ΛΙΛΥ Νεοφερμένο μέλος Η ΛΙΛΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:23 Η ΛΙΛΥ έγραψε: #21 18-09-10 17:23 χρειαζομαι βοηθεια....!!!!!!!!! ξερει κανεις ενα σιτε που μπορω να κατεβασω φρεε βοηθημα μαθηματικων???????????/πλζ....!!! ειναι αναγκη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:26 Ο Boom έγραψε: #22 18-09-10 17:26 Δες αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΙΛΥ Νεοφερμένο μέλος Η ΛΙΛΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:40 Η ΛΙΛΥ έγραψε: #23 18-09-10 17:40 ευχαριστω πολυ!!! εχει μεσα τις λυσεις????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:43 Ο Boom έγραψε: #24 18-09-10 17:43 Ε ξεφύλλησέ το ρε συ. Εξαλλου αν ενδιαφέρεσαι για λύσεις του σχολικού βιβλίου σας δίνουν λυσσάριο από το υπουργείο. Άλλο το βοήθημα άλλο το λυσσάριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΙΛΥ Νεοφερμένο μέλος Η ΛΙΛΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:47 Η ΛΙΛΥ έγραψε: #25 18-09-10 17:47 μολις το κατεβασα!!!! δεν εχει τις λυσεις!!! αλλα ευχαριστω πολυ!!!! δεν μασ εχουν δωσει τπτ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:48 Ο Σπυρακος (^^): #26 18-09-10 18:48 Αρχική Δημοσίευση από ΛΙΛΥ: μολις το κατεβασα!!!! δεν εχει τις λυσεις!!! αλλα ευχαριστω πολυ!!!! δεν μασ εχουν δωσει τπτ!!!!! Click για ανάπτυξη... Θελει να πει οτι μπορεις να το αγορασεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΙΛΥ Νεοφερμένο μέλος Η ΛΙΛΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:19 Η ΛΙΛΥ έγραψε: #27 18-09-10 20:19 δεν νομιζω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:33 Ο Boom έγραψε: #28 18-09-10 20:33 Δεν είπα αυτό καλέ, εμάς και στο γυμνάσιο και στο λύκειο μας έδιναν λυσσάριο στα μαθηματικά. Ίσως δεν τους ήρθαν ακόμα τα βιβλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelaras Νεοφερμένο μέλος Ο aggelaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2011 στις 18:13 Ο aggelaras: #29 12-12-11 18:13 θα ηθελα να μου πειτε ποια ειναι τα καλυτερα βοηθηματα σε νεολληνικη γλωσσα ( πιο πολυ για συντακτικο αλλα και για ολα) λογοτεχνια ,φυσικη και αν υπαρχουν βιβλια-βοηθηματα για περαιταιρω διαβασμα στα μαθηματα της θετικης κατευθηνσης αλλα βασισμενα στη σχολικη υλη!ολα αυτα για 3η γυμνασιου! ευχαριστω προκαταβολικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2013 στις 16:40 Η Soleado Febrero ~: #30 09-07-13 16:40 Ποια βοηθήματα χρειάζονται στην τρίτη γυμνασίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2013 στις 17:19 Η Italian dream...: #31 09-07-13 17:19 Αρχική Δημοσίευση από elenamusic99: Ποια βοηθήματα χρειάζονται στην τρίτη γυμνασίου; Click για ανάπτυξη... Εμενα μου φερνει μια φιλη μου τα δικα της οποτε δεν αγοραζω, αλλα αυτα που χρειαζομαι ΣΙΓΟΥΡΑ ειναι φυσικη, δεν μπορω χωρις βοηθημα, χημεια, αρχαια ισως και αρχαια απο μεταφραση... Αα και μαθηματικα στανταρ... Αυτα παιρνω εγω Και ενα για εκθεσεις, εχει ωραιες ιδεες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2013 στις 15:49 Η Soleado Febrero ~: #32 23-08-13 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Εμενα μου φερνει μια φιλη μου τα δικα της οποτε δεν αγοραζω, αλλα αυτα που χρειαζομαι ΣΙΓΟΥΡΑ ειναι φυσικη, δεν μπορω χωρις βοηθημα, χημεια, αρχαια ισως και αρχαια απο μεταφραση... Αα και μαθηματικα στανταρ... Αυτα παιρνω εγω Και ενα για εκθεσεις, εχει ωραιες ιδεες... Click για ανάπτυξη... Same here!!Και εμένα μου φέρνει μια φίλη μου άρα δεν αγοράζω ποτέ.Ναι,φυσική,χημεία,αρχαία,έκθεση και μαθηματικά οπωσδήποτε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mike180 Νεοφερμένο μέλος Ο mike180 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 25 Οκτωβρίου 2013 στις 22:39 Ο mike180 έγραψε: #33 25-10-13 22:39 όποιος διαθέτει <<ηλεκτρονικά λυσάρια>> ας το πει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Οκτωβρίου 2013 Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 Kris.gr _Aggelos123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χρειαζομαι βοηθεια....!!!!!!!!! ξερει κανεις ενα σιτε που μπορω να κατεβασω φρεε βοηθημα μαθηματικων???????????/πλζ....!!! ειναι αναγκη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:26 Ο Boom έγραψε: #22 18-09-10 17:26 Δες αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΙΛΥ Νεοφερμένο μέλος Η ΛΙΛΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:40 Η ΛΙΛΥ έγραψε: #23 18-09-10 17:40 ευχαριστω πολυ!!! εχει μεσα τις λυσεις????