Mariaathens Νεοφερμένο μέλος Η Mariaathens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 18 Απριλίου 2021 στις 16:30 Η Mariaathens: #1 18-04-21 16:30 Γεια σας παιδια! Μπηκαμε στο εργο και πραγματικα δεν εχω καταλαβει τιποτα... αν μπορει καποιος να μου λυσει αυτην την ασκηση! Ευχαριστω πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.618 μηνύματα. 18 Απριλίου 2021 στις 21:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 18-04-21 21:06 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Απριλίου 2021 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Γεια σας παιδια! Μπηκαμε στο εργο και πραγματικα δεν εχω καταλαβει τιποτα... αν μπορει καποιος να μου λυσει αυτην την ασκηση! Ευχαριστω πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.618 μηνύματα. 18 Απριλίου 2021 στις 21:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 18-04-21 21:06 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Απριλίου 2021
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.