheKid rempelos42 Apocalypse Kitana Magigi kost28 spinalgr1990 Ameliak το κοριτσι του μαη Sherlockina Nefeloula Unboxholics oups Pharmacist01 JST GeorgePap2003 Johanna Mark sophiaa ioanna06 nickd6776 augustine angies endosporia margik ggl Νομάρχης SlimShady ΘανάσοςG4 aladdin λολα45 AlexK9 El_ _Aggelos123 Κώστας 7708 fujiko chochoru cel123 xristina11 Alexandros973 Keeell eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα Παω και εγω για Γ λυκειου σε λιγο καιρο!!??????εγω φυσικη εχω παναγιωτακοπουλο-μαθιουδακη(πολυ καλο βοηθημα με τις λυσεις των ασκησεων αναλυτικα και διαφορες αλλες επισυμανσεις,εχω κοσμοπουλο,πενεση το οποιο δεν μου φαινεται κατι τρομερο και αλλο ενα του πονρικου το οποιο ειναι αρκετα καλο.υπαρχει βεβαια και αυτο των αδερφων σαββαλα το οποιο δεν το εχω δοκιμασει..Απο χημεια ο Σαλτερης ειναι κορυφη και μπορω να σου πως μπορει να ειναι και το καλυτερο βοηθημα που διαβασα στο λυκειο.απο μαθηματικα υπαρχει και ο στεργιου νακης. Και κατι που ξεχασα φυσικη υπαρχει και κατσικας ο οποιος εχει ψιλοτραβηγμενα θεματα... Αυτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
StavMed Εκκολαπτόμενο μέλος Η StavMed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών (Πάτρα) και μας γράφει από Μεσσήνη (Μεσσηνία). Έχει γράψει 183 μηνύματα. 12 Μαΐου 2016 στις 22:25 Η StavMed έγραψε: #1.383 12-05-16 22:25 Πολυ καλα οσα αναφερατε...Απο φυσικη ο Μαθιουδακης ειναι πολυ ωραιος και ο,τι πρεπει για 'Γ Λυκειου, εχει μεγαλωσει γενιες και γενιες Σε δευτερη φαση ,γιατι και ο Μαθιουδακης μεχρι ενα σημειο πηγαινει, θα προτεινα σιγουρα Πενεση-Συνονινο. Λιγο τραβηγμενος μερικες φορες αλλα αναλυει πολυ καλα τη θεωρια και εχει κερδισει δημοφιλια απο τοτε που βγηκε, ολο και περισσοτεροι τους προτιμουν ! Στις επαναληψεις μπορειτε παντα να αντλειτε πραγματα απο το ιντερνετ, υπαρχει υπερπληθωρα (οποιος θελει inbox να στειλω site ) Σε ο,τι αφορα τη Χημεια...Ναι, η κυριαρχια του Σαλτερη ειναι αδιαφιλονικητη. Οργανωμενος , ξεκαθαρος και μεσα στο πνευμα των εξετασεων !! Για οποιον θα το ηθελε εχω να προτεινω επισης Γ. Μαρνερη. Ειδικα τον τομο της Οργανικης τον αγαπησα Και χημεια για οποιον θα ηθελε θα μπορουσα με χαρα να τον κατατοπισω στα αντιστοιχα ιστολογια-sites Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Μαΐου 2016 Panos_2 Νεοφερμένο μέλος Ο Panos_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 13 Μαΐου 2016 στις 09:34 Ο Panos_2 έγραψε: #1.384 13-05-16 09:34 Νομιζω οτι ο μαθιουδακης δεν εχει καλη μεθοδολογια ενω στους πενεση σινοδινο υπαρχει ξεχωριστο κεφαλαιο(απλα πρεπει ο μαθιουδακης να εχει καλυτερες ασκησεις). Ο Μαθιουδακης δεν εβγαλε το 15 βοηθημα γιατι δεν μπορω να το βρω μονο οτι θα βγαλει καινουργιο τον ιουνη. Οσον αφορα τα μαθηματικα εχω ακουσει οτι ο νακης δεν ειναι καλος και οτι τα καλυτερα ειναι του παπαδακη και του μπαρλα. Ποιο εχει ασκησεις πιο κοντα στο θεμα των εξετασεων; Ενταξει χημεια θα παω με σαλτερη...Ειμαι ηδη γ λυκειου και δεν νομιζω οτι θα περασω εκει που θελω και μαλλον θα ξαναδωσω γι αυτο θελω και τα οσο δυνατον καλυτερα βοηθηματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resistance Νεοφερμένο μέλος Ο Resistance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 30 Μαΐου 2016 στις 16:14 Ο Resistance: #1.385 30-05-16 16:14 Παιδιά πάω Β' Λυκείου και σε περίπου ένα μήνα ξεκινάμε και την καλοκαιρινή προετοιμασία για τη Γ'(Προσανατολισμός Οικονομίας και Πληροφορικής).Έχω ήδη ξεκινήσει Μαθηματικά της Γ' από Μπάρλα και σχολικό βιβλίο από το Μάρτη και σταμάτησα το Πάσχα για τις επαναλήψεις(έφτασα μέχρι την αντίστροφη συνάρτηση).Θέλω όμως να πάρω άλλο ένα τουλάχιστον βοήθημα για να δουλεύω παράλληλα και ίσως να είναι και πιο δύσκολο.Μπορείτε να προτείνετε κάποια(εκτός από Παπαδάκη και Στεργίου-Νάκη που δεν μου αρέσει το στυλ τους); Έχω δει κάποια και θα ήθελα τη γνώμη σας: a)Χριστόφορος Αχτσαλωτίδης Μαθηματικά, Ανάλυση Γ'Λυκείου από Μεταίχμιο. b)Μαθηματικά Γ' Λυκείου από Ελληνοεκδοτική και συγγραφική ομάδα από το lysari. c)Μαθηματικά Γ' Λυκείου Θανάσης Ξένος από εκδόσεις Ζήτη. d)Μαθηματικά Γ' Λυκείου Κώστα Γκατζούλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2017 στις 15:49 Η sofia10 έγραψε: #1.386 02-02-17 15:49 παιδια εχεις δουλεψει κανεις με δημοπουλο στην φυσικη? πως του φανηκε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Φεβρουαρίου 2017 Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.453 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2017 στις 16:15 Ο Lancelot έγραψε: #1.387 02-02-17 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Resistance: Παιδιά πάω Β' Λυκείου και σε περίπου ένα μήνα ξεκινάμε και την καλοκαιρινή προετοιμασία για τη Γ'(Προσανατολισμός Οικονομίας και Πληροφορικής).Έχω ήδη ξεκινήσει Μαθηματικά της Γ' από Μπάρλα και σχολικό βιβλίο από το Μάρτη και σταμάτησα το Πάσχα για τις επαναλήψεις(έφτασα μέχρι την αντίστροφη συνάρτηση).Θέλω όμως να πάρω άλλο ένα τουλάχιστον βοήθημα για να δουλεύω παράλληλα και ίσως να είναι και πιο δύσκολο.Μπορείτε να προτείνετε κάποια(εκτός από Παπαδάκη και Στεργίου-Νάκη που δεν μου αρέσει το στυλ τους); Έχω δει κάποια και θα ήθελα τη γνώμη σας: a)Χριστόφορος Αχτσαλωτίδης Μαθηματικά, Ανάλυση Γ'Λυκείου από Μεταίχμιο. b)Μαθηματικά Γ' Λυκείου από Ελληνοεκδοτική και συγγραφική ομάδα από το lysari. c)Μαθηματικά Γ' Λυκείου Θανάσης Ξένος από εκδόσεις Ζήτη. d)Μαθηματικά Γ' Λυκείου Κώστα Γκατζούλη. Click για ανάπτυξη... Πηγαινε και δες τα σε ενα βιβλιοπωλειο αρχικα . Του μπαρλα και τα δυο(α και β τομος ) θεωρω ειναι υπεραρκετα και παραλληλα μπορεις απο σαιτ μαθηματικων να λυνεις και αλλα θεματα .(lysari.gr) . Εγω θα επελαγα το b Αλλά δεν είναι λιγο νωρίς για όλα αυτα ; Εχεις 1 χρονο και 3 μηνες ακομη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2017 στις 16:30 Η sofia10 έγραψε: #1.388 02-02-17 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Πηγαινε και δες τα σε ενα βιβλιοπωλειο αρχικα . Του μπαρλα και τα δυο(α και β τομος ) θεωρω ειναι υπεραρκετα και παραλληλα μπορεις απο σαιτ μαθηματικων να λυνεις και αλλα θεματα .(lysari.gr) . Εγω θα επελαγα το b Αλλά δεν είναι λιγο νωρίς για όλα αυτα ; Εχεις 1 χρονο και 3 μηνες ακομη... Click για ανάπτυξη... κοιτα την ημερομηνια που το εγραψε κι εγω μπερδευτηκα στην αρχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:54 Η sofia10 έγραψε: #1.389 03-02-17 12:54 παιδια εχεις δουλεψει κανεις με δημοπουλο στην φυσικη? πως του φανηκε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.453 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 13:40 Ο Lancelot έγραψε: #1.390 03-02-17 13:40 Αρχική Δημοσίευση από sofia10: παιδια εχεις δουλεψει κανεις με δημοπουλο στην φυσικη? πως του φανηκε? Click για ανάπτυξη... Εγώ δούλεψα μαθιουδακη και ήμουν 100% ευχαριστημένος . Μια φίλη μου είχε ξεκινήσει με τον δημοπουλο σε ιδιαίτερα και μέχρι το Δεκέμβρη είχε αλλάξει σε μαθιουδακη Και συγχρόνως έκανε του πενεση της ελληνοεκδοτικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 13:48 Η sofia10 έγραψε: #1.391 03-02-17 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Εγώ δούλεψα μαθιουδακη και ήμουν 100% ευχαριστημένος . Μια φίλη μου είχε ξεκινήσει με τον δημοπουλο σε ιδιαίτερα και μέχρι το Δεκέμβρη είχε αλλάξει σε μαθιουδακη Και συγχρόνως έκανε του πενεση της ελληνοεκδοτικης. Click για ανάπτυξη... ασκησεις απο μαθιουδακη μας δινει και στο φροντ οποτε δεν ξερω κατα ποσο χρειαζεται να το αγορασω(και εγω εχω μειενει πολυ ευχαριστημενη απο τις ασκησεις του ) απλα θα ηθελα και ενα ακομα να δουλευω και μονη ισως με καλες λυμμενες ασκησεις ,αυτο του πενεση το εχω ξανακουσει τι στυλ ειναι ,επιπεδο ? (γιατι στοχευω σε ψηλο βαθμο στο συγκεκριμενο μαθημα οποτε αφου ειμαι β λυκ κι εχω χρονο λεω να ψαχτω λιγο) στον δημοπουλο γνωριζεις τι δεν την ικανοποιησε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φαίλεια Νεοφερμένο μέλος Η Φαίλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2017 στις 22:54 Η Φαίλεια έγραψε: #1.392 29-03-17 22:54 Έχει κανείς το βοήθημα του Μιχαηλίδη Μαθηματικά Γ' Λυκείου Β Τόμος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2017 στις 05:34 Ο Αγγελος Κοκ: #1.393 31-03-17 05:34 Το εχω δει στον πατακη με καλη προσφορα (για να μην υπαρχει παρεξηγηση και σε παρω στον λαιμο μου) αυτο δεν εννοεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1579_3.jpg 11,3 KB · Εμφανίσεις: 1.011 sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 6 Απριλίου 2017 στις 15:06 Η sofia10 έγραψε: #1.394 06-04-17 15:06 παιδια τι γνωμη εχετε για το βοηθημα φυσικης γ λυκειου του θοδωρου γαρμπη εκδοσεις πατακη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Απριλίου 2017 VforVendetta Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 23 Μαΐου 2017 στις 15:34 Ο VforVendetta: #1.395 23-05-17 15:34 Παιδια θα ηθελα να βοηθημα για Βιολογια Κατευθυνσης Γ λυκειου. Βλεπω προτεινεται ενα συγκεκριμενο της Νοτας Λαζαρακης που εχει εξαντληθει ομως και ειναι παλιο. Υπαρχει κατι καλυτερο αυτη τη στιγμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.453 μηνύματα. 23 Μαΐου 2017 στις 16:13 Ο Lancelot έγραψε: #1.396 23-05-17 16:13 Χωρίς να είμαι σίγουρος αλλά με ο,τι είχα ακούσει από συμμαθητές μου δεν υπάρχει κάποιο βοήθημα στη βιολογία που να ξεχωρίζει. Εξαρτάται από τον καθηγητή και τον τρόπο δουλειάς του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChristyBoo Νεοφερμένο μέλος Η ChristyBoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 23 Μαΐου 2017 στις 17:09 Η ChristyBoo: #1.397 23-05-17 17:09 Αρχική Δημοσίευση από VforVendetta: Παιδια θα ηθελα να βοηθημα για Βιολογια Κατευθυνσης Γ λυκειου. Βλεπω προτεινεται ενα συγκεκριμενο της Νοτας Λαζαρακης που εχει εξαντληθει ομως και ειναι παλιο. Υπαρχει κατι καλυτερο αυτη τη στιγμη; Click για ανάπτυξη... Εγώ χρησιμοποιούσα του Σαββάλα στην Κατεύθυνση, το οποίο ήταν αρκετά ικανοποιητικό μπορώ να πω! Είναι 4 συγγραφέων Πιταροκοίλη, Νοταρά, Αρδίττη και Γκιργκινούδη! Μπορείς να του ρίξεις μια ματιά να δεις αν σου κάνει Αρχική Δημοσίευση από ChristyBoo: Εγώ χρησιμοποιούσα του Σαββάλα στην Κατεύθυνση, το οποίο ήταν αρκετά ικανοποιητικό μπορώ να πω! Είναι 4 συγγραφέων Πιταροκοίλη, Νοταρά, Αρδίττη και Γκιργκινούδη! Μπορείς να του ρίξεις μια ματιά να δεις αν σου κάνει Click για ανάπτυξη... ΛΑΘΟΣ, του Τζαβάρα είχα τελικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Μαΐου 2017 Guest 125626 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2017 στις 20:52 Ο Guest 125626: #1.398 16-06-17 20:52 Από το βοήθημα του Στεργίου σε κάθε κεφ. ποιές είναι οι πιο ΔΥΣΚΟΛΕΣ; Εννοώ είναι αυτές από τα θέματα εξετάσεων, είναι οι τελευταίες από κάθε παράγραφο, ... ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125626 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2017 στις 12:24 Ο Guest 125626: #1.399 17-06-17 12:24 Μόνο εγώ εχω αυτή την απορία; Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2017 στις 13:18 Η sofia10 έγραψε: #1.400 17-06-17 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Χάρης 28: Μόνο εγώ εχω αυτή την απορία; Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός... Click για ανάπτυξη... στο βιλβιο της β που ειχα φετος , δυσκολες ηταν τα τεταρτα θεματα στα διαγωνισματα , και τα τριτα ισως, επισης μεσα στις ασκησεις των κεφαλαιων σε συνδυαστικες προς το τελος υπηρχαν πιο απαιτητικες οπως και καποιες σε κατι ροζ επαναληπτικες σελιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. ChrisG152 evadask75 Vera trifasikodiavasma hristosdab vade agg1 ma dam Dion G. Myrtw4567 Panatha mono Basiliki.kiki Startx0 Ilovemycats27 Vasilaras Than003 spring day Maynard BillyTheKid rempelos42 Apocalypse Kitana Magigi kost28 spinalgr1990 Ameliak το κοριτσι του μαη Sherlockina Nefeloula Unboxholics oups Pharmacist01 JST GeorgePap2003 Johanna Mark sophiaa ioanna06 nickd6776 augustine angies endosporia margik ggl Νομάρχης SlimShady ΘανάσοςG4 aladdin λολα45 AlexK9 El_ _Aggelos123 Κώστας 7708 fujiko chochoru cel123 xristina11 Alexandros973 Keeell eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολυ καλα οσα αναφερατε...Απο φυσικη ο Μαθιουδακης ειναι πολυ ωραιος και ο,τι πρεπει για 'Γ Λυκειου, εχει μεγαλωσει γενιες και γενιες Σε δευτερη φαση ,γιατι και ο Μαθιουδακης μεχρι ενα σημειο πηγαινει, θα προτεινα σιγουρα Πενεση-Συνονινο. Λιγο τραβηγμενος μερικες φορες αλλα αναλυει πολυ καλα τη θεωρια και εχει κερδισει δημοφιλια απο τοτε που βγηκε, ολο και περισσοτεροι τους προτιμουν ! Στις επαναληψεις μπορειτε παντα να αντλειτε πραγματα απο το ιντερνετ, υπαρχει υπερπληθωρα (οποιος θελει inbox να στειλω site ) Σε ο,τι αφορα τη Χημεια...