Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 15:00 Η Νάγια Τ. έγραψε: #101 10-07-12 15:00 Α! Ειχα κ ενα απο τις εκδοσεις Λιβανη του Παπαθεοδωρου!Ηταν καθηγητης μου στο Λυκειο κ το ειχα αγορασει...Οι ασκησεις του δεν διαφοροποιουνται κ πολυ απο αυτες που θα βρεις σε αλλα βοηθηματα αλλα μερικα ερωτηματα ηταν αρκετα καλα κ σε εβαζαν στο βαθος της φυσικης!Ειδικα αυτα που προτεινε για 2ο θεμα...Αν εισαι πορωμενη στο προτεινω αλλα οταν περνας ξανα την υλη! Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: φυσικη γεν. θα κανω και στο φροντιστηριο αλλα με την λογικη αυτη και φυσικη κατ. θα κανω και στο φροντιστηριο αρα δεν θα χρειαζομουν βοηθημα ΟΧΙ στην υποβαθμιση του μαθηματος Γ.Π. θα παρω μαλλον...ξερεις καποιο καλο? αρα μου προτινεις αυτο? χημεια κατ. θα παρω σαλτερη. βιολογια κατ. και εκθεση χρειαζεται πιστευετε? (μαθ. κατ. εχω μπαρλα. δεν χρειαζεται λογικα και κατι αλλο. υπερβολη δεν ειναι?:Ρ) Click για ανάπτυξη... Σαλτερης the best..Δε θα βρεις καλυτερο...Ο Μπαρλας ειναι πολυ καλος κ εχει αρκετα μεγαλη ποικιλια ασκησεων...Βιολογια Κατ μου εφερνε ο καθηγητης μου ασκησεις σε φυλλαδια απο διαφορα βοηθηματα ή δικες του κ εκθεση ομοιως... Μαθ κατ ειχα κ εκδοσεις Σαββαλα των Στεργιου-Νακη!Κ αυτο απο τα πολυ καλα με καποιες ασκησεις λιγο πιο εξηζητημενες αλλα οκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουλίου 2012 Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 15:09 Η Dhmh έγραψε: #102 10-07-12 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Σαλτερης the best..Δε θα βρεις καλυτερο...Ο Μπαρλας ειναι πολυ καλος κ εχει αρκετα μεγαλη ποικιλια ασκησεων...Βιολογια Κατ μου εφερνε ο καθηγητης μου ασκησεις σε φυλλαδια απο διαφορα βοηθηματα ή δικες του κ εκθεση ομοιως... Click για ανάπτυξη... βιολογια κατ. μας ειπε πως εχει συλλεξει τις πιο καλες ασκησεις και πολλαπλης απο πολλα βοηθηματα. οποτε λογικα δεν θα χρειαστω κατι αλλο. και η θεωρια αφου ειναι ''παπαγαλια'' και αυτος τα εξηγει καλα, λογικα δεν θα εχω προβλημα για εκθεση δεν ξερω. αν ειναι το βλεπω και μες την χρονια αυτο Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Μαθ κατ ειχα κ εκδοσεις Σαββαλα των Στεργιου-Νακη!Κ αυτο απο τα πολυ καλα με καποιες ασκησεις λιγο πιο εξηζητημενες αλλα οκ... Click για ανάπτυξη... γιατι ειχες 2? προλαβαινες και ελυνες τοσες ασκησεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 15:15 Η Νάγια Τ. έγραψε: #103 10-07-12 15:15 Στην αρχη μου εβαζε απο Στεργιου Νακη σχεδον οοολες κ στην επαναληψη απο Μπαρλα κ αλλα δικα του εκανε μια επιλογη...Αλλα μην το συζητας,στα μαθηματικα θεωρω οτι ελυσα τις περισσοτερες ασκησεις απο τα υπολοιπα μαθηματα...Ειχα δεινοπαθησει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 15:16 Ο qwerty111: #104 10-07-12 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: γιατι ειχες 2? προλαβαινες και ελυνες τοσες ασκησεις? Click για ανάπτυξη... Εγώ είχα 3 βοηθήματα στα μαθηματικά κατεύθυνσης (και 5 στη φυσική κατεύθυνσης). Βασικά, είχα κάνει πλούσια τα βιβλιοπωλεία. Εννοείται πως δεν έλυνα όλες τις ασκήσεις. Ένα είχα ως κύριο και από τα άλλα 2 έκανα επιλογή, κυρίως τις επαναληπτικές ασκήσεις και τα διαγωνίσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 15:18 Η Νάγια Τ. έγραψε: #105 10-07-12 15:18 Εκθεση ωραια δοκιμια ειναι του Κουτρα αλλα δε θυμαμαι εκδοσεις...Παντως ειναι πολυ γνωστο κ σιγουρα θα το βρεις στο βιβλιοπωλειο!Μου το 'χε δανεισει μια συμμαθητρια μου κανα δυο φορες...Δεν εχει ασκησεις!Μονο δοκιμια πανω στους θεματικους κυκλους της υλης..Ο,τι χρεαζεται δλδ για να γραψεις το κατι παραπανω στην εκθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 15:21 Ο Mr.Blonde: #106 10-07-12 15:21 Eκθεση θα παρετε βοηθημα μονο αν δεν σας καλυπτουν οι σημειωσεις στο φροντιστηριο.Φυσικα μιλαμε μονο για το μερος των ασκησεων,γιατι στην περιληψη ,την παραγραφο και την εκθεση πρεπει απλα να το εχετε.Τα φροντιστηρια λιγο βοηθανε. Στα μαθηματικα και γενικης και κατευθυνσης θα παρετε μπαρλα μονο για να το δουλεψετε μαζι με τον καθηγητη σας,αλλιως δεν θα σας προσφερει τιποτα.Εκτος αν εχετε χρονο να σπαζοκεφαλιαζετε με τις ασκησεις που εχει μεσα χωρις να δινει τις λυσεις.Αλλιως προτιμηστε παπαδακη. Στη βιολογια κατ. προτεινω το βοηθημα σωτηριου -καρυοφυλλη.Εχει μεθοδολογια για ασκησεις και αρκετες λυμενες αλλα και αλυτες με αναλυτικες λυσεις πισω.Θα βοηθησει αρκετα πιστευω.Τη θεωρεια ομως μονο απο το σχολικο. Στη φυσικη κατ δουλεψα με το φροντιστηριακο,αλλα για το τελος σας προτεινω να παρετε τα επαναληπτικα θεματα του παναγιωτακοπουλου. Φυσικα μπορειτε να μην παρετε κανενα βοηθημα και να ψαξετε στο διαδικτυο για ασκησεις.Στα μαθηματικα υπαρχει παρα πολυ υλικο για να δουλεψετε και μπορω να σας στειλω και εγω αργοτερα στη χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 15:28 Η Dhmh έγραψε: #107 10-07-12 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Στην αρχη μου εβαζε απο Στεργιου Νακη σχεδον οοολες κ στην επαναληψη απο Μπαρλα κ αλλα δικα του εκανε μια επιλογη...Αλλα μην το συζητας,στα μαθηματικα θεωρω οτι ελυσα τις περισσοτερες ασκησεις απο τα υπολοιπα μαθηματα...Ειχα δεινοπαθησει... Click για ανάπτυξη... και αν επιτρεπεται πως εγραψες στο τελος? δηλαδη καποια στιγμη δεν φτανεις ας πουμε σε ενα ζενιθ που οσες και να λυσεις μπορει απλα να κουραζεις τον εαυτο σου? Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Εγώ είχα 3 βοηθήματα στα μαθηματικά κατεύθυνσης (και 5 στη φυσική κατεύθυνσης). Βασικά, είχα κάνει πλούσια τα βιβλιοπωλεία. Εννοείται πως δεν έλυνα όλες τις ασκήσεις. Ένα είχα ως κύριο και από τα άλλα 2 έκανα επιλογή, κυρίως τις επαναληπτικές ασκήσεις και τα διαγωνίσματα. Click για ανάπτυξη... εε ενταξει εισαι λιιιγο υπερβολικος θα ελεγα Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Εκθεση ωραια δοκιμια ειναι του Κουτρα αλλα δε θυμαμαι εκδοσεις...Παντως ειναι πολυ γνωστο κ σιγουρα θα το βρεις στο βιβλιοπωλειο!Μου το 'χε δανεισει μια συμμαθητρια μου κανα δυο φορες...Δεν εχει ασκησεις!Μονο δοκιμια πανω στους θεματικους κυκλους της υλης..Ο,τι χρεαζεται δλδ για να γραψεις το κατι παραπανω στην εκθεση! Click για ανάπτυξη... δοκιμια δεν βρισκεις στο ιντερνετ? Αρχική Δημοσίευση από Mr.Blonde: Eκθεση θα παρετε βοηθημα μονο αν δεν σας καλυπτουν οι σημειωσεις στο φροντιστηριο.Φυσικα μιλαμε μονο για το μερος των ασκησεων,γιατι στην περιληψη ,την παραγραφο και την εκθεση πρεπει απλα να το εχετε.Τα φροντιστηρια λιγο βοηθανε. Στα μαθηματικα και γενικης και κατευθυνσης θα παρετε μπαρλα μονο για να το δουλεψετε μαζι με τον καθηγητη σας,αλλιως δεν θα σας προσφερει τιποτα.Εκτος αν εχετε χρονο να σπαζοκεφαλιαζετε με τις ασκησεις που εχει μεσα χωρις να δινει τις λυσεις.Αλλιως προτιμηστε παπαδακη. Στη βιολογια κατ. προτεινω το βοηθημα σωτηριου -καρυοφυλλη.Εχει μεθοδολογια για ασκησεις και αρκετες λυμενες αλλα και αλυτες με αναλυτικες λυσεις πισω.Θα βοηθησει αρκετα πιστευω.Τη θεωρεια ομως μονο απο το σχολικο. Στη φυσικη κατ δουλεψα με το φροντιστηριακο,αλλα για το τελος σας προτεινω να παρετε τα επαναληπτικα θεματα του παναγιωτακοπουλου. Φυσικα μπορειτε να μην παρετε κανενα βοηθημα και να ψαξετε στο διαδικτυο για ασκησεις.Στα μαθηματικα υπαρχει παρα πολυ υλικο για να δουλεψετε και μπορω να σας στειλω και εγω αργοτερα στη χρονια. Click για ανάπτυξη... να σαι καλα προς το παρον δεν θα παρω εκθεση και βιολογια και θα δω μες την χρονια τις αναγκες μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Ιουλίου 2012 Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 16:19 Η Dhmh έγραψε: #108 10-07-12 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Mr.Blonde: Eκθεση θα παρετε βοηθημα μονο αν δεν σας καλυπτουν οι σημειωσεις στο φροντιστηριο.Φυσικα μιλαμε μονο για το μερος των ασκησεων,γιατι στην περιληψη ,την παραγραφο και την εκθεση πρεπει απλα να το εχετε.Τα φροντιστηρια λιγο βοηθανε. Στα μαθηματικα και γενικης και κατευθυνσης θα παρετε μπαρλα μονο για να το δουλεψετε μαζι με τον καθηγητη σας,αλλιως δεν θα σας προσφερει τιποτα.Εκτος αν εχετε χρονο να σπαζοκεφαλιαζετε με τις ασκησεις που εχει μεσα χωρις να δινει τις λυσεις.Αλλιως προτιμηστε παπαδακη. Στη βιολογια κατ. προτεινω το βοηθημα σωτηριου -καρυοφυλλη.Εχει μεθοδολογια για ασκησεις και αρκετες λυμενες αλλα και αλυτες με αναλυτικες λυσεις πισω.Θα βοηθησει αρκετα πιστευω.Τη θεωρεια ομως μονο απο το σχολικο. Στη φυσικη κατ δουλεψα με το φροντιστηριακο,αλλα για το τελος σας προτεινω να παρετε τα επαναληπτικα θεματα του παναγιωτακοπουλου. Φυσικα μπορειτε να μην παρετε κανενα βοηθημα και να ψαξετε στο διαδικτυο για ασκησεις.Στα μαθηματικα υπαρχει παρα πολυ υλικο για να δουλεψετε και μπορω να σας στειλω και εγω αργοτερα στη χρονια. Click για ανάπτυξη... αα κατι αλλο. αν εχω μπαρλα (απο εκει κανουμε στο φροντιστηριο), για διευκολυνση δικια μου αξιζει(χρηματικα) να παρω και του παπαδακη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 16:19 Ο Mr.Blonde: #109 10-07-12 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: αα κατι αλλο. αν εχω μπαρλα (απο εκει κανουμε στο φροντιστηριο), για διευκολυνση δικια μου αξιζει(χρηματικα) να παρω και του παπαδακη? Click για ανάπτυξη... Αμα κανεις τα δυο τευχη του μπαρλα με τα επαναληπτικα θεματα που εχει στο τελος καθε τευχους θα εισαι μια χαρα.Αν εχεις χρονο και χρηματα παρε και του παπαδακη,αν και θα ηταν καλυτερο να επαιρνες ενα βιβλιο με επαναληπτικα θεματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 16:27 Η Dhmh έγραψε: #110 10-07-12 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Mr.Blonde: Αμα κανεις τα δυο τευχη του μπαρλα με τα επαναληπτικα θεματα που εχει στο τελος καθε τευχους θα εισαι μια χαρα.Αν εχεις χρονο και χρηματα παρε και του παπαδακη,αν και θα ηταν καλυτερο να επαιρνες ενα βιβλιο με επαναληπτικα θεματα. Click για ανάπτυξη... εε ακομα αρχη δεν ειναι για αυτο? για πιο αναλυτικα λυμενες ασκησεις ελεγα...του μπαρλα κατα την γνωμη μου ειναι καλο μονο για το επιπεδο ασκησεων που εχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maniavas Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μάνια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 317 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 16:35 Η maniavas έγραψε: #111 10-07-12 16:35 πολύ καλές ασκήσεις με ανεβασμένο επίπεδο έχει το βοήθημα του ξιφαρά (του Κουτάντζη) ο καθηγητής μας τον προτιμά από του μπαρλα αν πάτε στο βιβλιοπωλείο ρίξτε του μια ματιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 16:45 Ο Mr.Blonde: #112 10-07-12 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: εε ακομα αρχη δεν ειναι για αυτο? για πιο αναλυτικα λυμενες ασκησεις ελεγα...του μπαρλα κατα την γνωμη μου ειναι καλο μονο για το επιπεδο ασκησεων που εχει... Click για ανάπτυξη... Το επαναληπτικο θα το παρεις απο φεβρουαριο και μετα.Για τωρα αν νοιωθεις οτι σε καλυπτει ο καθηγητης σου με τον μπαρλα δεν χρειαζεται νομιζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sansy16 Νεοφερμένο μέλος Η Sansy16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 17:28 Η Sansy16 έγραψε: #113 10-07-12 17:28 Γεια σας παιδια πρωτα απο ολα καλη επιτυχια σε ολους μας !! Θελω να ρωτησω ποιο εξωσχολικο μου προτεινετε για τη χημεια και βιολογια θετικης κατευθυνσης ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 17:53 Ο qwerty111: #114 10-07-12 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Sansy16: Γεια σας παιδια πρωτα απο ολα καλη επιτυχια σε ολους μας !! Θελω να ρωτησω ποιο εξωσχολικο μου προτεινετε για τη χημεια και βιολογια θετικης κατευθυνσης ? Click για ανάπτυξη... Χημεία Σαλτερής. Για βιολογία κατ δεν έχω να προτείνω κάποιο συγκεκριμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria s. Νεοφερμένο μέλος Η maria s. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 22:04 Η maria s. έγραψε: #115 10-07-12 22:04 Αρχική Δημοσίευση από XristinoOz^_^: Παιδιά να ρωτήσω, έχει πάρει κανένας βοήθημα για έκθεση; Δεν ξέρω τι να πάρω, υπάρχουν τόσα πολλά Ξέρετε κανένα καλό; Click για ανάπτυξη... έχω πάρει ένα πολύ καλό εκδόσεις ζήτη της Πετροπούλου Μαρίας για θεωρία και ασκήσεις και του Μπατζίνα για σχεδιαγράμματαα και εκθέσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria s. Νεοφερμένο μέλος Η maria s. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 15:11 Η maria s. έγραψε: #116 11-07-12 15:11 Ξέρετε κανένα καλό βοήθημα για βιολογία γενικής με ασκήσεις ειδικότερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XristinoOz^_^ Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Βόλος). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 15:19 Η XristinoOz^_^: #117 11-07-12 15:19 Αρχική Δημοσίευση από maria s.: Ξέρετε κανένα καλό βοήθημα για βιολογία γενικής με ασκήσεις ειδικότερα? Click για ανάπτυξη... Ένα πολύ καλό για βιολογία γενικής είναι του Σαββάλα, όπως επίσης και της Ελληνοεκδοτικής.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Ιουλίου 2012 maria s. Νεοφερμένο μέλος Η maria s. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 15:23 Η maria s. έγραψε: #118 11-07-12 15:23 Αρχική Δημοσίευση από XristinoOz^_^: Ένα πολύ καλό για βιολογία γενικής είναι του Σαββάλα, όπως επίσης και της Ελληνοεκδοτικής.. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Ιουλίου 2012 carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 14:36 Η carpe_nochtem: #119 12-07-12 14:36 Από βοηθήματα,μιας και ρώτησαν μερικοί,θα πρότεινα αυτό και αν περισσεύουν μάνεϊ και τούτο.[/I] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 14:49 Η φρι έγραψε: #120 12-07-12 14:49 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Καλά καλά,φτάστε στην Βιοτεχνολογία όσοι λέτε πως αγαπάτε την Βιο Κατ και τα λέμε. Είχα σιχαθεί την ζωή μου με αυτά τα κεφάλαια,μερικά κομμάτια δεν τα είχα διαβάσει καν στο τέλος. Και τα λέει αυτά μία που ακόμα θυμάται απέξω τα πρώτα πέντε κεφάλαια. Από βοηθήματα,μιας και ρώτησαν μερικοί,θα πρότεινα αυτό και αν περισσεύουν μάνεϊ και τούτο. Click για ανάπτυξη... για ποση διαφορα χρηματων μιλαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. Sokf Dion G. _vag_den_ Italian dream... trifasikodiavasma Petr23 agg1 Τρελας123 Ready for next step Myrtw4567 Startx0 thepigod762 elenitren Angie15 spring day BillyTheKid Kitana Glorious12 MIT_fan Appolon El_ mara__ Σωτηρία Νομάρχης _Aggelos123 igeorgeoikonomo den antexw allh apotyxia tinaskrd EiriniS20 xristina11 roud Student_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α! Ειχα κ ενα απο τις εκδοσεις Λιβανη του Παπαθεοδωρου!Ηταν καθηγητης μου στο Λυκειο κ το ειχα αγορασει...Οι ασκησεις του δεν διαφοροποιουνται κ πολυ απο αυτες που θα βρεις σε αλλα βοηθηματα αλλα μερικα ερωτηματα ηταν αρκετα καλα κ σε εβαζαν στο βαθος της φυσικης!Ειδικα αυτα που προτεινε για 2ο θεμα...Αν εισαι πορωμενη στο προτεινω αλλα οταν περνας ξανα την υλη! Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: φυσικη γεν. θα κανω και στο φροντιστηριο αλλα με την λογικη αυτη και φυσικη κατ. θα κανω και στο φροντιστηριο αρα δεν θα χρειαζομουν βοηθημα ΟΧΙ στην υποβαθμιση του μαθηματος Γ.Π. θα παρω μαλλον...ξερεις καποιο καλο? αρα μου προτινεις αυτο? χημεια κατ. θα παρω σαλτερη. βιολογια κατ. και εκθεση χρειαζεται πιστευετε? (μαθ. κατ. εχω μπαρλα. δεν χρειαζεται λογικα και κατι αλλο. υπερβολη δεν ειναι?:Ρ) Click για ανάπτυξη... Σαλτερης the best..Δε θα βρεις καλυτερο...Ο Μπαρλας ειναι πολυ καλος κ εχει αρκετα μεγαλη ποικιλια ασκησεων...Βιολογια Κατ μου εφερνε ο καθηγητης μου ασκησεις σε φυλλαδια απο διαφορα βοηθηματα ή δικες του κ εκθεση ομοιως... Μαθ κατ ειχα κ εκδοσεις Σαββαλα των Στεργιου-Νακη!Κ αυτο απο τα πολυ καλα με καποιες ασκησεις λιγο πιο εξηζητημενες αλλα οκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 15:09 Η Dhmh έγραψε: #102 10-07-12 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Σαλτερης the best..Δε θα βρεις καλυτερο...Ο Μπαρλας ειναι πολυ καλος κ εχει αρκετα μεγαλη ποικιλια ασκησεων...Βιολογια Κατ μου εφερνε ο καθηγητης μου ασκησεις σε φυλλαδια απο διαφορα βοηθηματα ή δικες του κ εκθεση ομοιως... Click για ανάπτυξη... βιολογια κατ. μας ειπε πως εχει συλλεξει τις πιο καλες ασκησεις και πολλαπλης απο πολλα βοηθηματα. οποτε λογικα δεν θα χρειαστω κατι αλλο. και η θεωρια αφου ειναι ''παπαγαλια'' και αυτος τα εξηγει καλα, λογικα δεν θα εχω προβλημα για εκθεση δεν ξερω. αν ειναι το βλεπω και μες την χρονια αυτο Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Μαθ κατ ειχα κ εκδοσεις Σαββαλα των Στεργιου-Νακη!Κ αυτο απο τα πολυ καλα με καποιες ασκησεις λιγο πιο εξηζητημενες αλλα οκ... Click για ανάπτυξη... γιατι ειχες 2? προλαβαινες και ελυνες τοσες ασκησεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 15:15 Η Νάγια Τ. έγραψε: #103 10-07-12 15:15 Στην αρχη μου εβαζε απο Στεργιου Νακη σχεδον οοολες κ στην επαναληψη απο Μπαρλα κ αλλα δικα του εκανε μια επιλογη...Αλλα μην το συζητας,στα μαθηματικα θεωρω οτι ελυσα τις περισσοτερες ασκησεις απο τα υπολοιπα μαθηματα...