Guest 291870 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Ιανουαρίου 2023 στις 10:10 Ο Guest 291870: #1 14-01-23 10:10 Έχω τελιώσει την παρακάτω ερευνητική εργασία μόνο που χρειάζομαι μικρή βοήθεια ως προς τον πίνακα τιμών και την λύση της εξίσωσης με αποτέλεσμα το g. Αν μπορεί κάποιος βοηθάει... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Ιανουαρίου 2023 Πως να βρώ το Δt και το U0^2 Συνημμένα Α_tetramino.docx Α_tetramino.docx 11 MB · Εμφανίσεις: 237 Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Ιανουαρίου 2023 Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.862 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2023 στις 18:24 Ο Dias έγραψε: #2 14-01-23 18:24 Λυπάμαι, αλλά με τις λίγες γνώσεις μου στη Φυσική, δεν καταλαβαίνω πώς να βρω αυτά που ζητάς. Μήπως είναι δεδομένα του πειράματος; Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2023 στις 01:30 Η Eclipse έγραψε: #3 23-01-23 01:30 Αρχική Δημοσίευση από annoubi07: Έχω τελιώσει την παρακάτω ερευνητική εργασία μόνο που χρειάζομαι μικρή βοήθεια ως προς τον πίνακα τιμών και την λύση της εξίσωσης με αποτέλεσμα το g. Αν μπορεί κάποιος βοηθάει... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Ιανουαρίου 2023 Πως να βρώ το Δt και το U0^2 Click για ανάπτυξη... Διάβασε θεωρία να καταλάβεις. Απλό είναι, από τους τύπους της θεωρίας θα τα βρείς. Επίσης, οταν κάνεις κόπι πέιστ από ιστοσελίδες, φρόντισε τουλάχιστον να έχεις στην εργασία ίδια φόντς. (Στο μέλλον μη τυχον και κάνεις κοπι πειστ βεβαια) Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sokf Corfu kitty sotirislk07 EFAKIT BorisofBoris.2006. kostasst topg Helen06 KOSTASSSSSSSSSSSSSSS mitskification shezza94 arko giorgakiss Billprs mermaid89 Νικολης2004 ismember SoyN constansn spring day Unboxholics Steliosgkougkou το κοριτσι του μαη BillyTheKid Nikoleta05 eirinipap Τρελας123 Nala eukleidhs1821 Paragontas7000 Pharmacist01 oups Applepie menual Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έχω τελιώσει την παρακάτω ερευνητική εργασία μόνο που χρειάζομαι μικρή βοήθεια ως προς τον πίνακα τιμών και την λύση της εξίσωσης με αποτέλεσμα το g. Αν μπορεί κάποιος βοηθάει... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Ιανουαρίου 2023 Πως να βρώ το Δt και το U0^2
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.862 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2023 στις 18:24 Ο Dias έγραψε: #2 14-01-23 18:24 Λυπάμαι, αλλά με τις λίγες γνώσεις μου στη Φυσική, δεν καταλαβαίνω πώς να βρω αυτά που ζητάς. Μήπως είναι δεδομένα του πειράματος; Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2023 στις 01:30 Η Eclipse έγραψε: #3 23-01-23 01:30 Αρχική Δημοσίευση από annoubi07: Έχω τελιώσει την παρακάτω ερευνητική εργασία μόνο που χρειάζομαι μικρή βοήθεια ως προς τον πίνακα τιμών και την λύση της εξίσωσης με αποτέλεσμα το g. Αν μπορεί κάποιος βοηθάει... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Ιανουαρίου 2023 Πως να βρώ το Δt και το U0^2 Click για ανάπτυξη... Διάβασε θεωρία να καταλάβεις. Απλό είναι, από τους τύπους της θεωρίας θα τα βρείς. Επίσης, οταν κάνεις κόπι πέιστ από ιστοσελίδες, φρόντισε τουλάχιστον να έχεις στην εργασία ίδια φόντς. (Στο μέλλον μη τυχον και κάνεις κοπι πειστ βεβαια) Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Λυπάμαι, αλλά με τις λίγες γνώσεις μου στη Φυσική, δεν καταλαβαίνω πώς να βρω αυτά που ζητάς. Μήπως είναι δεδομένα του πειράματος;
Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2023 στις 01:30 Η Eclipse έγραψε: #3 23-01-23 01:30 Αρχική Δημοσίευση από annoubi07: Έχω τελιώσει την παρακάτω ερευνητική εργασία μόνο που χρειάζομαι μικρή βοήθεια ως προς τον πίνακα τιμών και την λύση της εξίσωσης με αποτέλεσμα το g. Αν μπορεί κάποιος βοηθάει... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Ιανουαρίου 2023 Πως να βρώ το Δt και το U0^2 Click για ανάπτυξη... Διάβασε θεωρία να καταλάβεις. Απλό είναι, από τους τύπους της θεωρίας θα τα βρείς. Επίσης, οταν κάνεις κόπι πέιστ από ιστοσελίδες, φρόντισε τουλάχιστον να έχεις στην εργασία ίδια φόντς. (Στο μέλλον μη τυχον και κάνεις κοπι πειστ βεβαια)
Αρχική Δημοσίευση από annoubi07: Έχω τελιώσει την παρακάτω ερευνητική εργασία μόνο που χρειάζομαι μικρή βοήθεια ως προς τον πίνακα τιμών και την λύση της εξίσωσης με αποτέλεσμα το g. Αν μπορεί κάποιος βοηθάει... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Ιανουαρίου 2023 Πως να βρώ το Δt και το U0^2 Click για ανάπτυξη... Διάβασε θεωρία να καταλάβεις. Απλό είναι, από τους τύπους της θεωρίας θα τα βρείς. Επίσης, οταν κάνεις κόπι πέιστ από ιστοσελίδες, φρόντισε τουλάχιστον να έχεις στην εργασία ίδια φόντς. (Στο μέλλον μη τυχον και κάνεις κοπι πειστ βεβαια)