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:43 Ο Boom έγραψε: #24 18-09-10 17:43 Ε ξεφύλλησέ το ρε συ. Εξαλλου αν ενδιαφέρεσαι για λύσεις του σχολικού βιβλίου σας δίνουν λυσσάριο από το υπουργείο. Άλλο το βοήθημα άλλο το λυσσάριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΙΛΥ Νεοφερμένο μέλος Η ΛΙΛΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:47 Η ΛΙΛΥ έγραψε: #25 18-09-10 17:47 μολις το κατεβασα!!!! δεν εχει τις λυσεις!!! αλλα ευχαριστω πολυ!!!! δεν μασ εχουν δωσει τπτ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:48 Ο Σπυρακος (^^): #26 18-09-10 18:48 Αρχική Δημοσίευση από ΛΙΛΥ: μολις το κατεβασα!!!! δεν εχει τις λυσεις!!! αλλα ευχαριστω πολυ!!!! δεν μασ εχουν δωσει τπτ!!!!! Click για ανάπτυξη... Θελει να πει οτι μπορεις να το αγορασεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΙΛΥ Νεοφερμένο μέλος Η ΛΙΛΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:19 Η ΛΙΛΥ έγραψε: #27 18-09-10 20:19 δεν νομιζω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:33 Ο Boom έγραψε: #28 18-09-10 20:33 Δεν είπα αυτό καλέ, εμάς και στο γυμνάσιο και στο λύκειο μας έδιναν λυσσάριο στα μαθηματικά. Ίσως δεν τους ήρθαν ακόμα τα βιβλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelaras Νεοφερμένο μέλος Ο aggelaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2011 στις 18:13 Ο aggelaras: #29 12-12-11 18:13 θα ηθελα να μου πειτε ποια ειναι τα καλυτερα βοηθηματα σε νεολληνικη γλωσσα ( πιο πολυ για συντακτικο αλλα και για ολα) λογοτεχνια ,φυσικη και αν υπαρχουν βιβλια-βοηθηματα για περαιταιρω διαβασμα στα μαθηματα της θετικης κατευθηνσης αλλα βασισμενα στη σχολικη υλη!ολα αυτα για 3η γυμνασιου! ευχαριστω προκαταβολικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2013 στις 16:40 Η Soleado Febrero ~: #30 09-07-13 16:40 Ποια βοηθήματα χρειάζονται στην τρίτη γυμνασίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2013 στις 17:19 Η Italian dream...: #31 09-07-13 17:19 Αρχική Δημοσίευση από elenamusic99: Ποια βοηθήματα χρειάζονται στην τρίτη γυμνασίου; Click για ανάπτυξη... Εμενα μου φερνει μια φιλη μου τα δικα της οποτε δεν αγοραζω, αλλα αυτα που χρειαζομαι ΣΙΓΟΥΡΑ ειναι φυσικη, δεν μπορω χωρις βοηθημα, χημεια, αρχαια ισως και αρχαια απο μεταφραση... Αα και μαθηματικα στανταρ... Αυτα παιρνω εγω Και ενα για εκθεσεις, εχει ωραιες ιδεες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2013 στις 15:49 Η Soleado Febrero ~: #32 23-08-13 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Εμενα μου φερνει μια φιλη μου τα δικα της οποτε δεν αγοραζω, αλλα αυτα που χρειαζομαι ΣΙΓΟΥΡΑ ειναι φυσικη, δεν μπορω χωρις βοηθημα, χημεια, αρχαια ισως και αρχαια απο μεταφραση... Αα και μαθηματικα στανταρ... Αυτα παιρνω εγω Και ενα για εκθεσεις, εχει ωραιες ιδεες... Click για ανάπτυξη... Same here!!Και εμένα μου φέρνει μια φίλη μου άρα δεν αγοράζω ποτέ.Ναι,φυσική,χημεία,αρχαία,έκθεση και μαθηματικά οπωσδήποτε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mike180 Νεοφερμένο μέλος Ο mike180 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 25 Οκτωβρίου 2013 στις 22:39 Ο mike180 έγραψε: #33 25-10-13 22:39 όποιος διαθέτει <<ηλεκτρονικά λυσάρια>> ας το πει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Οκτωβρίου 2013 Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 Kris.gr _Aggelos123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δες αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΛΙΛΥ Νεοφερμένο μέλος Η ΛΙΛΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:40 Η ΛΙΛΥ έγραψε: #23 18-09-10 17:40 ευχαριστω πολυ!!! εχει μεσα τις λυσεις????