Ειχα δεινοπαθησει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 15:16 Ο qwerty111: #104 10-07-12 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: γιατι ειχες 2? προλαβαινες και ελυνες τοσες ασκησεις? Click για ανάπτυξη... Εγώ είχα 3 βοηθήματα στα μαθηματικά κατεύθυνσης (και 5 στη φυσική κατεύθυνσης). Βασικά, είχα κάνει πλούσια τα βιβλιοπωλεία. Εννοείται πως δεν έλυνα όλες τις ασκήσεις. Ένα είχα ως κύριο και από τα άλλα 2 έκανα επιλογή, κυρίως τις επαναληπτικές ασκήσεις και τα διαγωνίσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 15:18 Η Νάγια Τ. έγραψε: #105 10-07-12 15:18 Εκθεση ωραια δοκιμια ειναι του Κουτρα αλλα δε θυμαμαι εκδοσεις...Παντως ειναι πολυ γνωστο κ σιγουρα θα το βρεις στο βιβλιοπωλειο!Μου το 'χε δανεισει μια συμμαθητρια μου κανα δυο φορες...Δεν εχει ασκησεις!Μονο δοκιμια πανω στους θεματικους κυκλους της υλης..Ο,τι χρεαζεται δλδ για να γραψεις το κατι παραπανω στην εκθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 15:21 Ο Mr.Blonde: #106 10-07-12 15:21 Eκθεση θα παρετε βοηθημα μονο αν δεν σας καλυπτουν οι σημειωσεις στο φροντιστηριο.Φυσικα μιλαμε μονο για το μερος των ασκησεων,γιατι στην περιληψη ,την παραγραφο και την εκθεση πρεπει απλα να το εχετε.Τα φροντιστηρια λιγο βοηθανε. Στα μαθηματικα και γενικης και κατευθυνσης θα παρετε μπαρλα μονο για να το δουλεψετε μαζι με τον καθηγητη σας,αλλιως δεν θα σας προσφερει τιποτα.Εκτος αν εχετε χρονο να σπαζοκεφαλιαζετε με τις ασκησεις που εχει μεσα χωρις να δινει τις λυσεις.Αλλιως προτιμηστε παπαδακη. Στη βιολογια κατ. προτεινω το βοηθημα σωτηριου -καρυοφυλλη.Εχει μεθοδολογια για ασκησεις και αρκετες λυμενες αλλα και αλυτες με αναλυτικες λυσεις πισω.Θα βοηθησει αρκετα πιστευω.Τη θεωρεια ομως μονο απο το σχολικο. Στη φυσικη κατ δουλεψα με το φροντιστηριακο,αλλα για το τελος σας προτεινω να παρετε τα επαναληπτικα θεματα του παναγιωτακοπουλου. Φυσικα μπορειτε να μην παρετε κανενα βοηθημα και να ψαξετε στο διαδικτυο για ασκησεις.Στα μαθηματικα υπαρχει παρα πολυ υλικο για να δουλεψετε και μπορω να σας στειλω και εγω αργοτερα στη χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 15:28 Η Dhmh έγραψε: #107 10-07-12 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Στην αρχη μου εβαζε απο Στεργιου Νακη σχεδον οοολες κ στην επαναληψη απο Μπαρλα κ αλλα δικα του εκανε μια επιλογη...Αλλα μην το συζητας,στα μαθηματικα θεωρω οτι ελυσα τις περισσοτερες ασκησεις απο τα υπολοιπα μαθηματα...Ειχα δεινοπαθησει... Click για ανάπτυξη... και αν επιτρεπεται πως εγραψες στο τελος? δηλαδη καποια στιγμη δεν φτανεις ας πουμε σε ενα ζενιθ που οσες και να λυσεις μπορει απλα να κουραζεις τον εαυτο σου? Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Εγώ είχα 3 βοηθήματα στα μαθηματικά κατεύθυνσης (και 5 στη φυσική κατεύθυνσης). Βασικά, είχα κάνει πλούσια τα βιβλιοπωλεία. Εννοείται πως δεν έλυνα όλες τις ασκήσεις. Ένα είχα ως κύριο και από τα άλλα 2 έκανα επιλογή, κυρίως τις επαναληπτικές ασκήσεις και τα διαγωνίσματα. Click για ανάπτυξη... εε ενταξει εισαι λιιιγο υπερβολικος θα ελεγα Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Εκθεση ωραια δοκιμια ειναι του Κουτρα αλλα δε θυμαμαι εκδοσεις...Παντως ειναι πολυ γνωστο κ σιγουρα θα το βρεις στο βιβλιοπωλειο!Μου το 'χε δανεισει μια συμμαθητρια μου κανα δυο φορες...Δεν εχει ασκησεις!Μονο δοκιμια πανω στους θεματικους κυκλους της υλης..Ο,τι χρεαζεται δλδ για να γραψεις το κατι παραπανω στην εκθεση! Click για ανάπτυξη... δοκιμια δεν βρισκεις στο ιντερνετ? Αρχική Δημοσίευση από Mr.Blonde: Eκθεση θα παρετε βοηθημα μονο αν δεν σας καλυπτουν οι σημειωσεις στο φροντιστηριο.Φυσικα μιλαμε μονο για το μερος των ασκησεων,γιατι στην περιληψη ,την παραγραφο και την εκθεση πρεπει απλα να το εχετε.Τα φροντιστηρια λιγο βοηθανε. Στα μαθηματικα και γενικης και κατευθυνσης θα παρετε μπαρλα μονο για να το δουλεψετε μαζι με τον καθηγητη σας,αλλιως δεν θα σας προσφερει τιποτα.Εκτος αν εχετε χρονο να σπαζοκεφαλιαζετε με τις ασκησεις που εχει μεσα χωρις να δινει τις λυσεις.Αλλιως προτιμηστε παπαδακη. Στη βιολογια κατ. προτεινω το βοηθημα σωτηριου -καρυοφυλλη.Εχει μεθοδολογια για ασκησεις και αρκετες λυμενες αλλα και αλυτες με αναλυτικες λυσεις πισω.Θα βοηθησει αρκετα πιστευω.Τη θεωρεια ομως μονο απο το σχολικο. Στη φυσικη κατ δουλεψα με το φροντιστηριακο,αλλα για το τελος σας προτεινω να παρετε τα επαναληπτικα θεματα του παναγιωτακοπουλου. Φυσικα μπορειτε να μην παρετε κανενα βοηθημα και να ψαξετε στο διαδικτυο για ασκησεις.Στα μαθηματικα υπαρχει παρα πολυ υλικο για να δουλεψετε και μπορω να σας στειλω και εγω αργοτερα στη χρονια. Click για ανάπτυξη... να σαι καλα προς το παρον δεν θα παρω εκθεση και βιολογια και θα δω μες την χρονια τις αναγκες μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Ιουλίου 2012 Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 16:19 Η Dhmh έγραψε: #108 10-07-12 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Mr.Blonde: Eκθεση θα παρετε βοηθημα μονο αν δεν σας καλυπτουν οι σημειωσεις στο φροντιστηριο.Φυσικα μιλαμε μονο για το μερος των ασκησεων,γιατι στην περιληψη ,την παραγραφο και την εκθεση πρεπει απλα να το εχετε.Τα φροντιστηρια λιγο βοηθανε. Στα μαθηματικα και γενικης και κατευθυνσης θα παρετε μπαρλα μονο για να το δουλεψετε μαζι με τον καθηγητη σας,αλλιως δεν θα σας προσφερει τιποτα.Εκτος αν εχετε χρονο να σπαζοκεφαλιαζετε με τις ασκησεις που εχει μεσα χωρις να δινει τις λυσεις.Αλλιως προτιμηστε παπαδακη. Στη βιολογια κατ. προτεινω το βοηθημα σωτηριου -καρυοφυλλη.Εχει μεθοδολογια για ασκησεις και αρκετες λυμενες αλλα και αλυτες με αναλυτικες λυσεις πισω.Θα βοηθησει αρκετα πιστευω.Τη θεωρεια ομως μονο απο το σχολικο. Στη φυσικη κατ δουλεψα με το φροντιστηριακο,αλλα για το τελος σας προτεινω να παρετε τα επαναληπτικα θεματα του παναγιωτακοπουλου. Φυσικα μπορειτε να μην παρετε κανενα βοηθημα και να ψαξετε στο διαδικτυο για ασκησεις.Στα μαθηματικα υπαρχει παρα πολυ υλικο για να δουλεψετε και μπορω να σας στειλω και εγω αργοτερα στη χρονια. Click για ανάπτυξη... αα κατι αλλο. αν εχω μπαρλα (απο εκει κανουμε στο φροντιστηριο), για διευκολυνση δικια μου αξιζει(χρηματικα) να παρω και του παπαδακη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 16:19 Ο Mr.Blonde: #109 10-07-12 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: αα κατι αλλο. αν εχω μπαρλα (απο εκει κανουμε στο φροντιστηριο), για διευκολυνση δικια μου αξιζει(χρηματικα) να παρω και του παπαδακη? Click για ανάπτυξη... Αμα κανεις τα δυο τευχη του μπαρλα με τα επαναληπτικα θεματα που εχει στο τελος καθε τευχους θα εισαι μια χαρα.Αν εχεις χρονο και χρηματα παρε και του παπαδακη,αν και θα ηταν καλυτερο να επαιρνες ενα βιβλιο με επαναληπτικα θεματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 16:27 Η Dhmh έγραψε: #110 10-07-12 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Mr.Blonde: Αμα κανεις τα δυο τευχη του μπαρλα με τα επαναληπτικα θεματα που εχει στο τελος καθε τευχους θα εισαι μια χαρα.Αν εχεις χρονο και χρηματα παρε και του παπαδακη,αν και θα ηταν καλυτερο να επαιρνες ενα βιβλιο με επαναληπτικα θεματα. Click για ανάπτυξη... εε ακομα αρχη δεν ειναι για αυτο? για πιο αναλυτικα λυμενες ασκησεις ελεγα...του μπαρλα κατα την γνωμη μου ειναι καλο μονο για το επιπεδο ασκησεων που εχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maniavas Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μάνια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 317 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 16:35 Η maniavas έγραψε: #111 10-07-12 16:35 πολύ καλές ασκήσεις με ανεβασμένο επίπεδο έχει το βοήθημα του ξιφαρά (του Κουτάντζη) ο καθηγητής μας τον προτιμά από του μπαρλα αν πάτε στο βιβλιοπωλείο ρίξτε του μια ματιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 16:45 Ο Mr.Blonde: #112 10-07-12 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: εε ακομα αρχη δεν ειναι για αυτο? για πιο αναλυτικα λυμενες ασκησεις ελεγα...του μπαρλα κατα την γνωμη μου ειναι καλο μονο για το επιπεδο ασκησεων που εχει... Click για ανάπτυξη... Το επαναληπτικο θα το παρεις απο φεβρουαριο και μετα.Για τωρα αν νοιωθεις οτι σε καλυπτει ο καθηγητης σου με τον μπαρλα δεν χρειαζεται νομιζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sansy16 Νεοφερμένο μέλος Η Sansy16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 17:28 Η Sansy16 έγραψε: #113 10-07-12 17:28 Γεια σας παιδια πρωτα απο ολα καλη επιτυχια σε ολους μας !! Θελω να ρωτησω ποιο εξωσχολικο μου προτεινετε για τη χημεια και βιολογια θετικης κατευθυνσης ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 17:53 Ο qwerty111: #114 10-07-12 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Sansy16: Γεια σας παιδια πρωτα απο ολα καλη επιτυχια σε ολους μας !! Θελω να ρωτησω ποιο εξωσχολικο μου προτεινετε για τη χημεια και βιολογια θετικης κατευθυνσης ? Click για ανάπτυξη... Χημεία Σαλτερής. Για βιολογία κατ δεν έχω να προτείνω κάποιο συγκεκριμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria s. Νεοφερμένο μέλος Η maria s. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 22:04 Η maria s. έγραψε: #115 10-07-12 22:04 Αρχική Δημοσίευση από XristinoOz^_^: Παιδιά να ρωτήσω, έχει πάρει κανένας βοήθημα για έκθεση; Δεν ξέρω τι να πάρω, υπάρχουν τόσα πολλά Ξέρετε κανένα καλό; Click για ανάπτυξη... έχω πάρει ένα πολύ καλό εκδόσεις ζήτη της Πετροπούλου Μαρίας για θεωρία και ασκήσεις και του Μπατζίνα για σχεδιαγράμματαα και εκθέσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria s. Νεοφερμένο μέλος Η maria s. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 15:11 Η maria s. έγραψε: #116 11-07-12 15:11 Ξέρετε κανένα καλό βοήθημα για βιολογία γενικής με ασκήσεις ειδικότερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XristinoOz^_^ Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Βόλος). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 15:19 Η XristinoOz^_^: #117 11-07-12 15:19 Αρχική Δημοσίευση από maria s.: Ξέρετε κανένα καλό βοήθημα για βιολογία γενικής με ασκήσεις ειδικότερα? Click για ανάπτυξη... Ένα πολύ καλό για βιολογία γενικής είναι του Σαββάλα, όπως επίσης και της Ελληνοεκδοτικής.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Ιουλίου 2012 maria s. Νεοφερμένο μέλος Η maria s. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 15:23 Η maria s. έγραψε: #118 11-07-12 15:23 Αρχική Δημοσίευση από XristinoOz^_^: Ένα πολύ καλό για βιολογία γενικής είναι του Σαββάλα, όπως επίσης και της Ελληνοεκδοτικής.. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Ιουλίου 2012 carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 14:36 Η carpe_nochtem: #119 12-07-12 14:36 Από βοηθήματα,μιας και ρώτησαν μερικοί,θα πρότεινα αυτό και αν περισσεύουν μάνεϊ και τούτο.[/I] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 14:49 Η φρι έγραψε: #120 12-07-12 14:49 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Καλά καλά,φτάστε στην Βιοτεχνολογία όσοι λέτε πως αγαπάτε την Βιο Κατ και τα λέμε. Είχα σιχαθεί την ζωή μου με αυτά τα κεφάλαια,μερικά κομμάτια δεν τα είχα διαβάσει καν στο τέλος. Και τα λέει αυτά μία που ακόμα θυμάται απέξω τα πρώτα πέντε κεφάλαια. Από βοηθήματα,μιας και ρώτησαν μερικοί,θα πρότεινα αυτό και αν περισσεύουν μάνεϊ και τούτο. Click για ανάπτυξη... για ποση διαφορα χρηματων μιλαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. Sokf Dion G. _vag_den_ Italian dream... trifasikodiavasma Petr23 agg1 Τρελας123 Ready for next step Myrtw4567 Startx0 thepigod762 elenitren Angie15 spring day BillyTheKid Kitana Glorious12 MIT_fan Appolon El_ mara__ Σωτηρία Νομάρχης _Aggelos123 igeorgeoikonomo den antexw allh apotyxia tinaskrd EiriniS20 xristina11 roud Student_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Σαλτερης the best..Δε θα βρεις καλυτερο...Ο Μπαρλας ειναι πολυ καλος κ εχει αρκετα μεγαλη ποικιλια ασκησεων...Βιολογια Κατ μου εφερνε ο καθηγητης μου ασκησεις σε φυλλαδια απο διαφορα βοηθηματα ή δικες του κ εκθεση ομοιως... Click για ανάπτυξη... βιολογια κατ. μας ειπε πως εχει συλλεξει τις πιο καλες ασκησεις και πολλαπλης απο πολλα βοηθηματα. οποτε λογικα δεν θα χρειαστω κατι αλλο. και η θεωρια αφου ειναι ''παπαγαλια'' και αυτος τα εξηγει καλα, λογικα δεν θα εχω προβλημα για εκθεση δεν ξερω. αν ειναι το βλεπω και μες την χρονια αυτο Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Μαθ κατ ειχα κ εκδοσεις Σαββαλα των Στεργιου-Νακη!Κ αυτο απο τα πολυ καλα με καποιες ασκησεις λιγο πιο εξηζητημενες αλλα οκ... Click για ανάπτυξη... γιατι ειχες 2? προλαβαινες και ελυνες τοσες ασκησεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 15:15 Η Νάγια Τ. έγραψε: #103 10-07-12 15:15 Στην αρχη μου εβαζε απο Στεργιου Νακη σχεδον οοολες κ στην επαναληψη απο Μπαρλα κ αλλα δικα του εκανε μια επιλογη...Αλλα μην το συζητας,στα μαθηματικα θεωρω οτι ελυσα τις περισσοτερες ασκησεις απο τα υπολοιπα μαθηματα...Ειχα δεινοπαθησει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 15:16 Ο qwerty111: #104 10-07-12 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: γιατι ειχες 2? προλαβαινες και ελυνες τοσες ασκησεις? Click για ανάπτυξη... Εγώ είχα 3 βοηθήματα στα μαθηματικά κατεύθυνσης (και 5 στη φυσική κατεύθυνσης). Βασικά, είχα κάνει πλούσια τα βιβλιοπωλεία. Εννοείται πως δεν έλυνα όλες τις ασκήσεις. Ένα είχα ως κύριο και από τα άλλα 2 έκανα επιλογή, κυρίως τις επαναληπτικές ασκήσεις και τα διαγωνίσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 15:18 Η Νάγια Τ. έγραψε: #105 10-07-12 15:18 Εκθεση ωραια δοκιμια ειναι του Κουτρα αλλα δε θυμαμαι εκδοσεις...Παντως ειναι πολυ γνωστο κ σιγουρα θα το βρεις στο βιβλιοπωλειο!Μου το 'χε δανεισει μια συμμαθητρια μου κανα δυο φορες...Δεν εχει ασκησεις!Μονο δοκιμια πανω στους θεματικους κυκλους της υλης..Ο,τι χρεαζεται δλδ για να γραψεις το κατι παραπανω στην εκθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 15:21 Ο Mr.Blonde: #106 10-07-12 15:21 Eκθεση θα παρετε βοηθημα μονο αν δεν σας καλυπτουν οι σημειωσεις στο φροντιστηριο.Φυσικα μιλαμε μονο για το μερος των ασκησεων,γιατι στην περιληψη ,την παραγραφο και την εκθεση πρεπει απλα να το εχετε.Τα φροντιστηρια λιγο βοηθανε. Στα μαθηματικα και γενικης και κατευθυνσης θα παρετε μπαρλα μονο για να το δουλεψετε μαζι με τον καθηγητη σας,αλλιως δεν θα σας προσφερει τιποτα.Εκτος αν εχετε χρονο να σπαζοκεφαλιαζετε με τις ασκησεις που εχει μεσα χωρις να δινει τις λυσεις.Αλλιως προτιμηστε παπαδακη. Στη βιολογια κατ. προτεινω το βοηθημα σωτηριου -καρυοφυλλη.Εχει μεθοδολογια για ασκησεις και αρκετες λυμενες αλλα και αλυτες με αναλυτικες λυσεις πισω.Θα βοηθησει αρκετα πιστευω.Τη θεωρεια ομως μονο απο το σχολικο. Στη φυσικη κατ δουλεψα με το φροντιστηριακο,αλλα για το τελος σας προτεινω να παρετε τα επαναληπτικα θεματα του παναγιωτακοπουλου. Φυσικα μπορειτε να μην παρετε κανενα βοηθημα και να ψαξετε στο διαδικτυο για ασκησεις.Στα μαθηματικα υπαρχει παρα πολυ υλικο για να δουλεψετε και μπορω να σας στειλω και εγω αργοτερα στη χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 15:28 Η Dhmh έγραψε: #107 10-07-12 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Στην αρχη μου εβαζε απο Στεργιου Νακη σχεδον οοολες κ στην επαναληψη απο Μπαρλα κ αλλα δικα του εκανε μια επιλογη...Αλλα μην το συζητας,στα μαθηματικα θεωρω οτι ελυσα τις περισσοτερες ασκησεις απο τα υπολοιπα μαθηματα...Ειχα δεινοπαθησει... Click για ανάπτυξη... και αν επιτρεπεται πως εγραψες στο τελος? δηλαδη καποια στιγμη δεν φτανεις ας πουμε σε ενα ζενιθ που οσες και να λυσεις μπορει απλα να κουραζεις τον εαυτο σου? Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Εγώ είχα 3 βοηθήματα στα μαθηματικά κατεύθυνσης (και 5 στη φυσική κατεύθυνσης). Βασικά, είχα κάνει πλούσια τα βιβλιοπωλεία. Εννοείται πως δεν έλυνα όλες τις ασκήσεις. Ένα είχα ως κύριο και από τα άλλα 2 έκανα επιλογή, κυρίως τις επαναληπτικές ασκήσεις και τα διαγωνίσματα. Click για ανάπτυξη... εε ενταξει εισαι λιιιγο υπερβολικος θα ελεγα Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Εκθεση ωραια δοκιμια ειναι του Κουτρα αλλα δε θυμαμαι εκδοσεις...Παντως ειναι πολυ γνωστο κ σιγουρα θα το βρεις στο βιβλιοπωλειο!Μου το 'χε δανεισει μια συμμαθητρια μου κανα δυο φορες...Δεν εχει ασκησεις!Μονο δοκιμια πανω στους θεματικους κυκλους της υλης..Ο,τι χρεαζεται δλδ για να γραψεις το κατι παραπανω στην εκθεση! Click για ανάπτυξη... δοκιμια δεν βρισκεις στο ιντερνετ? Αρχική Δημοσίευση από Mr.Blonde: Eκθεση θα παρετε βοηθημα μονο αν δεν σας καλυπτουν οι σημειωσεις στο φροντιστηριο.Φυσικα μιλαμε μονο για το μερος των ασκησεων,γιατι στην περιληψη ,την παραγραφο και την εκθεση πρεπει απλα να το εχετε.Τα φροντιστηρια λιγο βοηθανε. Στα μαθηματικα και γενικης και κατευθυνσης θα παρετε μπαρλα μονο για να το δουλεψετε μαζι με τον καθηγητη σας,αλλιως δεν θα σας προσφερει τιποτα.Εκτος αν εχετε χρονο να σπαζοκεφαλιαζετε με τις ασκησεις που εχει μεσα χωρις να δινει τις λυσεις.Αλλιως προτιμηστε παπαδακη. Στη βιολογια κατ. προτεινω το βοηθημα σωτηριου -καρυοφυλλη.Εχει μεθοδολογια για ασκησεις και αρκετες λυμενες αλλα και αλυτες με αναλυτικες λυσεις πισω.Θα βοηθησει αρκετα πιστευω.Τη θεωρεια ομως μονο απο το σχολικο. Στη φυσικη κατ δουλεψα με το φροντιστηριακο,αλλα για το τελος σας προτεινω να παρετε τα επαναληπτικα θεματα του παναγιωτακοπουλου. Φυσικα μπορειτε να μην παρετε κανενα βοηθημα και να ψαξετε στο διαδικτυο για ασκησεις.