Dimitris9
Δραστήριο μέλος
Ο Dimitris9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 411 μηνύματα.

12-04-20

20:25
Έχει κανένας μα μου προτείνει κανενα καλό βοήθημα για το διδαγμενο κείμενο των Αρχαίων του φακέλου υλικού;
Να αναλύει πλήρως το βιβλίο + να ερμηνεύει τα σχόλια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ermioni89
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Ermioni89 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 304 μηνύματα.

12-04-20

21:18
Ναι από τις εκδόσεις μεταίχμιο. Είναι τρεις τόμοι οι οποίοι έχουν αρκετά σχόλια που μοιάζουν ορισμένα με του βιβλίου, προφανώς δεν τα αποστηθιζεις αλλά καταλαβαίνεις καλύτερα κάποιες ασκήσεις. Ο πρώτος τόμος έχει ερωτήσεις από την εισαγωγή του φιλοσοφικού λόγου, έχει απαντήσεις στις δραστηριότητες του σχολικού βιβλίου, έχει δικά του τεστ ή διαγωνίσματα νομίζω, έχει λεξιλογικές πχ η λέξη αμαρτάνω που έχει στο κείμενο ποιες ομόρριζες ή αντώνυμα έχει. Δεν νομίζω ότι αν τα αγοράσεις χρειάζεσαι κάτι άλλο..Έχει κανένας μα μου προτείνει κανενα καλό βοήθημα για το διδαγμενο κείμενο των Αρχαίων του φακέλου υλικού;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Leukosrinokeros
Νεοφερμένο μέλος
Η Leukosrinokeros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 102 μηνύματα.

12-04-20

21:19
Εγω αυτο που χρησιμοποιω ειναι μεταιχμιο τα καινουρια αλλα και σαββαλα των αδερφιων μπουκορου και απο το ιντερνετ βρισκεις πχ ηλιασκος ,study4exams
Dimitris9
Δραστήριο μέλος
Ο Dimitris9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 411 μηνύματα.

12-04-20

21:37
Ευχαριστω πολυ!
uni77
Δραστήριο μέλος
Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 458 μηνύματα.

13-04-20

01:05
Μπορει καποιος να μου προτεινει καμια καλη ιστοσελιδα που αναλυει απλα και ξεκαθαρα τον πλαγιο λογο? Θα με βοηθουσε πολυ, ευχαριστώ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...