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:43 Ο Boom έγραψε: #24 18-09-10 17:43 Ε ξεφύλλησέ το ρε συ. Εξαλλου αν ενδιαφέρεσαι για λύσεις του σχολικού βιβλίου σας δίνουν λυσσάριο από το υπουργείο. Άλλο το βοήθημα άλλο το λυσσάριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΙΛΥ Νεοφερμένο μέλος Η ΛΙΛΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:47 Η ΛΙΛΥ έγραψε: #25 18-09-10 17:47 μολις το κατεβασα!!!! δεν εχει τις λυσεις!!! αλλα ευχαριστω πολυ!!!! δεν μασ εχουν δωσει τπτ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:48 Ο Σπυρακος (^^): #26 18-09-10 18:48 Αρχική Δημοσίευση από ΛΙΛΥ: μολις το κατεβασα!!!! δεν εχει τις λυσεις!!! αλλα ευχαριστω πολυ!!!! δεν μασ εχουν δωσει τπτ!!!!! Click για ανάπτυξη... Θελει να πει οτι μπορεις να το αγορασεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΙΛΥ Νεοφερμένο μέλος Η ΛΙΛΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:19 Η ΛΙΛΥ έγραψε: #27 18-09-10 20:19 δεν νομιζω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:33 Ο Boom έγραψε: #28 18-09-10 20:33 Δεν είπα αυτό καλέ, εμάς και στο γυμνάσιο και στο λύκειο μας έδιναν λυσσάριο στα μαθηματικά. Ίσως δεν τους ήρθαν ακόμα τα βιβλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelaras Νεοφερμένο μέλος Ο aggelaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2011 στις 18:13 Ο aggelaras: #29 12-12-11 18:13 θα ηθελα να μου πειτε ποια ειναι τα καλυτερα βοηθηματα σε νεολληνικη γλωσσα ( πιο πολυ για συντακτικο αλλα και για ολα) λογοτεχνια ,φυσικη και αν υπαρχουν βιβλια-βοηθηματα για περαιταιρω διαβασμα στα μαθηματα της θετικης κατευθηνσης αλλα βασισμενα στη σχολικη υλη!ολα αυτα για 3η γυμνασιου! ευχαριστω προκαταβολικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2013 στις 16:40 Η Soleado Febrero ~: #30 09-07-13 16:40 Ποια βοηθήματα χρειάζονται στην τρίτη γυμνασίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2013 στις 17:19 Η Italian dream...: #31 09-07-13 17:19 Αρχική Δημοσίευση από elenamusic99: Ποια βοηθήματα χρειάζονται στην τρίτη γυμνασίου; Click για ανάπτυξη... Εμενα μου φερνει μια φιλη μου τα δικα της οποτε δεν αγοραζω, αλλα αυτα που χρειαζομαι ΣΙΓΟΥΡΑ ειναι φυσικη, δεν μπορω χωρις βοηθημα, χημεια, αρχαια ισως και αρχαια απο μεταφραση... Αα και μαθηματικα στανταρ... Αυτα παιρνω εγω Και ενα για εκθεσεις, εχει ωραιες ιδεες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2013 στις 15:49 Η Soleado Febrero ~: #32 23-08-13 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Εμενα μου φερνει μια φιλη μου τα δικα της οποτε δεν αγοραζω, αλλα αυτα που χρειαζομαι ΣΙΓΟΥΡΑ ειναι φυσικη, δεν μπορω χωρις βοηθημα, χημεια, αρχαια ισως και αρχαια απο μεταφραση... Αα και μαθηματικα στανταρ... Αυτα παιρνω εγω Και ενα για εκθεσεις, εχει ωραιες ιδεες... Click για ανάπτυξη... Same here!!Και εμένα μου φέρνει μια φίλη μου άρα δεν αγοράζω ποτέ.Ναι,φυσική,χημεία,αρχαία,έκθεση και μαθηματικά οπωσδήποτε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mike180 Νεοφερμένο μέλος Ο mike180 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 25 Οκτωβρίου 2013 στις 22:39 Ο mike180 έγραψε: #33 25-10-13 22:39 όποιος διαθέτει <<ηλεκτρονικά λυσάρια>> ας το πει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Οκτωβρίου 2013 Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 Kris.gr _Aggelos123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ευχαριστω πολυ!!! εχει μεσα τις λυσεις????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:43 Ο Boom έγραψε: #24 18-09-10 17:43 Ε ξεφύλλησέ το ρε συ. Εξαλλου αν ενδιαφέρεσαι για λύσεις του σχολικού βιβλίου σας δίνουν λυσσάριο από το υπουργείο. Άλλο το βοήθημα άλλο το λυσσάριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΙΛΥ Νεοφερμένο μέλος Η ΛΙΛΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:47 Η ΛΙΛΥ έγραψε: #25 18-09-10 17:47 μολις το κατεβασα!!!! δεν εχει τις λυσεις!!! αλλα ευχαριστω πολυ!!!! δεν μασ εχουν δωσει τπτ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:48 Ο Σπυρακος (^^): #26 18-09-10 18:48 Αρχική Δημοσίευση από ΛΙΛΥ: μολις το κατεβασα!!!! δεν εχει τις λυσεις!!! αλλα ευχαριστω πολυ!!!! δεν μασ εχουν δωσει τπτ!!!!! Click για ανάπτυξη... Θελει να πει οτι μπορεις να το αγορασεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΙΛΥ Νεοφερμένο μέλος Η ΛΙΛΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:19 Η ΛΙΛΥ έγραψε: #27 18-09-10 20:19 δεν νομιζω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:33 Ο Boom έγραψε: #28 18-09-10 20:33 Δεν είπα αυτό καλέ, εμάς και στο γυμνάσιο και στο λύκειο μας έδιναν λυσσάριο στα μαθηματικά. Ίσως δεν τους ήρθαν ακόμα τα βιβλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelaras Νεοφερμένο μέλος Ο aggelaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2011 στις 18:13 Ο aggelaras: #29 12-12-11 18:13 θα ηθελα να μου πειτε ποια ειναι τα καλυτερα βοηθηματα σε νεολληνικη γλωσσα ( πιο πολυ για συντακτικο αλλα και για ολα) λογοτεχνια ,φυσικη και αν υπαρχουν βιβλια-βοηθηματα για περαιταιρω διαβασμα στα μαθηματα της θετικης κατευθηνσης αλλα βασισμενα στη σχολικη υλη!