Ναι, η κυριαρχια του Σαλτερη ειναι αδιαφιλονικητη. Οργανωμενος , ξεκαθαρος και μεσα στο πνευμα των εξετασεων !! Για οποιον θα το ηθελε εχω να προτεινω επισης Γ. Μαρνερη. Ειδικα τον τομο της Οργανικης τον αγαπησα Και χημεια για οποιον θα ηθελε θα μπορουσα με χαρα να τον κατατοπισω στα αντιστοιχα ιστολογια-sites Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Panos_2 Νεοφερμένο μέλος Ο Panos_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 13 Μαΐου 2016 στις 09:34 Ο Panos_2 έγραψε: #1.384 13-05-16 09:34 Νομιζω οτι ο μαθιουδακης δεν εχει καλη μεθοδολογια ενω στους πενεση σινοδινο υπαρχει ξεχωριστο κεφαλαιο(απλα πρεπει ο μαθιουδακης να εχει καλυτερες ασκησεις). Ο Μαθιουδακης δεν εβγαλε το 15 βοηθημα γιατι δεν μπορω να το βρω μονο οτι θα βγαλει καινουργιο τον ιουνη. Οσον αφορα τα μαθηματικα εχω ακουσει οτι ο νακης δεν ειναι καλος και οτι τα καλυτερα ειναι του παπαδακη και του μπαρλα. Ποιο εχει ασκησεις πιο κοντα στο θεμα των εξετασεων; Ενταξει χημεια θα παω με σαλτερη...Ειμαι ηδη γ λυκειου και δεν νομιζω οτι θα περασω εκει που θελω και μαλλον θα ξαναδωσω γι αυτο θελω και τα οσο δυνατον καλυτερα βοηθηματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resistance Νεοφερμένο μέλος Ο Resistance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 30 Μαΐου 2016 στις 16:14 Ο Resistance: #1.385 30-05-16 16:14 Παιδιά πάω Β' Λυκείου και σε περίπου ένα μήνα ξεκινάμε και την καλοκαιρινή προετοιμασία για τη Γ'(Προσανατολισμός Οικονομίας και Πληροφορικής).Έχω ήδη ξεκινήσει Μαθηματικά της Γ' από Μπάρλα και σχολικό βιβλίο από το Μάρτη και σταμάτησα το Πάσχα για τις επαναλήψεις(έφτασα μέχρι την αντίστροφη συνάρτηση).Θέλω όμως να πάρω άλλο ένα τουλάχιστον βοήθημα για να δουλεύω παράλληλα και ίσως να είναι και πιο δύσκολο.Μπορείτε να προτείνετε κάποια(εκτός από Παπαδάκη και Στεργίου-Νάκη που δεν μου αρέσει το στυλ τους); Έχω δει κάποια και θα ήθελα τη γνώμη σας: a)Χριστόφορος Αχτσαλωτίδης Μαθηματικά, Ανάλυση Γ'Λυκείου από Μεταίχμιο. b)Μαθηματικά Γ' Λυκείου από Ελληνοεκδοτική και συγγραφική ομάδα από το lysari. c)Μαθηματικά Γ' Λυκείου Θανάσης Ξένος από εκδόσεις Ζήτη. d)Μαθηματικά Γ' Λυκείου Κώστα Γκατζούλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2017 στις 15:49 Η sofia10 έγραψε: #1.386 02-02-17 15:49 παιδια εχεις δουλεψει κανεις με δημοπουλο στην φυσικη? πως του φανηκε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Φεβρουαρίου 2017 Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.453 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2017 στις 16:15 Ο Lancelot έγραψε: #1.387 02-02-17 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Resistance: Παιδιά πάω Β' Λυκείου και σε περίπου ένα μήνα ξεκινάμε και την καλοκαιρινή προετοιμασία για τη Γ'(Προσανατολισμός Οικονομίας και Πληροφορικής).Έχω ήδη ξεκινήσει Μαθηματικά της Γ' από Μπάρλα και σχολικό βιβλίο από το Μάρτη και σταμάτησα το Πάσχα για τις επαναλήψεις(έφτασα μέχρι την αντίστροφη συνάρτηση).Θέλω όμως να πάρω άλλο ένα τουλάχιστον βοήθημα για να δουλεύω παράλληλα και ίσως να είναι και πιο δύσκολο.Μπορείτε να προτείνετε κάποια(εκτός από Παπαδάκη και Στεργίου-Νάκη που δεν μου αρέσει το στυλ τους); Έχω δει κάποια και θα ήθελα τη γνώμη σας: a)Χριστόφορος Αχτσαλωτίδης Μαθηματικά, Ανάλυση Γ'Λυκείου από Μεταίχμιο. b)Μαθηματικά Γ' Λυκείου από Ελληνοεκδοτική και συγγραφική ομάδα από το lysari. c)Μαθηματικά Γ' Λυκείου Θανάσης Ξένος από εκδόσεις Ζήτη. d)Μαθηματικά Γ' Λυκείου Κώστα Γκατζούλη. Click για ανάπτυξη... Πηγαινε και δες τα σε ενα βιβλιοπωλειο αρχικα . Του μπαρλα και τα δυο(α και β τομος ) θεωρω ειναι υπεραρκετα και παραλληλα μπορεις απο σαιτ μαθηματικων να λυνεις και αλλα θεματα .(lysari.gr) . Εγω θα επελαγα το b Αλλά δεν είναι λιγο νωρίς για όλα αυτα ; Εχεις 1 χρονο και 3 μηνες ακομη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2017 στις 16:30 Η sofia10 έγραψε: #1.388 02-02-17 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Πηγαινε και δες τα σε ενα βιβλιοπωλειο αρχικα . Του μπαρλα και τα δυο(α και β τομος ) θεωρω ειναι υπεραρκετα και παραλληλα μπορεις απο σαιτ μαθηματικων να λυνεις και αλλα θεματα .(lysari.gr) . Εγω θα επελαγα το b Αλλά δεν είναι λιγο νωρίς για όλα αυτα ; Εχεις 1 χρονο και 3 μηνες ακομη... Click για ανάπτυξη... κοιτα την ημερομηνια που το εγραψε κι εγω μπερδευτηκα στην αρχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:54 Η sofia10 έγραψε: #1.389 03-02-17 12:54 παιδια εχεις δουλεψει κανεις με δημοπουλο στην φυσικη? πως του φανηκε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.453 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 13:40 Ο Lancelot έγραψε: #1.390 03-02-17 13:40 Αρχική Δημοσίευση από sofia10: παιδια εχεις δουλεψει κανεις με δημοπουλο στην φυσικη? πως του φανηκε? Click για ανάπτυξη... Εγώ δούλεψα μαθιουδακη και ήμουν 100% ευχαριστημένος . Μια φίλη μου είχε ξεκινήσει με τον δημοπουλο σε ιδιαίτερα και μέχρι το Δεκέμβρη είχε αλλάξει σε μαθιουδακη Και συγχρόνως έκανε του πενεση της ελληνοεκδοτικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 13:48 Η sofia10 έγραψε: #1.391 03-02-17 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Εγώ δούλεψα μαθιουδακη και ήμουν 100% ευχαριστημένος . Μια φίλη μου είχε ξεκινήσει με τον δημοπουλο σε ιδιαίτερα και μέχρι το Δεκέμβρη είχε αλλάξει σε μαθιουδακη Και συγχρόνως έκανε του πενεση της ελληνοεκδοτικης. Click για ανάπτυξη... ασκησεις απο μαθιουδακη μας δινει και στο φροντ οποτε δεν ξερω κατα ποσο χρειαζεται να το αγορασω(και εγω εχω μειενει πολυ ευχαριστημενη απο τις ασκησεις του ) απλα θα ηθελα και ενα ακομα να δουλευω και μονη ισως με καλες λυμμενες ασκησεις ,αυτο του πενεση το εχω ξανακουσει τι στυλ ειναι ,επιπεδο ? (γιατι στοχευω σε ψηλο βαθμο στο συγκεκριμενο μαθημα οποτε αφου ειμαι β λυκ κι εχω χρονο λεω να ψαχτω λιγο) στον δημοπουλο γνωριζεις τι δεν την ικανοποιησε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φαίλεια Νεοφερμένο μέλος Η Φαίλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2017 στις 22:54 Η Φαίλεια έγραψε: #1.392 29-03-17 22:54 Έχει κανείς το βοήθημα του Μιχαηλίδη Μαθηματικά Γ' Λυκείου Β Τόμος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2017 στις 05:34 Ο Αγγελος Κοκ: #1.393 31-03-17 05:34 Το εχω δει στον πατακη με καλη προσφορα (για να μην υπαρχει παρεξηγηση και σε παρω στον λαιμο μου) αυτο δεν εννοεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1579_3.jpg 11,3 KB · Εμφανίσεις: 1.011 sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 6 Απριλίου 2017 στις 15:06 Η sofia10 έγραψε: #1.394 06-04-17 15:06 παιδια τι γνωμη εχετε για το βοηθημα φυσικης γ λυκειου του θοδωρου γαρμπη εκδοσεις πατακη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Απριλίου 2017 VforVendetta Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 23 Μαΐου 2017 στις 15:34 Ο VforVendetta: #1.395 23-05-17 15:34 Παιδια θα ηθελα να βοηθημα για Βιολογια Κατευθυνσης Γ λυκειου. Βλεπω προτεινεται ενα συγκεκριμενο της Νοτας Λαζαρακης που εχει εξαντληθει ομως και ειναι παλιο. Υπαρχει κατι καλυτερο αυτη τη στιγμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.453 μηνύματα. 23 Μαΐου 2017 στις 16:13 Ο Lancelot έγραψε: #1.396 23-05-17 16:13 Χωρίς να είμαι σίγουρος αλλά με ο,τι είχα ακούσει από συμμαθητές μου δεν υπάρχει κάποιο βοήθημα στη βιολογία που να ξεχωρίζει. Εξαρτάται από τον καθηγητή και τον τρόπο δουλειάς του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChristyBoo Νεοφερμένο μέλος Η ChristyBoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 23 Μαΐου 2017 στις 17:09 Η ChristyBoo: #1.397 23-05-17 17:09 Αρχική Δημοσίευση από VforVendetta: Παιδια θα ηθελα να βοηθημα για Βιολογια Κατευθυνσης Γ λυκειου. Βλεπω προτεινεται ενα συγκεκριμενο της Νοτας Λαζαρακης που εχει εξαντληθει ομως και ειναι παλιο. Υπαρχει κατι καλυτερο αυτη τη στιγμη; Click για ανάπτυξη... Εγώ χρησιμοποιούσα του Σαββάλα στην Κατεύθυνση, το οποίο ήταν αρκετά ικανοποιητικό μπορώ να πω! Είναι 4 συγγραφέων Πιταροκοίλη, Νοταρά, Αρδίττη και Γκιργκινούδη! Μπορείς να του ρίξεις μια ματιά να δεις αν σου κάνει Αρχική Δημοσίευση από ChristyBoo: Εγώ χρησιμοποιούσα του Σαββάλα στην Κατεύθυνση, το οποίο ήταν αρκετά ικανοποιητικό μπορώ να πω! Είναι 4 συγγραφέων Πιταροκοίλη, Νοταρά, Αρδίττη και Γκιργκινούδη! Μπορείς να του ρίξεις μια ματιά να δεις αν σου κάνει Click για ανάπτυξη... ΛΑΘΟΣ, του Τζαβάρα είχα τελικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Μαΐου 2017 Guest 125626 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2017 στις 20:52 Ο Guest 125626: #1.398 16-06-17 20:52 Από το βοήθημα του Στεργίου σε κάθε κεφ. ποιές είναι οι πιο ΔΥΣΚΟΛΕΣ; Εννοώ είναι αυτές από τα θέματα εξετάσεων, είναι οι τελευταίες από κάθε παράγραφο, ... ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125626 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2017 στις 12:24 Ο Guest 125626: #1.399 17-06-17 12:24 Μόνο εγώ εχω αυτή την απορία; Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2017 στις 13:18 Η sofia10 έγραψε: #1.400 17-06-17 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Χάρης 28: Μόνο εγώ εχω αυτή την απορία; Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός... Click για ανάπτυξη... στο βιλβιο της β που ειχα φετος , δυσκολες ηταν τα τεταρτα θεματα στα διαγωνισματα , και τα τριτα ισως, επισης μεσα στις ασκησεις των κεφαλαιων σε συνδυαστικες προς το τελος υπηρχαν πιο απαιτητικες οπως και καποιες σε κατι ροζ επαναληπτικες σελιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. ChrisG152 evadask75 Vera trifasikodiavasma hristosdab vade agg1 ma dam Dion G. Myrtw4567 Panatha mono Basiliki.kiki Startx0 Ilovemycats27 Vasilaras Than003 spring day Maynard BillyTheKid rempelos42 Apocalypse Kitana Magigi kost28 spinalgr1990 Ameliak το κοριτσι του μαη Sherlockina Nefeloula Unboxholics oups Pharmacist01 JST GeorgePap2003 Johanna Mark sophiaa ioanna06 nickd6776 augustine angies endosporia margik ggl Νομάρχης SlimShady ΘανάσοςG4 aladdin λολα45 AlexK9 El_ _Aggelos123 Κώστας 7708 fujiko chochoru cel123 xristina11 Alexandros973 Keeell eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νομιζω οτι ο μαθιουδακης δεν εχει καλη μεθοδολογια ενω στους πενεση σινοδινο υπαρχει ξεχωριστο κεφαλαιο(απλα πρεπει ο μαθιουδακης να εχει καλυτερες ασκησεις). Ο Μαθιουδακης δεν εβγαλε το 15 βοηθημα γιατι δεν μπορω να το βρω μονο οτι θα βγαλει καινουργιο τον ιουνη. Οσον αφορα τα μαθηματικα εχω ακουσει οτι ο νακης δεν ειναι καλος και οτι τα καλυτερα ειναι του παπαδακη και του μπαρλα. Ποιο εχει ασκησεις πιο κοντα στο θεμα των εξετασεων; Ενταξει χημεια θα παω με σαλτερη...Ειμαι ηδη γ λυκειου και δεν νομιζω οτι θα περασω εκει που θελω και μαλλον θα ξαναδωσω γι αυτο θελω και τα οσο δυνατον καλυτερα βοηθηματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resistance Νεοφερμένο μέλος Ο Resistance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 30 Μαΐου 2016 στις 16:14 Ο Resistance: #1.385 30-05-16 16:14 Παιδιά πάω Β' Λυκείου και σε περίπου ένα μήνα ξεκινάμε και την καλοκαιρινή προετοιμασία για τη Γ'(Προσανατολισμός Οικονομίας και Πληροφορικής).Έχω ήδη ξεκινήσει Μαθηματικά της Γ' από Μπάρλα και σχολικό βιβλίο από το Μάρτη και σταμάτησα το Πάσχα για τις επαναλήψεις(έφτασα μέχρι την αντίστροφη συνάρτηση).Θέλω όμως να πάρω άλλο ένα τουλάχιστον βοήθημα για να δουλεύω παράλληλα και ίσως να είναι και πιο δύσκολο.Μπορείτε να προτείνετε κάποια(εκτός από Παπαδάκη και Στεργίου-Νάκη που δεν μου αρέσει το στυλ τους); Έχω δει κάποια και θα ήθελα τη γνώμη σας: a)Χριστόφορος Αχτσαλωτίδης Μαθηματικά, Ανάλυση Γ'Λυκείου από Μεταίχμιο. b)Μαθηματικά Γ' Λυκείου από Ελληνοεκδοτική και συγγραφική ομάδα από το lysari. c)Μαθηματικά Γ' Λυκείου Θανάσης Ξένος από εκδόσεις Ζήτη. d)Μαθηματικά Γ' Λυκείου Κώστα Γκατζούλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2017 στις 15:49 Η sofia10 έγραψε: #1.386 02-02-17 15:49 παιδια εχεις δουλεψει κανεις με δημοπουλο στην φυσικη? πως του φανηκε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Φεβρουαρίου 2017 Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.453 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2017 στις 16:15 Ο Lancelot έγραψε: #1.387 02-02-17 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Resistance: Παιδιά πάω Β' Λυκείου και σε περίπου ένα μήνα ξεκινάμε και την καλοκαιρινή προετοιμασία για τη Γ'(Προσανατολισμός Οικονομίας και Πληροφορικής).Έχω ήδη ξεκινήσει Μαθηματικά της Γ' από Μπάρλα και σχολικό βιβλίο από το Μάρτη και σταμάτησα το Πάσχα για τις επαναλήψεις(έφτασα μέχρι την αντίστροφη συνάρτηση).