Στα μαθηματικα υπαρχει παρα πολυ υλικο για να δουλεψετε και μπορω να σας στειλω και εγω αργοτερα στη χρονια. Click για ανάπτυξη... να σαι καλα προς το παρον δεν θα παρω εκθεση και βιολογια και θα δω μες την χρονια τις αναγκες μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Ιουλίου 2012 Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 16:19 Η Dhmh έγραψε: #108 10-07-12 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Mr.Blonde: Eκθεση θα παρετε βοηθημα μονο αν δεν σας καλυπτουν οι σημειωσεις στο φροντιστηριο.Φυσικα μιλαμε μονο για το μερος των ασκησεων,γιατι στην περιληψη ,την παραγραφο και την εκθεση πρεπει απλα να το εχετε.Τα φροντιστηρια λιγο βοηθανε. Στα μαθηματικα και γενικης και κατευθυνσης θα παρετε μπαρλα μονο για να το δουλεψετε μαζι με τον καθηγητη σας,αλλιως δεν θα σας προσφερει τιποτα.Εκτος αν εχετε χρονο να σπαζοκεφαλιαζετε με τις ασκησεις που εχει μεσα χωρις να δινει τις λυσεις.Αλλιως προτιμηστε παπαδακη. Στη βιολογια κατ. προτεινω το βοηθημα σωτηριου -καρυοφυλλη.Εχει μεθοδολογια για ασκησεις και αρκετες λυμενες αλλα και αλυτες με αναλυτικες λυσεις πισω.Θα βοηθησει αρκετα πιστευω.Τη θεωρεια ομως μονο απο το σχολικο. Στη φυσικη κατ δουλεψα με το φροντιστηριακο,αλλα για το τελος σας προτεινω να παρετε τα επαναληπτικα θεματα του παναγιωτακοπουλου. Φυσικα μπορειτε να μην παρετε κανενα βοηθημα και να ψαξετε στο διαδικτυο για ασκησεις.Στα μαθηματικα υπαρχει παρα πολυ υλικο για να δουλεψετε και μπορω να σας στειλω και εγω αργοτερα στη χρονια. Click για ανάπτυξη... αα κατι αλλο. αν εχω μπαρλα (απο εκει κανουμε στο φροντιστηριο), για διευκολυνση δικια μου αξιζει(χρηματικα) να παρω και του παπαδακη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 16:19 Ο Mr.Blonde: #109 10-07-12 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: αα κατι αλλο. αν εχω μπαρλα (απο εκει κανουμε στο φροντιστηριο), για διευκολυνση δικια μου αξιζει(χρηματικα) να παρω και του παπαδακη? Click για ανάπτυξη... Αμα κανεις τα δυο τευχη του μπαρλα με τα επαναληπτικα θεματα που εχει στο τελος καθε τευχους θα εισαι μια χαρα.Αν εχεις χρονο και χρηματα παρε και του παπαδακη,αν και θα ηταν καλυτερο να επαιρνες ενα βιβλιο με επαναληπτικα θεματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 16:27 Η Dhmh έγραψε: #110 10-07-12 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Mr.Blonde: Αμα κανεις τα δυο τευχη του μπαρλα με τα επαναληπτικα θεματα που εχει στο τελος καθε τευχους θα εισαι μια χαρα.Αν εχεις χρονο και χρηματα παρε και του παπαδακη,αν και θα ηταν καλυτερο να επαιρνες ενα βιβλιο με επαναληπτικα θεματα. Click για ανάπτυξη... εε ακομα αρχη δεν ειναι για αυτο? για πιο αναλυτικα λυμενες ασκησεις ελεγα...του μπαρλα κατα την γνωμη μου ειναι καλο μονο για το επιπεδο ασκησεων που εχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maniavas Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μάνια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 317 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 16:35 Η maniavas έγραψε: #111 10-07-12 16:35 πολύ καλές ασκήσεις με ανεβασμένο επίπεδο έχει το βοήθημα του ξιφαρά (του Κουτάντζη) ο καθηγητής μας τον προτιμά από του μπαρλα αν πάτε στο βιβλιοπωλείο ρίξτε του μια ματιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 16:45 Ο Mr.Blonde: #112 10-07-12 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: εε ακομα αρχη δεν ειναι για αυτο? για πιο αναλυτικα λυμενες ασκησεις ελεγα...του μπαρλα κατα την γνωμη μου ειναι καλο μονο για το επιπεδο ασκησεων που εχει... Click για ανάπτυξη... Το επαναληπτικο θα το παρεις απο φεβρουαριο και μετα.Για τωρα αν νοιωθεις οτι σε καλυπτει ο καθηγητης σου με τον μπαρλα δεν χρειαζεται νομιζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sansy16 Νεοφερμένο μέλος Η Sansy16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 17:28 Η Sansy16 έγραψε: #113 10-07-12 17:28 Γεια σας παιδια πρωτα απο ολα καλη επιτυχια σε ολους μας !! Θελω να ρωτησω ποιο εξωσχολικο μου προτεινετε για τη χημεια και βιολογια θετικης κατευθυνσης ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 17:53 Ο qwerty111: #114 10-07-12 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Sansy16: Γεια σας παιδια πρωτα απο ολα καλη επιτυχια σε ολους μας !! Θελω να ρωτησω ποιο εξωσχολικο μου προτεινετε για τη χημεια και βιολογια θετικης κατευθυνσης ? Click για ανάπτυξη... Χημεία Σαλτερής. Για βιολογία κατ δεν έχω να προτείνω κάποιο συγκεκριμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria s. Νεοφερμένο μέλος Η maria s. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 22:04 Η maria s. έγραψε: #115 10-07-12 22:04 Αρχική Δημοσίευση από XristinoOz^_^: Παιδιά να ρωτήσω, έχει πάρει κανένας βοήθημα για έκθεση; Δεν ξέρω τι να πάρω, υπάρχουν τόσα πολλά Ξέρετε κανένα καλό; Click για ανάπτυξη... έχω πάρει ένα πολύ καλό εκδόσεις ζήτη της Πετροπούλου Μαρίας για θεωρία και ασκήσεις και του Μπατζίνα για σχεδιαγράμματαα και εκθέσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria s. Νεοφερμένο μέλος Η maria s. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 15:11 Η maria s. έγραψε: #116 11-07-12 15:11 Ξέρετε κανένα καλό βοήθημα για βιολογία γενικής με ασκήσεις ειδικότερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XristinoOz^_^ Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Βόλος). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 15:19 Η XristinoOz^_^: #117 11-07-12 15:19 Αρχική Δημοσίευση από maria s.: Ξέρετε κανένα καλό βοήθημα για βιολογία γενικής με ασκήσεις ειδικότερα? Click για ανάπτυξη... Ένα πολύ καλό για βιολογία γενικής είναι του Σαββάλα, όπως επίσης και της Ελληνοεκδοτικής.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Ιουλίου 2012 maria s. Νεοφερμένο μέλος Η maria s. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 15:23 Η maria s. έγραψε: #118 11-07-12 15:23 Αρχική Δημοσίευση από XristinoOz^_^: Ένα πολύ καλό για βιολογία γενικής είναι του Σαββάλα, όπως επίσης και της Ελληνοεκδοτικής.. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Ιουλίου 2012 carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 14:36 Η carpe_nochtem: #119 12-07-12 14:36 Από βοηθήματα,μιας και ρώτησαν μερικοί,θα πρότεινα αυτό και αν περισσεύουν μάνεϊ και τούτο.[/I] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 14:49 Η φρι έγραψε: #120 12-07-12 14:49 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Καλά καλά,φτάστε στην Βιοτεχνολογία όσοι λέτε πως αγαπάτε την Βιο Κατ και τα λέμε. Είχα σιχαθεί την ζωή μου με αυτά τα κεφάλαια,μερικά κομμάτια δεν τα είχα διαβάσει καν στο τέλος. Και τα λέει αυτά μία που ακόμα θυμάται απέξω τα πρώτα πέντε κεφάλαια. Από βοηθήματα,μιας και ρώτησαν μερικοί,θα πρότεινα αυτό και αν περισσεύουν μάνεϊ και τούτο. Click για ανάπτυξη... για ποση διαφορα χρηματων μιλαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. Sokf Dion G. _vag_den_ Italian dream... trifasikodiavasma Petr23 agg1 Τρελας123 Ready for next step Myrtw4567 Startx0 thepigod762 elenitren Angie15 spring day BillyTheKid Kitana Glorious12 MIT_fan Appolon El_ mara__ Σωτηρία Νομάρχης _Aggelos123 igeorgeoikonomo den antexw allh apotyxia tinaskrd EiriniS20 xristina11 roud Student_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στην αρχη μου εβαζε απο Στεργιου Νακη σχεδον οοολες κ στην επαναληψη απο Μπαρλα κ αλλα δικα του εκανε μια επιλογη...Αλλα μην το συζητας,στα μαθηματικα θεωρω οτι ελυσα τις περισσοτερες ασκησεις απο τα υπολοιπα μαθηματα...Ειχα δεινοπαθησει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 15:16 Ο qwerty111: #104 10-07-12 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: γιατι ειχες 2? προλαβαινες και ελυνες τοσες ασκησεις? Click για ανάπτυξη... Εγώ είχα 3 βοηθήματα στα μαθηματικά κατεύθυνσης (και 5 στη φυσική κατεύθυνσης). Βασικά, είχα κάνει πλούσια τα βιβλιοπωλεία. Εννοείται πως δεν έλυνα όλες τις ασκήσεις. Ένα είχα ως κύριο και από τα άλλα 2 έκανα επιλογή, κυρίως τις επαναληπτικές ασκήσεις και τα διαγωνίσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 15:18 Η Νάγια Τ. έγραψε: #105 10-07-12 15:18 Εκθεση ωραια δοκιμια ειναι του Κουτρα αλλα δε θυμαμαι εκδοσεις...Παντως ειναι πολυ γνωστο κ σιγουρα θα το βρεις στο βιβλιοπωλειο!Μου το 'χε δανεισει μια συμμαθητρια μου κανα δυο φορες...Δεν εχει ασκησεις!Μονο δοκιμια πανω στους θεματικους κυκλους της υλης..Ο,τι χρεαζεται δλδ για να γραψεις το κατι παραπανω στην εκθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 15:21 Ο Mr.Blonde: #106 10-07-12 15:21 Eκθεση θα παρετε βοηθημα μονο αν δεν σας καλυπτουν οι σημειωσεις στο φροντιστηριο.Φυσικα μιλαμε μονο για το μερος των ασκησεων,γιατι στην περιληψη ,την παραγραφο και την εκθεση πρεπει απλα να το εχετε.Τα φροντιστηρια λιγο βοηθανε. Στα μαθηματικα και γενικης και κατευθυνσης θα παρετε μπαρλα μονο για να το δουλεψετε μαζι με τον καθηγητη σας,αλλιως δεν θα σας προσφερει τιποτα.Εκτος αν εχετε χρονο να σπαζοκεφαλιαζετε με τις ασκησεις που εχει μεσα χωρις να δινει τις λυσεις.Αλλιως προτιμηστε παπαδακη. Στη βιολογια κατ. προτεινω το βοηθημα σωτηριου -καρυοφυλλη.Εχει μεθοδολογια για ασκησεις και αρκετες λυμενες αλλα και αλυτες με αναλυτικες λυσεις πισω.Θα βοηθησει αρκετα πιστευω.Τη θεωρεια ομως μονο απο το σχολικο. Στη φυσικη κατ δουλεψα με το φροντιστηριακο,αλλα για το τελος σας προτεινω να παρετε τα επαναληπτικα θεματα του παναγιωτακοπουλου. Φυσικα μπορειτε να μην παρετε κανενα βοηθημα και να ψαξετε στο διαδικτυο για ασκησεις.Στα μαθηματικα υπαρχει παρα πολυ υλικο για να δουλεψετε και μπορω να σας στειλω και εγω αργοτερα στη χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 15:28 Η Dhmh έγραψε: #107 10-07-12 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Στην αρχη μου εβαζε απο Στεργιου Νακη σχεδον οοολες κ στην επαναληψη απο Μπαρλα κ αλλα δικα του εκανε μια επιλογη...Αλλα μην το συζητας,στα μαθηματικα θεωρω οτι ελυσα τις περισσοτερες ασκησεις απο τα υπολοιπα μαθηματα...Ειχα δεινοπαθησει... Click για ανάπτυξη... και αν επιτρεπεται πως εγραψες στο τελος? δηλαδη καποια στιγμη δεν φτανεις ας πουμε σε ενα ζενιθ που οσες και να λυσεις μπορει απλα να κουραζεις τον εαυτο σου? Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Εγώ είχα 3 βοηθήματα στα μαθηματικά κατεύθυνσης (και 5 στη φυσική κατεύθυνσης). Βασικά, είχα κάνει πλούσια τα βιβλιοπωλεία. Εννοείται πως δεν έλυνα όλες τις ασκήσεις. Ένα είχα ως κύριο και από τα άλλα 2 έκανα επιλογή, κυρίως τις επαναληπτικές ασκήσεις και τα διαγωνίσματα. Click για ανάπτυξη... εε ενταξει εισαι λιιιγο υπερβολικος θα ελεγα Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Εκθεση ωραια δοκιμια ειναι του Κουτρα αλλα δε θυμαμαι εκδοσεις...Παντως ειναι πολυ γνωστο κ σιγουρα θα το βρεις στο βιβλιοπωλειο!Μου το 'χε δανεισει μια συμμαθητρια μου κανα δυο φορες...Δεν εχει ασκησεις!Μονο δοκιμια πανω στους θεματικους κυκλους της υλης..Ο,τι χρεαζεται δλδ για να γραψεις το κατι παραπανω στην εκθεση! Click για ανάπτυξη... δοκιμια δεν βρισκεις στο ιντερνετ? Αρχική Δημοσίευση από Mr.Blonde: Eκθεση θα παρετε βοηθημα μονο αν δεν σας καλυπτουν οι σημειωσεις στο φροντιστηριο.Φυσικα μιλαμε μονο για το μερος των ασκησεων,γιατι στην περιληψη ,την παραγραφο και την εκθεση πρεπει απλα να το εχετε.Τα φροντιστηρια λιγο βοηθανε. Στα μαθηματικα και γενικης και κατευθυνσης θα παρετε μπαρλα μονο για να το δουλεψετε μαζι με τον καθηγητη σας,αλλιως δεν θα σας προσφερει τιποτα.Εκτος αν εχετε χρονο να σπαζοκεφαλιαζετε με τις ασκησεις που εχει μεσα χωρις να δινει τις λυσεις.Αλλιως προτιμηστε παπαδακη. Στη βιολογια κατ. προτεινω το βοηθημα σωτηριου -καρυοφυλλη.Εχει μεθοδολογια για ασκησεις και αρκετες λυμενες αλλα και αλυτες με αναλυτικες λυσεις πισω.Θα βοηθησει αρκετα πιστευω.Τη θεωρεια ομως μονο απο το σχολικο. Στη φυσικη κατ δουλεψα με το φροντιστηριακο,αλλα για το τελος σας προτεινω να παρετε τα επαναληπτικα θεματα του παναγιωτακοπουλου. Φυσικα μπορειτε να μην παρετε κανενα βοηθημα και να ψαξετε στο διαδικτυο για ασκησεις.Στα μαθηματικα υπαρχει παρα πολυ υλικο για να δουλεψετε και μπορω να σας στειλω και εγω αργοτερα στη χρονια. Click για ανάπτυξη... να σαι καλα προς το παρον δεν θα παρω εκθεση και βιολογια και θα δω μες την χρονια τις αναγκες μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Ιουλίου 2012 Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 16:19 Η Dhmh έγραψε: #108 10-07-12 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Mr.Blonde: Eκθεση θα παρετε βοηθημα μονο αν δεν σας καλυπτουν οι σημειωσεις στο φροντιστηριο.Φυσικα μιλαμε μονο για το μερος των ασκησεων,γιατι στην περιληψη ,την παραγραφο και την εκθεση πρεπει απλα να το εχετε.Τα φροντιστηρια λιγο βοηθανε. Στα μαθηματικα και γενικης και κατευθυνσης θα παρετε μπαρλα μονο για να το δουλεψετε μαζι με τον καθηγητη σας,αλλιως δεν θα σας προσφερει τιποτα.Εκτος αν εχετε χρονο να σπαζοκεφαλιαζετε με τις ασκησεις που εχει μεσα χωρις να δινει τις λυσεις.Αλλιως προτιμηστε παπαδακη. Στη βιολογια κατ. προτεινω το βοηθημα σωτηριου -καρυοφυλλη.Εχει μεθοδολογια για ασκησεις και αρκετες λυμενες αλλα και αλυτες με αναλυτικες λυσεις πισω.Θα βοηθησει αρκετα πιστευω.Τη θεωρεια ομως μονο απο το σχολικο. Στη φυσικη κατ δουλεψα με το φροντιστηριακο,αλλα για το τελος σας προτεινω να παρετε τα επαναληπτικα θεματα του παναγιωτακοπουλου. Φυσικα μπορειτε να μην παρετε κανενα βοηθημα και να ψαξετε στο διαδικτυο για ασκησεις.Στα μαθηματικα υπαρχει παρα πολυ υλικο για να δουλεψετε και μπορω να σας στειλω και εγω αργοτερα στη χρονια. Click για ανάπτυξη... αα κατι αλλο. αν εχω μπαρλα (απο εκει κανουμε στο φροντιστηριο), για διευκολυνση δικια μου αξιζει(χρηματικα) να παρω και του παπαδακη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 16:19 Ο Mr.Blonde: #109 10-07-12 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: αα κατι αλλο. αν εχω μπαρλα (απο εκει κανουμε στο φροντιστηριο), για διευκολυνση δικια μου αξιζει(χρηματικα) να παρω και του παπαδακη? Click για ανάπτυξη... Αμα κανεις τα δυο τευχη του μπαρλα με τα επαναληπτικα θεματα που εχει στο τελος καθε τευχους θα εισαι μια χαρα.Αν εχεις χρονο και χρηματα παρε και του παπαδακη,αν και θα ηταν καλυτερο να επαιρνες ενα βιβλιο με επαναληπτικα θεματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 16:27 Η Dhmh έγραψε: #110 10-07-12 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Mr.Blonde: Αμα κανεις τα δυο τευχη του μπαρλα με τα επαναληπτικα θεματα που εχει στο τελος καθε τευχους θα εισαι μια χαρα.Αν εχεις χρονο και χρηματα παρε και του παπαδακη,αν και θα ηταν καλυτερο να επαιρνες ενα βιβλιο με επαναληπτικα θεματα. Click για ανάπτυξη... εε ακομα αρχη δεν ειναι για αυτο? για πιο αναλυτικα λυμενες ασκησεις ελεγα...του μπαρλα κατα την γνωμη μου ειναι καλο μονο για το επιπεδο ασκησεων που εχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maniavas Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μάνια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 317 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 16:35 Η maniavas έγραψε: #111 10-07-12 16:35 πολύ καλές ασκήσεις με ανεβασμένο επίπεδο έχει το βοήθημα του ξιφαρά (του Κουτάντζη) ο καθηγητής μας τον προτιμά από του μπαρλα αν πάτε στο βιβλιοπωλείο ρίξτε του μια ματιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 16:45 Ο Mr.Blonde: #112 10-07-12 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: εε ακομα αρχη δεν ειναι για αυτο? για πιο αναλυτικα λυμενες ασκησεις ελεγα...του μπαρλα κατα την γνωμη μου ειναι καλο μονο για το επιπεδο ασκησεων που εχει... Click για ανάπτυξη... Το επαναληπτικο θα το παρεις απο φεβρουαριο και μετα.Για τωρα αν νοιωθεις οτι σε καλυπτει ο καθηγητης σου με τον μπαρλα δεν χρειαζεται νομιζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sansy16 Νεοφερμένο μέλος Η Sansy16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 17:28 Η Sansy16 έγραψε: #113 10-07-12 17:28 Γεια σας παιδια πρωτα απο ολα καλη επιτυχια σε ολους μας !! Θελω να ρωτησω ποιο εξωσχολικο μου προτεινετε για τη χημεια και βιολογια θετικης κατευθυνσης ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 17:53 Ο qwerty111: #114 10-07-12 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Sansy16: Γεια σας παιδια πρωτα απο ολα καλη επιτυχια σε ολους μας !! Θελω να ρωτησω ποιο εξωσχολικο μου προτεινετε για τη χημεια και βιολογια θετικης κατευθυνσης ? Click για ανάπτυξη... Χημεία Σαλτερής. Για βιολογία κατ δεν έχω να προτείνω κάποιο συγκεκριμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria s. Νεοφερμένο μέλος Η maria s. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 22:04 Η maria s. έγραψε: #115 10-07-12 22:04 Αρχική Δημοσίευση από XristinoOz^_^: Παιδιά να ρωτήσω, έχει πάρει κανένας βοήθημα για έκθεση; Δεν ξέρω τι να πάρω, υπάρχουν τόσα πολλά Ξέρετε κανένα καλό; Click για ανάπτυξη... έχω πάρει ένα πολύ καλό εκδόσεις ζήτη της Πετροπούλου Μαρίας για θεωρία και ασκήσεις και του Μπατζίνα για σχεδιαγράμματαα και εκθέσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria s. Νεοφερμένο μέλος Η maria s. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 15:11 Η maria s. έγραψε: #116 11-07-12 15:11 Ξέρετε κανένα καλό βοήθημα για βιολογία γενικής με ασκήσεις ειδικότερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XristinoOz^_^ Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Βόλος). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 15:19 Η XristinoOz^_^: #117 11-07-12 15:19 Αρχική Δημοσίευση από maria s.: Ξέρετε κανένα καλό βοήθημα για βιολογία γενικής με ασκήσεις ειδικότερα? Click για ανάπτυξη... Ένα πολύ καλό για βιολογία γενικής είναι του Σαββάλα, όπως επίσης και της Ελληνοεκδοτικής.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Ιουλίου 2012 maria s. Νεοφερμένο μέλος Η maria s. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 15:23 Η maria s. έγραψε: #118 11-07-12 15:23 Αρχική Δημοσίευση από XristinoOz^_^: Ένα πολύ καλό για βιολογία γενικής είναι του Σαββάλα, όπως επίσης και της Ελληνοεκδοτικής.. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Ιουλίου 2012 carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 14:36 Η carpe_nochtem: #119 12-07-12 14:36 Από βοηθήματα,μιας και ρώτησαν μερικοί,θα πρότεινα αυτό και αν περισσεύουν μάνεϊ και τούτο.[/I] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 14:49 Η φρι έγραψε: #120 12-07-12 14:49 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Καλά καλά,φτάστε στην Βιοτεχνολογία όσοι λέτε πως αγαπάτε την Βιο Κατ και τα λέμε. Είχα σιχαθεί την ζωή μου με αυτά τα κεφάλαια,μερικά κομμάτια δεν τα είχα διαβάσει καν στο τέλος. Και τα λέει αυτά μία που ακόμα θυμάται απέξω τα πρώτα πέντε κεφάλαια. Από βοηθήματα,μιας και ρώτησαν μερικοί,θα πρότεινα αυτό και αν περισσεύουν μάνεϊ και τούτο. Click για ανάπτυξη... για ποση διαφορα χρηματων μιλαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. Sokf Dion G. _vag_den_ Italian dream... trifasikodiavasma Petr23 agg1 Τρελας123 Ready for next step Myrtw4567 Startx0 thepigod762 elenitren Angie15 spring day BillyTheKid Kitana Glorious12 MIT_fan Appolon El_ mara__ Σωτηρία Νομάρχης _Aggelos123 igeorgeoikonomo den antexw allh apotyxia tinaskrd EiriniS20 xristina11 roud Student_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: γιατι ειχες 2? προλαβαινες και ελυνες τοσες ασκησεις? Click για ανάπτυξη... Εγώ είχα 3 βοηθήματα στα μαθηματικά κατεύθυνσης (και 5 στη φυσική κατεύθυνσης). Βασικά, είχα κάνει πλούσια τα βιβλιοπωλεία. Εννοείται πως δεν έλυνα όλες τις ασκήσεις. Ένα είχα ως κύριο και από τα άλλα 2 έκανα επιλογή, κυρίως τις επαναληπτικές ασκήσεις και τα διαγωνίσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 15:18 Η Νάγια Τ. έγραψε: #105 10-07-12 15:18 Εκθεση ωραια δοκιμια ειναι του Κουτρα αλλα δε θυμαμαι εκδοσεις...Παντως ειναι πολυ γνωστο κ σιγουρα θα το βρεις στο βιβλιοπωλειο!Μου το 'χε δανεισει μια συμμαθητρια μου κανα δυο φορες...Δεν εχει ασκησεις!Μονο δοκιμια πανω στους θεματικους κυκλους της υλης..Ο,τι χρεαζεται δλδ για να γραψεις το κατι παραπανω στην εκθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 15:21 Ο Mr.Blonde: #106 10-07-12 15:21 Eκθεση θα παρετε βοηθημα μονο αν δεν σας καλυπτουν οι σημειωσεις στο φροντιστηριο.Φυσικα μιλαμε μονο για το μερος των ασκησεων,γιατι στην περιληψη ,την παραγραφο και την εκθεση πρεπει απλα να το εχετε.Τα φροντιστηρια λιγο βοηθανε. Στα μαθηματικα και γενικης και κατευθυνσης θα παρετε μπαρλα μονο για να το δουλεψετε μαζι με τον καθηγητη σας,αλλιως δεν θα σας προσφερει τιποτα.Εκτος αν εχετε χρονο να σπαζοκεφαλιαζετε με τις ασκησεις που εχει μεσα χωρις να δινει τις λυσεις.Αλλιως προτιμηστε παπαδακη. Στη βιολογια κατ. προτεινω το βοηθημα σωτηριου -καρυοφυλλη.Εχει μεθοδολογια για ασκησεις και αρκετες λυμενες αλλα και αλυτες με αναλυτικες λυσεις πισω.Θα βοηθησει αρκετα πιστευω.Τη θεωρεια ομως μονο απο το σχολικο. Στη φυσικη κατ δουλεψα με το φροντιστηριακο,αλλα για το τελος σας προτεινω να παρετε τα επαναληπτικα θεματα του παναγιωτακοπουλου. Φυσικα μπορειτε να μην παρετε κανενα βοηθημα και να ψαξετε στο διαδικτυο για ασκησεις.Στα μαθηματικα υπαρχει παρα πολυ υλικο για να δουλεψετε και μπορω να σας στειλω και εγω αργοτερα στη χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 15:28 Η Dhmh έγραψε: #107 10-07-12 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Στην αρχη μου εβαζε απο Στεργιου Νακη σχεδον οοολες κ στην επαναληψη απο Μπαρλα κ αλλα δικα του εκανε μια επιλογη...Αλλα μην το συζητας,στα μαθηματικα θεωρω οτι ελυσα τις περισσοτερες ασκησεις απο τα υπολοιπα μαθηματα...Ειχα δεινοπαθησει... Click για ανάπτυξη... και αν επιτρεπεται πως εγραψες στο τελος? δηλαδη καποια στιγμη δεν φτανεις ας πουμε σε ενα ζενιθ που οσες και να λυσεις μπορει απλα να κουραζεις τον εαυτο σου? Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Εγώ είχα 3 βοηθήματα στα μαθηματικά κατεύθυνσης (και 5 στη φυσική κατεύθυνσης). Βασικά, είχα κάνει πλούσια τα βιβλιοπωλεία. Εννοείται πως δεν έλυνα όλες τις ασκήσεις. Ένα είχα ως κύριο και από τα άλλα 2 έκανα επιλογή, κυρίως τις επαναληπτικές ασκήσεις και τα διαγωνίσματα. Click για ανάπτυξη... εε ενταξει εισαι λιιιγο υπερβολικος θα ελεγα Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Εκθεση ωραια δοκιμια ειναι του Κουτρα αλλα δε θυμαμαι εκδοσεις...Παντως ειναι πολυ γνωστο κ σιγουρα θα το βρεις στο βιβλιοπωλειο!Μου το 'χε δανεισει μια συμμαθητρια μου κανα δυο φορες...Δεν εχει ασκησεις!Μονο δοκιμια πανω στους θεματικους κυκλους της υλης..Ο,τι χρεαζεται δλδ για να γραψεις το κατι παραπανω στην εκθεση! Click για ανάπτυξη... δοκιμια δεν βρισκεις στο ιντερνετ? Αρχική Δημοσίευση από Mr.Blonde: Eκθεση θα παρετε βοηθημα μονο αν δεν σας καλυπτουν οι σημειωσεις στο φροντιστηριο.Φυσικα μιλαμε μονο για το μερος των ασκησεων,γιατι στην περιληψη ,την παραγραφο και την εκθεση πρεπει απλα να το εχετε.Τα φροντιστηρια λιγο βοηθανε. Στα μαθηματικα και γενικης και κατευθυνσης θα παρετε μπαρλα μονο για να το δουλεψετε μαζι με τον καθηγητη σας,αλλιως δεν θα σας προσφερει τιποτα.Εκτος αν εχετε χρονο να σπαζοκεφαλιαζετε με τις ασκησεις που εχει μεσα χωρις να δινει τις λυσεις.Αλλιως προτιμηστε παπαδακη. Στη βιολογια κατ. προτεινω το βοηθημα σωτηριου -καρυοφυλλη.Εχει μεθοδολογια για ασκησεις και αρκετες λυμενες αλλα και αλυτες με αναλυτικες λυσεις πισω.Θα βοηθησει αρκετα πιστευω.Τη θεωρεια ομως μονο απο το σχολικο. Στη φυσικη κατ δουλεψα με το φροντιστηριακο,αλλα για το τελος σας προτεινω να παρετε τα επαναληπτικα θεματα του παναγιωτακοπουλου. Φυσικα μπορειτε να μην παρετε κανενα βοηθημα και να ψαξετε στο διαδικτυο για ασκησεις.Στα μαθηματικα υπαρχει παρα πολυ υλικο για να δουλεψετε και μπορω να σας στειλω και εγω αργοτερα στη χρονια. Click για ανάπτυξη... να σαι καλα προς το παρον δεν θα παρω εκθεση και βιολογια και θα δω μες την χρονια τις αναγκες μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Ιουλίου 2012 Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 16:19 Η Dhmh έγραψε: #108 10-07-12 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Mr.Blonde: Eκθεση θα παρετε βοηθημα μονο αν δεν σας καλυπτουν οι σημειωσεις στο φροντιστηριο.Φυσικα μιλαμε μονο για το μερος των ασκησεων,γιατι στην περιληψη ,την παραγραφο και την εκθεση πρεπει απλα να το εχετε.Τα φροντιστηρια λιγο βοηθανε. Στα μαθηματικα και γενικης και κατευθυνσης θα παρετε μπαρλα μονο για να το δουλεψετε μαζι με τον καθηγητη σας,αλλιως δεν θα σας προσφερει τιποτα.Εκτος αν εχετε χρονο να σπαζοκεφαλιαζετε με τις ασκησεις που εχει μεσα χωρις να δινει τις λυσεις.Αλλιως προτιμηστε παπαδακη. Στη βιολογια κατ. προτεινω το βοηθημα σωτηριου -καρυοφυλλη.Εχει μεθοδολογια για ασκησεις και αρκετες λυμενες αλλα και αλυτες με αναλυτικες λυσεις πισω.Θα βοηθησει αρκετα πιστευω.Τη θεωρεια ομως μονο απο το σχολικο. Στη φυσικη κατ δουλεψα με το φροντιστηριακο,αλλα για το τελος σας προτεινω να παρετε τα επαναληπτικα θεματα του παναγιωτακοπουλου. Φυσικα μπορειτε να μην παρετε κανενα βοηθημα και να ψαξετε στο διαδικτυο για ασκησεις.Στα μαθηματικα υπαρχει παρα πολυ υλικο για να δουλεψετε και μπορω να σας στειλω και εγω αργοτερα στη χρονια. Click για ανάπτυξη... αα κατι αλλο. αν εχω μπαρλα (απο εκει κανουμε στο φροντιστηριο), για διευκολυνση δικια μου αξιζει(χρηματικα) να παρω και του παπαδακη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 16:19 Ο Mr.Blonde: #109 10-07-12 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: αα κατι αλλο. αν εχω μπαρλα (απο εκει κανουμε στο φροντιστηριο), για διευκολυνση δικια μου αξιζει(χρηματικα) να παρω και του παπαδακη? Click για ανάπτυξη... Αμα κανεις τα δυο τευχη του μπαρλα με τα επαναληπτικα θεματα που εχει στο τελος καθε τευχους θα εισαι μια χαρα.Αν εχεις χρονο και χρηματα παρε και του παπαδακη,αν και θα ηταν καλυτερο να επαιρνες ενα βιβλιο με επαναληπτικα θεματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 16:27 Η Dhmh έγραψε: #110 10-07-12 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Mr.Blonde: Αμα κανεις τα δυο τευχη του μπαρλα με τα επαναληπτικα θεματα που εχει στο τελος καθε τευχους θα εισαι μια χαρα.Αν εχεις χρονο και χρηματα παρε και του παπαδακη,αν και θα ηταν καλυτερο να επαιρνες ενα βιβλιο με επαναληπτικα θεματα. Click για ανάπτυξη... εε ακομα αρχη δεν ειναι για αυτο? για πιο αναλυτικα λυμενες ασκησεις ελεγα...του μπαρλα κατα την γνωμη μου ειναι καλο μονο για το επιπεδο ασκησεων που εχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maniavas Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μάνια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 317 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 16:35 Η maniavas έγραψε: #111 10-07-12 16:35 πολύ καλές ασκήσεις με ανεβασμένο επίπεδο έχει το βοήθημα του ξιφαρά (του Κουτάντζη) ο καθηγητής μας τον προτιμά από του μπαρλα αν πάτε στο βιβλιοπωλείο ρίξτε του μια ματιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 16:45 Ο Mr.Blonde: #112 10-07-12 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: εε ακομα αρχη δεν ειναι για αυτο? για πιο αναλυτικα λυμενες ασκησεις ελεγα...του μπαρλα κατα την γνωμη μου ειναι καλο μονο για το επιπεδο ασκησεων που εχει... Click για ανάπτυξη... Το επαναληπτικο θα το παρεις απο φεβρουαριο και μετα.Για τωρα αν νοιωθεις οτι σε καλυπτει ο καθηγητης σου με τον μπαρλα δεν χρειαζεται νομιζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sansy16 Νεοφερμένο μέλος Η Sansy16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 17:28 Η Sansy16 έγραψε: #113 10-07-12 17:28 Γεια σας παιδια πρωτα απο ολα καλη επιτυχια σε ολους μας !! Θελω να ρωτησω ποιο εξωσχολικο μου προτεινετε για τη χημεια και βιολογια θετικης κατευθυνσης ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 17:53 Ο qwerty111: #114 10-07-12 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Sansy16: Γεια σας παιδια πρωτα απο ολα καλη επιτυχια σε ολους μας !! Θελω να ρωτησω ποιο εξωσχολικο μου προτεινετε για τη χημεια και βιολογια θετικης κατευθυνσης ? Click για ανάπτυξη... Χημεία Σαλτερής. Για βιολογία κατ δεν έχω να προτείνω κάποιο συγκεκριμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria s. Νεοφερμένο μέλος Η maria s. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 22:04 Η maria s. έγραψε: #115 10-07-12 22:04 Αρχική Δημοσίευση από XristinoOz^_^: Παιδιά να ρωτήσω, έχει πάρει κανένας βοήθημα για έκθεση; Δεν ξέρω τι να πάρω, υπάρχουν τόσα πολλά Ξέρετε κανένα καλό; Click για ανάπτυξη... έχω πάρει ένα πολύ καλό εκδόσεις ζήτη της Πετροπούλου Μαρίας για θεωρία και ασκήσεις και του Μπατζίνα για σχεδιαγράμματαα και εκθέσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria s. Νεοφερμένο μέλος Η maria s. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 15:11 Η maria s. έγραψε: #116 11-07-12 15:11 Ξέρετε κανένα καλό βοήθημα για βιολογία γενικής με ασκήσεις ειδικότερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XristinoOz^_^ Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Βόλος). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 15:19 Η XristinoOz^_^: #117 11-07-12 15:19 Αρχική Δημοσίευση από maria s.: Ξέρετε κανένα καλό βοήθημα για βιολογία γενικής με ασκήσεις ειδικότερα? Click για ανάπτυξη... Ένα πολύ καλό για βιολογία γενικής είναι του Σαββάλα, όπως επίσης και της Ελληνοεκδοτικής.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Ιουλίου 2012 maria s. Νεοφερμένο μέλος Η maria s. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 15:23 Η maria s. έγραψε: #118 11-07-12 15:23 Αρχική Δημοσίευση από XristinoOz^_^: Ένα πολύ καλό για βιολογία γενικής είναι του Σαββάλα, όπως επίσης και της Ελληνοεκδοτικής.. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Ιουλίου 2012 carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 14:36 Η carpe_nochtem: #119 12-07-12 14:36 Από βοηθήματα,μιας και ρώτησαν μερικοί,θα πρότεινα αυτό και αν περισσεύουν μάνεϊ και τούτο.[/I] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 14:49 Η φρι έγραψε: #120 12-07-12 14:49 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Καλά καλά,φτάστε στην Βιοτεχνολογία όσοι λέτε πως αγαπάτε την Βιο Κατ και τα λέμε. Είχα σιχαθεί την ζωή μου με αυτά τα κεφάλαια,μερικά κομμάτια δεν τα είχα διαβάσει καν στο τέλος. Και τα λέει αυτά μία που ακόμα θυμάται απέξω τα πρώτα πέντε κεφάλαια. Από βοηθήματα,μιας και ρώτησαν μερικοί,θα πρότεινα αυτό και αν περισσεύουν μάνεϊ και τούτο. Click για ανάπτυξη... για ποση διαφορα χρηματων μιλαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. Sokf Dion G. _vag_den_ Italian dream... trifasikodiavasma Petr23 agg1 Τρελας123 Ready for next step Myrtw4567 Startx0 thepigod762 elenitren Angie15 spring day BillyTheKid Kitana Glorious12 MIT_fan Appolon El_ mara__ Σωτηρία Νομάρχης _Aggelos123 igeorgeoikonomo den antexw allh apotyxia tinaskrd EiriniS20 xristina11 roud Student_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εκθεση ωραια δοκιμια ειναι του Κουτρα αλλα δε θυμαμαι εκδοσεις...Παντως ειναι πολυ γνωστο κ σιγουρα θα το βρεις στο βιβλιοπωλειο!Μου το 'χε δανεισει μια συμμαθητρια μου κανα δυο φορες...Δεν εχει ασκησεις!Μονο δοκιμια πανω στους θεματικους κυκλους της υλης..Ο,τι χρεαζεται δλδ για να γραψεις το κατι παραπανω στην εκθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 15:21 Ο Mr.Blonde: #106 10-07-12 15:21 Eκθεση θα παρετε βοηθημα μονο αν δεν σας καλυπτουν οι σημειωσεις στο φροντιστηριο.Φυσικα μιλαμε μονο για το μερος των ασκησεων,γιατι στην περιληψη ,την παραγραφο και την εκθεση πρεπει απλα να το εχετε.Τα φροντιστηρια λιγο βοηθανε. Στα μαθηματικα και γενικης και κατευθυνσης θα παρετε μπαρλα μονο για να το δουλεψετε μαζι με τον καθηγητη σας,αλλιως δεν θα σας προσφερει τιποτα.Εκτος αν εχετε χρονο να σπαζοκεφαλιαζετε με τις ασκησεις που εχει μεσα χωρις να δινει τις λυσεις.Αλλιως προτιμηστε παπαδακη. Στη βιολογια κατ. προτεινω το βοηθημα σωτηριου -καρυοφυλλη.Εχει μεθοδολογια για ασκησεις και αρκετες λυμενες αλλα και αλυτες με αναλυτικες λυσεις πισω.Θα βοηθησει αρκετα πιστευω.Τη θεωρεια ομως μονο απο το σχολικο. Στη φυσικη κατ δουλεψα με το φροντιστηριακο,αλλα για το τελος σας προτεινω να παρετε τα επαναληπτικα θεματα του παναγιωτακοπουλου. Φυσικα μπορειτε να μην παρετε κανενα βοηθημα και να ψαξετε στο διαδικτυο για ασκησεις.Στα μαθηματικα υπαρχει παρα πολυ υλικο για να δουλεψετε και μπορω να σας στειλω και εγω αργοτερα στη χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 15:28 Η Dhmh έγραψε: #107 10-07-12 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Στην αρχη μου εβαζε απο Στεργιου Νακη σχεδον οοολες κ στην επαναληψη απο Μπαρλα κ αλλα δικα του εκανε μια επιλογη...Αλλα μην το συζητας,στα μαθηματικα θεωρω οτι ελυσα τις περισσοτερες ασκησεις απο τα υπολοιπα μαθηματα...Ειχα δεινοπαθησει... Click για ανάπτυξη... και αν επιτρεπεται πως εγραψες στο τελος? δηλαδη καποια στιγμη δεν φτανεις ας πουμε σε ενα ζενιθ που οσες και να λυσεις μπορει απλα να κουραζεις τον εαυτο σου? Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Εγώ είχα 3 βοηθήματα στα μαθηματικά κατεύθυνσης (και 5 στη φυσική κατεύθυνσης). Βασικά, είχα κάνει πλούσια τα βιβλιοπωλεία. Εννοείται πως δεν έλυνα όλες τις ασκήσεις. Ένα είχα ως κύριο και από τα άλλα 2 έκανα επιλογή, κυρίως τις επαναληπτικές ασκήσεις και τα διαγωνίσματα. Click για ανάπτυξη... εε ενταξει εισαι λιιιγο υπερβολικος θα ελεγα Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Εκθεση ωραια δοκιμια ειναι του Κουτρα αλλα δε θυμαμαι εκδοσεις...Παντως ειναι πολυ γνωστο κ σιγουρα θα το βρεις στο βιβλιοπωλειο!Μου το 'χε δανεισει μια συμμαθητρια μου κανα δυο φορες...Δεν εχει ασκησεις!Μονο δοκιμια πανω στους θεματικους κυκλους της υλης..Ο,τι χρεαζεται δλδ για να γραψεις το κατι παραπανω στην εκθεση! Click για ανάπτυξη... δοκιμια δεν βρισκεις στο ιντερνετ? Αρχική Δημοσίευση από Mr.Blonde: Eκθεση θα παρετε βοηθημα μονο αν δεν σας καλυπτουν οι σημειωσεις στο φροντιστηριο.Φυσικα μιλαμε μονο για το μερος των ασκησεων,γιατι στην περιληψη ,την παραγραφο και την εκθεση πρεπει απλα να το εχετε.Τα φροντιστηρια λιγο βοηθανε. Στα μαθηματικα και γενικης και κατευθυνσης θα παρετε μπαρλα μονο για να το δουλεψετε μαζι με τον καθηγητη σας,αλλιως δεν θα σας προσφερει τιποτα.