ολα αυτα για 3η γυμνασιου! ευχαριστω προκαταβολικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2013 στις 16:40 Η Soleado Febrero ~: #30 09-07-13 16:40 Ποια βοηθήματα χρειάζονται στην τρίτη γυμνασίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2013 στις 17:19 Η Italian dream...: #31 09-07-13 17:19 Αρχική Δημοσίευση από elenamusic99: Ποια βοηθήματα χρειάζονται στην τρίτη γυμνασίου; Click για ανάπτυξη... Εμενα μου φερνει μια φιλη μου τα δικα της οποτε δεν αγοραζω, αλλα αυτα που χρειαζομαι ΣΙΓΟΥΡΑ ειναι φυσικη, δεν μπορω χωρις βοηθημα, χημεια, αρχαια ισως και αρχαια απο μεταφραση... Αα και μαθηματικα στανταρ... Αυτα παιρνω εγω Και ενα για εκθεσεις, εχει ωραιες ιδεες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2013 στις 15:49 Η Soleado Febrero ~: #32 23-08-13 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Εμενα μου φερνει μια φιλη μου τα δικα της οποτε δεν αγοραζω, αλλα αυτα που χρειαζομαι ΣΙΓΟΥΡΑ ειναι φυσικη, δεν μπορω χωρις βοηθημα, χημεια, αρχαια ισως και αρχαια απο μεταφραση... Αα και μαθηματικα στανταρ... Αυτα παιρνω εγω Και ενα για εκθεσεις, εχει ωραιες ιδεες... Click για ανάπτυξη... Same here!!Και εμένα μου φέρνει μια φίλη μου άρα δεν αγοράζω ποτέ.Ναι,φυσική,χημεία,αρχαία,έκθεση και μαθηματικά οπωσδήποτε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mike180 Νεοφερμένο μέλος Ο mike180 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 25 Οκτωβρίου 2013 στις 22:39 Ο mike180 έγραψε: #33 25-10-13 22:39 όποιος διαθέτει <<ηλεκτρονικά λυσάρια>> ας το πει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Οκτωβρίου 2013 Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 Kris.gr _Aggelos123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε ξεφύλλησέ το ρε συ. Εξαλλου αν ενδιαφέρεσαι για λύσεις του σχολικού βιβλίου σας δίνουν λυσσάριο από το υπουργείο. Άλλο το βοήθημα άλλο το λυσσάριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΛΙΛΥ Νεοφερμένο μέλος Η ΛΙΛΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:47 Η ΛΙΛΥ έγραψε: #25 18-09-10 17:47 μολις το κατεβασα!!!! δεν εχει τις λυσεις!!! αλλα ευχαριστω πολυ!!!! δεν μασ εχουν δωσει τπτ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:48 Ο Σπυρακος (^^): #26 18-09-10 18:48 Αρχική Δημοσίευση από ΛΙΛΥ: μολις το κατεβασα!!!! δεν εχει τις λυσεις!!! αλλα ευχαριστω πολυ!!!! δεν μασ εχουν δωσει τπτ!!!!! Click για ανάπτυξη... Θελει να πει οτι μπορεις να το αγορασεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΙΛΥ Νεοφερμένο μέλος Η ΛΙΛΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:19 Η ΛΙΛΥ έγραψε: #27 18-09-10 20:19 δεν νομιζω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:33 Ο Boom έγραψε: #28 18-09-10 20:33 Δεν είπα αυτό καλέ, εμάς και στο γυμνάσιο και στο λύκειο μας έδιναν λυσσάριο στα μαθηματικά. Ίσως δεν τους ήρθαν ακόμα τα βιβλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelaras Νεοφερμένο μέλος Ο aggelaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2011 στις 18:13 Ο aggelaras: #29 12-12-11 18:13 θα ηθελα να μου πειτε ποια ειναι τα καλυτερα βοηθηματα σε νεολληνικη γλωσσα ( πιο πολυ για συντακτικο αλλα και για ολα) λογοτεχνια ,φυσικη και αν υπαρχουν βιβλια-βοηθηματα για περαιταιρω διαβασμα στα μαθηματα της θετικης κατευθηνσης αλλα βασισμενα στη σχολικη υλη!ολα αυτα για 3η γυμνασιου! ευχαριστω προκαταβολικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2013 στις 16:40 Η Soleado Febrero ~: #30 09-07-13 16:40 Ποια βοηθήματα χρειάζονται στην τρίτη γυμνασίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2013 στις 17:19 Η Italian dream...: #31 09-07-13 17:19 Αρχική Δημοσίευση από elenamusic99: Ποια βοηθήματα χρειάζονται στην τρίτη γυμνασίου; Click για ανάπτυξη... Εμενα μου φερνει μια φιλη μου τα δικα της οποτε δεν αγοραζω, αλλα αυτα που χρειαζομαι ΣΙΓΟΥΡΑ ειναι φυσικη, δεν μπορω χωρις βοηθημα, χημεια, αρχαια ισως και αρχαια απο μεταφραση... Αα και μαθηματικα στανταρ... Αυτα παιρνω εγω Και ενα για εκθεσεις, εχει ωραιες ιδεες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2013 στις 15:49 Η Soleado Febrero ~: #32 23-08-13 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Εμενα μου φερνει μια φιλη μου τα δικα της οποτε δεν αγοραζω, αλλα αυτα που χρειαζομαι ΣΙΓΟΥΡΑ ειναι φυσικη, δεν μπορω χωρις βοηθημα, χημεια, αρχαια ισως και αρχαια απο μεταφραση... Αα και μαθηματικα στανταρ... Αυτα παιρνω εγω Και ενα για εκθεσεις, εχει ωραιες ιδεες... Click για ανάπτυξη... Same here!!