Θέλω όμως να πάρω άλλο ένα τουλάχιστον βοήθημα για να δουλεύω παράλληλα και ίσως να είναι και πιο δύσκολο.Μπορείτε να προτείνετε κάποια(εκτός από Παπαδάκη και Στεργίου-Νάκη που δεν μου αρέσει το στυλ τους); Έχω δει κάποια και θα ήθελα τη γνώμη σας: a)Χριστόφορος Αχτσαλωτίδης Μαθηματικά, Ανάλυση Γ'Λυκείου από Μεταίχμιο. b)Μαθηματικά Γ' Λυκείου από Ελληνοεκδοτική και συγγραφική ομάδα από το lysari. c)Μαθηματικά Γ' Λυκείου Θανάσης Ξένος από εκδόσεις Ζήτη. d)Μαθηματικά Γ' Λυκείου Κώστα Γκατζούλη. Click για ανάπτυξη... Πηγαινε και δες τα σε ενα βιβλιοπωλειο αρχικα . Του μπαρλα και τα δυο(α και β τομος ) θεωρω ειναι υπεραρκετα και παραλληλα μπορεις απο σαιτ μαθηματικων να λυνεις και αλλα θεματα .(lysari.gr) . Εγω θα επελαγα το b Αλλά δεν είναι λιγο νωρίς για όλα αυτα ; Εχεις 1 χρονο και 3 μηνες ακομη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2017 στις 16:30 Η sofia10 έγραψε: #1.388 02-02-17 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Πηγαινε και δες τα σε ενα βιβλιοπωλειο αρχικα . Του μπαρλα και τα δυο(α και β τομος ) θεωρω ειναι υπεραρκετα και παραλληλα μπορεις απο σαιτ μαθηματικων να λυνεις και αλλα θεματα .(lysari.gr) . Εγω θα επελαγα το b Αλλά δεν είναι λιγο νωρίς για όλα αυτα ; Εχεις 1 χρονο και 3 μηνες ακομη... Click για ανάπτυξη... κοιτα την ημερομηνια που το εγραψε κι εγω μπερδευτηκα στην αρχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:54 Η sofia10 έγραψε: #1.389 03-02-17 12:54 παιδια εχεις δουλεψει κανεις με δημοπουλο στην φυσικη? πως του φανηκε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.453 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 13:40 Ο Lancelot έγραψε: #1.390 03-02-17 13:40 Αρχική Δημοσίευση από sofia10: παιδια εχεις δουλεψει κανεις με δημοπουλο στην φυσικη? πως του φανηκε? Click για ανάπτυξη... Εγώ δούλεψα μαθιουδακη και ήμουν 100% ευχαριστημένος . Μια φίλη μου είχε ξεκινήσει με τον δημοπουλο σε ιδιαίτερα και μέχρι το Δεκέμβρη είχε αλλάξει σε μαθιουδακη Και συγχρόνως έκανε του πενεση της ελληνοεκδοτικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 13:48 Η sofia10 έγραψε: #1.391 03-02-17 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Εγώ δούλεψα μαθιουδακη και ήμουν 100% ευχαριστημένος . Μια φίλη μου είχε ξεκινήσει με τον δημοπουλο σε ιδιαίτερα και μέχρι το Δεκέμβρη είχε αλλάξει σε μαθιουδακη Και συγχρόνως έκανε του πενεση της ελληνοεκδοτικης. Click για ανάπτυξη... ασκησεις απο μαθιουδακη μας δινει και στο φροντ οποτε δεν ξερω κατα ποσο χρειαζεται να το αγορασω(και εγω εχω μειενει πολυ ευχαριστημενη απο τις ασκησεις του ) απλα θα ηθελα και ενα ακομα να δουλευω και μονη ισως με καλες λυμμενες ασκησεις ,αυτο του πενεση το εχω ξανακουσει τι στυλ ειναι ,επιπεδο ? (γιατι στοχευω σε ψηλο βαθμο στο συγκεκριμενο μαθημα οποτε αφου ειμαι β λυκ κι εχω χρονο λεω να ψαχτω λιγο) στον δημοπουλο γνωριζεις τι δεν την ικανοποιησε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φαίλεια Νεοφερμένο μέλος Η Φαίλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2017 στις 22:54 Η Φαίλεια έγραψε: #1.392 29-03-17 22:54 Έχει κανείς το βοήθημα του Μιχαηλίδη Μαθηματικά Γ' Λυκείου Β Τόμος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2017 στις 05:34 Ο Αγγελος Κοκ: #1.393 31-03-17 05:34 Το εχω δει στον πατακη με καλη προσφορα (για να μην υπαρχει παρεξηγηση και σε παρω στον λαιμο μου) αυτο δεν εννοεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1579_3.jpg 11,3 KB · Εμφανίσεις: 1.011 sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 6 Απριλίου 2017 στις 15:06 Η sofia10 έγραψε: #1.394 06-04-17 15:06 παιδια τι γνωμη εχετε για το βοηθημα φυσικης γ λυκειου του θοδωρου γαρμπη εκδοσεις πατακη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Απριλίου 2017 VforVendetta Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 23 Μαΐου 2017 στις 15:34 Ο VforVendetta: #1.395 23-05-17 15:34 Παιδια θα ηθελα να βοηθημα για Βιολογια Κατευθυνσης Γ λυκειου. Βλεπω προτεινεται ενα συγκεκριμενο της Νοτας Λαζαρακης που εχει εξαντληθει ομως και ειναι παλιο. Υπαρχει κατι καλυτερο αυτη τη στιγμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.453 μηνύματα. 23 Μαΐου 2017 στις 16:13 Ο Lancelot έγραψε: #1.396 23-05-17 16:13 Χωρίς να είμαι σίγουρος αλλά με ο,τι είχα ακούσει από συμμαθητές μου δεν υπάρχει κάποιο βοήθημα στη βιολογία που να ξεχωρίζει. Εξαρτάται από τον καθηγητή και τον τρόπο δουλειάς του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChristyBoo Νεοφερμένο μέλος Η ChristyBoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 23 Μαΐου 2017 στις 17:09 Η ChristyBoo: #1.397 23-05-17 17:09 Αρχική Δημοσίευση από VforVendetta: Παιδια θα ηθελα να βοηθημα για Βιολογια Κατευθυνσης Γ λυκειου. Βλεπω προτεινεται ενα συγκεκριμενο της Νοτας Λαζαρακης που εχει εξαντληθει ομως και ειναι παλιο. Υπαρχει κατι καλυτερο αυτη τη στιγμη; Click για ανάπτυξη... Εγώ χρησιμοποιούσα του Σαββάλα στην Κατεύθυνση, το οποίο ήταν αρκετά ικανοποιητικό μπορώ να πω! Είναι 4 συγγραφέων Πιταροκοίλη, Νοταρά, Αρδίττη και Γκιργκινούδη! Μπορείς να του ρίξεις μια ματιά να δεις αν σου κάνει Αρχική Δημοσίευση από ChristyBoo: Εγώ χρησιμοποιούσα του Σαββάλα στην Κατεύθυνση, το οποίο ήταν αρκετά ικανοποιητικό μπορώ να πω! Είναι 4 συγγραφέων Πιταροκοίλη, Νοταρά, Αρδίττη και Γκιργκινούδη! Μπορείς να του ρίξεις μια ματιά να δεις αν σου κάνει Click για ανάπτυξη... ΛΑΘΟΣ, του Τζαβάρα είχα τελικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Μαΐου 2017 Guest 125626 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2017 στις 20:52 Ο Guest 125626: #1.398 16-06-17 20:52 Από το βοήθημα του Στεργίου σε κάθε κεφ. ποιές είναι οι πιο ΔΥΣΚΟΛΕΣ; Εννοώ είναι αυτές από τα θέματα εξετάσεων, είναι οι τελευταίες από κάθε παράγραφο, ... ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125626 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2017 στις 12:24 Ο Guest 125626: #1.399 17-06-17 12:24 Μόνο εγώ εχω αυτή την απορία; Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2017 στις 13:18 Η sofia10 έγραψε: #1.400 17-06-17 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Χάρης 28: Μόνο εγώ εχω αυτή την απορία; Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός... Click για ανάπτυξη... στο βιλβιο της β που ειχα φετος , δυσκολες ηταν τα τεταρτα θεματα στα διαγωνισματα , και τα τριτα ισως, επισης μεσα στις ασκησεις των κεφαλαιων σε συνδυαστικες προς το τελος υπηρχαν πιο απαιτητικες οπως και καποιες σε κατι ροζ επαναληπτικες σελιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. ChrisG152 evadask75 Vera trifasikodiavasma hristosdab vade agg1 ma dam Dion G. Myrtw4567 Panatha mono Basiliki.kiki Startx0 Ilovemycats27 Vasilaras Than003 spring day Maynard BillyTheKid rempelos42 Apocalypse Kitana Magigi kost28 spinalgr1990 Ameliak το κοριτσι του μαη Sherlockina Nefeloula Unboxholics oups Pharmacist01 JST GeorgePap2003 Johanna Mark sophiaa ioanna06 nickd6776 augustine angies endosporia margik ggl Νομάρχης SlimShady ΘανάσοςG4 aladdin λολα45 AlexK9 El_ _Aggelos123 Κώστας 7708 fujiko chochoru cel123 xristina11 Alexandros973 Keeell eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά πάω Β' Λυκείου και σε περίπου ένα μήνα ξεκινάμε και την καλοκαιρινή προετοιμασία για τη Γ'(Προσανατολισμός Οικονομίας και Πληροφορικής).Έχω ήδη ξεκινήσει Μαθηματικά της Γ' από Μπάρλα και σχολικό βιβλίο από το Μάρτη και σταμάτησα το Πάσχα για τις επαναλήψεις(έφτασα μέχρι την αντίστροφη συνάρτηση).Θέλω όμως να πάρω άλλο ένα τουλάχιστον βοήθημα για να δουλεύω παράλληλα και ίσως να είναι και πιο δύσκολο.Μπορείτε να προτείνετε κάποια(εκτός από Παπαδάκη και Στεργίου-Νάκη που δεν μου αρέσει το στυλ τους); Έχω δει κάποια και θα ήθελα τη γνώμη σας: a)Χριστόφορος Αχτσαλωτίδης Μαθηματικά, Ανάλυση Γ'Λυκείου από Μεταίχμιο. b)Μαθηματικά Γ' Λυκείου από Ελληνοεκδοτική και συγγραφική ομάδα από το lysari. c)Μαθηματικά Γ' Λυκείου Θανάσης Ξένος από εκδόσεις Ζήτη. d)Μαθηματικά Γ' Λυκείου Κώστα Γκατζούλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2017 στις 15:49 Η sofia10 έγραψε: #1.386 02-02-17 15:49 παιδια εχεις δουλεψει κανεις με δημοπουλο στην φυσικη? πως του φανηκε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Φεβρουαρίου 2017 Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.453 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2017 στις 16:15 Ο Lancelot έγραψε: #1.387 02-02-17 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Resistance: Παιδιά πάω Β' Λυκείου και σε περίπου ένα μήνα ξεκινάμε και την καλοκαιρινή προετοιμασία για τη Γ'(Προσανατολισμός Οικονομίας και Πληροφορικής).Έχω ήδη ξεκινήσει Μαθηματικά της Γ' από Μπάρλα και σχολικό βιβλίο από το Μάρτη και σταμάτησα το Πάσχα για τις επαναλήψεις(έφτασα μέχρι την αντίστροφη συνάρτηση).Θέλω όμως να πάρω άλλο ένα τουλάχιστον βοήθημα για να δουλεύω παράλληλα και ίσως να είναι και πιο δύσκολο.Μπορείτε να προτείνετε κάποια(εκτός από Παπαδάκη και Στεργίου-Νάκη που δεν μου αρέσει το στυλ τους); Έχω δει κάποια και θα ήθελα τη γνώμη σας: a)Χριστόφορος Αχτσαλωτίδης Μαθηματικά, Ανάλυση Γ'Λυκείου από Μεταίχμιο. b)Μαθηματικά Γ' Λυκείου από Ελληνοεκδοτική και συγγραφική ομάδα από το lysari. c)Μαθηματικά Γ' Λυκείου Θανάσης Ξένος από εκδόσεις Ζήτη. d)Μαθηματικά Γ' Λυκείου Κώστα Γκατζούλη. Click για ανάπτυξη... Πηγαινε και δες τα σε ενα βιβλιοπωλειο αρχικα . Του μπαρλα και τα δυο(α και β τομος ) θεωρω ειναι υπεραρκετα και παραλληλα μπορεις απο σαιτ μαθηματικων να λυνεις και αλλα θεματα .(lysari.gr) . Εγω θα επελαγα το b Αλλά δεν είναι λιγο νωρίς για όλα αυτα ; Εχεις 1 χρονο και 3 μηνες ακομη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2017 στις 16:30 Η sofia10 έγραψε: #1.388 02-02-17 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Πηγαινε και δες τα σε ενα βιβλιοπωλειο αρχικα . Του μπαρλα και τα δυο(α και β τομος ) θεωρω ειναι υπεραρκετα και παραλληλα μπορεις απο σαιτ μαθηματικων να λυνεις και αλλα θεματα .(lysari.gr) . Εγω θα επελαγα το b Αλλά δεν είναι λιγο νωρίς για όλα αυτα ; Εχεις 1 χρονο και 3 μηνες ακομη... Click για ανάπτυξη... κοιτα την ημερομηνια που το εγραψε κι εγω μπερδευτηκα στην αρχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:54 Η sofia10 έγραψε: #1.389 03-02-17 12:54 παιδια εχεις δουλεψει κανεις με δημοπουλο στην φυσικη? πως του φανηκε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.453 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 13:40 Ο Lancelot έγραψε: #1.390 03-02-17 13:40 Αρχική Δημοσίευση από sofia10: παιδια εχεις δουλεψει κανεις με δημοπουλο στην φυσικη? πως του φανηκε? Click για ανάπτυξη... Εγώ δούλεψα μαθιουδακη και ήμουν 100% ευχαριστημένος . Μια φίλη μου είχε ξεκινήσει με τον δημοπουλο σε ιδιαίτερα και μέχρι το Δεκέμβρη είχε αλλάξει σε μαθιουδακη Και συγχρόνως έκανε του πενεση της ελληνοεκδοτικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 13:48 Η sofia10 έγραψε: #1.391 03-02-17 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Εγώ δούλεψα μαθιουδακη και ήμουν 100% ευχαριστημένος . Μια φίλη μου είχε ξεκινήσει με τον δημοπουλο σε ιδιαίτερα και μέχρι το Δεκέμβρη είχε αλλάξει σε μαθιουδακη Και συγχρόνως έκανε του πενεση της ελληνοεκδοτικης. Click για ανάπτυξη... ασκησεις απο μαθιουδακη μας δινει και στο φροντ οποτε δεν ξερω κατα ποσο χρειαζεται να το αγορασω(και εγω εχω μειενει πολυ ευχαριστημενη απο τις ασκησεις του ) απλα θα ηθελα και ενα ακομα να δουλευω και μονη ισως με καλες λυμμενες ασκησεις ,αυτο του πενεση το εχω ξανακουσει τι στυλ ειναι ,επιπεδο ? (γιατι στοχευω σε ψηλο βαθμο στο συγκεκριμενο μαθημα οποτε αφου ειμαι β λυκ κι εχω χρονο λεω να ψαχτω λιγο) στον δημοπουλο γνωριζεις τι δεν την ικανοποιησε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φαίλεια Νεοφερμένο μέλος Η Φαίλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2017 στις 22:54 Η Φαίλεια έγραψε: #1.392 29-03-17 22:54 Έχει κανείς το βοήθημα του Μιχαηλίδη Μαθηματικά Γ' Λυκείου Β Τόμος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2017 στις 05:34 Ο Αγγελος Κοκ: #1.393 31-03-17 05:34 Το εχω δει στον πατακη με καλη προσφορα (για να μην υπαρχει παρεξηγηση και σε παρω στον λαιμο μου) αυτο δεν εννοεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1579_3.jpg 11,3 KB · Εμφανίσεις: 1.011 sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 6 Απριλίου 2017 στις 15:06 Η sofia10 έγραψε: #1.394 06-04-17 15:06 παιδια τι γνωμη εχετε για το βοηθημα φυσικης γ λυκειου του θοδωρου γαρμπη εκδοσεις πατακη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Απριλίου 2017 VforVendetta Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 23 Μαΐου 2017 στις 15:34 Ο VforVendetta: #1.395 23-05-17 15:34 Παιδια θα ηθελα να βοηθημα για Βιολογια Κατευθυνσης Γ λυκειου. Βλεπω προτεινεται ενα συγκεκριμενο της Νοτας Λαζαρακης που εχει εξαντληθει ομως και ειναι παλιο. Υπαρχει κατι καλυτερο αυτη τη στιγμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.453 μηνύματα. 