Εκτος αν εχετε χρονο να σπαζοκεφαλιαζετε με τις ασκησεις που εχει μεσα χωρις να δινει τις λυσεις.Αλλιως προτιμηστε παπαδακη. Στη βιολογια κατ. προτεινω το βοηθημα σωτηριου -καρυοφυλλη.Εχει μεθοδολογια για ασκησεις και αρκετες λυμενες αλλα και αλυτες με αναλυτικες λυσεις πισω.Θα βοηθησει αρκετα πιστευω.Τη θεωρεια ομως μονο απο το σχολικο. Στη φυσικη κατ δουλεψα με το φροντιστηριακο,αλλα για το τελος σας προτεινω να παρετε τα επαναληπτικα θεματα του παναγιωτακοπουλου. Φυσικα μπορειτε να μην παρετε κανενα βοηθημα και να ψαξετε στο διαδικτυο για ασκησεις.Στα μαθηματικα υπαρχει παρα πολυ υλικο για να δουλεψετε και μπορω να σας στειλω και εγω αργοτερα στη χρονια. Click για ανάπτυξη... να σαι καλα προς το παρον δεν θα παρω εκθεση και βιολογια και θα δω μες την χρονια τις αναγκες μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Ιουλίου 2012 Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 16:19 Η Dhmh έγραψε: #108 10-07-12 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Mr.Blonde: Eκθεση θα παρετε βοηθημα μονο αν δεν σας καλυπτουν οι σημειωσεις στο φροντιστηριο.Φυσικα μιλαμε μονο για το μερος των ασκησεων,γιατι στην περιληψη ,την παραγραφο και την εκθεση πρεπει απλα να το εχετε.Τα φροντιστηρια λιγο βοηθανε. Στα μαθηματικα και γενικης και κατευθυνσης θα παρετε μπαρλα μονο για να το δουλεψετε μαζι με τον καθηγητη σας,αλλιως δεν θα σας προσφερει τιποτα.Εκτος αν εχετε χρονο να σπαζοκεφαλιαζετε με τις ασκησεις που εχει μεσα χωρις να δινει τις λυσεις.Αλλιως προτιμηστε παπαδακη. Στη βιολογια κατ. προτεινω το βοηθημα σωτηριου -καρυοφυλλη.Εχει μεθοδολογια για ασκησεις και αρκετες λυμενες αλλα και αλυτες με αναλυτικες λυσεις πισω.Θα βοηθησει αρκετα πιστευω.Τη θεωρεια ομως μονο απο το σχολικο. Στη φυσικη κατ δουλεψα με το φροντιστηριακο,αλλα για το τελος σας προτεινω να παρετε τα επαναληπτικα θεματα του παναγιωτακοπουλου. Φυσικα μπορειτε να μην παρετε κανενα βοηθημα και να ψαξετε στο διαδικτυο για ασκησεις.Στα μαθηματικα υπαρχει παρα πολυ υλικο για να δουλεψετε και μπορω να σας στειλω και εγω αργοτερα στη χρονια. Click για ανάπτυξη... αα κατι αλλο. αν εχω μπαρλα (απο εκει κανουμε στο φροντιστηριο), για διευκολυνση δικια μου αξιζει(χρηματικα) να παρω και του παπαδακη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 16:19 Ο Mr.Blonde: #109 10-07-12 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: αα κατι αλλο. αν εχω μπαρλα (απο εκει κανουμε στο φροντιστηριο), για διευκολυνση δικια μου αξιζει(χρηματικα) να παρω και του παπαδακη? Click για ανάπτυξη... Αμα κανεις τα δυο τευχη του μπαρλα με τα επαναληπτικα θεματα που εχει στο τελος καθε τευχους θα εισαι μια χαρα.Αν εχεις χρονο και χρηματα παρε και του παπαδακη,αν και θα ηταν καλυτερο να επαιρνες ενα βιβλιο με επαναληπτικα θεματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 16:27 Η Dhmh έγραψε: #110 10-07-12 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Mr.Blonde: Αμα κανεις τα δυο τευχη του μπαρλα με τα επαναληπτικα θεματα που εχει στο τελος καθε τευχους θα εισαι μια χαρα.Αν εχεις χρονο και χρηματα παρε και του παπαδακη,αν και θα ηταν καλυτερο να επαιρνες ενα βιβλιο με επαναληπτικα θεματα. Click για ανάπτυξη... εε ακομα αρχη δεν ειναι για αυτο? για πιο αναλυτικα λυμενες ασκησεις ελεγα...του μπαρλα κατα την γνωμη μου ειναι καλο μονο για το επιπεδο ασκησεων που εχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maniavas Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μάνια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 317 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 16:35 Η maniavas έγραψε: #111 10-07-12 16:35 πολύ καλές ασκήσεις με ανεβασμένο επίπεδο έχει το βοήθημα του ξιφαρά (του Κουτάντζη) ο καθηγητής μας τον προτιμά από του μπαρλα αν πάτε στο βιβλιοπωλείο ρίξτε του μια ματιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 16:45 Ο Mr.Blonde: #112 10-07-12 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: εε ακομα αρχη δεν ειναι για αυτο? για πιο αναλυτικα λυμενες ασκησεις ελεγα...του μπαρλα κατα την γνωμη μου ειναι καλο μονο για το επιπεδο ασκησεων που εχει... Click για ανάπτυξη... Το επαναληπτικο θα το παρεις απο φεβρουαριο και μετα.Για τωρα αν νοιωθεις οτι σε καλυπτει ο καθηγητης σου με τον μπαρλα δεν χρειαζεται νομιζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sansy16 Νεοφερμένο μέλος Η Sansy16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 17:28 Η Sansy16 έγραψε: #113 10-07-12 17:28 Γεια σας παιδια πρωτα απο ολα καλη επιτυχια σε ολους μας !! Θελω να ρωτησω ποιο εξωσχολικο μου προτεινετε για τη χημεια και βιολογια θετικης κατευθυνσης ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 17:53 Ο qwerty111: #114 10-07-12 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Sansy16: Γεια σας παιδια πρωτα απο ολα καλη επιτυχια σε ολους μας !! Θελω να ρωτησω ποιο εξωσχολικο μου προτεινετε για τη χημεια και βιολογια θετικης κατευθυνσης ? Click για ανάπτυξη... Χημεία Σαλτερής. Για βιολογία κατ δεν έχω να προτείνω κάποιο συγκεκριμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria s. Νεοφερμένο μέλος Η maria s. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 22:04 Η maria s. έγραψε: #115 10-07-12 22:04 Αρχική Δημοσίευση από XristinoOz^_^: Παιδιά να ρωτήσω, έχει πάρει κανένας βοήθημα για έκθεση; Δεν ξέρω τι να πάρω, υπάρχουν τόσα πολλά Ξέρετε κανένα καλό; Click για ανάπτυξη... έχω πάρει ένα πολύ καλό εκδόσεις ζήτη της Πετροπούλου Μαρίας για θεωρία και ασκήσεις και του Μπατζίνα για σχεδιαγράμματαα και εκθέσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria s. Νεοφερμένο μέλος Η maria s. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 15:11 Η maria s. έγραψε: #116 11-07-12 15:11 Ξέρετε κανένα καλό βοήθημα για βιολογία γενικής με ασκήσεις ειδικότερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XristinoOz^_^ Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Βόλος). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 15:19 Η XristinoOz^_^: #117 11-07-12 15:19 Αρχική Δημοσίευση από maria s.: Ξέρετε κανένα καλό βοήθημα για βιολογία γενικής με ασκήσεις ειδικότερα? Click για ανάπτυξη... Ένα πολύ καλό για βιολογία γενικής είναι του Σαββάλα, όπως επίσης και της Ελληνοεκδοτικής.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Ιουλίου 2012 maria s. Νεοφερμένο μέλος Η maria s. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 15:23 Η maria s. έγραψε: #118 11-07-12 15:23 Αρχική Δημοσίευση από XristinoOz^_^: Ένα πολύ καλό για βιολογία γενικής είναι του Σαββάλα, όπως επίσης και της Ελληνοεκδοτικής.. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Ιουλίου 2012 carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 14:36 Η carpe_nochtem: #119 12-07-12 14:36 Από βοηθήματα,μιας και ρώτησαν μερικοί,θα πρότεινα αυτό και αν περισσεύουν μάνεϊ και τούτο.[/I] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 14:49 Η φρι έγραψε: #120 12-07-12 14:49 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Καλά καλά,φτάστε στην Βιοτεχνολογία όσοι λέτε πως αγαπάτε την Βιο Κατ και τα λέμε. Είχα σιχαθεί την ζωή μου με αυτά τα κεφάλαια,μερικά κομμάτια δεν τα είχα διαβάσει καν στο τέλος. Και τα λέει αυτά μία που ακόμα θυμάται απέξω τα πρώτα πέντε κεφάλαια. Από βοηθήματα,μιας και ρώτησαν μερικοί,θα πρότεινα αυτό και αν περισσεύουν μάνεϊ και τούτο. Click για ανάπτυξη... για ποση διαφορα χρηματων μιλαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. Sokf Dion G. _vag_den_ Italian dream... trifasikodiavasma Petr23 agg1 Τρελας123 Ready for next step Myrtw4567 Startx0 thepigod762 elenitren Angie15 spring day BillyTheKid Kitana Glorious12 MIT_fan Appolon El_ mara__ Σωτηρία Νομάρχης _Aggelos123 igeorgeoikonomo den antexw allh apotyxia tinaskrd EiriniS20 xristina11 roud Student_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eκθεση θα παρετε βοηθημα μονο αν δεν σας καλυπτουν οι σημειωσεις στο φροντιστηριο.Φυσικα μιλαμε μονο για το μερος των ασκησεων,γιατι στην περιληψη ,την παραγραφο και την εκθεση πρεπει απλα να το εχετε.Τα φροντιστηρια λιγο βοηθανε. Στα μαθηματικα και γενικης και κατευθυνσης θα παρετε μπαρλα μονο για να το δουλεψετε μαζι με τον καθηγητη σας,αλλιως δεν θα σας προσφερει τιποτα.Εκτος αν εχετε χρονο να σπαζοκεφαλιαζετε με τις ασκησεις που εχει μεσα χωρις να δινει τις λυσεις.Αλλιως προτιμηστε παπαδακη. Στη βιολογια κατ. προτεινω το βοηθημα σωτηριου -καρυοφυλλη.Εχει μεθοδολογια για ασκησεις και αρκετες λυμενες αλλα και αλυτες με αναλυτικες λυσεις πισω.Θα βοηθησει αρκετα πιστευω.Τη θεωρεια ομως μονο απο το σχολικο. Στη φυσικη κατ δουλεψα με το φροντιστηριακο,αλλα για το τελος σας προτεινω να παρετε τα επαναληπτικα θεματα του παναγιωτακοπουλου. Φυσικα μπορειτε να μην παρετε κανενα βοηθημα και να ψαξετε στο διαδικτυο για ασκησεις.Στα μαθηματικα υπαρχει παρα πολυ υλικο για να δουλεψετε και μπορω να σας στειλω και εγω αργοτερα στη χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 15:28 Η Dhmh έγραψε: #107 10-07-12 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Στην αρχη μου εβαζε απο Στεργιου Νακη σχεδον οοολες κ στην επαναληψη απο Μπαρλα κ αλλα δικα του εκανε μια επιλογη...Αλλα μην το συζητας,στα μαθηματικα θεωρω οτι ελυσα τις περισσοτερες ασκησεις απο τα υπολοιπα μαθηματα...Ειχα δεινοπαθησει... Click για ανάπτυξη... και αν επιτρεπεται πως εγραψες στο τελος? δηλαδη καποια στιγμη δεν φτανεις ας πουμε σε ενα ζενιθ που οσες και να λυσεις μπορει απλα να κουραζεις τον εαυτο σου? Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Εγώ είχα 3 βοηθήματα στα μαθηματικά κατεύθυνσης (και 5 στη φυσική κατεύθυνσης). Βασικά, είχα κάνει πλούσια τα βιβλιοπωλεία. Εννοείται πως δεν έλυνα όλες τις ασκήσεις. Ένα είχα ως κύριο και από τα άλλα 2 έκανα επιλογή, κυρίως τις επαναληπτικές ασκήσεις και τα διαγωνίσματα. Click για ανάπτυξη... εε ενταξει εισαι λιιιγο υπερβολικος θα ελεγα Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Εκθεση ωραια δοκιμια ειναι του Κουτρα αλλα δε θυμαμαι εκδοσεις...Παντως ειναι πολυ γνωστο κ σιγουρα θα το βρεις στο βιβλιοπωλειο!Μου το 'χε δανεισει μια συμμαθητρια μου κανα δυο φορες...Δεν εχει ασκησεις!Μονο δοκιμια πανω στους θεματικους κυκλους της υλης..Ο,τι χρεαζεται δλδ για να γραψεις το κατι παραπανω στην εκθεση! Click για ανάπτυξη... δοκιμια δεν βρισκεις στο ιντερνετ? Αρχική Δημοσίευση από Mr.Blonde: Eκθεση θα παρετε βοηθημα μονο αν δεν σας καλυπτουν οι σημειωσεις στο φροντιστηριο.Φυσικα μιλαμε μονο για το μερος των ασκησεων,γιατι στην περιληψη ,την παραγραφο και την εκθεση πρεπει απλα να το εχετε.Τα φροντιστηρια λιγο βοηθανε. Στα μαθηματικα και γενικης και κατευθυνσης θα παρετε μπαρλα μονο για να το δουλεψετε μαζι με τον καθηγητη σας,αλλιως δεν θα σας προσφερει τιποτα.Εκτος αν εχετε χρονο να σπαζοκεφαλιαζετε με τις ασκησεις που εχει μεσα χωρις να δινει τις λυσεις.Αλλιως προτιμηστε παπαδακη. Στη βιολογια κατ. προτεινω το βοηθημα σωτηριου -καρυοφυλλη.Εχει μεθοδολογια για ασκησεις και αρκετες λυμενες αλλα και αλυτες με αναλυτικες λυσεις πισω.Θα βοηθησει αρκετα πιστευω.Τη θεωρεια ομως μονο απο το σχολικο. Στη φυσικη κατ δουλεψα με το φροντιστηριακο,αλλα για το τελος σας προτεινω να παρετε τα επαναληπτικα θεματα του παναγιωτακοπουλου. Φυσικα μπορειτε να μην παρετε κανενα βοηθημα και να ψαξετε στο διαδικτυο για ασκησεις.Στα μαθηματικα υπαρχει παρα πολυ υλικο για να δουλεψετε και μπορω να σας στειλω και εγω αργοτερα στη χρονια. Click για ανάπτυξη... να σαι καλα προς το παρον δεν θα παρω εκθεση και βιολογια και θα δω μες την χρονια τις αναγκες μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Ιουλίου 2012 Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 16:19 Η Dhmh έγραψε: #108 10-07-12 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Mr.Blonde: Eκθεση θα παρετε βοηθημα μονο αν δεν σας καλυπτουν οι σημειωσεις στο φροντιστηριο.Φυσικα μιλαμε μονο για το μερος των ασκησεων,γιατι στην περιληψη ,την παραγραφο και την εκθεση πρεπει απλα να το εχετε.Τα φροντιστηρια λιγο βοηθανε. Στα μαθηματικα και γενικης και κατευθυνσης θα παρετε μπαρλα μονο για να το δουλεψετε μαζι με τον καθηγητη σας,αλλιως δεν θα σας προσφερει τιποτα.Εκτος αν εχετε χρονο να σπαζοκεφαλιαζετε με τις ασκησεις που εχει μεσα χωρις να δινει τις λυσεις.Αλλιως προτιμηστε παπαδακη. Στη βιολογια κατ. προτεινω το βοηθημα σωτηριου -καρυοφυλλη.Εχει μεθοδολογια για ασκησεις και αρκετες λυμενες αλλα και αλυτες με αναλυτικες λυσεις πισω.Θα βοηθησει αρκετα πιστευω.Τη θεωρεια ομως μονο απο το σχολικο. Στη φυσικη κατ δουλεψα με το φροντιστηριακο,αλλα για το τελος σας προτεινω να παρετε τα επαναληπτικα θεματα του παναγιωτακοπουλου. Φυσικα μπορειτε να μην παρετε κανενα βοηθημα και να ψαξετε στο διαδικτυο για ασκησεις.Στα μαθηματικα υπαρχει παρα πολυ υλικο για να δουλεψετε και μπορω να σας στειλω και εγω αργοτερα στη χρονια. Click για ανάπτυξη... αα κατι αλλο. αν εχω μπαρλα (απο εκει κανουμε στο φροντιστηριο), για διευκολυνση δικια μου αξιζει(χρηματικα) να παρω και του παπαδακη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 16:19 Ο Mr.Blonde: #109 10-07-12 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: αα κατι αλλο. αν εχω μπαρλα (απο εκει κανουμε στο φροντιστηριο), για διευκολυνση δικια μου αξιζει(χρηματικα) να παρω και του παπαδακη? Click για ανάπτυξη... Αμα κανεις τα δυο τευχη του μπαρλα με τα επαναληπτικα θεματα που εχει στο τελος καθε τευχους θα εισαι μια χαρα.Αν εχεις χρονο και χρηματα παρε και του παπαδακη,αν και θα ηταν καλυτερο να επαιρνες ενα βιβλιο με επαναληπτικα θεματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 16:27 Η Dhmh έγραψε: #110 10-07-12 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Mr.Blonde: Αμα κανεις τα δυο τευχη του μπαρλα με τα επαναληπτικα θεματα που εχει στο τελος καθε τευχους θα εισαι μια χαρα.Αν εχεις χρονο και χρηματα παρε και του παπαδακη,αν και θα ηταν καλυτερο να επαιρνες ενα βιβλιο με επαναληπτικα θεματα. Click για ανάπτυξη... εε ακομα αρχη δεν ειναι για αυτο? για πιο αναλυτικα λυμενες ασκησεις ελεγα...του μπαρλα κατα την γνωμη μου ειναι καλο μονο για το επιπεδο ασκησεων που εχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maniavas Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μάνια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 317 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 16:35 Η maniavas έγραψε: #111 10-07-12 16:35 πολύ καλές ασκήσεις με ανεβασμένο επίπεδο έχει το βοήθημα του ξιφαρά (του Κουτάντζη) ο καθηγητής μας τον προτιμά από του μπαρλα αν πάτε στο βιβλιοπωλείο ρίξτε του μια ματιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 16:45 Ο Mr.Blonde: #112 10-07-12 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: εε ακομα αρχη δεν ειναι για αυτο? για πιο αναλυτικα λυμενες ασκησεις ελεγα...του μπαρλα κατα την γνωμη μου ειναι καλο μονο για το επιπεδο ασκησεων που εχει... Click για ανάπτυξη... Το επαναληπτικο θα το παρεις απο φεβρουαριο και μετα.Για τωρα αν νοιωθεις οτι σε καλυπτει ο καθηγητης σου με τον μπαρλα δεν χρειαζεται νομιζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sansy16 Νεοφερμένο μέλος Η Sansy16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 17:28 Η Sansy16 έγραψε: #113 10-07-12 17:28 Γεια σας παιδια πρωτα απο ολα καλη επιτυχια σε ολους μας !! Θελω να ρωτησω ποιο εξωσχολικο μου προτεινετε για τη χημεια και βιολογια θετικης κατευθυνσης ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 17:53 Ο qwerty111: #114 10-07-12 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Sansy16: Γεια σας παιδια πρωτα απο ολα καλη επιτυχια σε ολους μας !! Θελω να ρωτησω ποιο εξωσχολικο μου προτεινετε για τη χημεια και βιολογια θετικης κατευθυνσης ? Click για ανάπτυξη... Χημεία Σαλτερής. Για βιολογία κατ δεν έχω να προτείνω κάποιο συγκεκριμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria s. Νεοφερμένο μέλος Η maria s. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 22:04 Η maria s. έγραψε: #115 10-07-12 22:04 Αρχική Δημοσίευση από XristinoOz^_^: Παιδιά να ρωτήσω, έχει πάρει κανένας βοήθημα για έκθεση; Δεν ξέρω τι να πάρω, υπάρχουν τόσα πολλά Ξέρετε κανένα καλό; Click για ανάπτυξη... έχω πάρει ένα πολύ καλό εκδόσεις ζήτη της Πετροπούλου Μαρίας για θεωρία και ασκήσεις και του Μπατζίνα για σχεδιαγράμματαα και εκθέσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria s. Νεοφερμένο μέλος Η maria s. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 15:11 Η maria s. έγραψε: #116 11-07-12 15:11 Ξέρετε κανένα καλό βοήθημα για βιολογία γενικής με ασκήσεις ειδικότερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XristinoOz^_^ Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Βόλος). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 15:19 Η XristinoOz^_^: #117 11-07-12 15:19 Αρχική Δημοσίευση από maria s.: Ξέρετε κανένα καλό βοήθημα για βιολογία γενικής με ασκήσεις ειδικότερα? Click για ανάπτυξη... Ένα πολύ καλό για βιολογία γενικής είναι του Σαββάλα, όπως επίσης και της Ελληνοεκδοτικής.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Ιουλίου 2012 maria s. Νεοφερμένο μέλος Η maria s. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 15:23 Η maria s. έγραψε: #118 11-07-12 15:23 Αρχική Δημοσίευση από XristinoOz^_^: Ένα πολύ καλό για βιολογία γενικής είναι του Σαββάλα, όπως επίσης και της Ελληνοεκδοτικής.. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Ιουλίου 2012 carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 14:36 Η carpe_nochtem: #119 12-07-12 14:36 Από βοηθήματα,μιας και ρώτησαν μερικοί,θα πρότεινα αυτό και αν περισσεύουν μάνεϊ και τούτο.[/I] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 14:49 Η φρι έγραψε: #120 12-07-12 14:49 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Καλά καλά,φτάστε στην Βιοτεχνολογία όσοι λέτε πως αγαπάτε την Βιο Κατ και τα λέμε. Είχα σιχαθεί την ζωή μου με αυτά τα κεφάλαια,μερικά κομμάτια δεν τα είχα διαβάσει καν στο τέλος. Και τα λέει αυτά μία που ακόμα θυμάται απέξω τα πρώτα πέντε κεφάλαια. Από βοηθήματα,μιας και ρώτησαν μερικοί,θα πρότεινα αυτό και αν περισσεύουν μάνεϊ και τούτο. Click για ανάπτυξη... για ποση διαφορα χρηματων μιλαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. Sokf Dion G. _vag_den_ Italian dream... trifasikodiavasma Petr23 agg1 Τρελας123 Ready for next step Myrtw4567 Startx0 thepigod762 elenitren Angie15 spring day BillyTheKid Kitana Glorious12 MIT_fan Appolon El_ mara__ Σωτηρία Νομάρχης _Aggelos123 igeorgeoikonomo den antexw allh apotyxia tinaskrd EiriniS20 xristina11 roud Student_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Στην αρχη μου εβαζε απο Στεργιου Νακη σχεδον οοολες κ στην επαναληψη απο Μπαρλα κ αλλα δικα του εκανε μια επιλογη...Αλλα μην το συζητας,στα μαθηματικα θεωρω οτι ελυσα τις περισσοτερες ασκησεις απο τα υπολοιπα μαθηματα...Ειχα δεινοπαθησει... Click για ανάπτυξη... και αν επιτρεπεται πως εγραψες στο τελος? δηλαδη καποια στιγμη δεν φτανεις ας πουμε σε ενα ζενιθ που οσες και να λυσεις μπορει απλα να κουραζεις τον εαυτο σου? Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Εγώ είχα 3 βοηθήματα στα μαθηματικά κατεύθυνσης (και 5 στη φυσική κατεύθυνσης). Βασικά, είχα κάνει πλούσια τα βιβλιοπωλεία. Εννοείται πως δεν έλυνα όλες τις ασκήσεις. Ένα είχα ως κύριο και από τα άλλα 2 έκανα επιλογή, κυρίως τις επαναληπτικές ασκήσεις και τα διαγωνίσματα. Click για ανάπτυξη... εε ενταξει εισαι λιιιγο υπερβολικος θα ελεγα Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Εκθεση ωραια δοκιμια ειναι του Κουτρα αλλα δε θυμαμαι εκδοσεις...Παντως ειναι πολυ γνωστο κ σιγουρα θα το βρεις στο βιβλιοπωλειο!Μου το 'χε δανεισει μια συμμαθητρια μου κανα δυο φορες...Δεν εχει ασκησεις!Μονο δοκιμια πανω στους θεματικους κυκλους της υλης..Ο,τι χρεαζεται δλδ για να γραψεις το κατι παραπανω στην εκθεση! Click για ανάπτυξη... δοκιμια δεν βρισκεις στο ιντερνετ? Αρχική Δημοσίευση από Mr.Blonde: Eκθεση θα παρετε βοηθημα μονο αν δεν σας καλυπτουν οι σημειωσεις στο φροντιστηριο.Φυσικα μιλαμε μονο για το μερος των ασκησεων,γιατι στην περιληψη ,την παραγραφο και την εκθεση πρεπει απλα να το εχετε.Τα φροντιστηρια λιγο βοηθανε. Στα μαθηματικα και γενικης και κατευθυνσης θα παρετε μπαρλα μονο για να το δουλεψετε μαζι με τον καθηγητη σας,αλλιως δεν θα σας προσφερει τιποτα.Εκτος αν εχετε χρονο να σπαζοκεφαλιαζετε με τις ασκησεις που εχει μεσα χωρις να δινει τις λυσεις.Αλλιως προτιμηστε παπαδακη. Στη βιολογια κατ. προτεινω το βοηθημα σωτηριου -καρυοφυλλη.Εχει μεθοδολογια για ασκησεις και αρκετες λυμενες αλλα και αλυτες με αναλυτικες λυσεις πισω.Θα βοηθησει αρκετα πιστευω.Τη θεωρεια ομως μονο απο το σχολικο. Στη φυσικη κατ δουλεψα με το φροντιστηριακο,αλλα για το τελος σας προτεινω να παρετε τα επαναληπτικα θεματα του παναγιωτακοπουλου. Φυσικα μπορειτε να μην παρετε κανενα βοηθημα και να ψαξετε στο διαδικτυο για ασκησεις.Στα μαθηματικα υπαρχει παρα πολυ υλικο για να δουλεψετε και μπορω να σας στειλω και εγω αργοτερα στη χρονια. Click για ανάπτυξη... να σαι καλα προς το παρον δεν θα παρω εκθεση και βιολογια και θα δω μες την χρονια τις αναγκες μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 16:19 Η Dhmh έγραψε: #108 10-07-12 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Mr.Blonde: Eκθεση θα παρετε βοηθημα μονο αν δεν σας καλυπτουν οι σημειωσεις στο φροντιστηριο.Φυσικα μιλαμε μονο για το μερος των ασκησεων,γιατι στην περιληψη ,την παραγραφο και την εκθεση πρεπει απλα να το εχετε.Τα φροντιστηρια λιγο βοηθανε. Στα μαθηματικα και γενικης και κατευθυνσης θα παρετε μπαρλα μονο για να το δουλεψετε μαζι με τον καθηγητη σας,αλλιως δεν θα σας προσφερει τιποτα.Εκτος αν εχετε χρονο να σπαζοκεφαλιαζετε με τις ασκησεις που εχει μεσα χωρις να δινει τις λυσεις.Αλλιως προτιμηστε παπαδακη. Στη βιολογια κατ. προτεινω το βοηθημα σωτηριου -καρυοφυλλη.Εχει μεθοδολογια για ασκησεις και αρκετες λυμενες αλλα και αλυτες με αναλυτικες λυσεις πισω.Θα βοηθησει αρκετα πιστευω.Τη θεωρεια ομως μονο απο το σχολικο. Στη φυσικη κατ δουλεψα με το φροντιστηριακο,αλλα για το τελος σας προτεινω να παρετε τα επαναληπτικα θεματα του παναγιωτακοπουλου. Φυσικα μπορειτε να μην παρετε κανενα βοηθημα και να ψαξετε στο διαδικτυο για ασκησεις.Στα μαθηματικα υπαρχει παρα πολυ υλικο για να δουλεψετε και μπορω να σας στειλω και εγω αργοτερα στη χρονια. Click για ανάπτυξη... αα κατι αλλο. αν εχω μπαρλα (απο εκει κανουμε στο φροντιστηριο), για διευκολυνση δικια μου αξιζει(χρηματικα) να παρω και του παπαδακη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 16:19 Ο Mr.Blonde: #109 10-07-12 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: αα κατι αλλο. αν εχω μπαρλα (απο εκει κανουμε στο φροντιστηριο), για διευκολυνση δικια μου αξιζει(χρηματικα) να παρω και του παπαδακη? Click για ανάπτυξη... Αμα κανεις τα δυο τευχη του μπαρλα με τα επαναληπτικα θεματα που εχει στο τελος καθε τευχους θα εισαι μια χαρα.Αν εχεις χρονο και χρηματα παρε και του παπαδακη,αν και θα ηταν καλυτερο να επαιρνες ενα βιβλιο με επαναληπτικα θεματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 16:27 Η Dhmh έγραψε: #110 10-07-12 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Mr.Blonde: Αμα κανεις τα δυο τευχη του μπαρλα με τα επαναληπτικα θεματα που εχει στο τελος καθε τευχους θα εισαι μια χαρα.Αν εχεις χρονο και χρηματα παρε και του παπαδακη,αν και θα ηταν καλυτερο να επαιρνες ενα βιβλιο με επαναληπτικα θεματα. Click για ανάπτυξη... εε ακομα αρχη δεν ειναι για αυτο? για πιο αναλυτικα λυμενες ασκησεις ελεγα...του μπαρλα κατα την γνωμη μου ειναι καλο μονο για το επιπεδο ασκησεων που εχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maniavas Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μάνια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 317 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 16:35 Η maniavas έγραψε: #111 10-07-12 16:35 πολύ καλές ασκήσεις με ανεβασμένο επίπεδο έχει το βοήθημα του ξιφαρά (του Κουτάντζη) ο καθηγητής μας τον προτιμά από του μπαρλα αν πάτε στο βιβλιοπωλείο ρίξτε του μια ματιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 16:45 Ο Mr.Blonde: #112 10-07-12 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: εε ακομα αρχη δεν ειναι για αυτο? για πιο αναλυτικα λυμενες ασκησεις ελεγα...του μπαρλα κατα την γνωμη μου ειναι καλο μονο για το επιπεδο ασκησεων που εχει... Click για ανάπτυξη... Το επαναληπτικο θα το παρεις απο φεβρουαριο και μετα.Για τωρα αν νοιωθεις οτι σε καλυπτει ο καθηγητης σου με τον μπαρλα δεν χρειαζεται νομιζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sansy16 Νεοφερμένο μέλος Η Sansy16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 17:28 Η Sansy16 έγραψε: #113 10-07-12 17:28 Γεια σας παιδια πρωτα απο ολα καλη επιτυχια σε ολους μας !! Θελω να ρωτησω ποιο εξωσχολικο μου προτεινετε για τη χημεια και βιολογια θετικης κατευθυνσης ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 17:53 Ο qwerty111: #114 10-07-12 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Sansy16: Γεια σας παιδια πρωτα απο ολα καλη επιτυχια σε ολους μας !! Θελω να ρωτησω ποιο εξωσχολικο μου προτεινετε για τη χημεια και βιολογια θετικης κατευθυνσης ? Click για ανάπτυξη... Χημεία Σαλτερής. Για βιολογία κατ δεν έχω να προτείνω κάποιο συγκεκριμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria s. Νεοφερμένο μέλος Η maria s. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 22:04 Η maria s. έγραψε: #115 10-07-12 22:04 Αρχική Δημοσίευση από XristinoOz^_^: Παιδιά να ρωτήσω, έχει πάρει κανένας βοήθημα για έκθεση; Δεν ξέρω τι να πάρω, υπάρχουν τόσα πολλά Ξέρετε κανένα καλό; Click για ανάπτυξη... έχω πάρει ένα πολύ καλό εκδόσεις ζήτη της Πετροπούλου Μαρίας για θεωρία και ασκήσεις και του Μπατζίνα για σχεδιαγράμματαα και εκθέσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria s. Νεοφερμένο μέλος Η maria s. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 15:11 Η maria s. έγραψε: #116 11-07-12 15:11 Ξέρετε κανένα καλό βοήθημα για βιολογία γενικής με ασκήσεις ειδικότερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XristinoOz^_^ Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Βόλος). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 15:19 Η XristinoOz^_^: #117 11-07-12 15:19 Αρχική Δημοσίευση από maria s.: Ξέρετε κανένα καλό βοήθημα για βιολογία γενικής με ασκήσεις ειδικότερα? Click για ανάπτυξη... Ένα πολύ καλό για βιολογία γενικής είναι του Σαββάλα, όπως επίσης και της Ελληνοεκδοτικής.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Ιουλίου 2012 maria s. Νεοφερμένο μέλος Η maria s. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 15:23 Η maria s. έγραψε: #118 11-07-12 15:23 Αρχική Δημοσίευση από XristinoOz^_^: Ένα πολύ καλό για βιολογία γενικής είναι του Σαββάλα, όπως επίσης και της Ελληνοεκδοτικής.. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Ιουλίου 2012 carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 14:36 Η carpe_nochtem: #119 12-07-12 14:36 Από βοηθήματα,μιας και ρώτησαν μερικοί,θα πρότεινα αυτό και αν περισσεύουν μάνεϊ και τούτο.[/I] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 14:49 Η φρι έγραψε: #120 12-07-12 14:49 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Καλά καλά,φτάστε στην Βιοτεχνολογία όσοι λέτε πως αγαπάτε την Βιο Κατ και τα λέμε. Είχα σιχαθεί την ζωή μου με αυτά τα κεφάλαια,μερικά κομμάτια δεν τα είχα διαβάσει καν στο τέλος. Και τα λέει αυτά μία που ακόμα θυμάται απέξω τα πρώτα πέντε κεφάλαια. Από βοηθήματα,μιας και ρώτησαν μερικοί,θα πρότεινα αυτό και αν περισσεύουν μάνεϊ και τούτο. Click για ανάπτυξη... για ποση διαφορα χρηματων μιλαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. Sokf Dion G. _vag_den_ Italian dream... trifasikodiavasma Petr23 agg1 Τρελας123 Ready for next step Myrtw4567 Startx0 thepigod762 elenitren Angie15 spring day BillyTheKid Kitana Glorious12 MIT_fan Appolon El_ mara__ Σωτηρία Νομάρχης _Aggelos123 igeorgeoikonomo den antexw allh apotyxia tinaskrd EiriniS20 xristina11 roud Student_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mr.Blonde: Eκθεση θα παρετε βοηθημα μονο αν δεν σας καλυπτουν οι σημειωσεις στο φροντιστηριο.Φυσικα μιλαμε μονο για το μερος των ασκησεων,γιατι στην περιληψη ,την παραγραφο και την εκθεση πρεπει απλα να το εχετε.Τα φροντιστηρια λιγο βοηθανε. Στα μαθηματικα και γενικης και κατευθυνσης θα παρετε μπαρλα μονο για να το δουλεψετε μαζι με τον καθηγητη σας,αλλιως δεν θα σας προσφερει τιποτα.Εκτος αν εχετε χρονο να σπαζοκεφαλιαζετε με τις ασκησεις που εχει μεσα χωρις να δινει τις λυσεις.Αλλιως προτιμηστε παπαδακη. Στη βιολογια κατ. προτεινω το βοηθημα σωτηριου -καρυοφυλλη.Εχει μεθοδολογια για ασκησεις και αρκετες λυμενες αλλα και αλυτες με αναλυτικες λυσεις πισω.Θα βοηθησει αρκετα πιστευω.Τη θεωρεια ομως μονο απο το σχολικο. Στη φυσικη κατ δουλεψα με το φροντιστηριακο,αλλα για το τελος σας προτεινω να παρετε τα επαναληπτικα θεματα του παναγιωτακοπουλου. Φυσικα μπορειτε να μην παρετε κανενα βοηθημα και να ψαξετε στο διαδικτυο για ασκησεις.Στα μαθηματικα υπαρχει παρα πολυ υλικο για να δουλεψετε και μπορω να σας στειλω και εγω αργοτερα στη χρονια. Click για ανάπτυξη... αα κατι αλλο. αν εχω μπαρλα (απο εκει κανουμε στο φροντιστηριο), για διευκολυνση δικια μου αξιζει(χρηματικα) να παρω και του παπαδακη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 16:19 Ο Mr.Blonde: #109 10-07-12 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: αα κατι αλλο. αν εχω μπαρλα (απο εκει κανουμε στο φροντιστηριο), για διευκολυνση δικια μου αξιζει(χρηματικα) να παρω και του παπαδακη? Click για ανάπτυξη... Αμα κανεις τα δυο τευχη του μπαρλα με τα επαναληπτικα θεματα που εχει στο τελος καθε τευχους θα εισαι μια χαρα.Αν εχεις χρονο και χρηματα παρε και του παπαδακη,αν και θα ηταν καλυτερο να επαιρνες ενα βιβλιο με επαναληπτικα θεματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 16:27 Η Dhmh έγραψε: #110 10-07-12 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Mr.Blonde: Αμα κανεις τα δυο τευχη του μπαρλα με τα επαναληπτικα θεματα που εχει στο τελος καθε τευχους θα εισαι μια χαρα.Αν εχεις χρονο και χρηματα παρε και του παπαδακη,αν και θα ηταν καλυτερο να επαιρνες ενα βιβλιο με επαναληπτικα θεματα. Click για ανάπτυξη... εε ακομα αρχη δεν ειναι για αυτο? για πιο αναλυτικα λυμενες ασκησεις ελεγα...του μπαρλα κατα την γνωμη μου ειναι καλο μονο για το επιπεδο ασκησεων που εχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maniavas Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μάνια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 317 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 16:35 Η maniavas έγραψε: #111 10-07-12 16:35 πολύ καλές ασκήσεις με ανεβασμένο επίπεδο έχει το βοήθημα του ξιφαρά (του Κουτάντζη) ο καθηγητής μας τον προτιμά από του μπαρλα αν πάτε στο βιβλιοπωλείο ρίξτε του μια ματιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 16:45 Ο Mr.Blonde: #112 10-07-12 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: εε ακομα αρχη δεν ειναι για αυτο? για πιο αναλυτικα λυμενες ασκησεις ελεγα...του μπαρλα κατα την γνωμη μου ειναι καλο μονο για το επιπεδο ασκησεων που εχει... Click για ανάπτυξη... Το επαναληπτικο θα το παρεις απο φεβρουαριο και μετα.Για τωρα αν νοιωθεις οτι σε καλυπτει ο καθηγητης σου με τον μπαρλα δεν χρειαζεται νομιζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sansy16 Νεοφερμένο μέλος Η Sansy16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 17:28 Η Sansy16 έγραψε: #113 10-07-12 17:28 Γεια σας παιδια πρωτα απο ολα καλη επιτυχια σε ολους μας !! Θελω να ρωτησω ποιο εξωσχολικο μου προτεινετε για τη χημεια και βιολογια θετικης κατευθυνσης ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 17:53 Ο qwerty111: #114 10-07-12 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Sansy16: Γεια σας παιδια πρωτα απο ολα καλη επιτυχια σε ολους μας !! Θελω να ρωτησω ποιο εξωσχολικο μου προτεινετε για τη χημεια και βιολογια θετικης κατευθυνσης ? Click για ανάπτυξη... Χημεία Σαλτερής. Για βιολογία κατ δεν έχω να προτείνω κάποιο συγκεκριμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria s. Νεοφερμένο μέλος Η maria s. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 22:04 Η maria s. έγραψε: #115 10-07-12 22:04 Αρχική Δημοσίευση από XristinoOz^_^: Παιδιά να ρωτήσω, έχει πάρει κανένας βοήθημα για έκθεση; Δεν ξέρω τι να πάρω, υπάρχουν τόσα πολλά Ξέρετε κανένα καλό; Click για ανάπτυξη... έχω πάρει ένα πολύ καλό εκδόσεις ζήτη της Πετροπούλου Μαρίας για θεωρία και ασκήσεις και του Μπατζίνα για σχεδιαγράμματαα και εκθέσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria s. Νεοφερμένο μέλος Η maria s. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 15:11 Η maria s. έγραψε: #116 11-07-12 15:11 Ξέρετε κανένα καλό βοήθημα για βιολογία γενικής με ασκήσεις ειδικότερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XristinoOz^_^ Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Βόλος). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 15:19 Η XristinoOz^_^: #117 11-07-12 15:19 Αρχική Δημοσίευση από maria s.: Ξέρετε κανένα καλό βοήθημα για βιολογία γενικής με ασκήσεις ειδικότερα? Click για ανάπτυξη... Ένα πολύ καλό για βιολογία γενικής είναι του Σαββάλα, όπως επίσης και της Ελληνοεκδοτικής.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Ιουλίου 2012 maria s. Νεοφερμένο μέλος Η maria s. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 15:23 Η maria s. έγραψε: #118 11-07-12 15:23 Αρχική Δημοσίευση από XristinoOz^_^: Ένα πολύ καλό για βιολογία γενικής είναι του Σαββάλα, όπως επίσης και της Ελληνοεκδοτικής.. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Ιουλίου 2012 carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 14:36 Η carpe_nochtem: #119 12-07-12 14:36 Από βοηθήματα,μιας και ρώτησαν μερικοί,θα πρότεινα αυτό και αν περισσεύουν μάνεϊ και τούτο.