Και εμένα μου φέρνει μια φίλη μου άρα δεν αγοράζω ποτέ.Ναι,φυσική,χημεία,αρχαία,έκθεση και μαθηματικά οπωσδήποτε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mike180 Νεοφερμένο μέλος Ο mike180 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 25 Οκτωβρίου 2013 στις 22:39 Ο mike180 έγραψε: #33 25-10-13 22:39 όποιος διαθέτει <<ηλεκτρονικά λυσάρια>> ας το πει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Οκτωβρίου 2013 Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 Kris.gr _Aggelos123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μολις το κατεβασα!!!! δεν εχει τις λυσεις!!! αλλα ευχαριστω πολυ!!!! δεν μασ εχουν δωσει τπτ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:48 Ο Σπυρακος (^^): #26 18-09-10 18:48 Αρχική Δημοσίευση από ΛΙΛΥ: μολις το κατεβασα!!!! δεν εχει τις λυσεις!!! αλλα ευχαριστω πολυ!!!! δεν μασ εχουν δωσει τπτ!!!!! Click για ανάπτυξη... Θελει να πει οτι μπορεις να το αγορασεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΙΛΥ Νεοφερμένο μέλος Η ΛΙΛΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:19 Η ΛΙΛΥ έγραψε: #27 18-09-10 20:19 δεν νομιζω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:33 Ο Boom έγραψε: #28 18-09-10 20:33 Δεν είπα αυτό καλέ, εμάς και στο γυμνάσιο και στο λύκειο μας έδιναν λυσσάριο στα μαθηματικά. Ίσως δεν τους ήρθαν ακόμα τα βιβλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelaras Νεοφερμένο μέλος Ο aggelaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2011 στις 18:13 Ο aggelaras: #29 12-12-11 18:13 θα ηθελα να μου πειτε ποια ειναι τα καλυτερα βοηθηματα σε νεολληνικη γλωσσα ( πιο πολυ για συντακτικο αλλα και για ολα) λογοτεχνια ,φυσικη και αν υπαρχουν βιβλια-βοηθηματα για περαιταιρω διαβασμα στα μαθηματα της θετικης κατευθηνσης αλλα βασισμενα στη σχολικη υλη!ολα αυτα για 3η γυμνασιου! ευχαριστω προκαταβολικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2013 στις 16:40 Η Soleado Febrero ~: #30 09-07-13 16:40 Ποια βοηθήματα χρειάζονται στην τρίτη γυμνασίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2013 στις 17:19 Η Italian dream...: #31 09-07-13 17:19 Αρχική Δημοσίευση από elenamusic99: Ποια βοηθήματα χρειάζονται στην τρίτη γυμνασίου; Click για ανάπτυξη... Εμενα μου φερνει μια φιλη μου τα δικα της οποτε δεν αγοραζω, αλλα αυτα που χρειαζομαι ΣΙΓΟΥΡΑ ειναι φυσικη, δεν μπορω χωρις βοηθημα, χημεια, αρχαια ισως και αρχαια απο μεταφραση... Αα και μαθηματικα στανταρ... Αυτα παιρνω εγω Και ενα για εκθεσεις, εχει ωραιες ιδεες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2013 στις 15:49 Η Soleado Febrero ~: #32 23-08-13 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Εμενα μου φερνει μια φιλη μου τα δικα της οποτε δεν αγοραζω, αλλα αυτα που χρειαζομαι ΣΙΓΟΥΡΑ ειναι φυσικη, δεν μπορω χωρις βοηθημα, χημεια, αρχαια ισως και αρχαια απο μεταφραση... Αα και μαθηματικα στανταρ... Αυτα παιρνω εγω Και ενα για εκθεσεις, εχει ωραιες ιδεες... Click για ανάπτυξη... Same here!!Και εμένα μου φέρνει μια φίλη μου άρα δεν αγοράζω ποτέ.Ναι,φυσική,χημεία,αρχαία,έκθεση και μαθηματικά οπωσδήποτε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mike180 Νεοφερμένο μέλος Ο mike180 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 25 Οκτωβρίου 2013 στις 22:39 Ο mike180 έγραψε: #33 25-10-13 22:39 όποιος διαθέτει <<ηλεκτρονικά λυσάρια>> ας το πει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Οκτωβρίου 2013 Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 Kris.gr _Aggelos123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΛΙΛΥ: μολις το κατεβασα!!!! δεν εχει τις λυσεις!!! αλλα ευχαριστω πολυ!!!! δεν μασ εχουν δωσει τπτ!!!!! Click για ανάπτυξη... Θελει να πει οτι μπορεις να το αγορασεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΛΙΛΥ Νεοφερμένο μέλος Η ΛΙΛΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:19 Η ΛΙΛΥ έγραψε: #27 18-09-10 20:19 δεν