23 Μαΐου 2017 στις 16:13 Ο Lancelot έγραψε: #1.396 23-05-17 16:13 Χωρίς να είμαι σίγουρος αλλά με ο,τι είχα ακούσει από συμμαθητές μου δεν υπάρχει κάποιο βοήθημα στη βιολογία που να ξεχωρίζει. Εξαρτάται από τον καθηγητή και τον τρόπο δουλειάς του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChristyBoo Νεοφερμένο μέλος Η ChristyBoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 23 Μαΐου 2017 στις 17:09 Η ChristyBoo: #1.397 23-05-17 17:09 Αρχική Δημοσίευση από VforVendetta: Παιδια θα ηθελα να βοηθημα για Βιολογια Κατευθυνσης Γ λυκειου. Βλεπω προτεινεται ενα συγκεκριμενο της Νοτας Λαζαρακης που εχει εξαντληθει ομως και ειναι παλιο. Υπαρχει κατι καλυτερο αυτη τη στιγμη; Click για ανάπτυξη... Εγώ χρησιμοποιούσα του Σαββάλα στην Κατεύθυνση, το οποίο ήταν αρκετά ικανοποιητικό μπορώ να πω! Είναι 4 συγγραφέων Πιταροκοίλη, Νοταρά, Αρδίττη και Γκιργκινούδη! Μπορείς να του ρίξεις μια ματιά να δεις αν σου κάνει Αρχική Δημοσίευση από ChristyBoo: Εγώ χρησιμοποιούσα του Σαββάλα στην Κατεύθυνση, το οποίο ήταν αρκετά ικανοποιητικό μπορώ να πω! Είναι 4 συγγραφέων Πιταροκοίλη, Νοταρά, Αρδίττη και Γκιργκινούδη! Μπορείς να του ρίξεις μια ματιά να δεις αν σου κάνει Click για ανάπτυξη... ΛΑΘΟΣ, του Τζαβάρα είχα τελικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Μαΐου 2017 Guest 125626 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2017 στις 20:52 Ο Guest 125626: #1.398 16-06-17 20:52 Από το βοήθημα του Στεργίου σε κάθε κεφ. ποιές είναι οι πιο ΔΥΣΚΟΛΕΣ; Εννοώ είναι αυτές από τα θέματα εξετάσεων, είναι οι τελευταίες από κάθε παράγραφο, ... ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125626 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2017 στις 12:24 Ο Guest 125626: #1.399 17-06-17 12:24 Μόνο εγώ εχω αυτή την απορία; Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2017 στις 13:18 Η sofia10 έγραψε: #1.400 17-06-17 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Χάρης 28: Μόνο εγώ εχω αυτή την απορία; Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός... Click για ανάπτυξη... στο βιλβιο της β που ειχα φετος , δυσκολες ηταν τα τεταρτα θεματα στα διαγωνισματα , και τα τριτα ισως, επισης μεσα στις ασκησεις των κεφαλαιων σε συνδυαστικες προς το τελος υπηρχαν πιο απαιτητικες οπως και καποιες σε κατι ροζ επαναληπτικες σελιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. ChrisG152 evadask75 Vera trifasikodiavasma hristosdab vade agg1 ma dam Dion G. Myrtw4567 Panatha mono Basiliki.kiki Startx0 Ilovemycats27 Vasilaras Than003 spring day Maynard BillyTheKid rempelos42 Apocalypse Kitana Magigi kost28 spinalgr1990 Ameliak το κοριτσι του μαη Sherlockina Nefeloula Unboxholics oups Pharmacist01 JST GeorgePap2003 Johanna Mark sophiaa ioanna06 nickd6776 augustine angies endosporia margik ggl Νομάρχης SlimShady ΘανάσοςG4 aladdin λολα45 AlexK9 El_ _Aggelos123 Κώστας 7708 fujiko chochoru cel123 xristina11 Alexandros973 Keeell eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια εχεις δουλεψει κανεις με δημοπουλο στην φυσικη? πως του φανηκε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.453 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2017 στις 16:15 Ο Lancelot έγραψε: #1.387 02-02-17 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Resistance: Παιδιά πάω Β' Λυκείου και σε περίπου ένα μήνα ξεκινάμε και την καλοκαιρινή προετοιμασία για τη Γ'(Προσανατολισμός Οικονομίας και Πληροφορικής).Έχω ήδη ξεκινήσει Μαθηματικά της Γ' από Μπάρλα και σχολικό βιβλίο από το Μάρτη και σταμάτησα το Πάσχα για τις επαναλήψεις(έφτασα μέχρι την αντίστροφη συνάρτηση).Θέλω όμως να πάρω άλλο ένα τουλάχιστον βοήθημα για να δουλεύω παράλληλα και ίσως να είναι και πιο δύσκολο.Μπορείτε να προτείνετε κάποια(εκτός από Παπαδάκη και Στεργίου-Νάκη που δεν μου αρέσει το στυλ τους); Έχω δει κάποια και θα ήθελα τη γνώμη σας: a)Χριστόφορος Αχτσαλωτίδης Μαθηματικά, Ανάλυση Γ'Λυκείου από Μεταίχμιο. b)Μαθηματικά Γ' Λυκείου από Ελληνοεκδοτική και συγγραφική ομάδα από το lysari. c)Μαθηματικά Γ' Λυκείου Θανάσης Ξένος από εκδόσεις Ζήτη. d)Μαθηματικά Γ' Λυκείου Κώστα Γκατζούλη. Click για ανάπτυξη... Πηγαινε και δες τα σε ενα βιβλιοπωλειο αρχικα . Του μπαρλα και τα δυο(α και β τομος ) θεωρω ειναι υπεραρκετα και παραλληλα μπορεις απο σαιτ μαθηματικων να λυνεις και αλλα θεματα .(lysari.gr) . Εγω θα επελαγα το b Αλλά δεν είναι λιγο νωρίς για όλα αυτα ; Εχεις 1 χρονο και 3 μηνες ακομη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2017 στις 16:30 Η sofia10 έγραψε: #1.388 02-02-17 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Πηγαινε και δες τα σε ενα βιβλιοπωλειο αρχικα . Του μπαρλα και τα δυο(α και β τομος ) θεωρω ειναι υπεραρκετα και παραλληλα μπορεις απο σαιτ μαθηματικων να λυνεις και αλλα θεματα .(lysari.gr) . Εγω θα επελαγα το b Αλλά δεν είναι λιγο νωρίς για όλα αυτα ; Εχεις 1 χρονο και 3 μηνες ακομη... Click για ανάπτυξη... κοιτα την ημερομηνια που το εγραψε κι εγω μπερδευτηκα στην αρχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:54 Η sofia10 έγραψε: #1.389 03-02-17 12:54 παιδια εχεις δουλεψει κανεις με δημοπουλο στην φυσικη? πως του φανηκε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.453 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 13:40 Ο Lancelot έγραψε: #1.390 03-02-17 13:40 Αρχική Δημοσίευση από sofia10: παιδια εχεις δουλεψει κανεις με δημοπουλο στην φυσικη? πως του φανηκε? Click για ανάπτυξη... Εγώ δούλεψα μαθιουδακη και ήμουν 100% ευχαριστημένος . Μια φίλη μου είχε ξεκινήσει με τον δημοπουλο σε ιδιαίτερα και μέχρι το Δεκέμβρη είχε αλλάξει σε μαθιουδακη Και συγχρόνως έκανε του πενεση της ελληνοεκδοτικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 13:48 Η sofia10 έγραψε: #1.391 03-02-17 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Εγώ δούλεψα μαθιουδακη και ήμουν 100% ευχαριστημένος . Μια φίλη μου είχε ξεκινήσει με τον δημοπουλο σε ιδιαίτερα και μέχρι το Δεκέμβρη είχε αλλάξει σε μαθιουδακη Και συγχρόνως έκανε του πενεση της ελληνοεκδοτικης. Click για ανάπτυξη... ασκησεις απο μαθιουδακη μας δινει και στο φροντ οποτε δεν ξερω κατα ποσο χρειαζεται να το αγορασω(και εγω εχω μειενει πολυ ευχαριστημενη απο τις ασκησεις του ) απλα θα ηθελα και ενα ακομα να δουλευω και μονη ισως με καλες λυμμενες ασκησεις ,αυτο του πενεση το εχω ξανακουσει τι στυλ ειναι ,επιπεδο ? (γιατι στοχευω σε ψηλο βαθμο στο συγκεκριμενο μαθημα οποτε αφου ειμαι β λυκ κι εχω χρονο λεω να ψαχτω λιγο) στον δημοπουλο γνωριζεις τι δεν την ικανοποιησε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φαίλεια Νεοφερμένο μέλος Η Φαίλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2017 στις 22:54 Η Φαίλεια έγραψε: #1.392 29-03-17 22:54 Έχει κανείς το βοήθημα του Μιχαηλίδη Μαθηματικά Γ' Λυκείου Β Τόμος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2017 στις 05:34 Ο Αγγελος Κοκ: #1.393 31-03-17 05:34 Το εχω δει στον πατακη με καλη προσφορα (για να μην υπαρχει παρεξηγηση και σε παρω στον λαιμο μου) αυτο δεν εννοεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1579_3.jpg 11,3 KB · Εμφανίσεις: 1.011 sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 6 Απριλίου 2017 στις 15:06 Η sofia10 έγραψε: #1.394 06-04-17 15:06 παιδια τι γνωμη εχετε για το βοηθημα φυσικης γ λυκειου του θοδωρου γαρμπη εκδοσεις πατακη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Απριλίου 2017 VforVendetta Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 23 Μαΐου 2017 στις 15:34 Ο VforVendetta: #1.395 23-05-17 15:34 Παιδια θα ηθελα να βοηθημα για Βιολογια Κατευθυνσης Γ λυκειου. Βλεπω προτεινεται ενα συγκεκριμενο της Νοτας Λαζαρακης που εχει εξαντληθει ομως και ειναι παλιο. Υπαρχει κατι καλυτερο αυτη τη στιγμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.453 μηνύματα. 23 Μαΐου 2017 στις 16:13 Ο Lancelot έγραψε: #1.396 23-05-17 16:13 Χωρίς να είμαι σίγουρος αλλά με ο,τι είχα ακούσει από συμμαθητές μου δεν υπάρχει κάποιο βοήθημα στη βιολογία που να ξεχωρίζει. Εξαρτάται από τον καθηγητή και τον τρόπο δουλειάς του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChristyBoo Νεοφερμένο μέλος Η ChristyBoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 23 Μαΐου 2017 στις 17:09 Η ChristyBoo: #1.397 23-05-17 17:09 Αρχική Δημοσίευση από VforVendetta: Παιδια θα ηθελα να βοηθημα για Βιολογια Κατευθυνσης Γ λυκειου. Βλεπω προτεινεται ενα συγκεκριμενο της Νοτας Λαζαρακης που εχει εξαντληθει ομως και ειναι παλιο. Υπαρχει κατι καλυτερο αυτη τη στιγμη; Click για ανάπτυξη... Εγώ χρησιμοποιούσα του Σαββάλα στην Κατεύθυνση, το οποίο ήταν αρκετά ικανοποιητικό μπορώ να πω! Είναι 4 συγγραφέων Πιταροκοίλη, Νοταρά, Αρδίττη και Γκιργκινούδη! Μπορείς να του ρίξεις μια ματιά να δεις αν σου κάνει Αρχική Δημοσίευση από ChristyBoo: Εγώ χρησιμοποιούσα του Σαββάλα στην Κατεύθυνση, το οποίο ήταν αρκετά ικανοποιητικό μπορώ να πω! Είναι 4 συγγραφέων Πιταροκοίλη, Νοταρά, Αρδίττη και Γκιργκινούδη! Μπορείς να του ρίξεις μια ματιά να δεις αν σου κάνει Click για ανάπτυξη... ΛΑΘΟΣ, του Τζαβάρα είχα τελικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Μαΐου 2017 Guest 125626 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2017 στις 20:52 Ο Guest 125626: #1.398 16-06-17 20:52 Από το βοήθημα του Στεργίου σε κάθε κεφ. ποιές είναι οι πιο ΔΥΣΚΟΛΕΣ; Εννοώ είναι αυτές από τα θέματα εξετάσεων, είναι οι τελευταίες από κάθε παράγραφο, ... ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125626 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2017 στις 12:24 Ο Guest 125626: #1.399 17-06-17 12:24 Μόνο εγώ εχω αυτή την απορία; Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2017 στις 13:18 Η sofia10 έγραψε: #1.400 17-06-17 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Χάρης 28: Μόνο εγώ εχω αυτή την απορία; Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός... Click για ανάπτυξη... στο βιλβιο της β που ειχα φετος , δυσκολες ηταν τα τεταρτα θεματα στα διαγωνισματα , και τα τριτα ισως, επισης μεσα στις ασκησεις των κεφαλαιων σε συνδυαστικες προς το τελος υπηρχαν πιο απαιτητικες οπως και καποιες σε κατι ροζ επαναληπτικες σελιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. ChrisG152 evadask75 Vera trifasikodiavasma hristosdab vade agg1 ma dam Dion G. Myrtw4567 Panatha mono Basiliki.kiki Startx0 Ilovemycats27 Vasilaras Than003 spring day Maynard BillyTheKid rempelos42 Apocalypse Kitana Magigi kost28 spinalgr1990 Ameliak το κοριτσι του μαη Sherlockina Nefeloula Unboxholics oups Pharmacist01 JST GeorgePap2003 Johanna Mark sophiaa ioanna06 nickd6776 augustine angies endosporia margik ggl Νομάρχης SlimShady ΘανάσοςG4 aladdin λολα45 AlexK9 El_ _Aggelos123 Κώστας 7708 fujiko chochoru cel123 xristina11 Alexandros973 Keeell eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Resistance: Παιδιά πάω Β' Λυκείου και σε περίπου ένα μήνα ξεκινάμε και την καλοκαιρινή προετοιμασία για τη Γ'(Προσανατολισμός Οικονομίας και Πληροφορικής).Έχω ήδη ξεκινήσει Μαθηματικά της Γ' από Μπάρλα και σχολικό βιβλίο από το Μάρτη και σταμάτησα το Πάσχα για τις επαναλήψεις(έφτασα μέχρι την αντίστροφη συνάρτηση).Θέλω όμως να πάρω άλλο ένα τουλάχιστον βοήθημα για να δουλεύω παράλληλα και ίσως να είναι και πιο δύσκολο.Μπορείτε να προτείνετε κάποια(εκτός από Παπαδάκη και Στεργίου-Νάκη που δεν μου αρέσει το στυλ τους); Έχω δει κάποια και θα ήθελα τη γνώμη σας: a)Χριστόφορος Αχτσαλωτίδης Μαθηματικά, Ανάλυση Γ'Λυκείου από Μεταίχμιο. b)Μαθηματικά Γ' Λυκείου από Ελληνοεκδοτική και συγγραφική ομάδα από το lysari. c)Μαθηματικά Γ' Λυκείου Θανάσης Ξένος από εκδόσεις Ζήτη. d)Μαθηματικά Γ' Λυκείου Κώστα Γκατζούλη. Click για ανάπτυξη... Πηγαινε και δες τα σε ενα βιβλιοπωλειο αρχικα . Του μπαρλα και τα δυο(α και β τομος ) θεωρω ειναι υπεραρκετα και παραλληλα μπορεις απο σαιτ μαθηματικων να λυνεις και αλλα θεματα .(lysari.gr) . Εγω θα επελαγα το b Αλλά δεν είναι λιγο νωρίς για όλα αυτα ; Εχεις 1 χρονο και 3 μηνες ακομη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2017 στις 16:30 Η sofia10 έγραψε: #1.388 02-02-17 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Πηγαινε και δες τα σε ενα βιβλιοπωλειο αρχικα . Του μπαρλα και τα δυο(α και β τομος ) θεωρω ειναι υπεραρκετα και παραλληλα μπορεις απο σαιτ μαθηματικων να λυνεις και αλλα θεματα .