[/I] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 14:49 Η φρι έγραψε: #120 12-07-12 14:49 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Καλά καλά,φτάστε στην Βιοτεχνολογία όσοι λέτε πως αγαπάτε την Βιο Κατ και τα λέμε. Είχα σιχαθεί την ζωή μου με αυτά τα κεφάλαια,μερικά κομμάτια δεν τα είχα διαβάσει καν στο τέλος. Και τα λέει αυτά μία που ακόμα θυμάται απέξω τα πρώτα πέντε κεφάλαια. Από βοηθήματα,μιας και ρώτησαν μερικοί,θα πρότεινα αυτό και αν περισσεύουν μάνεϊ και τούτο. Click για ανάπτυξη... για ποση διαφορα χρηματων μιλαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. Sokf Dion G. _vag_den_ Italian dream... trifasikodiavasma Petr23 agg1 Τρελας123 Ready for next step Myrtw4567 Startx0 thepigod762 elenitren Angie15 spring day BillyTheKid Kitana Glorious12 MIT_fan Appolon El_ mara__ Σωτηρία Νομάρχης _Aggelos123 igeorgeoikonomo den antexw allh apotyxia tinaskrd EiriniS20 xristina11 roud Student_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: αα κατι αλλο. αν εχω μπαρλα (απο εκει κανουμε στο φροντιστηριο), για διευκολυνση δικια μου αξιζει(χρηματικα) να παρω και του παπαδακη? Click για ανάπτυξη... Αμα κανεις τα δυο τευχη του μπαρλα με τα επαναληπτικα θεματα που εχει στο τελος καθε τευχους θα εισαι μια χαρα.Αν εχεις χρονο και χρηματα παρε και του παπαδακη,αν και θα ηταν καλυτερο να επαιρνες ενα βιβλιο με επαναληπτικα θεματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 16:27 Η Dhmh έγραψε: #110 10-07-12 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Mr.Blonde: Αμα κανεις τα δυο τευχη του μπαρλα με τα επαναληπτικα θεματα που εχει στο τελος καθε τευχους θα εισαι μια χαρα.Αν εχεις χρονο και χρηματα παρε και του παπαδακη,αν και θα ηταν καλυτερο να επαιρνες ενα βιβλιο με επαναληπτικα θεματα. Click για ανάπτυξη... εε ακομα αρχη δεν ειναι για αυτο? για πιο αναλυτικα λυμενες ασκησεις ελεγα...του μπαρλα κατα την γνωμη μου ειναι καλο μονο για το επιπεδο ασκησεων που εχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maniavas Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μάνια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 317 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 16:35 Η maniavas έγραψε: #111 10-07-12 16:35 πολύ καλές ασκήσεις με ανεβασμένο επίπεδο έχει το βοήθημα του ξιφαρά (του Κουτάντζη) ο καθηγητής μας τον προτιμά από του μπαρλα αν πάτε στο βιβλιοπωλείο ρίξτε του μια ματιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 16:45 Ο Mr.Blonde: #112 10-07-12 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: εε ακομα αρχη δεν ειναι για αυτο? για πιο αναλυτικα λυμενες ασκησεις ελεγα...του μπαρλα κατα την γνωμη μου ειναι καλο μονο για το επιπεδο ασκησεων που εχει... Click για ανάπτυξη... Το επαναληπτικο θα το παρεις απο φεβρουαριο και μετα.Για τωρα αν νοιωθεις οτι σε καλυπτει ο καθηγητης σου με τον μπαρλα δεν χρειαζεται νομιζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sansy16 Νεοφερμένο μέλος Η Sansy16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 17:28 Η Sansy16 έγραψε: #113 10-07-12 17:28 Γεια σας παιδια πρωτα απο ολα καλη επιτυχια σε ολους μας !! Θελω να ρωτησω ποιο εξωσχολικο μου προτεινετε για τη χημεια και βιολογια θετικης κατευθυνσης ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 17:53 Ο qwerty111: #114 10-07-12 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Sansy16: Γεια σας παιδια πρωτα απο ολα καλη επιτυχια σε ολους μας !! Θελω να ρωτησω ποιο εξωσχολικο μου προτεινετε για τη χημεια και βιολογια θετικης κατευθυνσης ? Click για ανάπτυξη... Χημεία Σαλτερής. Για βιολογία κατ δεν έχω να προτείνω κάποιο συγκεκριμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria s. Νεοφερμένο μέλος Η maria s. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 22:04 Η maria s. έγραψε: #115 10-07-12 22:04 Αρχική Δημοσίευση από XristinoOz^_^: Παιδιά να ρωτήσω, έχει πάρει κανένας βοήθημα για έκθεση; Δεν ξέρω τι να πάρω, υπάρχουν τόσα πολλά Ξέρετε κανένα καλό; Click για ανάπτυξη... έχω πάρει ένα πολύ καλό εκδόσεις ζήτη της Πετροπούλου Μαρίας για θεωρία και ασκήσεις και του Μπατζίνα για σχεδιαγράμματαα και εκθέσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria s. Νεοφερμένο μέλος Η maria s. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 15:11 Η maria s. έγραψε: #116 11-07-12 15:11 Ξέρετε κανένα καλό βοήθημα για βιολογία γενικής με ασκήσεις ειδικότερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XristinoOz^_^ Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Βόλος). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 15:19 Η XristinoOz^_^: #117 11-07-12 15:19 Αρχική Δημοσίευση από maria s.: Ξέρετε κανένα καλό βοήθημα για βιολογία γενικής με ασκήσεις ειδικότερα? Click για ανάπτυξη... Ένα πολύ καλό για βιολογία γενικής είναι του Σαββάλα, όπως επίσης και της Ελληνοεκδοτικής.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Ιουλίου 2012 maria s. Νεοφερμένο μέλος Η maria s. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 15:23 Η maria s. έγραψε: #118 11-07-12 15:23 Αρχική Δημοσίευση από XristinoOz^_^: Ένα πολύ καλό για βιολογία γενικής είναι του Σαββάλα, όπως επίσης και της Ελληνοεκδοτικής.. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Ιουλίου 2012 carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 14:36 Η carpe_nochtem: #119 12-07-12 14:36 Από βοηθήματα,μιας και ρώτησαν μερικοί,θα πρότεινα αυτό και αν περισσεύουν μάνεϊ και τούτο.[/I] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 14:49 Η φρι έγραψε: #120 12-07-12 14:49 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Καλά καλά,φτάστε στην Βιοτεχνολογία όσοι λέτε πως αγαπάτε την Βιο Κατ και τα λέμε. Είχα σιχαθεί την ζωή μου με αυτά τα κεφάλαια,μερικά κομμάτια δεν τα είχα διαβάσει καν στο τέλος. Και τα λέει αυτά μία που ακόμα θυμάται απέξω τα πρώτα πέντε κεφάλαια. Από βοηθήματα,μιας και ρώτησαν μερικοί,θα πρότεινα αυτό και αν περισσεύουν μάνεϊ και τούτο. Click για ανάπτυξη... για ποση διαφορα χρηματων μιλαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. Sokf Dion G. _vag_den_ Italian dream... trifasikodiavasma Petr23 agg1 Τρελας123 Ready for next step Myrtw4567 Startx0 thepigod762 elenitren Angie15 spring day BillyTheKid Kitana Glorious12 MIT_fan Appolon El_ mara__ Σωτηρία Νομάρχης _Aggelos123 igeorgeoikonomo den antexw allh apotyxia tinaskrd EiriniS20 xristina11 roud Student_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mr.Blonde: Αμα κανεις τα δυο τευχη του μπαρλα με τα επαναληπτικα θεματα που εχει στο τελος καθε τευχους θα εισαι μια χαρα.Αν εχεις χρονο και χρηματα παρε και του παπαδακη,αν και θα ηταν καλυτερο να επαιρνες ενα βιβλιο με επαναληπτικα θεματα. Click για ανάπτυξη... εε ακομα αρχη δεν ειναι για αυτο? για πιο αναλυτικα λυμενες ασκησεις ελεγα...του μπαρλα κατα την γνωμη μου ειναι καλο μονο για το επιπεδο ασκησεων που εχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maniavas Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μάνια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 317 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 16:35 Η maniavas έγραψε: #111 10-07-12 16:35 πολύ καλές ασκήσεις με ανεβασμένο επίπεδο έχει το βοήθημα του ξιφαρά (του Κουτάντζη) ο καθηγητής μας τον προτιμά από του μπαρλα αν πάτε στο βιβλιοπωλείο ρίξτε του μια ματιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 16:45 Ο Mr.Blonde: #112 10-07-12 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: εε ακομα αρχη δεν ειναι για αυτο? για πιο αναλυτικα λυμενες ασκησεις ελεγα...του μπαρλα κατα την γνωμη μου ειναι καλο μονο για το επιπεδο ασκησεων που εχει... Click για ανάπτυξη... Το επαναληπτικο θα το παρεις απο φεβρουαριο και μετα.Για τωρα αν νοιωθεις οτι σε καλυπτει ο καθηγητης σου με τον μπαρλα δεν χρειαζεται νομιζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sansy16 Νεοφερμένο μέλος Η Sansy16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 17:28 Η Sansy16 έγραψε: #113 10-07-12 17:28 Γεια σας παιδια πρωτα απο ολα καλη επιτυχια σε ολους μας !! Θελω να ρωτησω ποιο εξωσχολικο μου προτεινετε για τη χημεια και βιολογια θετικης κατευθυνσης ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 17:53 Ο qwerty111: #114 10-07-12 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Sansy16: Γεια σας παιδια πρωτα απο ολα καλη επιτυχια σε ολους μας !! Θελω να ρωτησω ποιο εξωσχολικο μου προτεινετε για τη χημεια και βιολογια θετικης κατευθυνσης ? Click για ανάπτυξη... Χημεία Σαλτερής. Για βιολογία κατ δεν έχω να προτείνω κάποιο συγκεκριμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria s. Νεοφερμένο μέλος Η maria s. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 22:04 Η maria s. έγραψε: #115 10-07-12 22:04 Αρχική Δημοσίευση από XristinoOz^_^: Παιδιά να ρωτήσω, έχει πάρει κανένας βοήθημα για έκθεση; Δεν ξέρω τι να πάρω, υπάρχουν τόσα πολλά Ξέρετε κανένα καλό; Click για ανάπτυξη... έχω πάρει ένα πολύ καλό εκδόσεις ζήτη της Πετροπούλου Μαρίας για θεωρία και ασκήσεις και του Μπατζίνα για σχεδιαγράμματαα και εκθέσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria s. Νεοφερμένο μέλος Η maria s. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 15:11 Η maria s. έγραψε: #116 11-07-12 15:11 Ξέρετε κανένα καλό βοήθημα για βιολογία γενικής με ασκήσεις ειδικότερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XristinoOz^_^ Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Βόλος). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 15:19 Η XristinoOz^_^: #117 11-07-12 15:19 Αρχική Δημοσίευση από maria s.: Ξέρετε κανένα καλό βοήθημα για βιολογία γενικής με ασκήσεις ειδικότερα? Click για ανάπτυξη... Ένα πολύ καλό για βιολογία γενικής είναι του Σαββάλα, όπως επίσης και της Ελληνοεκδοτικής.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Ιουλίου 2012 maria s. Νεοφερμένο μέλος Η maria s. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 15:23 Η maria s. έγραψε: #118 11-07-12 15:23 Αρχική Δημοσίευση από XristinoOz^_^: Ένα πολύ καλό για βιολογία γενικής είναι του Σαββάλα, όπως επίσης και της Ελληνοεκδοτικής.. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Ιουλίου 2012 carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 14:36 Η carpe_nochtem: #119 12-07-12 14:36 Από βοηθήματα,μιας και ρώτησαν μερικοί,θα πρότεινα αυτό και αν περισσεύουν μάνεϊ και τούτο.[/I] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 14:49 Η φρι έγραψε: #120 12-07-12 14:49 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Καλά καλά,φτάστε στην Βιοτεχνολογία όσοι λέτε πως αγαπάτε την Βιο Κατ και τα λέμε. Είχα σιχαθεί την ζωή μου με αυτά τα κεφάλαια,μερικά κομμάτια δεν τα είχα διαβάσει καν στο τέλος. Και τα λέει αυτά μία που ακόμα θυμάται απέξω τα πρώτα πέντε κεφάλαια. Από βοηθήματα,μιας και ρώτησαν μερικοί,θα πρότεινα αυτό και αν περισσεύουν μάνεϊ και τούτο. Click για ανάπτυξη... για ποση διαφορα χρηματων μιλαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. Sokf Dion G. _vag_den_ Italian dream... trifasikodiavasma Petr23 agg1 Τρελας123 Ready for next step Myrtw4567 Startx0 thepigod762 elenitren Angie15 spring day BillyTheKid Kitana Glorious12 MIT_fan Appolon El_ mara__ Σωτηρία Νομάρχης _Aggelos123 igeorgeoikonomo den antexw allh apotyxia tinaskrd EiriniS20 xristina11 roud Student_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πολύ καλές ασκήσεις με ανεβασμένο επίπεδο έχει το βοήθημα του ξιφαρά (του Κουτάντζη) ο καθηγητής μας τον προτιμά από του μπαρλα αν πάτε στο βιβλιοπωλείο ρίξτε του μια ματιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 16:45 Ο Mr.Blonde: #112 10-07-12 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: εε ακομα αρχη δεν ειναι για αυτο? για πιο αναλυτικα λυμενες ασκησεις ελεγα...του μπαρλα κατα την γνωμη μου ειναι καλο μονο για το επιπεδο ασκησεων που εχει... Click για ανάπτυξη... Το επαναληπτικο θα το παρεις απο φεβρουαριο και μετα.Για τωρα αν νοιωθεις οτι σε καλυπτει ο καθηγητης σου με τον μπαρλα δεν χρειαζεται νομιζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sansy16 Νεοφερμένο μέλος Η Sansy16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 17:28 Η Sansy16 έγραψε: #113 10-07-12 17:28 Γεια σας παιδια πρωτα απο ολα καλη επιτυχια σε ολους μας !! Θελω να ρωτησω ποιο εξωσχολικο μου προτεινετε για τη χημεια και βιολογια θετικης κατευθυνσης ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 17:53 Ο qwerty111: #114 10-07-12 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Sansy16: Γεια σας παιδια πρωτα απο ολα καλη επιτυχια σε ολους μας !! Θελω να ρωτησω ποιο εξωσχολικο μου προτεινετε για τη χημεια και βιολογια θετικης κατευθυνσης ? Click για ανάπτυξη... Χημεία Σαλτερής. Για βιολογία κατ δεν έχω να προτείνω κάποιο συγκεκριμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria s. Νεοφερμένο μέλος Η maria s. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 22:04 Η maria s. έγραψε: #115 10-07-12 22:04 Αρχική Δημοσίευση από XristinoOz^_^: Παιδιά να ρωτήσω, έχει πάρει κανένας βοήθημα για έκθεση; Δεν ξέρω τι να πάρω, υπάρχουν τόσα πολλά Ξέρετε κανένα καλό; Click για ανάπτυξη... έχω πάρει ένα πολύ καλό εκδόσεις ζήτη της Πετροπούλου Μαρίας για θεωρία και ασκήσεις και του Μπατζίνα για σχεδιαγράμματαα και εκθέσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria s. Νεοφερμένο μέλος Η maria s. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 15:11 Η maria s. έγραψε: #116 11-07-12 15:11 Ξέρετε κανένα καλό βοήθημα για βιολογία γενικής με ασκήσεις ειδικότερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XristinoOz^_^ Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Βόλος). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 15:19 Η XristinoOz^_^: #117 11-07-12 15:19 Αρχική Δημοσίευση από maria s.: Ξέρετε κανένα καλό βοήθημα για βιολογία γενικής με ασκήσεις ειδικότερα? Click για ανάπτυξη... Ένα πολύ καλό για βιολογία γενικής είναι του Σαββάλα, όπως επίσης και της Ελληνοεκδοτικής.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Ιουλίου 2012 maria s. Νεοφερμένο μέλος Η maria s. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 15:23 Η maria s. έγραψε: #118 11-07-12 15:23 Αρχική Δημοσίευση από XristinoOz^_^: Ένα πολύ καλό για βιολογία γενικής είναι του Σαββάλα, όπως επίσης και της Ελληνοεκδοτικής.. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Ιουλίου 2012 carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 14:36 Η carpe_nochtem: #119 12-07-12 14:36 Από βοηθήματα,μιας και ρώτησαν μερικοί,θα πρότεινα αυτό και αν περισσεύουν μάνεϊ και τούτο.[/I] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 14:49 Η φρι έγραψε: #120 12-07-12 14:49 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Καλά καλά,φτάστε στην Βιοτεχνολογία όσοι λέτε πως αγαπάτε την Βιο Κατ και τα λέμε. Είχα σιχαθεί την ζωή μου με αυτά τα κεφάλαια,μερικά κομμάτια δεν τα είχα διαβάσει καν στο τέλος. Και τα λέει αυτά μία που ακόμα θυμάται απέξω τα πρώτα πέντε κεφάλαια. Από βοηθήματα,μιας και ρώτησαν μερικοί,θα πρότεινα αυτό και αν περισσεύουν μάνεϊ και τούτο. Click για ανάπτυξη... για ποση διαφορα χρηματων μιλαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. Sokf Dion G. _vag_den_ Italian dream... trifasikodiavasma Petr23 agg1 Τρελας123 Ready for next step Myrtw4567 Startx0 thepigod762 elenitren Angie15 spring day BillyTheKid Kitana Glorious12 MIT_fan Appolon El_ mara__ Σωτηρία Νομάρχης _Aggelos123 igeorgeoikonomo den antexw allh apotyxia tinaskrd EiriniS20 xristina11 roud Student_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: εε ακομα αρχη δεν ειναι για αυτο? για πιο αναλυτικα λυμενες ασκησεις ελεγα...του μπαρλα κατα την γνωμη μου ειναι καλο μονο για το επιπεδο ασκησεων που εχει... Click για ανάπτυξη... Το επαναληπτικο θα το παρεις απο φεβρουαριο και μετα.Για τωρα αν νοιωθεις οτι σε καλυπτει ο καθηγητης σου με τον μπαρλα δεν χρειαζεται νομιζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sansy16 Νεοφερμένο μέλος Η Sansy16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 17:28 Η Sansy16 έγραψε: #113 10-07-12 17:28 Γεια σας παιδια πρωτα απο ολα καλη επιτυχια σε ολους μας !! Θελω να ρωτησω ποιο εξωσχολικο μου προτεινετε για τη χημεια και βιολογια θετικης κατευθυνσης ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 17:53 Ο qwerty111: #114 10-07-12 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Sansy16: Γεια σας παιδια πρωτα απο ολα καλη επιτυχια σε ολους μας !! Θελω να ρωτησω ποιο εξωσχολικο μου προτεινετε για τη χημεια και βιολογια θετικης κατευθυνσης ? Click για ανάπτυξη... Χημεία Σαλτερής. Για βιολογία κατ δεν έχω να προτείνω κάποιο συγκεκριμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria s. Νεοφερμένο μέλος Η maria s. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 22:04 Η maria s. έγραψε: #115 10-07-12 22:04 Αρχική Δημοσίευση από XristinoOz^_^: Παιδιά να ρωτήσω, έχει πάρει κανένας βοήθημα για έκθεση; Δεν ξέρω τι να πάρω, υπάρχουν τόσα πολλά Ξέρετε κανένα καλό; Click για ανάπτυξη... έχω πάρει ένα πολύ καλό εκδόσεις ζήτη της Πετροπούλου Μαρίας για θεωρία και ασκήσεις και του Μπατζίνα για σχεδιαγράμματαα και εκθέσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria s. Νεοφερμένο μέλος Η maria s. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 15:11 Η maria s. έγραψε: #116 11-07-12 15:11 Ξέρετε κανένα καλό βοήθημα για βιολογία γενικής με ασκήσεις ειδικότερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XristinoOz^_^ Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Βόλος). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 15:19 Η XristinoOz^_^: #117 11-07-12 15:19 Αρχική Δημοσίευση από maria s.: Ξέρετε κανένα καλό βοήθημα για βιολογία γενικής με ασκήσεις ειδικότερα? Click για ανάπτυξη... Ένα πολύ καλό για βιολογία γενικής είναι του Σαββάλα, όπως επίσης και της Ελληνοεκδοτικής.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Ιουλίου 2012 maria s. Νεοφερμένο μέλος Η maria s. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 15:23 Η maria s. έγραψε: #118 11-07-12 15:23 Αρχική Δημοσίευση από XristinoOz^_^: Ένα πολύ καλό για βιολογία γενικής είναι του Σαββάλα, όπως επίσης και της Ελληνοεκδοτικής.. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Ιουλίου 2012 carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 14:36 Η carpe_nochtem: #119 12-07-12 14:36 Από βοηθήματα,μιας και ρώτησαν μερικοί,θα πρότεινα αυτό και αν περισσεύουν μάνεϊ και τούτο.[/I] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 14:49 Η φρι έγραψε: #120 12-07-12 14:49 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Καλά καλά,φτάστε στην Βιοτεχνολογία όσοι λέτε πως αγαπάτε την Βιο Κατ και τα λέμε. Είχα σιχαθεί την ζωή μου με αυτά τα κεφάλαια,μερικά κομμάτια δεν τα είχα διαβάσει καν στο τέλος. Και τα λέει αυτά μία που ακόμα θυμάται απέξω τα πρώτα πέντε κεφάλαια. Από βοηθήματα,μιας και ρώτησαν μερικοί,θα πρότεινα αυτό και αν περισσεύουν μάνεϊ και τούτο. Click για ανάπτυξη... για ποση διαφορα χρηματων μιλαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. Sokf Dion G. _vag_den_ Italian dream... trifasikodiavasma Petr23 agg1 Τρελας123 Ready for next step Myrtw4567 Startx0 thepigod762 elenitren Angie15 spring day BillyTheKid Kitana Glorious12 MIT_fan Appolon El_ mara__ Σωτηρία Νομάρχης _Aggelos123 igeorgeoikonomo den antexw allh apotyxia tinaskrd EiriniS20 xristina11 roud Student_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σας παιδια πρωτα απο ολα καλη επιτυχια σε ολους μας !! Θελω να ρωτησω ποιο εξωσχολικο μου προτεινετε για τη χημεια και βιολογια θετικης κατευθυνσης ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 17:53 Ο qwerty111: #114 10-07-12 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Sansy16: Γεια σας παιδια πρωτα απο ολα καλη επιτυχια σε ολους μας !! Θελω να ρωτησω ποιο εξωσχολικο μου προτεινετε για τη χημεια και βιολογια θετικης κατευθυνσης ? Click για ανάπτυξη... Χημεία Σαλτερής. Για βιολογία κατ δεν έχω να προτείνω κάποιο συγκεκριμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria s. Νεοφερμένο μέλος Η maria s. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 22:04 Η maria s. έγραψε: #115 10-07-12 22:04 Αρχική Δημοσίευση από XristinoOz^_^: Παιδιά να ρωτήσω, έχει πάρει κανένας βοήθημα για έκθεση; Δεν ξέρω τι να πάρω, υπάρχουν τόσα πολλά Ξέρετε κανένα καλό; Click για ανάπτυξη... έχω πάρει ένα πολύ καλό εκδόσεις ζήτη της Πετροπούλου Μαρίας για θεωρία και ασκήσεις και του Μπατζίνα για σχεδιαγράμματαα και εκθέσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria s. Νεοφερμένο μέλος Η maria s. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 15:11 Η maria s. έγραψε: #116 11-07-12 15:11 Ξέρετε κανένα καλό βοήθημα για βιολογία γενικής με ασκήσεις ειδικότερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XristinoOz^_^ Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Βόλος). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 15:19 Η XristinoOz^_^: #117 11-07-12 15:19 Αρχική Δημοσίευση από maria s.: Ξέρετε κανένα καλό βοήθημα για βιολογία γενικής με ασκήσεις ειδικότερα? Click για ανάπτυξη... Ένα πολύ καλό για βιολογία γενικής είναι του Σαββάλα, όπως επίσης και της Ελληνοεκδοτικής.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Ιουλίου 2012 maria s. Νεοφερμένο μέλος Η maria s. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 15:23 Η maria s. έγραψε: #118 11-07-12 15:23 Αρχική Δημοσίευση από XristinoOz^_^: Ένα πολύ καλό για βιολογία γενικής είναι του Σαββάλα, όπως επίσης και της Ελληνοεκδοτικής.. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Ιουλίου 2012 carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 14:36 Η carpe_nochtem: #119 12-07-12 14:36 Από βοηθήματα,μιας και ρώτησαν μερικοί,θα πρότεινα αυτό και αν περισσεύουν μάνεϊ και τούτο.[/I] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 14:49 Η φρι έγραψε: #120 12-07-12 14:49 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Καλά καλά,φτάστε στην Βιοτεχνολογία όσοι λέτε πως αγαπάτε την Βιο Κατ και τα λέμε. Είχα σιχαθεί την ζωή μου με αυτά τα κεφάλαια,μερικά κομμάτια δεν τα είχα διαβάσει καν στο τέλος. Και τα λέει αυτά μία που ακόμα θυμάται απέξω τα πρώτα πέντε κεφάλαια. Από βοηθήματα,μιας και ρώτησαν μερικοί,θα πρότεινα αυτό και αν περισσεύουν μάνεϊ και τούτο. Click για ανάπτυξη... για ποση διαφορα χρηματων μιλαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. Sokf Dion G. _vag_den_ Italian dream... trifasikodiavasma Petr23 agg1 Τρελας123 Ready for next step Myrtw4567 Startx0 thepigod762 elenitren Angie15 spring day BillyTheKid Kitana Glorious12 MIT_fan Appolon El_ mara__ Σωτηρία Νομάρχης _Aggelos123 igeorgeoikonomo den antexw allh apotyxia tinaskrd EiriniS20 xristina11 roud Student_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sansy16: Γεια σας παιδια πρωτα απο ολα καλη επιτυχια σε ολους μας !! Θελω να ρωτησω ποιο εξωσχολικο μου προτεινετε για τη χημεια και βιολογια θετικης κατευθυνσης ? Click για ανάπτυξη... Χημεία Σαλτερής. Για βιολογία κατ δεν έχω να προτείνω κάποιο συγκεκριμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria s. Νεοφερμένο μέλος Η maria s. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 22:04 Η maria s. έγραψε: #115 10-07-12 22:04 Αρχική Δημοσίευση από XristinoOz^_^: Παιδιά να ρωτήσω, έχει πάρει κανένας βοήθημα για έκθεση; Δεν ξέρω τι να πάρω, υπάρχουν τόσα πολλά Ξέρετε κανένα καλό; Click για ανάπτυξη... έχω πάρει ένα πολύ καλό εκδόσεις ζήτη της Πετροπούλου Μαρίας για θεωρία και ασκήσεις και του Μπατζίνα για σχεδιαγράμματαα και εκθέσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria s. Νεοφερμένο μέλος Η maria s. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 15:11 Η maria s. έγραψε: #116 11-07-12 15:11 Ξέρετε κανένα καλό βοήθημα για βιολογία γενικής με ασκήσεις ειδικότερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XristinoOz^_^ Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Βόλος). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 15:19 Η XristinoOz^_^: #117 11-07-12 15:19 Αρχική Δημοσίευση από maria s.: Ξέρετε κανένα καλό βοήθημα για βιολογία γενικής με ασκήσεις ειδικότερα? Click για ανάπτυξη... Ένα πολύ καλό για βιολογία γενικής είναι του Σαββάλα, όπως επίσης και της Ελληνοεκδοτικής.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Ιουλίου 2012 maria s. Νεοφερμένο μέλος Η maria s. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 15:23 Η maria s. έγραψε: #118 11-07-12 15:23 Αρχική Δημοσίευση από XristinoOz^_^: Ένα πολύ καλό για βιολογία γενικής είναι του Σαββάλα, όπως επίσης και της Ελληνοεκδοτικής.. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Ιουλίου 2012 carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 14:36 Η carpe_nochtem: #119 12-07-12 14:36 Από βοηθήματα,μιας και ρώτησαν μερικοί,θα πρότεινα αυτό και αν περισσεύουν μάνεϊ και τούτο.[/I] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 14:49 Η φρι έγραψε: #120 12-07-12 14:49 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Καλά καλά,φτάστε στην Βιοτεχνολογία όσοι λέτε πως αγαπάτε την Βιο Κατ και τα λέμε. Είχα σιχαθεί την ζωή μου με αυτά τα κεφάλαια,μερικά κομμάτια δεν τα είχα διαβάσει καν στο τέλος. Και τα λέει αυτά μία που ακόμα θυμάται απέξω τα πρώτα πέντε κεφάλαια. Από βοηθήματα,μιας και ρώτησαν μερικοί,θα πρότεινα αυτό και αν περισσεύουν μάνεϊ και τούτο. Click για ανάπτυξη... για ποση διαφορα χρηματων μιλαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. Sokf Dion G. _vag_den_ Italian dream... trifasikodiavasma Petr23 agg1 Τρελας123 Ready for next step Myrtw4567 Startx0 thepigod762 elenitren Angie15 spring day BillyTheKid Kitana Glorious12 MIT_fan Appolon El_ mara__ Σωτηρία Νομάρχης _Aggelos123 igeorgeoikonomo den antexw allh apotyxia tinaskrd EiriniS20 xristina11 roud Student_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από XristinoOz^_^: Παιδιά να ρωτήσω, έχει πάρει κανένας βοήθημα για έκθεση; Δεν ξέρω τι να πάρω, υπάρχουν τόσα πολλά Ξέρετε κανένα καλό; Click για ανάπτυξη... έχω πάρει ένα πολύ καλό εκδόσεις ζήτη της Πετροπούλου Μαρίας για θεωρία και ασκήσεις και του Μπατζίνα για σχεδιαγράμματαα και εκθέσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria s. Νεοφερμένο μέλος Η maria s. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 15:11 Η maria s. έγραψε: #116 11-07-12 15:11 Ξέρετε κανένα καλό βοήθημα για βιολογία γενικής με ασκήσεις ειδικότερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XristinoOz^_^ Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Βόλος). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 15:19 Η XristinoOz^_^: #117 11-07-12 15:19 Αρχική Δημοσίευση από maria s.: Ξέρετε κανένα καλό βοήθημα για βιολογία γενικής με ασκήσεις ειδικότερα? Click για ανάπτυξη... Ένα πολύ καλό για βιολογία γενικής είναι του Σαββάλα, όπως επίσης και της Ελληνοεκδοτικής.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Ιουλίου 2012 maria s. Νεοφερμένο μέλος Η maria s. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 15:23 Η maria s. έγραψε: #118 11-07-12 15:23 Αρχική Δημοσίευση από XristinoOz^_^: Ένα πολύ καλό για βιολογία γενικής είναι του Σαββάλα, όπως επίσης και της Ελληνοεκδοτικής.. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Ιουλίου 2012 carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 14:36 Η carpe_nochtem: #119 12-07-12 14:36 Από βοηθήματα,μιας και ρώτησαν μερικοί,θα πρότεινα αυτό και αν περισσεύουν μάνεϊ και τούτο.[/I] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 14:49 Η φρι έγραψε: #120 12-07-12 14:49 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Καλά καλά,φτάστε στην Βιοτεχνολογία όσοι λέτε πως αγαπάτε την Βιο Κατ και τα λέμε. Είχα σιχαθεί την ζωή μου με αυτά τα κεφάλαια,μερικά κομμάτια δεν τα είχα διαβάσει καν στο τέλος. Και τα λέει αυτά μία που ακόμα θυμάται απέξω τα πρώτα πέντε κεφάλαια. Από βοηθήματα,μιας και ρώτησαν μερικοί,θα πρότεινα αυτό και αν περισσεύουν μάνεϊ και τούτο. Click για ανάπτυξη... για ποση διαφορα χρηματων μιλαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. Sokf Dion G. _vag_den_ Italian dream... trifasikodiavasma Petr23 agg1 Τρελας123 Ready for next step Myrtw4567 Startx0 thepigod762 elenitren Angie15 spring day BillyTheKid Kitana Glorious12 MIT_fan Appolon El_ mara__ Σωτηρία Νομάρχης _Aggelos123 igeorgeoikonomo den antexw allh apotyxia tinaskrd EiriniS20 xristina11 roud Student_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ξέρετε κανένα καλό βοήθημα για βιολογία γενικής με ασκήσεις ειδικότερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
XristinoOz^_^ Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Βόλος). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 15:19 Η XristinoOz^_^: #117 11-07-12 15:19 Αρχική Δημοσίευση από maria s.: Ξέρετε κανένα καλό βοήθημα για βιολογία γενικής με ασκήσεις ειδικότερα? Click για ανάπτυξη... Ένα πολύ καλό για βιολογία γενικής είναι του Σαββάλα, όπως επίσης και της Ελληνοεκδοτικής.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Ιουλίου 2012 maria s. Νεοφερμένο μέλος Η maria s. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 15:23 Η maria s. έγραψε: #118 11-07-12 15:23 Αρχική Δημοσίευση από XristinoOz^_^: Ένα πολύ καλό για βιολογία γενικής είναι του Σαββάλα, όπως επίσης και της Ελληνοεκδοτικής.. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Ιουλίου 2012 carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 14:36 Η carpe_nochtem: #119 12-07-12 14:36 Από βοηθήματα,μιας και ρώτησαν μερικοί,θα πρότεινα αυτό και αν περισσεύουν μάνεϊ και τούτο.[/I] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 14:49 Η φρι έγραψε: #120 12-07-12 14:49 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Καλά καλά,φτάστε στην Βιοτεχνολογία όσοι λέτε πως αγαπάτε την Βιο Κατ και τα λέμε. Είχα σιχαθεί την ζωή μου με αυτά τα κεφάλαια,μερικά κομμάτια δεν τα είχα διαβάσει καν στο τέλος. Και τα λέει αυτά μία που ακόμα θυμάται απέξω τα πρώτα πέντε κεφάλαια. Από βοηθήματα,μιας και ρώτησαν μερικοί,θα πρότεινα αυτό και αν περισσεύουν μάνεϊ και τούτο. Click για ανάπτυξη... για ποση διαφορα χρηματων μιλαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. Sokf Dion G. _vag_den_ Italian dream... trifasikodiavasma Petr23 agg1 Τρελας123 Ready for next step Myrtw4567 Startx0 thepigod762 elenitren Angie15 spring day BillyTheKid Kitana Glorious12 MIT_fan Appolon El_ mara__ Σωτηρία Νομάρχης _Aggelos123 igeorgeoikonomo den antexw allh apotyxia tinaskrd EiriniS20 xristina11 roud Student_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από maria s.: Ξέρετε κανένα καλό βοήθημα για βιολογία γενικής με ασκήσεις ειδικότερα? Click για ανάπτυξη... Ένα πολύ καλό για βιολογία γενικής είναι του Σαββάλα, όπως επίσης και της Ελληνοεκδοτικής.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria s. Νεοφερμένο μέλος Η maria s. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 15:23 Η maria s. έγραψε: #118 11-07-12 15:23 Αρχική Δημοσίευση από XristinoOz^_^: Ένα πολύ καλό για βιολογία γενικής είναι του Σαββάλα, όπως επίσης και της Ελληνοεκδοτικής.. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Ιουλίου 2012 carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 14:36 Η carpe_nochtem: #119 12-07-12 14:36 Από βοηθήματα,μιας και ρώτησαν μερικοί,θα πρότεινα αυτό και αν περισσεύουν μάνεϊ και τούτο.[/I] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 14:49 Η φρι έγραψε: #120 12-07-12 14:49 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Καλά καλά,φτάστε στην Βιοτεχνολογία όσοι λέτε πως αγαπάτε την Βιο Κατ και τα λέμε. Είχα σιχαθεί την ζωή μου με αυτά τα κεφάλαια,μερικά κομμάτια δεν τα είχα διαβάσει καν στο τέλος. Και τα λέει αυτά μία που ακόμα θυμάται απέξω τα πρώτα πέντε κεφάλαια. Από βοηθήματα,μιας και ρώτησαν μερικοί,θα πρότεινα αυτό και αν περισσεύουν μάνεϊ και τούτο. Click για ανάπτυξη... για ποση διαφορα χρηματων μιλαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. Sokf Dion G. _vag_den_ Italian dream... trifasikodiavasma Petr23 agg1 Τρελας123 Ready for next step Myrtw4567 Startx0 thepigod762 elenitren Angie15 spring day BillyTheKid Kitana Glorious12 MIT_fan Appolon El_ mara__ Σωτηρία Νομάρχης _Aggelos123 igeorgeoikonomo den antexw allh apotyxia tinaskrd EiriniS20 xristina11 roud Student_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από XristinoOz^_^: Ένα πολύ καλό για βιολογία γενικής είναι του Σαββάλα, όπως επίσης και της Ελληνοεκδοτικής.. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 14:36 Η carpe_nochtem: #119 12-07-12 14:36 Από βοηθήματα,μιας και ρώτησαν μερικοί,θα πρότεινα αυτό και αν περισσεύουν μάνεϊ και τούτο.[/I] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 14:49 Η φρι έγραψε: #120 12-07-12 14:49 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Καλά καλά,φτάστε στην Βιοτεχνολογία όσοι λέτε πως αγαπάτε την Βιο Κατ και τα λέμε. Είχα σιχαθεί την ζωή μου με αυτά τα κεφάλαια,μερικά κομμάτια δεν τα είχα διαβάσει καν στο τέλος. Και τα λέει αυτά μία που ακόμα θυμάται απέξω τα πρώτα πέντε κεφάλαια. Από βοηθήματα,μιας και ρώτησαν μερικοί,θα πρότεινα αυτό και αν περισσεύουν μάνεϊ και τούτο. Click για ανάπτυξη... για ποση διαφορα χρηματων μιλαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Από βοηθήματα,μιας και ρώτησαν μερικοί,θα πρότεινα αυτό και αν περισσεύουν μάνεϊ και τούτο.[/I] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 14:49 Η φρι έγραψε: #120 12-07-12 14:49 Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Καλά καλά,φτάστε στην Βιοτεχνολογία όσοι λέτε πως αγαπάτε την Βιο Κατ και τα λέμε. Είχα σιχαθεί την ζωή μου με αυτά τα κεφάλαια,μερικά κομμάτια δεν τα είχα διαβάσει καν στο τέλος. Και τα λέει αυτά μία που ακόμα θυμάται απέξω τα πρώτα πέντε κεφάλαια. Από βοηθήματα,μιας και ρώτησαν μερικοί,θα πρότεινα αυτό και αν περισσεύουν μάνεϊ και τούτο. Click για ανάπτυξη... για ποση διαφορα χρηματων μιλαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Καλά καλά,φτάστε στην Βιοτεχνολογία όσοι λέτε πως αγαπάτε την Βιο Κατ και τα λέμε. Είχα σιχαθεί την ζωή μου με αυτά τα κεφάλαια,μερικά κομμάτια δεν τα είχα διαβάσει καν στο τέλος. Και τα λέει αυτά μία που ακόμα θυμάται απέξω τα πρώτα πέντε κεφάλαια. Από βοηθήματα,μιας και ρώτησαν μερικοί,θα πρότεινα αυτό και αν περισσεύουν μάνεϊ και τούτο. Click για ανάπτυξη... για ποση διαφορα χρηματων μιλαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.