νομιζω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:33 Ο Boom έγραψε: #28 18-09-10 20:33 Δεν είπα αυτό καλέ, εμάς και στο γυμνάσιο και στο λύκειο μας έδιναν λυσσάριο στα μαθηματικά. Ίσως δεν τους ήρθαν ακόμα τα βιβλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelaras Νεοφερμένο μέλος Ο aggelaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2011 στις 18:13 Ο aggelaras: #29 12-12-11 18:13 θα ηθελα να μου πειτε ποια ειναι τα καλυτερα βοηθηματα σε νεολληνικη γλωσσα ( πιο πολυ για συντακτικο αλλα και για ολα) λογοτεχνια ,φυσικη και αν υπαρχουν βιβλια-βοηθηματα για περαιταιρω διαβασμα στα μαθηματα της θετικης κατευθηνσης αλλα βασισμενα στη σχολικη υλη!ολα αυτα για 3η γυμνασιου! ευχαριστω προκαταβολικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2013 στις 16:40 Η Soleado Febrero ~: #30 09-07-13 16:40 Ποια βοηθήματα χρειάζονται στην τρίτη γυμνασίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2013 στις 17:19 Η Italian dream...: #31 09-07-13 17:19 Αρχική Δημοσίευση από elenamusic99: Ποια βοηθήματα χρειάζονται στην τρίτη γυμνασίου; Click για ανάπτυξη... Εμενα μου φερνει μια φιλη μου τα δικα της οποτε δεν αγοραζω, αλλα αυτα που χρειαζομαι ΣΙΓΟΥΡΑ ειναι φυσικη, δεν μπορω χωρις βοηθημα, χημεια, αρχαια ισως και αρχαια απο μεταφραση... Αα και μαθηματικα στανταρ... Αυτα παιρνω εγω Και ενα για εκθεσεις, εχει ωραιες ιδεες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2013 στις 15:49 Η Soleado Febrero ~: #32 23-08-13 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Εμενα μου φερνει μια φιλη μου τα δικα της οποτε δεν αγοραζω, αλλα αυτα που χρειαζομαι ΣΙΓΟΥΡΑ ειναι φυσικη, δεν μπορω χωρις βοηθημα, χημεια, αρχαια ισως και αρχαια απο μεταφραση... Αα και μαθηματικα στανταρ... Αυτα παιρνω εγω Και ενα για εκθεσεις, εχει ωραιες ιδεες... Click για ανάπτυξη... Same here!!Και εμένα μου φέρνει μια φίλη μου άρα δεν αγοράζω ποτέ.Ναι,φυσική,χημεία,αρχαία,έκθεση και μαθηματικά οπωσδήποτε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mike180 Νεοφερμένο μέλος Ο mike180 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 25 Οκτωβρίου 2013 στις 22:39 Ο mike180 έγραψε: #33 25-10-13 22:39 όποιος διαθέτει <<ηλεκτρονικά λυσάρια>> ας το πει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Οκτωβρίου 2013 Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 Kris.gr _Aggelos123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
δεν νομιζω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:33 Ο Boom έγραψε: #28 18-09-10 20:33 Δεν είπα αυτό καλέ, εμάς και στο γυμνάσιο και στο λύκειο μας έδιναν λυσσάριο στα μαθηματικά. Ίσως δεν τους ήρθαν ακόμα τα βιβλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelaras Νεοφερμένο μέλος Ο aggelaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2011 στις 18:13 Ο aggelaras: #29 12-12-11 18:13 θα ηθελα να μου πειτε ποια ειναι τα καλυτερα βοηθηματα σε νεολληνικη γλωσσα ( πιο πολυ για συντακτικο αλλα και για ολα) λογοτεχνια ,φυσικη και αν υπαρχουν βιβλια-βοηθηματα για περαιταιρω διαβασμα στα μαθηματα της θετικης κατευθηνσης αλλα βασισμενα στη σχολικη υλη!ολα αυτα για 3η γυμνασιου! ευχαριστω προκαταβολικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2013 στις 16:40 Η Soleado Febrero ~: #30 09-07-13 16:40 Ποια βοηθήματα χρειάζονται στην τρίτη γυμνασίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2013 στις 17:19 Η Italian dream...: #31 09-07-13 17:19 Αρχική Δημοσίευση από elenamusic99: Ποια βοηθήματα χρειάζονται στην τρίτη γυμνασίου; Click για ανάπτυξη... Εμενα μου φερνει μια φιλη μου τα δικα της οποτε δεν αγοραζω, αλλα αυτα που χρειαζομαι ΣΙΓΟΥΡΑ ειναι φυσικη, δεν μπορω χωρις βοηθημα, χημεια, αρχαια ισως και αρχαια απο μεταφραση... Αα και μαθηματικα στανταρ... Αυτα παιρνω εγω Και ενα για εκθεσεις, εχει ωραιες ιδεες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2013 στις 15:49 Η Soleado Febrero ~: #32 23-08-13 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Εμενα μου φερνει μια φιλη μου τα δικα της οποτε δεν αγοραζω, αλλα αυτα που χρειαζομαι ΣΙΓΟΥΡΑ ειναι φυσικη, δεν μπορω χωρις βοηθημα, χημεια, αρχαια ισως και αρχαια απο μεταφραση... Αα και μαθηματικα στανταρ... Αυτα παιρνω εγω Και ενα για εκθεσεις, εχει ωραιες ιδεες... Click για ανάπτυξη... Same here!!Και εμένα μου φέρνει μια φίλη μου άρα δεν αγοράζω ποτέ.