(lysari.gr) . Εγω θα επελαγα το b Αλλά δεν είναι λιγο νωρίς για όλα αυτα ; Εχεις 1 χρονο και 3 μηνες ακομη... Click για ανάπτυξη... κοιτα την ημερομηνια που το εγραψε κι εγω μπερδευτηκα στην αρχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:54 Η sofia10 έγραψε: #1.389 03-02-17 12:54 παιδια εχεις δουλεψει κανεις με δημοπουλο στην φυσικη? πως του φανηκε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.453 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 13:40 Ο Lancelot έγραψε: #1.390 03-02-17 13:40 Αρχική Δημοσίευση από sofia10: παιδια εχεις δουλεψει κανεις με δημοπουλο στην φυσικη? πως του φανηκε? Click για ανάπτυξη... Εγώ δούλεψα μαθιουδακη και ήμουν 100% ευχαριστημένος . Μια φίλη μου είχε ξεκινήσει με τον δημοπουλο σε ιδιαίτερα και μέχρι το Δεκέμβρη είχε αλλάξει σε μαθιουδακη Και συγχρόνως έκανε του πενεση της ελληνοεκδοτικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 13:48 Η sofia10 έγραψε: #1.391 03-02-17 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Εγώ δούλεψα μαθιουδακη και ήμουν 100% ευχαριστημένος . Μια φίλη μου είχε ξεκινήσει με τον δημοπουλο σε ιδιαίτερα και μέχρι το Δεκέμβρη είχε αλλάξει σε μαθιουδακη Και συγχρόνως έκανε του πενεση της ελληνοεκδοτικης. Click για ανάπτυξη... ασκησεις απο μαθιουδακη μας δινει και στο φροντ οποτε δεν ξερω κατα ποσο χρειαζεται να το αγορασω(και εγω εχω μειενει πολυ ευχαριστημενη απο τις ασκησεις του ) απλα θα ηθελα και ενα ακομα να δουλευω και μονη ισως με καλες λυμμενες ασκησεις ,αυτο του πενεση το εχω ξανακουσει τι στυλ ειναι ,επιπεδο ? (γιατι στοχευω σε ψηλο βαθμο στο συγκεκριμενο μαθημα οποτε αφου ειμαι β λυκ κι εχω χρονο λεω να ψαχτω λιγο) στον δημοπουλο γνωριζεις τι δεν την ικανοποιησε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φαίλεια Νεοφερμένο μέλος Η Φαίλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2017 στις 22:54 Η Φαίλεια έγραψε: #1.392 29-03-17 22:54 Έχει κανείς το βοήθημα του Μιχαηλίδη Μαθηματικά Γ' Λυκείου Β Τόμος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2017 στις 05:34 Ο Αγγελος Κοκ: #1.393 31-03-17 05:34 Το εχω δει στον πατακη με καλη προσφορα (για να μην υπαρχει παρεξηγηση και σε παρω στον λαιμο μου) αυτο δεν εννοεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1579_3.jpg 11,3 KB · Εμφανίσεις: 1.011 sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 6 Απριλίου 2017 στις 15:06 Η sofia10 έγραψε: #1.394 06-04-17 15:06 παιδια τι γνωμη εχετε για το βοηθημα φυσικης γ λυκειου του θοδωρου γαρμπη εκδοσεις πατακη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Απριλίου 2017 VforVendetta Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 23 Μαΐου 2017 στις 15:34 Ο VforVendetta: #1.395 23-05-17 15:34 Παιδια θα ηθελα να βοηθημα για Βιολογια Κατευθυνσης Γ λυκειου. Βλεπω προτεινεται ενα συγκεκριμενο της Νοτας Λαζαρακης που εχει εξαντληθει ομως και ειναι παλιο. Υπαρχει κατι καλυτερο αυτη τη στιγμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.453 μηνύματα. 23 Μαΐου 2017 στις 16:13 Ο Lancelot έγραψε: #1.396 23-05-17 16:13 Χωρίς να είμαι σίγουρος αλλά με ο,τι είχα ακούσει από συμμαθητές μου δεν υπάρχει κάποιο βοήθημα στη βιολογία που να ξεχωρίζει. Εξαρτάται από τον καθηγητή και τον τρόπο δουλειάς του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChristyBoo Νεοφερμένο μέλος Η ChristyBoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 23 Μαΐου 2017 στις 17:09 Η ChristyBoo: #1.397 23-05-17 17:09 Αρχική Δημοσίευση από VforVendetta: Παιδια θα ηθελα να βοηθημα για Βιολογια Κατευθυνσης Γ λυκειου. Βλεπω προτεινεται ενα συγκεκριμενο της Νοτας Λαζαρακης που εχει εξαντληθει ομως και ειναι παλιο. Υπαρχει κατι καλυτερο αυτη τη στιγμη; Click για ανάπτυξη... Εγώ χρησιμοποιούσα του Σαββάλα στην Κατεύθυνση, το οποίο ήταν αρκετά ικανοποιητικό μπορώ να πω! Είναι 4 συγγραφέων Πιταροκοίλη, Νοταρά, Αρδίττη και Γκιργκινούδη! Μπορείς να του ρίξεις μια ματιά να δεις αν σου κάνει Αρχική Δημοσίευση από ChristyBoo: Εγώ χρησιμοποιούσα του Σαββάλα στην Κατεύθυνση, το οποίο ήταν αρκετά ικανοποιητικό μπορώ να πω! Είναι 4 συγγραφέων Πιταροκοίλη, Νοταρά, Αρδίττη και Γκιργκινούδη! Μπορείς να του ρίξεις μια ματιά να δεις αν σου κάνει Click για ανάπτυξη... ΛΑΘΟΣ, του Τζαβάρα είχα τελικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Μαΐου 2017 Guest 125626 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2017 στις 20:52 Ο Guest 125626: #1.398 16-06-17 20:52 Από το βοήθημα του Στεργίου σε κάθε κεφ. ποιές είναι οι πιο ΔΥΣΚΟΛΕΣ; Εννοώ είναι αυτές από τα θέματα εξετάσεων, είναι οι τελευταίες από κάθε παράγραφο, ... ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125626 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2017 στις 12:24 Ο Guest 125626: #1.399 17-06-17 12:24 Μόνο εγώ εχω αυτή την απορία; Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2017 στις 13:18 Η sofia10 έγραψε: #1.400 17-06-17 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Χάρης 28: Μόνο εγώ εχω αυτή την απορία; Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός... Click για ανάπτυξη... στο βιλβιο της β που ειχα φετος , δυσκολες ηταν τα τεταρτα θεματα στα διαγωνισματα , και τα τριτα ισως, επισης μεσα στις ασκησεις των κεφαλαιων σε συνδυαστικες προς το τελος υπηρχαν πιο απαιτητικες οπως και καποιες σε κατι ροζ επαναληπτικες σελιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. ChrisG152 evadask75 Vera trifasikodiavasma hristosdab vade agg1 ma dam Dion G. Myrtw4567 Panatha mono Basiliki.kiki Startx0 Ilovemycats27 Vasilaras Than003 spring day Maynard BillyTheKid rempelos42 Apocalypse Kitana Magigi kost28 spinalgr1990 Ameliak το κοριτσι του μαη Sherlockina Nefeloula Unboxholics oups Pharmacist01 JST GeorgePap2003 Johanna Mark sophiaa ioanna06 nickd6776 augustine angies endosporia margik ggl Νομάρχης SlimShady ΘανάσοςG4 aladdin λολα45 AlexK9 El_ _Aggelos123 Κώστας 7708 fujiko chochoru cel123 xristina11 Alexandros973 Keeell eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Πηγαινε και δες τα σε ενα βιβλιοπωλειο αρχικα . Του μπαρλα και τα δυο(α και β τομος ) θεωρω ειναι υπεραρκετα και παραλληλα μπορεις απο σαιτ μαθηματικων να λυνεις και αλλα θεματα .(lysari.gr) . Εγω θα επελαγα το b Αλλά δεν είναι λιγο νωρίς για όλα αυτα ; Εχεις 1 χρονο και 3 μηνες ακομη... Click για ανάπτυξη... κοιτα την ημερομηνια που το εγραψε κι εγω μπερδευτηκα στην αρχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:54 Η sofia10 έγραψε: #1.389 03-02-17 12:54 παιδια εχεις δουλεψει κανεις με δημοπουλο στην φυσικη? πως του φανηκε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.453 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 13:40 Ο Lancelot έγραψε: #1.390 03-02-17 13:40 Αρχική Δημοσίευση από sofia10: παιδια εχεις δουλεψει κανεις με δημοπουλο στην φυσικη? πως του φανηκε? Click για ανάπτυξη... Εγώ δούλεψα μαθιουδακη και ήμουν 100% ευχαριστημένος . Μια φίλη μου είχε ξεκινήσει με τον δημοπουλο σε ιδιαίτερα και μέχρι το Δεκέμβρη είχε αλλάξει σε μαθιουδακη Και συγχρόνως έκανε του πενεση της ελληνοεκδοτικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 13:48 Η sofia10 έγραψε: #1.391 03-02-17 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Εγώ δούλεψα μαθιουδακη και ήμουν 100% ευχαριστημένος . Μια φίλη μου είχε ξεκινήσει με τον δημοπουλο σε ιδιαίτερα και μέχρι το Δεκέμβρη είχε αλλάξει σε μαθιουδακη Και συγχρόνως έκανε του πενεση της ελληνοεκδοτικης. Click για ανάπτυξη... ασκησεις απο μαθιουδακη μας δινει και στο φροντ οποτε δεν ξερω κατα ποσο χρειαζεται να το αγορασω(και εγω εχω μειενει πολυ ευχαριστημενη απο τις ασκησεις του ) απλα θα ηθελα και ενα ακομα να δουλευω και μονη ισως με καλες λυμμενες ασκησεις ,αυτο του πενεση το εχω ξανακουσει τι στυλ ειναι ,επιπεδο ? (γιατι στοχευω σε ψηλο βαθμο στο συγκεκριμενο μαθημα οποτε αφου ειμαι β λυκ κι εχω χρονο λεω να ψαχτω λιγο) στον δημοπουλο γνωριζεις τι δεν την ικανοποιησε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φαίλεια Νεοφερμένο μέλος Η Φαίλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2017 στις 22:54 Η Φαίλεια έγραψε: #1.392 29-03-17 22:54 Έχει κανείς το βοήθημα του Μιχαηλίδη Μαθηματικά Γ' Λυκείου Β Τόμος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2017 στις 05:34 Ο Αγγελος Κοκ: #1.393 31-03-17 05:34 Το εχω δει στον πατακη με καλη προσφορα (για να μην υπαρχει παρεξηγηση και σε παρω στον λαιμο μου) αυτο δεν εννοεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1579_3.jpg 11,3 KB · Εμφανίσεις: 1.011 sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 6 Απριλίου 2017 στις 15:06 Η sofia10 έγραψε: #1.394 06-04-17 15:06 παιδια τι γνωμη εχετε για το βοηθημα φυσικης γ λυκειου του θοδωρου γαρμπη εκδοσεις πατακη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Απριλίου 2017 VforVendetta Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 23 Μαΐου 2017 στις 15:34 Ο VforVendetta: #1.395 23-05-17 15:34 Παιδια θα ηθελα να βοηθημα για Βιολογια Κατευθυνσης Γ λυκειου. Βλεπω προτεινεται ενα συγκεκριμενο της Νοτας Λαζαρακης που εχει εξαντληθει ομως και ειναι παλιο. Υπαρχει κατι καλυτερο αυτη τη στιγμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.453 μηνύματα. 23 Μαΐου 2017 στις 16:13 Ο Lancelot έγραψε: #1.396 23-05-17 16:13 Χωρίς να είμαι σίγουρος αλλά με ο,τι είχα ακούσει από συμμαθητές μου δεν υπάρχει κάποιο βοήθημα στη βιολογία που να ξεχωρίζει. Εξαρτάται από τον καθηγητή και τον τρόπο δουλειάς του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChristyBoo Νεοφερμένο μέλος Η ChristyBoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 23 Μαΐου 2017 στις 17:09 Η ChristyBoo: #1.397 23-05-17 17:09 Αρχική Δημοσίευση από VforVendetta: Παιδια θα ηθελα να βοηθημα για Βιολογια Κατευθυνσης Γ λυκειου. Βλεπω προτεινεται ενα συγκεκριμενο της Νοτας Λαζαρακης που εχει εξαντληθει ομως και ειναι παλιο. Υπαρχει κατι καλυτερο αυτη τη στιγμη; Click για ανάπτυξη... Εγώ χρησιμοποιούσα του Σαββάλα στην Κατεύθυνση, το οποίο ήταν αρκετά ικανοποιητικό μπορώ να πω! Είναι 4 συγγραφέων Πιταροκοίλη, Νοταρά, Αρδίττη και Γκιργκινούδη! Μπορείς να του ρίξεις μια ματιά να δεις αν σου κάνει Αρχική Δημοσίευση από ChristyBoo: Εγώ χρησιμοποιούσα του Σαββάλα στην Κατεύθυνση, το οποίο ήταν αρκετά ικανοποιητικό μπορώ να πω! Είναι 4 συγγραφέων Πιταροκοίλη, Νοταρά, Αρδίττη και Γκιργκινούδη! Μπορείς να του ρίξεις μια ματιά να δεις αν σου κάνει Click για ανάπτυξη... ΛΑΘΟΣ, του Τζαβάρα είχα τελικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Μαΐου 2017 Guest 125626 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2017 στις 20:52 Ο Guest 125626: #1.398 16-06-17 20:52 Από το βοήθημα του Στεργίου σε κάθε κεφ. ποιές είναι οι πιο ΔΥΣΚΟΛΕΣ; Εννοώ είναι αυτές από τα θέματα εξετάσεων, είναι οι τελευταίες από κάθε παράγραφο, ... ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125626 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2017 στις 12:24 Ο Guest 125626: #1.399 17-06-17 12:24 Μόνο εγώ εχω αυτή την απορία; Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2017 στις 13:18 Η sofia10 έγραψε: #1.400 17-06-17 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Χάρης 28: Μόνο εγώ εχω αυτή την απορία; Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός... Click για ανάπτυξη... στο βιλβιο της β που ειχα φετος , δυσκολες ηταν τα τεταρτα θεματα στα διαγωνισματα , και τα τριτα ισως, επισης μεσα στις ασκησεις των κεφαλαιων σε συνδυαστικες προς το τελος υπηρχαν πιο απαιτητικες οπως και καποιες σε κατι ροζ επαναληπτικες σελιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. ChrisG152 evadask75 Vera trifasikodiavasma hristosdab vade agg1 ma dam Dion G. Myrtw4567 Panatha mono Basiliki.kiki Startx0 Ilovemycats27 Vasilaras Than003 spring day Maynard BillyTheKid rempelos42 Apocalypse Kitana Magigi kost28 spinalgr1990 Ameliak το κοριτσι του μαη Sherlockina Nefeloula Unboxholics oups Pharmacist01 JST GeorgePap2003 Johanna Mark sophiaa ioanna06 nickd6776 augustine angies endosporia margik ggl Νομάρχης SlimShady ΘανάσοςG4 aladdin λολα45 AlexK9 El_ _Aggelos123 Κώστας 7708 fujiko chochoru cel123 xristina11 Alexandros973 Keeell eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια εχεις δουλεψει κανεις με δημοπουλο στην φυσικη? πως του φανηκε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.453 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 13:40 Ο Lancelot έγραψε: #1.390 03-02-17 13:40 Αρχική Δημοσίευση από sofia10: παιδια εχεις δουλεψει κανεις με δημοπουλο στην φυσικη? πως του φανηκε? Click για ανάπτυξη... Εγώ δούλεψα μαθιουδακη και ήμουν 100% ευχαριστημένος . Μια φίλη μου είχε ξεκινήσει με τον δημοπουλο σε ιδιαίτερα και μέχρι το Δεκέμβρη είχε αλλάξει σε μαθιουδακη Και συγχρόνως έκανε του πενεση της ελληνοεκδοτικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 13:48 Η sofia10 έγραψε: #1.391 03-02-17 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Εγώ δούλεψα μαθιουδακη και ήμουν 100% ευχαριστημένος . Μια φίλη μου είχε ξεκινήσει με τον δημοπουλο σε ιδιαίτερα και μέχρι το Δεκέμβρη είχε αλλάξει σε μαθιουδακη Και συγχρόνως έκανε του πενεση της ελληνοεκδοτικης. Click για ανάπτυξη... ασκησεις απο μαθιουδακη μας δινει και στο φροντ οποτε δεν ξερω κατα ποσο χρειαζεται να το αγορασω(και εγω εχω μειενει πολυ ευχαριστημενη απο τις ασκησεις του ) απλα θα ηθελα και ενα ακομα να δουλευω και μονη ισως με καλες λυμμενες ασκησεις ,αυτο του πενεση το εχω ξανακουσει τι στυλ ειναι ,επιπεδο ? (γιατι στοχευω σε ψηλο βαθμο στο συγκεκριμενο μαθημα οποτε αφου ειμαι β λυκ κι εχω χρονο λεω να ψαχτω λιγο) στον δημοπουλο γνωριζεις τι δεν την ικανοποιησε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φαίλεια Νεοφερμένο μέλος Η Φαίλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2017 στις 22:54 Η Φαίλεια έγραψε: #1.392 29-03-17 22:54 Έχει κανείς το βοήθημα του Μιχαηλίδη Μαθηματικά Γ' Λυκείου Β Τόμος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2017 στις 05:34 Ο Αγγελος Κοκ: #1.393 31-03-17 05:34 Το εχω δει στον πατακη με καλη προσφορα (για να μην υπαρχει παρεξηγηση και σε παρω στον λαιμο μου) αυτο δεν εννοεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1579_3.jpg 11,3 KB · Εμφανίσεις: 1.011 sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 6 Απριλίου 2017 στις 15:06 Η sofia10 έγραψε: #1.394 06-04-17 15:06 παιδια τι γνωμη εχετε για το βοηθημα φυσικης γ λυκειου του θοδωρου γαρμπη εκδοσεις πατακη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Απριλίου 2017 VforVendetta Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 23 Μαΐου 2017 στις 15:34 Ο VforVendetta: #1.395 23-05-17 15:34 Παιδια θα ηθελα να βοηθημα για Βιολογια Κατευθυνσης Γ λυκειου. Βλεπω προτεινεται ενα συγκεκριμενο της Νοτας Λαζαρακης που εχει εξαντληθει ομως και ειναι παλιο. Υπαρχει κατι καλυτερο αυτη τη στιγμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.453 μηνύματα. 23 Μαΐου 2017 στις 16:13 Ο Lancelot έγραψε: #1.396 23-05-17 16:13 Χωρίς να είμαι σίγουρος αλλά με ο,τι είχα ακούσει από συμμαθητές μου δεν υπάρχει κάποιο βοήθημα στη βιολογία που να ξεχωρίζει. Εξαρτάται από τον καθηγητή και τον τρόπο δουλειάς του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChristyBoo Νεοφερμένο μέλος Η ChristyBoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 23 Μαΐου 2017 στις 17:09 Η ChristyBoo: #1.397 23-05-17 17:09 Αρχική Δημοσίευση από VforVendetta: Παιδια θα ηθελα να βοηθημα για Βιολογια Κατευθυνσης Γ λυκειου. Βλεπω προτεινεται ενα συγκεκριμενο της Νοτας Λαζαρακης που εχει εξαντληθει ομως και ειναι παλιο. Υπαρχει κατι καλυτερο αυτη τη στιγμη; Click για ανάπτυξη... Εγώ χρησιμοποιούσα του Σαββάλα στην Κατεύθυνση, το οποίο ήταν αρκετά ικανοποιητικό μπορώ να πω! Είναι 4 συγγραφέων Πιταροκοίλη, Νοταρά, Αρδίττη και Γκιργκινούδη! Μπορείς να του ρίξεις μια ματιά να δεις αν σου κάνει Αρχική Δημοσίευση από ChristyBoo: Εγώ χρησιμοποιούσα του Σαββάλα στην Κατεύθυνση, το οποίο ήταν αρκετά ικανοποιητικό μπορώ να πω! Είναι 4 συγγραφέων Πιταροκοίλη, Νοταρά, Αρδίττη και Γκιργκινούδη! Μπορείς να του ρίξεις μια ματιά να δεις αν σου κάνει Click για ανάπτυξη... ΛΑΘΟΣ, του Τζαβάρα είχα τελικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Μαΐου 2017 Guest 125626 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2017 στις 20:52 Ο Guest 125626: #1.398 16-06-17 20:52 Από το βοήθημα του Στεργίου σε κάθε κεφ. ποιές είναι οι πιο ΔΥΣΚΟΛΕΣ; Εννοώ είναι αυτές από τα θέματα εξετάσεων, είναι οι τελευταίες από κάθε παράγραφο, ... ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125626 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2017 στις 12:24 Ο Guest 125626: #1.399 17-06-17 12:24 Μόνο εγώ εχω αυτή την απορία; Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2017 στις 13:18 Η sofia10 έγραψε: #1.400 17-06-17 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Χάρης 28: Μόνο εγώ εχω αυτή την απορία; Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός... Click για ανάπτυξη... στο βιλβιο της β που ειχα φετος , δυσκολες ηταν τα τεταρτα θεματα στα διαγωνισματα , και τα τριτα ισως, επισης μεσα στις ασκησεις των κεφαλαιων σε συνδυαστικες προς το τελος υπηρχαν πιο απαιτητικες οπως και καποιες σε κατι ροζ επαναληπτικες σελιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. ChrisG152 evadask75 Vera trifasikodiavasma hristosdab vade agg1 ma dam Dion G. Myrtw4567 Panatha mono Basiliki.kiki Startx0 Ilovemycats27 Vasilaras Than003 spring day Maynard BillyTheKid rempelos42 Apocalypse Kitana Magigi kost28 spinalgr1990 Ameliak το κοριτσι του μαη Sherlockina Nefeloula Unboxholics oups Pharmacist01 JST GeorgePap2003 Johanna Mark sophiaa ioanna06 nickd6776 augustine angies endosporia margik ggl Νομάρχης SlimShady ΘανάσοςG4 aladdin λολα45 AlexK9 El_ _Aggelos123 Κώστας 7708 fujiko chochoru cel123 xristina11 Alexandros973 Keeell eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sofia10: παιδια εχεις δουλεψει κανεις με δημοπουλο στην φυσικη? πως του φανηκε? Click για ανάπτυξη... Εγώ δούλεψα μαθιουδακη και ήμουν 100% ευχαριστημένος . Μια φίλη μου είχε ξεκινήσει με τον δημοπουλο σε ιδιαίτερα και μέχρι το Δεκέμβρη είχε αλλάξει σε μαθιουδακη Και συγχρόνως έκανε του πενεση της ελληνοεκδοτικης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 13:48 Η sofia10 έγραψε: #1.391 03-02-17 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Εγώ δούλεψα μαθιουδακη και ήμουν 100% ευχαριστημένος . Μια φίλη μου είχε ξεκινήσει με τον δημοπουλο σε ιδιαίτερα και μέχρι το Δεκέμβρη είχε αλλάξει σε μαθιουδακη Και συγχρόνως έκανε του πενεση της ελληνοεκδοτικης. Click για ανάπτυξη... ασκησεις απο μαθιουδακη μας δινει και στο φροντ οποτε δεν ξερω κατα ποσο χρειαζεται να το αγορασω(και εγω εχω μειενει πολυ ευχαριστημενη απο τις ασκησεις του ) απλα θα ηθελα και ενα ακομα να δουλευω και μονη ισως με καλες λυμμενες ασκησεις ,αυτο του πενεση το εχω ξανακουσει τι στυλ ειναι ,επιπεδο ? (γιατι στοχευω σε ψηλο βαθμο στο συγκεκριμενο μαθημα οποτε αφου ειμαι β λυκ κι εχω χρονο λεω να ψαχτω λιγο) στον δημοπουλο γνωριζεις τι δεν την ικανοποιησε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φαίλεια Νεοφερμένο μέλος Η Φαίλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2017 στις 22:54 Η Φαίλεια έγραψε: #1.392 29-03-17 22:54 Έχει κανείς το βοήθημα του Μιχαηλίδη Μαθηματικά Γ' Λυκείου Β Τόμος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2017 στις 05:34 Ο Αγγελος Κοκ: #1.393 31-03-17 05:34 Το εχω δει στον πατακη με καλη προσφορα (για να μην υπαρχει παρεξηγηση και σε παρω στον λαιμο μου) αυτο δεν εννοεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1579_3.jpg 11,3 KB · Εμφανίσεις: 1.011 sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 6 Απριλίου 2017 στις 15:06 Η sofia10 έγραψε: #1.394 06-04-17 15:06 παιδια τι γνωμη εχετε για το βοηθημα φυσικης γ λυκειου του θοδωρου γαρμπη εκδοσεις πατακη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Απριλίου 2017 VforVendetta Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 23 Μαΐου 2017 στις 15:34 Ο VforVendetta: #1.395 23-05-17 15:34 Παιδια θα ηθελα να βοηθημα για Βιολογια Κατευθυνσης Γ λυκειου. Βλεπω προτεινεται ενα συγκεκριμενο της Νοτας Λαζαρακης που εχει εξαντληθει ομως και ειναι παλιο. Υπαρχει κατι καλυτερο αυτη τη στιγμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.453 μηνύματα. 23 Μαΐου 2017 στις 16:13 Ο Lancelot έγραψε: #1.396 23-05-17 16:13 Χωρίς να είμαι σίγουρος αλλά με ο,τι είχα ακούσει από συμμαθητές μου δεν υπάρχει κάποιο βοήθημα στη βιολογία που να ξεχωρίζει. Εξαρτάται από τον καθηγητή και τον τρόπο δουλειάς του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChristyBoo Νεοφερμένο μέλος Η ChristyBoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 23 Μαΐου 2017 στις 17:09 Η ChristyBoo: #1.397 23-05-17 17:09 Αρχική Δημοσίευση από VforVendetta: Παιδια θα ηθελα να βοηθημα για Βιολογια Κατευθυνσης Γ λυκειου. Βλεπω προτεινεται ενα συγκεκριμενο της Νοτας Λαζαρακης που εχει εξαντληθει ομως και ειναι παλιο. Υπαρχει κατι καλυτερο αυτη τη στιγμη; Click για ανάπτυξη... Εγώ χρησιμοποιούσα του Σαββάλα στην Κατεύθυνση, το οποίο ήταν αρκετά ικανοποιητικό μπορώ να πω! Είναι 4 συγγραφέων Πιταροκοίλη, Νοταρά, Αρδίττη και Γκιργκινούδη! Μπορείς να του ρίξεις μια ματιά να δεις αν σου κάνει Αρχική Δημοσίευση από ChristyBoo: Εγώ χρησιμοποιούσα του Σαββάλα στην Κατεύθυνση, το οποίο ήταν αρκετά ικανοποιητικό μπορώ να πω! Είναι 4 συγγραφέων Πιταροκοίλη, Νοταρά, Αρδίττη και Γκιργκινούδη! Μπορείς να του ρίξεις μια ματιά να δεις αν σου κάνει Click για ανάπτυξη... ΛΑΘΟΣ, του Τζαβάρα είχα τελικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Μαΐου 2017 Guest 125626 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2017 στις 20:52 Ο Guest 125626: #1.398 16-06-17 20:52 Από το βοήθημα του Στεργίου σε κάθε κεφ. ποιές είναι οι πιο ΔΥΣΚΟΛΕΣ; Εννοώ είναι αυτές από τα θέματα εξετάσεων, είναι οι τελευταίες από κάθε παράγραφο, ... ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125626 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2017 στις 12:24 Ο Guest 125626: #1.399 17-06-17 12:24 Μόνο εγώ εχω αυτή την απορία; Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2017 στις 13:18 Η sofia10 έγραψε: #1.400 17-06-17 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Χάρης 28: Μόνο εγώ εχω αυτή την απορία; Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός... Click για ανάπτυξη... στο βιλβιο της β που ειχα φετος , δυσκολες ηταν τα τεταρτα θεματα στα διαγωνισματα , και τα τριτα ισως, επισης μεσα στις ασκησεις των κεφαλαιων σε συνδυαστικες προς το τελος υπηρχαν πιο απαιτητικες οπως και καποιες σε κατι ροζ επαναληπτικες σελιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. ChrisG152 evadask75 Vera trifasikodiavasma hristosdab vade agg1 ma dam Dion G. Myrtw4567 Panatha mono Basiliki.kiki Startx0 Ilovemycats27 Vasilaras Than003 spring day Maynard BillyTheKid rempelos42 Apocalypse Kitana Magigi kost28 spinalgr1990 Ameliak το κοριτσι του μαη Sherlockina Nefeloula Unboxholics oups Pharmacist01 JST GeorgePap2003 Johanna Mark sophiaa ioanna06 nickd6776 augustine angies endosporia margik ggl Νομάρχης SlimShady ΘανάσοςG4 aladdin λολα45 AlexK9 El_ _Aggelos123 Κώστας 7708 fujiko chochoru cel123 xristina11 Alexandros973 Keeell eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Εγώ δούλεψα μαθιουδακη και ήμουν 100% ευχαριστημένος . Μια φίλη μου είχε ξεκινήσει με τον δημοπουλο σε ιδιαίτερα και μέχρι το Δεκέμβρη είχε αλλάξει σε μαθιουδακη Και συγχρόνως έκανε του πενεση της ελληνοεκδοτικης. Click για ανάπτυξη... ασκησεις απο μαθιουδακη μας δινει και στο φροντ οποτε δεν ξερω κατα ποσο χρειαζεται να το αγορασω(και εγω εχω μειενει πολυ ευχαριστημενη απο τις ασκησεις του ) απλα θα ηθελα και ενα ακομα να δουλευω και μονη ισως με καλες λυμμενες ασκησεις ,αυτο του πενεση το εχω ξανακουσει τι στυλ ειναι ,επιπεδο ? (γιατι στοχευω σε ψηλο βαθμο στο συγκεκριμενο μαθημα οποτε αφου ειμαι β λυκ κι εχω χρονο λεω να ψαχτω λιγο) στον δημοπουλο γνωριζεις τι δεν την ικανοποιησε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φαίλεια Νεοφερμένο μέλος Η Φαίλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2017 στις 22:54 Η Φαίλεια έγραψε: #1.392 29-03-17 22:54 Έχει κανείς το βοήθημα του Μιχαηλίδη Μαθηματικά Γ' Λυκείου Β Τόμος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2017 στις 05:34 Ο Αγγελος Κοκ: #1.393 31-03-17 05:34 Το εχω δει στον πατακη με καλη προσφορα (για να μην υπαρχει παρεξηγηση και σε παρω στον λαιμο μου) αυτο δεν εννοεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1579_3.jpg 11,3 KB · Εμφανίσεις: 1.011 sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 6 Απριλίου 2017 στις 15:06 Η sofia10 έγραψε: #1.394 06-04-17 15:06 παιδια τι γνωμη εχετε για το βοηθημα φυσικης γ λυκειου του θοδωρου γαρμπη εκδοσεις πατακη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Απριλίου 2017 VforVendetta Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 23 Μαΐου 2017 στις 15:34 Ο VforVendetta: #1.395 23-05-17 15:34 Παιδια θα ηθελα να βοηθημα για Βιολογια Κατευθυνσης Γ λυκειου. Βλεπω προτεινεται ενα συγκεκριμενο της Νοτας Λαζαρακης που εχει εξαντληθει ομως και ειναι παλιο. Υπαρχει κατι καλυτερο αυτη τη στιγμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.453 μηνύματα. 