Ναι,φυσική,χημεία,αρχαία,έκθεση και μαθηματικά οπωσδήποτε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mike180 Νεοφερμένο μέλος Ο mike180 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 25 Οκτωβρίου 2013 στις 22:39 Ο mike180 έγραψε: #33 25-10-13 22:39 όποιος διαθέτει <<ηλεκτρονικά λυσάρια>> ας το πει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Οκτωβρίου 2013 Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 Kris.gr _Aggelos123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν είπα αυτό καλέ, εμάς και στο γυμνάσιο και στο λύκειο μας έδιναν λυσσάριο στα μαθηματικά. Ίσως δεν τους ήρθαν ακόμα τα βιβλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggelaras Νεοφερμένο μέλος Ο aggelaras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2011 στις 18:13 Ο aggelaras: #29 12-12-11 18:13 θα ηθελα να μου πειτε ποια ειναι τα καλυτερα βοηθηματα σε νεολληνικη γλωσσα ( πιο πολυ για συντακτικο αλλα και για ολα) λογοτεχνια ,φυσικη και αν υπαρχουν βιβλια-βοηθηματα για περαιταιρω διαβασμα στα μαθηματα της θετικης κατευθηνσης αλλα βασισμενα στη σχολικη υλη!ολα αυτα για 3η γυμνασιου! ευχαριστω προκαταβολικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2013 στις 16:40 Η Soleado Febrero ~: #30 09-07-13 16:40 Ποια βοηθήματα χρειάζονται στην τρίτη γυμνασίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2013 στις 17:19 Η Italian dream...: #31 09-07-13 17:19 Αρχική Δημοσίευση από elenamusic99: Ποια βοηθήματα χρειάζονται στην τρίτη γυμνασίου; Click για ανάπτυξη... Εμενα μου φερνει μια φιλη μου τα δικα της οποτε δεν αγοραζω, αλλα αυτα που χρειαζομαι ΣΙΓΟΥΡΑ ειναι φυσικη, δεν μπορω χωρις βοηθημα, χημεια, αρχαια ισως και αρχαια απο μεταφραση... Αα και μαθηματικα στανταρ... Αυτα παιρνω εγω Και ενα για εκθεσεις, εχει ωραιες ιδεες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2013 στις 15:49 Η Soleado Febrero ~: #32 23-08-13 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Εμενα μου φερνει μια φιλη μου τα δικα της οποτε δεν αγοραζω, αλλα αυτα που χρειαζομαι ΣΙΓΟΥΡΑ ειναι φυσικη, δεν μπορω χωρις βοηθημα, χημεια, αρχαια ισως και αρχαια απο μεταφραση... Αα και μαθηματικα στανταρ... Αυτα παιρνω εγω Και ενα για εκθεσεις, εχει ωραιες ιδεες... Click για ανάπτυξη... Same here!!Και εμένα μου φέρνει μια φίλη μου άρα δεν αγοράζω ποτέ.Ναι,φυσική,χημεία,αρχαία,έκθεση και μαθηματικά οπωσδήποτε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mike180 Νεοφερμένο μέλος Ο mike180 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 25 Οκτωβρίου 2013 στις 22:39 Ο mike180 έγραψε: #33 25-10-13 22:39 όποιος διαθέτει <<ηλεκτρονικά λυσάρια>> ας το πει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Οκτωβρίου 2013 Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 Kris.gr _Aggelos123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
θα ηθελα να μου πειτε ποια ειναι τα καλυτερα βοηθηματα σε νεολληνικη γλωσσα ( πιο πολυ για συντακτικο αλλα και για ολα) λογοτεχνια ,φυσικη και αν υπαρχουν βιβλια-βοηθηματα για περαιταιρω διαβασμα στα μαθηματα της θετικης κατευθηνσης αλλα βασισμενα στη σχολικη υλη!ολα αυτα για 3η γυμνασιου! ευχαριστω προκαταβολικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2013 στις 16:40 Η Soleado Febrero ~: #30 09-07-13 16:40 Ποια βοηθήματα χρειάζονται στην τρίτη γυμνασίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2013 στις 17:19 Η Italian dream...: #31 09-07-13 17:19 Αρχική Δημοσίευση από elenamusic99: Ποια βοηθήματα χρειάζονται στην τρίτη γυμνασίου; Click για ανάπτυξη... Εμενα μου φερνει μια φιλη μου τα δικα της οποτε δεν αγοραζω, αλλα αυτα που χρειαζομαι ΣΙΓΟΥΡΑ ειναι φυσικη, δεν μπορω χωρις βοηθημα, χημεια, αρχαια ισως και αρχαια απο μεταφραση... Αα και μαθηματικα στανταρ... Αυτα παιρνω εγω Και ενα για εκθεσεις, εχει ωραιες ιδεες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2013 στις 15:49 Η Soleado Febrero ~: #32 23-08-13 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Εμενα μου φερνει μια φιλη μου τα δικα της οποτε δεν αγοραζω, αλλα αυτα που χρειαζομαι ΣΙΓΟΥΡΑ ειναι φυσικη, δεν μπορω χωρις βοηθημα, χημεια, αρχαια ισως και αρχαια απο μεταφραση... Αα και μαθηματικα στανταρ... Αυτα παιρνω εγω Και ενα για εκθεσεις, εχει ωραιες ιδεες... Click για ανάπτυξη... Same here!!Και εμένα μου φέρνει μια φίλη μου άρα δεν αγοράζω ποτέ.