23 Μαΐου 2017 στις 16:13 Ο Lancelot έγραψε: #1.396 23-05-17 16:13 Χωρίς να είμαι σίγουρος αλλά με ο,τι είχα ακούσει από συμμαθητές μου δεν υπάρχει κάποιο βοήθημα στη βιολογία που να ξεχωρίζει. Εξαρτάται από τον καθηγητή και τον τρόπο δουλειάς του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChristyBoo Νεοφερμένο μέλος Η ChristyBoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 23 Μαΐου 2017 στις 17:09 Η ChristyBoo: #1.397 23-05-17 17:09 Αρχική Δημοσίευση από VforVendetta: Παιδια θα ηθελα να βοηθημα για Βιολογια Κατευθυνσης Γ λυκειου. Βλεπω προτεινεται ενα συγκεκριμενο της Νοτας Λαζαρακης που εχει εξαντληθει ομως και ειναι παλιο. Υπαρχει κατι καλυτερο αυτη τη στιγμη; Click για ανάπτυξη... Εγώ χρησιμοποιούσα του Σαββάλα στην Κατεύθυνση, το οποίο ήταν αρκετά ικανοποιητικό μπορώ να πω! Είναι 4 συγγραφέων Πιταροκοίλη, Νοταρά, Αρδίττη και Γκιργκινούδη! Μπορείς να του ρίξεις μια ματιά να δεις αν σου κάνει Αρχική Δημοσίευση από ChristyBoo: Εγώ χρησιμοποιούσα του Σαββάλα στην Κατεύθυνση, το οποίο ήταν αρκετά ικανοποιητικό μπορώ να πω! Είναι 4 συγγραφέων Πιταροκοίλη, Νοταρά, Αρδίττη και Γκιργκινούδη! Μπορείς να του ρίξεις μια ματιά να δεις αν σου κάνει Click για ανάπτυξη... ΛΑΘΟΣ, του Τζαβάρα είχα τελικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Μαΐου 2017 Guest 125626 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2017 στις 20:52 Ο Guest 125626: #1.398 16-06-17 20:52 Από το βοήθημα του Στεργίου σε κάθε κεφ. ποιές είναι οι πιο ΔΥΣΚΟΛΕΣ; Εννοώ είναι αυτές από τα θέματα εξετάσεων, είναι οι τελευταίες από κάθε παράγραφο, ... ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125626 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2017 στις 12:24 Ο Guest 125626: #1.399 17-06-17 12:24 Μόνο εγώ εχω αυτή την απορία; Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2017 στις 13:18 Η sofia10 έγραψε: #1.400 17-06-17 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Χάρης 28: Μόνο εγώ εχω αυτή την απορία; Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός... Click για ανάπτυξη... στο βιλβιο της β που ειχα φετος , δυσκολες ηταν τα τεταρτα θεματα στα διαγωνισματα , και τα τριτα ισως, επισης μεσα στις ασκησεις των κεφαλαιων σε συνδυαστικες προς το τελος υπηρχαν πιο απαιτητικες οπως και καποιες σε κατι ροζ επαναληπτικες σελιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. ChrisG152 evadask75 Vera trifasikodiavasma hristosdab vade agg1 ma dam Dion G. Myrtw4567 Panatha mono Basiliki.kiki Startx0 Ilovemycats27 Vasilaras Than003 spring day Maynard BillyTheKid rempelos42 Apocalypse Kitana Magigi kost28 spinalgr1990 Ameliak το κοριτσι του μαη Sherlockina Nefeloula Unboxholics oups Pharmacist01 JST GeorgePap2003 Johanna Mark sophiaa ioanna06 nickd6776 augustine angies endosporia margik ggl Νομάρχης SlimShady ΘανάσοςG4 aladdin λολα45 AlexK9 El_ _Aggelos123 Κώστας 7708 fujiko chochoru cel123 xristina11 Alexandros973 Keeell eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχει κανείς το βοήθημα του Μιχαηλίδη Μαθηματικά Γ' Λυκείου Β Τόμος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2017 στις 05:34 Ο Αγγελος Κοκ: #1.393 31-03-17 05:34 Το εχω δει στον πατακη με καλη προσφορα (για να μην υπαρχει παρεξηγηση και σε παρω στον λαιμο μου) αυτο δεν εννοεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1579_3.jpg 11,3 KB · Εμφανίσεις: 1.011 sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 6 Απριλίου 2017 στις 15:06 Η sofia10 έγραψε: #1.394 06-04-17 15:06 παιδια τι γνωμη εχετε για το βοηθημα φυσικης γ λυκειου του θοδωρου γαρμπη εκδοσεις πατακη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Απριλίου 2017 VforVendetta Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 23 Μαΐου 2017 στις 15:34 Ο VforVendetta: #1.395 23-05-17 15:34 Παιδια θα ηθελα να βοηθημα για Βιολογια Κατευθυνσης Γ λυκειου. Βλεπω προτεινεται ενα συγκεκριμενο της Νοτας Λαζαρακης που εχει εξαντληθει ομως και ειναι παλιο. Υπαρχει κατι καλυτερο αυτη τη στιγμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.453 μηνύματα. 23 Μαΐου 2017 στις 16:13 Ο Lancelot έγραψε: #1.396 23-05-17 16:13 Χωρίς να είμαι σίγουρος αλλά με ο,τι είχα ακούσει από συμμαθητές μου δεν υπάρχει κάποιο βοήθημα στη βιολογία που να ξεχωρίζει. Εξαρτάται από τον καθηγητή και τον τρόπο δουλειάς του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChristyBoo Νεοφερμένο μέλος Η ChristyBoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 23 Μαΐου 2017 στις 17:09 Η ChristyBoo: #1.397 23-05-17 17:09 Αρχική Δημοσίευση από VforVendetta: Παιδια θα ηθελα να βοηθημα για Βιολογια Κατευθυνσης Γ λυκειου. Βλεπω προτεινεται ενα συγκεκριμενο της Νοτας Λαζαρακης που εχει εξαντληθει ομως και ειναι παλιο. Υπαρχει κατι καλυτερο αυτη τη στιγμη; Click για ανάπτυξη... Εγώ χρησιμοποιούσα του Σαββάλα στην Κατεύθυνση, το οποίο ήταν αρκετά ικανοποιητικό μπορώ να πω! Είναι 4 συγγραφέων Πιταροκοίλη, Νοταρά, Αρδίττη και Γκιργκινούδη! Μπορείς να του ρίξεις μια ματιά να δεις αν σου κάνει Αρχική Δημοσίευση από ChristyBoo: Εγώ χρησιμοποιούσα του Σαββάλα στην Κατεύθυνση, το οποίο ήταν αρκετά ικανοποιητικό μπορώ να πω! Είναι 4 συγγραφέων Πιταροκοίλη, Νοταρά, Αρδίττη και Γκιργκινούδη! Μπορείς να του ρίξεις μια ματιά να δεις αν σου κάνει Click για ανάπτυξη... ΛΑΘΟΣ, του Τζαβάρα είχα τελικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Μαΐου 2017 Guest 125626 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2017 στις 20:52 Ο Guest 125626: #1.398 16-06-17 20:52 Από το βοήθημα του Στεργίου σε κάθε κεφ. ποιές είναι οι πιο ΔΥΣΚΟΛΕΣ; Εννοώ είναι αυτές από τα θέματα εξετάσεων, είναι οι τελευταίες από κάθε παράγραφο, ... ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125626 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2017 στις 12:24 Ο Guest 125626: #1.399 17-06-17 12:24 Μόνο εγώ εχω αυτή την απορία; Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2017 στις 13:18 Η sofia10 έγραψε: #1.400 17-06-17 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Χάρης 28: Μόνο εγώ εχω αυτή την απορία; Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός... Click για ανάπτυξη... στο βιλβιο της β που ειχα φετος , δυσκολες ηταν τα τεταρτα θεματα στα διαγωνισματα , και τα τριτα ισως, επισης μεσα στις ασκησεις των κεφαλαιων σε συνδυαστικες προς το τελος υπηρχαν πιο απαιτητικες οπως και καποιες σε κατι ροζ επαναληπτικες σελιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. ChrisG152 evadask75 Vera trifasikodiavasma hristosdab vade agg1 ma dam Dion G. Myrtw4567 Panatha mono Basiliki.kiki Startx0 Ilovemycats27 Vasilaras Than003 spring day Maynard BillyTheKid rempelos42 Apocalypse Kitana Magigi kost28 spinalgr1990 Ameliak το κοριτσι του μαη Sherlockina Nefeloula Unboxholics oups Pharmacist01 JST GeorgePap2003 Johanna Mark sophiaa ioanna06 nickd6776 augustine angies endosporia margik ggl Νομάρχης SlimShady ΘανάσοςG4 aladdin λολα45 AlexK9 El_ _Aggelos123 Κώστας 7708 fujiko chochoru cel123 xristina11 Alexandros973 Keeell eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το εχω δει στον πατακη με καλη προσφορα (για να μην υπαρχει παρεξηγηση και σε παρω στον λαιμο μου) αυτο δεν εννοεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 6 Απριλίου 2017 στις 15:06 Η sofia10 έγραψε: #1.394 06-04-17 15:06 παιδια τι γνωμη εχετε για το βοηθημα φυσικης γ λυκειου του θοδωρου γαρμπη εκδοσεις πατακη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Απριλίου 2017 VforVendetta Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 23 Μαΐου 2017 στις 15:34 Ο VforVendetta: #1.395 23-05-17 15:34 Παιδια θα ηθελα να βοηθημα για Βιολογια Κατευθυνσης Γ λυκειου. Βλεπω προτεινεται ενα συγκεκριμενο της Νοτας Λαζαρακης που εχει εξαντληθει ομως και ειναι παλιο. Υπαρχει κατι καλυτερο αυτη τη στιγμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.453 μηνύματα. 23 Μαΐου 2017 στις 16:13 Ο Lancelot έγραψε: #1.396 23-05-17 16:13 Χωρίς να είμαι σίγουρος αλλά με ο,τι είχα ακούσει από συμμαθητές μου δεν υπάρχει κάποιο βοήθημα στη βιολογία που να ξεχωρίζει. Εξαρτάται από τον καθηγητή και τον τρόπο δουλειάς του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChristyBoo Νεοφερμένο μέλος Η ChristyBoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 23 Μαΐου 2017 στις 17:09 Η ChristyBoo: #1.397 23-05-17 17:09 Αρχική Δημοσίευση από VforVendetta: Παιδια θα ηθελα να βοηθημα για Βιολογια Κατευθυνσης Γ λυκειου. Βλεπω προτεινεται ενα συγκεκριμενο της Νοτας Λαζαρακης που εχει εξαντληθει ομως και ειναι παλιο. Υπαρχει κατι καλυτερο αυτη τη στιγμη; Click για ανάπτυξη... Εγώ χρησιμοποιούσα του Σαββάλα στην Κατεύθυνση, το οποίο ήταν αρκετά ικανοποιητικό μπορώ να πω! Είναι 4 συγγραφέων Πιταροκοίλη, Νοταρά, Αρδίττη και Γκιργκινούδη! Μπορείς να του ρίξεις μια ματιά να δεις αν σου κάνει Αρχική Δημοσίευση από ChristyBoo: Εγώ χρησιμοποιούσα του Σαββάλα στην Κατεύθυνση, το οποίο ήταν αρκετά ικανοποιητικό μπορώ να πω! Είναι 4 συγγραφέων Πιταροκοίλη, Νοταρά, Αρδίττη και Γκιργκινούδη! Μπορείς να του ρίξεις μια ματιά να δεις αν σου κάνει Click για ανάπτυξη... ΛΑΘΟΣ, του Τζαβάρα είχα τελικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Μαΐου 2017 Guest 125626 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2017 στις 20:52 Ο Guest 125626: #1.398 16-06-17 20:52 Από το βοήθημα του Στεργίου σε κάθε κεφ. ποιές είναι οι πιο ΔΥΣΚΟΛΕΣ; Εννοώ είναι αυτές από τα θέματα εξετάσεων, είναι οι τελευταίες από κάθε παράγραφο, ... ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125626 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2017 στις 12:24 Ο Guest 125626: #1.399 17-06-17 12:24 Μόνο εγώ εχω αυτή την απορία; Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2017 στις 13:18 Η sofia10 έγραψε: #1.400 17-06-17 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Χάρης 28: Μόνο εγώ εχω αυτή την απορία; Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός... Click για ανάπτυξη... στο βιλβιο της β που ειχα φετος , δυσκολες ηταν τα τεταρτα θεματα στα διαγωνισματα , και τα τριτα ισως, επισης μεσα στις ασκησεις των κεφαλαιων σε συνδυαστικες προς το τελος υπηρχαν πιο απαιτητικες οπως και καποιες σε κατι ροζ επαναληπτικες σελιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. ChrisG152 evadask75 Vera trifasikodiavasma hristosdab vade agg1 ma dam Dion G. Myrtw4567 Panatha mono Basiliki.kiki Startx0 Ilovemycats27 Vasilaras Than003 spring day Maynard BillyTheKid rempelos42 Apocalypse Kitana Magigi kost28 spinalgr1990 Ameliak το κοριτσι του μαη Sherlockina Nefeloula Unboxholics oups Pharmacist01 JST GeorgePap2003 Johanna Mark sophiaa ioanna06 nickd6776 augustine angies endosporia margik ggl Νομάρχης SlimShady ΘανάσοςG4 aladdin λολα45 AlexK9 El_ _Aggelos123 Κώστας 7708 fujiko chochoru cel123 xristina11 Alexandros973 Keeell eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παιδια τι γνωμη εχετε για το βοηθημα φυσικης γ λυκειου του θοδωρου γαρμπη εκδοσεις πατακη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