Ναι,φυσική,χημεία,αρχαία,έκθεση και μαθηματικά οπωσδήποτε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mike180 Νεοφερμένο μέλος Ο mike180 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 25 Οκτωβρίου 2013 στις 22:39 Ο mike180 έγραψε: #33 25-10-13 22:39 όποιος διαθέτει <<ηλεκτρονικά λυσάρια>> ας το πει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Οκτωβρίου 2013 Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 Kris.gr _Aggelos123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ποια βοηθήματα χρειάζονται στην τρίτη γυμνασίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2013 στις 17:19 Η Italian dream...: #31 09-07-13 17:19 Αρχική Δημοσίευση από elenamusic99: Ποια βοηθήματα χρειάζονται στην τρίτη γυμνασίου; Click για ανάπτυξη... Εμενα μου φερνει μια φιλη μου τα δικα της οποτε δεν αγοραζω, αλλα αυτα που χρειαζομαι ΣΙΓΟΥΡΑ ειναι φυσικη, δεν μπορω χωρις βοηθημα, χημεια, αρχαια ισως και αρχαια απο μεταφραση... Αα και μαθηματικα στανταρ... Αυτα παιρνω εγω Και ενα για εκθεσεις, εχει ωραιες ιδεες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2013 στις 15:49 Η Soleado Febrero ~: #32 23-08-13 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Εμενα μου φερνει μια φιλη μου τα δικα της οποτε δεν αγοραζω, αλλα αυτα που χρειαζομαι ΣΙΓΟΥΡΑ ειναι φυσικη, δεν μπορω χωρις βοηθημα, χημεια, αρχαια ισως και αρχαια απο μεταφραση... Αα και μαθηματικα στανταρ... Αυτα παιρνω εγω Και ενα για εκθεσεις, εχει ωραιες ιδεες... Click για ανάπτυξη... Same here!!Και εμένα μου φέρνει μια φίλη μου άρα δεν αγοράζω ποτέ.Ναι,φυσική,χημεία,αρχαία,έκθεση και μαθηματικά οπωσδήποτε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mike180 Νεοφερμένο μέλος Ο mike180 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 25 Οκτωβρίου 2013 στις 22:39 Ο mike180 έγραψε: #33 25-10-13 22:39 όποιος διαθέτει <<ηλεκτρονικά λυσάρια>> ας το πει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Οκτωβρίου 2013 Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 Kris.gr _Aggelos123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από elenamusic99: Ποια βοηθήματα χρειάζονται στην τρίτη γυμνασίου; Click για ανάπτυξη... Εμενα μου φερνει μια φιλη μου τα δικα της οποτε δεν αγοραζω, αλλα αυτα που χρειαζομαι ΣΙΓΟΥΡΑ ειναι φυσικη, δεν μπορω χωρις βοηθημα, χημεια, αρχαια ισως και αρχαια απο μεταφραση... Αα και μαθηματικα στανταρ... Αυτα παιρνω εγω Και ενα για εκθεσεις, εχει ωραιες ιδεες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2013 στις 15:49 Η Soleado Febrero ~: #32 23-08-13 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Εμενα μου φερνει μια φιλη μου τα δικα της οποτε δεν αγοραζω, αλλα αυτα που χρειαζομαι ΣΙΓΟΥΡΑ ειναι φυσικη, δεν μπορω χωρις βοηθημα, χημεια, αρχαια ισως και αρχαια απο μεταφραση... Αα και μαθηματικα στανταρ... Αυτα παιρνω εγω Και ενα για εκθεσεις, εχει ωραιες ιδεες... Click για ανάπτυξη... Same here!!Και εμένα μου φέρνει μια φίλη μου άρα δεν αγοράζω ποτέ.Ναι,φυσική,χημεία,αρχαία,έκθεση και μαθηματικά οπωσδήποτε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mike180 Νεοφερμένο μέλος Ο mike180 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 25 Οκτωβρίου 2013 στις 22:39 Ο mike180 έγραψε: #33 25-10-13 22:39 όποιος διαθέτει <<ηλεκτρονικά λυσάρια>> ας το πει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Οκτωβρίου 2013 Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Εμενα μου φερνει μια φιλη μου τα δικα της οποτε δεν αγοραζω, αλλα αυτα που χρειαζομαι ΣΙΓΟΥΡΑ ειναι φυσικη, δεν μπορω χωρις βοηθημα, χημεια, αρχαια ισως και αρχαια απο μεταφραση... Αα και μαθηματικα στανταρ... Αυτα παιρνω εγω Και ενα για εκθεσεις, εχει ωραιες ιδεες... Click για ανάπτυξη... Same here!!Και εμένα μου φέρνει μια φίλη μου άρα δεν αγοράζω ποτέ.Ναι,φυσική,χημεία,αρχαία,έκθεση και μαθηματικά οπωσδήποτε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mike180 Νεοφερμένο μέλος Ο mike180 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 25 Οκτωβρίου 2013 στις 22:39 Ο mike180 έγραψε: #33 25-10-13 22:39 όποιος διαθέτει <<ηλεκτρονικά λυσάρια>> ας το πει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Οκτωβρίου 2013
όποιος διαθέτει <<ηλεκτρονικά λυσάρια>> ας το πει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.