VforVendetta Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 23 Μαΐου 2017 στις 15:34 Ο VforVendetta: #1.395 23-05-17 15:34 Παιδια θα ηθελα να βοηθημα για Βιολογια Κατευθυνσης Γ λυκειου. Βλεπω προτεινεται ενα συγκεκριμενο της Νοτας Λαζαρακης που εχει εξαντληθει ομως και ειναι παλιο. Υπαρχει κατι καλυτερο αυτη τη στιγμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.453 μηνύματα. 23 Μαΐου 2017 στις 16:13 Ο Lancelot έγραψε: #1.396 23-05-17 16:13 Χωρίς να είμαι σίγουρος αλλά με ο,τι είχα ακούσει από συμμαθητές μου δεν υπάρχει κάποιο βοήθημα στη βιολογία που να ξεχωρίζει. Εξαρτάται από τον καθηγητή και τον τρόπο δουλειάς του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChristyBoo Νεοφερμένο μέλος Η ChristyBoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 23 Μαΐου 2017 στις 17:09 Η ChristyBoo: #1.397 23-05-17 17:09 Αρχική Δημοσίευση από VforVendetta: Παιδια θα ηθελα να βοηθημα για Βιολογια Κατευθυνσης Γ λυκειου. Βλεπω προτεινεται ενα συγκεκριμενο της Νοτας Λαζαρακης που εχει εξαντληθει ομως και ειναι παλιο. Υπαρχει κατι καλυτερο αυτη τη στιγμη; Click για ανάπτυξη... Εγώ χρησιμοποιούσα του Σαββάλα στην Κατεύθυνση, το οποίο ήταν αρκετά ικανοποιητικό μπορώ να πω! Είναι 4 συγγραφέων Πιταροκοίλη, Νοταρά, Αρδίττη και Γκιργκινούδη! Μπορείς να του ρίξεις μια ματιά να δεις αν σου κάνει Αρχική Δημοσίευση από ChristyBoo: Εγώ χρησιμοποιούσα του Σαββάλα στην Κατεύθυνση, το οποίο ήταν αρκετά ικανοποιητικό μπορώ να πω! Είναι 4 συγγραφέων Πιταροκοίλη, Νοταρά, Αρδίττη και Γκιργκινούδη! Μπορείς να του ρίξεις μια ματιά να δεις αν σου κάνει Click για ανάπτυξη... ΛΑΘΟΣ, του Τζαβάρα είχα τελικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Μαΐου 2017 Guest 125626 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2017 στις 20:52 Ο Guest 125626: #1.398 16-06-17 20:52 Από το βοήθημα του Στεργίου σε κάθε κεφ. ποιές είναι οι πιο ΔΥΣΚΟΛΕΣ; Εννοώ είναι αυτές από τα θέματα εξετάσεων, είναι οι τελευταίες από κάθε παράγραφο, ... ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125626 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2017 στις 12:24 Ο Guest 125626: #1.399 17-06-17 12:24 Μόνο εγώ εχω αυτή την απορία; Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2017 στις 13:18 Η sofia10 έγραψε: #1.400 17-06-17 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Χάρης 28: Μόνο εγώ εχω αυτή την απορία; Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός... Click για ανάπτυξη... στο βιλβιο της β που ειχα φετος , δυσκολες ηταν τα τεταρτα θεματα στα διαγωνισματα , και τα τριτα ισως, επισης μεσα στις ασκησεις των κεφαλαιων σε συνδυαστικες προς το τελος υπηρχαν πιο απαιτητικες οπως και καποιες σε κατι ροζ επαναληπτικες σελιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. ChrisG152 evadask75 Vera trifasikodiavasma hristosdab vade agg1 ma dam Dion G. Myrtw4567 Panatha mono Basiliki.kiki Startx0 Ilovemycats27 Vasilaras Than003 spring day Maynard BillyTheKid rempelos42 Apocalypse Kitana Magigi kost28 spinalgr1990 Ameliak το κοριτσι του μαη Sherlockina Nefeloula Unboxholics oups Pharmacist01 JST GeorgePap2003 Johanna Mark sophiaa ioanna06 nickd6776 augustine angies endosporia margik ggl Νομάρχης SlimShady ΘανάσοςG4 aladdin λολα45 AlexK9 El_ _Aggelos123 Κώστας 7708 fujiko chochoru cel123 xristina11 Alexandros973 Keeell eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδια θα ηθελα να βοηθημα για Βιολογια Κατευθυνσης Γ λυκειου. Βλεπω προτεινεται ενα συγκεκριμενο της Νοτας Λαζαρακης που εχει εξαντληθει ομως και ειναι παλιο. Υπαρχει κατι καλυτερο αυτη τη στιγμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.453 μηνύματα. 23 Μαΐου 2017 στις 16:13 Ο Lancelot έγραψε: #1.396 23-05-17 16:13 Χωρίς να είμαι σίγουρος αλλά με ο,τι είχα ακούσει από συμμαθητές μου δεν υπάρχει κάποιο βοήθημα στη βιολογία που να ξεχωρίζει. Εξαρτάται από τον καθηγητή και τον τρόπο δουλειάς του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ChristyBoo Νεοφερμένο μέλος Η ChristyBoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 23 Μαΐου 2017 στις 17:09 Η ChristyBoo: #1.397 23-05-17 17:09 Αρχική Δημοσίευση από VforVendetta: Παιδια θα ηθελα να βοηθημα για Βιολογια Κατευθυνσης Γ λυκειου. Βλεπω προτεινεται ενα συγκεκριμενο της Νοτας Λαζαρακης που εχει εξαντληθει ομως και ειναι παλιο. Υπαρχει κατι καλυτερο αυτη τη στιγμη; Click για ανάπτυξη... Εγώ χρησιμοποιούσα του Σαββάλα στην Κατεύθυνση, το οποίο ήταν αρκετά ικανοποιητικό μπορώ να πω! Είναι 4 συγγραφέων Πιταροκοίλη, Νοταρά, Αρδίττη και Γκιργκινούδη! Μπορείς να του ρίξεις μια ματιά να δεις αν σου κάνει Αρχική Δημοσίευση από ChristyBoo: Εγώ χρησιμοποιούσα του Σαββάλα στην Κατεύθυνση, το οποίο ήταν αρκετά ικανοποιητικό μπορώ να πω! Είναι 4 συγγραφέων Πιταροκοίλη, Νοταρά, Αρδίττη και Γκιργκινούδη! Μπορείς να του ρίξεις μια ματιά να δεις αν σου κάνει Click για ανάπτυξη... ΛΑΘΟΣ, του Τζαβάρα είχα τελικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Μαΐου 2017 Guest 125626 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2017 στις 20:52 Ο Guest 125626: #1.398 16-06-17 20:52 Από το βοήθημα του Στεργίου σε κάθε κεφ. ποιές είναι οι πιο ΔΥΣΚΟΛΕΣ; Εννοώ είναι αυτές από τα θέματα εξετάσεων, είναι οι τελευταίες από κάθε παράγραφο, ... ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125626 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2017 στις 12:24 Ο Guest 125626: #1.399 17-06-17 12:24 Μόνο εγώ εχω αυτή την απορία; Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2017 στις 13:18 Η sofia10 έγραψε: #1.400 17-06-17 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Χάρης 28: Μόνο εγώ εχω αυτή την απορία; Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός... Click για ανάπτυξη... στο βιλβιο της β που ειχα φετος , δυσκολες ηταν τα τεταρτα θεματα στα διαγωνισματα , και τα τριτα ισως, επισης μεσα στις ασκησεις των κεφαλαιων σε συνδυαστικες προς το τελος υπηρχαν πιο απαιτητικες οπως και καποιες σε κατι ροζ επαναληπτικες σελιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. ChrisG152 evadask75 Vera trifasikodiavasma hristosdab vade agg1 ma dam Dion G. Myrtw4567 Panatha mono Basiliki.kiki Startx0 Ilovemycats27 Vasilaras Than003 spring day Maynard BillyTheKid rempelos42 Apocalypse Kitana Magigi kost28 spinalgr1990 Ameliak το κοριτσι του μαη Sherlockina Nefeloula Unboxholics oups Pharmacist01 JST GeorgePap2003 Johanna Mark sophiaa ioanna06 nickd6776 augustine angies endosporia margik ggl Νομάρχης SlimShady ΘανάσοςG4 aladdin λολα45 AlexK9 El_ _Aggelos123 Κώστας 7708 fujiko chochoru cel123 xristina11 Alexandros973 Keeell eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χωρίς να είμαι σίγουρος αλλά με ο,τι είχα ακούσει από συμμαθητές μου δεν υπάρχει κάποιο βοήθημα στη βιολογία που να ξεχωρίζει. Εξαρτάται από τον καθηγητή και τον τρόπο δουλειάς του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ChristyBoo Νεοφερμένο μέλος Η ChristyBoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 23 Μαΐου 2017 στις 17:09 Η ChristyBoo: #1.397 23-05-17 17:09 Αρχική Δημοσίευση από VforVendetta: Παιδια θα ηθελα να βοηθημα για Βιολογια Κατευθυνσης Γ λυκειου. Βλεπω προτεινεται ενα συγκεκριμενο της Νοτας Λαζαρακης που εχει εξαντληθει ομως και ειναι παλιο. Υπαρχει κατι καλυτερο αυτη τη στιγμη; Click για ανάπτυξη... Εγώ χρησιμοποιούσα του Σαββάλα στην Κατεύθυνση, το οποίο ήταν αρκετά ικανοποιητικό μπορώ να πω! Είναι 4 συγγραφέων Πιταροκοίλη, Νοταρά, Αρδίττη και Γκιργκινούδη! Μπορείς να του ρίξεις μια ματιά να δεις αν σου κάνει Αρχική Δημοσίευση από ChristyBoo: Εγώ χρησιμοποιούσα του Σαββάλα στην Κατεύθυνση, το οποίο ήταν αρκετά ικανοποιητικό μπορώ να πω! Είναι 4 συγγραφέων Πιταροκοίλη, Νοταρά, Αρδίττη και Γκιργκινούδη! Μπορείς να του ρίξεις μια ματιά να δεις αν σου κάνει Click για ανάπτυξη... ΛΑΘΟΣ, του Τζαβάρα είχα τελικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Μαΐου 2017 Guest 125626 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2017 στις 20:52 Ο Guest 125626: #1.398 16-06-17 20:52 Από το βοήθημα του Στεργίου σε κάθε κεφ. ποιές είναι οι πιο ΔΥΣΚΟΛΕΣ; Εννοώ είναι αυτές από τα θέματα εξετάσεων, είναι οι τελευταίες από κάθε παράγραφο, ... ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125626 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2017 στις 12:24 Ο Guest 125626: #1.399 17-06-17 12:24 Μόνο εγώ εχω αυτή την απορία; Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2017 στις 13:18 Η sofia10 έγραψε: #1.400 17-06-17 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Χάρης 28: Μόνο εγώ εχω αυτή την απορία; Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός... Click για ανάπτυξη... στο βιλβιο της β που ειχα φετος , δυσκολες ηταν τα τεταρτα θεματα στα διαγωνισματα , και τα τριτα ισως, επισης μεσα στις ασκησεις των κεφαλαιων σε συνδυαστικες προς το τελος υπηρχαν πιο απαιτητικες οπως και καποιες σε κατι ροζ επαναληπτικες σελιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. ChrisG152 evadask75 Vera trifasikodiavasma hristosdab vade agg1 ma dam Dion G. Myrtw4567 Panatha mono Basiliki.kiki Startx0 Ilovemycats27 Vasilaras Than003 spring day Maynard BillyTheKid rempelos42 Apocalypse Kitana Magigi kost28 spinalgr1990 Ameliak το κοριτσι του μαη Sherlockina Nefeloula Unboxholics oups Pharmacist01 JST GeorgePap2003 Johanna Mark sophiaa ioanna06 nickd6776 augustine angies endosporia margik ggl Νομάρχης SlimShady ΘανάσοςG4 aladdin λολα45 AlexK9 El_ _Aggelos123 Κώστας 7708 fujiko chochoru cel123 xristina11 Alexandros973 Keeell eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από VforVendetta: Παιδια θα ηθελα να βοηθημα για Βιολογια Κατευθυνσης Γ λυκειου. Βλεπω προτεινεται ενα συγκεκριμενο της Νοτας Λαζαρακης που εχει εξαντληθει ομως και ειναι παλιο. Υπαρχει κατι καλυτερο αυτη τη στιγμη; Click για ανάπτυξη... Εγώ χρησιμοποιούσα του Σαββάλα στην Κατεύθυνση, το οποίο ήταν αρκετά ικανοποιητικό μπορώ να πω! Είναι 4 συγγραφέων Πιταροκοίλη, Νοταρά, Αρδίττη και Γκιργκινούδη! Μπορείς να του ρίξεις μια ματιά να δεις αν σου κάνει Αρχική Δημοσίευση από ChristyBoo: Εγώ χρησιμοποιούσα του Σαββάλα στην Κατεύθυνση, το οποίο ήταν αρκετά ικανοποιητικό μπορώ να πω! Είναι 4 συγγραφέων Πιταροκοίλη, Νοταρά, Αρδίττη και Γκιργκινούδη! Μπορείς να του ρίξεις μια ματιά να δεις αν σου κάνει Click για ανάπτυξη... ΛΑΘΟΣ, του Τζαβάρα είχα τελικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 125626 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2017 στις 20:52 Ο Guest 125626: #1.398 16-06-17 20:52 Από το βοήθημα του Στεργίου σε κάθε κεφ. ποιές είναι οι πιο ΔΥΣΚΟΛΕΣ; Εννοώ είναι αυτές από τα θέματα εξετάσεων, είναι οι τελευταίες από κάθε παράγραφο, ... ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125626 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2017 στις 12:24 Ο Guest 125626: #1.399 17-06-17 12:24 Μόνο εγώ εχω αυτή την απορία; Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2017 στις 13:18 Η sofia10 έγραψε: #1.400 17-06-17 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Χάρης 28: Μόνο εγώ εχω αυτή την απορία; Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός... Click για ανάπτυξη... στο βιλβιο της β που ειχα φετος , δυσκολες ηταν τα τεταρτα θεματα στα διαγωνισματα , και τα τριτα ισως, επισης μεσα στις ασκησεις των κεφαλαιων σε συνδυαστικες προς το τελος υπηρχαν πιο απαιτητικες οπως και καποιες σε κατι ροζ επαναληπτικες σελιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. ChrisG152 evadask75 Vera trifasikodiavasma hristosdab vade agg1 ma dam Dion G. Myrtw4567 Panatha mono Basiliki.kiki Startx0 Ilovemycats27 Vasilaras Than003 spring day Maynard BillyTheKid rempelos42 Apocalypse Kitana Magigi kost28 spinalgr1990 Ameliak το κοριτσι του μαη Sherlockina Nefeloula Unboxholics oups Pharmacist01 JST GeorgePap2003 Johanna Mark sophiaa ioanna06 nickd6776 augustine angies endosporia margik ggl Νομάρχης SlimShady ΘανάσοςG4 aladdin λολα45 AlexK9 El_ _Aggelos123 Κώστας 7708 fujiko chochoru cel123 xristina11 Alexandros973 Keeell eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Από το βοήθημα του Στεργίου σε κάθε κεφ. ποιές είναι οι πιο ΔΥΣΚΟΛΕΣ; Εννοώ είναι αυτές από τα θέματα εξετάσεων, είναι οι τελευταίες από κάθε παράγραφο, ... ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 125626 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2017 στις 12:24 Ο Guest 125626: #1.399 17-06-17 12:24 Μόνο εγώ εχω αυτή την απορία; Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2017 στις 13:18 Η sofia10 έγραψε: #1.400 17-06-17 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Χάρης 28: Μόνο εγώ εχω αυτή την απορία; Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός... Click για ανάπτυξη... στο βιλβιο της β που ειχα φετος , δυσκολες ηταν τα τεταρτα θεματα στα διαγωνισματα , και τα τριτα ισως, επισης μεσα στις ασκησεις των κεφαλαιων σε συνδυαστικες προς το τελος υπηρχαν πιο απαιτητικες οπως και καποιες σε κατι ροζ επαναληπτικες σελιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Μόνο εγώ εχω αυτή την απορία; Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2017 στις 13:18 Η sofia10 έγραψε: #1.400 17-06-17 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Χάρης 28: Μόνο εγώ εχω αυτή την απορία; Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός... Click για ανάπτυξη... στο βιλβιο της β που ειχα φετος , δυσκολες ηταν τα τεταρτα θεματα στα διαγωνισματα , και τα τριτα ισως, επισης μεσα στις ασκησεις των κεφαλαιων σε συνδυαστικες προς το τελος υπηρχαν πιο απαιτητικες οπως και καποιες σε κατι ροζ επαναληπτικες σελιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Χάρης 28: Μόνο εγώ εχω αυτή την απορία; Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός... Click για ανάπτυξη... στο βιλβιο της β που ειχα φετος , δυσκολες ηταν τα τεταρτα θεματα στα διαγωνισματα , και τα τριτα ισως, επισης μεσα στις ασκησεις των κεφαλαιων σε συνδυαστικες προς το τελος υπηρχαν πιο απαιτητικες οπως και καποιες σε κατι ροζ επαναληπτικες σελιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.